Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Κατερίνα με τρεις

Η συνέχεια που με περίμενε ήταν πολύ πιο συναρπαστική. Πήγα, έκανα ένα ντουζάκι να ηρεμήσω λίγο, φόρεσα τα εσώρουχα μου, πήγα στο σαλόνι και κάθισα δίπλα στο Νίκο. Πίναμε τα ποτάκια μας και η συζήτηση είχε να κάνει με τον πρώτο γύρο του σεξ που έγινε.

- Κατερίνα περνάς καλά; Ρώτησε ο Τζέιμς.

- Πολύ καλά, αλλά ο Νίκος και ο Τάκης δεν έκαναν σχεδόν τίποτα. Απάντησα.

- Τώρα θα κάνουμε όλοι μαζί το πιο καλό μέρος του παιχνιδιού, θα σου κάνουμε ότι γουστάρεις εσύ…

λέει ο Νίκος, σκύβει και αρχίζει να μου γλείφει το στήθος. Πιάνω με το χέρι μου την πούτσα του, που ήδη είχε αρχίσει να καυλώνει πάλι, και αρχίζω να του την παίζω. Ο Νίκος μετά τον Κώστα τον άντρα μου, είναι ο μοναδικός που ξέρει τα πάντα για το τι μου αρέσει πάνω στο σεξ, αφού έχουμε παίξει παρά πολλές φορές, πότε οι δύο μας, και πότε με τον Κώστα και κάποιες φορές με φίλους του που φέρνει. Έχει γαμήσει και τον Κώστα, πάνω σε ένα παιχνίδι που κάναμε παρέα με ένα φίλο του.

- Σκύψε και πάρ' το στο στόμα σου. Είπε ο Νίκος.

Γύρισα στο πλάι, σκύβω και αρχίζω να γλείφω την πούτσα του. Όπως είχα ανοίξει τα πόδια μου, ο Τάκης αρχίζει να μου βάζει χέρι. Τα δάχτυλα του, έμπαιναν σε όλες τις τρύπες μου και είχα καυλώσει υπερβολικά. Μου λέει ο Νίκος.

- Τι θέλεις να σου κάνουμε πουτάνα μου;

- Θέλω να με γαμήσετε από παντού, όλοι σας, να με σκίσετε!

- Έλα κάτσε πάνω στην πούτσα μου…

λέει ο Νίκος και με γρήγορες κινήσεις ανεβαίνω πάνω του, πιάνω την πούτσα του και τη βάζω όλη μέσα. Άρχισα να γαμιέμαι με δύναμη και ενώ ο Νίκος μου δαγκώνει τις ρώγες, ο Τάκης, έρχεται από πίσω και αρχίζει σιγά σιγά να μου τον βάζει στον κώλο. Μόλις μπήκε όλη μέσα, άρχισαν να με γαμάνε με δύναμη και οι δυο. Από την καύλα μου πλέον είχα ξεφύγει, δεν ήξερα που βρίσκομαι, φώναζα.

- Γαμήστε με, έτσι, έτσι, με έχετε σκίσει!

Ξαφνικά, εκεί που ήμασταν όλοι αφοσιωμένου στο γαμήσι που μου έριχναν, χτύπησε το κινητό του Νίκου. Ήταν ο Κώστας. Πιάνει το τηλέφωνο ο Νίκος, βάζει ανοιχτή ακρόαση και το σηκώνει.

- Έλα Κώστα.

- Σε τι φάση σας βρίσκω; Ακούω να λέει ο Κώστας.

- Δεν την ακούς πως βογκάει; Τη γαμάμε τώρα μπρος πίσω και η πουτάνα σου θέλει κι άλλο. Ζηλεύεις;

- Παρά πολύ.

- Θα βγάλω φωτογραφίες, να δεις πως τις έχουμε κάνει τις τρύπες, εκτός και αν θέλεις να έρθεις από εδώ να δεις και μόνος σου και να γλείψεις καμία πούτσα με τα υγρά της πουτάνας σου.

- Έρχομαι, πες μου που είσαστε.

Αφού κανόνισαν, έκλεισε το τηλέφωνο. Βγήκε ο Τάκης από πίσω μου και τη θέση του πήρε ο Τζέιμς. Αρχίζει να παίζει με την τρύπα μου, τον έβαζε μέσα όσο μπορούσε και τον έβγαζε. Ήταν σα βασανιστήριο για εμένα, εγώ τον ήθελα όλο μέσα μου, να με γαμάει. Βάζω τα χέρια μου πίσω, τον πιάνω από τη μέση του, και τον τραβάω με δύναμη, μέχρι που η πούτσα του καρφώθηκε όλη μέσα μου.

- Γαμήστε με… φώναξα και τότε ο Τζέιμς λέει:

- Αφού θέλεις γαμήσι, θα σε ξεσκίσουμε.

Βγάζει την πούτσα του, και σιγά σιγά αρχίζει να τη βάζει στο μουνί μου, ενώ ήδη ήταν μέσα μου ο Νίκος. Ήταν η πρώτη μου φορά που γινόταν αυτό και άρχισα να πονάω λίγο.

- Σιγά σιγά, με πονάει…

είπα, και έσκυψα κι άλλο, και να του δώσω χώρο. Μετά από αρκετή προσπάθεια και αφού είχα και τις δύο πούτσες μέσα μου, με γαμούσαν με Ρυθμό αλύπητα. Έχυνα ασταμάτητα. Τα χύσια μου είχαν κάνει μούσκεμα και τους δύο.

- Αυτό… μου λέει ο Νίκος, ήταν η αρχή μόνο. Σε λίγο θα έχουμε τα καλύτερα.

- Τι εννοείς καυλιάρη μου;

- Κάτσε να έρθει και ο Κώστας να δει τι πουτάνα γυναίκα έχει και μετά θα σας ξεκωλιάσουμε και τους δύο μαζί. Μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να γίνει, αλλά απόψε, είναι ευκαιρία να σας γαμήσουμε δίπλα δίπλα. Σου αρέσει αυτό το σκηνικό πουτάνα;

- Θα είναι πολύ καύλα… είπα και μετά από λίγο χτύπησε το κουδούνι.

- Άνοιξε Τάκη, είπε ο Νίκος.

- Γεια σας. Άκουσα να λέει ο Κώστας.

- Πολύ καυλιάρα η γυναίκα σου.

- Δε χορταίνει πούτσα. Λέει ο Νίκος.

(Από εδώ γράφει ο Κώστας και περιγράφει)

Μπαίνω μέσα, και ένα σοκ το έπαθα. Είδα να την έχουν πάρει δύο πούτσες μαζί από το μουνί και μάλιστα η μία ήταν μαύρη. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Πλησιάζω και κάθομαι δίπλα τους και ενώ αρχίζω να παίζω με τα βυζιά της, σκύβει και μου λέει η Κατερίνα:

- Με έχουν ξεσκίσει. Δε με έχουν γαμήσει ποτέ έτσι. Βγαλ' τον και δωσ' τον μου στο στόμα.

Πράγματι, δεν είχα ξαναδεί ποτέ την Κατερίνα σε τέτοια φάση, νόμιζα ότι ήταν υπνωτισμένη. Βγάζω τα ρούχα, πιάνει την πούτσα μου και μου κάνει τσιμπούκι σα λυσσασμένη. Βλέπω το Τζέιμς, να τη βγάζει από το μουνί της και να τη βάζει όλη μέσα στον λαιμό της, σαν να ήταν παιχνίδι.

- Έλα από κάτω να μας γλείφεις τα αρχίδια ενώ τη γαμάμε. Λέει ο Νίκος.

Σκύβω στα τέσσερα και γλείφω τα αρχίδια τους που ήταν μούσκεμα από τα υγρά της Κατερίνας. Ο Τζέιμς παίρνει αγκαλιά την Κατερίνα, χωρίς βγάλει την πούτσα του από τον κώλο της, εξάλλου είναι και ελαφριά η Κατερίνα, και αρχίζει να τη γαμάει στον αέρα. Έβλεπα την Κατερίνα με ανοιγμένα τα πόδια, να τη γαμάει από τον κώλο και τη μουνάρα της ανοιγμένη, και είχα τρελαθεί. Μετά από λίγο, σηκώθηκε ο Τάκης, πλησίασε το μουνί της, και τον έβαλε μέσα. Τη γαμούσαν στα όρθια και οι δυο, ενώ εγώ έκανα τσιμπούκι στο Νίκο. Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να γίνει τέτοια φάση σε εμάς.

Αφού τη γάμησαν για αρκετή ώρα, την ακούμπησαν πάνω στον καναπέ στα τέσσερα και είδα τις τρύπες της για πρώτη φορά τόσο πολύ ανοιγμένες.

- Έλα να γλείψεις τις τρύπες της πουτάνας σου. Λέει ο Νίκος.

Σκύβω πίσω της, και ενώ τη γλείφω, ο Νίκος αρχίζει να μου βάζει δάχτυλο και αφού έπαιξε αρκετή ώρα, μου λέει…

- κάτσε κι εσύ στα τέσσερα δίπλα της να σας γαμήσουμε.

Σηκώνομαι, στήθηκα δίπλα στην Κατερίνα και ενώ έβλεπα το μαύρο να έχει ξεκωλιάσει την κωλάρα της, ο Τάκης άρχισε να με γαμάει. Ο Τζέιμς, βάζει την Κατερίνα να ξαπλώσει ανάσκελα, της σηκώνει τα πόδια ψηλά και της καρφώνει την ψωλάρα του στον κώλο της, ενώ εγώ βάζω το χέρι μου στο μουνί της. Ήταν μούσκεμα και ανοιγμένο. Αμέσως μπήκαν τρία δάχτυλα μέσα.

- Θα τη χύσουμε όλοι, πάνω στα βυζιά της κι εσύ θα τα γλείψεις όλα… λέει ο Νίκος.

Δεν άργησε ο Τζέιμς, τον βγάζει, αρχίζει να τον παίζει όρθιος από πάνω της, και τα χύσια του άρχισαν να πετάγονται παντού. Μέχρι το πρόσωπο της έφτασαν.

Σειρά του Τάκη ήταν να γαμήσει. Αφού γάμησε την μουνάρα της, άρχισε να τη χύνει, αλλά αυτός σημαδεύει το στόμα μόνο και σχεδόν όλα μπήκαν μέσα της, με την Κατερίνα να τα καταπίνει όλα.

- Εγώ δεν αντέχω, θα χύσω μέσα στον κώλο σου…

μου είπε ο Νίκος και άρχισε να με χύνει μέσα. Ένοιωθα τα ζεστά του χύσια να κυλάνε μέσα μου και με έσπρωξε να βάλω την μούρη μου πάνω στα χύσια του Τζέιμς, που ήταν πάνω σε όλο το σώμα της Κατερίνας.

- Γλείψε τα πάντα…

μου είπε και εγώ άρχισα να σκουπίζω το σώμα της με την γλώσσα μου. Όταν τελείωσα και δεν υπήρχε ούτε σταγόνα πάνω της, μου βάζει τον πούτσο του στο στόμα και μου λέει.

- Γλείψε και τα δικά μου τώρα.

Αφού τα καθάρισα όλα, σηκώθηκα, έβαλα ένα ποτό και άραξα. Μετά το παιχνίδι και την καυλοκουβέντα που είχαμε, η ώρα είχε πάει σχεδόν τέσσερις. Ο Τάκης μας προτείνει να κοιμηθούμε εκεί και να φύγουμε το πρωί. Εμείς δεχτήκαμε, αλλά ο Νίκος με τον Τζέιμς ντύθηκαν κι έφυγαν, γιατί είχαν δουλειές το πρωί.

Κοιμηθήκαμε με την Κατερίνα στη μέση και το πρωί με ξύπνησαν τα βογκητά της. Άνοιξα τα μάτια μου, και είδα τον Τάκη ξαπλωμένο και την Κατερίνα πάνω του να γαμιέται με δύναμη. Μετά από λίγο και αφού την είχε πεθάνει στο γαμήσι, την ξάπλωσε και την έχυσε πάνω στα βυζιά.

Έτσι τελείωσε η περιπέτεια με την παρέα του Νίκου και φυσικά θα έχουμε και συνέχεια με όλους.


© Copyright XStream Management All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151181121S015
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.