Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας σήμερα θα σας πω πως βρέθηκα με την άλλη μου θεία στο κρεβάτι!

Η θεία μου που τη λένε Μάρθα είναι 1.70 ύψος, κιλά γύρω στα 70, με βυζάρες μεγάλες κρεμασμένες λόγω ηλικίας. Είναι 38. Κώλο δεν έχει, είναι επίπεδος άμα φοράει τζιν, αλλά με καυλώνει πολύ.

Μια μέρα είχα πάει να κοιμηθώ σπίτι της. Έχει 2 παιδιά ένα αγόρι ένα κορίτσι. Το αγόρι έλειπε γιατί σπούδαζε αλλά η κόρη της, η ξαδέρφη μου δηλαδή, ήταν εκεί. Η ξαδέρφη μου… κωλάρα μεγάλη, βυζιά μέτρια. Ο θείος μου είχε πάει ταξίδι με τη δουλειά. Έτσι ήμουν εγώ και οι δυο τους.

Μπήκε η θεία μου για μπάνιο κι έκατσα με την ξαδέρφη μου. Μόλις η θεία μου βγήκε από το μπάνιο να πάει την ξαδέρφη μου σε μια φίλη της να κοιμηθεί εκεί, πήγα στο μπάνιο βρήκα το απόλυτο βρακί της και άρχιζα να το μυρίζω. Το έγλειψα και το έτριβα πάνω στην πούτσα μου μέχρι που το έχυσα.

Πήγε την ξαδέρφη μου και ήρθε σπίτι. Κάτσαμε λίγο και ήθελε να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε για ύπνο, ξαπλώσαμε, γύρισε τον κώλο της προς εμένα, ήρθε κατά πάνω μου και με ακούμπησε. Καύλωσα και το κατάλαβε. Μου λέει:

- Καύλωσες ε;

- Είναι να μην καυλώσω;

Μου πιάνει τον πούτσο και έμεινα!

- Το θέλω μέσα μου…

- Δεν είναι σωστό!

- Μεταξύ μας, δε θα το μάθει κάνεις.

Σηκώνεται, βγάζει το βρακί της και μου το πετάει στη μούρη. Το μουνί της ξυρισμένο. Ξαπλώνει και μου λέει «γδύσου». Τον βγάζω έξω και μου αρχίζει ένα τσιμπούκι που όμοιο του δεν είχα ξανανιώσει.

- Γλείψε μου λίγο το μουνάκι…

και πάω εκεί κάτω. Η μουνίλα της όλα τα λεφτά, μια γεύση όλα τα λεφτά και μου λέει:

- Μπες μέσα μου, θέλω να με ξεσκίσεις.

- Δεν έχω προφυλακτικό.

- Δεν πειράζει…

Μπαίνω πρώτα στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω με μανία. Φωνάζει, ουρλιάζει, την έλιωσα. Μετά της λέω:

- Θέλω και την κωλάρα σου!

- Σιγά σιγά γιατί ο θείος σου έχει μπει 2-3 φορές και πονάω.

Όπως στεκόταν, της τραβάω μια και μπαίνω μέσα της.

- Πονάω ρε μαλακισμένο…

αλλά δεν ένιωθα. Της τον έβαζα με περισσότερη δύναμη μέχρι που έβγαιναν αναστεναγμοί από ευχαρίστηση. Έχυσα μέσα της, σηκώνομαι και πήγα να πλυθώ γιατί είχα ακαθαρσίες. Δεν ξαναπέσαμε στο κρεβάτι όμως όταν είμαι εκεί πάει στο μπάνιο και αφήνει κάπου ένα άπλυτο της για να το μυρίζω και να τραβάω μαλακίες.
Copyright protected OW ref: 183633Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy