Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου αρέσουν τα παραμύθια! Τα απολαμβάνω κυρίως στον προφορικό λόγο και ειδικότερα όταν ο αφηγητής έχει καλή φωνή και τονίζει σωστά τις λέξεις, ενώ ταυτόχρονα με τις κινήσεις των χεριών και του σώματος δίνει πνοή στη διήγηση. Αν ψάξεις λίγο, θα διαπιστώσεις πως τα ευρωπαϊκά, τα ρώσικα, τα ελληνικά, τα τούρκικα, τα αραβικά, τα αιγυπτιακά, τα ινδικά και τα κινέζικα παραμύθια έχουν κοινές ιστορίες. Το όνομα του πρωταγωνιστή μπορεί να αλλάζει ή του "ανταγωνιστή" του ήρωα, αλλά η βάση είναι πάνω κάτω η ίδια.

Θυμάσαι το μεγαλύτερο παραμύθι που είχε ειπωθεί ποτέ; Ήταν ένα διδακτικό κείμενο για κάποιον βασιλιά που του άρεσαν τόσο πολύ τα παραμύθια. Και ενώ προσέλαβε παραμυθάδες που οι ιστορίες του κράτησαν έως και τρεις μήνες, ένα άτομο έκανε συμφωνία με αυτόν τον βασιλιά πως θα του διηγηθεί ένα παραμύθι χωρίς τέλος. Αυτό το ας πούμε συμβόλαιο όριζε πως ο βασιλιάς δε θα διακόψει τον ειρμό της ιστορίας και πως θα παρέχει στον αφηγητή στέγη, τροφή, ποτά. Αν ο βασιλιάς επιθυμούσε ποτέ να σταματήσει το παραμύθι, τότε θα πλήρωνε το εν λόγω άτομο με αμύθητα ποσά. Αν το παραμύθι τελείωνε ή ο αφηγητής έχανε-μπέρδευε την πλοκή, τότε θα τον εκτελούσαν. Έτσι ο παραμυθάς "έφτιαξε" μια τεράστια αποθήκη, τη γέμισε σιτάρι και έβαλε μια μυρμηγκοφωλιά να κλέβει το σιτάρι σπυρί-σπυρί. Για τρία χρόνια, κάθε μέρα η διήγηση ήταν πάνω κάτω η εξής: "Ένα μυρμήγκι ξεκίνησε από τη φωλιά, διάβηκε το χώμα, μπήκε στην αποθήκη από τη μικρή τρύπα, πήρε ένα κόκκο σιταριού, βγήκε από την τρύπα, διάβηκε το χώμα και μπήκε στη φωλιά αποθέτοντας τον κόκκο στη θέση που είχε ορίσει η βασίλισσα." Ο βασιλιάς απηύδησε! Ρώτησε τον αφηγητή γιατί συνεχίζει να περιγράφει την ίδια πρόταση κάθε μέρα για τρία χρόνια. Και ο έξυπνος αφηγητής του απάντησε πως πρώτα έπρεπε να αδειάσει η τεράστια αποθήκη και μετά θα συνέχιζε με το τι έκαναν τα μυρμήγκια το σιτάρι. Όμως στα τρία χρόνια διήγησης, μόνο τρία μεγάλα σακιά είχαν κλαπεί. Επιτέλους ο βασιλιάς κατάλαβε ότι δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το κάθε παραμύθι, αλλά πόσο σε διασκεδάζει. Και έδωσε στον αφηγητή μια περιουσία αμύθητη.

Αυτός ο διδακτικός μύθος που με λίγα λόγια αναφέρει ότι η ποιότητα είναι καλύτερη από την ποσότητα, είναι ένα από τα μηνύματα που εγώ θέλω να σου περάσω. Όπως επίσης το να μην είσαι ξεροκέφαλη/ος, γιατί τα χρόνια θα κυλήσουν και όταν διαπιστώσεις τα λάθη που έκανες ίσως να είναι πολύ αργά.

Θυμάμαι πως του είχα πει να ζήσει την κάθε μέρα της ζωής του σαν να ήταν η τελευταία του και πως την επόμενη θα πέθαινε. Ταυτόχρονα του ζήτησα να μαθαίνει όσα μπορεί κάθε μέρα σα να ζούσε για πάντα. Είχαμε αρκετές κουβέντες μεταξύ μας. Του μιλούσα με μύθους και παραβολές κι εκείνος καταλάβαινε. Με είχε ρωτήσει για την απόκτηση σοφίας και του απάντησα με μια διφορούμενη πρόταση. Αν στο δρόμο που διάβαινε συναντούσε δύο άτομα τι θα διάλεγε. Το ένα άτομο του έδινε σοφία, ενώ το άλλο χρήματα. Μπορούσε να διαλέξει μόνο το ένα. Μετά από πολύ σκέψη μου απάντησε πως θα έπαιρνε τα χρήματα και φυσικά με έκανε να χαμογελάσω. Δε χρειαζόταν πλέον να μου εξηγήσει γιατί διάλεξε τα χρήματα. Ήξερα πως ήταν αρκετά σοφός, αλλά φτωχός και διάλεξε ότι του έλειπε.

Ματωμένη χώρα η Ινδία! Με πολλούς πολέμους. Όταν αναγνωρίστηκε σαν ανεξάρτητο κράτος στις 15 Αυγούστου το 1947, τότε ήταν που έχασε και ένα μεγάλο κυριαρχικό έδαφος που πλέον είναι το Πακιστάν. Σε δύο παγκόσμιους πολέμους ο λαός πολέμησε με τους Άγγλους. Αν και για κοντά 200 χρόνια οι μάχες μεταξύ τους και οι σφαγές εκατέρωθεν ήταν πάμπολλες. Και η ίδια η χώρα δολοφόνησε τους ηγέτες της.

Βομβάη στα ελληνικά και Μουμπάι στην Χίντι γλώσσα είναι μια πόλη-λιμάνι στο δυτικό κέντρο της Ινδίας. Επειδή φιλοξενεί πολλά πλοία που έρχονται από την Ευρώπη, την Αφρική ή τη δυτική Ασία, αναπτύχθηκε-εκπολιτίστηκε πιο γρήγορα απ' ότι άλλες πόλεις. Οι ντόπιες ιερές παγόδες και οι ναοί εκσυγχρονίστηκαν. Το πάθημα του Πολυτεχνά ή Πασπαρτού στο διήγημα του Ιούλιου Βερν βοήθησε σε αυτό. Η συγγραφική τέχνη της Ευρώπης βοήθησε στην ανάπτυξη της χώρας. Φυσικά μπορώ να σου μιλήσω για τη Μαχαμπαράτα και τη Ραμαγιάνα! Επικά λυρικά ποιήματα που το πρώτο είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το δεύτερο και το δεύτερο είναι δυόμιση φορές μεγαλύτερο από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια μαζί! ΑΛΛΑ! Χάρη στα ομηρικά έπη κατάφερε να γίνει η σύνθεση των ανωτέρω ποιημάτων και περίπου εκατό χρόνια προ Χριστού.

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν βρέθηκα στην πόλη και η περίοδος των μουσώνων ότι είχε τελειώσει. Με φιλοξενούσε ένας παλιός γνώριμος στη βίλα του. Η καταγωγή του ήταν μικτή. Η μητέρα του Ινδή και ο πατέρας του Άγγλος. Ο φίλος μου κόντευε τα ογδονταπέντε έτη. Πριν μερικά χρόνια είχε χάσει τη γυναίκα του από επιπλοκές εγκεφαλικού και ήταν σχεδόν μόνος του. Τα τρία παιδιά του είχαν κάνει τις δικές τους οικογένειες και ζούσαν στο Νέο Δελχί, στην Καλκούτα και στο Λονδίνο. Τα εγγόνια του τα έβλεπε πλέον πολύ σπάνια και ήξερα πως μελαγχολούσε. Έτσι έμεινα μαζί του κοντά ένα μήνα. Το υπηρετικό προσωπικό σχεδόν αγνοούσε την παρουσία μου. Υπήρχε μια γυναίκα που καθάριζε και σκούπιζε το σπίτι και ένας μάγειρας. Ο φίλος μου ασχολούνταν με την κηπουρική. Το δωμάτιο που μου είχε παραχωρήσει ήταν στο δυτικό άκρο του κτιρίου. Τα βράδια καθόμασταν και συζητάγαμε περί θρησκείας και ιστορίας. Προσπάθησα να τον πείσω, χωρίς να τον υποβάλλω, να καλέσει τουλάχιστον τον ένα γιο να μείνει στη Βομβάη.

- Τι γνώμη έχεις για τους Θαγκί;… με ρώτησε ένα βράδυ που η κουβέντα μας περιστρεφόταν γύρω από τη θεά Κάλι.

- Τους δολοφόνους εξτρεμιστές φανατικούς που παρερμήνευσαν τις θεϊκές κτήσεις-ιδιότητες της θεάς εννοείς;

- Ναι.

- Χμ! 'Όλα ξεκίνησαν με σκοπό τις κλοπές και τις ληστείες. Απλά θεώρησαν πιο εύκολο να λαφυραγωγούν νεκρούς παρά ζωντανούς. Υπήρχε βέβαια και ο φανατισμός από τις συνεχείς ήττες και καταστολές των εξεγέρσεων για ανεξαρτησία.

- Η θεά Κάλι έχει μαύρο σκούρο δέρμα!

- Αλλά αναπαριστάται συνήθως με μπλε αγαπητέ μου. Δεν υπάρχουν ομοιότητες...

- Έτσι μου λες κάθε φορά.

- Έτσι είναι! Θα βγω απόψε. Είμαι σχεδόν ένα μήνα κλεισμένη μέσα. Καληνύχτα.

- Καλή διασκέδαση…

μου είπε και μου έκλεισε πονηρά το μάτι, ενώ εγώ του χαμογέλασα. Κάτι είχε ξυπνήσει μέσα μου. Όντας σχεδόν τριάντα μέρες κλεισμένη σε ένα σπίτι και χωρίς την παραμικρή αυτοϊκανοποίηση, η λίμπιντο μου είχε "χτυπήσει" κόκκινα. Μια γνωστή φαγούρα διέτρεχε όλο μου το σώμα και επιθυμούσα να την "ξύσω". Έφυγα χωρίς τσάντα, στηθόδεσμο και εσώρουχο. Στο διάβα μου αδέσποτα ζώα παραμέριζαν. Η νυκτερινή ζωή της πόλης με καλούσε με αφύσικο τρόπο. Οι αισθήσεις μου αντιλαμβάνονταν και τις απειροελάχιστες δονήσεις στην κοσμοπολίτικη ενέργεια που εξέπεμπε τριγύρω μου. Σχεδόν με κλειστά μάτια ακολούθησα τα ζωώδη ένστικτα μου.

Βρέθηκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ένα συνονθύλευμα από διάφορες φυλές βρισκόταν εντός. Ινδοί, Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι. Α χα! Ναύτες και άλλοι λοιποί από τον στόλο που είχε καταπλεύσει. Άκουσα τις πιο κουτές ατάκες φλερτ, αλλά η διάθεσή μου δε θα έπεφτε έτσι εύκολα. Με κέρασαν ποτά. Σύντομα χέρια θώπευαν το κορμί μου. Βρέθηκα με έναν από αυτούς στις γυναικείες τουαλέτες. Η πούτσα του ήταν σκληρή σαν ατσαλένιος σωλήνας με τα έξυπνα αγγίγματα μου. Ο ίδιος έβγαλε προφυλακτικό από το πορτοφόλι του. Είχε καθίσει στον θρόνο του καμπινέ κι εγώ τον καβάλησα με αχαλίνωτο και απόκοσμο πάθος. Μέσα σε τρία λεπτά είχα κορυφώσει και έχυνα ασταμάτητα πάνω του. Κι εκείνος δεν πήγε πίσω. Όταν τα μάτια μου σκούρυναν από την καύλα και ο παροξυσμός του οργασμού ξεκίνησε, το μουνάκι μου ανέκοπα συσπάστηκε και του άρμεξε δύο φορές τα αρχίδια. Ούτε που κατάλαβε πως έχυσε δις, με διαφορά μερικών δευτερολέπτων.

Αφού βγήκα από την τουαλέτα, ένας φίλος του με πλησίασε και ρώτησε πού είναι. Του απάντησα ωμά πως ροχαλίζει στην τελευταία γυναικεία. Φυσικά η "φαγούρα" μου δεν είχε κορεστεί. Χρειαζόμουν κάτι πιο έντονο και κάτι πιο πολύ. Η νύχτα βέβαια ήταν μεγάλη, αλλά η ανάγκη μου ακόμα μεγαλύτερη! Μισή ώρα αργότερα ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Τρεις μαύροι ναύτες είχαν πετάξει τα ρούχα τους. Ένας με είχε σηκώσει πάνω στους ώμους του και μου έγλειφε το μουνάκι, ενώ ένας δεύτερος τον βοηθούσε να με συγκρατήσει και μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα. Ο τρίτος στεκόταν παραδίπλα και με κοιτούσε με λαιμαργία ενώ έπαιζε την ψωλάρα του. Μικροί οργασμοί με συγκλόνιζαν καθώς οι επιδέξιες γλώσσες τους γαργαλούσαν το εσωτερικό μου. Αυτός που με είχε στους ώμους του, με κατέβασε στη μέση του και κέντραρε το καυλί του. Καθώς δεχόμουν όλο το μήκος μέσα στο μουνάκι μου, ο άλλος πασπάτεψε τον κώλο μου και δυο ανάσες αργότερα κάρφωσε την πούτσα του πίσω μου. Με κρατούσαν στον αέρα, γαμώντας με ρυθμικά.

Άρχισα να κραυγάζω δυνατά και να τελειώνω πρωκτικά και κολπικά. Μου έλεγαν πως είμαι μεγάλη πουτάνα και ψωλαρπάχτρα. Πως θα μου ματώσουν το μουνί, τον κώλο και το στόμα. Στην τελευταία φράση τους περπάτησαν προς το κρεβάτι. Με τα εργαλεία τους χωμένα μέσα μου ακόμα βρεθήκαμε ξαπλωμένοι. Ο τρίτος της παρέας επιτέλους πλησίασε προς το μέρος μου και έσπρωξε την πούτσα του στο στόμα μου. Επιτέλους όλες οι τρυπούλες μου ήταν γεμάτες. Τα πρόστυχα λόγια τους με είχαν ανάψει ακόμα περισσότερο. Πλέον δεν αγωνίζονταν για να με καυλώσουν, αλλά να ολοκληρώσουν οι ίδιοι. Χαμογέλασα ηδονικά. Τα μάτια μου έκλεισαν για μισή ανάσα και μετά άνοιξαν. Το πράσινο σμαραγδένιο χρώμα είχε γίνει σκούρο μαύρο. Έχυνα δυνατά! Κι εκείνοι μου γέμιζαν με σπέρμα όλες τις τρύπες. Για ακόμα μισή ώρα συνεχίσαμε στην ίδια στάση. Αφού τελείωσαν και δεύτερη φορά, τους παράτησα εξαντλημένους να προσπαθούν να δώσουν κανονικό ρυθμό στην ανάσα τους και στους χτύπους της καρδιάς τους. Πήγα και έκανα ένα ντους και αμέσως μετά έφυγα, ενώ εκείνοι είχαν ξαπλώσει και βολευτεί όπως-όπως με μάτια κλειστά από τη γλυκιά κούραση.

Βγήκα από το ξενοδοχείο και ακολούθησα εκ νέου τα ένστικτά μου περπατώντας στα σοκάκια της Βομβάης. Κάτι υπέπεσε στην αντίληψη μου. Μια σκοτεινή πράξη εξελισσόταν μισό στενό μακριά μου. Μια γυναικεία πνιγμένη φωνή με έκανε να τρέξω με αφύσικη ταχύτητα. Δύο μεσήλικες Ινδοί με μακριά γένια είχαν στριμώξει μια κοπέλα. Ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Δεν πρόλαβαν να την διακορεύσουν! Ο αγκώνας του άντρα που κρατούσε το μαχαίρι λύγισε αντίθετα από το φυσιολογικό και το κόκκαλο τινάχτηκε και έσκισε το δέρμα. Ο έτερος έχασε τρία δόντια, απέκτησε μόνιμα μύτη πυγμάχου και τα αρχίδια του πρήστηκαν και έγιναν μοβ. Η κοπέλα σοκαρισμένη ακόμα βρέθηκε σε μια κεντρική οδό δίπλα μου. Προσπάθησε να με ευχαριστήσει, αλλά ήδη απομακρυνόμουν.

Γύρισα πίσω στην οικεία που με φιλοξενούσαν. Ο φίλος μου ότι είχε ξυπνήσει. Στην ηλικία του δεν χρειαζόταν πολλές ώρες ύπνου. Μάζεψα τα πράγματά μου βιαστικά και τον αποχαιρέτησα με ένα απαλό φιλί στο στόμα. Δύο ώρες αργότερα ήμουν στην πρώτη διαθέσιμη πτήση και μετέβαινα στην Νέα Υόρκη. Η γλυκιά "φαγούρα" δεν είχε εντελώς ικανοποιηθεί, αλλά πλέον ήταν σε ελεγχόμενα επίπεδα. Έπρεπε να γαληνέψω ξανά και ο μόνος τρόπος που βρήκα ήταν να αποπλανήσω τη μία αεροσυνοδό. Κοντά μιάμιση ώρα αργότερα από την άφιξη μας, βρέθηκα στο διαμέρισμα της. Απολαύσαμε μαζί ένα ζεστό μπάνιο και στη συνέχεια ξεκινήσαμε τις ερωτικές μας περιπτύξεις.

Επιτέλους δύο ώρες αργότερα ήρθε ο άντρας της για να συμπληρώσει τη διασκέδαση μας. Όσο εκείνη ξεκουραζόταν, αυτός με γαμούσε με πάθος και μακάριζε την τύχη του. Αρκετές ώρες αργότερα κατάφερα επιτέλους να κλείσω τα μάτια μου και να αποκοιμηθώ ανάμεσα τους. Οι ορέξεις μου είχαν κορεστεί...
Copyright protected OW ref: 185778Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).