Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Γιώργος, ένα 19χρονο αγόρι και μένω ακόμα μαζί με τη μάνα μου. Οι γονείς της την έδιωξαν από το μικρό χωριό που έμενε γιατί την πρώτη φορά που πήγε με άντρα (στα 16) έμεινε έγκυος και ο πατέρας μου (19 χρόνων τότε) πέθανε λίγες μέρες αφότου άφησε τη μάνα μου έγκυο σε τροχαίο ατύχημα χωρίς φυσικά να την έχει παντρευτεί εν τω μεταξύ.

Είμαι ο Γιώργος, ένα 19χρονο αγόρι και μένω ακόμα μαζί με τη μάνα μου. Οι γονείς της την έδιωξαν από το μικρό χωριό που έμενε γιατί την πρώτη φορά που πήγε με άντρα (στα 16) έμεινε έγκυος και ο πατέρας μου (19 χρόνων τότε) πέθανε λίγες μέρες αφότου άφησε τη μάνα μου έγκυο σε τροχαίο ατύχημα χωρίς φυσικά να την έχει παντρευτεί εν τω μεταξύ. Από τότε μένουμε σε μια μικρή γκαρσονιέρα στην Αθήνα και η μάνα μου καθαρίζει σκάλες όλη μέρα για να συντηρηθούμε.

Φέτος δίνω 2η φορά πανελλήνιες και περνάω τον περισσότερο καιρό διαβάζοντας αφού παρέες δεν έχω (για όλους ανεξαιρέτως είμαι ένα μπάσταρδο και ποτέ δεν μου μιλάγανε). Την τελευταία παρασκευή του περασμένου Σεπτέμβρη το βράδυ που γύριζα στο σπίτι μου από το φροντιστήριο κάπως κουρασμένος πάω κατευθείαν για να κατουρήσω. Στο μπάνιο ήταν η μάνα μου και πλενόταν, συγκεκριμένα ότι τελείωνε το ξύρισμα του μουνιού της. Από μικρό με είχε μάθει να μην την ντρέπομαι οπότε και εγώ έβγαλα έξω το καυλί μου και έκανα την ανάγκη μου. Με βλέπει κάπως στεναχωρημένο και με ρωτάει τι έχω. Της απαντάω τίποτα γιατί δεν είχα καθόλου διάθεση να περιγράψω την μοναξιά που ένιωθα.

Για να αποφύγω αυτή τη συζήτηση την ρωτάω γιατί ξυρίζει το μουνί της. Την είχα δει μερικές φορές ακόμα να το κάνει αλλά ποτέ δεν την είχα ρωτήσει. Ξεπλένει το μουνί της από τις σαπουνάδες και μου λέει να βάλω το χέρι μου πάνω του για να καταλάβω ακριβώς το λόγο. Πράγματι ακουμπάω τα δάχτυλα γύρω από την μουνότρυπα της και αρχίζω να τη χαϊδεύω. Ήταν πραγματικά τόσο απαλό που δεν ήθελα να το αφήσω. Προσπαθώ να βάλω και το ένα δάχτυλο μου μέσα στην τρύπα της αλλά κάνει απότομα πίσω και μου ζητάει να σταματήσω ενώ παρατηρεί και ότι έχω καυλώσει. Μου ζητάει να τραβήξω μια μαλακία για να είναι σίγουρη ότι δε θα χύσω το βράδυ στο (ένα και μοναδικό) κρεβάτι όταν θα κοιμόμαστε. Τη ρωτάω αν μπορώ όση ώρα τον παίζω με το ένα μου χέρι να της χαϊδεύω το μουνί. Δέχεται υπό την προϋπόθεση ότι δε θα βάλω το δάχτυλο μου στην τρύπα της. Δέχομαι οπότε αυτή ανοίγει ελαφρά τα πόδια της για να χωράει άνετα η παλάμη μου πάνω στο μουνί της και εγώ αρχίζω να τον παίζω χαϊδεύοντας τη ταυτόχρονα. Πολύ γρήγορα χύνω οπότε και σταματάω να τη χαϊδεύω. Μου λέει να γδυθώ και να κάνω ένα μπάνιο για να πάμε να κοιμηθούμε. Όση ώρα αυτή σκουπίζεται εγώ ξεντύνομαι και μόλις βγαίνει από το ντους μπαίνω εγώ και αρχίζω να πλένομαι.

Μόλις τελειώνω, πάω στο δωμάτιο γυμνός ενώ ακόμα σκουπίζομαι με την πετσέτα για να δω τι έχει στην τηλεόραση. Η μάνα μου είναι γυμνή και ξαπλωμένη στο κρεβάτι στο πλάι χαζεύοντας την τηλεόραση. Μόλις με αντιλαμβάνεται μου προτείνει να μη φορέσω τίποτα για να κοιμηθώ γιατί κάνει αρκετή ζεστή ακόμα και τα σεντόνια είναι φρεσκοπλυμένα και συμπληρώνει ότι αν κρυώσουμε λίγο αργότερα θα πάρουμε ένα σεντόνι να σκεπαστούμε. Μόλις τελειώνω και με το στέγνωμα των μαλλιών μου πάω δίπλα της και κουνάω την πούτσα μου μπροστά στο πρόσωπο της για να την πειράξω. Συνήθως όταν το έκανα αυτό πεταγόταν απότομα και μου δάγκωνε ελαφρά τον πούτσο λέγοντας αστειευόμενη ότι θα μου τον κόψει. Αυτή τη φορά δεν είχε διάθεση και απλά μου τον κάνει πέρα ζητώντας μου να ξαπλώσω. Τελικά ξαπλώνω κι εγώ στο πλάι από πίσω της, έχω το ένα χέρι μου πάνω στη μέση της και χαζεύω κι εγώ την τηλεόραση. Μετά από λίγο την ρωτάω αν μπορώ να της ξανά χαϊδέψω λίγο το μουνάκι. Μου λέει να κάνω ότι θέλω αρκεί να την αφήσω να παρακολουθήσει την εκπομπή που είχε στην τηλεόραση. Ανοίγει λίγο τα πόδια της για να μπορώ να βάλω το χέρι ενώ εγώ πλησιάζω λίγο πιο κοντά της για να την χαϊδεύω πιο άνετα. Ο πούτσος μου είναι πάλι καυλωμένος και αυτή την φορά ακουμπάει πάνω στα σφιχτά και μεγάλα κωλομέρια της, αλλά δεν την ενοχλεί αφού συνέβαινε αρκετές φορές και όλες ανεξαιρέτως απλά το αγνοούσε. Σύντομα αρχίζω να αισθάνομαι υγρά να κατεβαίνουν από το μουνί της ενώ και η αναπνοή της έχει γίνει πιο βαθιά. Παίρνω προς στιγμή το χέρι μου από το μουνί της και το βάζω πρώτα μπροστά στη μύτη μου για να μυρίσω τα υγρά της και μετά γλείφω τα δάχτυλα μου για να δω τη γεύση τους. Μόλις το συνειδητοποιεί μου προτείνει να βάλω το κεφάλι μου μπροστά στο μουνί της και να κάνω όλες τις δοκιμές κατευθείαν εκεί.

Συμφωνώ ενώ αυτή ξαπλώνει πλέον ανάσκελα και έχει τα πόδια της ανοιχτά και λυγισμένα. Έχοντας τα χέρια μου γύρω από τους μηρούς της βάζω το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της και αρχίζω να της γλείφω απαλά τα μουνόχειλα. Τα υγρά της συνεχίζουν να κατεβαίνουν με αμείωτο ρυθμό ενώ εγώ αρχίζω και της δαγκώνω με τα χείλια μου τα μουνόχειλα. Μετά από μερικά λεπτά και ενώ έχει αρχίσει να βογκάει βάζει το ένα χέρι της πάνω στη μουνότρυπα και μου κάνει νόημα με το άλλο χέρι να σταματήσω. Κάθομαι ακόμα μπροστά στο μουνί της και την κοιτάζω που αρχικά χαϊδεύεται και λίγο αργότερα έχει το ένα δάχτυλό της μέσα στη μουνότρυπα της και το κουνάει κυκλικά. Βλέποντας τη να το απολαμβάνει αρχίζω κι εγώ να τη χαϊδεύω ξανά και σύντομα παίρνω την απόφαση να βάλω κι εγώ ένα δάκτυλο μου μέσα στο μουνί της.

Αυτή την φορά είναι τόσο αφοσιωμένη στο παιχνίδι με το μουνί της που δε μου λέει τίποτα οπότε τελικά το δάχτυλο μου όλο μπαίνει μέσα της μαζί με το δικό της και κινείται με ρυθμικές κινήσεις αντίθετες από τις δίκες της. Μετά από 2 λεπτά περίπου σταματάει και μου λέει να ξαπλώσω γρήγορα ανάσκελα όπως και γίνεται. Βάζει τη λεκάνη της μπροστά στο πρόσωπο μου και μου ζητάει να κάνω ότι και πιο πριν. Αρχίζω λοιπόν να της γλείφω το μουνί ενώ ταυτόχρονα έχω χώσει το ένα μου δάκτυλο μέσα της και το κουνάω πιο γρήγορα αυτή τη φορά και κάπως πιο δυνατά. Αυτή έχει σκύψει πάνω στο καυλί μου και αρχικά το γλείφει ενώ σύντομα το χώνει μέσα στο στόμα της και αρχίζει να το βγάζει και να τα βάζει μέσα στο στόμα της όσο πιο γρήγορα μπορεί ενώ τον σφίγγει ταυτόχρονα.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 λεπτά και αμέσως όλο το σπέρμα μου χύνεται μέσα στο στόμα της. Σταματάει για μερικά δευτερόλεπτα για να καταπιεί όλο το σπέρμα μου που είναι μέσα στο στόμα τους ενώ εγώ της δαγκώνω με τα δόντια πλέον τα μουνόχειλα και κουνάω το δάχτυλο μου με αρκετή δύναμη μέσα στο μουνί της. Αυτή σχεδόν αμέσως μετά αρχίζει να γλείφει όσο σπέρμα είναι πάνω στον πούτσο μου ακόμα και όσα όλα έχουν ξεμείνει γενικότερα. Μετά από 1-2 λεπτά ξανασταματάει και με ρωτάει αναστενάζοντας αν μου αρέσει όλο αυτό που κάνουμε για να πάρει προφανώς θετική απάντηση από εμένα.

Μου ζητάει να σταματήσω να τη γαμάω με το δάχτυλο όπως και γίνεται. Παίρνει τη λεκάνη της από το πρόσωπο μου και τη βάζει γονατίζοντας ακριβώς πάνω από τον καυλωμένο πούτσο μου. Μου λέει να κάτσω ακίνητος μέχρι να μου πει αυτή όπως και γίνεται. Με αργές κινήσεις κάθεται πάνω στο καυλί μου μέχρι όλο να μπει μέσα της. Μόλις όλος μπαίνει μέσα της μου λέει να χαλαρώσω αλλά να συνεχίσω να είμαι ακίνητος, εκτός αν θέλω να της πιάσω τα στήθη. Της λέω πως θα το ήθελα οπότε αυτή σκύβει προς τα μπροστά στηρίζοντας το σώμα της με τα χέρια της που είναι αριστερά και δεξιά από το σώμα μου. Τα μικρά αλλά πολύ σφιχτά και με ερεθισμένες σκληρές ρώγες στήθη κρέμονται από πάνω μου και αμέσως τα αρπάζω με τα χέρια μου και αρχίζω να τα ζουλάω με πάθος.

Η μάνα μου αρχίζει να σφίγγει με το μουνί της τον πούτσο αφόρητα και να κουνάει την λεκάνη μπρος πίσω όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πλέον τα βογκητά της είναι πολύ δυνατά ενώ το καυλί μου έχει ξαναγίνει σκληρό σαν παλούκι. Δεν περνάνε 10 λεπτά σε αυτή τη στάση και ξανά το καυλί μου βγάζει όλο το σπέρμα που έχω αλλά αυτή τη φορά μέσα στο μουνί της. Συνεχίζει να κουνιέται πάνω στο καυλί μου μέχρι να βγει και η τελευταία του σταγόνα οπότε σταματάει και ξαπλώνει πάνω μου δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα και ευχαριστώντας με. Κάθεται λίγο σε αυτή τη στάση εξαντλημένη ενώ τα χέρια μου βρίσκονται πλέον πάνω στα κωλομέρια της. Αφού η ανάσα της έχει επιστρέψει σε σχετικά κανονικούς ρυθμούς φεύγει από πάνω μου και ξαπλώνει ανάσκελα δίπλα μου. Τη ρωτάω αν μπορώ να τη χαϊδέψω λίγο ακόμα και μου απαντάει θετικά αν και είναι εντελώς εξαντλημένη.

Της γλείφω λίγο την ρώγα ενώ την χαϊδεύω απαλά γύρω από το μουνί. Πριν περάσουν δυο λεπτά γυρίζω το κεφάλι μου προς το πρόσωπο της και παρατηρώ ότι την έχει πάρει πλέον ο ύπνος. Σταματάω κι εγώ και ξαπλώνω δίπλα της προσπαθώντας να την πάρω στην αγκαλιά μου. Ασυναίσθητα γυρίζει προς έμενα και απλώνει το πόδι της πάνω από τον πούτσο μου ενώ το στήθος της ακουμπάει πάνω στο δικό μου. Χαϊδεύω λίγο ακόμα τη μια ρώγα της αλλά σύντομα με παίρνει και μένα ο ύπνος από την εξάντληση.

Από εκείνο τον καιρό η σχέση μας είναι ακόμα καλύτερη ενώ σχεδόν καθημερινά γαμιόμαστε.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151270122S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy