Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Ειρήνη ήταν μια γυναίκα με πάθος, βυζάκια που αψηφούσαν τη βαρύτητα, στρογγυλό κωλαράκι πεταχτό, μελαχρινάκι και την εποχή της ιστορίας κόντευε τα 35. Καύλα σκέτη αυτό το θηλυκό.

Η Ειρήνη ήταν μια γυναίκα με πάθος, βυζάκια που αψηφούσαν τη βαρύτητα, στρογγυλό κωλαράκι πεταχτό, μελαχρινάκι και την εποχή της ιστορίας κόντευε τα 35. Καύλα σκέτη αυτό το θηλυκό. Όπου πηγαίναμε δεν υπήρχε αρσενικό που δε θα την κοίταγε. Έκανε πολλές ζημίες, ήταν απ’ αυτές που κλείνουν σπίτια κι εγώ ο μαλάκας την είχα παντρευτεί. Με είχε από την αρχή του χεριού της, με παντρεύτηκε γιατί ήξερε ότι δε θα μπορούσα εύκολα να της χαλάσω χατίρι.
 
Εγώ είμαι ο Νίκος, την παντρεύτηκα γιατί μου έκανε τρελό κρεβάτι και γιατί νόμιζα ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Στην πραγματικότητα δε μου άφησε ποτέ επιλογή. Έχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία. Τα πρώτα χρόνια πέρασαν όμορφα, περνούσαμε καλά, βγαίναμε, κάναμε κάποια ταξίδια, όμως σιγά σιγά μπήκαμε στη ρουτίνα του γάμου και κάποια στιγμή έγινε η ζημιά. Μου πήρε λίγο καιρό να καταλάβω τι γίνεται. Άρχισε να στολίζεται, να βγαίνει με φίλες, να μην απαντά στο τηλέφωνο και τέλος πάντων το κέρατο ήταν γεγονός. Ήταν σαν να μην την ενδιέφερε αν θα το μάθω. Την άκουσα να μιλάει με μια φίλη της στο τηλέφωνο ένα απόγευμα που γύρισε από το σούπερ μάρκετ και δεν ήξερε ότι ήμουν στο σπίτι. Της έλεγε για ένα φίλο μας, τον Άρη, ένα τύπο που κάναμε παρέα τελευταία μαζί με τη γυναίκα του.
 
Άκουσα να της λέει πως πήγαν με το αυτοκίνητο του και πηδήχτηκαν και ήταν υπέροχα και ανυπομονούσε να ξαναβρεθούν και είχε πάρει εσώρουχα για να τον καυλώσει, επειδή τα γουστάρει αυτά και ένα σωρό άλλες κουβέντες σχετικά με αυτόν και τα γαμήσια τους. Φαίνεται ότι η φίλη της τη ρώτησε για μένα, αν έχω καταλάβει τίποτα ή αν φοβάται μήπως την ανακαλύψω. «Τι να καταλάβει μωρέ αυτός;» της λέει, «αφού είμαι γάτα, τα έχω κανονίσει όλα. Την Κυριακή θα πάμε όλοι μαζί για φαγητό και μετά έχω κανονίσει με τον Άρη να βρεθούμε το βραδάκι, θα πω στο Νίκο ότι θα είμαι μαζί σου». Εκείνη τη στιγμή μπήκα στο δωμάτιο και μόλις με είδε έμεινε παγωτό.
 
- Άντε γαμήσου μωρή καργιόλα…
 
της είπα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Έτρεξε πίσω μου, με πρόλαβε και έπαιξε ένα θέατρο που δεν υπάρχει. Μετά από μια βδομάδα καυγάδες, κουβέντες, δικαιολογίες και υποσχέσεις, κατάφερε να με πείσει ότι με αγαπάει και ότι δε θέλει με τίποτα να χωρίσουμε και ότι ήταν μόνο καύλες και ένα σωρό μαλακίες που δεν έχει νόημα να τις αναφέρω εδώ. Το θέμα είναι πως γύρισα σπίτι και όσο περνούσαν οι μέρες και οι συζητήσεις περιστρεφόταν γύρω από το πως και το γιατί, ανακάλυψα πως όλο αυτό είχε αρχίσει να με φτιάχνει πολύ. Το κρεβάτι μας είχε πάρει φωτιά, σε σημείο που το κατάλαβε και άρχισε να με παίζει. Μετά από λίγους μήνες κατάλαβα ότι η ζωή μας είχε αλλάξει πάρα πολύ, είχα αναθεωρήσει τα πάντα. Βρισκόταν ακόμα με τον Άρη, για την ακρίβεια δεν είχαν σταματήσει ποτέ. Καταλάβαινα πότε ήταν μαζί του από τον τρόπο που μου έκανε έρωτα. Κάθε φορά που πήγαινε μαζί του, μόλις γύρναγε σπίτι με πέταγε στο κρεβάτι και μου έκανε απίστευτα πράγματα. Καύλωνε στην ιδέα που πηδιόμαστε αμέσως μετά και το μουνί της ήταν καυτό, έσταζε από καύλα ίσως και από τα χύσια του. Αυτό άρχισε να με καυλώνει τόσο πολύ που δεν το πίστευα.
 
Ένα απόγευμα, γύρισε σπίτι και μόλις μπήκε ήρθε να με φιλήσει, το στόμα είχε μια παράξενη γεύση που τότε δε μπορούσα να προσδιορίσω. Αμέσως πήγαμε στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου. Το καυλί μου είχε γίνει πύραυλος μέσα σε δευτερόλεπτα μετά το φιλί και μόλις με καβάλησε στο κρεβάτι μπήκα σε ένα μουνί μουσκεμένο και καυτό.
 
- Τι νιώθεις καύλα μου, μου λέει, το μουνάκι της γυναίκας σου είναι γαμημένο, το νιώθεις; Καυλώνεις πούστη που γαμιέμαι με άλλον; Ο πούτσος σου κολυμπάει στα χύσια του τώρα. Πριν μισή ώρα μου άδειασε μέσα στη μουνάρα τα αρχίδια του και τώρα είσαι εσύ εκεί μέσα, πως νιώθεις;
 
Έχυσα το ίδιο δευτερόλεπτο.
 
- Θέλω να τον δω να σε γαμάει, της είπα.
- Το ξέρω… μου λέει. Είσαι όμως σίγουρος για το μετά;
 
- Δε με ενδιαφέρει, θέλω να σας δω.
 
- Εγώ θέλω να με γαμήσετε και οι δυο μαζί, μου λέει, θέλω να με σκίσετε.
 
Η συνάντηση κανονίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Κανονίσαμε Σαββατοκύριακο εκτός νομού και ετοιμάστηκα να παρτουζώσω τη γυναίκα μου μαζί με το γαμιά της. Σπίτι με τζάκι στα χιόνια, καλό φαγητό, αρκετό ποτό και η παράσταση αρχίζει. Αμηχανία, σκέφτομαι να τους αφήσω να ξεκινήσουν και πάω στο μπάνιο. Μόλις γυρνάω είναι αυτός στον καναπέ, γυμνός και αυτή στα γόνατα του παίρνει πίπα. Κάθισα στην πολυθρόνα δίπλα απ' τον καναπέ. Τον άφησε και ήρθε στα τέσσερα όπως ήταν και πήρε το δικό μου καυλί στο στόμα της. Ο Άρης με κοίταξε στα μάτια σαν να με ρωτούσε, του έκανα νόημα και αμέσως ήρθε πίσω της και γλίστρησε αργά στο μουνί της.
 
Δεν υπάρχουν λόγια για να πω τι ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Ξεφτιλισμένος, καυλωμένος, κερατάς, γαμιάς, μαλάκας, δεν ξέρω, αυτό που έβλεπα και ζούσα μου άρεσε. Η πούτσα μου δε σηκώθηκε, έβλεπα πως τη γαμούσε και ένιωθα λίγος. Η Ειρήνη προσπαθούσε, με ενεθάρρυνε αλλά δε γινόταν. Ήθελα τόσο πολύ να τα καταφέρω, έφυγαν τα χύσια μου χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να μου σηκωθεί. Έφυγα για το μπάνιο και τους άφησα να γαμιούνται σαν τα σκυλιά. Αυτός την έσκιζε, εγώ δε μπορούσα να τη γαμήσω έτσι. Μετά από μισή ώρα τουλάχιστον, που ο Άρης έσκαβε το μουνί της σαν λυσσασμένος, κόλλησε πίσω της και έχυσε μέσα στη μουνάρα της. Τους έβλεπα πια από τη μισάνοιχτη πόρτα στο διπλανό δωμάτιο. Αυτός έφυγε για το μπάνιο και εκείνη έγειρε στον καναπέ. Γλίστρησα σιγά σιγά δίπλα της και άρχισα να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω.
 
- Καταλαβαίνω γιατί το κάνεις, της είπα, είδα πως σε γαμάει αυτός ο άνθρωπος και καταλαβαίνω. Εγώ δε μπορώ να σε πάρω έτσι, δε μπορώ να σε ικανοποιήσω όπως αυτός.
 
- Δεν πειράζει…
 
μου λέει και ενώ μιλάμε νιώθω να μου σηκώνεται. Τον πιάνει και τον οδηγεί μέσα της. Νιώθω τη ζέστη και τα χύσια και τρελαίνομαι. Αρχίζω να τη γαμάω δυνατά και σε δυο λεπτά χύνω μέσα της. Αυτό το διήμερο ήταν καθοριστικό για ότι ακολούθησε. Όσες φορές προσπάθησα να γαμήσω μαζί με τον Άρη δεν τα κατάφερα. Τους άφηνα, πήγαινα λίγο πιο πέρα και έπαιρνα μάτι. Μόλις τελείωνε αυτός, πήγαινα αμέσως και έπαιρνα τη δική μου καύλα. Ήμουν ο σκύλος που έγλειφε τα κόκκαλα μετά από το γεύμα. Θα ήθελα να τα κατάφερνα, όμως δε μπορούσα, ο ρόλος μου ήταν αυτός και τον αποδέχτηκα.
 
Ο καιρός περνούσε και η δικιά μου καύλα ήταν να περιμένω πότε θα γυρίσει από το ραντεβού της για να μου δώσει την ιδιαίτερη αυτή ηδονή. Μου άρεσε όταν με άφηνε να τη γλείψω, ήξερα ότι τα ζουμιά που έγλειφα δεν ήταν μόνο δικά της. Η ξεφτίλα μου δεν είχε τέλος. Ξαναπροσπαθήσαμε να το κάνουμε όλοι μαζί και αυτή τη φορά το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω 69 με την Ειρήνη από πάνω μου και ο Άρης να της γαμάει τον κώλο ενώ εγώ της έγλειφα το μουνί και μαζί τα αρχίδια του. Όταν έβγαινε ο πούτσος του τον έγλειφα και αυτόν. Στα πιο σκοτεινά μου όνειρα ήθελα να με γαμήσει κι εμένα, δεν είχα όμως το θάρρος να το ζητήσω.
 
Ο Άρης έκανε παρέα με έναν τύπο λίγο περίεργο, το Γιάννη. Κάπου κάπου ερχόταν σπίτι μας μαζί για φαγητό. Είμαι σίγουρος πως ο Γιάννης ήξερε τι παίζει και νόμιζα ότι μπορεί και να πηδάνε την Ειρήνη παρέα. Όταν τη ρωτούσα όμως μου έλεγε πάντα όχι. Δεν ξέρω γιατί αλλά την πίστευα, δεν είχε και τόση σημασία άλλωστε. Ένα βραδάκι, είχαμε ψήσει στα κάρβουνα και πίναμε τα κρασιά και τις μπίρες μας. Η ώρα είχε περάσει και είχαμε μείνει οι τέσσερις μας έξω στη βεράντα. Κάποια στιγμή η Ειρήνη μπήκε μέσα στην κουζίνα για να φέρει μπίρες. Μετά από λίγο την ακολούθησε ο Άρης. Εγώ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, συνέχισα να πίνω με το Γιάννη και να λέμε μαλακίες. Ήταν όμως η πρώτη φορά που ήμασταν οι τέσσερις μας και ο Άρης με την Ειρήνη εξαφανιζόταν σε κάποιο δωμάτιο. Δεν ξέρω τι ήξερε, που σίγουρα ήξερε ο Γιάννης, όμως ένιωσα λίγο κάπως. Με είδε ανήσυχο και μου λέει:
 
- Έλα ρε Νίκο χαλάρωσε, τόσο καιρό κάνουμε παρέα, ξέρω τι παίζει και ξέρω ότι γουστάρεις τη φάση. Μη ζορίζεσαι με μένα. Έχω δει πολλά και έχω ανοιχτό μυαλό. Αν έτσι γουστάρεις δεν τρέχει και τίποτα. Πάντως αν νιώθεις άβολα με μένα και θέλεις να φύγω πες το μου.
 
- Όχι ρε Γιάννη, δεν υπάρχει λόγος. Μόνο που ξέρεις… όταν πηδιούνται και είμαι κοντά, μου αρέσει να τους παίρνω μάτι. Τι λες, γουστάρεις να πάμε παρέα να δούμε λίγο από τη μπαλκονόπορτα;
 
Πάμε λοιπόν σιγά σιγά έξω από τη μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα και η θέα είναι καταπληκτική. Είμαστε δυο μετρά από το κρεβάτι αλλά δε μας βλέπουν και συνεχίζουν ανενόχλητοι να πηδιούνται. Την έχει στα τέσσερα και της γαμάει μια το μουνί και μια τον κώλο. Τα βλέπουμε όλα και η καύλα ανεβαίνει. Σκέφτομαι πως επειδή είναι ο Γιάννης εδώ θα χάσω το καλύτερο. Πως θα μπω μέσα να γλείψω και να γαμήσω; Κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο, κατεβάζω τη βερμούδα, πετάω τον πούτσο έξω και αρχίζω να τον παίζω. Δίπλα ο Γιάννης ακολουθεί και αρχίζει να χαϊδεύεται κι αυτός. Η πόρτα είναι λίγο ανοιχτή και έτσι είμαστε πολύ κοντά για να βλέπουμε και οι δυο.
 
Παίρνω μάτι τη γυναίκα μου να πηδιέται με το γαμιά της και δίπλα μου είναι ο Γιάννης. Τι να σκέφτεται αυτός ο τύπος για μένα; Ενώ τα σκέφτομαι αυτά, η καύλα μου υπερισχύει και μου θολώνει τελείως το μυαλό. Θέλω να μπω μέσα και να αρχίσω να γλείφω μουνί και πούτσα μαζί.
 
- Καύλα μεγάλη είναι η γυναίκα σου ρε Νίκο… μου λέει ο Γιάννης. Κοίτα πούτσα που μου έφτιαξε με τα γαμήσια της.
 
Κοιτάω το Γιάννη και η πούτσα του πραγματικά έχει γίνει τεράστια. Την ίδια στιγμή νιώθω το χέρι του να μου χαϊδεύει το κωλαράκι. Περνάνε μερικά δευτερόλεπτα που δε μπορώ να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κάτσω του Άρη να με γαμήσει, όμως η σκέψη μου είναι πάντα για το συγκεκριμένο άτομο και η κίνηση του Γιάννη με βρίσκει απροετοίμαστο. Αυτές οι στιγμές που πέρασαν χωρίς να αντιδράσω είναι πράσινο φως για το Γιάννη ο οποίος βρίσκεται αριστερά μου, έχει το δεξί του χέρι στον κώλο μου, το αριστερό του στον πούτσο μου και με χαϊδεύει. Την ίδια ώρα μου ψιθυρίζει στο αυτί:
 
- Καύλα είσαι Νίκο μου και αυτή η φάση σε καυλώνει ακόμα πιο πολύ! Είμαι σίγουρος πως θα ήθελες πολύ να είσαι στη θέση της γυναίκας σου.
 
Τα χέρια του κινούνται με απίστευτη μαεστρία και καταλαβαίνω ότι θα έχει ανοίξει πολλά κωλαράκια στην καριέρα του. Έτσι όπως είμαστε στα γόνατα έχει χουφτώσει τα αρχίδια μου και ο αντίχειρας του πιέζει την κωλοτρυπίδα μου, ενώ με το άλλο χέρι μου τον παίζει συνέχεια. Άνοιξα, παραδόθηκα και έζησα την πιο ωραία στιγμή της ζωής μου. Έριξε μια ροχάλα στο χέρι του και άρχισε να σπρώχνει με το δάχτυλο.
 
- Έλα να δεις πως νιώθει η γυναίκα σου, μου λέει, έλα να σου κάνω αυτό που τόσο καιρό ονειρεύεσαι και δεν το ζητάς!
 
Όσο μου τα λέει αυτά σπρώχνει το δάχτυλο του μέσα μου κι εγώ έχω λιώσει από επιθυμία και καύλα. Με γάμησε εκεί ενώ κοίταγα τη γυναίκα μου να πηδιέται και έχυσε μέσα μου λίγο πριν χύσει ο Άρης μέσα στη μουνάρα της Ειρήνης. Βγήκε αργά από μέσα μου.
 
- Πήγαινε τώρα, μου λέει, έχυσε ο Άρης, πήγαινε να πάρεις αυτό που σου αρέσει και από τη γυναίκα σου. Γάμησε την και αν θέλεις και σε φτιάχνει πες της το μυστικό μας, εγώ θα είμαι με τον Άρη στη βεράντα και αν θέλετε κάτι απλά φωνάξτε μας.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).