Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το σπίτι μας, κάπου στη Σαρωνίδα έχει πισίνα, 3 υπνοδωμάτια και μεγάλο κήπο. Ο φράχτης γύρω γύρω μας επιτρέπει να κυκλοφορούμε όπως θέλουμε και να μη μας βλέπει κανείς. Εμείς στην οικογένεια είμαστε απελευθερωμένοι. Ποιοι είμαστε.

Εγώ, ο μπαμπάς δηλαδή, η γυναίκα μου η Ελένη 42 χρονών πού στέκεται πολύ καλά, τι καλά... τσακίζει πολλές νεότερες της και οι 2 κόρες μου, η Άννα και η Μαρία 19 και 18χρονών αντίστοιχα. Αυτό όμως που συνέβη εκείνη την ημέρα δεν το περίμενα.

Ας ξεκινήσουμε από το Σάββατο βράδυ. Είχαμε πάει η γυναίκα μου και εγώ σε κάποιο φιλικό σπίτι. Ο καιρός πολύ ζεστός. Ιούλιος βλέπετε και τη βγάλαμε με πολλές μπύρες και άλλα οινοπνευματώδη μέχρι τις 3 το ξημέρωμα. Ήμουν αρκετά ζαλισμένος και πήρα τη γυναίκα μου να πάμε πίσω στο σπίτι. Κι αυτή είχε πιει αρκετά. Λίγο πριν φτάσουμε σπίτι, πάρκαρα κάπου απόμερα και αρχίσαμε τα χάδια. Γρήγορα ο πούτσος μου σκλήρυνε και η Ελένη, πρόθυμη πάντα, άρχισε να τον γλείφει. Ήξερε τα κόλπα μου και είχα καυλώσει αρκετά. Κόντευα να χύσω όταν κάποια φώτα από άλλο αυτοκίνητο πάρκαραν κοντά μας. Η Ελένη σήκωσε το κεφάλι της και ο πούτσος μου έμεινε χωρίς παρέα παραπονεμένος. Έβαλα μπρος και πάτησα γκάζι για να πάμε γρήγορα σπίτι να με αποτελειώσει.

Μπήκαμε σιγά σιγά για να μην ξυπνήσουν οι κόρες μου και χωρίς να ανάψουμε τα φώτα προχωρήσαμε για το δωμάτιό μας.

Ένας θόρυβος με έκανε να γυρίσω να κοιτάξω στην μεριά του δωματίου της Άννας. Πλησίασα σκεπτόμενος ότι θα έχει βάλει κάποιον φιλαράκο στο σπίτι. Από τη μισάνοιχτη πόρτα είδα το κεφάλι της γεμάτο πάθος και κλειστά τα μάτια. Το στήθος της γυμνό και από τη μέση και κάτω σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Τα πόδια της ανοιχτά και ένα άλλο σώμα ήταν ανάμεσα στα πόδια της, καλυμμένο από το σεντόνι. Είπα να μπω να βάλω τις φωνές αλλά με πλησίασε η γυναίκα μου και κοίταξε και αυτή. Περίμενα να αντιδράσει αλλά εκείνη γονάτισε και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Ναι καύλωνα με την ιδέα ότι κάποιος έγλειφε το μουνί της κόρης μου. Έφταιγε και το στόμα της Ελένης. Η γλώσσα της τώρα είχε αρχίσει να ασχολείται με τα αρχίδια μου. Τα μάτια μου όμως ήταν καρφωμένα στο πρόσωπο της κόρης μου και στη φιγούρα που κάτω από το σεντόνι της έγλειφε το μουνάκι της.

Είχε βέβαια μεγαλώσει, αλλά αυτό με είχε εκπλήξει. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί από την καύλα, το στόμα της γυναίκας μου ήταν τόσο ζεστό. Είδα και τη γυναίκα μου να παίζει με το μουνί της βλέποντας το παιδί της να είναι καυλωμένο. Κοιτούσαμε μαζί την κόρη μας και καυλώναμε όσο ποτέ στην ζωή μας. Τότε η άλλη φιγούρα αποκαλύφθηκε κάτω από τα σεντόνια, ήταν η άλλη κόρη μας. Ναι τα δυο μου παιδιά το είχαν γυρίσει στο 69 και η μία έγλειφε το μουνί της άλλης και εγώ τον έδινα πίπα στην γυναίκα μου. Κοιταχτήκαμε και ορμήσαμε στο δωμάτιό τους.


Μπαίνοντας στο δωμάτιο οι δυο μας κόρες τα έχασαν, πίστεψαν ότι θα τις μαλώναμε όπως κάνουν κάποιοι οπισθοδρομικοί γονείς. Εμείς όμως, με την καύλα που είχαμε, κάτσαμε μαζί στο κρεββάτι και γίναμε τέσσερα καυλωμένα κορμιά.

Μόλις το κατάλαβαν οι δυο κόρες γύρισαν αμέσως στο 69 και άρχισαν να γλείφει η μία το μουνί της άλλης. Η γυναίκα μου με είδε να ερεθίζομαι όσο ποτέ και αμέσως έβαλε τον πούτσο μου στο μουνί της, που είναι αλήθεια ήταν καυτό από ηδονή.

Δεν ήξερα τι να κάνω! Να γαμήσω καλά την γυναίκα μου ή να ασχοληθώ με τις κόρες μου; Ξαφνικά η γυναίκα μου είπε στη Μαρία:

- Δε γλείφεις καλά την αδελφή σου, εγώ θα στα μαθαίνω και αυτά;…

και την έσπρωξε απαλά και πήρε την θέση της στο μουνάκι της Άννας. Άρχισε να τη γλείφει, στην αρχή απαλά και μετά πιο γρήγορα. Άκουγα την κόρη μου να βογκάει από ηδονή. Η Μαρία με κοίταζε απορημένη και δεν ήξερα τι να κάνω. Ο πούτσος μου κόντευε να σκάσει και η γυναίκα μου με είχε παραμελήσει. Από τη δύσκολη θέση με έβγαλε η άλλη μου κόρη. Έσπρωξε το κεφάλι της αδελφής της πάνω στο καυλί μου και η Μαρία, η αθώα μου κόρη, άνοιξε το στόμα της για να τον χώσω μέσα της.

- Έλα μπαμπάκα μου, δώσε το καυλί σου στην κορούλα σου...

Μόνο αυτή η φράση με έκανε να ξεχάσω κάθε ηθική αντίσταση και έσπρωξα βίαια το σηκωμένο μου πούτσο στο στοματάκι της. Πρέπει να έσπρωξα δυνατά γιατί παραλίγο να την πνίξω. Πήγε να τραβηχτεί λίγο, αλλά της πίεσα με τα χέρια το κεφάλι πιο μέσα ακόμα.

- Ρούφα το μπαμπά σου κορούλα μου…

της είπα και ταυτόχρονα έσκυψα εκεί που ήταν το στόμα της γυναίκας μου, στο μουνί της άλλης μου κόρης. Έβαλα τη γλώσσα μου στην κλειτορίδα της και η γυναίκα μου, αφού της ανασήκωσε τα πόδια άρχισε να της γλείφει την κωλοτρυπίδα.

Σε λίγο άκουσα να διατάζει σχεδόν η γυναίκα μου.

- Όλες να ασχοληθούμε με τον καλό μας μπαμπά…

και τα τρία στόματα άρχισαν να μου γλείφουν τον πούτσο. Η Μαρία, τα αρχίδια μου, η Άννα και η έξυπνη γυναίκα μου τον κώλο. Ήξερε πόσο με ανάβει αυτό. Άρχισα να προβληματίζομαι… να γαμήσω τις κόρες μου ή να τις χύσω τώρα με την πίπα. Τεράστιος προβληματισμός, γιατί η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Με έβγαλαν από τον προβληματισμό οι κόρες μου. Γύρισαν πάνω στο κρεβάτι και οι δυο με τα πρόσωπα στο μαξιλάρι και μου τέντωσαν τα κωλαράκια τους.

- Μπαμπά, ξέσκισέ μας…

μου είπαν. Ποτέ δεν τους χάλαγα χατίρι και ήταν δύσκολο να αρνηθώ. Έβαλα και τη γυναίκα μου δίπλα τους και άρχισα να γαμώ και τις τρεις, τη μια μετά την άλλη. Βογκούσαν και οι τρεις. Ο πούτσος μου έμπαινε στη γυναίκα μου εύκολα, αλλά στις δυο κόρες δύσκολα παρ' ότι ήταν τα μουνιά τους πιο μουσκεμένα. Δεν ήξερα που να χύσω να μην αδικήσω κάποια από τις τρεις. Δε θα μου άρεσε να ακούσω παράπονα από τη γυναίκα μου ότι προτίμησα κάποιο άλλο μουνάκι για να χύσω. Αποφάσισα γρήγορα.

- Ενώστε τα πρόσωπά σας να σας χύσω...

Τα ένωσαν και έχυσα και τις τρεις. Τι έχυσα δηλαδή, βρύση ολόκληρη έτρεξε.

Ξαπλώσαμε αγκαλιά όλοι μαζί και κοιμηθήκαμε. Αύριο Κυριακή είχαμε πολύ γαμήσι και έπρεπε να πάρουμε δυνάμεις!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151221221S005
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy