Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κάποτε απολάμβανα τα αθλήματα! Από τα αρχαία χρόνια υπήρχαν διαγωνισμοί και όχι μόνο στα ατομικά αθλήματα που όλοι γνωρίζουν τώρα, αλλά και στα ομαδικά. Το πρώτο ομαδικό άθλημα ήταν ο χορός. Στη συνέχεια έρχεται ένα είδος που στην Ελλάδα αποκαλείται "Μήλα" και αργότερα το Πόλο επί χόρτου με άλογα. Όμως απόψε θα σου αναφέρω το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και κατά τη γνώμη άθλημα για ακονισμό του μυαλού. Τον προπάτορα του σκακιού. Τα πιο παλιά πιόνια και σκακιέρα που έχουν ανακαλυφθεί, προέρχονται από την Ινδία του 8ου μετά Χριστού αιώνα και η ονομασία του παιχνιδιού ήταν Τσατράνγκ. Από τότε πέρασε στους Πέρσες, στους Άραβες και τέλος ήρθε στην Ευρώπη με τη μορφή που έχει σήμερα. Οι πιθανές κινήσεις σε ένα παιχνίδι που θα καταλήξει ισόπαλο με μόνο δύο βασιλιάδες στο τέλος είναι περίπου 2x10 εις την 46η δύναμη. Φαντάσου τα μηδενικά.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει το μύθο για τη σκακιέρα και το ρύζι, θα σου αναφέρω πως ο εφευρέτης του παιχνιδιού, όταν το παρέδωσε στον άρχοντα ενός βασιλείου ζήτησε πληρωμή να του δώσουν ένα κόκκο ρυζιού για το πρώτο τετράγωνο και στη συνεχεία διπλασιάζοντας τους κόκκους για κάθε τετράγωνο. Δηλαδή του ζήτησε 1 κόκκο συν 2 εις την 63η δύναμη. Το βασίλειο θα είχε φαλιρίσει πριν καν να φτάσουν στα μέσα της σκακιέρας. Φυσικά όταν ο βασιλιάς κατάλαβε πως είχε πιαστεί κορόιδο διέταξε να σκοτώσουν τον εφευρέτη. Όμως αυτός ο μύθος τι σου λέει ακριβώς για την προέλευση του σκακιού; Στην Ινδία δεν είχαν ορυζώνες! Πάμε στην Κίνα; Εκεί έχουν ανακαλυφθεί οι πιο αρχαίες εξημερωμένες καλλιέργειες ρυζιού περίπου δέκα χιλιάδες χρόνια πριν!

Κοιτώντας πίσω στα βάθη των αιώνων θα μπορούσαμε να πιθανολογήσουμε ότι ο προπάτορας του σημερινού σκακιού προήλθε από την Κίνα, μεταπήδησε στην Ινδία και ούτω καθ' εξής. Ποιος όμως ή ποια ήταν που εφηύρε στην πραγματικότητα αυτό το εξαίσιο πνευματικό άθλημα/παιχνίδι; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό.

Υπάρχουν πάνω από 2000 βαριάντες/παραλλαγές (μέθοδοι αρχικού σταδίου μιας παρτίδας που ονομάζεται "άνοιγμα") στο σημερινό σκάκι. Ο υπολογιστής λένε ότι ξεπέρασε τον άνθρωπο εδώ και χρόνια γιατί αφού έμαθε τη "θυσία" και προσαρμόστηκε, θεωρητικά μπορεί να αντιληφθεί περισσότερους και πιο περίπλοκους συνδυασμούς. Όμως ένας ανθρώπινος νους δε χωράει σε έναν υπέρ-υπολογιστή. Ο αγαπημένος μου σκακιστής είναι ο Χοσέ Ραούλ Καπαμπλάνκα από την Κούβα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θεώρησε ότι όσο εξελισσόταν το άθλημα, τότε ο κόσμος θα έχανε το ενδιαφέρον του γιατί οι αντίπαλοι θα έρχονταν ισόπαλοι. Φυσικά όμως δεν προνόησε ότι πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να αντιληφθούν την πολυπλοκότητα των κινήσεων. Πλέον οι αθλητές του σκάκι δεν διαβάζουν-αφομοιώνουν τα πιθανά ανοίγματα, αλλά χρησιμοποιούν τους υπολογιστές για να μάθουν από αυτούς.

Παρόλα αυτά όμως θέλω να σου αναφέρω ότι μια παρτίδα πραγματικά θα καταλήγει ισόπαλη, αν οι δύο αντίπαλοι έχουν την εφευρετικότητα να απαντούν σωστά σε κάθε κίνηση.

Στα τέλη Νοεμβρίου του 2018 ήμουν στο Λονδίνο. Φυσικά η διαμονή μου στην πόλη είχε ξεκινήσει από τον Αύγουστο του χρόνου και διεξήγαγα ένα παιχνίδι με κινήσεις αναμονής για να επιτεύξω τον πρωταρχικό σκοπό μου. Είχα καταφέρει να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα στο κεντρικό Λονδίνο, στην περιοχή Χόλμπορν. Η καθημερινή αμφίεση μου ήταν περισσότερο του πανκ στυλ της δεκαετίας του 80. Τζιν σορτσάκια η παντελόνια, μαύρες μπότες με χαμηλό τακούνι και σίδερο μπροστά στη μύτη, δερμάτινα μπουστάκια ή γιλέκα, έντονο χρωματιστό μεηκάπ και σκιά στα μάτια, περμανάντ και ροζ, γαλάζιες και πράσινες τούφες στα μαλλιά. Αξεσουάρ με αλυσίδες και σκουλαρίκια στα αυτιά, στα φρύδια, στη μύτη και στη γλώσσα. Χένες εξάμηνης διάρκειας σε εμφανή μέρη του σώματος με μότο το God save the Queen και Kill the King!

Οι παμπ στο Λονδίνο κλείνουν στις 12 το βράδυ, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κλαμπάκια για να μεταβείς αργότερα, μόνο που δεν βρίσκονται και στις καλύτερες συνοικίες της πόλης. Χώρια που τα ταξί είναι χειρότερα και από τα "φαρμακεία" ή την εφορία! Η περσόνα μου ήταν μιας κακομαθημένης νεαρής με περιουσία. Φυσικά είχα ήδη γίνει μέλος σε διάφορα κλαμπ-λέσχες είτε χρησιμοποιώντας την πειθώ ή τα κάλλη μου.

Συγκεκριμένα θυμάμαι να έχω εντοπίσει τον ιδιοκτήτη μιας λέσχης κοντά στο σπίτι μου. Αυτός ο άντρας είχε ένα κάπως περίεργο φετίχ, αν και προσωπικά δε βρίσκω τίποτα παράξενο πλέον. Δε γούσταρε το σεξ! Τι εννοώ; Δεν του άρεσε να γαμάει καμία τρύπα, όπως μουνί, κώλο ή στόμα! Αντίθετα απολάμβανε αυνανισμό από τρίτες, με χέρια αλλά κυρίως πόδια. Ήθελε να του παίζουν το καυλί με τις πατούσες και προτιμούσε μεγάλες καμάρες.

Μια Παρασκευή που η λέσχη του είχε αυξημένη κίνηση, κατάφερα με ευκολία να παρακάμψω τον έλεγχο στην είσοδο φορώντας επίσημο μαύρο νυχτερινό φόρεμα και περούκα. Σε ένα από τα πριβέ δωμάτια της λέσχης τον εντόπισα και τον ξεγέλασα σχετικά εύκολα. Κλειδώνοντας την πόρτα πίσω μου του κατέβασα το παντελόνι, πέρασα από πίσω του και για περίπου είκοσι λεπτά τον μαλάκισα και με τα δύο χέρια μου απολαυστικά, χαϊδεύοντας που και που τα αρχίδια του και μαλάζοντας το καυλί του πότε αργά και πότε γρήγορα. Έχυσε βογκώντας μια τεράστια ποσότητα σπέρματος πάνω σε κάτι νεοκλασικά μαονένια σεντούκια που ήταν ο διάκοσμος του δωματίου.

Μια ώρα αργότερα βρεθήκαμε σε άλλο δωμάτιο με γοτθικό στυλ. Εκεί χρησιμοποίησα τις μεγάλες καμάρες μου για να του την παίξω άλλη μια φορά. Τα χύσια του πετάχτηκαν πάνω από ένα μέτρο ψηλά κατά την κορύφωση. Επίσης απολάμβανε το σκηνικό ότι δεν "καύλωνα", αλλά ταυτόχρονα γούσταρα να του παίζω την πούτσα. Πολύ σύντομα απόκτησα μόνιμη πρόσβαση στη λέσχη-κλαμπ και σταδιακά επανέφερα την αρχική μου αμφίεση. Η μόνη διαφορά ήταν ότι έβαφα πάντοτε τα νύχια των ποδιών μου κόκκινα, για να καλύψω τα γούστα του.

Όταν βεβαιώθηκα πλήρως, επέστρεψα στις καθημερινές μου ασχολίες. Για τις ατομικές μου ανάγκες είχα ένα ζευγάρι φανατικών οπαδών την πανκ ροκ. Τους είχα γνωρίσει σε μια παμπ στην περιοχή Τσέλσι. Είχα δει που τρύπωσαν στις γυναικείες τουαλέτες και τους ακολούθησα. Πιάσανε τη γωνιακή τουαλέτα κι εγώ μπήκα στη διπλανή. Εκεί η κοπέλα του έπαιρνε πίπα. Εγώ σκαρφάλωσα για να τους κοιτάω και της φώναξα να συνεχίσει. Γύρισαν προς το μέρος μου και μου έκαναν σήμα να μπω στο στενό χώρο μαζί τους. Πράγματι κατάφερα να στριμωχτώ και όσο η κοπέλα με τα κίτρινα βαμμένα μαλλιά τον τσιμπούκωνε, ξεκούμπωσα το τζιν σορτσάκι μου και έβαλα δύο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι μου κοιτώντας την. Την παρότρυνα να τον κάνει να χύσει βρίζοντας την και ο τύπος το απολάμβανε πέραν του δέοντος. Όταν την έχυσε στο στόμα εκείνη τα κατάπιε κι εγώ τελείωσα στα δάχτυλα μου. Πήγα να της βάλω το γεμάτο υγρά δείκτη μου στο στόμα της και μου είπε ότι δεν είναι λεσβία! Ανασήκωσα τους ώμους μου αδιάφορα.

Αργότερα το ίδιο βράδυ βρεθήκαμε στο σπίτι του τύπου. Εκείνη δε με άφηνε να τη γλείψω και το σεβάστηκα. Γούσταρε όμως να μας παίρνει μάτι και επέτρεπε στον εαυτό της να είμαι σχετικά κοντά της, αρκεί να μην την άγγιζα! Ο άντρας (ποιος στη χάρη του) μας γαμούσε εναλλάξ, αλλά πάντοτε φορούσε νέο προφυλακτικό, οπότε αναγκάστηκα να τους αγοράσω δέκα δωδεκάδες. Δεν με ένοιαξε ιδιαίτερα, μιας και ήταν πολύ προικισμένος και ικανοποιούσε άψογα τις τρυπούλες μου. Χώρια που με ενθουσίαζε το καταπληκτικό εύρος της βωμολοχίας, αλλά και η προφορά της κοπέλας, όταν ο δικός της μου έσκιζε τις τρυπούλες.

Την Τετάρτη στις 28 Νοεμβρίου ήταν η μέρα που άλλαξα εντελώς την αμφίεση μου και γύρισα στο πιο αριστοκρατικό. Φορώντας ενιαίου μαύρου χρώματος ταγέρ, γούνα αλεπούς, πλατύγυρο μαύρο καπέλο με λεπτό αραχνοΰφαντο βέλο και γόβες με μικρό τακούνι, παρουσιάστηκα στην αίθουσα διοργανώσεως του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκάκι που ήταν στο Κολλέγιο του Χόλμπορν. Τα δώδεκα ματς που είχαν δώσει ο Νορβηγός παγκόσμιος πρωταθλητής με τον Αμερικανό διεκδικητή είχαν λήξει ισόπαλα, αν και θα μπορούσαν εκατέρωθεν να κερδίσουν κάποια από αυτά αν κατάφερναν να εκμεταλλευτούν κάποια μικρά λάθη. Τρία υπέρ του Νορβηγού και ένα υπέρ του Αμερικανού.

Το τουρνουά θα κρινόταν με τρεις αγώνες "μπλιτζ" (ταχύτητας σκέψης/ελάχιστης διάρκειας), στο οποίο ο Νορβηγός κέρδισε 3-0 και παρέμεινε πρωταθλητής. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα και τη στιγμή που σιγούρευε τη νίκη του, έγινε μια διακοπή ρεύματος για ένα δευτερόλεπτο. Τόσο όσο χρειαζόταν για να αποσπάσουν την προσοχή όλων.

Καθώς έδιναν την τελευταία συνέντευξη τύπου αργότερα αλληλοσυγχαίροντας τον αντίπαλο, απομακρύνθηκα αγκαζέ με τον ιδιοκτήτη της λέσχης που με είχε καλεσμένη στο τουρνουά. Μπήκαμε στη λιμουζίνα του και κάθισα απέναντι του βγάζοντας τις γόβες μου. Τα δάχτυλα των ποδιών μου του γαργάλησαν και του έτριψαν τον καβάλο του παντελονιού που σκλήρυνε απότομα. Εκείνος έλυσε τη ζώνη του και κατέβασε το φερμουάρ, πετώντας την πρησμένη από καύλα ψωλή του. Πολύ σύντομα φυλάκισα την πούτσα του στις πατουσίτσες μου και με γοργές κινήσεις του βάρεσα μια ποδομαλακία. Έχυσε πάνω στα πόδια μου μέσα σε μερικά λεπτά, αλλά αυτή τη φορά δε θα τον άφηνα έτσι.

Φτάσαμε στην οικεία του και στο σαλόνι γδύθηκα εντελώς μπροστά του. Το μουνάκι μου ήδη έσταζε και τον έβαλα με βία να με γλείψει. Αφού τα μάτια μου σκούρυναν τον κράτησα ανάμεσα στα πόδια μου για σχεδόν μια ώρα, τελειώνοντας με δυνατούς οργασμούς και ραντίζοντας τον με τα υγρά μου. Τρία τέταρτα αργότερα βρέθηκα στο σπίτι του πανκ ζευγαριού που τρόμαξε να με αναγνωρίσει. Ούτε η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει από τη λαγνεία μου. Μέχρι να γυρίσει ο συμβίος της από τη δουλειά του, την έγλειψα πάτο-κορφή. Η γλώσσα μου εισχώρησε σε όλες τις τρυπούλες της εξόν από τα ρουθούνια. Όταν της έγλειφα τον κώλο δε έχυσε ένα μεγάλο ποτάμι κολπικά.

Ο άντρας μας βρήκε στο κρεβάτι με εκείνη ανάμεσα στα πόδια μου να με γλείφει. Πολύ σύντομα η πούτσα του βρήκε το δρόμο για το στόμα μου και εν συνεχεία άλλαξε θέση και με γάμησε χωρίς προφυλακτικό μέχρι που έχυσε βαθιά μέσα στον κόλπο μου κατά τη διάρκεια του πιο δυνατού οργασμού μου.

Κατόπιν τον τσιμπουκώσαμε και οι δύο ταυτόχρονα, ενώ ενίοτε τα στόματα μας κόλλαγαν στη βάλανο του και αντάλλαζαν φιλιά και χαϊδεύματα της γλώσσας. Ο κώλος μου στήθηκε προκλητικά, ενώ εκείνη είχε μπει κάτω από τα πόδια μου και μου έγλειφε το μουνί ενώ έτριβε την κλειτορίδα. Για άλλη μια φορά κορύφωσα μόνο για εμένα και τους άφησα στο κρεβάτι. Ντύθηκα στα γρήγορα και φεύγοντας από το σπίτι τους, κοίταξα με χαμόγελο την πλαστικοποιημένη ταυτότητα του δημόσιου ηλεκτρολόγου καθώς και το φωσφοριζέ πορτοκαλί γιλέκο του.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211221S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).