Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο ώριμος από το chat τρέλανε τη μάνα μου (1ο μέρος)

Καλησπέρα και πάλι. Μετά την ονειρεμένη συνάντηση που είχαμε σπίτι μας εγώ και η μάνα μου με το Στέλιο, όλα κυλούσαν κανονικά. Κάναμε μια κουβέντα με τη μητέρα μου για όλα αυτά και μου είπε πώς μπορώ να βρω μόνος μου τη σεξουαλικότητα μου και να κάνω αυτό που μου αρέσει. Δεν θα ήθελε να είχα άλλες επαφές με αυτόν τον άνθρωπο και πως ότι έγινε πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες (η θέση της δεν ήταν άνετη).

Μια μέρα είχε σερβίρει το φαγητό και κάτσαμε να φάμε τότε της ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό. Την είδα και είχε παγώσει. Τη ρώτησα τι συμβαίνει και δε μου απάντησε. Σηκώθηκε, πήρε το κινητό της και βγήκε στο μπαλκόνι να μιλήσει. Πήγα όσο αθόρυβα μπορούσα και την άκουγα να λέει πώς θα πάει στην αστυνομία αν συνεχίσει και πως πρέπει να διαγράψει τα πάντα, ότι το παιδί δεν έχει καμία δουλειά και να μην το μπερδεύουμε. Κατάλαβα πως ήταν ο Στέλιος. Μιλούσε με ένταση μέχρι που την είδα να κλαίει. Το έκλεισε και μπήκε μέσα. Με κοιτάει και με ρωτάει αν είχα δει το Στέλιο τότε που είχε έρθει σπίτι και κάναμε όλα αυτά και ότι μας έγραφε με το κινητό. Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα αλλά με το που μου το είπε κατάλαβα πώς έχουμε μπλέξει για τα καλά. Ένας κόμπος με έπιασε στο στομάχι. Της είπα να μην αγχώνεται και πώς δε θα έκανε καμία βλακεία να μπλέξει με αστυνομίες. Τη ρώτησα τι ήθελε να κάνουμε (μέσα μου ήξερα και ήθελα πολύ συνάντηση ξανά). Η μάνα μου φοβόταν επειδή είχε μια καλή θέση σε τράπεζα και δε θα ρίσκαρε να τη χάσει. Με ένα τέτοιο βίντεο θα καταστρεφόντουσαν όλα.

Μου είπε ότι θέλει να μας ξαναδεί να περάσουμε καλά και να σβήσει το βίντεο μπροστά μας. Έκλαιγε στο τραπέζι με λυγμούς. Σηκώθηκα, την πήρα μια αγκαλιά και της είπα να μη στεναχωριέται, εξάλλου οι προτιμήσεις μου είναι άντρες τώρα πια. Μια μέρα είναι θα περάσει. Με αγκάλιασε κι αυτή, ηρέμησε και μου είπε κάτσε να τον πάρω να του πω να έρθει το βράδυ να τελειώνουμε.

Τον κάλεσε μπροστά μου, τον άκουγα από το ακουστικό. Έλα καργιόλα, της λέει με το που το σηκώνει (αγροίκος και πρόστυχος όπως πάντα). Του λέει να περάσει το βράδυ από εδώ να τελειώνουμε και να σβήσει το βίντεο μπροστά μας. Αυτός είχε άλλη γνώμη όμως. Ήθελε να μας βγάλει έξω να περάσουμε καλά, να το απολαύσουμε και μετά να ερχόμασταν σπίτι να μας έκανε δικούς του όπως είπε. Είδα τη μάνα μου που πήγε να αρνηθεί και να νευριάσει αλλά με ένα νόημα της έδωσα να καταλάβει ας το κάνουμε όπως θέλει. Του είπε καλά λοιπόν να περάσεις να μας πάρεις γύρο στις 9 αλλά δε σταμάτησαν εκεί οι απαιτήσεις του. Τον ακούω να λέει στο τηλέφωνο ότι θέλει να φορέσει ξανά το άσπρο μίνι φόρεμα αλλά αυτή τη φορά χωρίς εσώρουχο από μέσα για να παίρνουν αέρα οι τρυπούλες της και να έχει εύκολη πρόσβαση. Τότε η μάνα μου δεν κρατήθηκε και του είπε πως δε θα βγει έξω σαν πουτάνα. Αυτός με άγρια φωνή της είπε πως είναι πουτάνα μεγάλη και γαμιόταν μαζί με το γιο της, το εσώρουχο θα την πειράξει; Εκεί η μάνα μου δεν μίλησε και του είπε ένα καλά. Επίσης ζήτησε να βάλω εγώ στρινγκάκι μέσα από το παντελόνι και πως όταν γυρίσουμε σπίτι να με ντύσει η μάνα μου κανονική πουτανίτσα. Εκεί δεν απάντησε με κοίταξε και πήγε να ξανακλάψει αλλά της είπα είναι οκ όλα.

Το κλείσανε και πήγαμε να ετοιμαστούμε. Μπήκε στο μπάνιο πρώτη. Μετά από αρκετή ώρα βγήκε βαμμένη με το άσπρο φόρεμα, τις ποδάρες να γυαλίζουν και ήρθε να μου δώσει ένα στρινγκάκι της. Μου είπε αγάπη μου κάνε μπάνιο και φόρεσε το. Αν δε θες μην το βάλεις δεν θα μας κάνει ότι θέλει ο μαλάκας. Το πήρα και της είπα θα το βάλω δεν είναι κάτι. Ξυρίστηκα παντού το έβαλα και έτρεμα. Η ώρα πέρασε νερό. Μας πήρε και μας είπε ότι είναι κάτω. Μόλις μπήκαμε στο αμάξι μας είπε καλώς τα πουτανάκια μου. Είπε στη μάνα μου να κάτσει μπροστά. Ξεκινήσαμε για ένα μπαράκι λίγο έξω από τη πόλη να μη μας πάρει μάτι κανένας γνωστός. Στη διαδρομή η μάνα μου του είπε πως είναι σε σχέση και δε θέλει μπελάδες και πως να σβήσει το βίντεο. Αυτός γέλασε της είπε πως κι αυτός είναι σε σχέση και δε θέλει κάτι παραπάνω από το να περνάνε καλά οπότε έχει καύλες. Της έδωσε να καταλάβει πως θα ξαναγίνει. Της είπε επίσης να κοιτάξει να κάνει καλύτερες πίπες γιατί του ντινούλη το στοματάκι ήταν φοβερό και δε θέλει να τον συναντάει χωρίς αυτή. Τότε του είπε πρόσεχε το στόμα σου για το αγόρι μου και ξέχνα το μόνος σου με το γιο μου. Αυτός γέλασε άπλωσε το χέρι ανάμεσα στα πόδια το έβαλε στο μουνάκι της και της είπε ήρεμα Σοφάκι και μη λες πολλά.

Η μάνα μου ήξερε πώς αν νευρίαζε δε θα τον κάναμε καλά και πρόσεχε. Φτάσαμε σε ένα μπαράκι μικρό, με λίγο κόσμο, κυρίως άντρες. Έπαιζε ελληνικά και πήγαμε σε ένα σταντ. Όλο το μαγαζί καρφωμένο στη μάνα μου. Την κοιτούσαν όλοι σαν ξελιγωμένοι. Αυτή ένιωθε να τραβά τα βλέμματα και δεν έδινε σημασία. Ο Στέλιος της λέει πώς τους έχει τρελάνει όλους και αυτή δεν του απαντά. Κρατάει μια στάση τσαντισμένης και ξινής. Έρχεται ο σερβιτόρος και παραγγέλνει ο Στέλιος ένα μπουκάλι ουίσκι. Η μάνα μου του λέει ότι δεν έχει όρεξη να πιει και αυτός της λέει πώς αν συνεχίσει έτσι θα της ρίξει ένα χέρι ξύλο και θα γαμήσει εμένα μέχρι να λιποθυμήσω. Τότε ήρθε το ποτό, σερβίρει η μάνα μου και πίνει κανονικά. Με ρωτούσε κάθε τρεις και λίγο αν είμαι καλά. Της είπα πώς είμαι μια χαρά και να κοιτάξει να μην τον τσαντίσουμε άλλο γιατί δε θα μας βγει σε καλό.

Ο Στέλιος, αφού κατέβασε δύο ποτηράκια με το καλημέρα, την πήρε αγκαλιά και μου έλεγε Ντινάκο είδες πόσο καλά περάσαμε τις προάλλες; Σου έλειψε το παιχνίδι μας; (Έπαιζε με το μυαλό μας του άρεσε να μας ξεφτιλίζει). Ναι απάντησα ντροπαλά. Μου λέει δες εδώ ρε συ τι κορμάρα έχει η μάνα σου και την πιάνει από τη μέση. Θέλω να μας χορέψεις της λέει. Της δίνει το ποτό να το πιει μονορούφι και την ανεβάζει στο σταντ. Αυτή, χωρίς να θέλει, έκανε πως χορεύει τσιφτετέλι. Τότε όλο το μαγαζί τη κοιτούσε και τη σχολίαζε. Ξέραμε πώς δε φορά εσώρουχο και ήταν οριακά να το μάθει και το μαγαζί. Με πλησιάζει ο Στέλιος και μου λέει αν έβαλα το στρινγκάκι που ζήτησε και του είπα ναι. Τότε σκύβει μου ψιθυρίζει πώς τρελαίνεται με εμάς τους δύο και θα μας έχει μόνιμα πουτανάκια του. Με διέταξε να ανέβω κι εγώ να χορέψω μαζί της. Το έκανα χωρίς αντιρρήσεις. Η μάνα μου δε με περίμενε, την έπιασα από τη μέση και έκανα πως χόρευα. Ένοιωθα πως ήμασταν πουτανάκια του κυριολεκτικά.

Από εκεί πάνω έβλεπα τα αντρικά βλέμματα πώς την κοιτούσαν. Την έγδυναν με τα μάτια τους. Μας κάνει νόημα να κατέβουμε. Την άφησε να κατέβει μόνη της να φανούν όλα. Με το που κατέβηκε, τη στρίμωξε και άρχισε να τη φιλάει. Το χέρι του πέρασε κάτω από το φόρεμα και ήμουν σίγουρος την δαχτύλωνε. Έβγαλε το χέρι του και ήταν μούσκεμα. Είδα στα μπούτια της μάνας μου να γυαλίζουν σταγόνες. Μας είπε να πιούμε το ποτό μονομιάς και να φύγουμε. Έτσι έγινε, βρεθήκαμε στο αμάξι. Η μάνα μου μπροστά με σχεδόν ανοιγμένα πόδια ο Στέλιος να οδηγεί και να ψιθυρίζει καθώς χουφτώνει τα πόδια της πόσο γαμήσι θα φάει. Φτάνουμε σπίτι. Η μάνα μου σε περίεργη κατάσταση από ποτό και καύλα ίσως. Μπαίνουμε σπίτι και μου λέει ο Στέλιος εσύ πήγαινε να βάλεις φόρεμα της και έλα σα γκόμενα στο σαλόνι. Τη μάνα μου την πήρε μέσα μαζί του.

Μόλις μπήκα στην κρεβατοκάμαρα πήγα στα φορέματα και είδα ένα μαύρο στενό κοντό. Το έβαλα και ένιωθα γκόμενα. Πήγα μέσα να τους βρω και αντικρίζω τη μάνα μου στα γόνατα να του παίρνει πίπα παθιασμένα. Με βλέπει αυτός και μου λέει έλα πουτανάκι δίπλα της και σκύψε. Σκύβω δίπλα στη μάνα μου, με βλέπει και μου λέει αγάπη μου. Κράταγε το καυλί του Στέλιου και το έγλειφε. Δεν ξέρω αν πρέπει μωρό μου, δεν είναι σωστό, νιώθω χάλια, μου λέει όσο είχε στα χέρια της μια τεράστια ψωλή. Τότε ο Στέλιος βγάζει ξανά το μπουκαλάκι, της λέει για να δούμε αν στα αλήθεια δεν πρέπει και της το βάζει να μυρίσει. Κλείνει τα μάτια, μυρίζει και γλείφει σαν τρελή. Το βγάζει και μου το δίνει. Παρ' το αγάπη μου, είναι τέλειο. Αμέσως το βάζω στο στόμα και αρχίζω πίπα. Η μάνα μου εκστασιασμένη μου χάιδευε το κεφάλι, τα μαλλιά και τα αρχίδια του. Αυτός όρθιος μπροστά μας απολάμβανε. Έτσι καργιόλες, μου έλεγε έτσι μάνα και γιος. Ήταν που δεν θες ξεκωλιάρα… της έλεγε και μας τον έβαζε εναλλάξ στο στόμα.

Σκύβει με το μπουκαλάκι φέρνει κοντά τα κεφάλια μας και μας έβαλε να το μυρίζουμε μαζί. Είχα τρελαθεί, δίπλα της, σε απόσταση αναπνοής από το καυλί, την πλησίασα και τη φιλούσα. Το ίδιο κι αυτή. Ο Στέλιος μας έλεγε… έτσι πουτάνες, να τρελαίνεστε… και μας κράταγε τα κεφάλια. Μια ζωή θα σας γαμάω εσάς άρρωστες, έλεγε και μας κράταγε ενωμένους. Τη σήκωσε, την κόλλησε στον τοίχο, της έβγαλε το φόρεμα, την κοίταξε στα μάτια και της είπε πώς και τότε που τη γνώρισε ήξερε πως δεν είναι για σοβαρά, αλλά είναι για γαμήσια η καλύτερη. Την ξεφτίλιζε εγκεφαλικά. Τη γυρνάει και της τον βάζει στο μουνί με δύναμη. Παρ' τον της έλεγε πουτάνα. Μέσα σου βαθιά στη μήτρα πουτάνα μάνα μπροστά στο πουστράκι σου και συνέχισε δυνατά ένα άγριο γαμήσι. Με κοιτάει και μου λέει να τσακιστώ να σκύψω από κάτω τους να γλείφω τα υγρά της και τα αρχίδια του.

Έτσι έκανα. Τον έβγαζε από το μουνί της, τον έβαζε στο στόμα μου και φώναζε έτσι πουτάνες, δικά σας είναι, μάνα και γιος με τρελαίνετε. Το βγάζει μετά από ώρα μέσα της και μου λέει στήσου πούστρα, ήρθε η ώρα σου. Η μάνα μου του λέει όχι, μην του το κάνεις, δεν είναι έτοιμος και της τραβάει μια σφαλιάρα. Πέφτει κάτω και της λέει κράτα του τα κωλομάγουλα ανοιχτά. Πλησιάζει και ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στην τρύπα. Λέει στη μάνα μου δες τον τον πούστη σου πως του αρέσει. Σπρώχνει και μπαίνει το κεφαλάκι. Τα είδα όλα! Πήγα να τραβηχτώ αλλά μου λέει η μάνα μου, ηρέμησε αγάπη μου στην αρχή είναι ο πόνος. Μου δίνει πόπερς στη μύτη και αυτός σπρώχνει όλο και πιο πολύ μέχρι που πάτωσε μέσα μου. Ακούω τη μάνα να μου λέει μπράβο και να σηκώνεται να τον φίλα στο στόμα. Είχε κάνει πόππερ κι αυτή και οι καύλες της ήταν στο Θεό.

Τη φίλαγε και της έλεγε που είναι η σχέση σου να σας δει τώρα πουτάνα μάνα και γιο; Σε λίγο ήρθε η ώρα να χύσει και του λέει η μάνα μου μέσα του. Δεν το περίμενα αλλά την είχα ξαναδεί έτσι μετά το πόπερς. Αυτός μούγκριζε, φώναζε, μας έβριζε και άδειαζε μέσα μου. Πήγε στο μπάνιο ντύθηκε και έφυγε.

Για το βίντεο κουβέντα κανείς μας. Λογικά θα επικοινωνήσουμε σύντομα να δούμε τι θα γίνει.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151191121S002
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).