Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από την πολυκατοικία - Η διαφθορά της Ουρανίας (1ο μέρος)

H Ειρήνη ξύπνησε το απόγευμα με έναν απρόσμενο και ερεθιστικό τρόπο. Η Ουρανία είχε χώσει το μουτράκι της στο μουνί της και το έγλειφε σχολαστικά, προκαλώντας της μια ευχάριστη ηδονή.

Η Ουρανία είχε σηκωθεί αρκετές ώρες πιο πριν απίστευτα καυλωμένη και ήθελε απεγνωσμένα να κάνει ξανά έρωτα με την Ειρήνη, δεν ήθελε όμως να την ξυπνήσει. Συμβιβάστηκε έτσι απλώς να τη χαζεύει, με το να τρίβεται, καβάλα σε ένα μαξιλάρι του καναπέ. Το είχε κάνει τόσο μούσκεμα, που ήταν σαν να είχε χυθεί κάνα λίτρο νερό απάνω του.

Αφού έβλεπε ότι η Ειρήνη δεν επρόκειτο να ξυπνήσει σύντομα, αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία. Δεν είχε ξανακάνει στοματικό έρωτα, αλλά το ένστικτο και η ασυγκράτητη επιθυμία της την οδηγούσαν ανάμεσα στα πόδια της.

Στην αρχή πλησίασε το στόμα της πολύ προσεκτικά στην κοιλότητα της Ειρήνης, ακουμπώντας τα χείλη της στα μουνόχειλα της. Μόλις τα άγγιξε, ένα εσωτερικό λάκτισμα, την έκανε να γλείψει με τη γλώσσα της όλα τα υγρά που έρεαν στη σχισμή της φίλης της. Είχαν υπέροχη γεύση.

Βλέποντας τη να ξυπνάει, χρησιμοποίησε τα δάχτυλα της, που έτρεμαν από προσμονή για να μπει μέσα της. Εκείνη αναστέναξε και η Ουρανία αμέσως υγράνθηκε ακόμα πιο πολύ, βλέποντας ότι η Ειρήνη ανταποκρινόταν. Μετακινούσε τα δάχτυλα της μέσα και έξω, αργά στην αρχή πιο γρήγορα στη συνέχεια. Μέσα έξω. Μέσα έξω.

Της μύριζε τόσο ωραία. Απορροφούσε τους χυμούς της, καταβροχθίζοντας τη γεύση τους. Έβλεπε το πόδι της να συσπάται και την άκουγε να βογκάει, ενώ το νέκταρ της πλημμύριζε το στόμα της.

- Φιλενάδα έχεις ταλέντο, αναστέναξε η Ειρήνη που παράλληλα έτριβε τις ρώγες της. Σκάψε το μουνί μου με τη γλώσσα σου, μ… μπράβο, έτσι, έτσι…

Η Ουρανία υπάκουσε κι έσπρωξε όσο μπορούσε τη γλώσσα της στα εσωτερικά τοιχώματα της Ειρήνης. Την ένιωθε τώρα να κουνιέται τόσο πολύ, που πάλευε να την κρατήσει στη θέση της. Το μουνί της έσφιξε γύρω από τα δάχτυλά και τη γλώσσα της και άρχισε να την πιτσιλίζει ασταμάτητα σε όλο το πρόσωπο. Εκείνη όμως παρέμενε προσηλωμένη στην αποστολή της να ικανοποιήσει την Ειρήνη και δεν κουνιόταν εκατοστό από τη θέση της.

Όταν σταμάτησε ο μακρόσυρτος οργασμός της Ειρήνης, η Ουρανία ανασηκώθηκε βγάζοντας τα δάχτυλά της από το τέρμα μουσκεμένο μουνί της φίλης της και ρουφώντας δυνατά τα υγρά που είχαν μείνει πάνω τους. Οι πόροι της γλώσσας της δε χόρταιναν την γεύση και την υφή του κολλώδους υγρού.

- Δε με έχουν ξυπνήσει πιο όμορφα, γέλασε η Ειρήνη.

Η Ουρανία χωρίς να πει λέξη, την πλησίασε και ξεκίνησαν να γλωσσοφιλούνται. Είχε γίνει αρκετά επιθετική, έχοντας βεντουζωθεί στο κορμί της Ειρήνης και χουφτώνοντας της.

- Σε παρακαλώ κάνε με να χύσω, της ζήτησε με σπασμένη φωνή.

- Ότι θέλεις φιλενάδα, αλλά θα το κάνω με το δικό μου τρόπο… λίγο πιο σκληρό.

Η Ουρανία απελπισμένη από την καύλα της έγνεψε. Δε χρειαζόταν κάτι άλλο η Ειρήνη.

- Στήσου στα τέσσερα τσουλάκι μου.

Η Ουρανία χωρίς χρονοτριβή υπάκουσε, τοποθετώντας το σφιχτό κορμί της, όπως ακριβώς το ήθελε η Ειρήνη. Την τράβηξε πίσω τα μαλλιά της και κόλλησε το στόμα της στο αυτί της.

- Θέλεις να σε γαμήσω άγρια;

- Ναι… απάντησε γρήγορα, με τη λαγνεία να οργιάζει πίσω από τα μάτια της.

- Ωραία, πρώτα όμως πρέπει να πάρω λίγο δύναμη.

Η Ειρήνη ανέβηκε στο κρεβάτι και στάθηκε μπροστά από το πρόσωπο της Ουρανίας

- Λοιπόν ξεκίνα να τρως το μουνί μου, τσουλάκι…

της είπε άγρια καθώς έσυρε τη μούρη της ανάμεσα στα μπούτια της. Η Ειρήνη είχε αρπάξει το κεφάλι της και δεν θα το άφηνε μέχρι να τελειώσει.

- Γαμώτο! Είμαι τόσο κοντά! Γλωσσόγαμησε με, μωρό μου. Ναι, έτσι! Θα χύσω δυνατά πάνω στο όμορφο προσωπάκι σου! Είσαι έτοιμη γι' αυτό, φιλενάδα;

Η μόνη απάντησή της ήταν ένα πνιχτό, γεμάτο λαγνεία βογκητό. Η ηδονή για την Ειρήνη ήταν σχεδόν υπερβολική. Δε μπορούσε να το αντέξει. Τα γόνατά της άρχισαν να τρέμουν και όλοι οι μύες της έσφιξαν. Δε μπορούσε να μιλήσει, δε μπορούσε να βγάλει άχνα, καθώς η πίεση αυξανόταν όλο και περισσότερο, μέχρι που εξερράγη σε ένα τεράστιο κύμα έκστασης.

- Θεέ μου…

φώναξε και τράβηξε την Ουρανία πιο σφιχτά πάνω της και άρχισε να τρίβεται πάνω της ανεξέλεγκτα, καθώς ένιωθε μια πλημμύρα από χυμούς να ξεχειλίζει από μέσα της. Η Ουρανία σαν καλό πουτανάκι κατάπινε όσο περισσότερο μπορούσε. Φαινόταν ότι δε θα σταματούσε ποτέ. Συνέχισε να τρέμει και ένιωσε να την χτυπάει ακόμα ένας οργασμός.

- Λούζω όλο το όμορφο προσωπάκι σου! Γαμώτο, ναι, τσούλα, πιες τα! Αχ…

Βογκούσε καθώς η τελευταία σταγόνα έσταζε στο στόμα της Ουρανίας.

- Μπράβο φιλενάδα, νομίζω ότι ήρθε όμως επιτέλους η σειρά σου…

έκανε παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Διέτρεξε με το νύχι της την σπονδυλική στήλη της Ουρανίας μέχρι την κωλοτρυπίδα της κάνοντας την να αναριγήσει. Μετακίνησε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της, βυθίζοντας δύο δάχτυλα ανάμεσα στη σχισμή της.

- Ω... αναστέναξε η Ουρανία.

- Μ... το μουνί σου είναι μούσκεμα, ξεκωλάκι μου. Γιατί είσαι τόσο υγρή; Σε ανάβει που δεν ξέρεις πώς θα σε κάνω να χύσεις;

- Ναι… ανέπνευσε.

Τράβηξε το δάχτυλό της και η Ουρανία κλαψούρισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Το έφερε μπροστά στα χείλη της. Εκείνη την κοίταξε για ένα δευτερόλεπτο πριν ανοίξει τα χείλη της και ρουφήξει το δάχτυλό της με το στόμα της. Έγλειφε τους χυμούς της κρατώντας επαφή με τα μάτια της Ειρήνης όλη την ώρα. Γαμώτο, ήταν τόσο σέξι, σκέφτηκε η Ειρήνη. Έσκυψε για να πάρει μια γεύση κι αυτή, με το φιλί της να είναι σκληρό και απαιτητικό. Σηκώθηκε και έγλειψε τα χείλη της. "Νόστιμο. Νομίζω ότι θέλω κι άλλο". Γλίστρησε πίσω της και κινήθηκε ανάμεσα στους μηρούς της. Φίλησε την κλειτορίδα της και ρούφηξε ένα από τα μουνόχειλα της.

- Σε παρακαλώ, κάνε με να τελειώσω, βογκούσε η Ουρανία.

Η Ειρήνη ενθουσιάστηκε με το πώς την ικέτευε. Γλείφτηκε και σηκώθηκε, αφήνοντας την παντελώς απελπισμένη. Χάιδεψε την κούρμπα της κωλοτρυπίδας της και χρησιμοποιώντας το αριστερό της χέρι χώρισε τις πτυχές της έτσι ώστε ολόκληρο το μουνί της να φαίνεται. Γλίστρησε πάλι με το δάχτυλό της πάνω στο σκληρυμένο μουνί της.

- Μ… σε παρακαλώ, μωρό μου… ακούστηκε η Ουρανία.

Απότομα σήκωσε το χέρι της και χαστούκισε το όμορφο μουνάκι της. Η Ουρανία φώναξε και προσπάθησε να κλείσει τα πόδια της, αλλά εκείνη ήταν προετοιμασμένη γι' αυτό και την κράτησε κάτω. Χτύπησε ξανά την κλειτορίδα της, πιο δυνατά αυτή τη φορά. "Γαμώτο!" ούρλιαξε η Ουρανία, αλλά χυμοί της διέρρευσαν από μέσα της.

- Σου αρέσει αυτό… έτσι δεν είναι, πουτάνα;

Απαίτησε να μάθει η Ειρήνη, πριν κατεβάσει ξανά το χέρι της.

- Γαμώτο! Αχ! Ναι!

Δεν την χαστούκιζε τόσο δυνατά, αλλά τα χαστούκια έρχονταν με μια γρήγορη διαδοχή, που την τρέλαινε. Σε κάθε κατέβασμα του χεριού της, η Ουρανία φώναζε από πόνο και ηδονή. Τα υγρά της μούσκεψαν το κρεβάτι από κάτω της και η Ειρήνη σκέφτηκε πόσο λιπαρή πρέπει να ήταν τώρα η κωλοτρυπίδα της.

Παραδίπλα ήταν ο δονητής που της είχε δώσει, τον πήρε, τον έβαλε στο τούρμπο και το στερέωσε μέσα της. Πήρε υγρά από το μουνί της κι άρχισε να τα απλώνει πάνω στη σούφρα της. Η Ουρανία πήγε να πει κάτι, αλλά της έδωσε μία δυνατή στα οπίσθια και κατάλαβε αμέσως τη θέση της. Έχωσε τον αντίχειρα της στη σούφρα της κι άρχισε να τη γαμάει, ενώ την μπάτσιζε και την έβριζε.

- Φιλενάδα, είσαι μια γαμημένη τσούλα, έπρεπε να έβλεπες πώς χύνεις!

- Μ…

αναστέναξε η Ουρανία. Απέναντι της υπήρχε ένας εσταυρωμένος από το μοναστήρι του Οσίου Λουκά και από κάτω μια φωτογραφία εκείνης με τη μητέρα της. Για την Ουρανία, αυτά της έμοιαζαν μακρινές αναμνήσεις. Αυτές τις δύο εβδομάδες που βρίσκονταν στην Αθήνα, είχε αλλάξει τόσο πολύ. Όλα όσα καταπλάκωνε στα χρόνια της εφηβείας της, είχαν ξεχυθεί τώρα σαν τσουνάμι.

Όλο το σώμα της έτρεμε πλέον. Ο δονητής, τα χτυπήματα, ο σφιγκτήρας της που ερέθιζε η Ειρήνη, είχαν διεγείρει κάθε πόρο του κορμιού της. Άρχισε να ουρλιάζει σαν τρελή, απελευθερώνοντας ένα καταρράκτη από υγρά πέφτοντας με τα μούτρα στο κρεβάτι. Η Ειρήνη σαν θριαμβευτής στάθηκε πάνω από την Ουρανία που ακόμα σπαρταρούσε και τράβηξε το δονητή που είχε παραμείνει μέσα στο μουνί της κι έσταζε από τα υγρά της. Ήταν μία πρώτη επίδειξη των ικανοτήτων της.

- Θα φτιάξω κάτι να φάμε… έχει και άλλο γύρο σε λίγο!

Είχε πάει πλέον εννιά και καθόντουσαν γυμνές στον καναπέ αγκαλιά, αφού το είχαν κάνει ακόμη μία φορά.

- Περιμένω τον Αχιλλέα στις έντεκα, ενημέρωσε την Ουρανία η Ειρήνη κάποια στιγμή.

Η Ουρανία γύρισε και την κοίταξε αναστατωμένη. Δεν ήθελε να φύγει η Ειρήνη από το διαμέρισμά της. Σκεφτόταν ήδη πώς σε λίγο θα πηδιόντουσαν ξανά.

- Ξέρεις από την ήμερα που σε είδε θέλει να σε γαμήσει.

- Ποιος;… ρώτησε χαζά η Ουρανία.

- Ο Αχιλλέας, κάθε φορά που συναντιόμαστε, μου λέει τί καυτό μουνάκι είναι αυτό που μου καθαρίζει.

Η Ουρανία δεν ήξερε τί να πει…

- Τι λες πάμε πάνω παρέα να του κάνουμε έκπληξη;

- Δεν… δεν ξέρω…

- Ουρανία, πίστεψε με ένας δονητής δε μπορεί να υποκαταστήσει σε καμία περίπτωση μια χοντρή και καυτή πούτσα!

Η Ουρανία δεν ήξερε πραγματικά τι να απαντήσει απέναντι στα ωμά λόγια της Ειρήνης.

- Έχεις ή δεν έχεις εμπιστοσύνη στη φίλη σου;

Η Ουρανία έγνεψε θετικά. Αυτή τη στιγμή η Ειρήνη αν της έλεγε να πέσει από το μπαλκόνι, ίσως και να το έκανε. Τέτοια επιρροή είχε αποκτήσει πάνω της. Η Ειρήνη ανυπομονούσε να δει την Ουρανία να γαμιέται. Αναγνώριζε σε αυτή την ένταση και την ορμή που είχε και η ίδια μέσα της και πίστευε ότι από δω και πέρα θα έμπλεκαν μαζί σε πολλές σεξουαλικές περιπέτειες.

Την έσυρε λοιπόν πάνω. Θα ήταν το δωράκι της για τον Αχιλλέα απόψε. Πριν όμως όφειλαν να περιποιηθούν τους εαυτούς τους. Η Ειρήνη αφού ξύρισε τις τριχούλες από το μουνάκι της Ουρανίας, επέλεξε τι θα της φορέσει. Της διάλεξε κάτι που πίστευε ότι μόλις της έβλεπε ο Αχιλλέας θα του γινόταν κατάρτι. Ένα ντελικάτο σετ εσωρούχων, διαφανές, κατασκευασμένο με λευκά μοτίβα κεντήματος λουλουδιών και μικρούς χαριτωμένους φιόγκους. Δε μπορούσε να περιγράψει πόσο πήγαινε στην Ουρανία. Είχαν σταθεί μπροστά από το μεγάλο καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας και τη χάζευε.

- Φιλενάδα, σήμερα θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο για σένα!

Η Ουρανία όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο πολύ χαλάρωνε κι άρχισε να νοιώθει μια ανυπομονησία. Είχε δει σε τι οργασμούς είχε έρθει η Ειρήνη, όταν έκανε σεξ με τον Αχιλλέα και ήθελε κι αυτή να νοιώσει έτσι. Αισθανόταν έτοιμη να χάσει την παρθενιά της.

Ο Αχιλλέας άργησε περίπου μισή ώρα να ‘ρθει και η Ουρανία είχε τρελαθεί από το άγχος της μήπως δεν έρθει. Όλη αυτή τη μισή ώρα σκεφτόταν το πέος του Αχιλλέα να της κάνει αυτά που έκανε στην Ειρήνη. Είχε παρεκτραπεί πια εντελώς από τις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε. Όταν χτύπησε το κουδούνι επιτέλους, ηλεκτρίστηκε όλο της το κορμί. Η ώρα είχε φτάσει. Η Ειρήνη έβαλε μέσα τον Αχιλλέα κι άρχισαν να φιλιούνται στον καναπέ. Η Ουρανία φοβήθηκε ότι την είχε ξεχάσει η Ειρήνη, καθώς έβλεπε τον Αχιλλέα να της ρουφάει τις ρώγες.

- Μωρό μου σου έχω μια έκπληξη…

του έκανε ενθυμούμενη τη φίλη της. Η αλήθεια ήταν ότι την είχε ψιλοξεχάσει, ο Αχιλλέας ήταν από τους τύπους που την καύλωναν απίστευτα

- Ουρανία…

Το σήμα είχε δοθεί. Η Ουρανία μπήκε στο καθιστικό, περπατώντας με απίστευτη αυτοπεποίθηση και πήγε και έκατσε στην αγκαλιά του Αχιλλέα, χωρίς χρονοτριβή. Κουνούσε τους γοφούς της σαγηνευτικά πάνω του και αισθανόταν το πέος του να τρίβεται στη σχισμή της. Εκείνος μην πιστεύοντας την τύχη του, την κοίταζε με το γνωστό αυτάρεσκο χαμόγελο του.

- Τί μούναρος είσαι;… της έκανε, θαυμάζοντας τη. Ειρήνη δε μου έχουν κάνει καλύτερη έκπληξη!

Η Ουρανία άρπαξε τους καρπούς του και τους έσπρωξε προς τα κωλομέρια της. Τα μακριά δάχτυλα του γραπώθηκαν από τους πέτρινους γλουτούς της και την έσφιξε πάνω στη στύση του.

- Σου άρεσε το σόου;… ρώτησε η Ειρήνη καθώς διέγραφε με τη γλώσσα της το κάτω χείλος του.

- Μ… μουρμούρισε ο Αχιλλέας, καθώς άρπαξε το στόμα της Ουρανίας για ένα καυτό φιλί.

Διέγραψε μια διαδρομή από το σαγόνι της μέχρι το κόκαλο της κλείδας της. Ρουφούσε το δέρμα κοντά στο λαιμό της δίνοντάς της ένα ερωτικό δάγκωμα και προκαλώντας ένα βογκητό από την Ουρανία. Ο Αχιλλέας κατέβασε τις τιράντες του στηθόδεσμου της και άρχισε να δίνει μικρά φιλιά σε κάθε εκτεθειμένο σημείο του στήθους της που απελευθερωνόταν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το διάφανο σουτιέν της Ουρανίας είχε καταλήξει στη μέση της. Ο Αχιλλέας πήρε τη μία θηλή στο στόμα του, ενώ πίεζε το άλλο στήθος. Η Ουρανία γραπώθηκε από το κεφάλι του καθώς προσπαθούσε να σταματήσει να σπαρταράει. Εκείνος μετατοπίστηκε στο άλλο στήθος. Τράβηξε και κύλησε τη θηλή στα ακροδάχτυλα του. Η Ουρανία καμπύλωνε και βογκούσε.

- Πρέπει να μου πάρεις αμέσως πίπα… έκανε ο Αχιλλέας και σηκώθηκε όρθιος. Έλα τι περιμένεις;

- Είναι σκληρό αγόρι, είπε η Ειρήνη, βλέποντας την Ουρανία. Με είδες πώς το έκανα εγώ, πέσε στα γόνατα και ρούφηξε τον.

Η Ουρανία έκανε όπως της είπε και βρέθηκε φάτσα φόρα με το παντελόνι της φόρμας που φορούσε ο Αχιλλέας. Ο πούτσος προεξείχε έτοιμος να το τρυπήσει. Έπιασε το λάστιχο και ξεκίνησε να κατεβάζει το παντελόνι. Ο Αχιλλέας δε φόραγε εσώρουχο, οπότε μόλις πέρασε τον καβάλο η Ουρανία, ο σε πλήρη στύση πούτσος του έσκασε με δύναμη στο πρόσωπο της. Η Ουρανία έμεινε να κοιτάει αποχαυνωμένη το μεγάλο και σκληρό καυλί του Αχιλλέα.

- Άντε, τί περιμένεις;… έκανε επιθετικά ο Αχιλλέας.

Τελικά η κοπέλα άνοιξε τα χείλη της και έγλειψε αργά κατά μήκος της βάσης του άξονα του που ήταν πιεσμένος στο στόμα της. Η Ειρήνη χαμογέλασε και ο Αχιλλέας δαγκώθηκε, συγκρατώντας τον εαυτό του. Ήθελε οπωσδήποτε να το απολαύσει αυτό σε βάθος και να μην τελειώσει πολύ σύντομα.

- Αυτή είναι μια καλή αρχή, αλλά δε θα το έλεγα τσιμπούκι…

σχολίασε η Ειρήνη, ερχόμενη δίπλα της. Η Ουρανία ενοχλήθηκε λίγο από το σχόλιο και αποφάσισε να γίνει πιο ενεργητική. Η γλώσσα της έτρεχε τώρα κατά μήκος της κάτω πλευράς του πούτσου του Αχιλλέα, κάνοντας το σκληρό μέλος να τραντάζεται. Όταν έφτασε στο πρησμένο κεφαλάκι του, άνοιξε αργά τα χείλη της και άφησε τον Αχιλλέα να σπρώξει την άκρη του πούτσου του στο στόμα της.

- Αυτό είναι. Πρόσεχε μην το αγγίξεις με τα δόντια σου…

έδωσε οδηγίες η Ειρήνη και έσπρωξε το κεφάλι της Ουρανίας προς τα κάτω. Ήταν ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις, αφού η Ουρανία έπρεπε να κρατήσει το σαγόνι της αρκετά ανοιχτό για να χωρέσει μόνο η άκρη του πούτσου του Αχιλλέα μέσα. Η Ουρανία άρχισε να ρουφάει την άκρη, προσπαθώντας να διαχειριστεί το μεγάλο μέγεθος του. Εκείνος βογκούσε και τύλιξε το χέρι του γύρω από το κεφάλι της. Η Ειρήνη την άφησε και έγειρε πίσω στον καναπέ. Έφτασε ανάμεσα στα δικά της πόδια και απόλαυσε τη θέα, ενώ έτριβε την κλειτορίδα της.

Ο Αχιλλέας ήταν πιο επιθετικός με το σπρώξιμο του απ' ό,τι ήταν η Ειρήνη, ασκώντας αρκετή πίεση για να κρατήσει το κεφάλι της Ουρανίας πάνω στον πούτσο του. Η Ουρανία έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ρουφήξει, αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενε. Σύντομα έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά ο Αχιλλέας δεν την άφηνε να σηκωθεί. Η Ουρανία άλλαξε στρατηγική και προσπάθησε να απλώσει τη γλώσσα της όσο μπορούσε κάτω από τον πούτσο του. Με αυτή την τεχνική ο πούτσος του Αχιλλέα κατόρθωσε και εισχώρησε ακόμα πιο βαθιά.

Ο Αχιλλέας μην έχοντας υπομονή άρχισε να σπρώχνει και να τραβάει αργά την Ουρανία από τα μαλλιά της. Παρακολουθούσε την κοπέλα να παλεύει να ακολουθήσει το ρυθμό. Σίγουρα του είχαν πάρει καλύτερες πίπες, αλλά στα γόνατα βρίσκονταν ένα πρόθυμο για να μάθει καυτό πουτανάκι, οπότε δεν τον ενοχλούσε. Ο Αχιλλέας σήκωσε τα μάτια του για να ρίξει μια ματιά στην Ειρήνη η οποία σίγουρα απολάμβανε αυτό το σκηνικό. Είχε δύο δάχτυλα βαθιά μέσα στο μουνί της, ενώ ο αντίχειρας της έτριβε την κλειτορίδα της.

- Φαίνεται απίστευτα σέξι με έναν πούτσο στο στόμα της, έτσι δεν είναι;… ρώτησε η Ειρήνη, αναπνέοντας βαριά.

- Ω, σίγουρα. Σα να είναι φτιαγμένη γι' αυτό…

της απάντησε. Κοίταξε ξανά την Ουρανία. Το κορίτσι τον κοίταζε τόσο αθώα, με τα μεγάλα γαλανά μάτια της. Ο Αχιλλέας αποφάσισε να τη δυσκολέψει κι άλλο. Άρχισε να κινεί το κεφάλι της πιο γρήγορα, αφήνοντας τους γοφούς του να ανέβουν ψηλά για να συναντήσουν τα χείλη της. Μπορούσε να νιώσει το στόμα της να πνίγεται γύρω από τον άξονά του όταν τον έσπρωχνε βαθιά, και ήξερε ότι σύντομα θα τελείωνε.

Η Ουρανία προσπαθούσε απεγνωσμένα να μην πνιγεί. Ο όποιος μικρός έλεγχος που είχε σε αυτή την πίπα είχε χαθεί προ πολλού. Ο Αχιλλέας ουσιαστικά απλά αυνανιζόταν με το στόμα της. Μπορούσε να νιώσει τον σκληρό πούτσο να πάλλεται μέσα της. Το σαγόνι της είχε αρχίσει να κουράζεται. Κάπου δίπλα τους, η Ειρήνη βογκούσε. Ξαφνικά η Ουρανία ένιωσε τον πούτσο να τραντάζεται και κάτι να ξεπηδάει από μέσα του. Το πρώτο φορτίο σπέρματος τη χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού της. Λίγο πριν από το δεύτερο ο Αχιλλέας κατάφερε να την τραβήξει γρήγορα προς τα πάνω. Η Ουρανία έκλεισε σφιχτά τα μάτια της, ακριβώς τη στιγμή που το δεύτερο φορτίο προσγειώθηκε στο πρόσωπό της, συνοδευόμενο από ένα δυνατό βογκητό του. Χρησιμοποιούσε το ελεύθερο χέρι του για να μαλακιστεί, και τα τελευταία φορτία προσγειώθηκαν στα μαλλιά και το στήθος της. Άφησε τα μαλλιά της κοπέλας και ακούμπησε στον καναπέ, λαχανιάζοντας έντονα.

Η Ουρανία σήκωσε το τρεμάμενο χέρι της και σκούπισε το σπέρμα από τα μάτια της πριν τα ανοίξει. Τόσο ο Αχιλλέας όσο και η Ειρήνη την κοίταζαν, ο πρώτος με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο και η δεύτερη με μια λάγνα πεινασμένη όρεξη στα μάτια της.

- Έχεις τις δυνατότητες να γίνεις καλή ψωλορουφήχτρα. Απλά χρειάζεσαι λίγη εξάσκηση…

αναστέναξε ο Αχιλλέας. Η Ουρανία μπορούσε ακόμα να γευτεί την αλμύρα του σπέρματος του στο πίσω μέρος του λαιμού της. Κοίταξε το σπέρμα στο στήθος της, πώς λαμπύριζε κάτω από το φως, το μάζεψε και το έβαλε στο στόμα της. Το μήνυμα είχε σταλεί, ο Αχιλλέας είχε ήδη σκληρύνει ξανά. Χαμογελώντας την πλησίασε και τα μάτια της Ουρανίας πετάχτηκαν προς τα πάνω, από την ανυπομονησία.

- Στήσου σαν καλό πουτανάκι…

την πρόσταξε και αυτή έτρεξε να υπακούσει. Ο Αχιλλέας πείραζε την κλειτορίδα της με την άκρη του πούτσου του και την έκανε να τρέμει.

- Είσαι απίστευτα υγρή… γέλασε.

Η ώρα της κρίσης είχε φτάσει. Ο Αχιλλέας άρχισε να σπρώχνει αργά την άκρη του σκληρού και παλλόμενου πούτσου του μέσα στο υγρό και ζεστό μουνί της. Η Ουρανία ούρλιαξε καθώς ένοιωθε το παχύ μέλος να την ανοίγει. Ο πούτσος του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από τον δονητή που είχε δοκιμάσει μόνη της και με την Ειρήνη. Ένιωθε κάθε εκατοστό του να γλιστράει μέσα της, τεντώνοντας το στενό της μουνί. Ο Αχιλλέας δάγκωνε τα δόντια του, απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο που έσπρωχνε τον εαυτό του μέσα σε αυτό το πολύ στενό μουνάκι. Παρακολουθούσε με λαγνεία καθώς το μήκος του εξαφανιζόταν μέσα στο μουνί της. Μόλις μπήκε περίπου το μισό, σταμάτησε και κοίταξε την Ειρήνη.

- Πώς αισθάνεσαι;…

ρώτησε η Ειρήνη. Τα μάτια της ήταν σκοτεινά από πόθο και ανέπνεε βαριά, απολαμβάνοντας φανερά το θέαμα. Η Ουρανία δεν είπε κάτι απλά έγνεψε.

- Ω, παρά είναι ήσυχη…

σχολίασε ο Αχιλλέας κι άρχισε να κινείται ξανά, σπρώχνοντας τον εαυτό του πιο βαθιά.

- Ίσως πρέπει να προσπαθήσεις να βγάλεις λίγο θόρυβο από μέσα της…

πρότεινε η Ειρήνη. Ο Αχιλλέας δεν έχασε χρόνο και έσπρωξε τον εαυτό του τέρμα μέσα στο μουνί της με ένα γρήγορο χτύπημα. Η Ουρανία βόγκηξε από την επαφή, με την πλάτη της να ανασηκώνεται.

- Αυτό είναι…

γέλασε ο Αχιλλέας. Άρχισε να τραβιέται αργά προς τα πίσω, με τα τοιχώματα του ζεστού μουνιού της Ουρανίας να τον σφίγγουν σφιχτά. Όταν έμεινε μόνο η άκρη του μέσα της, έσπρωξε γρήγορα πάλι μέσα της, κάνοντας την Ουρανία να κλαψουρίσει. Επανέλαβε τη διαδικασία αρκετές φορές, ξανά και ξανά, κάνοντας την Ουρανία να φωνάζει κάθε φορά. Άρχισε να επιταχύνει, κρατώντας τους γοφούς της για μοχλό πίεσης. Σύντομα το δωμάτιο γέμισε από τον ήχο των αρχιδιών του που χτυπούσαν στην κλειτορίδα της Ουρανίας, από τα βογκητά του και τις κραυγές και τα κλαψουρίσματα της. Η Ειρήνη καθόταν ήσυχη, χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να ευχαριστηθεί.

Η Ουρανία δε μπορούσε παρά να βογκάει κάθε φορά που ο Αχιλλέας έβαζε το χοντρό του άξονα μέσα της, ότι της είχε πει η Ειρήνη γινόταν πραγματικότητα. Ηδονή την κατέκλυζε, κι όλο το σώμα της απολάμβανε απόλυτα να την κρατάει σφιχτά και να τη γαμάει ένας άντρας.

- Της αρέσει πολύ να τη γαμάνε. Πάω στοίχημα ότι από τώρα και στο εξής θα παρακαλάει για λίγο πούτσο. Έτσι δεν είναι;… ρώτησε η Ειρήνη την Ουρανία

- Μ…

ήταν το μόνο που κατάφερε να κάνει, ενώ υγρά βγαίναν με ταχύτητα από το μουνί της. Ο Αχιλλέας, βλέποντας να χύνει έντονα, αποφάσισε να την βασανίσει λίγο και σταμάτησε να σπρώχνει. Ξεγάντζωσε τον υγρό από τους χυμούς της πούτσο του και βγήκε από μέσα της. Ένα αίσθημα απελπισίας κατέλαβε την Ουρανία.

- Σε παρακαλώ, γάμα με… του είπε σιγανά με τρεμάμενη φωνή.

- Δεν άκουσα… είπε ο Αχιλλέας, χτυπώντας αυτή τη φορά τον κώλο της.

- Σε παρακαλώ, ξέσκισε με! Γάμα με δυνατά! Χρειάζομαι αυτόν τον πούτσο στο μουνί μου…

φώναξε, εκπλήσσοντας ακόμα και τον εαυτό της. Δεν ήξερε από πού της ήρθαν αυτά τα λόγια, αλλά ο Αχιλλέας φαινόταν ικανοποιημένος.

- Έτσι μπράβο… γέλασε, ας γυρίσουμε αυτή την τσούλα από την άλλη.

Την άρπαξε από τον πισινό και την ξάπλωσε. Θα την πήδαγε ιεραποστολικά. Ήθελε να βλέπει τις εκφράσεις της την ώρα που θα ερχόταν σε έναν ακόμη οργασμό. Της άρπαξε σφιχτά το λαιμό και έσπρωξε τον τρεμάμενο πούτσο του πίσω στο παλλόμενο μουνί της. Εκείνη βογκούσε, καθώς ο πούτσος του τη χτυπούσε με όλους τους σωστούς τρόπους σε αυτή τη νέα γωνία. Η Ειρήνη είχε χώσει τρία δάχτυλα σε κάθε τρυπούλα της και κόντευε να τελειώσει. Το να βλέπει τον Αχιλλέα να κυριαρχεί στην παρθένα φίλη της την είχε ανάψει περισσότερο απ' όσο θα μπορούσε να φανταστεί. Καθώς ικανοποιούσε τον εαυτό της, παρακολουθούσε τον Αχιλλέα να γαμάει την Ουρανία με μεγαλύτερη επιθετικότητα από ό,τι πριν. Είχε κολλήσει το κεφάλι του στο δικό της και της έριχνε μικρά χαστουκάκια, φροντίζοντας να βλέπει κάθε έκφραση στο πρόσωπο της. Ήταν ολοφάνερο ότι η Ουρανία απολάμβανε πλήρως το γαμήσι, είχε καταλάβει από πριν η Ειρήνη ότι θα γούσταρε το σκληρό σεξ.

- Είσαι μια σφιχτή τσούλα, που θα της δώσω το μουνί στο χέρι…

έκανε ο Αχιλλέας. Τα αρχίδια του χτυπούσαν τώρα την κωλοτρυπίδα της Ουρανίας, καθώς τη σφυροκοπούσε, φροντίζοντας να μπαίνει βαθιά μέσα της κάθε φορά. Η Ουρανία είχε γαντζωθεί πάνω του και δε σταματούσε να χύνει.

- Πες το. Πες ότι είσαι τσούλα, τη διέταξε.

Η Ουρανία μόνο βογκούσε καθώς ο Αχιλλέας την όργωνε.

- Πες το! Πες μας τι καυλωμένη τσούλα είσαι…

γρύλισε ξανά. Γούσταρε να ακούει αυτές που γαμούσε να υποτάσσονται πλήρως σε αυτόν.

- Είμαι τσούλα…

κατάφερε να πει η Ουρανία ανάμεσα σε βογγητά. Δε μπορούσε να πιστέψει ότι μίλαγε τόσο βρώμικα.

- Κι άλλο! Πιο δυνατά! Επέμεινε ο Αχιλλέας.

- Είμαι μια τσουλάρα που ψοφάει για πούτσο! Λατρεύω τον πούτσο σου Αχιλλέα. Λατρεύω να με γαμάνε…

φώναξε η Ουρανία. Η τελευταία λέξη διακόπηκε από το δυνατό βογκητό της Ειρήνης, καθώς άρχισε να φτάνει κι αυτή σε κορύφωση. Οι γοφοί έτρεμαν με το χέρι της να τρίβει μανιασμένα την κλειτορίδα της και τα κύματα του οργασμού της διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Αχιλλέας από τη μεριά του ανέβασε το ρυθμό της ώθησης του. Η Ουρανία άρχισε να απλώνει, φτάνοντας στον τελικό οργασμό. Ήταν σαν κάθε μυς στο σώμα της να άρχισε να συσπάται. Έτρεμε άγρια, η πλάτη της καμπυλωνόταν και τα πόδια της ενστικτωδώς άνοιγαν ακόμα πιο πολύ. Το καυτό και υγρό μουνί της παλλόταν γύρω από τον πούτσο του, τον άρμεγε και έκανε τον Αχιλλέα να βογκάει δυνατά. Το στόμα της Ουρανίας ήταν ορθάνοιχτο, σαν να φώναζε, αλλά δεν έβγαινε κανένας ήχος πλέον. Μουνόζουμα έτρεχαν από μέσα της, χωρίς σταματημό. Ο Αχιλλέας όμως τέλειωνε κι αυτός. Με μία σβέλτη κίνηση πήρε τον πούτσο και τον έσπρωξε βαθιά μέσα στο στόμα της και αφέθηκε ελεύθερος. Ζεστό, κολλώδες σπέρμα άρχισε να διαρρέει από το στοματάκι της Ουρανίας.

Και οι τρεις τους έμειναν ακίνητοι για μια στιγμή, μαζεύοντας τις ανάσες τους. Η Ουρανία ήταν εντελώς εξαντλημένη. Είχε όντως μόλις τελειώσει με τον πούτσο ενός σχετικά αγνώστου; Πώς μπόρεσε να αποκαλέσει τον εαυτό της πουτσομανή τσούλα; Οι σκέψεις στριφογύριζαν στο κεφάλι της, ώσπου ξαφνικά ένιωσε κάποιον να την αρπάζει από τα μαλλιά και να την τραβάει από αυτά. Ο Αχιλλέας στεκόταν τώρα μπροστά της, με τον χαλαρό πλέον πούτσο του ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο της.

- Καθάρισε τα χάλια σου…

είπε, τραβώντας την Ουρανία πιο κοντά. Εκείνη δε μπήκε στον κόπο να αντισταθεί, και αντ' αυτού άρχισε να γλείφει υπάκουα τον πούτσο του, μαζεύοντας ότι είχε απομείνει. Μπορούσε να γευτεί τους χυμούς της πάνω του. Μόλις τον καθάρισε, την άφησε να ξαναπέσει κάτω. Εκείνη κατάφερε να πιαστεί με τα χέρια της.

- Πήγαινε να την ετοιμάσεις όσο παίρνω μία ανάσα, έκανε στην Ειρήνη, θέλω να της ανοίξω το κωλαράκι.

Η Ειρήνη με μία παιδική χαρά σήκωσε την φιλενάδα της και την οδήγησε στο μπάνιο. Ήξερε πολύ καλά τί έπρεπε να κάνει.

- Σε γάμησε πολύ καλά, της έκανε μόλις μπήκαν στο μπάνιο.

- Μ... έκανε ζαλισμένη η Ουρανία ακόμα από τους οργασμούς της, αλλά… δεν είμαι σίγουρη για… το πρωκτικό.

- Μη σε νοιάζει καθόλου φιλενάδα, θα σε ετοιμάσω και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, της απάντησε κι έσκυψε να της κάνει κλύσμα.

Η Ουρανία δεν αντιδρούσε, καθώς είχε ανάγκη να βρεθεί ξανά με τον Αχιλλέα. Το σεξ με την Ειρήνη ήταν υπέροχο, αλλά με τον Αχιλλέα αισθάνθηκε πιο ολοκληρωμένα, πιο απόλυτα. Θα τον άφηνε να της κάνει ότι θέλει αρκούσε να ξαναέχει τέτοιους οργασμούς.

Ο Αχιλλέας τις περίμενε με τον πούτσο του πάλι σηκωμένο. Η Ουρανία χωρίς να της πει κανείς τίποτα στήθηκε πάνω στο χαλί στα τέσσερα όπως πριν.

«Τι υπέροχο καυλάκι» σκέφτηκε από μέσα του ο Αχιλλέας, σηκώνοντας τους γοφούς της προς τα πάνω, απολαμβάνοντας τη θέα της σφιχτής της κωλοτρυπίδας που γυάλιζε από το λιπαντικό που είχε απλωμένο πάνω της. Η Ουρανία βρισκόταν ακόμα σε μια ηδονιστική θολούρα. Χωρίς να κουνηθεί εκατοστό αισθάνθηκε τον Αχιλλέα να ανοίγει τα κωλομάγουλα της και ένα δροσερό δάχτυλο να εισχωρεί στην τρύπα της αργά και απαλά.

- Είσαι έτοιμη… της έκανε.

Ο Αχιλλέας άρχισε να σπρώχνει σιγά σιγά τον πούτσο του μέσα της, με την άκρη του να ανοίγει τη στενή της τρύπα. Η Ουρανία δάγκωσε τα χείλη της, προσπαθώντας να μην σφίξει τους μύες του κώλου της, όπως την είχε συμβουλεύσει η Ειρήνη και να είναι χαλαρή. Ο Αχιλλέας συνέχισε να σπρώχνει μέσα, με την άκρη του να μπαίνει τελικά. Α... φώναξε η Ουρανία, σφίγγοντας τα μάτια της.

- Σ... χαλάρωσε και πάρε το. Μόλις το συνηθίσεις, είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις…

είπε η Ειρήνη και χάιδεψε απαλά τα μαλλιά της. Ο Αχιλλέας συνέχισε να σπρώχνει τον εαυτό του μέσα, με τον κώλο της να έχει σφίξει γύρω του.

- Σίγουρα άξιζε η αναμονή…

γέλασε και χαμογέλασε στην Ειρήνη. Η Ουρανία ένιωθε να σπάνε οι κωλοραφές της και μερικά δάκρυα έτρεξαν στα μάγουλά της. Ο χοντρός πούτσος του Αχιλλέα είχε μπει πλέον σε όλες τις τρύπες της.

- Δε νομίζω ότι θα αντέξω για πολύ, έχω καυλώσει πάρα πολύ…

βογκούσε ο Αχιλλέας καθώς άρχισε να τραβάει αργά τον πούτσο έξω. Άφησε την άκρη μέσα πριν σπρώξει ξανά το παλαμάρι του μέσα στον κώλο της Ουρανίας.

- Τότε ξεκίνα να την γαμάς. Θέλω να την ακούσω να ουρλιάζει…

είπε η Ειρήνη κι αυτή μέσα στην καύλα. Ο Αχιλλέας δεν έχασε χρόνο κι άρχισε να κινείται πιο γρήγορα, με τους γοφούς του να ανεβοκατεβαίνουν πάνω στον πέτρινο κώλο της Ουρανία. Η Ουρανία δε μπορούσε παρά να ουρλιάξει από πόνο. Η γρήγορη κίνηση την τέντωνε ακόμα περισσότερο και δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να το αντέξει. Άνοιξε τα μάτια της και μέσα από τα δάκρυά της είδε ότι η Ειρήνη είχε εξαφανιστεί. Ο Αχιλλέας σταμάτησε τις δικές του κινήσεις, έπιασε σφιχτά τους γοφούς της και άρχισε να την κουνάει μπρος-πίσω. Εκείνη έκλαιγε με αναφιλητά και πάσχιζε να αναπνεύσει. Σιγά σιγά, είχε αρχίσει όμως να το συνηθίζει. Μπορεί να έκλαιγε από τον πόνο, στην πραγματικότητα όμως το απολάμβανε.

Με την άκρη του ματιού της η Ουρανία μπορούσε να δει την Ειρήνη να επιστρέφει. Φορούσε μια μαύρη εξάρτυση με έναν μοβ δονητή να προεξέχει. Δε φαινόταν τόσο μεγάλος όσο ο πούτσος του Αχιλλέα, αλλά αν η εικασία της Ουρανίας για το πού θα πήγαινε ήταν σωστή, εξακολουθούσε να είναι πολύ μεγάλος. Μαζί το ζευγάρι άρχισε να σηκώνει την Ουρανία από τον καναπέ, φροντίζοντας να κρατήσει τον Αχιλλέα μέσα της.

Ο Αχιλλέας μετακινήθηκε έτσι ώστε να κάθεται στον καναπέ με την Ουρανία στην αγκαλιά του και τον πούτσο του ακόμα μέσα στον σφιχτό κώλο της. Η Ειρήνη της άρπαξε τα πόδια και τα άνοιξε διάπλατα. Θα της έκαναν αυτό που είχε δει να κάνουν στην Ειρήνη το προηγούμενο βράδυ.

- Μια καργιόλα σαν εσένα θα το λατρέψει αυτό…

της είπε η Ειρήνη ευθυγραμμίζοντας το strap-on στο μουνί της. Πριν η Ουρανία προλάβει να πει κάτι, η Ειρήνη το έσπρωξε μέσα της. Υπήρχε αρκετή υγρασία για να εισχωρήσει χωρίς πρόβλημα, αλλά ο πούτσος του Αχιλλέας στον κώλο της το έκανε να χωράει σφιχτά.

- Ω, Ειρήνη, αυτό είναι καταπληκτικό, βογκούσε ο Αχιλλέας.

Η Ουρανία δάγκωσε ξανά τα χείλη της, ματώνοντας τα, όσο η Ειρήνη συνέχισε να σπρώχνει το στραπόν μέσα της. Ένιωθε τόσο γεμάτη!

- Ας γαμήσουμε αυτή την τσούλα…

έκανε εκστασιασμένη και μαζί με τον Αχιλλέα άρχισαν να την εμβολίζουν χωρίς παύση. Η Ουρανία δε μπορούσε παρά να υποταχθεί και να αφεθεί στους επιβήτορες της. Κρατήθηκε από τους ώμους της Ειρήνης για στήριξη, ενώ οι τρυπούλες της συνθλίβονταν. Ο πόνος στον κώλο της δεν είχε εξαφανιστεί εντελώς, αλλά δεν ήταν τόσο άσχημος τώρα και ένα μέρος της συγκέντρωσής της μετατοπίστηκε στην απόλαυση που προκαλούσε το strap-on στο μουνί της.

Ο Αχιλλέας κινούνταν όλο και πιο γρήγορα, αναπηδώντας την Ουρανία στα γόνατά του και κάνοντας τα βυζιά της κοπέλας να κουνιούνται. Κρατιόταν από τους γοφούς της, με τα νύχια του να σκάβουν το δέρμα της.

- Πουτανάκι μου, είναι υπέροχο,…

βογκούσε. Η Ουρανία ήταν εξαρχής σφιχτή, αλλά το strap-on την έκανε ακόμα πιο πολύ για τον Αχιλλέα. Ένιωθε σα να βρισκόταν στον παράδεισο. Ανέπνεε βαριά, πλησιάζοντας στην απελευθέρωσή του. Τελικά, με μια τελευταία ώθηση έχυσε, εκτοξεύοντας το φορτίο του σπέρματος του βαθιά μέσα στον κώλο της. Τα αρχίδια του έσφιξαν και κράτησε τους γοφούς της Ουρανίας σφιχτά πάνω στους δικούς του. Η Ειρήνη σταμάτησε κι αυτή να κινείται, αλλά περίμενε να τελειώσει ο Αχιλλέας πριν τραβήξει αργά το strap-on από το μουνί της Ουρανίας. Ο σιλικονάτος πούτσος ήταν καλυμμένος με τους χυμούς του κοριτσιού. Η Ειρήνη απομακρύνθηκε και ο Αχιλλέας έσπρωξε την Ουρανία πάνω από το φλεγόμενο πούτσο του, με εκείνη να πέφτει στο πάτωμα. Ο Αχιλλέας ανέπνευσε βαριά και προσπάθησε να πάρει ανάσα. Με ένα χαμόγελο παρακολουθούσε το σπέρμα του να αρχίζει σιγά σιγά να διαρρέει από τον κώλο της Ουρανίας, κάτω στο υγρό μουνί και τους μηρούς της.

Η Ειρήνη κάθισε μπροστά από τη φιλενάδα και της πρόσφερε το strap-on. Η Ουρανία άρχισε να καθαρίζει υπάκουα τα ζουμιά της από πάνω του. Είχε γίνει αυτό που ήλπιζε η φίλη της, μια πουτάνα έτοιμη για όλα. Μόλις καθάρισε το strap-on με τη γλώσσα της, η Ειρήνη αποτραβήχτηκε.

- Λοιπόν, φιλενάδα λέω να πάμε στην κρεβατοκάμαρα να συνεχίσουμε, της είπε χαϊδεύοντας της τα μαλλιά κι εκείνη της χαμογέλασε γεμάτη ενθουσιασμό. Το ταξίδι είχε ξεκινήσει!

Συνεχίζεται...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151190122S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.