Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το βράδυ μετά το γαμήσι, με χύνει στο στόμα ο Χριστόδουλος, κάθεται στο κρεβάτι δίπλα και μου λέει:

- Μωρό θες να πάμε σαββατοκύριακο στους γονείς μου;

- Πάμε, του λέω, δεν έχω τίποτα να κάνω.

Παρασκευή μεσημέρι φεύγουμε για ένα χωριό έξω από τη Λάρισα, φτάσαμε το βράδυ, καθίσαμε, φάγαμε, μιλήσαμε και στη μια πέσαμε για ύπνο. Παρατήρησα την ώρα που τρώγαμε πως ο πεθερός μου κοιτούσε τον κώλο μου. Οι ηλικίες των πεθερικών μου είναι 60 και οι δύο. Της πεθεράς δεν της φαίνεται. Πήγαμε με το Χριστόδουλο στο κρεβάτι να κοιμηθούμε και βάζει το λάπτοπ να δούμε ταινία. Κατά τις δύο ακούω την πεθερά μου να βογκάει. Τη γάμαγε ο πεθερός μου. Λέω στον άντρα μου:

- Μωρό πάω να κάνω τσιγάρο και να πιω νερό θες να σου φέρω γυρίζοντας τίποτα;

- Όχι… μου είπε.

Φορούσα νυχτικό και από μέσα τίποτα. Καθώς περπατούσα να πάω στη σκάλα να κατέβω πήγα στην πόρτα κοντά του δωματίου τους, την είχε στημένη στα τέσσερα. Μετά βγάζει τον πούτσο του και τη χύνει στον κώλο απ’ έξω. Μετά έπεσαν για ύπνο. Κατέβηκα τη σκάλα, βγήκα στο μπαλκόνι για τσιγάρο και βλέπω μετά από λίγο να έρχεται ο πεθερός μου και μου λέει:

- Δεν κοιμάσαι

- Βγήκα για ένα τσιγάρο, θέλω να μιλήσουμε.

- Τι… μου λέει.

- Το βράδυ που τρώγαμε κοιτούσες τον κώλο μου. Δεν ήθελα να πω τίποτα. Τι συμβαίνει;… σε καύλωσε ο κώλος μου και γάμησες την γυναίκα σου;

- Αν θες κανονίζουμε να γαμήσω εσένα. Δε στο κρύβω, μ’ αρέσει ο κώλος σου.

Βγάζει τον πούτσο του, με ακούμπησε στο τραπέζι και με πήδηξε. Στο τέλος βγάζει τον πούτσο του και με χύνει στον κώλο όπως την πεθερά μου. Φοράω πάλι το νυχτικό και πήγα να κοιμηθώ. Το πρωί ο Χριστόδουλος πήγαν με την πεθερά μου για ψώνια και μετά θα πήγαιναν στη θεία του. Θα ερχόντουσαν το απόγευμα. Έρχεται ο πεθερός μου από το καφενείο, φιλιόμαστε, πάμε στην κρεβατοκάμαρα, σκύβω του κάνω τσιμπούκι, μετά με γάμησε ιεραποστολικό, μετά μπήκα πάνω στο πούτσο του και έκανα πάνω κάτω, μετά μπήκε πάνω από τον κώλο μου μετά με έστησε στα τέσσερα βγάζει το πούτσο του και με χύνει στο στόμα. Στην πόρτα η πεθερά μας έπιασε στα πράσα. Ντυθήκαμε, πήγαμε στην κουζίνα μας λέει:

- Δεν ντρέπεστε λίγο; Εσύ χθες το βράδυ, λέει του πεθερού, δε με γάμησες; Ήθελες την πιτσιρίκα και συγκεκριμένα του γιου σου τη γυναίκα; Όσο θα είναι το παιδί εδώ θα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Έρχεται ο Χριστόδουλος και λέει η πεθερά μου:

- Να σου πω παιδί μου. Τη γυναίκα σου σήμερα θα την γαμήσεις η γυναίκα αν δεν τη γαμήσεις παίρνει αέρα.

- Τι λες μαμά;… γιατί το λες; Θα το κάνω το βράδυ.

Το βράδυ μόλις πήγαμε στο δωμάτιο ήμασταν γυμνοί, σκύβω, του κάνω τσιμπούκι, με γάμησε σε όλες τις στάσεις και με έχυσε στο στόμα.

Τώρα με το Χριστόδουλο έχουμε ένα γιό οκτώ χρονών. Με γαμάει δύο φορές την εβδομάδα ενώ ο πεθερός μου μια φορά δύο το πολύ το μήνα. Η πεθερά μου μετά το σκηνικό που έγινε ζήτησε διαζύγιο και πήγε Κύπρο όπου γνώρισε έναν από εκεί και είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια. Δεν είπε τίποτα στο Χριστόδουλο. Θέλω τον πεθερό μου γιατί με ικανοποιεί καλύτερα από τον άντρα μου και ας είναι εξήντα.
Copyright protected OW ref: 184933Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy