Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου έχουμε πολύ έντονη ερωτική ζωή, αυτή ήταν που μου καθιέρωσε τα γυναικεία εσώρουχα στην καθημερινή μου ζωή, αυτή είναι που μου πήρε τη παρθενιά από το κωλαράκι μου, αυτή είναι που σήμερα είμαι φιλενάδα της και όχι ο άντρας της.

Με τη γυναίκα μου έχουμε πολύ έντονη ερωτική ζωή, αυτή ήταν που μου καθιέρωσε τα γυναικεία εσώρουχα στην καθημερινή μου ζωή, αυτή είναι που μου πήρε τη παρθενιά από το κωλαράκι μου, αυτή είναι που σήμερα είμαι φιλενάδα της και όχι ο άντρας της.
 
Με την Ελένη είχαμε και έχουμε άριστη ερωτική ζωή χωρίς ταμπού μεταξύ μας. Τον τελευταίο καιρό λόγω δουλειάς με είχε λίγο στην πείνα. Εγώ από τη στιγμή που είχα γνωρίσει την απόλαυση του παθητικού έρωτα στράφηκα προς αναζήτηση της απόλαυσης μου σε άτομα κυρίως τρανς με ωραία προσόντα.
 
Το αντρικό φύλλο δε με τραβούσε και δεν επιδίωκα να κάνω κάτι εκτός από έναν που γνώρισα μια ημέρα στο διαδίκτυο και βρισκόμαστε ακόμα και σήμερα χωρίς να το γνωρίζει ακόμα και τώρα η γυναίκα μου.
 
Έχω γαμηθεί με αρκετά κορίτσια και δεν το κρύβω ότι μετά την παραμέληση της γυναίκας μου με μια κοπέλα έχουμε γίνει και φίλες.
 
Πάμε τώρα στην ιστορία μου. Έχουμε να γαμηθούμε με τη γυναίκα μου περίπου πέντε ημέρες και πάνω από δέκα να με γλείψει στην τρυπούλα μου και να με πάρει με το στραπόν της. Η καύλα να γαμηθώ μεγάλη. Μετά το τηλεφώνημα ότι μπορεί να καθυστερήσει στη εταιρία έκρινα σωστό να πάρω τηλέφωνο το Ρ…. το φίλο μου και να περάσω από το σπίτι του για ένα γαμησάκι.
 
Έκανα το ντουζάκι μου έβαλα ένα μαύρο σετάκι στρινγκ, μπουστάκι δαντελωτό και σε λίγο να είμαι στην αγκαλιά του αγοριού μου που ήξερε να με κάνει να χύνω σα γυναίκα με σπασμούς και χωρείς να ακουμπώ τη πούτσα μου.
 
Κάτι η ημέρες αποχής κάτι η διάθεση, με πήρε δυο φορές και το απόλαυσα. Αφού ηρεμήσαμε και χαλαρώσαμε, τον ευχαρίστησα για άλλη μια φορά και όπως ήμουν με τα χύσια πάνω στο κορμί μου και το κωλαράκι μου εμφανώς ανοικτό, επέστεψα στο σπίτι όπου για κακή μου τύχη είχε γυρίσει και η γυναίκα μου.
 
Την πέτυχα στο μπάνιο με ρώτησε που ήμουν γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απάντησα. Δικαιολογήθηκα ότι είχα πάει για λίγο περπάτημα και δεν το άκουσα. Τη ρώτησα αν αργεί για να κάνω κι εγώ ένα μπάνιο και με προσκάλεσε να κάνουμε μαζί πράγμα που δεν έκανα γιατί ήμουν γεμάτος με χύσια στην κοιλιά και στο στήθος.
 
Της προξένησε εντύπωση ότι δε μπήκα γιατί ίσως να ήταν και η μοναδική φορά που δε μπήκα μαζί της. Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου στους, έβαλα ένα απλό εσώρουχο, καθίσαμε για φαγητό και στην συνέχεα στον καναπέ για ένα κρασάκι, χαλάρωση και κουβέντα σχετικά με τις δουλειές μας.
 
Ώρα για ύπνο… με παίρνει από το χέρι και πάμε για το κρεβάτι όπου για κακή μου τύχη διαπιστώνω ότι έχει κεφάκια για γαμήσι. Προσπαθώ να το αποφύγω αλλά μάταια. Στο παιχνίδι επάνω η γλώσσα της όσο και αν προσπάθησα να το αποφύγω έφτασε στη γαμημένη και ανοιχτή τρυπούλα μου. Βάζοντας τη γλώσσα της διαπιστώνει στη κατάσταση που ήταν και με ρωτά αμέσως που ήμουν.
 
Με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει «περιμένω», ενώ με το ένα χέρι της παίζει την τρυπούλα μου που χωρίς αντίσταση παίρνει δυο δάχτυλα της μέσα της. Όποια απάντηση εκτός την πραγματική θα ήταν λάθος μου.
 
Αγάπη μου συγγνώμη, είχα πολλές καύλες, έχουμε να κάνουμε έρωτα 5 ημέρες και να με γαμήσεις πάνω από 15 και δεν άντεχα άλλο. Βρήκα μια κοπέλα από το ιντερνέτ και γαμήθηκα μαζί της (δεν είχα το θάρρος να της πω ότι ήμουν με άντρα).
 
Κάτι τα δυο δάχτυλα, κάτι η εξομολόγηση, η πούτσα μου πήρε την ανιούσα. Με ρώτησε αν πέρασα ωραία αν μου άρεσε που γαμήθηκα με πραγματική πούτσα και πόσες φορές έχω γαμηθεί με τρανς και αν έχω πάει με άντρα. Παραδέχτηκε ότι με έχει ερωτικά εγκαταλείψει τον τελευταίο καιρό και αρχίσαμε ένα ωραίο γαμήσι. Την έκανα να χύσει δυο φορές και της καθάρισα το μουνάκι από τα χύσια με τη γλώσσα που ξέρω πόσο της αρέσει.
 
Το πρωί με καλημέρισε με υπονοούμενο «καλημέρα πουτανίτσα μου». Αυτό δεν μου το έχει ξαναπεί ποτέ αλλά έκανα ότι δεν κατάλαβα τίποτα, έξαλλου τι να πω αφού τα έκανα σκατά.
 
Καθίσαμε για πρωινό και κουβέντα για το πρόγραμμα του καθενός πάνω στη δουλεία. Της είπα ότι σήμερα ήταν η συνάντηση με την κυρία … της … εταιρίας για τη σύμβαση συνεργασίας που είναι σε επαφές εδώ και αρκετές ημέρες.
 
Η Ελένη σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο για να κάνει αρχή να ετοιμαστεί και αυτή για το γραφείο. Την ακολούθησα κι εγώ. Ήθελα να πάω στο γραφείο νωρίτερα για να προετοιμαστώ για τη συνάντηση.
 
Τι θα βάλουμε σήμερα αγάπη μου;… ρώτησα (βάζουμε πάντα τα ίδια εσώρουχα εδώ και πολλά χρόνια ).
- Σήμερα μιας και έχεις τόση σημαντική συνάντηση και μάλιστα με γυναίκα θα ντυθείς κατάλληλα, μου απαντά. Μαύρες διχτυωτές κάλτσες σιλικόνης με στρας, ζαρτιέρες, και ένα λευκό δαντελωτό μπουστάκι με μπραζίλ βρακάκι.
- Αγάπη μου δεν είναι υπερβολικά όλα αυτά για το γραφείο;…
την ρώτησα για να πάρω την απάντηση ότι από σήμερα θα αλλάξουν πολλά, δε θέλει να γίνει πάλι κερατού και μου δίνει ένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Ταυτοχρόνως, με το ένα χέρι της χαϊδεύει την πούτσα μου και με το άλλο το κωλαράκι μου. Όταν τα έβαλα μου λέει η Ελένη έλα να σου βάλο και λίγο μεικ απ στο πρόσωπο. Την κοίταξα με έκπληξη.
- Αγάπη μου μήπως το παρατραβάς;
- Όχι πουτανάκι μου, δε θα φαίνεται, μου απάντησε και γελώντας συμπλήρωσε. Άντε να μη σου βάλω και κραγιόν πουτάνα!
 
Βάζω πουκάμισο, παντελόνι, τι αίσθηση θεέ μου, της δίνω ένα πεταχτό φιλί και φεύγω με την αίσθηση της δαντέλας και της κάλτσας στο δέρμα μου να μου προσφέρει χαρά και καύλα και την Ελένη να με αποχαιρέτα με την φράση «καλημέρα πουτανάκι μου, καλή επιτυχία» και με εμένα να της κουνάω ελαφρώς το κωλαράκι μου και να σκέπτομαι τι ωραία θα ήταν να είχα βάλει και τις γόβες μου.
 
Η διάθεση μου ήταν αρίστη τα κέφια μου στο ναδίρ και η συνάντηση τελείωσε με ανέλπιστη επιτυχία. Τηλεφώνησα στη γυναίκα μου για να της ανακοινώσω τα ευχάριστα. Χάρηκε πολύ και απέδωσε την επιτυχία μου στο χθεσινό ερωτικό κομμάτι και στο εσωτερικό ντύσιμο μου. Μου είπε ότι θα βγει με την Άννα για ψώνια θα πάνε για φαγητό και θα τα πούμε το βράδυ στο σπίτι (Άννα είναι η ιδιαιτέρα της).
 
Μπαίνοντας στο σπίτι ήταν φορτωμένες με αρκετές τσάντες. Την υποδέχτηκα με αγκαλιές και φιλιά.
 
- Αγάπη μου τι είναι όλα αυτά;
 
- Αυτά είναι για τη νέα γκαρνταρόμπα σου…
 
μου αποκρίθηκε και με κάλεσε να πάω κοντά της να μου την παρουσιάσει. Δυο ζευγάρια γόβες, κάλτσες, ζαρτιέρες, σουτιέν, στρινκ, μπραζιλ, πουκάμισα, φούστες, μπλούζες, δυο φορέματα και μια ξανθιά περούκα με μακρύ Μαλλί.
 
- Τι είναι όλα αυτά τη ρωτώ;
 
- Από σήμερα μέσα στο σπίτι και όχι μόνο θα είσαι πάντα με γυναικεία περιβολή… μου αποκρίθηκε και η αρχή θα γίνει από τώρα.
 
Μέσα μου κάτι σκίρτησε από χαρά. Δοκίμασα τα πάντα και δε σας κρύβω ότι η χαρά μου και ο ενθουσιασμός ήταν ασυγκράτητος. Έμεινα με το τελευταίο συνολάκι και της μαύρες γόβες και καθίσαμε στο σαλόνι για ένα πότο. Από τη χαρά και τη καύλα μου δεν κράτησα τα προσχήματα και περπατούσα ελεύθερα με της γόβες. Η γυναίκα μου το παρατήρησε και με χαμόγελο με ρώτησε:
 
- Αφού σου αρέσουν τόσο πολύ γιατί δεν της φορούσες και μπροστά μου; Από σήμερα, όταν θα μπαίνεις στο σπίτι, θα βγάζεις ότι αντρικό φοράς και θα ντύνεσαι γυναίκα εντάξει φιλενάδα;
 
- Εντάξει… της απάντησα με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου.
 
Η πρώτη έξοδος ντυμένος γυναίκα έγινε σε λίγες ημέρες, το Σάββατο το απόγευμα με πλήρες σετ εσωρούχων, πουκάμισο, δερμάτινη φούστα, γόβες και ένα σακάκι. Μπήκαμε στο αμάξι και παρκάραμε σε ένα στενό κοντά στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου όπου και κάναμε τις βόλτες μας σαν δυο φίλες πιασμένες αγκαζέ και κουβεντιάζαμε διάφορα. Ένα από αυτά αν είμαι χαρούμενη και μου αρέσει αυτό που γίνεται. Την κοίταξα μέσα στα μάτια και το χαμόγελο μου ήταν η απάντηση μου.
 
Έχει περάσει αρκετή ώρα κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας τα σχόλια μερικών αντρών όπως τι μουνάρες είστε κορίτσια, ποιος τυχερός σας γλεντάει και τα γνωστά, μουνάρες, ψωλουδες κλπ κλπ. Η Έλενα βγάζει το τηλέφωνο της, τραβιέται λίγα βήματα μακριά μου και κλείνοντας το τηλέφωνο με ρωτά:
 
- Τι λες φιλενάδα, πάμε;…
 
και προχωρήσαμε προς το αμάξι. Φτάνοντας στο ύψος του Βοτανικού στρίβει σε μια πάροδο, τη ρωτώ που πάμε και με ένα πονηρό χαμόγελο μου λέει:
 
- Στον παράδεισο κούκλα μου…
 
Παρκάρισε σε ένα στενό και προχωρήσαμε λίγα μέτρα. Ο κόσμος περνούσε δίπλα μας κοιτάζοντας μας και αυτό με καύλωνε. Βγάζει το τηλέφωνο και ακούω να λέει «είμαστε στην είσοδο». Ταυτόχρονα ανοίγει η πόρτα και μπαίνουμε μέσα.
 
- Που πάμε αγάπη μου;
- Θα δεις…
μου αποκρίνεται κοφτά, ανεβαίνουμε στο δεύτερο όροφο όπου μας περιμένει για ξανθιά κούκλα μόνο με το στινγκάκι της.
 
- Καλησπέρα Έλενα.
 
- Καλησπέρα Δώρα, από εδώ είναι η φιλενάδα μου.
 
- Καλέ τι μουνάρα είναι αυτή;…
 
της απαντά η Δώρα με εμένα να τα έχω χαμένα. Θεέ μου η γυναίκα μου με έφερε σε τραβεστί. Τι έχει στο μυαλό της;… αναρωτήθηκα.
 
Η Δώρα μου άπλωσε το χέρι και με γλυκιά φωνή με καλούσε να την ακολουθήσω. Με οδήγησε στο δωμάτιο. Πολύ ωραία διακοσμημένο, με ένα μεγάλο κρεβάτι στο κέντρο του. Άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα σιγά σιγά και δεν παρέλειπε να τονίζει πόσο ωραία μουνάρα είμαι, πόσο ευτυχισμένη είναι η γυναίκα που με έχει δίπλα της ότι σήμερα θα με κάνουν μια πουτανα που θα παρακαλάω να με γαμήσουν.
 
Αφού έχω μείνει μόνο με τις ζαρτιέρες μου, η Δώρα ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου ζητά να αρχίσω να της γλείφω την πούτσα και να την ετοιμάσω για να με γαμήσει όπως αυτή ξέρει να γαμάει αντρικά κωλαράκια. Η Έλενα ήρθε πίσω μου και άρχισε να ετοιμάζει την τρυπούλα μου.
 
Είναι η πρώτη φορά που γλείφω ένα καυλί μπροστά στη γυναίκα μου αλλά πλέον δε δίνω σημασία και το απολαμβάνω όσο μπορώ καλύτερα. Η Δώρα λέει στη γυναίκα μου:
 
- Καλέ αυτή κάνει πολύ ωραία πίπα, ο θεός ξέρει πόσες ψωλές έχει γλείψει…
 
για να συμπληρώσει η Έλενα «και με πόσες έχει γαμηθεί».
 
Είμαι ευτυχισμένος! Έχω ξεχάσει κάθε αναστολή που είχα στην αρχή και απολαμβάνω μια ωραία πούτσα στο στόμα μου και ένα ωραίο γλείψιμο στην τρυπούλα μου. Η Έλενα ζητά από τη Δώρα να αλλάξουν θέση. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου ζητά να της κάνω γλειφομούνι. Τη στιγμή που η Δώρα παίρνει θέση πίσω μου, το καυλί της ακουμπά στην τρύπα μου και σιγά σιγά μπαίνει μέσα μου.
 
- Φιλενάδα έχεις κάνει ωραία δουλεία, σα μουνάκι της το έκανες το κωλαράκι…
 
την ακούω να λέει και το καυλί της περνά μέσα με εμένα να παραμιλώ:
 
- Σιγά σιγά αγάπη μου, είναι χοντρός και πονάω…
 
αλλά ποιος να με ακούσει. Η πούτσα της Δώρας είναι όλη μέσα μου και απολαμβάνω ένα ωραίο γαμήσι ενώ γλείφω με βουλιμία το μουνί της Ελένης, της γυναίκας που μου χάρισε αυτή την ωραία εμπειρία.
 
Η Δώρα με πήρε σε πολλές στάσεις και στο τέλος ανάσκελα με τα πόδια στους ώμους της και το καυλί της να πάλεται μέσα μου. Δεν άργησα να έρθω σε οργασμό, το σώμα μου έκανε σπασμούς και άρχισα να χύνω συνεχώς μεγάλες ποσότητες σπέρματος πάνω στην κοιλιά μου, με τα πόδια μου διπλωμένα στη μέση της Δώρας. Την κρατούσα σφιχτά μέσα μου και την παρακαλούσα να μην τον βγάλει. Τα μάτια μου είχαν δακρύσει από την καύλα και η ανάσα μου ήταν βαριά. Η Έλενα με το δάκτυλο της μου έβαζε τα χύσια μου στο στόμα και τα έπαιρνα με ευχαρίστηση.
 
Η Έλενα βγήκε από το δωμάτιο εγώ είχα ακόμα τη πούτσα της Δώρας μέσα μου. Χαριτολογώντας με ρωτά:
 
- Τι θα γίνει πουτανάκι, θα την πάρεις μαζί σου;…
και δίνοντας ένα σκαμπίλι στο κωλαράκι μου βγαίνει από μέσα μου. Έμεινα λίγα λεπτά ξαπλωμένος και αφού βρήκα τις δυνάμεις μου κατευθύνθηκα στο μπάνιο όπου απόλαυσα ένα ζεστό ντουζάκι. Ντύθηκα και βγήκα στο σαλόνι όπου με περίμεναν τα κορίτσια με ένα ποτό στο χέρι και πολλά χαμόγελα. Καθίσαμε λίγο, ευχαριστήσαμε τη Δώρα και αφού ανανεώσαμε το ραντεβού μας, φύγαμε για το σπίτι όπου ήταν η σειρά μου να χαρίσω ένα καλό γαμήσι στην Έλενα. Νομίζω το δικαιούταν. Την έχυσα μέσα στο μουνάκι και αγκαλιασμένες σαν δυο καλές φιλενάδες μας πήρε ο ύπνος. Μια ευχάριστη και γεμάτη εκπλήξεις ημέρα έφτασε στο τέλος της καθώς και η ιστορία μου.
 
Ελπίζω να σας αρέσει.
 
 
© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151080222S027
 
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.