Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Χ και είμαι παντρεμένος με την Ε. Η ιστορία διαδραματίζεται πριν από περίπου 8 χρόνια σε ένα όμορφο νησί που είχαμε πάει για διακοπές. Στο ίδιο νησί ήταν για διακοπές και η δίδυμη αδερφή της η Λ, με τον μελλοντικό τότε σύζυγό της τον Κ. Εκείνοι είχαν σπίτι στο νησί ενώ εμείς είχαμε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα σε απόμερη περιοχή σχετικά κοντά στη θάλασσα. Οι αδερφές αυτοκόλλητες σε σημείο να με εκνευρίζει.

Ένα βράδυ και ενώ είχαμε βγει για μπύρες, ο Κ ένιωσε πολύ κουρασμένος κι έφυγε να πάει για ύπνο. Εμείς παραμείναμε στο μαγαζί, κι αφού ήπιαμε δύο σφηνάκια τεκίλα ο καθένας, αποφασίσαμε να φύγουμε.

Η Λ ζήτησε από τη γυναίκα μου κάποια πράγματα που είχαμε φέρει από την Αθήνα για εκείνη και τα είχαμε στο σπίτι που μέναμε στο νησί και της είπε να περάσει να τα πάρει εκείνη την ώρα. Μπήκαμε στο αμάξι μας κι η Λ θα ερχόταν με το δικό της.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι άρχισα τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα με την Ε ξεχνώντας ανοιχτή την πόρτα.

Η γυναίκα μου φορούσε ένα κοντό σορτσάκι κι ένα ιδιαίτερα ανάλαφρο μπλουζάκι που άφηνε όλο το σουτιέν να διαγράφεται. Είχα ήδη πετάξει έξω τις βυζάρες της κι έγλειφα την τεράστια και σκληρή της ρώγα όταν ένιωσα το χέρι της στον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα σχεδόν από το μπαρ. Κοίταξα το χέρι της καθώς τη βοηθούσα να ξεκουμπώσει τη βερμούδα μου. Μόλις γύρισα ξανά στην υπέροχη ρώγα της είδα τη γλώσσα της Λ να τη γλείφει. Είχε μπει στο σπίτι χωρίς να το καταλάβουμε κι είχε πέσει με τα μούτρα στην καυλωμένη αδερφή της. Δεν έχασα ευκαιρία κι αρχίσανε οι γλώσσες μας να κάνουν παιχνίδι πάνω στην ίδια ρώγα. Η Ε είχε τρελαθεί. Τα χέρια μου πλέον μοιράστηκαν. Ένα έβγαζε το σορτσάκι της Ε και το άλλο έψαχνε να βρει το στρινγκάκι της Λ κάτω από το αέρινο φουστάνι της. Προς έκπληξή μου, δε φορούσε τίποτα. Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Ήθελα όμως να γλείψω και τις ρώγες της Λ που διαγράφονταν κάτω από το φουστάνι της όλο το βράδυ και τις είχα φαντασιωθεί άπειρες φορές και ιδιαίτερα στις παραλίες μέσα από ένα λευκό ημιδιάφανο μαγιό που συνήθως φορούσε.

Αλλάξαμε λίγο θέσεις ώστε να μπορώ να γλείφω τις ρώγες της Λ χώνοντας της δάκτυλο στη μουσκεμένη μουνάρα της, η Ε να πιπώνει το καυλί μου κι η Λ να παίζει με το μουνί της αδερφής της. Τα πουτανάκια βογκούσαν τόσο δυνατά που σχεδόν δεν άκουγα αυτά που λέγανε. Και λέγανε πολλά. "Παίξε με το μουνί μου αδελφούλα κι αν είσαι καλή θα του πω να σε ξεσκίσει". Λες και περίμενα την άδειά της. Σηκώνομαι και τις βάζω να μου τον γλείψουν. Τον εξαφάνιζαν μέσα στα στόματά τους εναλλάξ και τα χέρια τους παίζανε πότε με τα βυζιά τους και πότε με τις ρώγες μου. Ξαφνικά, κοιτάζονται στα μάτια και κλείνει μάτι η δικιά μου στην αδερφή της κι ορμάνε με τις γλώσσες τους στις ρώγες μου. Τρελάθηκα. Κόντευα να χύσω. "Τι μου κάνετε καργιολάκια; Θα σας ξεκωλιάσω"

Η Ε δε μου είχε δώσει κώλο ποτέ. Η Λ όμως ήξερα ότι τον δούλευε συχνά. Το είχα μάθει από τον Κ. Την έστησα ανάσκελα και της έκανα ένα γλειφομούνι που την έφερε σε απίστευτο οργασμό. Ούρλιαζε κι έβριζε συγχρόνως ενώ ταυτόχρονα έγλειφε τις ρώγες της. Τις ρώγες της έγλειφε και η γυναίκα μου λίγο πιο πέρα καθώς γαμούσε με 2 δάκτυλα το μουνί της κι έχυνε απανωτά. Να πω εδώ ότι η γυναίκα μου έχυνε κι από τις ρώγες σταγόνες γάλα. Μόλις το είδε αυτό η Λ της ζήτησε να την ταΐσει κι άλλο που δεν ήθελε η Ε. Της έφερε από πάνω της τις βυζάρες κι άρχισε το τάισμα. Ο πούτσος μου πονούσε από την καύλα. Το μουνί της Λ είχε ανοίξει διάπλατα και περίμενε επισκέψεις. Οι ρώγες της Ε χύνανε ασταμάτητα. Σήκωσα τα πόδια της Λ και τον κάρφωσα με τη μία ολόκληρο. Ούρλιαξε και δάγκωσε δυνατά τη ρώγα που έγλειφε. "Τι κάνεις εκεί μωρή ξεκωλιάρα;" της είπε η γυναίκα μου και της τσίμπησε με δύναμη και τις δύο ρώγες. Εκεί άρχισε να φωνάζει διάφορα η Λ μεταξύ των οποίων και "αν το ξανακάνεις δε θα σου ξαναγλείψω τις ρώγες". Έμεινα κάγκελο γιατί δεν ήξερα ότι το έχουν ξανακάνει. Συνέχισα όμως να γαμάω με ακόμα περισσότερη δύναμη την Λ.

"Θέλω κι εγώ πούτσο" απαίτησε η γυναίκα μου και στήθηκε στα 4 προτάσσοντας μου τον υπέροχο πλην παρθένο κώλο της και την υπέροχη ανοικτή και υγρή μουνάρα της. Βγήκα από το ένα μουνί και καρφώθηκαν στο άλλο. Της τον έχωνα όσο πιο βαθιά μπορούσα κι αυτή έπαιζε την κλειτορίδα της. Οι ρώγες της χύνανε ακόμα. Η Λ στήθηκε μπροστά της κι αυτή στα 4 κι η γυναίκα μου της ετοίμαζε την κωλοτρυπίδα. Πρώτα έχυσε η γυναίκα μου και κατόπιν η Λ. Γυρίσανε κι οι δυο μαζί κι έχυσα στα στόματά τους. Όταν τελείωσα, το σπέρμα μου πηγαινοερχόταν από στόμα σε στόμα μέχρι που το μοιράστηκαν και δεν πήγε σταγόνα χαμένη.

Μείναμε στον καναπέ να ηρεμήσουμε και να ανακτήσουμε δυνάμεις. Η αρχή έγινε από την Ε που ζήτησε από τη Λ να μου γλείφει τις ρώγες για να καυλώσω και πάλι γιατί ήθελε πούτσο, όπως είπε. Μόλις άγγιξε η γλώσσα της τη ρώγα μου άρχισε να μου σηκώνεται. "Σε θέλω και στον κώλο" μου είπε. "Ετοίμασε τον κι έρχομαι" της είπα. Δύο δάκτυλά της ανοίξανε το δρόμο. Την έβαλα πάλι ανάσκελα και μπήκα σχετικά εύκολα στον απίστευτο κώλο της. Η γυναίκα μου είχε φέρει το μουνί της στο πρόσωπο της αδερφής της κοιτάζοντας προς το μέρος μου. Η Λ την έγλειφε με απίστευτο ρυθμό. Η γυναίκα μου έπαιζε την κλειτορίδα της αδερφής της κι εγώ έπαιζα με τις ρώγες της που δεν τις είχα ξαναδεί ποτέ τόσο φουσκωμένες. Ένιωθα τα χύσια μου να έρχονται όταν άρχισε να φωνάζει η Λ ότι θα χύσει. Συγχρόνως έχυνε η Ε στο στόμα της Λ κι οι ρώγες της εκτόξευαν γάλα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανέβασα ρυθμό και την ώρα που έχυνα βαθιά μέσα στον κώλο της, άρχισε κι αυτή να χύνει με απίστευτη ένταση και τα υγρά της να πετάγονται με δύναμη στο στόμα της Ε που είχε σκύψει πάνω στο μουνί της αδερφής της.

Έμεινα για λίγο ακόμα μέσα της. Όταν βγήκα η Ε πήρε με τη γλώσσα της τα υγρά μου που έσταζαν από τον κώλο της Λ. Τα μετέφερε στο στόμα της αδερφής της και ξέπνοες κι αγκαλιασμένες τις πήρε ο ύπνος. Έστειλα ένα μήνυμα στον Κ ότι η γυναίκα του θα μείνει σε εμάς γιατί έχει πιει πολύ και δε μπορεί να οδηγήσει.

Το πρωί που ξύπνησα είχε φύγει. Από τότε, δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο, αν και πολύ θα το ήθελα.
Copyright protected OW ref: 184933Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy