Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήρθε ο Σεπτέμβριος και ξαναμπήκαμε στην ρουτίνα. Η σεξουαλική μας ζωή βέβαια είχε απογειωθεί! Είχαμε ανακαλύψει τη χαρά του να μοιράζεσαι, η ανταλλαγή συντρόφων μας ταίριαζε και η αμφισεξουαλικότητα μάς απελευθέρωνε...


Προηγούμενο μέρος: Ο Γιάννης η Μαρία και οι φίλοι μας (5ο μέρος)

Ήρθε ο Σεπτέμβριος και ξαναμπήκαμε στην ρουτίνα. Η σεξουαλική μας ζωή βέβαια είχε απογειωθεί! Είχαμε ανακαλύψει τη χαρά του να μοιράζεσαι, η ανταλλαγή συντρόφων μας ταίριαζε και η αμφισεξουαλικότητα μάς απελευθέρωνε. Η Μαρία είχε γίνει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, όταν έβρισκε την ευκαιρία γαμιόταν για ώρες ατελείωτες με όσους περισσότερους άντρες ήταν διαθέσιμοι.
 
Ο Δημήτρης με την Ιφιγένεια ήταν χρόνια στο χώρο του swinging. Μας γνώρισαν σε κάποια ακόμη ζευγάρια και μας έβαλαν σε αρκετά prive swinging party.
 
Ο Μανώλης γαμούσε τη Μαρία ανελλιπώς, τουλάχιστον μια φόρα την εβδομάδα. Συνήθως ερχόταν τα πρωινά στο σπίτι μας αφού έφευγαν τα παιδιά για το σχολείο. Εγώ έπινα τον καφέ μου, διάβαζα την εφημερίδα μου και περίμενα να τελειώσουν. Φεύγαμε μαζί από το σπίτι για να μην καταλάβουν τίποτε οι γείτονες. Στην αρχή ήταν τόσο το πάθος τους που μόλις έμπαινε μέσα ο Μανώλης ξεκινούσαν να γαμιούνται στα όρθια στο χολ!
 
Τρίτη πρωί λοιπόν και μόλις έχουν φύγει τα παιδιά για το σχολείο έρχεται μήνυμα στο κινητό της, είναι από τον Μανώλη, θέλει πάλι να γαμήσει τη γυναίκα μου. Σε 2 λεπτά χτυπάει το κουδούνι. Η Μαρία πετάγεται από την καρέκλα, βγάζει γρήγορα το βρακί της και δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλί τρέχει να ανοίξει στον φίλο μου και εραστή της. Tον επίσημο γαμιά της! Σε ένα λεπτό, τόσο χρειάζονται για να πετάξουν όλα τα ρούχα τους, ακούγεται ένα δυνατό βογκητό. Είναι η Μαρία που ζορίζεται λίγο στην αρχή να πάρει μέσα στο σφιχτό μουνάκι της όλη τη μεγάλη και χοντρή πούτσα του. Της έχει κολλήσει τα μούτρα στην εξώπορτα και τη γαμάει με δύναμη πισωκολλητά μουγκρίζοντας. Δεν αντέχουν πολύ και σε δύο λεπτά χύνουν ταυτόχρονα φωνάζοντας δυνατά, σίγουρα μας άκουσαν οι γείτονες.
 
Εν τω μεταξύ εγώ έχω ετοιμάσει τον καφέ του Μανώλη και καθώς σερβίρω τους καφέδες μπαίνουν και οι εραστές στην κουζίνα, η Μαρία τρικλίζοντας με τα χύσια να τρέχουν στα μπούτια της και ο Μανώλης λαχανιασμένος με κατακόκκινο πρόσωπο και την πούτσα του πρησμένη και μουσκεμένη από τα υγρά της γυναίκας μου.
 
- Φίλε την ξεπάτωσες σήμερα... του λέω γελώντας.
 
- Περίμενε να δεις σε λίγο που θα μου ξανασηκωθεί και θα σου τη γαμήσω από τον κώλο. Δε θα μπορεί να καθίσει για μέρες...

απαντάει στο ίδιο περιπαιχτικό ύφος. Η Μαρία εν τω μεταξύ έχει ανάψει τσιγάρο, προσπαθεί να βρει ακόμη την ανάσα της και μας αγνοεί επιδεικτικά.
 
Εγώ λατρεύω να παίζω με τη μισοσηκωμένη πούτσα του φίλου μου. Έχω πέσει στα γόνατα, γλείφω το κεφαλάκι και χαϊδεύω τα μεγάλα και βαριά αρχίδια του. Την παίρνω όλη στο στόμα μου και σφίγγω δυνατά τα αρχίδια του, αυτό πάντα τον τρελαίνει και σε 2 λεπτά του την έχω κάνει πέτρα.
 
Η γυναίκα μου βλέποντας την πούτσα του έτοιμη και πάλι να τη γαμήσει έχει καυλώσει και παίζοντας με το μουνί της ξαπλώνει μπρούμυτα στο τραπέζι της κουζίνας τουρλώνοντας τον κώλο της. Με βιαστικές κινήσεις έχει βρεθεί από πίσω της και με μια κίνηση της λεκάνης του της τον καρφώνει με δύναμη στον κώλο. Της γούρλωσαν τα μάτια και έβγαλε μια δυνατή κραυγή πόνου, δεν το περίμενε. Ο μαλάκας είναι πάλι τόσο καυλωμένος που δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της πούτσας του και γαμάει σα γουρούνι.
 
Έχω σηκωθεί κι εγώ και κρατάω το τραπέζι και τη Μαρία γιατί ο άλλος γαμάει σαν τρελός με όση δύναμη έχει. Η γυναίκα μου βογκάει συνέχεια, σταματώντας μόνο κάθε φόρα που χύνει και της κόβεται η ανάσα. Η πούτσα μου βέβαια κοντεύει να σπάσει από την καύλα και αρχίζω να την παίζω, χύνοντας σχεδόν αμέσως στο πρόσωπο της. Η Μαρία σπαρταράει χύνοντας συνέχεια!
 
Θέλω κι εγώ όμως να γαμηθώ σήμερα, οπότε ξαπλώνω μπρούμυτα δίπλα στη γυναίκα μου τουρλώνοντας τον κώλο μου. Ο Μανώλης σταματάει για λίγο, όντας σε δίλημμα ποιον κώλο να γαμήσει. Τελικά αποφασίζει, τον βγάζει από τη Μαρία και τον βάζει στο δικό μου.
 
Η αίσθηση είναι τέλεια, έχω ανατριχιάσει ολόκληρος καθώς μπαίνει πόντο πόντο η υπέροχη πούτσα του φίλου μου μέσα μου. Σταματάει για λίγο μόλις τον έχω πάρει όλο μέσα μου και έχουν ακουμπήσει τα αρχίδια του στα δικά μου. Μετά αρχίζει να με γαμάει όπως μου αρέσει. Βγαίνει όλος από μέσα μου αργά και μετά μπαίνει απότομα και με δύναμη όλος με μία κίνηση ανοίγοντας με ξανά και ξανά, δεν αργώ να χώσω.
 
Αφού έχυσα 2 φορές, πλέον με γαμάει για δική του ευχαρίστηση. Με έχει πετάξει κάτω στα τέσσερα και με γαμάει σαν αδέσποτη σκύλα. Με πονάει πολύ και μάλλον με έχει ματώσει, αλλά αυτό τον έχει φτιάξει πιο πολύ και με γαμάει ανελέητα με την 19ποντη ψωλάρα του.
 
- Θα αργήσετε στη δουλειά, πήγε εννέα η ώρα...

ακούγεται η φωνή της Μαρίας που μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Τόση ώρα δεν της δίναμε σημασία. Έχει ντυθεί και παρακολουθεί το γαμήσι μας πίνοντας καφέ.
 
Του στήθηκα λοιπόν καλύτερα και άρχισε να με γαμάει σα μανιακός. Σε ένα λεπτό έχυνε καυτό σπέρμα στην κωλάρα μου. Ο χρόνος όμως τρέχει και πρέπει να πάμε για δουλειά. Μπαίνουμε ταυτόχρονα με το Μανώλη στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντους. Φεύγοντας μας ξεπροβοδίζει η Μαρία με ένα φιλί.
 
Οι μέρες περάσαν γρήγορα και ήρθε το Σάββατο. Σήμερα θα πηγαίναμε στο πρώτο μας prive swinging party! Τα παιδιά θα κοιμόταν στο σπίτι της Δήμητρας και του Μανώλη. Ο Δημήτρης μας είχε πει ότι θα είναι πολλά ζευγάρια, πάνω από 30 και η Μαρία είναι ενθουσιασμένη γιατί της έταξε ότι μπορεί να γαμηθεί με όσους άντρες αντέχει σε ένα βράδυ.
 
Έχει βραδιάσει και φτάνουμε με δύο αυτοκίνητα στη βίλα λίγο έξω από την Αθήνα. Έχουμε κάνει ήδη ανταλλαγή συντρόφων, εγώ είμαι με την Ιφιγένεια και ο Κύριος Δημήτρης με την Μαρία. Έτσι κάναμε πάντα για χρόνια όταν βγαίναμε ή πηγαίναμε εκδρομές.
 
Αφού φτάσαμε το προσωπικό μάς οδήγησε στα αποδυτήρια όπου βάλαμε τα πράγματά μας σ' ένα ντουλάπι. Κάναμε ένα ντους και οδηγηθήκαμε γυμνοί πλέον στο σαλόνι.
 
Ο χώρος ήταν πολύ προσεγμένος, είχε ένα μεγάλο μπαρ με σκαμπό, αρκετούς καναπέδες και ανάκλιντρα. Ο φωτισμός ήταν απαλός και έπαιζε παντού πολύ ωραία μουσική.
 
Τα ζευγάρια είχαν κάνει μικρές παρέες, άλλα συζητούσαν και πίνανε, άλλα χόρευαν και άλλα γαμιόταν σε κάποιον καναπέ. Οι άντρες ήταν περισσότεροι γιατί κάθε ζευγάρι είχε δικαίωμα να φέρει ένα αγόρι ακόμη.
 
Μόλις μπήκαμε ήρθαν κάποια γνωστά ζευγάρια της Ιφιγένειας και μας χαιρέτησαν. Πήγαμε στο μπαρ, πήραμε τα ποτά μας και η Ιφιγένεια με πάσαρε σε μια φίλη της, η οποία μου έκανε μια τέλεια πίπα και αυτή γαμήθηκε με τον πιτσιρικά που την συνόδευε.
 
Το μάτι μου έπεσε κάποια στιγμή σε ένα καναπέ όπου ήταν ξαπλωμένη μια γυναίκα και από πάνω της ήταν μαζεμένοι 6-7 άντρες και περίμεναν τη σειρά τους να γαμήσουν παίζοντας με τις πούτσες τους. Ένας της είχε τα πόδια ψηλά και τη γαμούσε, ένας την πίπωνε και ενός του τραβούσε μαλακία. Στο πεντάλεπτο τους ξεπέταξε, χύσανε και οι τρεις ταυτόχρονα, ο ένας στο πρόσωπό της, ο άλλος στα βυζιά της και ο τρίτος μέσα της. Αμέσως πήραν την θέση τους άλλοι δύο, ο ένας γαμούσε μουνί και ο άλλος στόμα. Αυτοί δεν αντέξανε πάνω από δύο λεπτά και χύσανε αμέσως, μαστόρισσα η κυρία.
 
Με είχε καυλώσει τόσο πολύ που πήγα και εγώ και στήθηκα στην ουρά για να την γαμήσω. Αυτός που τη γαμούσε τώρα την είχε αρκετά μεγάλη και τη ζόρισε λιγάκι, βόγκηξε δυνατά μόλις της τον έβαλε αλλά τον τρέλανε και αυτόν και σε 3 λεπτά έχυνε και αυτός στη μουνάρα της. Καθώς πλησίαζα, άλλοι δύο άδειαζαν τις πούτσες τους επάνω της.
 
Τα πόδια της ήταν πάντα ψηλά, τα έδινε αυτός που τελείωνε σε αυτόν που έπαιρνε σειρά να γαμήσει. Είχανε βρει ρυθμό και η διαδικασία αλλαγής πούτσας στη μουνάρα της κυρίας γινόταν σε λίγα δευτερόλεπτα.
 
Έχω έναν ακόμη μπροστά μου που την γαμάει και μετά είναι η σειρά μου. Η πούτσα μου είναι καυλωμένη και περιμένω να τελειώσει για να γευτώ και εγώ το μουνί της κυρίας που για χάρη της έχει δημιουργηθεί τέτοια ουρά. Έχουν μαζευτεί πάνω από 4 άντρες με τις πούτσες στα χέρια να περιμένουν να την γαμήσουν. Άλλοι 5-6 την πιπώνουν εναλλάξ και τη χύνουν σε όλο της το σώμα.
 
Ο μπροστινός μου μου κάνει νόημα να πάρω τα πόδια της κυρίας καθώς αδειάζει το σπέρμα του χύνοντας με σπασμούς στη μουνάρα της και ένας ακόμη αδειάζει τα αρχίδια του στο πρόσωπο της. Μόλις τραβιέται αυτός που την γαμούσε παίρνω θέση από πάνω της και της τον βάζω με μια γρήγορη κίνηση, ενώ ένας άλλος τη μπουκώνει με την πούτσα του και ένας ακόμη της χύνει το πρόσωπο. Το μουνάκι της είναι γλυκό και ζεστό και με καύλωσε πολύ που ένιωθα καυτό το σπέρμα των προηγούμενων.
 
Έχουν δίκιο όλοι αυτοί που περιμένουν στη σειρά. Η κυρία είναι πανέμορφη με υπέροχα πόδια, τέλεια βυζιά και ένα έκφυλο βλέμμα που χύνεις μόνο που σε κοιτάζει. Είναι μούσκεμα και το δέρμα της γυαλίζει από τα χύσια τόσων αντρών και απολαμβάνει το γαμήσι με κλειστά τα μάτια. Απολαμβάνει το σπέρμα τον αντρών επάνω της και πιο πολύ το απολαμβάνει στο μουνάκι της.
 
Το ξέρω πολύ καλά γιατί η μυστηριώδης κυρία είναι η Μαρία. Έχω κάτσει τόση ώρα στην ούρα για να γαμήσω την γυναίκα μου!
 
Μόλις της τον έβαλα άνοιξε τα μάτια της, μου χαμογέλασε και συνέχισε να ρουφάει την πούτσα που είχε στο στόμα της. Όσο τη γαμούσα άλλοι δύο χύσανε στα μούτρα της τραβώντας μαλακία και άφησε αυτόν που την πίπωνε να χύσει στο στόμα της και τα κατάπιε όλα για να τη δω και να με καυλώσει περισσότερο. Έχυσα και εγώ μέσα στο μουνάκι της και έδωσα την σειρά μου στον επόμενο.
 
Πήγα στο μπαρ, πήρα ένα ποτό και πήγα προς τα μέσα δωμάτια να βρω την Ιφιγένεια. Μέχρι το τέλος της βραδιάς κάναμε παιχνίδι με άλλα 2 ζευγάρια. Τη Μαρία δεν την ξαναείδα στο σαλόνι και μάλλον γαμιόταν στα μέσα δωμάτια.
 
Γύρω στης 3 τα ξημερώματα φύγαμε με την Ιφιγένεια. Τη Μαρία θα την έφερνε στο σπίτι ο Δημήτρης. Έκανα ένα μπάνιο και την περίμενα να γυρίσει χαζεύοντας τηλεόραση.
 
Γύρω στις 4 ήρθε, ήταν σε άθλια κατάσταση και με το ζόρι περπάτησε μέχρι τον καναπέ όπου και σωριάστηκε. Ήταν αναμαλλιασμένη και είχε ξεραμένα χύσια στα ρούχα της και στο πρόσωπό της.
 
- Με πόσους γαμήθηκες;... τη ρώτησα.
 
- Με όλους... μου απάντησε με χαμόγελο και υπερηφάνεια.
 
Η εικόνα της, με τα χύσια όλων αυτών τον άγνωστων αντρών επάνω της με καύλωσε απίστευτα. Η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Πήγα κοντά, της σήκωσα τα πόδια και έμεινα για λίγο να θαυμάζω την μουνάρα της. Ήταν πρησμένη κατακόκκινη και ανοιχτή και τρέχανε από μέσα της χύσια, καύλωσα ακόμη περισσότερο. Έβαλα την πούτσα μου μέσα της χωρίς να συναντήσω καμία αντίσταση. Απλά έτρεξαν κι άλλα χύσια και κάνανε θόρυβο πέφτοντας στο πάτωμα. Όσο τη γαμούσα έτρεχε σπέρμα από παντού.
 
Η Μαρία με κοίταζε με ένα πρόστυχο βλέμμα που με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Όταν κόντευα να χύσω τον έβγαλα από το μουνάκι της και παίζοντας τον την έχυσα και εγώ στα μούτρα και τα μαλλιά της.
 
Ύστερα τη βοήθησα να κάνει μπάνιο και αφού της φόρεσα ένα βρακάκι και μια σερβιέτα γιατί έτρεχε συνέχεια σπέρμα από το μουνί της και τον κώλο της, την έβαλα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά.


Copyright Ref Number: 16151210422S014Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.