Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σίγουρα έχεις ακούσει την φράση "Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο". Αντρικά και γυναικεία περιοδικά κατά καιρούς βαφτίζουν μια λίστα με τις δέκα, είκοσι, πενήντα ή εκατό γυναίκες. Αν παρατηρήσεις, αυτές διαφέρουν, γιατί η άποψη είναι υποκειμενική. Χώρια ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν νέα υλικά, ανά λεπτό, ανά ώρα, ανά μέρα και ούτω καθεξής. Για παράδειγμα ο αγαπημένος Ιανός προτιμά την Ούρσουλα Άντρες από τη Μπρτζίτ Μπαρντό. Εγώ προτιμώ τη Σοφία Λόρεν από τη Μέριλιν Μονρόε. Όπως ανέφερα είναι καθαρά υποκειμενικό πώς η κάθε μια ή ο καθένας, αντιλαμβάνεται το ωραίο.

Για να σε βοηθήσω λίγο να καταλάβεις τις μεγάλες διαφορές, θα σου αναφέρω τις πιο όμορφες γυναίκες που έζησαν ποτέ, χωρίς να συμπεριλάβω τις θεότητες. Έχε στο νου σου πως κάθε ιστορικό κομμάτι καταγράφηκε από άνδρες και ο καθένας από αυτούς είτε για δικούς του σκοπούς ή για οποιοδήποτε άλλο εξωγενή παράγοντα μπορεί είτε να αμαύρωσαν ή να μην παρέθεσαν τα πραγματικά γεγονότα. Θα παραθέσω μια μικρή λίστα ξεκινώντας από την Ελλάδα.

Η πιο γνωστή λοιπόν όμορφη γυναίκα είναι η ωραία Ελένη. Το κάλλος της ήταν αφύσικο και ξυπνούσε το κτήνος στους άντρες. Η δεύτερη αν και άγνωστη στον περισσότερο κόσμο είχε ονομαστεί Αρωθέα, αλλά μόλις σε ηλικία πέντε ετών πήρε το όνομα Πυθία! Έζησε περί τον όγδοο αιώνα προ Χριστού. Η τρίτη έζησε περίπου 1000 χρόνια προ Χριστού και ονομαζόταν Γαλάτεια. Καταγόταν από τη Ρόδο και παντρεύτηκε τον βασιλιά της Κύπρου Πυγμαλίωνα. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ως Ελληνίδα η Αριστέα. Η γυναίκα πάνω στην οποία βασίστηκε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου περί το 100 προ Χριστού.

Από την Αίγυπτο διαθέτουμε τη Βασίλισσα Νεφερτίτη περί το 1350 προ Χριστού και την τέταρτη κόρη της τη Φενελαχέτ που ήταν ακόμα πιο όμορφη από τη μητέρα της, παρά την αιμομιξία. Τρίτη έρχεται μια νεαρή αιγύπτια φτωχικής καταγωγής που έφερε το όνομα Νιθεμώρ αλλά αργότερα πήρε το ελληνικό Κασσιόπη και έζησε το δεύτερο μετά Χριστού αιώνα. Η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα και παρόλο που ήταν σχετικά όμορφη ήταν περισσότερο τσαχπίνα και καπάτσα γι' αυτό και δε μπαίνει στη λίστα, αλλά απλώς την αναφέρω.

Τέλος θα προσθέσω τρεις ακόμα γυναίκες που η ομορφιά τους καθηλώνει και κόβει την ανάσα σε όποιον ή και όποια έτυχε να της συναντήσει. Η Ιωάννα της Λορένης, η Ελισάβετ Μπάθορυ και η Μινεχάχα της φυλής Ντακότα. Οι δύο πρώτες κατηγορήθηκαν και δικάστηκαν από άντρες της εποχής παράνομα γιατί η πρώτη επιθυμούσε να παραμείνει παρθένα και η δεύτερη δεν ενέδωσε ποτέ σε εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά και "κυβέρνησε" τον τόπο καλύτερα από τους άντρες. Η τελευταία θρυλείται πως παντρεύτηκε έναν ημίθεο, αλλά στην ουσία ήταν η ίδια που δίδαξε στους ινδιάνους την καλλιέργεια του καλαμποκιού.

Και ας έρθουμε στο σήμερα. Λόγω των κοσμητικών εγχειρήσεων, όπως επίσης και των καλλυντικών, πολλές γυναίκες επωφελούνται και επιθυμούν να διεκδικήσουν τον "τίτλο"! Όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό γιατί το φυσικό κάλλος είναι το απόλυτο ιδεατό σε αυτούς που ακόμα έχουν μάτια και βλέπουν.

Είχα γνωριστεί με την Ισιδώρα πριν κάμποσα χρόνια στο Λος Άντζελες. Αμέσως αντιλήφθηκα δύο πράγματα γι' αυτήν. Πρώτον είχε κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις και δεύτερον επιζητούσε να τη θαυμάζουν. Παρόλα αυτά το μόνο ταλέντο της ήταν το σεξ. Φυσικά είχε συμμετάσχει σε κάποιες ταινίες πορνό, αλλά μέχρι εκεί ήταν η καριέρα της ως ηθοποιού. Ευτυχώς για εκείνη, η τύχη της χαμογέλασε και παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος σύζυγος της άφησε μια περιουσία και ο δεύτερος ήταν ένας διάσημος πλαστικός χειρουργός που της έκανε τα χατίρια και τις επεμβάσεις.

Έτυχε να γνωριστούμε έξω από ένα δοκιμαστήριο ρούχων σε έναν τοπικό οίκο μόδας. Πολύ σύντομα με κάλεσε στο σπίτι της. Διέκρινα ζήλια στο πρόσωπό της, αν και ομολογουμένως την έκρυψε καλά. Εγώ προσωπικά δεν ελκύθηκα τόσο από την ομορφιά της, όσο από την πείνα της να επιδεικνύεται. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στην υπερπολυτελή κατοικία της, διαπίστωσα πως ενίοτε έφερνε γυναίκες "δήθεν" για να διασκεδάσει το σύζυγο και να κάνει πιο πικάντικη τη σεξουαλική τους ζωή.

Μέσα από έναν αρκετά έξυπνο διάλογο με "έπεισε" να κάτσω τουλάχιστον να τους δω να κάνουν σεξ. Δεν ένοιωσα περιέργεια αλλά αντίθετα πείνα. Αν μπορούσε πραγματικά να νοιώσει και να δει, θα το διαπίστωνε. Αλλά ήταν πολλή απορροφημένη στο δικό της μικρό κόσμο.

Όταν ο άντρας της επέστρεψε, έκανε ένα μπάνιο και δειπνήσαμε όλοι μαζί. Την έπιασα να του τρίβει την πούτσα κάτω από το τραπέζι και χαμογέλασα. Λίγο αργότερα θέλησαν να πάμε στο δωμάτιο τους, αλλά εγώ πρότεινα το σαλόνι μιας και είχα εντοπίσει ένα μπουκάλι ουίσκι 50 ετών. Έβαλα ένα ποτήρι και κάθισα σε μια πολυθρόνα απέναντι τους απολαμβάνοντας το θέαμα.

Εκείνη του είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι και το φερμουάρ και ξεκίνησε να του γλείφει την καυλωμένη ψωλή με ζέση και χάρη. Ο άντρας της κρατούσε τα μαλλιά και παρακολουθούσε το στόμα της να του ρουφάει το όργανο μέχρι τα αρχίδια. Που και που έριχνε μια λοξή ματιά προς το μέρος μου. Λίγο αργότερα εκσφενδόνισε το σπέρμα του μέσα στο στόμα της και εκείνη το κατάπιε. Στη συνέχεια εκείνη ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια της, καθώς εκείνος έπαιρνε θέση ανάμεσά τους. Σηκώθηκα με ανάλαφρο πάτημα για να αποκτήσω καλύτερη οπτική γωνία.

Τα δάχτυλα του έτριβαν κυκλικά την κλειτορίδα ενώ είχε άλλα δύο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της και η γλώσσα του πηγαινοερχόταν από την τρυπούλα, στα μουνόχειλα, στην κλειτορίδα και πάλι πίσω. Η Ισιδώρα κατέβασε το φόρεμα που φορούσε και ξεκούμπωσε το στηθόδεσμο αναδεικνύοντας το σιλικονάτο μεγάλο στήθος. Ο σύζυγος άρχισε να καυλώνει εκ νέου και εκείνη κορύφωσε κολπικά και κλειτοριδικά.

Με το που τελείωσε, ο άντρας της έβαλε τη σηκωμένη πούτσα μέσα στο μουνί της και ξεκίνησε να τη γαμάει αργά, κρατώντας την από κάθε γάμπα του ποδιού της. Περπάτησα πίσω από τον καναπέ και έσκυψα προς το γυμνό στήθος της. Έριξα λίγο ουίσκι σε κάθε θηλή και ρούφηξα απαλά κάθε μία. Οι κραυγές της έγιναν εντονότερες. Άφησα το ποτήρι στον πάγκο από το μπαράκι, κάθισα στο σκαμπό και κατέβασα το τάνγκα κιλοτάκι μου κάτω, ενώ ανασήκωσα τη δική μου φούστα. Ξεκίνησα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου και να βάζω τρία δάχτυλα μέσα μου, ενώ τα μάτια μου παρέμεναν καρφωμένα πάνω στο όργανο του άντρα που εισέβαλε μέσα της. Όταν οι κινήσεις του επιταχύνθηκαν, έκανα το ίδιο. Όταν σταματούσε για να ξεκουραστεί χαλάρωνα. Άλλαξαν στάση και εκείνη τον καβάλησε με πλάτη ώστε να βλέπω καλά το μουνάκι της να γαμιέται από το σκληρό όργανο. Πλέον με κοιτούσαν και οι δύο να αυνανίζομαι. Σχεδόν πέντε λεπτά αργότερα έχυσα μαζί τους. Τα μάτια μου είχαν σκουρύνει, αλλά στην εκτόνωση του δικού μου οργασμού δεν αντίκριζα το πραγματικά εξαίσιο θέαμα, αλλά την πείνα της για θαυμασμό. Χάρη σε αυτήν κορύφωσα με μοναδικό τρόπο και ψέκασα το χαλί και το πάτωμα με τους γυναικείους χυμούς μου.

Αργότερα βρέθηκα να τσιμπουκώνω τον άντρα της και να τη δαχτυλώνω. Ανά μερικά λεπτά άλλαζα παρτενέρ για στοματικό σεξ. Έγλειφα εκείνη και την έπαιζα σε αυτόν. Κατόπιν τον έβαλα να της γαμήσει το κωλαράκι όσο εγώ βρισκόμουν σκυμμένη από κάτω τους και πότε της έγλειφα το μουνί και πότε τα αρχίδια του. Όταν τελείωσαν κι οι δυο ξανά, έπεσαν εξουθενωμένοι στον καναπέ. Εγώ ήπια την τελευταία γουλιά από το μπουκάλι και έφυγα για το σπίτι μου.

Είχε έρθει ο καιρός να φύγω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151111221S001
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.