Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι δύο γειτόνισσες μου στο φοιτητικό σπίτι που έμενα στο πανεπιστήμιο κτύπησαν την πόρτα. Από μέρες με περιτριγύριζαν. Μια με υπονοούμενα, μια με νοήματα με το μάτια μια με το ντύσιμο τους. Πότε η μια φορούσε μίνι και έσκυβε μπροστά μου, πότε η άλλη έβγαζε τα βυζιά έξω και τα έχωνε στη μούρη μου. Τα κορίτσια τα έλεγαν Δήμητρα και Κωνσταντίνα και έμεναν στο διπλανό διαμέρισμα. Ήταν δευτεροετείς και εγώ πρωτοετής στο πρώτο εξάμηνο. Ο καιρός ήταν βροχερός και οι έξοδοι λίγες. Τα κορίτσια από το απόγευμα με τσιγκλούσαν.

Μπήκαν μέσα και έβαλαν μόνες τους ποτά. Φορούσαν τις καυτές τους πιτζάμες με τα βυζιά χωρίς σουτιέν να ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε κούνημα. Ξάπλωσαν στο καναπέ, σχεδόν πάνω μου και άρχισαν τα φιλικά χάδια που συνήθιζαν το τελευταίο διάστημα. Εγώ άρχισα φυσικά να ανεβαίνω. Πήρα από τα ποτήρια τους και ήπια. Τα σώματα μας έσμιγαν πάνω από τις φόρμες μου και τις πιτζάμες τους και η αίσθηση από τα στήθη τους, τις κωλάρες τους με καύλωνε με αποτέλεσμα αν νιώθουν και αυτές τον πούτσο μου να σφίγγεται πάνω στα μπούτια τους.

Η Δήμητρα πρώτη άπλωσε και μου τον έσφιξε. Έχουμε καύλες αγόρι μου; Της έσπρωξα το χέρι κυρίως από έκπληξη αλλά μετάνιωσα αμέσως. Η Κωνσταντίνα την ίδια στιγμή άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο και να απλώνει τα μπούτια της πάνω στη φίλη της καλύπτοντας και εμένα με αυτά. Σήκωσε επίσης ελαφρά τη μπλούζα της με το τέντωμα και το ζεστό της σώμα ακούμπησε στο μπράτσο μου. Πριν προλάβω να καταλάβω τι γινόταν η Δήμητρα μου ξανάβαλε χέρι και αυτή τη φορά από μέσα. Ο πούτσος μου ήταν σκληρός και αυτή χαμογέλασε. Από μέρες ετοιμαζόμαστε, μου ψιθύρισε.

Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε λόγος να το παίζω μυξοπαρθένος. Χούφτωσα τις βυζάρες της Δήμητρας και με μια κίνηση αγκάλιασα και τα δύο γυναικεία σώματα. Σε ελάχιστο είχα στο στόμα μου το μουνί της Κωνσταντίνας και η Δήμητρα μου ρουφούσε το πούτσο μέχρι τέρμα. Τα μουνόζουμα τη Κωνσταντίνας έτρεχαν και αδυνατούσα να τα ρουφήξω όλα. Η Δήμητρα που την είδε να είναι έτοιμη άφησε τον πούτσο μου και κάθισε πάνω της τρίβοντας το μουνί της στο στόμα της φίλης της. Σηκώθηκα και αφού γδύθηκα τελείως άρχισα να τραβώ ότι ρούχο απέμεινε στα κορίτσια. Είχαμε μείνει τρία σώματα τελείως γυμνά και οι δύο φίλες να κάνουν εξηνταεννιά.

Τις πλησίασα και άρχισα να χαϊδεύω τα σώματα τους με το πουλί μου και τα χέρια μου. Πήγαινα από κώλο σε μουνί και από στόμα σε στόμα. Αυτές συνέχισαν να γλείφουν η μια την άλλη και παράλληλα να δέχονται με λαγνεία τον πούτσο μου και τα χέρια μου παντού. Τα δάκτυλα μου άρχισαν να μπαίνουν στις τρύπες τους διαδοχικά. Από το μουνί στον κώλο, στο στόμα. Στον αφαλό, στις μασχάλες χαϊδεύοντας ή απολαμβάνοντας τη ζέστη και την υγρασία αναλόγως. Τα κωλαράκια τους ήταν σφιχτά, αλλά η εναλλαγή από τρύπα σε τρύπα μετέφερε υγρά και οι τρυπούλες τους δέχτηκαν τα δάκτυλα μου.

Η Κώνσταντίνα καυλωμένη φώναξε σε μια στιγμή που έβγαλα το δάκτυλο μου για αλλού. Μην το βγάζεις, άσε το. Η Δήμητρα παραπονέθηκε ότι θέλει και αυτή. Σηκώθηκα και έφερα δυο αγγουράκια από το ψυγείο. Έβαλα από ένα στον κώλο της κάθε μιας και αυτές όρμηξαν στον πούτσο μου γλείφοντας τον μαζί. Σε πολύ λίγο έχυσα στο στόμα τους και αυτές αφού με έγλειψαν καλά συνέχισαν μεταξύ τους. Κάθισα στην άκρη του καναπέ κρατώντας τα πόδια της μιας και βλέποντας τες από πίσω να γλείφονται.

Η Κωνσταντίνα άρχισε ξαφνικά να βγάζει σιγανές κραυγές και να τρέμει. Η Δήμητρα την τέλειωσε και αφού την άφησε στην άκρη να πάρει ανάσες ήρθε και κάθισε πάνω μου και άρχισε να τρίβεται στον πεσμένο μου πούτσο που μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε θηρίο. Τον γλίστρησα στο μουνί της και αυτή άρχισε να πηγαινοέρχεται. Σήκωσα τα χέρια, της χάιδευα τα βυζιά και την τραβούσα όλο και πιο κάτω από τη λεκάνη. Ο πούτσος μου έμπλεε στο ζεστό μουνί της και αυτό αγκάλιαζε το όργανο μου.

Δήμητρα σηκώθηκε από την άλλη άκρη του καναπέ και κάθισε πάνω στο στέρνο μου αγκαλιάζοντας και φιλώντας τη φίλη της στο στόμα ενώ εγώ χάιδευα την πλάτη της και τον κώλο της. Σιγά σιγά έφερε το μουνί της στο στόμα μου και άρχισα να τη γλείφω με μανία, μια στο μουνί και πότε παίζοντας με το καρφωμένο αγγουράκι το οποίο έβγαλα και συνέχισα με τη γλώσσα μου και στην τρυπούλα της.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο η Δήμητρα έσπρωξε τη φίλη της και ανέβηκε πάνω στον πούτσο μου. Τον έπιασε σφικτά και τον οδήγησε στην κωλότρυπα της. Ανασηκώθηκα και την έβαλα στα τέσσερα και την τον έχωνα στον κώλο προσεκτικά με σταδιακή ένταση. Η φίλη της με έσπρωχνε να μπαίνω πιο βαθιά Η αίσθηση ήταν μοναδική και η Κωνσταντίνα κάθισε πάνω στη φίλη της και άρχισε να με φιλάει ψιθυρίζοντας, τελείωσε τη να με πηδήξεις κι εμένα από τον κώλο. Λίγο μετά η Δήμητρα άρχισε να τρέμει τελειώνοντας.

Η Κωνσταντίνα έσκυψε στο μουνί της φίλης της και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της και τα υγρά της, τουρλώνοντας τον κώλο της προς εμένα λέγοντας μου, πάρε με. Πλησίασα και της έσπρωξα τον πούτσο στον κώλο. Ήταν πιο ανοιχτή από τη φίλη της και ρουφούσε βαθιά το εργαλείο μου μέσα κάνοντας θόρυβο. Συνέχισα με δύναμη αισθανόμενος τις δυνάμεις μου να με αφήνουν αλλά την καύλα να με στηρίζει! Δέκα λεπτά μετά τελείωσα μέσα στην κωλοτρυπίδα της αφήνοντας ότι είχα μέσα της. Έπεσα πάνω στις δύο κοπέλες αγκαλιάζοντας ολόκληρος τα σώματα τους και πέφτοντας σε χαλαρή νάρκη. Αυτές στην ίδια φάση χαϊδεύαν η μια την άλλη και εμένα μέχρι που μας πήρε και τους τρεις ο ύπνος.

Η συνέχεια με το φοιτητικό πάρτι στο επόμενο!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211221S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.