Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Με τον κολλητό μου

Ήρθε ο φίλος από την Αμερική για ένα περίπου μήνα κι έφυγε πάλι χθες. Στο μήνα αυτό οι συναντήσεις ήταν τέσσερις, με την τελευταία μάλιστα να περιλαμβάνει μια 5νθήμερη παραμονή του σπίτι μας.

Την πρώτη μέρα που ήρθε, τη διέταξε να ετοιμάσει τις τρύπες της, να φτιάξει τα μαλλιά της πλεξούδα όπως του αρέσει και να τον περιμένει γυμνή, γονατιστή μπροστά από τον καναπέ με πλάτη προς την πόρτα και να φοράει μόνο μια μάσκα ύπνου στα μάτια.

Όταν ήρθε, γδύθηκε, της χαστούκισε για λίγο τον κώλο και μετά έβαλε το χέρι του να ελέγξει το μουνί της γυναίκας μου. Βλέποντας το μούσκεμα, γέλασε δυνατά και της έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στο πρόσωπο. Της έχωσε τον δονητή στο μουνί και άρχισε να ασχολείται με τη τρύπα του κώλου της, προσπαθώντας με άλλους δυο δονητές, ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο και πιο χοντρό να την ετοιμάσει για να μπορέσει να δεχτεί την πούτσα του.

Μετά από πολύ δουλεία, είχε πλέον στο μουνάκι της και στο κώλο της από ένα δονητή και την πούτσα του κολλητού μου και αφέντη της στο στόμα, ή καλύτερα στο λαρύγγι της. Από την πίεση όμως, συχνά πετούσε τους δονητές, πότε από το μουνί και πότε από τον κώλο, μια – δυο – τρεις, σε κάποια στιγμή γυρίζει ο φίλος και μου λέει:

«Ρε μαλάκα πήγαινε από κάτω και κράτα τους δονητές μην τους πετάει η πουτάνα».

Αφού ικανοποιήθηκε για αρκετή ώρα ο αφέντης και την έχυσε βαθιά μέσα στο λαρύγγι της, τη σήκωσε και όπως ήταν με τους δυο δονητές την έβαλε να περπατήσει -υποβαστάζοντας τη βέβαια- ως το δωμάτιο. Εκεί την έβαλε να καθίσει με τον κώλο σε μια καρέκλα. Αυτή στην αρχή διαμαρτυρόταν ότι δε μπορεί κλπ, αλλά μετά από μερικά χαστούκια στο πρόσωπο έκατσε, βγάζοντας ένα μακρόσυρτο βογκητό.

Της έριξε μερικά χαστούκια στο πρόσωπο και τα βυζιά, της έβγαλε το δονητή από το μουνί και της έριξε κι εκεί μερικά χαστουκάκια, λέγοντας μου ταυτόχρονα:

«Ξεφτίλα ντύσου και φύγε, θα τη γαμήσω πρώτη φορά από τον κώλο αλλά δε σε θέλω εδώ, φύγε κι έλα σε μια ώρα».

Πράγματι ντύθηκα, έφυγα κι όταν μετά από μια ώρα γύρισα, τους βρήκα εκείνον στον καναπέ καθιστό κι εκείνη δίπλα του να του κάνει μασάζ. Μετά από αρκετή ώρα κι ενώ καθόμασταν κι οι τρεις στον καναπέ με τη γυναίκα μου στη μέση, γυρίζει και της λέει:

«Πουτανάκι πέσε και ρούφα τον αφέντη σου να σε γαμήσει πάλι πριν πας στη δουλειά»

Εκείνη σηκώθηκε, πήγε ανάμεσα στα πόδια του κι άρχισε να πνίγεται με την πούτσα του. Εκείνος της τραβούσε τα μαλλιά, την πίεζε στην πούτσα του, τη χαστούκιζε, την έβριζε και μου φώναζε να «Βλέπω την γυναίκα μου, την πουτάνα του, την σκλάβα του, πως τρελαίνεται για την πούτσα του αφέντη της».

Μετά από ώρα τσιμπουκώματος τη σήκωσε, την πήγε στο δωμάτιο, την έβαλε να του φορέσει το προφυλακτικό με το στόμα, την έστησε στα τέσσερα και άρχισε να της γαμάει δυνατά τον κώλο βρίζοντας τη για ακόμα μια φορά, ρίχνοντας της δυνατά κωλοσκάμπιλα και φωνάζοντας μου ότι έτσι τη γάμησε και πριν που έλλειπα, ότι την είχε στήσει στο κρεβάτι μας και της έσκιζε τον κώλο, ότι της πήρε και τον κώλο εκτός από το μουνί και μάλιστα κρυφά από μένα, χωρίς να ξέρω και χωρίς να μάθω ποτέ το πώς ακριβώς της τον γάμησε για πρώτη φορά.

Μόλις κόντευε να χύσει, τη σήκωσε, την έβαλε να του γλείφει τα αρχίδια και την περιοχή ως την κωλοτρυπίδα του και την έχυσε στο πρόσωπο και το στήθος. Τη διέταξε να του καθαρίσει το καυλί και μετά αφού με σταμάτησαν από το να την παίζω, με διέταξαν να καθαρίσω την αφέντρα μου από το σπέρμα του γαμιά της με τη γλώσσα και να τα πιώ.

Κάναμε μπανάκι κι ντύθηκαν να την πάει στη δουλειά και μετά να φύγει κι εκείνος για το σπίτι του. Τι έγινε και αν έγινε κάτι στο αυτοκίνητο δεν έμαθα ποτέ ως σήμερα, όπως δεν έχω μάθει για το τι ακριβώς έγινε την μια ώρα που έλλειπα.

Μετά από μια εβδομάδα, ήρθε για να πιούμε καφέ. Καθόμασταν και περίπου μια ώρα πριν φύγει η Φωτεινή για τη δουλεία της, της λέει

«Ρούφα τον αφέντη σου μωρή καργιόλα»

Πράγματι, έπεσε κι άρχισε να τον ρουφάει ενώ εγώ ήμουν δίπλα τους στον καναπέ. Όταν ήταν έτοιμος, την έβαλε να του φορέσει το προφυλακτικό, να στηριχτεί πάνω μου και μπήκε να της γαμήσει το μουνάκι δυνατά βρίζοντας τη, κωλοσκαμπιλίζοντας την κι εκείνη να βογκάει στο αυτί μου. Μετά από ώρα βγήκε, τη γύρισε, έχυσε στο λαρύγγι της και την άφησε να ετοιμαστεί για τη δουλειά.

Το βράδυ όταν γύρισε η σκλάβα του από την δουλειά κι αφού έκανε το μπανάκι της, την έβαλε να του κάνει μασάζ. Με το μασάζ όμως καύλωσε και γυρίζοντας ανάσκελα την έβαλε να τον ξανά πιπώσει, αλλά κι εμένα να ξαπλώσω από κάτω της και να της γλείφω το μουνάκι, το οποίο ήταν μούσκεμα.

Όσο τον πίπωνε, της έχωνε στο κώλο έναν από τους δονητές και σιγά σιγά άρχισε να της χώνει και δάχτυλα. Έφτασε να της έχει τον 17ποντο δονητή και τρία δάχτυλα στο κώλο της, εμένα να της γλύφω το μουνί κι αυτή να πνίγεται με την πούτσα του αφέντη της.

Μετά την έστησε πάλι και της γάμησε άγρια τον κώλο με εκείνη να κλαίει, να φωνάζει, να ουρλιάζει αλλά το μουνί της να μη σταματάει ούτε δευτερόλεπτο να είναι μούσκεμα από καύλα.

Τη γύρισε με τον κώλο προς το μέρος μου και μου κραύγασε ανοίγοντας της τα κωλομάγουλα για να μπορώ να βλέπω την κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου

«Κοίτα ξεφτίλα πως της έκανα τον κώλο. Κοίτα πως της τον ξέσκισα. Της τον έκανα καινούριο. Της τον διέλυσα. Η πουτάνα σου πήρε τη πούτσα μου και το δονητή μαζί στη κωλάρα της καργιόλη»

Την ξανά γύρισε και συνέχισε να την ξεσκίζει, να την ξεφτιλίζει στη πούτσα μέχρι που θέλησε να χύσει. Τη γύρισε και την έχυσε όπως πάντα στο στόμα. Αφού την καθάρισα και μου επέτρεψαν κι εμένα να χύσω, κάναμε μπανάκι κι ενώ πήγα να ξαπλώσω, δέχτηκα ακόμα μια έκπληξη, ακούγοντας τον να μου λέει:

«Απόψε θα κοιμηθείς εσύ στον καναπέ μαλάκα, όχι εγώ»

Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, σηκώνεται η Φωτεινή και με τρόπο με σπρώχνει προς τη πόρτα λέγοντας:

«Ναι αγάπη μου, πήγαινε στον καναπέ»

Με έβγαλε από το δωμάτιο κι έκλεισε τη πόρτα. Δε σας κρύβω πως ήταν ένα δύσκολο βράδυ, δεν ήξερα τι γινόταν μέσα κι αν γινόταν κάτι δεν το έβλεπα αλλά ούτε άκουγα τίποτα. Με χίλιες σκέψεις να με βασανίζουν, και τη καύλα μου στο τέρμα, με πήρε ο ύπνος.

Το πρωί όταν ξύπνησα, άκουγα από το δωμάτιο βογκητά που υποδείκνυαν ότι για ακόμα μια φορά την πνίγει με το καυλί του. Την άκουγα να πνίγεται, άκουγα τα κλου - κλου και τρελαινόμουν στην καύλα. Η ξεφτίλα τού να ακούω την γυναίκα μου να πνίγεται από την πούτσα του φίλου μου, πρώτη φορά να ακούω χωρίς να βλέπω και δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες να ερωτοτροπούν χωρίς να βλέπω, με τρέλαινε.

Άκουγα βογκητά και το κρεβάτι να τρίζει, υποπτευόμουν ότι τη γαμάει, αλλά τίποτα δε μου έκανε το σκηνικό ξεκάθαρο. Μόνο τα βογκητά της και αυτά πνιχτά, το τρίξιμο του κρεβατιού και κατά διαστήματα να ακούω κάτι σαν… «Σκάσε πουτάνα μη σε ακούσει ο μαλάκας».

Όταν μετά από ώρα την έχυσε, ίσως στο λαρύγγι όπως πάντα τους είδα να βγαίνουν και να πηγαίνουν για μπανάκι. Έκατσαν στο σαλόνι, παραγγείλαμε από ένα καφέ και αργότερα δίνοντας του ένα φιλάκι στο λαιμό και χουφτώνοντας της αυτός το κώλο έφυγε.

Μετά από 4-5 μέρες ξανά ήρθε και πολύ σύντομα την έριξε πάλι μπροστά του να τον πιπώσει, την έστησε και τη γάμησε από κώλο και μουνί και αφού την έχυσε στο στόμα και με έβαλαν να την καθαρίσω, τη διέταξε να φορέσει το strapon που είχαν αγοράσει.

Με διέταξαν να στηθώ στα τέσσερα και την καθοδηγούσε στο που να με γαμήσει, ενώ ταυτόχρονα της έτριβε το μουνί, της έχωνε δάχτυλο, της τσιμπούσε τις ρώγες, την κωλοσκαμπίλιζε και την έβριζε. Με ανασήκωνε να στηρίζω τη πλάτη μου πάνω της όπως ήταν πίσω μου όρθια κι εγώ γονατιστός στο κρεβάτι και μου γαμούσε τον κώλο (έτσι την είχε γαμήσει κι ο αφέντης της πριν λίγο, τη στήριζε πάνω του).

Αφού κι οι δυο ικανοποιήθηκαν με το ξεφτίλισμα μου, τη διέταξε να βγει και να μου χώσει ένα ομοίωμα και να με βάλει να καθίσω με τον κώλο στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Πράγματι, μόλις το έκανε, την έβαλε να του φορέσει προφυλακτικό, μετά τη βούτηξε, την έστησε δίπλα μου, τη διέταξε να με πάρει αγκαλιά και άρχισε να της γαμάει το μουνί δυνατά και γρήγορα ενώ μας έβριζε και τους δυο.

Από το γαμήσι τους, κουνιόταν το κρεβάτι και μαζί το ομοίωμα στον κώλο μου, η αίσθηση τρελή, πρωτόγνωρη, η ξεφτίλα και η ταπείνωση μεγάλη και απερίγραπτη. Βγήκε από μέσα της, την έχυσε στο στήθος, με έβαλαν να την καθαρίσω και μετά της είπε να πάμε στον καναπέ να την παίξω για να χύσω κι εγώ όσο εκείνη θα μου σφίγγει τα αρχίδια με τα δάχτυλά της.

Αφού περνούσε η ώρα κι εγώ ακόμα δεν έχυνα, ήρθε κι αυτός στο σαλόνι, την τράβηξε να στηθεί σχεδόν από πάνω μου και μπήκε να της γαμήσει το μουνί ενώ αυτή μου έσφιγγε τα αρχίδια κι εγώ από κάτω τους έπαιζα το καυλάκι μου για να χύσω.

Τη γάμησε αρκετή ώρα έτσι, ένα υπέροχο σκηνικό. Εγώ ξαπλωμένος στον καναπέ να παίζω το πουτσάκι μου βογκώντας από τους πόνους που μου προκαλούσε η αφέντρα μου σφίγγοντας μου τα αρχίδια, εκείνη από πάνω μου σε διάφορες στάσεις που να βολεύουν, να βογκάει από καύλα όσο της γαμάει το μουνί ο αφέντης της κι ο κολλητός μου να μου γαμάει την γυναίκα σχεδόν πάνω μου.

Βγήκε από μέσα της, ήρθε πάνω από το κεφάλι μου να την πιπώνει και την έχυσε μέσα στο στόμα, ενώ ταυτόχρονα έχυνα κι εγώ στα χέρια της αφέντρας μου. Όταν χύσαμε όλοι κι αφού εκείνη καθάρισε με το στόμα της την πούτσα του αφέντη της, έγλειψα τα χύσια μου από τα δάχτυλα της, τα δικά της από το μουνάκι της και του αφέντη της από το πρόσωπο της που είχε γίνει χάλια από το σπέρμα του κολλητού μου.

Μετά που χαλαρώσαμε, ετοιμάστηκε να φύγει και αφού χαιρετήθηκαν όπως πάντα, με εκείνη να τον φιλάει στο λαιμό κι αυτός να την χουφτώνει, κανόνισαν να έρθει την άλλη εβδομάδα και να μείνει για 5-6 μέρες.

Πράγματι ήρθε μετά από πέντε μέρες, Πέμπτη βράδυ, βγήκαμε για ποτό, ήπιαν από τρεις βότκες και όταν γυρίσαμε σπίτι ήταν μεθυσμένοι κι οι δύο. Εγώ οδηγούσα δεν ήπια. Μπήκαμε σπίτι, τη χαστούκισε και την έριξε να τον πιπώσει. Την τσιμπούκωνε για ώρα και άγρια, την έπνιγε, την χαστούκιζε και τελικά την έχυσε στο στόμα, δεν την άφησε να πλυθεί, την τράβηξε στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκαν, αφήνοντας με και πάλι στον καναπέ.

Την επομένη το πρωί, όταν ξύπνησαν άρχισε πάλι να την πνίγει με την πούτσα του. Από το σαλόνι άκουγα να τη χαστουκίζει, να της λέει να κάνει ησυχία γιατί δε θέλει να ακούσω και να πάω στο δωμάτιο. Τη μπούκωνε βαθιά ως το λαρύγγι, από ότι μπορούσα να φανταστώ ακούγοντας τα πνιξίματα της, μέχρι που την έχυσε στο λαρύγγι. Σηκώθηκαν και ετοιμαστήκαμε για εξωτερικές δουλείες που είχαμε.

Το απόγευμα, πάλι της έδωσε την πούτσα του στο στόμα κι αφού τον καύλωσε για τα καλά την διέταξε να του φορέσει το προφυλακτικό ξανά με τα δόντια, της γάμησε δυνατά το μουνάκι ενώ εγώ ήμουν για ακόμα μια φορά στο σαλόνι και μόνο να ακούω τις σφαλιάρες, τα βρισίδια και τα βογκητά μπορούσα, χωρίς να βλέπω σε τι στάση τη γαμούσε. Την έβγαλε, την έχυσε στο πρόσωπο λερώνοντας της και τα μαλλιά και την διέταξε να ετοιμαστεί χωρίς να πλυθεί, θα πηγαίναμε για φαγητό στους γονείς μου.

Η καύλα μου για άλλη μια φορά ήταν στα ουράνια, η γυναίκα μου είχε γαμηθεί από τον κολλητό μου χωρίς να ξέρω ακριβώς το πως και μετά το γαμήσι της, πήγαμε στους δικούς μου, με το γαμιά της μαζί, όπως ήταν γαμημένη και χυμένη.

Το Σάββατο το πρωί κι ενώ είχαμε κανονίσει με τη Φωτεινή ότι θα πηγαίναμε για μια δουλειά στο κέντρο, είχα ετοιμαστεί, την άκουσα κι εκείνη να ετοιμάζεται. Της είπα ότι θα την περιμένω στο αυτοκίνητο και βγήκα από το σπίτι. Πέρασε όμως σχεδόν μισή ώρα μέχρι να βγει, κι όταν ήρθε στο αυτοκίνητο και ενώ οδηγούσα για τη πόλη, μου είπε:

«Αντρούλη μου, όταν έφυγες κι είχα φτάσει κι εγώ στη πόρτα να βγω, με φώναξε ο φίλος σου να πάω κοντά του. Όταν πήγα, μου είπε να του ρουφήξω τη πούτσα και να σε αφήσω να περιμένεις σα μαλάκας που είσαι. Ναι μωρό μου, εσύ με περίμενες στο αυτοκίνητο και εμένα με μπούκωνε ο αφέντης μου με τη πούτσα του. Αφού τον ρούφηξα αρκετά και τον είχα γεμίσει με τα σάλια μου γιατί με έπνιγε, με έχυσε στο στόμα και με έστειλε σε σένα απαγορεύοντας μου να πλυθώ. Ναι μωράκι μου, με το σπέρμα του κολλητού σου στο στόμα και στα χείλη μου βγήκα στο δρόμο κι ήρθα σ’ εσένα. Έτσι σε φίλησα κι έτσι θα κυκλοφορήσω σε όλη την πόλη. Κι είμαι σίγουρα ταρανδάκο μου ότι καυλώνεις. Και καυλώνω κι εγώ με την ξεφτίλα σου μαλάκα μου. Από τη μια ο πούτσος και η αγριάδα του φίλου σου, από την άλλη η ξεφτίλα σου, είμαι συνέχεια μούσκεμα κερατά μου. Φίλα με τώρα και κατέβα να κάνουμε τις δουλειές μας».

Το υπόλοιπο Σάββατο αλλά και η Κυριακή ως το βράδυ, κύλισαν ομαλά με πίπες, γαμήσια και χυσίματα πάντα στο στόμα της σκλάβας του, τα οποία πάντα καθάριζα εγώ. Την Κυριακή το βράδυ η Φωτεινή ξάπλωσε να κοιμηθεί γιατί είχε πια εξαντληθεί όλες αυτές τις μέρες και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που τελικά έγινε.

Κυριακή βράδυ λοιπόν, η Φωτεινή έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι μας, κι εγώ με τον φίλο, βάζουμε να πιούμε από ένα ποτηράκι βότκα. Το ένα, έφερε και δεύτερο, και τρίτο και τελικά γίναμε λιώμα. Σηκώθηκε λέγοντας μου

«Ξάπλωσε να κοιμηθείς, εγώ θα πάω να τη ξυπνήσω τώρα να μου πάρει μια πίπα και μετά θα κοιμηθούμε κι εμείς»

Πήγε μέσα και μετά από λίγο άρχισα να ακούω σφαλιάρες, τα βογκητά της και έναν μικρό διάλογο μεταξύ τους μέχρι να τη μπουκώσει με το καυλί του.

«Πονάς πουτανάκι;»

«Ναι»

«Πονάει το μουνί σου σκλάβα που το χτυπάω;»

«Ναι αφέντη μου, ναι πονάω»

«Στα αρχίδια μου καργιόλα, ρούφα τη πούτσα του αφέντη σου πουτάνα»

Αφού για αρκετή ώρα άκουγα να της ρίχνει σφαλιάρες, να τη βρίζει κι εκείνη να πνίγεται με την πούτσα του, τον ακούω να με φωνάζει να πάω μέσα. Μόλις πηγαίνω μου λέει να του γλείψω ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την πούτσα για να μου γαμήσει τη γυναίκα, ενώ εκείνη τον φιλούσε στο λαιμό και το στέρνο κι αυτός της έτριβε το μουνί ενώ με τα πόδια του μου κλωτσούσε τα αρχίδια όπως ήμουν γονατιστός στο πάτωμα.

Όταν ήταν έτοιμος, τη διέταξε να τον καβαλήσει και να χώσει τη πούτσα του ακάποτα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο μουνί της και άρχισε να τη γαμάει κουνώντας την λεκάνη του ενώ συνέχιζε να μου κλωτσάει τα αρχίδια με τα πόδια του και εγώ να του γλείφω τα αρχίδια όπως με είχε διατάξει.

Αφού τη γάμησε έτσι για κάμποση ώρα, με διέταξε να φύγω από το δωμάτιο και να γυρίσω στον καναπέ μου. Τη γύρισε ανάσκελα, της σήκωσε ψηλά τα πόδια και συνέχισε να της γαμάει το μουνί δυνατά ενώ την έβριζε και της φώναζε ότι θα της φέρει και φίλους του να τη γαμήσουν μαζί. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει της φώναξε…

«Πουτάνα θα χύσω στο μουνί σου»

«Ναι αφέντη μου, δικό σου είναι, ότι θέλεις κάνε»

«Μαλάκα θα της χύσω το μουνί, θα χύσω στη μήτρα της, θα της χύσω την μήτρα που εσύ δεν έχεις χύσει ακόμα»

«Ναι αφέντη μου, ο μαλάκας ο άντρας μου δε μπορεί ούτε να με γαμήσει, ούτε να με χύσει»

«Σε χύνω πουτάνα, σε γκαστρώνω. Σου γκαστρώνω την ξεφτιλισμένη τη γυναίκα μαλάκα κερατά. Στη γκαστρώνω»

Αφού έχυσαν, κοιμήθηκαν αγκαλιά ως το πρωί όπου ξύπνησαν και πάλι με πίπα και χύσιμο στο πρόσωπό της, το οποίο και καθάρισα αμέσως, επιβεβαιώνοντάς μου ταυτόχρονα ότι το προηγούμενο βράδυ ο φίλος μου τη γάμησε χωρίς προφυλακτικό, την έχυσε μέσα στο μουνί και κοιμήθηκαν αγκαλιά χωρίς να πλυθούν.

Η καύλα μου για ακόμα μια φορά απερίγραπτη αφού όσα είχαν γίνει το προηγούμενο βράδυ, ήταν όλα όσα φανταζόμουν τόσα χρόνια, όλα όσα με απειλούσε ότι θα κάνει με τους κατά καιρούς γαμιάδες της, αλλά που τώρα γίνονταν πράξη κα μάλιστα με τον καλύτερο μου φίλο, με τον κολλητό μου, τον αδερφό μου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού ξαπλώσαμε, εκείνοι στο συζυγικό κρεβάτι κι εγώ στον καναπέ του σαλονιού άρχισαν πάλι να ακούγονται βογκητά, σφαλιάρες, και βρισιές δείγμα ότι πάλι της έπνιγε το στόμα με το καυλί του.

Αργότερα άκουγα τριξίματα του κρεβατιού απόδειξη πως πάλι της γαμούσε, το μουνί όπως κατάλαβα στη συνέχεια. Με δυσκολία άκουγα την Φωτεινή, αφού συνεχώς της φώναζε να το βουλώσει, της φώναζε ότι της γαμάει το μουνί πάλι χωρίς προφυλακτικό και στο τέλος την έχυσε πάλι μέσα στη μήτρα ενώ της έλεγε δυνατά:

«Θα γαμιέσαι όπως και με όποιον θέλω καργιόλα»

«Ναι αφέντη μου, ότι θες θα κάνω»

«Έτσι πουτανάκι μου, ότι θέλει ο αφέντης σου θα κάνεις. Ακούς μαλάκα; Στη χύνω ξανά μαλάκα μέσα στο μουνί, θα στη γκαστρώσω ξεφτίλα»

Αφού την έχυσε, κοιμήθηκαν και πάλι χωρίς να πλυθούν, σηκώθηκαν το βράδυ γιατί η Φωτεινή ήταν νυχτερινή στη δουλειά, ετοιμάστηκε και την πήγε μόνος του, χωρίς να μάθω αν έγινε κάτι.

Το πρωί πήγε να την πάρει, γύρισαν, ήρθε στον καναπέ που κοιμόμουν, με φίλησε, μου είπε πως ήδη την πίπωσε μέσα στο αυτοκίνητο και την έχυσε στο στόμα, και έφυγε να ξαπλώσει. Μετά από λίγο ακούστηκαν νέα βογκητά και πνιξίματα τσιμπουκώματος μέχρι που την έχυσε ξανά στο στόμα και κοιμήθηκαν.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και πριν ο φίλος μου να φύγει, η Φωτεινή άλλαξε τελείως ψυχολογία, έκλαιγε, δε μίλαγε. Ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και την είχε αγκαλιά ενώ εγώ είτε ήμουν στο σαλόνι είτε έμπαινα στο δωμάτιο και καθόμουν στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Από τα πολλά μας είπε ότι εκτός του ότι θα της λείψει η πούτσα του αφέντη της, είχε αρχίσει να την κουράζει πολύ η κατάσταση στη δουλειά. Της είπαμε να παραιτηθεί αλλά εκείνη δεν ήθελε να το κάνει σκεπτόμενη το μπέρδεμα που θα δημιουργούσε με τους συναδέλφους της.

Προκειμένου να την πείσει ο αφέντης της, έκανε την «επίθεση» του τσιμπώντας της τις ρώγες και τέλος λέγοντας της:

«Αν δεν πάρεις τώρα τηλέφωνο να παραιτηθείς, δε σε ξανά γαμάω»

«Σήμερα ή γενικά;»

«Γενικά, σήμερα έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται άλλο, θα φύγω, πετάω το πρωί»

«Αν παραιτηθώ θα μείνεις;»

Αντί για απάντηση της έριξε ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο, που αν ήταν όρθια, νομίζω θα την έριχνε κάτω. Σηκώθηκε και προς μεγάλη μου έκπληξη ομολογώ, την είδα να παίρνει τηλέφωνο στη δουλειά και να παραιτείται. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, την τράβηξε πάνω του, της τσίμπησε δυνατά τις ρώγες μέχρι που έβαλε τα κλάματα. Την έβαλε να του πάρει την πούτσα με το στόμα και αφού για αρκετή ώρα την έπνιγε, βρίζοντας την, τσιμπώντας της τις ρώγες και χτυπώντας τον κώλο. Εκείνη έκλαιγε με λυγμούς χωρίς όμως ο γαμιάς της να την αφήνει να βγάλει τη πούτσα του από το στόμα της.

Πότε της κάρφωνε τη πούτσα του τέρμα στο λαρύγγι της και της μετρούσε 10, 15, 20 αλλά και 30 δευτερόλεπτα μέχρι να της επιτρέψει να πάρει ανάσα και πότε την έβαζε να μετρήσει 15, 20, 30, 40, μέχρι και 60 κωλοσκάμπιλα σε κάθε κωλομάγουλο με αποτέλεσμα να φωνάζει, να κλαίει με λυγμούς αλλά και σε κάθε ερώτηση του αν την πονάει, του απαντούσε…

«Αφέντη μου κάνε μου ότι θέλεις, σου ανήκω, είμαι η σκλάβα σου»

«Αυτό θα κάνω πόρνη, θα σε ξεμουνιάσω και θα σε χύσω για ακόμα μια φορά»

Άρχισε πάλι να τη γαμάει δυνατά από το μουνί και τη γαμούσε για περίπου δυο ώρες, χωρίς προφυλακτικό μέχρι που την έχυσε πάλι στη μήτρα της μέσα φωνάζοντας ότι θα τη γκαστρώσει.

Φιλήθηκαν κι έφυγε, δίνοντας ραντεβού για τις εορτές των Χριστουγέννων μέσα στις οποίες κλείνουν κι ένα χρόνο που την γαμάει, ενώ μας κάλεσε να πάμε κάποια στιγμή εμείς στην Αμερική όπου θα είμαστε και περισσότερο ελεύθεροι και εκεί έχει φίλους μαύρους να τη γαμήσουν μαζί. Η Φωτεινή σήμερα κλείνει 34 μέρες που έχει καθυστέρηση…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151261221S005
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.