Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ή Μίνα με το Χρήστο είναι ένα 28χρονο αμφί ζευγάρι που απολαμβάνουν ελεύθερα τη σεξουαλικότητα τους με άλλα ζευγάρια ή με μεμονωμένα άτομα. Οι κολλητοί και σχεδόν συνομήλικοι τους είναι ή Δήμητρα με το Γιώργο και ή Ρούλα με το Στέλιο. Γαμιούνται μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια ενώ κατά διαστήματα τη βρίσκουν και με άλλα αντίστοιχα άτομα. Πρόσφατα μπήκε στη παρέα τους δύο ζευγάρια ή Αγγελική με τον Τόλη και ή Ελένη με το Μανώλη όταν γνωρίστηκαν σε μια παρτούζα με τη Δήμητρα και το Γιώργο.

– Για σου Μίνα μου πως είσαι;

- Είμαι καλά εσύ Δήμητρα; Πως περάσατε στη παρτούζα;

- Μια χαρά! Που να στα λέω; Γαμήθηκα με το Τόλη, ο άτιμος έχει μια ψωλάρα τουλάχιστον 25 πόντους και πολύ χοντρή. Στην αρχή δυσκολεύτηκα αρκετά να τη πάρω στο μουνί μου αλλά μόλις τη συνήθισα ευχαριστήθηκα γαμήσι. Ό πούστης με ξέσκισε μου άνοιξε πολύ το μουνάκι με αποτέλεσμα όταν την έβγαλε από μέσα μου ένιωσα ένα μεγάλο κενό αλλά μου το κάλυψε ή πούτσα του Μανώλη που ήταν εξίσου μεγάλη και χοντρή. Με γάμησαν κι άλλες πούτσες εκείνο το βράδυ, όχι όμως τόσο βαρβάτες. Βέβαια όταν ο Τόλης πήγε να μου τη χώσει στο κώλο σφήνωσε μέσα μου και χρειάστηκε αρκετό λιπαντικό μέχρι να μπορέσει να μου την καρφώσει στο κωλαράκι μου και να ξεκινήσει να με γαμάει.

– Τι λες ρε παιδάκι μου τελικά έφαγες καλά; Για συνέχισε.

– Έφαγα κυριολεκτικά καλά, μου ξέσκισε μετά το μουνί και τη κωλοτρυπίδα. Πονούσα πολύ, ένιωθα τη κωλάρα μου να πιέζεται πολύ αλλά άντεξα γιατί ήθελα να νιώσω αυτό το θηρίο να με ξεκωλιάσει. Ακούραστος γαμιάς με γάμησε δυο φορές για αρκετή ώρα εκείνο το βράδυ ξεσκίζοντας μου τις τρύπες. Μετά πήρε σειρά και ό Μανώλης ο οποίος με τη ψωλάρα του με αποτελείωσε ξεχειλώνοντας μου κι άλλο τις τρύπες μου.

– Δεν μου λες, γάμησαν και τα αγόρια; Αυτοί γαμιούνται;

- Κοίταξε… γάμησαν και το Γιώργο μου, τον ξεκώλιασαν. Τον γαμούσαν για αρκετή ώρα. Ο καημένος ούρλιαζε από τον πόνο και τη καύλα και στο τέλος έχυσαν μέσα στην ξεσκισμένη του κωλάρα. Από ότι πρόσεξα μόνο γαμούν, δεν πρέπει να γαμιούνται. Τέλος πάντων έχω κανονίσει να συναντηθούμε μαζί τους το Σάββατο, εσείς, εμείς και ή Ρούλα με το Σταύρο.

– Φιλενάδα πρέπει να κάνουν φοβερά γαμήσια. Θα πρέπει να αγοράσουμε μεγαλύτερα και πιο χοντρά στραπόν για μας και τα αγόρια μας.

– Καλή ιδέα, ευκαιρία να ανοίξουμε κι άλλο τις τρύπες μας και των αγοριών. Ή Αγγελική και ή Ελένη έχουν αγοράσει από ένα 22ποντο χοντρό στραπόν παρόμοιας διάστασης με τις ψωλάρες του Τόλη και του Μανώλη. Μετά το ξέσκισμα από τους δικούς της μας γάμησαν κι αυτές με τη σειρά τους ξεσκίζοντας μας. Πονούσαμε πολύ όταν με ξεκώλιαζαν αλλά αντέξαμε και απολαύσαμε ένα φοβερό γαμήσι.

– Πουτανάκια μου, από ότι καταλαβαίνω γαμηθήκατε και οι δυο σας καλά, σας ξεκώλιασαν.

– Είχε όμως και συνέχεια. Ό Τόλης ξάπλωσε ανάσκελα και μου έχωσε τον πούτσο του στο μουνί μου ενώ ό Μανώλης πέρασε πίσω μου και μου κάρφωσε τη πούτσα του στην ανοικτή μου κωλοτρυπίδα. Εκεί φιλενάδα τα είδα όλα! Αφού συγχρονίστηκαν ξεκίνησαν να με γαμάνε με δύναμη. Ούρλιαζα από τον πόνο και την ηδονή, γαμιόμουν για πρώτη φορά από το μουνί και τον κώλο με τόσο μεγάλους και χοντρούς πούτσους. Από τη καύλα ένιωθα τις τρύπες μου να έχουν ανοίξει πολύ και να έχουν πάρει φωτιά. Έχυνα συνέχεια ενώ μου έφυγαν και μερικά τσίσα. Ό Τόλης με το Μανώλη έχυσαν και μου γέμισαν τις τρύπες μου με τα τη καυτά τους χύσια. Έμεινα ξαπλωμένη ανάσκελα μισολιπόθυμη για τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να συνέλθω.
Ξαφνικά ένιωσα το μουσκεμένο μουνί της Αγγελικής στο στόμα μου. Χωρίς δισταγμό ξεκίνησα να το γλείφω και να ρουφάω τα υγρά και τα χύσια της. Ήμασταν και οι δυο πολύ καυλωμένες, είχαμε ξεφύγει και δεν αντέδρασα καθόλου όταν ένιωσα τα τσίσα της να κυλούν μέσα στο στόμα μου και να τα καταπίνω με ευχαρίστηση. Ή Ελένη μου έγλειφε το μουνί και την κωλοτρυπίδα ενώ έπινε τα τσίσα μου που έτρεχαν στο στόμα της. Δίπλα μας ό Τόλης γαμούσε δυνατά για δεύτερη φορά το κωλαράκι του Γιώργου ενώ ό Μανώλης τον γαμούσε από το στόμα. Τον είχε κυριολεκτικά ξεσκίσει και σε κάποιες φάσεις τα λόγια του δικού μου παρέπεμπαν σε θηλυκό που γαμιόταν από το τεκνό του. Όπως και προηγουμένως εμένα έτσι και τώρα ό Μανώλης με τη σειρά του ξεκώλιαζε δυνατά και αποτελείωνε το σύντροφο μου. Προς στιγμή φοβήθηκα ότι με τόσα πολλά και βαρβάτα γαμήσια θα μπορούσε να μου τον μετατρέψουν σε πούστη. Ξέρεις πόσο πολύ του αρέσει του αρέσει να γαμιέται;

- Ρε Δήμητρα με έχεις τρελάνει με τις περιγραφές σου και το μουνάκι μου καίει. Πες μου, δε σιχάθηκες που ήπιες τα τσίσα της Αγγελικής και της Ελένης;

- Για να είμαι ειλικρινής ήμουν τόσο καυλωμένη που ούτε που το σκέφτηκα. Πάντως τελικά δε με ενόχλησε, για να μην σου πω ότι μου άρεσε κιόλας.

– Τέλος πάντων είμαι μόνη μου έλα σπίτι μου να γαμηθούμε παρέα. Θα στείλω το Χρήστο στο σπίτι σου για να γαμηθούν παρέα με το Γιώργο.

– Μίνα έρχομαι σε λίγο, είμαι και εγώ πολύ καυλωμένη. Θα ενημερώσω το Γιώργο. Θα φέρω και το στραπόν μου για να ξεσκίσουμε τις τρύπες μας.

Πράγματι τα δύο κορίτσια με τις περιγραφές της Δήμητρας ξεσάλωσαν κυριολεκτικά. Κυριολεκτικά ρίχτηκαν ή μια στην άλλη και σε στάση 69 πλακώθηκαν στα γλειφομούνια και στα γαμήσια με τα δάκτυλα τους χωρίς να παραμελούν τα κωλαράκια τους. Αφού σε πρώτη φάση εκτονώθηκαν με τα γλειψίματα και τα δάκτυλα, η Μίνα που είχε λυσσάξει από τη καύλα ζήτησε από τη Δήμητρα να τη γαμήσει με το στραπόν. Στήθηκε στα τέσσερα και ή Δήμητρα της έχωσε το στραπόν στο καυτό της μουνάκι γαμώντας τη δυνατά.

– Γάμα με φιλενάδα μη με λυπηθείς, σκίσε μου τη μούνα και μετά τη κωλάρα. Σήμερα θέλω να γίνω το πουτανάκι σου. Έτσι μπράβο, συνέχισε να με ξεσκίζεις άνοιξε μου τη μούνα για να γαμηθώ από τη ψωλάρα του Τόλη και του Μανώλη.

– Μωρή καργιόλα δεν κρατιέσαι, έννοια σου και θα σε φτιάξω εγώ σήμερα. Θα σε γαμάω μέχρι να σου ανοίξω τελείως το μουνί και την κωλοτρυπίδα.

Τα κορίτσια συνέχισαν να γαμιούνται με πάθος και να βρίζονται μεταξύ τους. Στη συνέχεια ή Δήμητρα κάρφωσε με τη μια το στραπόν στη κωλοτρυπίδα της Μίνας που ήταν γεμάτο με τα υγρά της χωρίς να χρησιμοποιήσει καθόλου λιπαντικό. Ή Μίνα έβγαλε μια κραυγή και προσπάθησε να ξεφύγει. Ή Δήμητρα την κράτησε σφικτά και δεν της το επέτρεψε.

– Αχ μωρή καργιόλα, πονάω πολύ, με έσκισες, βάλε μου λιπαντικό.

– Όχι μωρή τσούλα θα σε γαμήσω μόνο με τα υγρά σου, θα σου κάνω τη κωλότρυπα πηγάδι για να μπορέσουν να σε αποτελειώσουν τα παιδιά. Γαμήσου τσούλα, θα σε κάνω πουτάνα.

– Αχ… τρελαίνομαι, γάμα με ξέσκισε με τελείως. Θέλω πολλές ψωλάρες να με γαμήσουν και να με μετατρέψουν σε πραγματική πουτάνα.

Ή Μίνα τελικά είχε ξεφύγει, γαμιόταν σαν πουτάνα ενώ χρησιμοποιούσε λόγια και εκφράσεις χυδαίες που παρέπεμπαν σε γυναίκες επιπέδου πεζοδρομίου.

– Δε σε αναγνωρίζω σήμερα, καλά σε αποκαλούσα πουτάνα, καργιόλα και τσουλάκι.

Αφού ή Δήμητρα ξέσκισε τη φιλενάδα της, η Μίνα ζήτησε να πάνε στη μπανιέρα γιατί να κατουρήσει ή μια την άλλη.

– Είμαι πουτάνα και μου αρέσει, πάμε στη μπανιέρα να πιούμε τα τσισάκια μας.

Πρώτη ξάπλωσε κάτω ή Μίνα και ανοίγοντας το στόμα της ήπιε τα περισσότερα κάτουρα της φίλης της. Μετά άλλαξαν θέσεις και ή Δήμητρα ήπιε με τη σειρά της τα τσίσα της Μίνας. Πλύθηκαν και κάθισαν στο καναπέ για να συνέλθουν συζητώντας για το έγινε πριν.

– Για να σου πω την αλήθεια Δήμητρα δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο πολύ τα τσίσα σου. Έχουν ωραία γεύση αλλά το κυριότερο είναι ή αίσθηση που αποκομίζεις όταν σε κατουράνε και καταπίνεις τα τσίσα του άλλου.

– Αφού στο είχα πει, όταν με κατούρησε ή Αγγελική στο στόμα από την καύλα έχυσα αμέσως. Σκεφτόμουν τη φάση συνέχεια και περίμενα τη στιγμή να πιώ ξανά τα τσίσα της Αγγελικής.

– Γιατί φιλενάδα να περιμένεις να πίνεις μόνο τα κάτουρα της Αγγελικής; Μπορούμε από εδώ και πέρα όποτε μας δίνεται ή ευκαιρία να πίνουμε ή μια τα κάτουρα της άλλης.

– Τέλεια ιδέα, ήδη ό Γιώργος φτιάχτηκε βλέποντας με να πίνω τα τσίσα της Αγγελικής και μου ζήτησε να τον κατουρήσω στο στόμα. Ας συνεχίσουμε, θέλω να μου γαμήσεις το μουνάκι και μετά να μου ξεσκίσεις το κωλαράκι κάνε με κι εμένα το πουτανάκι σου.

Όσο τα κορίτσια γαμιόντουσαν μεταξύ τους τα αγόρια βρέθηκαν στο σπίτι του Γιώργου και της Δήμητρας για να τη βρούνε μεταξύ τους. Ο Γιώργος εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες της Δήμητρας. Τον καύλωνε πολύ ή αίσθηση του νάιλον στην επιδερμίδα του. Όπως είπε του αρέσει να παρακολουθεί ταινίες πορνό με γκέι και αγόρια που ντύνονταν με γυναικεία ρούχα και γαμιόντουσαν με πουτσαράδες άντρες και αφέντες με μεγάλα και χοντρά στραπόν.

– Γιώργο με καυλώνεις με τα κόκκινα εσώρουχα και τις κάλτσες. Έγινες σωστό πουτανάκι.

– Άσε αφότου γαμήθηκα με τον Τόλη και τον Μανώλη νιώθω ότι κάτι άλλαξε μέσα μου δημιουργώντας μου περίεργα συναισθήματα. Φαντασιώνομαι συχνά άντρες με μεγάλες πούτσες να με γαμάνε.

– Έλα μωρέ χαλάρωσε νομίζω ότι υπερβάλλεις. Μπορεί να μας αρέσει να γαμιόμαστε αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό μας πουστεύει και μας κάνει θηλυκά. Εξάλλου έχουμε τις σχέσεις μας με τα κορίτσια και σύντομα θα παντρευτούμε.

– Καλά περίμενε να γαμηθείς μαζί τους για να δεις τι σημαίνει γαμήσι και πόσο εύκολα θα νιώσεις πουτανάκι. Για να καταλάβεις μόλις έχυσαν στη κωλότρυπα μου ένιωσα σαν θηλυκό που γαμιέται από ψωλαράδες. Επίσης και ή Αγγελική και ή Ελένη γαμάνε σαν άντρες. Γάμησαν κι εμάς και μας ξεκώλιασαν.

– Έλα τώρα να μου γλείψεις το πούτσο και στήσου να σε γαμήσω σαν καλό πουτανάκι που είσαι.

Πράγματι ό Γιώργος έγλειψε τη πούτσα του Χρήστου και πέφτοντας στα τέσσερα οδήγησε τη πούτσα του φίλου του στη καυλωμένη του κωλάρα. Μπήκε μέσα του με τη πρώτη και ξεκίνησε να τον γαμάει με δύναμη.

– Έτσι Χρήστο μου γάμα με σκίσε μου το κώλο κάνε με το πουτανάκι σου. Αχ πόσο μου αρέσει να γαμιέμαι. Το κωλαράκι μου διψά για πούτσες μεγάλες.

– Πούστη μου με τρελαίνει ή κωλάρα σου βλέπω τη κωλοτρυπίδα σου να έχει ανοίξει.

– Αφού στο είπα, οι ψωλάρες των παιδιών και τα στραπόν των κοριτσιών με ξέσκισαν και μου άνοιξαν τη κωλοτρυπίδα. Δεν πρόσεξες πόσο εύκολα μπήκε ή πούτσα σου μέσα μου;

Ό Χρήστος γάμησε για αρκετή ώρα το κωλαράκι του Γιώργου και τον έχυσε δυο φορές. Στη συνέχεια έγινε αλλαγή ρόλων και ό Γιώργος γάμησε τον κώλο του Χρήστου. Τα αγόρια γαμιόντουσαν όλο το βράδυ και όταν κουράστηκαν και χόρτασαν κοιμήθηκαν αγκαλιά.

Ή παρέα περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία ιδίως ή Μίνα με το Χρήστο για να βρεθούν μαζί με το Τόλη και την Αγγελική και το Μανώλη και την Ελένη. Ή Ρούλα με το Στέλιο δήλωσαν φυσικά παρών, ενώ για καλή τους τύχη ό Τόλης τους ενημέρωσε ότι αν θέλουν μπορεί να φέρει μαζί του ένα φίλο του Κρητικό το Κυριάκο, γαμιά με πλούσια προσόντα. Φυσικά όλοι δέχτηκαν και ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα. Ή συνάντηση θα γινόταν στο σπίτι της Δήμητρας και του Γιώργου που ήταν το μεγαλύτερο και το πιο ευρύχωρο. Συνολικά ήταν 11 άτομα, 5 κορίτσια και 6 αγόρια ιδανική παρέα για παρτούζα. Ενδιάμεσα μια ιδέα των κοριτσιών να αγοράσουν μεγαλύτερα στραπόν, σέξι εσώρουχα και ρούχα για αυτές και τα αγόρια τους έφερε τη παρέα ακόμα πιο κοντά. Κανόνισαν λοιπόν να βρεθούν τα κορίτσια μόνα τους για λεσβιακά παιγνίδια και τα αγόρια επίσης μόνα τους ώστε οι τρεις τους να γνωρίσουν και να γαμηθούν με τους τρεις γαμιάδες.

Στην αρχή υπήρξε μια αμηχανία αλλά ό Γιώργος ό οποίος είχε ήδη γαμηθεί με το Τόλη και το Μανώλη ανέλαβε τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Γδύθηκε τελείως και μένοντας μόνο με το στρινγκ της Δήμητρας, ζήτησε από όλους να γδυθούν και πλησιάζοντας το Τόλη ξεκίνησε να του γλείφει την ψωλάρα. Αυτό βοήθησε να σπάσει ο πάγος και γρήγορα ό Στέλιος γονάτισε μπροστά στο Μανώλη και άρχισε να του τη γλείφει την ψωλάρα και τα αρχίδια. Ό Χρήστος που δεν κρατιόταν από τη καύλα τσιμπούκωνε τον 20ποντο χοντρό πούτσο του Κυριάκου. Σύντομα τα τρία αγόρια βρέθηκαν στα τέσσερα με τις ψωλάρες των γαμιάδων να τους οργώνουν τα κωλαράκια. Πονούσαν, ούρλιαζαν από το πόνο και τη καύλα αλλά ή γλύκα της πούτσας τους είχε καθηλώσει.

Γαμιόνταν από τρεις νταβραντισμένους παιδαράδες που τους ξεκώλιαζαν και τους συμπεριφερόντουσαν σαν να ήταν τα πουστράκια τους. Τους έβριζαν και συνεχώς μείωναν και κορόιδευαν τον ανδρισμό τους αποκαλώντας τους πουστράκια, τσουλάκια, πουτανάκια και ότι άλλο τους ερχόταν στο μυαλό. Τα αγόρια δεν αντιδρούσαν καθόλου, έδειχναν να μην ενοχλούνται αλλά αντίθετα να αποδέχονται με τα λόγια τους και τις κινήσεις τους, τον εξευτελισμό και την ισοπέδωση του ανδρισμού τους από τους γαμιάδες. Μέσα τους ίσως και να μην γνώριζαν ότι έμπαιναν σε αχαρτογράφητα νερά με κίνδυνο να εθιστούν στη πούτσα ακόμα περισσότερο και να την επιζητούν συνεχώς μέχρι που να τους γίνει τρόπος ζωής.

Οι γαμιάδες γαμούσαν τα κωλαράκια τα των τριών αγοριών για πολλές ώρες και έχυσαν αρκετές φορές μέσα στις ξεσκισμένες κωλότρυπες τους. Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους ήταν τελείως εξαντλημένοι και σε κακό χάλι. Με τρόμο διαπίστωσαν ότι οι κωλοτρυπίδες τους ήταν πολύ ξεχειλωμένες και δε θύμιζαν με τίποτα τη πρότερη κατάσταση.

Το ίδιο και περισσότερο ξεχείλωμα υπέστησαν και οι τρύπες της Δήμητρας, της Μίνας και της Ρούλας από την Αγγελική και την Ελένη. Γάμησαν και τις τρεις ταυτόχρονα από το μουνί και τον κώλο, ήπιαν αρκετά κάτουρα. Εννοείται ότι και αυτές με τη σειρά τους ανταπέδωσαν στα ίσια τα γαμήσια και τα κάτουρα.

Τα τρία ζευγάρια, όταν βρέθηκαν μόνα τους, αντάλλαξαν εντυπώσεις και τις εμπειρίες τους. Φυσικά ή συζήτηση επικεντρώθηκε στα αγόρια που δήλωσαν ότι βίωσαν μια τελείως διαφορετική εμπειρία, γιατί ήταν ή πρώτη φορά που γαμήθηκαν επανειλημμένα σαν γαμιόλες από τρεις πουτσαράδες που τους ξεκώλιασαν και τους ξεχείλωσαν τις κωλοτρυπίδες. Παρόλο που ένιωσαν πολύ περίεργα και οι γαμιάδες τους έβριζαν και τους υποτιμούσαν συνεχώς, τελικά το όλο σκηνικό τους άρεσε και θα ήθελαν να το επαναλάβουν.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151291121S013
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.