Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι πολυκατοικίες είναι σαν μικρογραφίες της κοινωνίας. Ειδικά σε περιοχές όπως η Κυψέλη συνυπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι, διαφορετικών καταβολών και εισοδημάτων. Σε μια λοιπόν από αυτές τις πολυκατοικίες θα διαδραματίζονταν πολλά και διάφορα πράγματα, που θα ξεπερνούσαν τα όρια της φαντασίας.

Ας παρουσιάσουμε για αρχή την πολυκατοικία και τους ενοίκους της. Η πολυκατοικία μας, ήταν από εκείνα τα τσιμεντένια εκτρώματα της δεκαετίας του ογδόντα και φιλοξενούσε επτά διαμερίσματα. Κάθε όροφος είχε ένα διαμέρισμα των 110 τ.μ. και ένα των 50 τ.μ., ενώ το ρετιρέ ήταν ένα ενιαίο.

Στον πρώτο όροφο κατοικούσε η Ουρανία. Είχε μόλις τελειώσει το σχολείο και είχε έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο ΟΠΑ. Καταγόταν από ένα χωριό κοντά στη Λαμία κι είχε χάσει σε μικρή ηλικία τον πατέρα της.

Η μητέρα της, η Θεοδώρα είχε αναγκαστεί να μεγαλώσει μόνη της την Ουρανία με μεγάλες θυσίες. Αυτό όμως που δεν παρέλειψε ποτέ ήταν να δώσει στην κόρη της τη θρησκευτική αγωγή που άρμοζε. Η κυρία Θεοδώρα ήταν μια πολύ θεοσεβούμενη γυναίκα, ειδικά μετά το θάνατο του άντρα της, πέρα από την εργασία της, ο χώρος της εκκλησίας είχε γίνει η μόνιμη διαφυγή της.

Η Ουρανία νοίκιασε λοιπόν, το μικρό διαμέρισμα του πρώτου, γιατί ήταν ότι φθηνότερο μπορούσε να βρει. Το μεγάλο στοίχημα για εκείνη ήταν να βρει μια δουλειά για να βγάζει μερικά χρήματα, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση της στο πανεπιστήμιο.

Ακριβώς δίπλα από την Ουρανία έμεναν δύο αστυνομικοί, ο Γιώργος και ο Λουκάς. Και οι δύο νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί, πρώην πρασινομπερέδες, με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Όμορφα παιδιά, που όμως ήταν σε φάση προσαρμογής στη μεγαλούπολη της Αθήνας.

Στο δεύτερο όροφο, ζούσε ένα νιόπαντρο ζευγάρι η Στέλλα και ο Μάρκος, τραπεζικοί υπάλληλοι και οι δύο, λίγο μετά τα τριάντα. Ήταν μαζί από το πανεπιστήμιο και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Στα άμεσα σχέδια τους ήταν να αποκτήσουν κάποιο παιδί, αλλά προς το παρόν απολάμβαναν τον κοινό τους βίο.

Το μόνο πράγμα που ενοχλούσε τη Στέλλα ήταν ακριβώς ότι απέναντι τους έμεναν δύο μαύροι. Μπορεί να είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά όπως και να το κάνεις ήταν μαύροι. Η Στέλλα μπορεί να μην εξωτερίκευε άμεσα τα συναισθήματα της, αλλά αισθανόταν ότι έπρεπε να κρατάει αποστάσεις από τη μαύρη φυλή.

Οι «μαύροι» για τους οποίους ένοιωθε κάποιου είδους ανωτερότητα η Στέλλα, ήταν ο Μπιλ και ο Κώστας. Γέννημα-θρέμμα Κυψελιώτες. Και οι δύο παιδιά μεταναστών από την Αφρική, σπούδαζαν στα ΤΕΦΑΑ, ή μάλλον έκαναν ότι σπούδαζαν. Για την ακρίβεια στη σχολή τους πατούσαν μόνο για να ψαρέψουν μουνάκια και είχαν γίνει μάλιστα πολύ καλοί σε αυτό. Άλλωστε από ένα σημείο και έπειτα είχαν γίνει γνωστές οι «αρετές» τους, οπότε όποια γούσταρε καλό γαμήσι ήξερε που έπρεπε να απευθυνθεί.

Στον από πάνω όροφο, έμενε ένα άλλο ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας. Ο κύριος Νίκος με την κυρία Καίτη και την κόρη τους τη Χαρά. Ο κύριος Νίκος είχε μόλις συνταξιοδοτηθεί και περνούσε όλη τη μέρα σπίτι, ενοχλώντας με την παρουσία του την κυρία Καίτη. Βλέπετε είχε συνηθίσει τόσα χρόνια στο σπίτι μόνη της και η επιπλέον παρουσία την έβγαζε από τα νερά της. Ένας ακόμα λόγος του εκνευρισμού της, εάν και δεν το έλεγε, ήταν η μεγάλη ηλικιακή διαφορά που είχαν. Είχαν παντρευτεί όταν εκείνος ήταν 43 και εκείνη 22. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ειδικά με τον ερχομό της κόρης τους, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια η μόνη σεξουαλική απόλαυση της κυρίας Καίτης ήταν ένας μικρός δονητής που είχε αγοράσει κρυφά και τον χρησιμοποιούσε τα πρωινά που έλειπαν όλοι. Τώρα με τον άντρα της μέσα στα πόδια της, αυτό είχε γίνει σχεδόν αδύνατο.

Ευτυχώς που υπήρχε η Χαρά και την έκανε να χαίρεται. Η κόρη της μόλις είχε περάσει στη Φιλοσοφική και ήταν το καμάρι της. Έβλεπε σε αυτήν τον εαυτό της νέα και ήλπιζε να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνη.

Ακριβώς απέναντι τους κατοικούσε ο Λεωνίδας, ένας γυμνασμένος τύπος στα τριανταπέντε του, που οι άλλοι ένοικοι δεν γνώριζαν πολλά για αυτόν και ίσως καλύτερα. Η δουλειά του Λεωνίδα ήταν να ψαρεύει πλούσιες γυναίκες των βορείων προαστίων, να τους αλλάζει τα φώτα και αυτές να τον χαρτζιλικώνουν σε αντάλλαγμα. Ήταν αυτό που λέμε ένα ζιγκολό πολυτελείας, επιλεκτικό όμως. Θα πήδαγε αυτή που ήθελε αυτός, όπως ήθελε και όποτε ήθελε, διαφορετικά η ενδιαφερόμενη δε θα τον ξαναέβλεπε.

Τέλος, στο ρετιρέ έμενε η Ειρήνη, εικοσιοκτώ χρονών, γόνος πλούσιας οικογένειας και τρελαμένη με το σεξ. Η Ειρήνη με το πού ενηλικιώθηκε αποφάσισε να μείνει μόνη της, ώστε να μην έχει κανένα στα πόδια της. Είχε επιλέξει την Κυψέλη λόγω του φοιτητόκοσμου και πηδιόταν με όποιον ήθελε. Δεν υπήρχαν και πολλοί να της αντισταθούν, καθώς ήταν πραγματική γυναικάρα. Από το κρεββάτι της είχε περάσει πραγματικά ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας.

***************************************************

Η ιστορία μας ξεκινάει με το πρώτο συμβάν που θα καθορίσει τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν. H Ουρανία μόλις είχε εγκατασταθεί στο διαμέρισμά της και επειδή της είχαν πέσει κάτι τρίμματα από φελιζόλ στην είσοδο, είχε πάρει την σκούπα και τα μάζευε.

Την ώρα που σκούπιζε, μπήκε στην πολυκατοικία η Ειρήνη, η οποία επέστρεφε ιδρωμένη από το γυμναστήριο. Βλέποντας την Ουρανία, της χαμογέλασε από ευγένεια.

- Καλημέρα, με τέτοια ζέστη κάνεις δουλειές; (Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου)

- Λόγω της μετακόμισης έπεσαν μερικές βρωμιές και δεν ήθελα να τα αφήσω έτσι.

- Α… είσαι η καινούργια ένοικος, καλώς ήρθες στην πολυκατοικία μας, εύχομαι να περάσεις όμορφα.

- Κι εγώ, αχ ξέχασα να συστηθώ Ουρανία.

- Ειρήνη…

Οι δύο κοπέλες εξέτασαν η μία την άλλη, ενώ έδιναν τα χέρια. Της Ειρήνης, της έκανε εντύπωση το ντύσιμο της Ουρανίας. Έξω είχε τουλάχιστον 35 βαθμούς και η ξανθούλα φόραγε τζιν και μία μακρυμάνικη μπλούζα. Και το παράλογο ήταν ότι δεν ήταν καμία με άσχημο σώμα για να το κρύβει. Η Ουρανία πέρα από το ότι ήταν ψηλή, 1.80, φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε ωραίο σφιχτό σώμα με ένα γεμάτο στήθος. Της Ειρήνης ως αμφισεξουαλικής, η Ουρανία της έκανε κλικ.

Ακριβώς αντίστροφή ήταν η εντύπωση της Ουρανίας. Βλέποντας πώς ήταν ντυμένη η Ειρήνη είχε σοκαριστεί. Η Ειρήνη φόραγε ένα λευκό μπουστάκι που πίεζε το στήθος της και ένα κόκκινο σορτς που ήταν αρκετά μικρό με αποτέλεσμα να φαίνονται τα οπίσθια της. Η μητέρα της την είχε προειδοποιήσει για το πώς ντύνονταν στην Αθήνα πολλές γυναίκες, αλλά δε μπορούσε να καταλάβει γιατί η Ειρήνη δε ντρεπόταν με το να δείχνει τόσα μέρη του σώματος της. Παρόλα αυτά έβγαζε μία θετική αύρα που την έκανε να την συμπαθήσει. Έμοιαζε μάλιστα υπερβολικά πολύ με την ηθοποιό που έπαιζε την Tokyo στο La casa del papel.

- Θέλεις να έρθεις να πιούμε καφέ;… προσφέρθηκε η Ειρήνη.

- Ε… ναι γιατί όχι;, απάντησε σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλό να κάνει μία φίλη.

- Ωραία σε περιμένω.

Η Ουρανία πήγε στο διαμέρισμα της, για να αφήσει τη σκούπα, θεωρώντας τον εαυτό της τυχερή που γνώρισε, όπως φαίνεται τόσο γρήγορα μία καλή κοπέλα. Ανέβηκε λοιπόν χαρούμενη προς το ρετιρέ.

H Ειρήνη της άνοιξε ολόγυμνη, κάνοντας την Ουρανία να γουρλώσει τα μάτια.

- Πέρασε, πέρασε, με πέτυχες στο μπάνιο… της γύρισε την πλάτη και κατευθύνθηκε μέσα, αφήνοντας την Ουρανία μόνη της

Η Ουρανία μπήκε δειλά στο σπίτι και πήγε και έκατσε στον καναπέ. Δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι επικρατούσε ο κακός χαμός γύρω της. Πεταμένα ρούχα παντού και γενικότερα μία απίστευτη αταξία. Η Ειρήνη εμφανίστηκε μετά από πέντε λεπτά, φορώντας ένα μαύρο διάφανο babydoll, που άφηνε λίγα στη φαντασία.

Η Ουρανία δε μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από το στήθος της Ειρήνης, έτσι όπως αχνοφαινόταν. Η Ειρήνη είχε ένα στητό και μεγάλο στήθος με μυτερές ρώγες, δεν ήταν όμως αυτό που έκανε την Ουρανία να συμπεριφέρεται έτσι, άλλωστε και το δικό της στήθος δεν είχε κάτι να ζηλέψει. Ήταν ότι πρώτη φορά έβλεπε μια γυναίκα να στέκεται γυμνή μπροστά της και χωρίς μάλιστα καμία ντροπή.

Η Ειρήνη κατάλαβε αμέσως την αμηχανία της Ουρανίας και είχε ψιλοκαυλώσει. Βρίσκοντας δικαιολογία ότι ήθελε να πιάσει κάτι από το τραπεζάκι δίπλα από τον καναπέ που καθόντουσαν, γύρισε στα τέσσερα και έδωσε φόρα παρτίδα στα σαστισμένα μάτια της Ουρανίας το φρεσκοξυρισμένο μουνί της από το οποίο είχαν αρχίσει να εξέχουν τα μουνόχειλα της, καθώς είχε αρχίσει να φτιάχνεται.

- Λοιπόν, για μίλα μου για σένα…

είπε να την κάνει να χαλαρώσει, αλλά η αλήθεια ήταν ότι η μικρή την είχε ανάψει και σκεφτόταν τη στιγμή που θα της φάει τα μουνόχειλα. Η συζήτηση κύλησε πολύ ευχάριστα και έμαθε η μία την ιστορία της άλλης. Μάλιστα, η Ουρανία είχε αρχίσει να συνηθίζει τη γύμνια της Ειρήνης. Η αμηχανία επανήλθε όταν η κουβέντα έφτασε στο σεξουαλικό, με την Ειρήνη να γίνεται αρκετά διαχυτική με τις εμπειρίες της, περιγράφοντας ορισμένες συνήθειες της στο κρεββάτι, κάνοντας την Ουρανία να κοκκινίσει. Όταν τη ρώτησε εάν είναι παρθένα, εκείνη όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, αλλά υπερασπίστηκε την αγνότητα της. Η Ειρήνη δεν της ανταπάντησε άμεσα, αλλά την κοίταξε πονηρά και την παρότρυνε να μην λέει μεγάλα λόγια. Η Ειρήνη ήξερε τι έλεγε, καθώς είχε μία φίλη που έλεγε τα ίδια. Από τη στιγμή όμως που έμπλεξε μαζί της, είχε καταλήξει χειρότερη από εκείνη.

- Φιλενάδα έχω μία ιδέα. Όπως μου είπες ψάχνεις για δουλεία, σου έχω μία πρόταση. Θα έρχεσαι σε μένα δυο φορές την εβδομάδα για τρεις ώρες, να συγυρίζεις το σπίτι, γιατί όπως βλέπεις εγώ δεν το πολύ έχω με την καθαριότητα και θα σου δίνω τη φορά 50 ευρώ.

- Ε… ευχαριστώ, αλλά δε θέλω να εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σου, είπε η Ουρανία, καθώς δεν ήταν καθόλου σίγουρη με αυτή την πρόταση.

- Πφ… σιγά, πρώτον θα εργάζεσαι για να τα κερδίσεις, δε θα στα δίνω τσάμπα και δεύτερον δεν έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Οπότε κλείσαμε… αύριο στις εννέα σε περιμένω.

Η Ειρήνη δεν ήθελε να δώσει περιθώρια στην Ουρανία να το σκεφτεί και δίνοντας ημερομηνία και ώρα ήταν σαν να την δέσμευε. Η Ουρανία όταν επέστρεψε στο σπίτι δεν ήταν βέβαιη αν ήταν η σωστή επιλογή. Η μητέρα της τι θα έλεγε εάν μάθαινε ότι είχε κάνει φίλη μία κοπέλα με την ελευθεριότητα της Ειρήνης και μάλιστα ότι θα δούλευε στο σπίτι της; Αποφάσισε τελικώς ότι δε χρειαζόταν να το μάθει και η αλήθεια ήταν ότι χρειαζόταν τα λεφτά, οπότε δε θα το μάθαινε προς όφελος και των δύο.

Το επόμενο πρωί στις εννέα ήταν μπροστά στην πόρτα της Ειρήνης και χτύπησε το κουδούνι αρκετές φορές μέχρι να της ανοίξει. Η Ειρήνη έκανε ακριβώς δέκα λεπτά και της άνοιξε ολόγυμνη και με το σώμα της γεμάτο με κάτι περίεργες βρωμιές. Εν τω μεταξύ το διαμέρισμα ήταν ακόμη χειρότερο από χθες, μαξιλάρια ήταν πεταμένα από δω κι από εκεί και επικρατούσε ο κακός χαμός, ήταν σαν είχε βομβαρδιστεί.

- Συγγνώμη που άργησα, αλλά σε ξέχασα, έλα να σου δείξω που είναι τα καθαριστικά, της έκανε η Ειρήνη υποτονικά.

Περνώντας από την κρεβατοκάμαρα, η Ουρανία παρατήρησε ένα ολόγυμνο νεαρό που έπρεπε να ήταν στην ηλικία της, ξαπλωμένο στο κρεβάτι της Ειρήνης. Κοκάλωσε ενστικτωδώς και έμεινε να τον κοιτάει. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε γυμνό άντρα.

- Τον ξεζούμισα το μικρό, καυχήθηκε η Ειρήνη και στάθηκε δίπλα στην Ουρανία

- Ο πιτσιρικάς είχε μια πούτσα να την πιείς στο ποτήρι, δεν αφήσαμε γωνία του σπιτιού που να μην έχυσα.

Η Ουρανία σα να συνήλθε από το σοκ και προχώρησε, χωρίς να πει τίποτα και κοιτάζοντας προς το πάτωμα. Η Ειρήνη της είπε να κάνει το σπίτι, εκτός από το δωμάτιο της, επειδή ήθελε να αφήσει το νεαρό να κοιμηθεί. Εκείνη θα πήγαινε να φέρει καφεδάκια.

Όσο εκείνη μάζευε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που έβρισκε σε διάφορα μέρη του σπιτιού, αναρωτιόταν εάν θα έπρεπε να ξανάρθει. Κάτι μέσα της της έλεγε ότι έπρεπε να ξεκόψει από την Ειρήνη, αλλά κάτι άλλο βαθύτερο σαν να την μαγνήτιζε. Ο γυμνός νεαρός, οι νέες μυρωδιές ακόμα και το σπέρμα που κόλλαγε στα χέρια της από τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, αντί να την κάνουν να τρέξει, της είχαν δημιουργήσει μία νέα, πρωτόγνωρη αίσθηση. Ένοιωθε τις ρώγες της να έχουν σκληρύνει, την καρδιά της να χτυπάει πιο δυνατά και το αιδοίο της να καίει. Ενόσω σκεφτόταν όλα αυτά, δεν κατάλαβε ότι ο νεαρός είχε ξυπνήσει και την πλησίαζε. Όπως είχε σκύψει να μαζέψει το μουσκεμένο από χθες εσώρουχο της Ειρήνης, αισθάνθηκε ένα χέρι να χώνεται ανάμεσα στα οπίσθια της και να χαϊδεύει απαλά το αιδοίο της. Εκείνη σαν να της έκαναν ηλεκτροσόκ πετάχτηκε από φόβο και αντίκρισε τον νεαρό που είδε πριν, μόνο με το εσώρουχο του.

- Καλημέρα, της είπε με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο, ωραίος κώλος…

Η Ουρανία δεν αντέδρασε, αλλά ένοιωθε πλέον το αιδοίο της να καίγεται. Ο νεαρός τώρα που τον έβλεπε καλύτερα, έπρεπε να ήταν πράγματι στην ηλικία της. Ήταν λεπτός αλλά ταυτόχρονα και γυμνασμένος. Κανονικά έπρεπε να του ρίξει ένα δυνατό χαστούκι, αλλά τον κοίταζε βαθιά μέσα στα μελιά του μάτια, χωρίς να αντιδρά. Η αμήχανη στιγμή ευτυχώς διακόπτεται σχετικά γρήγορα, καθώς επέστρεψε η Ειρήνη απ’ έξω.

- Μπα, ξύπνησες Αχιλλέα;… έκανε η Ειρήνη και τον πλησίασε δίνοντας του ένα πεταχτό φιλί.

- Από εδώ η Ουρανία, η φίλη μου… την σύστησε.

- Χάρηκα…

έκανε και βιάστηκε να συνεχίσει αυτό που έκανε. Της είχε μείνει μόνο η κρεβατοκάμαρα και θα έφευγε. Όσο καθάριζε, η πρωτόγνωρη αναστάτωση γινόταν ακόμα πιο έντονη και είχε αρχίσει να ιδρώνει έντονα. Όταν τέλειωσε και με το δωμάτιο, πήρε τα σκουπίδια και πήγε προς την κουζίνα, για να πάρει και την άλλη σακούλα που είχε αφήσει πίσω από τον πάγκο. Εκεί στεκόταν ο Αχιλλέας μόνος του και όταν την είδε της χάρισε πάλι αυτό το αυτάρεσκο χαμόγελο.

Όπως πλησίασε στον πάγκο της έφυγε μια πνιχτή κραυγή, καθώς είδε ξαφνικά μπροστά της την Ειρήνη πεσμένη στο πάτωμα να έχει βάλει στο στόμα της το μόριο του Αχιλλέα.

- Αχ… συγγνώμη, έκανε αναστατωμένη.

- Δεν πειράζει Ουρανία, κάνε τη δουλεία σου, της ανταπάντησε η Ειρήνη, η οποία συνέχισε να περιποιείται το πέος του Αχιλλέα, το οποίο πάλευε να χωρέσει στο στόμα της.

Η Ουρανία άρπαξε με μία κίνηση τη σακούλα και κατευθύνθηκε γρήγορα στο μπάνιο για να αφήσει τη σφουγγαρίστρα και να φύγει το συντομότερο δυνατόν πριν γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίεργα. Για κακή της τύχη όμως η Ειρήνη κι ο Αχιλλέας δεν είχαν τέτοια πρόθεση. Όταν επέστρεψε στο καθιστικό η Ουρανία τους αντίκρισε να κάνουν σεξ στα όρθια. Κι όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά κάνοντας πρωκτικό.

Η Ειρήνη βόγκαγε στηριζόμενη με το ένα χέρι στον τοίχο, ενώ ο Αχιλλέας είχε χώσει δύο δάχτυλα στο αιδοίο της και της έσφιγγε το λαιμό, καρφώνοντας την από πίσω. Η Ουρανία πήγε να φύγει με κάτω το κεφάλι, αλλά η Ειρήνη τη σταμάτησε.

- Ουρανία πού πας;… δε σε πλήρωσα, την πρόλαβε η Ειρήνη, αχ… έτσι ψωλαρά μου.

- Δεν… δεν πειράζει την επόμενη φορά.

- Όχι, όχι τώρα, φέρε μου την τσάντα από την κρεμάστρα.

Η Ουρανία υπάκουσε και πλησίασε το ζευγάρι, τρέμοντας. Ο Αχιλλέας δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της, όσο έτριβε πλέον με μανία το μουνί της Ειρήνης.

- Αχ Θεέ μου, χύνω, χύνω και τα υγρά της πιτσίλισαν τα πόδια της Ουκρανίας.

- Δωσ.. δώσε μου την τσάντα.

Ο Αχιλλέας είχε γίνει ακόμα πιο σκληρός. Την είχε αρπάξει τώρα από την κορφή των μαλλιών της, και της χαστούκιζε τον ολοστρόγγυλο της πισινό, όσο εκείνη προσπαθούσε να βρει τα λεφτά στην τσάντα της.

Η Ουρανία προσπαθούσε να είναι όσο πιο ουδέτερη γινόταν, βλέποντας τα στήθη της Ειρήνης να κάνουν οχταράκια μπροστά της, και να έρχεται σε ένα ακόμα οργασμό. Η Ειρήνη φαινόταν εκστασιασμένη, δαγκωνόταν κι έβριζε. Η Ουρανία δεν είχε φανταστεί ποτέ έτσι το σεξ. Πίστευε ότι είναι κάτι ρομαντικό και γλυκό, όχι ωμό και βίαιο. Κι αυτός ο Αχιλλέας δεν έλεγε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της.

Μόλις η Ειρήνη κατάφερε και βρήκε τα χρήματα, η Ουρανία έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το διαμέρισμα και πήγε και κλείστηκε στο δικό της. Έβγαλε γρήγορα τα ρούχα της και πήγε στην ντουζιέρα. Κρύο νερό έβρεχε στο κορμί της, αλλά εκείνη το ένοιωθε ακόμη να τσουρουφλάει. Η εικόνα της Ειρήνης να ασθμαίνει από την ηδονή, το βλέμμα του Αχιλλέα και η μυρωδιά που εξέπεμπαν, είχαν σφηνώσει στον εγκέφαλο της. Η Ουρανία χωρίς να το καταλάβει είχε χώσει δύο δάχτυλα της στο αιδοίο της, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Αχιλλέας στην Ειρήνη και με το άλλο έτριβε τις θηλές της. Πρώτη φορά αυνανιζόταν, καθώς είχε μεγαλώσει θεωρώντας ότι είναι μεγάλη αμαρτία. Εκείνες τις στιγμές όμως αυτές οι αντιλήψεις είχαν ξεθωριάσει. Την είχε κυριεύσει το πάθος. Επί μισή ώρα τριβόταν σαν παλαβή και βίωνε τους πρώτους της μικρούς οργασμούς. Αφού κατάφερε να ηρεμήσει, βγήκε από την ντουζιέρα και ξάπλωσε στο κρεβάτι της. Υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι όλο αυτό ήταν μία μικρή παρένθεση και ότι δε θα επαναληφθεί. Από εδώ και πέρα θα κυρίευε τις παρορμήσεις της σαν καλή χριστιανή.

Με την Ειρήνη δεν έτυχε να τα πουν και ίσως καλύτερα. Ύστερα από τρεις ημέρες έπρεπε όμως να πάει ξανά σπίτι της. Αυτή τη φορά ήταν όμως προετοιμασμένη, όποιον και να συναντούσε θα ήταν βράχος.

Η Ειρήνη της άνοιξε σχεδόν αμέσως και την καλημέρισε. Το διαμέρισμα φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση από την προηγούμενη φορά και η Ειρήνη ήταν πιο περιποιημένη. Δεν ήταν εντελώς γυμνή, φόραγε το μαύρο babydoll που φαινόταν ότι της άρεσε πολύ.

- Συγγνώμη για τις προάλλες, αλλά όταν καυλώνω δεν ξέρω τι κάνω, χαχάνισε η Ειρήνη. Δε σε ενόχλησε η όλη κατάσταση;

- Καθόλου, καθόλου, την καθησύχασε η Ουρανία.

Η Ειρήνη δεν την πίστεψε, είχε διακρίνει ότι την είχαν καυλώσει και ήταν βέβαιη ότι όταν γύρισε στο σπίτι της, τους σκεφτόταν να γαμιούνται. Είχε βάλει στόχο τη μικρή και αργά ή γρήγορα θα την έριχνε στο κρεβάτι της, γι’ αυτό της είχε ετοιμάσει κάτι ακόμα.

- Πάω να μας φέρω λίγη παγωμένη λεμονάδα, για να δροσιστούμε, κάνει υπερβολική ζέστη

- Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό, διαμαρτυρήθηκε ευγενικά η Ουρανία.

- Ούτε να συζητάς, ειδικά τώρα που θα κάνεις και δουλειές πρέπει να ενυδατωθείς.

Η Ειρήνη πήγε στην κουζίνα και γέμισε δύο ποτήρια, συμπεριλαμβανομένου αυτού που σκόπευε να χύσει πάνω στο θήραμα της.

Ζαλισμένη από την ανυπομονησία επέστρεψε στο σαλόνι. Πηγαίνοντας να δώσει στη Ουρανία ένα ποτήρι, "κατά λάθος" σκόνταψε, χύνοντας όχι ένα, αλλά και τα δύο γεμάτα ποτήρια με κρύα λεμονάδα πάνω της.

- Α… ούρλιαξε η Ουρανία, καθώς η παγωμένη λεμονάδα διαπέρασε το μακρύ φουστάνι της και συνάντησε το δέρμα της.

- Λυπάμαι πολύ, ζήτησε συγγνώμη η Ειρήνη, δίνοντας οσκαρική ερμηνεία, καθώς έδειχνε εντελώς ταπεινωμένη από την αδεξιότητά της.

- Δεν πειράζει, είπε η Ουρανία και αστειεύτηκε, κάνει και ζέστη…

Η Ειρήνη χαμογέλασε με το πόσο γλυκιά και αθώα ήταν.

- Λοιπόν, ψηλά τα χέρια, τη διέταξε.

- Γιατί;…

ρώτησε η Μαίρη, συμμορφούμενη όμως, και πριν καταλάβει τι συνέβαινε, η Ειρήνη είχε τραβήξει το βρεγμένο φόρεμα πάνω από το κεφάλι της.

- Θα το βάλω γρήγορα στο πλυντήριο, δε θέλουμε να λερωθεί, εξήγησε πονηρά η Ειρήνη.

- Είναι... είναι... εντάξει…

τραύλισε η Ουρανία, σοκαρισμένη που στεκόταν ξαφνικά μπροστά της μόνο το εσώρουχο και το καλσόν.

- Όχι, όχι, η Ειρήνη προσποιήθηκε, καθώς θαύμαζε το πολύ εντυπωσιακό σώμα της που κρυβόταν καλά μέσα στη συντηρητική της ενδυμασία και εξέφρασε περαιτέρω κροκοδείλια ανησυχία, λέγοντας:

- Ωχ, όχι, το σουτιέν σου είναι κι αυτό μούσκεμα.

Η Ειρήνη τότε έφτασε γρήγορα γύρω από το κορίτσι, ξεκούμπωσε το σουτιέν και το αφαίρεσε. Τα μάτια της Ουρανίας γούρλωσαν, ήταν ξαφνικά γυμνόστηθη. Πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί, η Ειρήνη έφυγε γρήγορα από το δωμάτιο και έβαλε το φόρεμα και το σουτιέν στο πλυντήριο, με το μουνί της ήδη να μυρμηγκιάζει από αυτό που ήλπιζε ότι θα συνέβαινε στη συνέχεια. Η Ουρανία στεκόταν παράλυτη από το σοκ, προσπαθώντας να επεξεργαστεί πώς είχε γίνει από πλήρως ντυμένη σχεδόν γυμνή σε λιγότερο από δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Και τι έπρεπε να κάνει τώρα.

Κοίταξε γύρω της και ευτυχώς είδε ότι οι κουρτίνες ήταν κλειστές, όσο ένιωθε μια ανατριχίλα να ανεβαίνει στη σπονδυλική της στήλη από την κρύα λεμονάδα και το κλιματιστικό. Ντράπηκε όταν παρατήρησε ότι οι ρώγες της ήταν σκληρές. Ίσως η Ειρήνη να μην το πρόσεχε αν τις κάλυπτε με τα χέρια της. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα ήταν το πιο σεμνό πράγμα που έπρεπε να κάνει. Έτσι στεκόταν εκεί... νιώθοντας εντελώς ευάλωτη και αμήχανη.

Η Ειρήνη επέστρεψε και χαμογέλασε εσωτερικά όταν είδε την Ουρανία να στέκεται στο σαλόνι της καλύπτοντας το ζωηρό της στήθος.

- Δεν πειράζει, Ουρανία. Έχω ξαναδεί στήθη, την καθησύχασε πονηρά.

- Δεν έχω βρεθεί ποτέ γυμνή μπροστά σε κανέναν…

παραδέχτηκε η Ουρανία, που τώρα έτρεμε από το κρύο.

- Ούτε καν στο γυμναστήριο; ρώτησε η Ειρήνη.

- Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο.

- Αυτό είναι αξιοθαύμαστο, έγνεψε η Ειρήνη, καθώς πλησίασε τη νευρική ξανθούλα.

- Τότε πώς διατηρείς το σώμα σου σε τόσο καλή φόρμα; Θέλω να πω, δεν έχεις ούτε εκατοστό λίπους πάνω σου.

Η Ουρανία εξεπλάγη όταν τα χέρια της Ειρήνης μετακινήθηκαν προς τη μέση της. Ξαφνιάστηκε επίσης από το πόσο ζεστά ήταν. Η Ειρήνη άρπαξε τους καρπούς της και τους μετέφερε στα πλάγια του στήθους της, ενώ ψέλλισε:

- Ω, οι ρώγες σου είναι σκληρές σαν βράχος.

Η Ουρανία κοίταξε τα στήθη της και είδε ότι η Ειρήνη είχε όντως δίκιο, ήταν ακόμα πιο σκληρά απ' ό,τι νόμιζε. Η συστολή και οι ενοχές την διαπέρασαν.

- Κάνει ψύχρα εδώ μέσα, δικαιολογήθηκε αμυντικά.

- Ναι, πρέπει να σου βρούμε ρούχα φιλενάδα, έγνεψε η Ειρήνη, καθώς πήρε το ζαλισμένο θήραμα της από το χέρι και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά της.

Μόλις μπήκε μέσα, η Ειρήνη πρότεινε:

- Μπορείς να μου δώσεις ένα λεπτό; Με έπιασες στη μέση μιας δουλειάς… κλείνοντας της το μάτι.

Πάνω στο κρεβάτι βρισκόταν ο φορητός της υπολογιστής με ένα βίντεο πορνό να παίζει που το θύμα της δεν μπορούσε να δει, αλλά σίγουρα μπορούσε να ακούσει. Αφημένα εκεί ήταν και ένα μεγάλο πλαστικό dildo, όπως κι ένας δονητής. Η Ειρήνη χρησιμοποιούσε και τα δύο μαζί για να έχει πιο έντονους οργασμούς.

- Βεβαίως, περιμένω…

- Είσαι πολύ γλυκιά, χαμογέλασε η Ειρήνη, καθώς έσκυψε στη ντουλάπα της.

Η Ουρανία, όσο έψαχνε η Ειρήνη διέκρινε τις φωνές από δύο γυναίκες από τον υπολογιστή. Η μία μάλιστα βογκούσε δυνατά, ενώ έβριζε χυδαία. "Έτσι τσουλάκι μου, φάε τα μουνόχειλα μου". Η Ουρανία δε μπορούσε να το πιστέψει, ότι η Ειρήνη έβλεπε λεσβιακό πορνό.

Στη Βίβλο ο σωματικός έρωτας περιγραφόταν ως μια ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Καταλαβαίνετε την έκπληξη και την ταραχή που ένοιωσε. Στην Ειρήνη φαίνεται ότι εκτός από άντρες την έλκυαν και γυναίκες και πιθανόν να της άρεσε η ίδια. Ούτε να το σκεφτόταν δεν ήθελε.

Όσο περιεργαζόταν όλες αυτές τις πληροφορίες, το πορνό συνέχιζε ακάθεκτο να παίζει ‘’χύνω καβλάκι μου, έτσι ρούφα τα υγρά μου’’. Η Ειρήνη είχε βρει επιτέλους αυτό που ήθελε.

- Ευτυχώς έχουμε τον ίδιο σωματότυπο… και της έδωσε ότι είχε επιλέξει.

- Δεν νομίζω ότι είναι του γούστου σου, αλλά αυτά έχω.

"Πες μου τι θέλεις, καριολάκι", ακουγόταν από τον υπολογιστή.

- Όχι, όχι, μια χαρά είναι, ευχαριστώ.

Τα ρούχα που της έδωσε σίγουρα δεν ήταν κάτι που θα φόραγε ποτέ η Ουρανία, αλλά ας όψεται η ανάγκη. Σε καμία περίπτωση δε θα κυκλοφορούσε γυμνόστηθη μόνο με το καλσόν. Πρώτα φόρεσε ένα στενό κίτρινο τοπάκι, στο οποίο αφενός διαφαινόταν όλο της το στήθος, αφετέρου δεν έφτανε να καλύψει το κάτω μέρος του. Όταν πήγε να φορέσει το σορτσάκι επενέβη η Ειρήνη.

- Ουρανία, μη που πεις ότι θα το φορέσεις με το καλσόν, κάτσε να σου δείξω.

Η Ειρήνη έφερε προ τετελεσμένων την Ουρανία για μια ακόμη φορά, καθώς της τράβηξε το καλσόν προς τα κάτω με μία κίνηση, αποκαλύπτοντας το άσπρο βρακάκι της

- Λοιπόν ας σε φτιάξουμε λίγο.

Η Ειρήνη μάζεψε το εσώρουχο προς τα πάνω, πιέζοντας το μουνί της Ουρανίας που παρατήρησε ότι είχε μαζέψει υγρασία και εμφανίζοντας τα σμιλεμένα κωλομάγουλα της, που κρατήθηκε για να μην αρχίσει να τα δαγκώνει.

"Έτσι, ηλίθια πουτανίτσα, χώσε αυτό το πλαστικό καυλί στον κώλο μου!"

- Τώρα φόρα το σορτσάκι.

Η Ουρανία τράβηξε το μπλε ηλεκτρίκ σορτσάκι της Ειρήνης το οποίο χώθηκε τέλεια ανάμεσα στα κωλομάγουλα της.

- Τώρα είσαι τέλεια…

της έκανε η Ειρήνη στο αυτί που στεκόταν από πίσω της, χαϊδεύοντας το αριστερό κωλομέρι της και συνέχισε…

- Δε χρειάζεται να κρύβεις αυτό το κορμί μέσα σε αυτές τις αρχαιότητες. Άντε πήγαινε να καθαρίσεις και άσε μόνη να συνεχίσω αυτό που έκανα…

και της άστραψε ένα χαστούκι στο κωλομέρι που προηγουμένως χάιδευε. Και τις τρείς ώρες που η Ουρανία καθάριζε, η Ειρήνη είχε κλειστεί στο δωμάτιο της. Από μέσα ακούγονταν γυναικείες κραυγές από λεσβιακές τσόντες, στις οποίες η Ειρήνη επίτηδες είχε βάλει τέρμα την φωνή για να ακούει η Ουρανία. Η Ειρήνη είχε φτιαχτεί τόσο πολύ με το όλο σκηνικό που δεν είχε σταματήσει να χύνει.

Η Ουρανία από την άλλη, παρόλο που είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι θα ήταν βράχος, είχε αναστατωθεί και εάν με τον Αχιλλέα μπορούσε να δικαιολογηθεί ότι ήταν κάπως φυσιολογικό, δε μπορούσε να εξηγήσει γιατί είχε ερεθιστεί και είχε γίνει μούσκεμα στο κάτω μέρος με τις κραυγές και της βωμολοχίες γυναικών που άκουγε να κάνουν έρωτα και με όσα είχαν συμβεί προηγουμένως.

Οι τρείς ώρες της φάνηκαν αιώνας. Είχε πλέον τελειώσει και στεκόταν μπροστά από την πόρτα του δωματίου. ‘’Πιες γαμημένη τσούλα τα υγρά μου, έτσι, έτσι, μην αφήνεις σταγόνα…’’ ακούγονταν από μέσα. Χτύπησε την πόρτα και ακούστηκε ένα κοφτό πέρασε. H Ουρανία με το που άνοιξε την πόρτα αντίκρισε την Ειρήνη να έρχεται σε μία ακόμη κορύφωση. Είχε χώσει το dildo στο κώλο της, ενώ με τον δονητή ερέθιζε την κλειτορίδα της. ‘’Α…. χύνω, χύνω…’’, υγρά πετάγονταν από την σχισμή της και τρανταζόταν σαν να είχε επιληπτικό επεισόδιο. Η Ουρανία είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, παρατηρώντας την Ειρήνη να συνέρχεται σιγά σιγά από τον έντονο οργασμό της.

- Ουφ, χρειάζομαι λίγο νερό της έκανε και η Ουρανία έτρεξε να της φέρει.

Η Ειρήνη έπινε το παγωμένο νερό και σταγόνες έπεφταν στο ιδρωμένο της κορμί. Η Ουρανία παρατηρούσε το κορμί της και έβλεπε το αιδοίο της πώς είχε ανοίξει και λαμπύριζε από τα υγρά της. Για μια στιγμή σκέφτηκε πόσο όμορφο ήταν, αλλά απόδιωξε γρήγορα αυτή τη σκέψη.

- Φιλενάδα δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ευχάριστη γυμναστική από αυτή, της έκανε κλείνοντας της το μάτι.

- Τέλειωσες έτσι; Η Ουρανία της έγνεψε θετικά. Ωραία… πάμε να σε πληρώσω.

Αφού την πλήρωσε, της έδωσε και ένα αντικλείδι του σπιτιού. Της είχε πλέον απόλυτη εμπιστοσύνη και δε χρειαζόταν να χτυπάει για μπαίνει σπίτι της, μπορούσε να μπαινοβγαίνει όποτε αυτή ήθελε. Και όχι μόνο αυτό της είχε και ένα δώρο.

- Ορίστε αυτό από μένα για σένα, της πρόσφερε ένα κουτί. Η Ουρανία το πήρε και το άνοιξε από περιέργεια. Μέσα υπήρχαν ένας δονητής και πρόστυχα εσώρουχα.

- Δε μπορώ να τα πάρω, έκανε αμέσως η Ουρανία.

- Γιατί όχι, με στενοχωρείς.

- Δεν είναι για μένα αυτά…

- Με προσβάλεις, πάρ’ τα και εάν δεν τα θέλεις πέτα τα, δε χρειάζεται να το μάθω.

- Κ... καλά, υπέκυψε για μία ακόμη φορά η Ουρανία στην πίεση της Ειρήνης.

- Ξέρεις… την πλησίασε κι άλλο η Ειρήνη φτάνοντας ένα εκατοστό από το πρόσωπο της, εάν σ’ αρέσουν μπορώ να σου δώσω κι άλλα, είπε με λάγνο ύφος.

- Ε… ευχαριστώ, έκανε με δυσκολία η Ουρανία, νοιώθοντας της καυτή αναπνοή της να τη χτυπάει. Λέω να πηγαίνω.

H Ουρανία με το που μπήκε σπίτι, έβγαλε γρήγορα τα ρούχα που είχε αναγκαστεί να φορέσει και παράχωσε κάτω από το κρεβάτι το κουτί που της είχε δώσει. Δεν ήθελε ούτε να σκέφτεται το περιεχόμενο του κι αποφάσισε να κάνει την προσευχή της, έστω κι έτσι γυμνή, ώστε να εξαγνιστούν κάποιες βρώμικες σκέψεις που είχε κάνει στο σπίτι της Ειρήνης.

Όλο το απόγευμα το πέρασε σκεπτόμενη εάν έπρεπε να ξεκόψει από την Ειρήνη. Αυτή η γυναίκα της προκαλούσε σκέψεις και συναισθήματα ανάρμοστα για μία καλή χριστιανή. Ήταν ακόμη ερεθισμένη από πριν, αλλά δεν θα έκανε αυτό που έκανε χθες, ακόμα κι αν ήταν πολύ πιο έντονο σήμερα, θα της πέρναγε. Για να ξεχαστεί άρχισε να συγυρίζει, μέχρι που είχε φτάσει έντεκα το βράδυ. Πήρε τη σακούλα σκουπιδιών και κατέβηκε να την πετάξει, για να πέσει έπειτα για ύπνο.

Στην είσοδο συνάντησε την Ειρήνη όχι όμως μόνη της, ήταν με τον Αχιλλέα και ένα άλλον νεαρό. Το κακό ήταν ότι τους πέτυχε σε ερωτική στιγμή. Ο νεαρός που είχε γυρισμένη την πλάτη, είχε κατεβάσει το μαύρο μπουστάκι της Ειρήνης και της έγλειφε τις ρώγες. Ο Αχιλλέας στεκόταν από πίσω της και είχε χώσει τα χέρια του κάτω από την κοντή της φούστα.

Ο Αχιλλέας και η Ειρήνη την είδαν που πέρναγε από μπροστά τους και της χαμογέλασαν με πεινασμένο βλέμμα. Εκείνη βγήκε γρήγορα έξω, ώστε να μη γίνει περισσότερο άβολο, αλλά και επειδή η φωτιά που κράταγε σε ύφεση όλη τη μέρα σα να φούντωσε σε μια στιγμή. Είχε αναψοκοκκινήσει, οι ρώγες της είχαν γίνει σαν καρφιά, ενώ είχε αρχίσει να υγραίνεται. Ευτυχώς όταν μπήκε πάλι μέσα, οι τρεις τους είχαν φύγει. Η Ουρανία ήταν σίγουρη ότι τώρα θα ήταν πάνω και η Ειρήνη θα ήταν πεσμένη στα γόνατα και θα τους ρουφούσε τα πέη. Γιατί τα σκεφτόταν όμως αυτά; Τί είχε πάθει;

Έπεσε στο κρεβάτι κατευθείαν και προσπάθησε να ξεχαστεί. Οι σκέψεις της όμως δεν την άφηναν. Φανταζόταν τώρα την Ειρήνη να έρχεται σε οργασμό, όσο οι δύο νεαροί της γλείφουν κάθε σπιθαμή του σώματος της, ενώ τα πέη τους ετοιμάζονταν να εισχωρήσουν μέσα της. Η Ουρανία κατάλαβε ότι δεν την έπαιρνε άλλο κι ότι έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα, έπρεπε να έρθει σε οργασμό το συντομότερο δυνατόν, πριν αρχίσει να σκέφτεται πιο περίεργα. Τράβηξε το κουτί που της είχε δώσει η Ειρήνη και πήρε το δονητή. Δεν ήταν σίγουρη πώς να το χρησιμοποιήσει, αλλά η ανάγκη ήταν επείγουσα. Έβγαλε όλα της τα ρούχα και ξάπλωσε.

Ο δονητής ήταν αρκετά μακρύς, αλλά όχι πολύ χοντρός. Τον άνοιξε κι αυτός άρχισε να δονείται. Κρατώντας το ένα στήθος στο ένα χέρι και τον δονητή της στο άλλο, τοποθέτησε την άκρη του πάνω στη θηλή της, χαμογελώντας ασυναίσθητα λόγω της αίσθησης που άρχισε να νιώθει σχεδόν αμέσως.

‘’Μ…" μουρμούρισε και μετέφερε το άκρο του δονητή στο άλλο στήθος της.

Για λίγα λεπτά, η Ουρανία ενάλλασσε το δονητή μεταξύ των θηλών της μέχρι που κατάλαβε ότι το αιδοίο της είχε διεγερθεί τόσο πολύ που αναζητούσε απεγνωσμένα κι αυτό λίγη ανακούφιση. Εφάρμοσε την άκρη του παιχνιδιού στα εσωτερικά χείλη της, τα οποία είχαν αρχίσει να διογκώνονται και ένιωσε ισχυρότερα κύματα ηδονής να την διαπερνούν από αυτό το πολύ ευαίσθητο σημείο. Σιγά σιγά, χωρίς να το καταλάβει, βύθιζε το δονητή μέσα της. Στριφογύριζε στο κρεβάτι και ανέπνεε γρήγορα, αλλά είχε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει και πολύ περισσότερη ηδονή να δώσει στον εαυτό της πριν φτάσει στον λυτρωτικό οργασμό που αποζητούσε.

Δεν είχε αμελήσει όμως, τα χείλη του αιδοίου της, τα δάχτυλα της τα χάιδευαν, χρησιμοποιώντας ακόμα τους άφθονους χυμούς της ως λιπαντικό. Μπορούσε σχεδόν να νιώσει την κλειτορίδα και τα χείλη του αιδοίου της να διογκώνονται όλο και περισσότερο κάτω από τις περιποιήσεις της.

Μια πρωτόγνωρη ευχαρίστηση αντηχούσε στο σώμα της από την πορεία του δονητή καθώς αυτός έσκαβε το εσωτερικό της. Εκείνη βογκούσε απαλά καθώς στριφογύριζε μακάρια στο κρεβάτι και το κεφάλι της χτυπιόταν από τη μια πλευρά του μαξιλαριού στην άλλη. Και τα δύο της μάτια ήταν κλειστά και τα χείλη της είχαν ανοίξει σε μια γκριμάτσα ευδαιμονίας καθώς ο δονητής χάιδευε τα γλυκά σημεία της που τα δάχτυλά της έκαναν μασάζ.

Όταν το μεγαλύτερο μέρος του δονητή είχε εισχωρήσει, η δόνηση έστελνε μεγαλύτερα και καλύτερα κύματα ευχαρίστησης στο σώμα της και βογκούσε ξανά, πιο δυνατά αυτή τη φορά. "Είναι τόσο ωραίο…" ψιθύρισε σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό της.

Δε σταμάτησε μέχρι που το παιχνίδι έφτασε στη μέγιστη διείσδυση, με το κουμπί ελέγχου να είναι ίσα με την είσοδο στο αιδοίο της. Οι αισθήσεις που στροβιλίζονταν από την παρουσία του μέσα της ήταν στο πιο απολαυστικό τους σημείο και άρχισε να συσπάται πάνω στο κρεβάτι. Ήταν υπέροχο, αλλά δεν ήξερε ότι το καλύτερο μέρος ήταν ακόμα μπροστά της.

Με την άκρη του ματιού της, είδε ένα κουμπί που έγραφε turbo στη βάση του δονητή και μέσα στην έκσταση της το πάτησε. Ο δονητής ανέβασε την ταχύτητα του στο μέγιστο, και η Ουρανία άρχισε να βγάζει το παιχνίδι από το μουνί της και να το σπρώχνει ξανά μέσα, ενώ το αριστερό της χέρι συνέχιζε να προσφέρει βασανιστική απόλαυση στην κλειτορίδα της. Εκτός από αυτό που έκανε με τα χέρια της, δεν είχε κανέναν έλεγχο των μυών της. Το κεφάλι και το σώμα της Ουρανίας κουνιόταν άγρια από τη μια πλευρά στην άλλη και το μουνί της σπρωχνόταν προς τα πίσω για να ανταποκριθεί στα χτυπήματα του δονητή. Οι δύο φτέρνες της χτυπούσαν στο κρεβάτι κι εκείνη έκλαιγε και κλαψούριζε από την έντονη ηδονή, ενώ συνέχιζε να βάζει και να βγάζει το δονητή και να χαϊδεύει την κλειτορίδα της.

Απότομα, η κορύφωσή της άρχισε να την κατακλύζει. Η Ουρανία πρόλαβε μόνο να εμβολίσει τον δονητή μέχρι τέρμα στο αιδοίο της πριν χάσει τον έλεγχο των υπόλοιπων λειτουργιών της και γίνει μόνο μια μάζα ηδονιστικής χαράς. Αναπηδούσε και στριφογυρνούσε σε όλο το κρεβάτι, φτάνοντας κοντά στο να πέσει. Το χέρι της κρατούσε το παιχνίδι στη θέση του, καθώς συνέχιζε να της στέλνει απόλαυση, μέχρι που ο οργασμός την κατέκλυσε εντελώς. Φώναζε δυνατά, ασυνάρτητα αλλά εκστατικά. Η πλάτη της έγειρε και έσπρωξε το μουνί της πάνω του για ύστατη φορά, πριν καταρρεύσει.

Μετά από λίγο, αφού συνήλθε κάπως, δε μπορούσε να πιστέψει τί έκανε. Ένοιωθε ντροπή, αλλά ταυτόχρονα και μία πείνα και για άλλο. Δεν αναγνώριζε τον εαυτό της. Κι όχι μόνο αυτό, οι σκέψεις της αντί να εξαφανιστούν, είχαν γίνει χειρότερες. Φανταζόταν τώρα την Ειρήνη να κάνει άγριο σεξ με τους δύο νεαρούς. Ο Αχιλλέας πίσω της να της κάνει πρωκτικό, ενώ της βαράει τον πισινό, με τον άλλο νεαρό να χώνει με δύναμη το πέος του στο στόμα της. Ειλικρινά, δεν ήξερε πώς να το χειριστεί, πίστευε ότι είχε τρελαθεί.

Πήρε το κουτί που της είχε δώσει η Ειρήνη και ξεκίνησε να το περιεργάζεται. Μέσα είχε διάφορα εσώρουχα. Διέκρινε ένα κατακόκκινο σετ και ενστικτωδώς άρχισε να το φοράει. Ήθελε με κάποιο τρόπο, να μπει στη θέση της Ειρήνης, να φορέσει κάτι που εκείνη είχε φορέσει. Η ταραχή και η απελευθέρωση που βίωσε πριν λίγο, είχαν λειτουργήσει σαν χαπάκι έκσταση για εκείνη.

Αφού φόρεσε τα σέξι εσώρουχα πήγε στο καθρέφτη να κοιταχτεί. Δαγκώθηκε μόλις είδε τον εαυτό της και την διαπέρασε ένα ρίγος. Μοντέλα εσωρούχων δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά!

Πρώτη φορά φόραγε κάτι τόσο απελευθερωτικό, που την έκανε όμως να νοιώθει και την ίδια απελευθερωμένη. Η Ουρανία είχε ένα θαυμάσιο κορμί, που αν το έδειχνε και λίγο προς τα έξω, θα την διεκδικούσαν πολλοί άντρες. Η συντηρητική διαπαιδαγώγηση της όμως την είχε κλείσει σε ένα κουκούλι.

Εάν την έβλεπε η μητέρα της με τις διάφανες κόκκινες ζαρτιέρες, φουλ ερεθισμένη και να έχει βρέξει το κρεβάτι της μετά από έντονο οργασμό της, δεν ξέρει τί θα έκανε. Αυτό όμως που κυριαρχούσε στο μυαλό της, ήταν αυτά που γίνονταν στο ρετιρέ. Σε μια στιγμή παραφροσύνης, πήρε το κλειδί που της είχε δώσει η Ειρήνη, και έτσι ξυπόλητη με τα σέξι εσώρουχα τράβηξε προς τα πάνω.

Η Ουρανία πλησίασε την πόρτα του ρετιρέ και προσπάθησε να αφουγκραστεί. Δεν άκουσε τίποτα και αποφάσισε να ανοίξει σιγά σιγά την πόρτα. Το σαλόνι ήταν άδειο, όμως φαινόταν από τα πεταμένα ρούχα ότι ο πρώτος γύρος έγινε εδώ. Η επιθυμία της να δει ήταν τέτοια που η λογική την είχε εγκαταλείψει προ πολλού.

Από το δωμάτιο της Ειρήνης ακούγονταν ξεκάθαρα βογκητά και η Ουρανία με τα νύχια των ποδιών της πλησίασε στην μισάνοιχτη πόρτα. Κολλημένη στον τοίχο, έβλεπε από τον καθρέπτη του δωματίου, τί γινόταν στο κρεβάτι. Οι δύο νεαροί έπαιρναν ταυτόχρονα την Ειρήνη, κάτι που δεν είχε περάσει καν από την φαντασία της Ουρανίας ότι γινόταν.

Παρόλα αυτά έπρεπε να παραδεχτεί ότι ήταν ένα θέαμα που δεν ξέρει γιατί, την ερέθιζε. Η Ουρανία ήταν εντελώς ασυγκράτητη, η μητέρα της σίγουρα θα την χαρακτήριζε ως πόρνη.

Οι τρεις τους βογκούσαν συγχρονισμένα. Οι νεαροί βύθιζαν τα σαρκώδη πέη τους μέσα και έξω από αυτήν και τα δύο άκρα έλαμπαν από τους χυμούς της. Εκείνη κουνούσε τους γοφούς της, ώστε η διείσδυση να είναι όσο το δυνατόν πιο βαθιά, ενώ ο Αχιλλέας κονιορτοποιούσε την πίσω τρύπα της.

- Γαμώτο... σκατά, ξεφούρνισε η Ειρήνη. Τα μάτια της είχαν διασταλεί, το στόμα της είχε χαλαρώσει, είχε παραδώσει όλο τον έλεγχο και τη δύναμη στο σώμα της. "Α…", φώναξε τελικώς και το κορμί της άρχισε να τρέμει καθώς ο οργασμός την ταρακουνούσε.

- Τί τσουλάρα είναι αυτή, κοίτα πώς χύνει πάνω στον πούτσο μου, δήλωσε ενθουσιασμένος ο φίλος του Αχιλλέα.

Καθώς ο οργασμός υποχώρησε, η Ειρήνη ξάπλωσε ασθμαίνοντας πάνω στα σεντόνια. Τα παιδιά ήπιαν μια γουλιά νερό από τα μπουκαλάκια που είχαν και έστρεψαν την προσοχή τους πάλι πίσω στη Ειρήνη. Η Ουρανία εν τω μεταξύ άρχισε να τρίβεται, καθώς απορροφήθηκε από το θέαμα.

Η Ειρήνη κατάφερε να συνέλθει και να σταθεί όρθια, έτοιμη και για άλλο. "Ας δούμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι μύες", είπε, γυρνώντας στο φίλο του Αχιλλέα, που ήταν ντούκι, τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από το λαιμό του.

Αυτός την έπιασε από τον κώλο, τραβώντας την πάνω στην αγκαλιά του. Αυτή έριξε τα πόδια της γύρω από τη μέση του, κι εκείνος τη σήκωσε και οδήγησε τον πούτσο του πίσω στο αιδοίο της και την άφησε χαλαρά πάνω του. Άρχισε να την ανεβοκατεβάζει αργά στην αρχή πιο γρήγορα ύστερα κατά μήκος του πέους του, τρελαίνοντας τη.

Ο Αχιλλέας αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να μείνει άλλο αμέτοχος. Ήρθε από πίσω της και την κράτησε από τους γοφούς, σπρώχνοντας το πέος του πάλι πίσω της.

- Μ… γρύλισε η Ειρήνη, σφίγγοντας τα βλέφαρά της και δαγκώνοντας τα χείλη της.

Άρχισαν να την ανεβοκατεβάζουν μαζί και να της διαλύουν τις τρύπες. Οι νεαροί μπορούσαν να τη σηκώσουν εύκολα και να τη σφηνώσουν και να τη μετακινούν όπως ήθελαν. Η Ουρανία μηχανικά άρχισε να χτυπάει μαλακά το στρογγυλό πισινό της στον τοίχο σαν να ήταν αυτή στη θέση της Ειρήνης.

Η Ειρήνη έριξε το κεφάλι της προς τα πίσω και άρχισε να βογκάει, λόγω ενός ακόμη οργασμού. Οι άντρες γρύλιζαν, γαμώντας τη σαν ζώα. Ήταν επίδειξη ωμής ζωώδους δύναμης. Δεν τους ένοιαζε τίποτα απολύτως άλλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα την πήδαγαν μέχρι τελικής πτώσεως και τίποτα δε θα τους σταματούσε.

Τα σώματά τους σε λίγο έλαμπαν από τον ιδρώτα, αλλά η αντοχές τους ήταν ακόμα ακλόνητες. Η Ουρανία παρακολουθούσε τη φίλη της να ανεβοκατεβαίνει πάνω στα δύο ανθρώπινα έμβολα μπροστά και πίσω της που βυθίζονταν βαθιά στο σώμα της ξανά και ξανά, φέρνοντάς της κύματα ηδονής.

Ο ήχος του έρωτά τους την είχε τρελάνει. Δαχτυλωνόταν με μανία, χτύπαγε τα πισινά της όλο και πιο δυνατά στο τοίχο, ενώ σάλια έσταζαν από το στόμα.

- Ξεσκίστε με, ξεσκίστε με! Η Ειρήνη σχεδόν φώναζε τώρα, πιο δυνατά... πιο δυνατά...

Οι άντρες συνέχιζαν να τη σφυροκοπούν με ομοφωνία. Τότε άρχισε πάλι. "Γαμώτο! Ωχ, γαμώτο...". Έριξε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του Αχιλλέα και ξέσκιζε τα χείλη της με τα δόντια της, καθώς την έφερναν σε έναν ακόμα απίστευτα έντονο και παρατεταμένο οργασμό. Μπορούσε να το καταλάβει η Ουρανία από τον τρόπο με τον οποίο τα δάχτυλα των ποδιών της κουλουριάστηκαν πίσω από την πλάτη του ντουκιού, ενώ υγρά έσταζαν από εκείνη, σαν να είχε ανοίξει κάποια βρύση. Μαζί της όμως τέλειωσε κι αυτή. Μια καυτή εκροή από ζουμιά άρχισε να κυλάει στο μπούτι της, ενώ τους έβλεπε να τη ρίχνουν τώρα στο πάτωμα.

Η Ειρήνη συμπεριφερόταν ολοκληρωτικά σαν τσούλα. Γονατιστή τώρα, μπροστά στα σηκωμένα πέη τους, άρχισε να τα χαϊδεύει, ένα-ένα. Ρουφούσε το ντούκι, χάιδευε τον Αχιλλέα και το αντίστροφο. Τα χέρια της δούλευαν γρήγορα και μανιωδώς. Ήθελε απεγνωσμένα να τους τελειώσει.

Ήταν και οι δύο ήδη όμως αρκετά κοντά από το άγριο γαμήσι. Το ντούκι έφτασε πρώτο, και η Ειρήνη έβαλε τα χείλη της γύρω από το πρησμένο κεφάλι του. Δε μπορούσε να τον δει να έρχεται σε οργασμό, αλλά ήξερε ότι συνέβαινε. Ο τρόπος που κρατούσε το κεφάλι της. Ο τρόπος που έκλειναν τα μάτια του. Ο τρόπος που γρύλιζε το αποδείκνυαν.

Το χέρι της Ειρήνης δούλευε πιο γρήγορα, αρμέγοντάς όλο το φορτίο του μέσα στο στόμα της. Έβγαλε το χέρι της από πάνω του κι έτρεξε με τη γλώσσα της γύρω από το κεφάλι του πούτσου του φροντίζοντας να πάρει και την τελευταία σταγόνα. Μετά ήρθε η σειρά του Αχιλλέα.

Χρησιμοποίησε και τα δύο της χέρια στο μεγάλο και παχύ πέος του, κουνώντας το μπροστά στο πρόσωπό της. Καθώς εκείνος άρχισε να λαχανιάζει, άνοιξε διάπλατα το στόμα και άφησε τον έναν πίδακα σπέρματος μετά τον άλλο να εκτοξευτεί πάνω στην ανυπόμονη γλώσσα της. Γεμάτη σπέρμα σηκώθηκε και πήγε να βγει από το δωμάτιο.

- Παιδιά σε πέντε λεπτά ξανάρχομαι

Η Ουρανία τα έχασε και προσπάθησε να το σκάσει αθόρυβα, για να μην τη δει η Ειρήνη. Όταν άνοιγε την πόρτα της εισόδου για να βγει, είδε την Ειρήνη στην αρχή του καθιστικού που την κοίταζε με ένα βλέμμα γεμάτο ικανοποίηση.

Η Ουρανία, μετά από αυτό, κλείστηκε στο διαμέρισμα της και έβαλε τα κλάματα. Τί είχε πάθει, γιατί είχε γίνει τόσο ξετσίπωτη; Για ένα όμως ήταν σίγουρη ότι δε θα είχε μούτρα να ξανακοιτάξει την Ειρήνη. Μάλιστα θα έβρισκε άμεσα αλλού να μείνει, δε μπορούσε να συνεχίσει να ζει εκεί.

Δεν μπόρεσε να κοιμηθεί από την ταραχή, ώσπου κάποια στιγμή κατά τις έξι το πρωί χτύπησε το κουδούνι. Πιστεύοντας ότι είναι κάτι σοβαρό άνοιξε την πόρτα, χωρίς να ρωτήσει ποιος είναι. Στην πόρτα ήταν η Ειρήνη, φορώντας το μαύρο της babydoll, η οποία με το που άνοιξε η πόρτα εισέβαλλε στο σπίτι, κλείνοντας την πίσω της.

- Μ… σου άρεσαν τα εσώρουχα που σου έδωσα!

Η Ουρανία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι, καθώς η Ειρήνη την είχε ήδη κολλήσει στον τοίχο και περιεργαζόταν τα εσώρουχα που είχε ξεχάσει η Ουρανία να βγάλει.

- Τα στράγγισα τα παιδιά και ήρθα.

Η Ουρανία ένιωσε τώρα ανατριχίλα καθώς τα νύχια της Ειρήνης γλιστρούσαν γύρω από την πλάτη της προς τον πισινό της.

- Μπο… μπορείς να φύγεις;…

της έκανε η Ουρανία, η οποία είχε πάλι ερεθιστεί και ήθελε να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση.

- Όχι, δε γίνεται να φύγω πριν σε γαμήσω!

Τώρα με το ένα της χέρι χάιδευε το στήθος της, οι ρώγες της Ουρανίας, σκληρές κι καυτές, της προκαλούσαν ένα επώδυνο ερεθισμό, όσο τα παγωμένα δάχτυλα της Ειρήνης τις διέτρεχαν.

- Τ… Τί;

- Αυτό που άκουσες, νομίζω ότι μου αξίζει μια ανταμοιβή για το show που παρακολούθησες πριν λίγο.

Άρχισε να της γλείφει και να της φιλάει το λαιμό, αναγκάζοντας την Ουρανία να βγάλει ένα βογκητό.

Η Ειρήνη αντιλαμβανόμενη ότι οι άμυνες της Ουρανίας κατέρρεαν την έριξε στο κρεβάτι και της τράβηξε το στηθόδεσμο προς τα κάτω, απελευθερώνοντας τα βυζιά της. Με ακόρεστη επιθυμία, τα ζεστά χείλη της Ειρήνης τυλίχτηκαν γύρω από το αριστερό στήθος της Ουρανίας, ρουφώντας επιτακτικά τις ερεθισμένες θηλές της. Η υγρασία ανάμεσα στα πόδια της εντάθηκε με τις υπέροχες περιποιήσεις της Ειρήνης. Ήξερε ακριβώς τι να κάνει και πώς να το κάνει. Η γλώσσα ερέθιζε τις ευαίσθητες πλευρές των μαστών της, ζυμώνοντας, γλείφοντας και φιλώντας τες σε μια φρενίτιδα αισθήσεων. Η Ουρανία βρήκε τον εαυτό της να λυγίζει ακούσια την πλάτη της για να σπρώξει το δεξί της στήθος περισσότερο στο στόμα της Ειρήνης.

Θεέ μου, τι κάνω; Κάνω σεξ με μια άλλη γυναίκα! Τι θα σκεφτεί η μητέρα μου; Η ανησυχία άρχισε να εισβάλλει στο μυαλό της Έμιλι. ‘’Γαμώτο, είμαι όμως τόσο ερεθισμένη’’, σκεφτόταν ταυτοχρόνως.

Η Ειρήνη ήταν πλέον όμως κυρίαρχη της κατάστασης. Τρίβοντας λίγο την κλειτορίδα της Ουρανίας, την έκανε να αναστενάξει, οδηγώντας τη γλώσσα της βαθιά μέσα στο στόμα της. Γνωρίζοντας ότι ήταν αδύνατο να σταματήσει τώρα. Η Ουρανία στριφογύρισε τη γλώσσα της πίσω σε εκείνη της Ειρήνης, απολαμβάνοντας την αίσθηση για πρώτη φορά μιας γλώσσας. Είχε παραδοθεί απόλυτα.

Η Ειρήνη διέκοψε το καυτό γλωσσόφιλο και κατευθύνθηκε στη σχισμούλα της Ουρανίας. Παραμέρισε το μουσκεμένο βρακάκι της και έθαψε το πρόσωπο της στο αχνιστό και καυτό μουνί της. Η Ουρανία αναστέναζε, νιώθοντας ένα άλλο άτομο να αγγίζει το υγρό φύλλο της. Η Ειρήνη έτρεχε πάνω-κάτω στην υγρή σχισμή της Ουρανίας με τη γλώσσα της και της χτυπούσε την κλειτορίδα, κάνοντας την Ουρανία να τραντάζεται από ευχαρίστηση κάθε φορά.

Η Ειρήνη δε μπορούσε να πιστέψει πόσο ανταποκρινόταν το σώμα της Ουρανίας σε κάθε της άγγιγμα. Τα πόδια της άλλαζαν μεταξύ του… να ανοίγουν διάπλατα και να αφήνουν τους χυμούς της να τρέχουν σε όλο το κρεβάτι ή να κλείνουν γύρω από το όμορφο κεφάλι της.

Καθώς η Ειρήνη έγλειφε, ρουφούσε, έφτυνε, έβγαζε σάλια και φιλούσε το καυτό μουνάκι της σαγηνευτικής φίλης της, ένιωθε το δικό της να στάζει σε όλα τα σεντόνια. Το κολλώδες μέλι από το δικό της μουνί έτρεχε στα πόδια της και η ζουμερή μικρή κλειτορίδα της έψαχνε απεγνωσμένα ανακούφιση.

- Ήρθε η ώρα να δεις τί θα πει γαμήσι…

έκανε αλαφιασμένη. Το πρόσωπό της έσταζε από το σιροπιαστό νέκταρ του μουνιού της Ουρανίας και έσκυψε μπροστά και της έδωσε ένα γλωσσόφυλλο αφήνοντας την Ουρανία να γευτεί τα μουνόζουμα της.

Η Ειρήνη μετατοπίστηκε προς τα εμπρός, άνοιξε τα πόδια της Ουρανίας διάπλατα και άρχισε να τρίβει τα αχνιστά μουνάκια τους μεταξύ τους. Η Ειρήνη και η Ουρανία με την πρώτη επαφή έβγαλαν και οι δύο, μακρόσυρτα βογκητά. Οι κλειτορίδες και των δύο κοριτσιών ήταν τόσο σκληρές και πρησμένες που τινάζονταν η μία πάνω στην άλλη, προκαλώντας ρίγη στο σώμα τους και στέλνοντάς τες σε ένα σύννεφο απόλαυσης. Οι κολλώδεις χυμοί τους είχαν αναμειχθεί μεταξύ τους και τα μουνιά και των δύο ήταν τόσο απίστευτα υγρά και γλιστερά που το γαμήσι τους ήταν αρκετά θορυβώδες. Τα κορίτσια έτριβαν τα μουνιά τους το ένα πάνω στο άλλο με μεγάλες, συρόμενες κινήσεις, καθώς και με μικρές εκρήξεις χτυπήματος της κλειτορίδας πάνω στην κλειτορίδα. Και οι δύο τους βογκούσαν και αναστενάζανε από ευχαρίστηση και αρκετά σύντομα, η Ουρανία άρχισε να σφίγγει όλους τους μυς της. Τα μάτια της έκλεισαν και το στόμα της σχημάτισε σχήμα "Ο".

- Θα χύσω Ειρήνη… θα χύσω !

Το βλέμμα του προσώπου της Ουρανίας γεμάτο ανάγκη και ζωώδη πόθο, καθώς και τα βρώμικα λόγια που της έκοβαν την ανάσα, ήταν αρκετά για να φέρουν την Ειρήνη στην ίδια κατάσταση. Έσκυψε, εξακολουθώντας να τρίβεται πάνω στη ζεστή, βελούδινη σχισμή της Ουρανίας.

- Πουτανάκι μου από εδώ και πέρα, θα σε κάνω να χύνεις έτσι κάθε μέρα. Ετοιμάσου για ένα ωραίο ταξίδι.

Τα λόγια της Ειρήνης τρέλαναν την Ουρανία, και οι γοφοί της άρχισαν να κουνιούνται πάνω- κάτω, χτυπώντας ακόμα πιο δυνατά στη σχισμή της Ειρήνης. "Τελειώνω, τελειώνω!" ούρλιαξε η Ουρανία. Βλέποντας τον οργασμό της απίστευτα σέξι φίλης της, η Ειρήνη έφτασε κι αυτή σε οργασμό, με μέλι να αναβλύζει από τα μουνιά και των δύο κοριτσιών και να πασαλείβει και τις δύο και το κρεβάτι. Καθώς οι οργασμοί τους σιγά-σιγά καταλάγιαζαν, συνέχισαν να χαϊδεύουν απαλά τα ατημέλητα μουνιά τους, με τους χυμούς να τρέχουν σε πόδια και μουνιά. Η Ειρήνη έχοντας γαμηθεί και από πριν για επτά ώρες τελικά κατέρρευσε, προσγειώνοντας το κεφάλι της ανάμεσα στα μεγάλα βυζιά της Ουρανίας και πάνω στο φουσκωμένο στήθος της.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151090122S020
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).