Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά το γαμήσι στο εξοχικό μου με τη θεία, ανανεώσαμε τα γαμήσια μας στο σπίτι της όποτε μπορούσαμε. Στα τέλη του Ιουνίου κάναμε κάτι πολύ καυλωτικό! Ήταν μεσημέρι και έκανα μπάνιο. Με έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό και όταν βγήκα αργότερα την πήρα πίσω να δω τι ήθελε.

- Έλα μωρό μου έκανα μπάνιο για αυτό δεν το σήκωσα.

- Μ... έπλενες τον πούτσο σου ανιψιέ μου;

- Ναι.

- Θες να έρθεις απόψε το βράδυ να κοιμηθείς εδώ να δεις τα ξαδέρφια σου και καλά;

- Δεν ξέρω, θα κάνουμε τίποτα εμείς;

- Τέτοια πουτάνα που είμαι λες να μην κάνουμε; Αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί μόνο το σεξ σκέφτομαι. Μόνο να πηδιέμαι με ενδιαφέρει… τίποτα άλλο!

- Εντάξει θα τα πούμε το βράδυ

Ήρθε η ώρα που πήγα σπίτι τους γύρω στις 21:30 και ήταν όλοι εκεί, ο θείος ο μαλάκας, τα ξαδέρφια μου και το παιδί μου. Η θεία φορούσε ένα μπλε φόρεμα πάνω από τα γόνατα και τόνιζε απίστευτα τις βυζάρες της και την τεράστια κωλάρα της. Φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε καλά και ήρθε η ώρα να φύγω ώσπου λέει η θεία μου:

- Βασίλη μου εδώ θα κάτσεις. Δεν έχεις να πας πουθενά! Τόσο καιρό έχεις να μας δεις και εσύ θες να φύγεις;

Επέμεναν και οι υπόλοιποι στο να καθίσω εκεί το βράδυ και έτσι έγινε. Μετά από λίγο η θεία μου έστειλε μήνυμα.

- Μην κοιμηθείς απόψε. Όταν οι άλλοι θα κοιμούνται εμείς θα απολαύσουμε ο ένας τον άλλο. Σε φιλώ καύλα μου.

Ο ένας, ο ξάδερφος, προσφέρθηκε να κοιμηθώ στο κρεβάτι του αλλά του είπα πως θα κοιμηθώ στον καναπέ στο σαλόνι. Αργά τη νύχτα πήγανε στα δωμάτια τους και μετά από λίγο αφού βεβαιώθηκα ότι κοιμούνται ήρθε η θεία μέσα στο σαλόνι στα αθόρυβα. Την πήρα αγκαλιά και φιλιόμασταν σαν τρυφερό ζευγάρι, μου χαϊδεύει την πούτσα και λέει:

- Τι θα κάνω με αυτόν τον πούτσο; Έχω τρελαθεί μαζί του!

Έκατσα στον καναπέ και στήθηκε στα γόνατα για να μου πάρει πίπα. Αφού μου τα έβγαλε όλα άρχισε να τον παίζει σιγά σιγά και μετά τον έβαλε στο στόμα της.

- Τι μου κάνεις ρε θεία; Πως με φτιάχνεις έτσι;...

Η θεία δε μιλούσε καθόλου συνέχιζε την πίπα ασταμάτητα.

- Σ’ αρέσει να παίρνεις πίπα τον ανιψιό σου μέσα στο σπίτι σου; Καυλώνεις που ο άντρας σου και τα παιδιά σου είναι μέσα και εσύ έχεις την πούτσα μου στο στόμα σου;

Εκείνη την στιγμή σταματάει την πίπα, μου τον παίζει και μου λέει:

- Ναι γαμιά μου, ναι. Καυλώνω που ο άλλος κοιμάται και εγώ είμαι εδώ και σε απολαμβάνω. Εσύ είσαι ο άντρας μου! Του άλλου δεν του κάθομαι εδώ και χρόνια γιατί θέλω μόνο εσύ να με γαμάς. Όταν θα είναι να χύσεις δεν θα μου πεις για να χύσεις μέσα στο στόμα μου να τα πιω όλα.

Έβαλε πάλι την πούτσα στο στόμα, δεν περνάει ένα λεπτό και αρχίζω χύνω στο στόμα της.

- Σήκω πάμε στο μπάνιο τώρα να με πηδήξεις, θέλω να τον φάω από κώλο σήμερα.

Πήγαμε στο μπάνιο και αφού την ξεγύμνωσα, της χούφτωνα την μεγάλη κωλάρα, της φιλούσα τα κωλομάγουλα και τρελαινόταν. Εκεί που της φιλούσα τα μεγάλα κωλομέρια έβαζα και δάχτυλο στην κωλότρυπα της.

- Βασίλη μου γάμησε με γιατί δεν αντέχω άλλο!

Αφού στήθηκε, της ανοίγω τον κώλο και βάζω την πούτσα μου μέσα της σιγά σιγά. Αρχίζει να βογκάει όσο πιο σιγανά γίνεται για να μην ξυπνήσει τους άλλους. Όσο τη γαμούσα της έλεγα διάφορα.

- Τι κωλάρα είναι αυτή ρε θεία; Ο καλύτερος κώλος που πήδηξα ποτέ στην ζωή μου, χαίρομαι να βλέπω τέτοιες μεγάλες κωλάρες και με μπουτάρες μέσα στην κυτταρίτιδα.

- Αχ… πήδα με! Κάρφωσε μου την κωλάρα!

Τη γαμούσα για δέκα λεπτά περίπου και μετά έχυσα μέσα στον κώλο της. Μείναμε αγκαλιασμένοι με την πούτσα μου μέσα στην κωλάρα της και την χούφτωνα τα βυζιά. Απολαμβάναμε το χύσιμο μου και εκεί μου λέει:

- Φέρε και κανένα φίλο σου άλλη φορά αν θες να με πάρετε μαζί!

Της είπα πως αν όντως πραγματικά το θέλει θα γίνει. Φιληθήκαμε και πήγαμε για ύπνο ώστε να μην καταλάβουν κάτι οι υπόλοιποι.
Copyright protected OW ref: 184875Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy