Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στη μετά καραντίνα εποχή επισκεφθήκαμε με τη Μυρτώ το Βουκουρέστι. Θέλαμε να απολαύσουμε τις νυχτερινές προκλήσεις και μετά από συστάσεις επισκεφθήκαμε το φημισμένο Budhist. Ένα club κύρια για striptease αλλά και με περίεργους χώρους σε "πίσω" δωμάτια για μεγαλύτερες απολαύσεις. Οι κοπέλες πολλές, γύρω στις 25 όλες πολύ καλής εμφάνισης για όλα τα γούστα.

Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος, με διάφορα τραπέζια σε δυο επίπεδα και μια μικρή πίστα. Διαδοχικοί χοροί στη πίστα και περίφημα ποτά στα τραπέζια με σκοπό να καταλήξουν στα "πίσω" δωμάτια. Το κόστος ακριβό και ίσως υπερβολικό για τα δεδομένα της Ρουμανίας αλλά η μεγάλη οικονομική ανάπτυξη έχει οδηγήσει τις τιμές σε υπερβολικά νούμερα.

Μετά από αρκετά ποτά και από επίμονο casting καταλήξαμε με τη Μυρτώ σε τρεις επιλογές. Η πρώτη ήταν η πιο εντυπωσιακή και "diva" του χώρου, μελαχρινή, όμορφη, με μακρύ μαύρο μαλλί, αλλά σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου, πολύ ψηλή, ίσως στο 1.90 με τις γόβες, striper, φαρδιές πλάτες και μακριά γυμνασμένα πόδια. Κατά δήλωση της έχει το μεγαλύτερο στήθος από όλες τις υπόλοιπες, φυσικά πλαστικό και πραγματικά τεράστιο. Κατά τη διαδικασία του castιng με συνοδεία του περιβόητου ποτού, η libido μας είχε ανέβει αρκετά. Θα την έλεγα μάλλον αδιάφορη σεξουαλικά και αρκετά "ψωνισμένη". Ο χορός της στην πίστα καταπληκτικός με απίστευτα ανοίγματα και όπως μας είπε πριν τη καραντίνα χόρευε σταθερά στα club ως χορεύτρια και είναι αρκετά γνωστή στη Ρουμανία από τηλεοπτικές εκπομπές στο Xtra Night Show.

Η δεύτερη επιλογή μια επίσης όμορφη με αρκετές πλαστικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο, με μέτριο ύψος, παρά τις γόβες αλλά πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα. Με επίσης μεγάλο πλαστικό στήθος. Αρκετά πιο επικοινωνιακή από τη προηγούμενη και πιο φιλική δείχνοντας ενδιαφέρον στη Μυρτώ και στο σώμα της. Έκανε ένα μίνι χορό πάνω στα πόδια της Μυρτούς και αποκάλυψε το ωραίο της στήθος. Έδωσε τα εύσημα της για το πολύ γυμνασμένο και μυώδες σώμα της Μυρτούς.

Η τρίτη επιλογή ήταν η Λίσα. Ψηλή επίσης, με μακρύ σγουρό μαλλί, γυμνασμένο σώμα και επίσης μεγάλο και στητό πλαστικό στήθος. Σίγουρα η πιο φιλική, κατηγορίας milf, με αρκετή αγάπη στο αλκοόλ και χαρούμενη. Μάλιστα πρότεινε και μια φίλη της, πολύ sexy, όμορφη με τεράστιο στήθος αλλά ήταν απομονωμένη σε ένα γωνιακό τραπέζι με ένα μεσήλικα Ρουμάνο ο οποίος δεν έδειχνε διατεθειμένος να την απελευθερώσει σύντομα.

Αφού απολαύσαμε αρκετούς χορούς στην πίστα αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στα ενδότερα με τη Λίσα. Πληρώσαμε το ακριβό τίμημα και η Λίσα πήρε από το χέρι τη Μυρτώ και μας οδήγησε σε ένα μικρό δωμάτιο με ένα μεγάλο κρεββάτι και περιμετρικούς καθρέφτες. Ο χώρος καθαρός και ζεστός με ένα ντους στη μια γωνία και καθαρές πετσέτες. Η Λίσα έκανε ένα striptease στο κέντρο του δωματίου, χόρεψε για αρκετή ώρα με τη Μυρτώ και ακολούθησαν φιλιά και γλειψίματα. Πήρα τη Μυρτώ στα τέσσερα και η Λίσα τη φιλούσε και απολάμβανε το σώμα της Μυρτούς. Αλλάξαμε στάσεις και σφυροκόπησα τη Λίσα χύνοντας με μανία στο σκληρό προφυλακτικό. Η ώρα πέρασε και αφού κάναμε ένα γρήγορο ντους κατευθυνθήκαμε στον κύριο χώρο για ένα τελευταίο ποτό. Η Λίσα έκατσε μαζί μας. Ήταν φιλική και ευχάριστη, κύρια συζητούσαν με τη Μυρτώ για γυμναστική άλλα και πλαστικές επεμβάσεις. Μας είπε ότι έχει προγραμματίσει και τρίτη εγχείρηση στήθους με ενισχυμένα ενθέματα 1000 cc. Η ώρα είχε περάσει και είπαμε τη Μυρτώ να φύγουμε. Χαιρετίσαμε τη Λίσα και τη ρώτησα αν είχαν στο club και άντρες στρίπερ για να έρθουμε με τη Μυρτώ. Η Λίσα μας είπε ναι αλλά μετά την καραντίνα έχουν αλλάξει όλα και καλύτερα να ρωτήσουμε τη manager στην υποδοχή.

Ζήτησα τη manager, μια πολύ συμπαθητική όμορφη κοπέλα. Της είπα ότι ιδανικά θα θέλαμε ένα ζευγάρι αλλά με τη προϋπόθεση ο άντρας να είναι πολύ γυμνασμένος. Αν έχετε διαβάσει τις προηγούμενες ιστορίες μας έχουμε ένα φετίχ για πολύ γυμνασμένα αντρικά και γυναίκεια σώματα σε επίπεδο bodybuilding. Μας είπε ότι κάτι έχει υπ’ όψιν της στα δεδομένα που θέλουμε και ότι μάλιστα χορεύανε στην Ισπανία άλλα μετά τα lockdown έχουν γυρίσει στη Ρουμανία. Θα προσπαθήσει να κάνει επικοινωνία μαζί τους και θα μας τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα. Αφού μας χαιρέτησε, μας έκλεισε το μάτι και με νάζι μας είπε ότι προϋπόθεση είναι να μη ζηλεύουμε γιατί αν το ζευγάρι δεχθεί είναι καταπληκτικό και δε θέλει ζήλιες. Επίσης μας είπε ότι από όσο ξέρει δεν κάνουν σεξ με άλλους παρά μόνο χορούς, εκτός αν η χημεία είναι διαφορετική...

Έτσι και έγινε, το ταξίδι συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151220122S016Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.