Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο ώριμος από το chat τρέλανε τη μάνα μου (3ο μέρος)

Καλημέρα και πάλι. Μετά από πολύ σκέψη για το αν έπρεπε να συνεχίσω να γράφω, κατάλαβα από μηνύματα σας ότι δεν πρέπει να τα κρατάω μέσα μου γιατί με πνίγουν. Μετά το τέλος της προηγούμενης ιστορίας όπως θυμάστε, ξυπνήσαμε στο κρεβάτι εξαντλημένοι και σαν χαμένοι στο διάστημα. Η μάνα μου έκανε μπάνιο, μου είπε να πλυθώ κι εγώ καλά και να κάτσουμε να μιλήσουμε.

Μέσα μου ένιωθα άσχημα για όλα αυτά που έγιναν πίστευα σαν ένα παιχνίδι, αλλά αυτό που έγινε πήρε άλλη τροπή. Ένιωθα πως όλο αυτό που έγινε δεν ήταν με τη συγκατάθεση μας. Κάτσαμε στο σαλόνι με τη μητέρα μου να μιλήσουμε. Την είδα να νιώθει άσχημα και μου είπε πώς μου ζητάει συγνώμη για όλα. Ένιωθε πως έφταιγε αυτή για όλα και για το παρελθόν της. Της είπα να ηρεμήσει και πώς ευθύνη μεγάλη σε όλο αυτό είχα κι εγώ. Μου είπε πώς είναι σεβαστές οι διαφορετικές προτιμήσεις μου και θα μπορούσα να έχω σχέσεις με συνομήλικους μου. Αυτά που έγιναν δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνουν και πώς θα έπρεπε να έχουμε μια φυσιολογική ζωή, να μην μας τη καταστρέψει κανείς. Της απάντησα πώς με τραβάνε οι ώριμοι άντρες και δεν ήξερα το λόγο. Μου εξήγησε πώς από εμένα οι ώριμοι ζητάνε μόνο το σεξουαλικό κομμάτι και δε θα κοιτάξουν το χαρακτήρα μου, ούτε θα νιώσουν για εμένα συναισθήματα. Πόσο μάλλον άνθρωποι σαν το Στέλιο.

Είναι του υποκόσμου, μου έλεγε, αγάπη μου, είδες που μας έμπλεξε. Με παρακαλούσε να μην ξανά έχουμε επαφή μαζί του. Έκλαιγε με λυγμούς. Με πήρε αγκαλιά και μου έλεγε σε παρακαλώ ποτέ ξανά. Της είπα εντάξει μαμά, δε θέλω να κινδυνεύουμε ούτε να καταστρέψουμε τη ζωή μας.

Οι μέρες περνούσαν ήρεμα. Η μάνα μου πήγαινε στη δουλειά της κανονικά, γυρνούσε στην ώρα της, έκανε δουλειές στο σπίτι και χαλάρωνε σπίτι. Μου είχε κάνει εντύπωση πως ο Στέλιος μετά από όλα αυτά δεν ξανά εμφανίστηκε, δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα, ούτε με πήρε κάποιο τηλέφωνο. Μετά από περίπου δύο μήνες, η μητέρα μου ξεκίνησε να βγαίνει τα Σάββατα και πάλι να μου λέει χαζές δικαιολογίες ότι πάει σε φίλες της κλπ. Ντυνόταν πάλι με μίνι φορέματα και έβγαινε. Ένα Σάββατο την είδα λίγο νευρική, ντυνόταν με βιασύνη, βάφτηκε γρήγορα, με χαιρέτησε και έφυγε. Πήγα στο δωμάτιο της και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα το λάπτοπ ανοιχτό με το facebook σε σύνδεση. Έκατσα και είπα να κουτσομπολέψω στο messenger. Γινόταν ένας χαμός από μηνύματα από άντρες. Είχα δει που σε κάθε της φώτο είχε πολλά likes και σχεδόν όλοι άντρες, αλλά δεν περίμενα τόσα μηνύματα.

Δεν απαντούσε σε όλους αλλά είδα και διαλόγους που δεν πίστευα. Σε όλους έδινε ελπίδες, σχεδόν απαντούσε σε όλους. Άλλοι ήταν προκλητικοί, άλλοι ευγενικοί και άλλοι σαλιάρηδες όπως κατέβαινα. Στα μηνύματα βλέπω τη φωτογραφία του Στέλιου. Λέω δε μπορεί... και μπαίνω να δω πότε ήταν η τελευταία τους συνομιλία. Μου έπεσε το σαγόνι. Ήταν πριν λίγες ώρες. Είχαν επικοινωνία όλες αυτές τις μέρες. Μετά από αυτά που έγιναν, της έστειλε βίντεο από το σινεμά. Η μάνα μου στην αρχή τον απειλούσε με αστυνομία αλλά μετά του έλεγε πως ο γιος της δεν έχει καμία δουλειά. Της είπε πώς δε θα με ξαναενοχλήσει αλλά θέλει να τη βλέπει πιο συχνά και να της μουδιάζει τις τρύπες όπως της αξίζει. Η μάνα μου του έλεγε πως είναι σε κάποια σχέση και δεν γίνεται αυτό να κρατήσει αλλά θα ξαναβρεθούν κάποια στιγμή. Αυτός αμέσως έγινε ταύρος, την έβριζε και της είπε μετά τη δουλειά στο τάδε hotel. Διάβασα πως είχαν βρεθεί 4 φορές από τότε.

Μιλάγανε σαν να γουστάρει ο ένας τον άλλο. Η μάνα μου στα τελευταία μνήματα τον έλεγε μωρό μου. Δεν πίστευα αυτά που διάβαζα. Αυτός που μας ξεφτίλισε, αυτός που έλεγε πως είναι αληταράς, τον έλεγε μωρό της. Το τελευταίο μήνυμα ήταν πριν λίγες ώρες. Ντυνόταν να πάει σε αυτόν. Άρχισα μέσα μου σκοτεινιάζω είχα θυμό και νεύρα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Άφησα να περάσει η μέρα να γυρίσει σπίτι και να κάνω σαν να μην ξέρω κάτι. Μέσα μου με έτρωγε να κάνω μαλάκια, να στείλω στο Στέλιο και έτσι έκανα. Κυριακή μεσημέρι του έστειλα ένα μήνυμα ότι θα ήθελα να τον δω χωρίς να πει κάτι στη μάνα μου. Μου έδωσε διεύθυνση σπιτιού του και πήγα από εκεί. Χτύπησα το κουδούνι και άργησε να ανοίξει. Μόλις άνοιξε ήταν με ένα μπουρνούζι.

- Μόλις με έβγαλες από το μπάνιο… μου είπε. Πέρνα στο σαλόνι.

Έκατσα και έκατσε και αυτός απέναντι μου σε μια πολυθρόνα.

- Τι έγινε Ντινάκο, καυλωμένος είσαι αγοράκι μου;

- Δεν ξέρω τι νιώθω αλλά ξέρω πως βρίσκεσαι με τη μάνα μου.

Αυτός γέλασε και μου είπε αν ζηλεύω. Ντράπηκα, δεν ήξερα τι να απαντήσω. Μου είπε πώς η μάνα μου έρχεται εδώ ή την πάει ξενοδοχείο μια στο τόσο και τη ξεφτιλίζει όπως της αξίζει. Άλλωστε ξέρω κι εγώ πόσο πουτάνα είναι και με ρώτησε γιατί πέφτω από τα σύννεφα. Μέσα μου κατάλαβα πως δεν έπρεπε να μπλεχτώ άλλο και δεν έπρεπε να βρίσκομαι εκεί. Του ζήτησα συγνώμη για την ενόχληση και πώς πρέπει να φύγω. Με κοίταξε και μου είπε προστακτικά να πάω να κάτσω δίπλα του. Το έκανα σαν υπνωτισμένος. Έβλεπα ένα φούσκωμα στο μπουρνούζι.

- Άπλωσε το χέρι και χάιδεψε τον πάνω από το μπουρνούζι.

Το έκανα και εκείνη την ώρα γυρνά, με φιλάει στο στόμα και μου ψιθυρίζει στο αυτί πως είμαι πουτάνα σαν τη μάνα μου και δε θα μας αφήσει σε ησυχία ποτέ.

- Δε θέλω να σε χύσω όμως τώρα. Θέλω μαζί με τη μάνα σου!

Με έβαλε να κάτσω στα πόδια του και πήρε το κινητό του. Έλα να στείλουμε στην πουτάνα να δεις πως της μιλάω. Πήγε στο messenger, ήταν online η μάνα μου. Πουτάνα, της γράφει, θέλω και σήμερα να σε χύσω. Αυτή απάντησε αμέσως πως χτες ήταν εκεί και είχαν συμφωνήσει πιο σπάνια. Της έγραφε πως θέλει να τη χύσει και σήμερα για να μην κάνει καμία τρέλα. Αυτή του είπε πώς δεν έχει μαγειρέψει στο παιδί τίποτα και να βρεθούνε τη δευτέρα μετά τη δουλειά. Τότε αυτός της αναφέρει εμένα και της λέει για να μην ψάξω και βρω και ταΐσω εγώ το γιο σου, τσακίσου, ντύσου σαν πουτάνα και έλα από εδώ. Αυτή αντέδρασε, του είπε να μην τον πιάνει στο στόμα του το γιο της και πώς τελειώσανε γιατί δε βάζει μυαλό. Ο Στέλιος με γονατίζει, βγάζει το μπουρνούζι και εμφανίζει την πουτσαρά του. Ξεκίνα καργιόλα μου λέει και μου το βάζει όλο στο στόμα. Ακούω να καλεί στο messenger τη μάνα μου. Μόλις το σηκώνει της λέει κοίτα εδώ ποιος είναι και ρουφάει ξεκωλιάρα. Γυρνάει το κινητό σε εμένα και με γράφει να ρουφάω το καυλί του.

Δεν σήκωσα το κεφάλι να δω, ντρεπόμουν. Την ακούω να λέει Ντίνο… τι είπαμε γαμώτο, γιατί… και να φωνάζει. Της λέει να ντυθεί όπως πρέπει και να πάει από εκεί να μιλήσουμε τρεις μας πριν καυλώσει και με σκίσει άγρια. Το έκλεισε και κατάλαβα πως έρχεται όσο πιο γρήγορα μπορεί. Σε είκοσι λεπτά χτυπάει το κουδούνι. Εγώ έγλειφα όλη την ώρα, μια τα αρχίδια του, μια το πουτσοκέφαλο. Μου λέει τράβα άνοιξε της. Του είπα πώς ντρέπομαι και αμέσως μου έριξε μια σφαλιάρα. Εγώ διατάζω εδώ πουστράκι. Αμέσως σηκώθηκα με κοκκινισμένο μάγουλο και πήγα να ανοίξω.

Την είδα με ένα τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι. Μου λέει τι έκανα πάλι και πως θα έπρεπε να ντρέπομαι. Την κοίταξα τότε με θυμό θυμάμαι και άρχισα και της έλεγα πως αυτή έπρεπε να ντρέπεται που μου έλεγε πως είναι αλήτης και βρισκόταν κρυφά. Πως είδα τα μηνύματα στο facebook και τον έλεγε μωρό της μετά από όσα μας έκανε. Με κοίταξε σαν χαζή, δεν ήξερε τι να πει. Μια φωνή του Στέλιου να περάσουμε να κάτσουμε ήρεμα στο σαλόνι μας έκανε να τον ακούσουμε σαν υπνωτισμένοι. Αυτός καθόταν στο κέντρο του σαλονιού. Στην πολυθρόνα έκατσε η μάνα μου και δίπλα του εγώ. Τι είπαμε ρε;… του λέει. Τι κάνεις εκεί πάλι; Στο είπα θα πάω στην αστυνομία. Την κοιτάει και της λέει:

- Τι θα τους πεις μωρή πουτάνα; Πως ο γιος σου ήρθε σπίτι μου να γαμηθεί; Ενήλικος είναι. Τι θα τους πεις, ότι σας γαμούσαμε με άγνωστους στο πορνό σινεμά μαζί; Ότι είχες κάνει τάρανδο το πατέρα του επειδή σου άρεσε η πούτσα;

Αυτή άρχισε να κλαίει.

- Τι θες από εμάς, γιατί μας το κάνεις αυτό;

- Μόνο καλό σας κάνω Σοφάκι και άσε τα κλάματα. Ο γιος σου με γουστάρει, το ίδιο κι εσύ και μπορούμε να περνάμε όλοι καλά χωρίς ζημιές και κλάματα. Αν δεν τον γαμάω εγώ το Ντινάκο θα γαμιέται με άλλους και ποιος ξέρει τι θα κολλήσει ή που θα καταλήξει. Μαζί μας αν τον έχουμε θα ξέρουμε τα πάντα για αυτόν και θα τον κάνουμε να περνάει καλά.

- Τι είναι αυτά που λες;… δεν αντέχω άλλο.

Σηκώνεται με το μπουρνούζι, πάει από πάνω της, σκύβει, τη φιλάει στο στόμα και της λέει:

- Αγάπη μου… εδώ που φτάσαμε είναι το πιο σωστό.

Τη σηκώνει και λέει να πάει μέσα. Ξέρει σε πιο ντουλάπι έχει ξεκόλλα γυναικεία ρούχα να βάλει, πριν νευριάσει που δεν τον άκουσε και δε ντύθηκε σαν πουτάνα. Θα της φτιάξει ποτό όσο ντύνεται.

Σηκώθηκε και πήγε μέσα με το κεφάλι κάτω. Μου έκλεισε το μάτι ήρθε κοντά μου και μου λέει από σήμερα να τον φωνάζω πατέρα. Πήγε έφτιαξε δύο ποτά και ήρθε. Άνοιξε ένα αλουμινόχαρτο και έτριψε κάτι στο ποτήρι της μάνας μου. Μου λέει θα την δεις πόσο πουτάνα μπορεί να γίνει σήμερα. Κάθισε και μου λέει ξεκίνα να μου το παίζεις. Έτσι έκανα παραμέρισα το μπουρνούζι και του τον έπαιζα αργά.

Ακούμε τη πόρτα και έρχεται η μάνα μου ντυμένη με ένα μαύρο πολύ κοντό φόρεμα. Σχεδόν ο κώλος της έξω. Μας βλέπει έτσι και μου λέει αν θέλω να το σταματήσουμε τώρα όλο αυτό. Με κοιτάζει ο Στέλιος και μου λέει απάντησε.

- Όχι… το θέλω.

- Μανάρι μου…

λέει ο στέλιος, με σπρώχνει από το σβέρκο να του φάω το καυλί και συνεχίζει:

- Σοφάκι έλα δίπλα μου από την άλλη μεριά.

Κάθισε δίπλα του, τη φίλαγε στο στόμα και της δίνει να πιει το ποτό. Πίνει μια γουλιά η μάνα μου και της λέει «όλο πουτανα, όλο…» και της το πιέζει. Της τρέχανε στο πλάι αλλά τα κατάφερε. Κοκκίνισαν τα μάτια της.

- Χάιδεψε του το κεφάλι αγάπη μου.

- Γιατί μας το κάνεις αυτό, δεν πρέπει.

- Τώρα…

ακούγεται νευρικά ο Στέλιος και νιώθω το χέρι της όσο γλείφω το Στέλιο να με χαϊδεύει.

- Τον είδες μωρό μου;… το κάνει κέφι! Κρίμα είναι να απέχει. Σκύψε δίπλα του τώρα κι εσύ να τον μοιραστείτε.

Βλέπω το πρόσωπο της δίπλα μου να βγάζει τη γλώσσα και να γλείφει όπου περισσεύει από το στόμα μου. Την κοιτάω, τον βγάζω από το στόμα μου και φιλιόμαστε. Έγινε χωρίς να μας το πει ο Στέλιος. Το θέλαμε. Είχαμε τρελαθεί από καύλα. Σκέφτηκα ότι αυτό που της έριξε στο ποτό την έχει πιάσει. Με φίλαγε με πάθος, χανόταν η γλώσσα της στο στόμα μου. Άπλωσα το χέρι μου και της έβγαλα το βυζί έξω από το φόρεμα. Έσκυψα και το έβαλα στο στόμα μου. Βόγκαγε σαν τρελή. Απλώνει το χέρι της πιάνει το καυλί του Στέλιου και ξεκινάει να τον γλείφει όσο της έτρωγα το βυζί. Βγάζει το μπουκαλάκι πόππερ ο Στέλιος και της λέει ρούφα. Από μέσα μου λέω θα γίνει goal με όλα αυτά που της έδωσε. Το μυρίζει και τρελαίνεται στην πίπα. Γυρνάει με κοιτάει και μου λέει «φάε μου το μουνί».

Είχα τρελαθεί! Σκύβω και αρχίζω το γλειφομούνι. Ήταν μούσκεμα. Ο Στέλιος σαν πασάς την αρπάζει από το λαιμό όσο τον έγλειφε, τον βγάζει από το στόμα της και της έλεγε αν της αρέσει όλο αυτό. Με τρελαίνει του έλεγε η μάνα μου. Τότε ξεκίνησε με το άλλο χέρι να της ρίχνει σφαλιάρες στην καυλόφατσα, όχι πολύ δυνατές αλλά να γουστάρει τον εξευτελισμό.

- Είδες παλιόσκυλο;… της έλεγε, γεννημένη πουτανα είσαι και έβγαλες από το μουνί σου ένα αρσενικό πουτανάκι. Ο άνδρας του σπιτιού σας θα είμαι από εδώ και πέρα πουτανάκια μου. Σήκω όρθια!

Με σπρώχνει κι εμένα από το μουνί της και τη στήνει στα τέσσερα στο καναπέ. Με τραβάει πίσω της και μου λέει:

- Βάλε την πούτσα σου στο μουνί της.

- Όχι αυτό...

- Σκάσε…

της απαντά και με κολλάει πίσω της. Εγώ κρατάω το καυλί μου και προσπαθώ να μπω μέσα της. Το ήθελα σαν τρελός. Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου στο μουνί της και χωρίς να το καταλάβω μπήκα μέσα της. Την ένιωθα μούσκεμα και ζεστή. Ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω μέσα της. Γαμούσα την ίδια μου τη μάνα. Μου έλεγε δεν πρέπει αλλά γαμιόταν με ρυθμό.

- Έτσι… έλεγε ο Στέλιος. Να δω τι θα πεις τώρα στην αστυνομία πουτανα. Με το γιο σου γαμιέσαι καργιόλα.

Εγώ συνέχιζα και ξαφνικά νιώθω ένα δάχτυλο στη τράπουλα μου. Είχε βάλει κρέμα στο δάχτυλο του και την άπλωνε στο κωλαράκι μου. Μου άρεσε πολύ. Τον βλέπω και κρατάει το καυλί του πίσω μου.

- Ήρθε η ώρα σου…

μου λέει και το πιέζει να μπει. Πόναγα πολύ. Έβαλε το πουτσοκέφαλο και έβγαλα μια κραυγή. Η μάνα μου γυρνάει και μας βλέπει. Δεν αντέδρασε, ήταν στον κόσμο της. Μπήκε όλος μέσα μου. Είχα τρελαθεί. Με πίεζε κι εγώ πίεζα τη μάνα μου

- Έτσι, έτσι… έλεγε η μάνα μου.

- Σας αρέσει γαμιόλες;… έλεγε ο Στέλιος.

«Ναι» του λέγαμε μαζί. Μου είχε μουδιάσει η τρύπα, με ξέσκιζε. Η μάνα μου του έλεγε σκισ' τον. Δεν άντεχα! Θέλω να χύσω, φώναξα. Με πιέζει ο Στέλιος. «Μέσα της…» μου λέει. Έχυνα σαν τρελός. «Χύνω… λέει και ο Στέλιος, γαμιόλες και μου γέμιζε τον κώλο σπέρμα.

Κάναμε μπάνιο και κάτσαμε να μιλήσουμε.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151130122S034
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy