Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καρναβάλι. Μια λέξη που οι απόψεις για την προέλευση της είναι πολλαπλές και πιθανώς δε στέκουν. Εάν το πάρεις από την χριστιανική παράδοση τότε προέρχεται είτε από το λατινικό carne=κρέας και levare=αίρω και συνδυαστικά απόχη από το κρέας, ή από το ελληνικό απόκρεω που σημαίνει το ίδιο. Η λατινική προέλευση συμπίπτει με τη σαρακοστή νηστεία και φαίνεται ως πιο πιθανή, με τη μεταγενέστερη ελληνική να την υιοθετεί. Σωστά ακούγονται όλα αυτά, αλλά η λέξη προϋπήρχε του χριστιανισμού. Πολλοί προσπαθούσαν να την αποδώσουν ως τράγος που χοροπηδά ή με το κέρατο του βοδιού. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ας πάρουμε τώρα τον ποταμό Καρνίωνα που είναι παραπόταμος του Αλφειού. Θεωρώντας δεδομένο πως στην ελληνική μυθολογία όλοι οι ποταμοί ήταν θεότητες, ας πούμε πως υπήρχε και ο μικρός θεός Καρνίων και πως ήταν ο γιος του Αλφειού και μιας κοπέλας. Αυτός ο τόσο ασήμαντος θεός είχε το ελάττωμα να φέρει στίγματα στο κορμί του και για να τα καλύψει χρησιμοποιούσε διάφορα ποικιλόχρωμα (παρδαλά) υφάσματα πάνω του. Σε αντίθεση όμως με άλλους θεούς και θεές, ο Καρνίων ήταν ασυναγώνιστος και πρώτευε στο χορό. Καρνίων συν βαλιός (παρδαλός και φέρων στίγματα) και χορευτής. Τώρα σκέψου πόσα γραπτά κείμενα έχουν χαθεί! Πώς οι Ρωμαίοι πήραν τον μύθο; Και τέλος πώς ο χριστιανισμός τον διέγραψε από τις μνήμες των ανθρώπων.

Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες και ενίοτε επιθυμώ να μαθαίνω τα τοπικά έθιμα. Ήθελα να μάθω για το χορό σάμπα και βρέθηκα στο Ρίο ντι Τζανέιρο της Βραζιλίας για να διδαχθώ σε μία από τις δεκατέσσερις βασικές σχολές που συναγωνίζονται κάθε χρόνο στο καρναβάλι. Ναι ξέρω! Περιμένεις να σε εκπλήξω λέγοντας σου πως το σάμπα προέρχεται από τη λέξη σέμπα της αφρικανικής γλώσσας Χάουσα και σχετίζεται με μια τοπική θρησκευτική παράδοση όπου οι γυναίκες χορεύουν γυμνόστηθες στο ρυθμό των τυμπάνων για να κατευνάσουν τη "μήνι" των θεών. Όταν οι Πορτογάλοι έφεραν σκλάβους από την Αφρική, ο χορός ενσωματώθηκε στη χώρα σταδιακά.

Από την τελευταία δουλειά που είχα κάνει, είχα εξοικονομήσει ένα σεβαστό ποσό και βρέθηκα στο Ρίο της Βραζιλίας. Μέσα σε μερικές ημέρες είχα νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα κοντά σε μια σχολή χορού και βρέθηκα να δέχομαι μαθήματα έξι ώρες την ημέρα. Να σου πω πως αυτές οι σχολές έχουν σαν κύριο εισόδημα τη χορηγία από διάφορες εταιρίες (ακόμα και από στοιχηματικές) και δουλεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό του έτους την παρουσίαση τους για την επόμενη παρέλαση. Παρόλα αυτά δέχονται νέους μαθητευόμενους και κυρίως καλλίγραμμες γυναίκες με πιο σκούρα επιδερμίδα από την καυκασιανή.

Την πρώτη μέρα που βρέθηκα στη σχολή, έτυχε να κάνουν συμβούλιο χορηγοί, ενδυματολόγοι και χορεύτριες/χορευτές. Αναγκάστηκα να περιμένω στον τεράστιο χώρο που έπιανε σχεδόν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Μουσική ακουγόταν από κάθε αίθουσα και καθώς έκανα μια μικρή περιήγηση, είδα σε μια εξ αυτών κοριτσάκια έως και δέκα χρονών να χορεύουν φορώντας προκλητικές ενδυμασίες. Σε άλλη πάλι αίθουσα ήταν νεαρές από έντεκα έως και το πολύ δεκατρία. Παρακάτω δεκατέσσερα με δεκαπέντε. Δεν οργίστηκα! Ήξερα πως ο χορός είναι ένας τρόπος για να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους. Από τους διδασκάλους υπήρχαν περισσότερες γυναίκες. Φυσικά όμως αν αντιλαμβανόμουν κακοποίηση, η σχολή θα έκλεινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Επιτέλους κάποια στιγμή με αντιλήφθηκαν και με ρώτησαν γιατί δε φορούσα τη στολή μου. Χαμογέλασα πονηρά, τους είπα ότι δεν είμαι ντόπια και πως ήθελα να μάθω να χορεύω. Δεν περίμενα τόση οργάνωση. Με οδήγησαν σε ένα γυμναστήριο εντός του κτιρίου. Με ζύγισαν, με μέτρησαν εξονυχιστικά και εξέτασαν την ευλυγισία και την ισορροπία μου. Το να σηκώσω το πόδι μου πάνω από το κεφάλι και να στέκομαι ακίνητη μου είναι εύκολο. Στη συνέχεια με έβαλαν πάνω σε ένα κυλιόμενο διάδρομο, με έζωσαν με διάφορα μπλιμπλίκια που μετρούσαν παλμούς, πίεση, οξυγόνο και λοιπά. Μία ώρα αργότερα κατέβηκα και η γυμνάστρια με κοιτούσε με παραξενεμένο ύφος. Οι παλμοί μου δεν είχαν ξεπεράσει τους ενενήντα, ούτε καν στην ανηφορική κλίση με μεγάλη ταχύτητα. Η πίεση μου ήταν χαμηλή (ως συνήθως) και η ελάχιστη ροή οξυγόνου στο 99%.

- Είσαι τέρας, μου είπε χαμογελώντας!

- Ευχαριστώ! Κάνω ότι μπορώ, απάντησα.

Δε ρώτησα γιατί με εξέτασαν. Δε με ενδιέφερε. Την επόμενη ξεκίνησα μαθήματα αρχαρίων. Μέσα σε μια εβδομάδα μεταπήδησα σε ανώτερα μαθήματα. Η φυσική μου αντοχή και ευλυγισία βοήθησαν σε αυτό. Χώρια που κατέχω χορούς οι οποίοι αν το καλοσκεφτείς είναι παρόμοιοι με τη σάμπα, αλλά σε πιο αργό τέμπο. Στα τέλη του μήνα μπορούσα να συναγωνιστώ με άτομα που σπούδαζαν το χορό χρόνια. Το μόνο που δεν είχα μάθει ήταν συνδυαστικές χορογραφίες, αλλά δεν ενδιαφερόμουν για κάτι τέτοιο.

Ένα βραδάκι πριν αποχωρήσω από τη σχολή, ήρθε και με βρήκε στα αποδυτήρια μια δασκάλα. Μου ζήτησε να την ακολουθήσω και περπατήσαμε για πέντε λεπτά έως την άλλη άκρη του κτιρίου. Στο χώρο που μπήκαμε στεγάζονταν τα διάφορα άρματα που θα παρήλαυναν μαζί με τη σχολή, από το Σάμποτρον έως την Κόπα Καμπάνα. Μου έδειξε κάποια κοστούμια και μου ζήτησε να φορέσω ένα από αυτά. Φυσικά αμέσως κατάλαβα για ποιο σκοπό με ρωτούσε, αλλά δεν της χάλασα το χατίρι. Τώρα όσον αφορά τα κοστούμια θα σας πω ότι δεν αποτελούνται από υφάσματα, αλλά από στολίδια και φρου-φρου. Στρινγκ ίσα για να καλύψει το αιδοίο. Στηθόδεσμος που κρύβει τις θηλές και φτερά, στέμματα, ουρές κλπ. Όλο το σώμα να είναι εκτεθειμένο στα βλέμματα των τουριστών και των κατοίκων. Ειδικές πεντάποντες έως και δεκάποντες γόβες με πάχος ενός, δύο ή και παραπάνω εκατοστών για να στηρίζουν καλά το πόδι και το τακούνι της σόλας λείο για να γλιστρά στην άσφαλτο.

Γδύθηκα μπροστά της χωρίς αιδώ και την έπιασα να θαυμάζει το σώμα μου. Στη συνέχεια φόρεσα τη στολή κι εκείνη με βοήθησε να δέσω τα φτερά και να στερεώσω καλά το στέμμα. Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και κατένευσε επιδοκιμαστικά. Με τα χέρια της δήθεν μου στερέωνε καλύτερα το κοστούμι. Κατάλαβα τι ποθούσε να κάνει και της άρπαξα το χέρι με το δικό μου και το έβαλα ανάμεσα στα σκέλια μου. Μισή ανάσα αργότερα το στρινγκάκι είχε παραμεριστεί και ο μέσος της χωνόταν με κυκλικές κινήσεις μέσα μου. Η ίδια ήρθε πιο κοντά μου και σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών της για να βρει τα χείλη μου. Έσκυψα προς το μέρος της λυγίζοντας τα πόδια μου και οι γλώσσες μας βρέθηκαν να χορεύουν σάμπα στα στόματά μας. Πήρα μια βαθιά εισπνοή όταν τραβήχτηκε για να αναπνεύσει.

- Είσαι πολύ σέξι, μου είπε. Κοντά ένα μήνα λαχταρούσα να σε ξεμοναχιάσω.

Το δάχτυλο της τριβέλιζε ακόμα το μουνάκι μου. Με τράβηξε πάνω σε ένα άρμα που υπήρχαν στρώματα γυμναστικής. Με βοήθησε να ξαπλώσω κι εκείνη βρέθηκε εκ νέου στο πάτωμα. Πήρε τα πόδια μου και τα έφερε στους ώμους της, τραβώντας το στρινγκάκι από την αριστερή μου πλευρά.

- Ήθελα πολύ καιρό να σου γλείψω το μουνάκι. Θα σε κάνω να χύσεις, μου δήλωσε.

Ενθουσιάστηκα με την καύλα της φωνής της. Το στόμα της ήταν ακριβώς στο ύψος του μουνιού μου και ξεκίνησε να γλείφει με πάθος. Με τα χέρια της διαχώρισε τα μουνοπέταλα μου και επικεντρώθηκε στην κλειτορίδα μου. Εγώ είχα ξαπλώσει και απολάμβανα την περιποίηση που δεχόμουν. Ένοιωθα πως ένας μεγάλος οργασμός ερχόταν, αλλά κατάφερα να συγκρατηθώ αρκετά καλά για λίγο. Όμως όταν η γλώσσα της βυθίστηκε μέσα στο μουνάκι μου και το χέρι της έτριβε με μανία το κουμπάκι μου τα έχασα. Το σώμα μου σηκώθηκε σε ορθή γωνία και τα χέρια μου βρέθηκαν να πιέζουν το κεφάλι της προς το μέρος μου. Αν δεν υπήρχε το άρμα θα έλεγε κανείς πως στεκόμουν πάνω στους ώμους της! Άρχισα να κραυγάζω από την ηδονή και την καύλα και καθώς ο κόλπος μου συσπώνταν, ένας χείμαρρος από γυναικεία χύσια εκλύθηκε από μέσα μου και κατάβρεξε τη γλώσσα, το στόμα και το πρόσωπό της. Η ίδια πρέπει να το ευχαριστιόταν γιατί ξαφνικά μου έχωσε ένα δάχτυλο στον κώλο. Τραντάχτηκα από την καύλα και παραλίγο να κλειδώσω τα πόδια μου στο λαιμό της. Βόγκηξα, ούρλιαξα, κραύγασα. Είδα άστρα του ουρανού στην γκρίζα οροφή του κτιρίου. Έχυνα ξανά! Κι εκείνη συνέχιζε να με γαμάει με το δάχτυλο και τη γλώσσα της και ενίοτε ενάλλασσε τη γλώσσα της με δάχτυλα για να αναπνεύσει σχεδόν σπασμωδικά.

Μισή ώρα αργότερα την είχα ανεβάσει δίπλα μου και βρέθηκα εγώ να της πιπιλάω την κλειτορίδα, να την γαμάω με δύο δάχτυλα και να γεύομαι τους χυμούς της. Τα ρούχα της βρίσκονταν πεταμένα στο πάτωμα και την είχα εντελώς γυμνή μπροστά μου και έρμαιο των ορέξεων μου. Με είχε καυλώσει απίστευτα και ποθούσα να γευτώ όλο το σώμα της. Όμως οι κραυγές από τα χείλη μας είχαν γίνει αντιληπτές. Δύο υπεύθυνοι άντρες γυμναστές-χορευτές είχαν μπει στη μεγάλη αίθουσα και απολάμβαναν το θέαμα. Καθώς συνέχισα να τη γλείφω για να την κάνω να τελειώσει, εκείνοι πέταξαν τα καυλιά τους έξω και άρχισαν να βαράνε μαλακιά. Πέντε λεπτά αργότερα οι πούτσες τους εκσπερμάτωσαν στο πάτωμα όσο η δασκάλα μου έχυνε απολαυστικά μέσα στο στόμα μου. Μέχρι να συνέρθει, οι άντρες είχαν φύγει.

Ο ερωτικός μου πόθος είχε αυξηθεί και της ζήτησα να έρθει στο σπίτι μου για να συνεχίσουμε τις σαπφικές απολαύσεις της σάρκας. Δέχθηκε με χαρά. Στο δρόμο μου πρότεινε να βρίσκομαι δίπλα της στο άρμα, αλλά της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι να παρελάσω. Επειδή επέμεινε της ανέφερα πως δεν επιθυμούσα τη δημοσιότητα είτε τηλεοπτική ή φωτογραφική και τέλος έπαψε να με ρωτάει. Σύντομα την έκανα να ξεχάσει παντελώς αυτό το θέμα. Η επιδέξια γλώσσα μου της χάρισε συγκλονιστικούς οργασμούς και βρέθηκε να κοιμάται εξαντλημένη στην αγκαλιά μου.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε το ίδιο απολαυστικά όσο τελείωσε η προηγούμενη. Βρεθήκαμε να απολαμβάνουμε σε στάση 69 η μία τους χυμούς καύλας της άλλης και στη συνέχεια ολοκληρώσαμε στο μικρό ντους του μπάνιου! Όταν εκείνη έφυγε, μάζεψα τα πράγματά μου και έκλεισα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Ήθελα να δω την παρέλαση πριν φύγω από το Ρίο.

Η αμφίεση μου άλλαξε. Φόρεσα μια ξανθιά περούκα με σπαστό μαλλί μέχρι το στήθος. Ανοιχτούς γαλάζιους φακούς επαφής και βάφτηκα με έντονο μεηκάπ και ειδικότερα με γαλάζια σκιά στα μάτια. Επίσης προσάρμοσα κοκάλινα γυαλιά με διαφανείς φακούς, φόρεσα τις πιο ψηλοτάκουνες μπότες μου και ολόσωμο γαλάζιο φόρεμα που κάλυπτε το σώμα μου από τους αστραγάλους έως και το λαιμό. Μεγάλα σκουλαρίκια κρίκους και μικρά καρφάκια συμπλήρωσαν το σύνολο. Ήμουν άλλη γυναίκα!

Παρακολούθησα την παρέλαση με ευχαρίστηση και χόρεψα στους ρυθμούς της μουσικής, χωρίς να επιδείξω τις γνώσεις μου. Όλη η ατμόσφαιρα διακατεχόταν από ερωτισμό και καύλα. Σε κάποια στενά της πόλης βρέθηκα να παίρνω μάτι ένα ξένο ζευγαράκι που γαμιόταν στα όρθια! Η κοπέλα είχε σκύψει προς τον τοίχο, είχε σηκώσει το φόρεμα της, ενώ ο άντρας την έπαιρνε στα όρθια γαμώντας ξέφρενα το μουνί τους. Καθώς άρχισε να χύνει βάρεσα παλαμάκια επικροτώντας το θέαμα και χάθηκα εκ νέου στα στενά. Έψαχνα να βρω τρόπο να ικανοποιήσω τη δίψα μου για σεξ.

Μια ώρα αργότερα βρέθηκα σε ένα ημιυπόγειο χώρο που βρισκόταν σε μια πάροδο κεντρικής λεωφόρου. Μου είχε τραβήξει την προσοχή μια τρανς που πέρασε από μπροστά μου και την ακολούθησα. Η πούτσα της διαγραφόταν στο τάνγκα που φορούσε. Δε δυσκολεύτηκα να πείσω τον άντρα στην είσοδο για το τι δουλειά είχα εκεί. Χαμογέλασα όταν μπήκα στο διαμέρισμα. Πέντε γυναίκες γυμνές ή ημίγυμνες χόρευαν μαζί με εφτά άντρες και δύο τρανς. Τα ρούχα που φορούσα ήταν πολλά για το σκηνικό που εξελισσόταν στα μάτια μου. Σχεδόν σε μηδενικό χρόνο το φόρεμα μου βρέθηκε πάνω σε ένα κρεβάτι μαζί με άλλα και έμεινα μόνο με τις μπότες και τα γαλάζια εσώρουχα. Μπήκα στο κέντρο χορεύοντας. Χέρια με θώπευσαν και καύλωσα ανεξέλεγκτα. Πολύ σύντομα τα εσώρουχα μου πετάχτηκαν προς τη μεριά του φορέματος. Συνέχισα να χορεύω κολλώντας το σώμα μου σε μια γυναίκα και έναν τρανς.

Βρέθηκα ξαφνικά να μαλακίζω ένα μαύρο μεγάλο καυλί από έναν άντρα που μου χούφτωνε τον κώλο και μου είχε βάλει δάχτυλο. Γονάτισα χορεύοντας και κατάπια την ορθωμένη ψωλή στο στόμα μου. Πολύ σύντομα βρέθηκα ανάμεσα σε τρία καυλιά. Τους τσιμπούκωνα με μεγάλη χαρά, γυρνώντας πότε στον έναν και πότε στον άλλο. Τα χέρια τους μου χούφτωναν το στήθος και μου πασπάτευαν μουνί και κώλο. Αχ πόσο είχα καυλώσει! Ο άντρας με το μεγάλο μαύρο εργαλείο φόρεσε προφυλακτικό και ξάπλωσε κάτω από τα πόδια μου. Με τα χέρια του μου τράβηξε τα μπούτια και το καυλί του βρέθηκε να μου διαπερνά το μουνάκι. Βόγκηξα εκστατικά και παραλίγο να δαγκώσω το καυλί που είχα στο στόμα μου. Έκανα νόημα στον άντρα που τσιμπούκωνα να κάνει στην άκρη για να βολευτώ και με κατάλαβε. Στη συνέχεια άρχισα να χορεύω σάμπα πάνω στην πούτσα που με γαμούσε ενώ με κάθε χέρι έπαιζα και ένα καυλί.

Με τα μάτια μου αντίκρισα μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, ενώ μια άλλη της έγλειφε το μουνάκι και τη δαχτύλωνε. Μια τρίτη της βύζαινε το μεγάλο στήθος ενώ στόμα της ήταν μια πούτσα με προφυλακτικό. Το απίθανο θέαμα το συμπλήρωνε η τρανς που είχα δει και που έγλειφε τον κώλο του άντρα που δεχόταν το τσιμπούκι. Λίγο αργότερα η τρανς πήρε θέση πίσω του και κάρφωσε το πρησμένο εργαλείο της στον κώλο του. Εκείνος τράβηξε την πούτσα του από τα χείλη της γυναίκας και φάνηκε να εκσπερματώνει μέσα στο προφυλακτικό όσο η τρανς τον γαμούσε.

Επιτάχυνα το ρυθμό μου και σύντομα άκουσα τον άντρα από κάτω μου να κραυγάζει και να τελειώνει. Σηκώθηκα αργά από πάνω του αλλά σχεδόν αμέσως οι πούτσες που μαλάκιζα με ράντισαν με σπέρμα. Οι άντρες υποβοήθησαν παίζοντας τα εργαλεία τους όλο και πιο γρήγορα.

Κοιτώντας στο πλάι είδα την άλλη τρανς να καβαλικεύει την πούτσα ενός άνδρα, ενώ μια γυναικά είχε στο στόμα της το στητό καυλί της. Στο βάθος δύο άλλοι άντρες παρτουζώνανε την πέμπτη γυναίκα από μουνί και κώλο. Ένα ωραίο όργιο είχε ξεκινήσει!

Περπάτησα και έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας που έγλειφε την άλλη. Η γλώσσα μου γλίστρησε επιδέξια σα φίδι μέσα στο μουνάκι της και εκείνη αναστέναξε. Πολύ σύντομα βρέθηκα να της γαμάω μουνί και κώλο με τα δάχτυλα μου ενώ εγώ η ίδια δεχόμουν ένα απολαυστικό κωλογλειφομούνι από την άλλη γυναίκα. Αφήνιασα! Τα μάτια μου άρχισαν να σκουραίνουν. Η καύλα μου με συνεπήρε! Είχα μικρούς και μεσαίους οργασμούς, αλλά δεν είχα τελειώσει όπως ήθελα και έπρεπε να κάνω κάτι γι' αυτό.

Μερικά καρδιοχτύπια αργότερα είχα δύο πούτσες μέσα στο μουνί μου και μία στον κώλο μου. Ένας άντρας είχε ξαπλώσει σε ένα από τα κρεβάτια κι εγώ τον είχα ιππεύσει ανάποδα, δεχόμενη το καυλί του στην πίσω τρυπούλα μου. Ταυτόχρονα οι δύο τρανς είχαν σχηματίσει ένα κόμπο μπροστά μου και είχαν βάλει τις πούτσες τους μέσα στον κόλπο μου. Μια γυναίκα μου έγλειφε την αριστερή θηλή και έτριβε την κλειτορίδα μου, ενώ ένας άντρας είχε καταπιεί το δεξί μου στήθος. Η εκτόνωση ερχόταν ολοένα και πιο γρήγορα. Καθώς οι πούτσες των τρανς συγκρούονταν και άνοιγαν το μουνάκι μου και η ψωλή στον κώλο μου έκανε το ίδιο, άρχισα να τελειώνω ηδονικά.

Ξέσπασα σε κραυγές καύλας! Έχυνα από παντού. Πολλαπλός τριπλός οργασμός όργωνε το σώμα μου. Με το που ο μεγάλος οργασμός με συγκλόνισε ένοιωσα και τα καυλιά που είχα μέσα μου να τεντώνονται και να χύνουν στα προφυλακτικά. Αντί να με γαμήσουν, χοροπηδούσα και έσπαζα τη λεκάνη και τη μέση μου για να κορυφώσω καλύτερα. Φερομόνες απλώθηκαν στον αέρα.

Αργότερα βρέθηκα σε ένα συνονθύλευμα από καυλιά, μουνάκια και κώλους. Πότε έγλειφα μια πούτσα, πότε μπούκωνα δυο αρχίδια και πότε έγλειφα κώλους και μουνάκια. Ταυτόχρονα άλλαζαν πούτσες στον κώλο μου και στο μουνί μου. Οι οργασμοί μου διαδέχονταν ο ένας τον άλλο με ταχείς ρυθμούς. Πλέον ψέκαζα με τα χύσια μου τους πάντες! Ώρες είχαν περάσει και εξαντλημένα σώματα βρίσκονταν στο πάτωμα ή σε κρεβάτια, ενώ εμένα με γαμούσε ο πρώτος που είχα πάρει πισωκολητά. Έβαλα τρία δάχτυλα στο μουνάκι μου και εξακολούθησα να χύνω. Εκείνος βόγκηξε και άδειασε ότι λίγο σπέρμα του είχε απομείνει στο προφυλακτικό μέσα στο κωλαράκι μου.

Το σώμα μου έλαμπε από τον ιδρώτα και τη χαρά της απόλαυσης. Τα μάτια μου αντίκριζαν το βομβαρδισμένο από καύλα τοπίο. Ο πορτιέρης καθόταν σε μια καρέκλα με το πουλί του έξω, συρρικνωμένο πλέον. Μάζεψα τα εσώρουχα και τα ρούχα μου και βγήκα έξω. Ο ήλιος κόντευε να δείξει μεσημέρι. Πήγα στο ξενοδοχείο μου και βυθίστηκα σε ένα καυτό μπάνιο. Κατόπιν έπεσα γυμνή πάνω στα σκεπάσματα και έκλεισα τα μάτια με τη γαλήνη που ακολουθεί τα φανταστικά χυσίματα που είχα ζήσει. Δεν ξύπνησα παρά την άλλη μέρα το πρωί. Το μουνάκι μου έτσουζε λιγάκι, αλλά ήταν από καύλα! Η ερωτική μου λίμπιντο είχε πάρει τον έλεγχο.

Βυθίστηκα στην ανάμνηση των οργίων και άρχισα να αυνανίζομαι ξέφρενα! Δεν έδωσα καν σημασία στην καμαριέρα που μπήκε μέσα και με αντίκρισε γυμνή με χωμένα δάχτυλα στο μουνάκι και στον κώλο μου. Καθώς έκανε να φύγει την διέταξα!

-Κοίτα με!

Τα μάτια της στυλώθηκαν πάνω μου καθώς η ηδονή με κατέκλυζε άλλη μια φορά. Άρχισα να χύνω και οι χυμοί μου πετάχτηκαν στα σεντόνια ενώ το σώμα μου δονούνταν και τραντάζονταν από τον οργασμό. Τα μάτια της γούρλωσαν και ασυναίσθητα έσκυψε προς το μέρος μου. Πολύ γρήγορα η γλώσσα της χώθηκε μέσα μου και εγώ άρχισα να τελειώνω εκ νέου. Είκοσι λεπτά αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη! Μου είπε πως δεν το είχε ξανακάνει ποτέ στη ζωή της, αλλά ήταν τόσο ωραίο το θέαμα. Εισέπνευσα όχι μόνο την αλήθεια στα λόγια της, αλλά και την καύλα στο σώμα της. Μισό λεπτό αργότερα η γλώσσα μου της γαμούσε την κλειτορίδα και η ίδια έχυνε πάνω στα επιδέξια δάχτυλά μου. Ευτυχώς που σκέφτηκα τη δουλειά της! Την άφησα να φύγει με ένα μεγάλο χαμόγελο και πήγα να κάνω μπάνιο. Η πείνα μου για σεξ είχε κορεστεί προσωρινά…
Copyright protected OW ref: 185727Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).