Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η πάλη που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του κάθε ανθρώπου μεταξύ καλού και κακού, έχει αποδοθεί από πάμπολλους συγγραφείς, ποιητές, κειμενογράφους. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας γραφής που ίσως να γνωρίζεις είναι "Η περίεργη υπόθεση του δόκτωρ Τζέκυλ και του κύριου Χάιντ". Ο συγγραφέας ονομάζεται Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον και μαζί με το "Νησί των θησαυρών", αυτά είναι τα πιο πολυδιαβασμένα έργα του. Κάθε φορά που τυχαίνει να διαβάζω το πρώτο έργο, νοιώθω μια μικρή ανατριχίλα να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά μου. Πόσο άψογα απέδωσε τις δύο όψεις του νομίσματος! Έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφθώ κάποια στιγμή τον τάφο του.

Βρέθηκα στην πόλη Άπια της νήσου Ουπόλου του κράτους Σαμόα. Προτίμησα να καταλύσω σε ξενοδοχείο αντί να νοικιάσω κάποιο διαμέρισμα. Περίπου εφτά χιλιόμετρα νότια της πόλης υπάρχει ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Βαϊλίμα. Το χωριό φιλοξενεί το μουσείο Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον το οποίο ήταν και η κατοικία του συγγραφέα. Επίσης υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση για τον τάφο του που βρίσκεται στο βουνό Βαέα. Τουριστικοί ξεναγοί παρουσιάζουν καθημερινά την οικεία και τον τάφο, τα οποία και επισκέφθηκα τη δεύτερη μέρα της άφιξης μου.

Καθώς στεκόμουν μπροστά στο μνήμα, αγνάντεψα την πρωτεύουσα Άπια. Κάτι μέσα μου σκίρτησε. Θυμήθηκα τα λόγια του Χάιντ. "Μόχθησες για να με φέρεις στη ζωή και τώρα με αποφεύγεις; Δειλέ! Δειλέ! Είμαι το άλλο σου εγώ. Γιατί με φοβάσαι;"

- Είμαι στη διάθεση σου, απήγγειλα δυνατά στα αγγλικά την απάντηση του Τζέκυλ.

Αμέσως το σώμα μου στυλώθηκε σαν να με διαπέρασε ένα ηλεκτρικό ρεύμα! Ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είχα κλείσει ένα ωριαίο ολόσωμο μασάζ που ονομάζεται Φο-φο. Χρησιμοποιούν λάδι καρύδας αναμεμειγμένο με απόσταγμα πλουμέριας (φυλλοβόλος θάμνος με λευκά ή κίτρινα λουλούδια). Το συγκεκριμένο μασάζ είναι πολύ τεχνικό και βοηθάει στην ανακούφιση των μυοσκελετικών πόνων.

Βρέθηκα γυμνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Ένας νεαρός γραμμωμένος ντόπιος ήταν ο μασέρ μου. Το συνδυαστικό άρωμα του ελαίου μαζί με την έξαψη που πήγαζε από το είναι μου, μου καύλωσαν τις αισθήσεις ακόμα πιο πολύ. Όταν εκείνος άρχισε να πιέζει με περιστροφικές κινήσεις το δέρμα μου, το μουνάκι μου ανοιγόκλεισε με προσμονή. Οι ρώγες μου καύλωσαν. Η πετσέτα που μου σκέπαζε το κωλαράκι βρέθηκε στο πάτωμα.

Το χέρι μου γράπωσε την πούτσα και τα αρχίδια του. Είδα στα μάτια του φόβο, αλλά μετά από ένα καυτό φιλί στο στόμα μετατράπηκε σε καύλα. Ξάπλωσα μπρούμυτα κι εκείνος με καβάλησε βάζοντας την πούτσα του μέσα στο μουνάκι μου. Τα μάτια μου σκούρυναν και άρχισα να χύνω δυνατά. Ο κόλπος μου συσπάστηκε και ρούφηξε το καυλί του μέσα μου. Τον άκουσα να βογκάει καθώς τα αρχίδια του άδειαζαν. Φυσικά δεν περίμενε να τελειώσει τόσο γρήγορα, αλλά οι σκοτεινές ορέξεις μου είχαν πάρει το πάνω χέρι.

Ανασήκωσα το σώμα μου με τη δύναμη των ραχιαίων και τέντωσα τα χέρια μου πίσω μου και στο σώμα του που ήταν ξαπλωμένο πάνω μου. Του έπιασα τον κώλο και τον παρότρυνα να συνεχίσει. Αυτός πέρασε τα χέρια του μπροστά από το κρεβάτι για να κρατηθεί, ξεκίνησε να με γαμάει με όσο περισσότερη δύναμη και ταχύτητα μπορούσε να εκτονώσει. Μέσα σε σαράντα λεπτά είχε τελειώσει ακόμα δύο φορές και εγώ ούτε που μετρούσα.

Τον άφησα ξαπλωμένο στο κρεβάτι, ενώ φόρεσα ένα ασημί στρινγκάκι και ανάλογο στηθόδεσμο. Πέρασα ένα γαλάζιο-πράσινο παρεό στη μέση μου, φόρεσα τα σανδάλια μου και βγήκα έξω από το ξενοδοχείο. Τα μάτια μου παρέμεναν σκούρα για όλη τη διάρκεια εκείνης της νύχτας.

Βρέθηκα σε ένα μπαράκι να πηδιέμαι με δύο άτομα στις τουαλέτες, λίγο αργότερα κοντά στην παραλία μια γυναίκα μου έγλειφε το μουνάκι και ακόμα πιο μετά μια παρέα εφτά νεαρών αρρένων με παρτούζωσαν σε ένα μικρό δωμάτιο. Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο, ο μασέρ ήταν ακόμα ξαπλωμένος. Πήγα και έκανα ένα κρύο ντους που διήρκεσε πάνω από μια ώρα. Μέσα στη μπανιέρα αυνανίστηκα και τελείωσα ακόμα τέσσερις φορές. Επιτέλους αντίκρισα πράσινα μάτια στον καθρέφτη, αλλά το χαμόγελο ικανοποίησης ήταν ολότελα δικό μου!

Ήταν μια ημέρα αχαλίνωτου πάθους και πόθου. Αραιά και που επιτρέπω στον εαυτό μου τέτοιου είδους διασκέδαση.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211121S001
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).