Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δε θέλει πολύ ψάξιμο. Δε χρειάζεσαι επίσκεψη στη βιβλιοθήκη. Με λίγα χτυπήματα στα πλήκτρα ενός υπολογιστή βρίσκεις απαντήσεις σε σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση. Εκτός από πολύ λίγες πλέον. Αλλά σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις που κανείς δεν μπορεί ή τολμά να δώσει απαντήσεις στηρίζονται πολλαπλά θεωρήματα...

Ας πάρουμε κάτι απλό. Μια ευθεία μπορεί να ενώσει δύο σημεία. Καμία παραπάνω! Σωστά; Ναι, αλλά στο επίπεδο. Στη σφαίρα δύο σημεία μπορούν να ενωθούν από άπειρες ευθείες.

Πάμε στην τέταρτη διάσταση. Ο χρόνος. Μόνο αυτός. Αν και κινείσαι μέσα στο χρόνο, δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Πώς κινείσαι; Μη σκέφτεσαι τις υπόλοιπες διαστάσεις, αλλά μόνο το χρόνο. Εύκολο ε; Γιατί δε μπορείς να κινηθείς πίσω στο χρόνο; Γιατί το παρελθόν έχει γίνει και δε μπορεί να αλλάξει. Μόνο το μέλλον αλλάζει, ανάλογα με τις επιλογές σου. Έστω ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσες να γυρίσεις πίσω στο χρόνο. Ακόμα και αν μπορούσες να αλλάξεις την ιστορία, όταν θα γυρνούσες στο δικό σου χρόνο, θα διαπίστωνες ότι δεν έκανες τίποτα. Αλλά αν παρέμενες στο σημείο που γύρισες για να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις ίσως να εντόπιζες μικροδιαφορές. Για παράδειγμα αντί για τον Χίτλερ θα ήταν ο Χίμλερ. Ο ένας ήταν ζωγράφος και δεν έτρωγε κρέας. Ο άλλος λιποθυμούσε στη θέα του αίματος. Η εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία θα είχε ανέβει και θα είχε πέσει, άσχετα με το τι έκανες. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είναι στο παρελθόν. Συνέβη! Δε μπορείς να το αλλάξεις.

Το πιο απλό παράδειγμα είναι το ποτάμι. Σκέψου τον χρόνο σαν ένα μεγάλο ποτάμι. Αν ρίξεις μια πέτρα στο ποτάμι θα κάνει λίγες διακυμάνσεις και μετά θα συνεχίσει. Αν ρίξεις ένα βράχο το ίδιο. Αν πάρεις δύο λίτρα νερό από το ποτάμι, εκείνο θα συνεχίσει να ρέει. Ξέρω την ερώτησή σου. Αν κατάφερνα να αλλάξω την κοίτη του ποταμού; Δεν έχει καμία σημασία! Το ποτάμι ρέει ακόμα. Τι κι αν άλλαξες την πορεία του; Ακόμα κι αν φράξεις το ποτάμι, εκείνο θα βρει τρόπο να κυλήσει. Εξόν κι αν έχεις τη δύναμη να παγώσεις το ποτάμι για πάντα. Τότε ο χρόνος σταματά. Κι εσύ νοείσαι θεός.

Να γιατί η μηχανή του χρόνου είναι επιστημονική φαντασία. Και ο πρώτος που την εισήγαγε είχε σκεφτεί πολύ πριν γράψει την ιστορία του. Να γιατί η μηχανή πήγαινε μόνο μπροστά! Στο μέλλον του πρωταγωνιστή. Στη συνέχεια πολλοί εκμεταλλεύθηκαν τη θεωρία. Κανένας δεν κατάφερε να δώσει ολική και στοιχειοθετημένη ουσία, εξ ου και τα πολλαπλά θεωρήματα τα οποία δεν είναι αποδεικτέα γιατί δε στέκουν.

Όχι γλυκέ μου. Μη γίνεσαι αρνητής! Αλλά θες απόδειξη! Γιατί το μυαλό σου δε μπορεί να αντιληφθεί και να δεχθεί αυτά που λέω...

Είναι κρίμα! Αλλά άσε με να σου δώσω ένα τελευταίο παράδειγμα. Αυτό είναι μια πέτρα που ρίχνω στο ποτάμι του χρόνου. Αν δεν την έριχνα, το μόνο που θα άλλαζε είναι η ώρα. Αντί να σου πάρω μια πίπα μέσα στην τουαλέτα του μπαρ, το βράδυ σπίτι σου θα έπαιζες την πούτσα σου σκεπτόμενος εμένα για να ανακουφίσεις τον πόθο σου και τα πρησμένα αρχίδια.

Του έπιασα το πέος πάνω από το παντελόνι και το έτριψα δυνατά. Στη συνέχεια πήγα προς τις τουαλέτες του μπαρ. Με ακολούθησε σχεδόν αμέσως, ενώ η μπαργούμαν μας κοιτούσε με ένα ύφος λαχτάρας αναμεμειγμένο με αηδία. Είχε ακούσει το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας μου, αλλά είχε επικεντρωθεί στα τελευταία λόγια.

Μπήκαμε στις τουαλέτες που χωρίζοντας από δύο ξύλινες συρόμενες πόρτες. Αγοράκια αριστερά, κοριτσάκια δεξιά. Μπήκαμε στη γυναικεία. Αφού έσυρα την πόρτα και τη θηλύκωσα με το μικρό πιαστράκι, του κατέβασα το παντελόνι. Η πούτσα του ήταν ήδη στητή και έτοιμη να τρυπήσει το μποξεράκι. Κατέβασα το κάθισμα του καμπινέ και πέρασα προσεκτικά τα πόδια μου ανάμεσα στις δύο άκρες της λεκάνης.

Εκείνος είχε ήδη κατεβάσει το μποξεράκι. Το στόμα μου βρέθηκε μονομιάς στη βάλανο. Έγλειψα κυκλικά και γαργάλησα με τα δόντια μου το πετσάκι. Σιχαίνομαι όταν οι άντρες δεν έχουν κάνει περιτομή και το δέρμα καλύπτει το πέος τους. Μάλλον δεν την έπαιζε συχνά όταν ήταν μικρός ή έχει δερματολογικό πρόβλημα. Το αριστερό χέρι μου έπιασε και μάλαξε τα παχιά και τριχωτά αρχίδια. Άλλη αηδία! Αν δεν τα ξυρίζεις, τουλάχιστον ψαλίδισε τα! Το δεξί χέρι μάλαξε δυνατά την πούτσα και σε ένα λεπτό το στόμα μου πλημμύρισε με σπέρμα. Τον είχα τσιμπουκώσει γρήγορα και δυνατά. Η γεύση του ήταν ξινή. Τι στο διάολο έτρωγε; Κοίταξα προς το πρόσωπό του. Τα μάτια του είχαν κλείσει και ανέπνεε με ταχύτητα.

Σηκώθηκα, πέρασα από δίπλα του και πήγα να τα φτύσω στο νιπτήρα. Συνήθως δεν έχω θέμα, αλλά ετούτος το είχε παρακάνει. Βγήκα από την τουαλέτα και τον άφησα ακόμα εκεί. Χαμογέλασα όταν είδα τη μπαργούμαν στον εξωτερικό χώρο.

- Ένα λεπτό, της είπα. Ίσως και λιγότερο. Εσένα όμως θα σε γλείψω για ώρες αφού σχολάσεις. Και τώρα που το σκέφτομαι... αδιαθέτησες; Σωστά; Και έχεις δυνατές κράμπες; Ναι! Θα σε περιμένω έξω.

Δεν είναι θεώρημα ή υπόθεση. Ήθελα να κάνω κάποιον να τελειώσει και το έκανα, αλλά ήθελα επίσης να κάνω κάποια να δει αστράκια. Χώρια που ήμουν σίγουρη πως η μπαργούμαν διέθετε μια αρκετά μεγάλη συλλογή από δονητές στο σπίτι της. Δε γελάστηκα! Μισή ώρα αργότερα είχα ζώσει ένα στράπον και την πήδαγα ιεραποστολικά σα λυσσασμένη. Το στόμα μου άλλαζε θέσεις από θηλή, σε θηλή, σε λαιμό, σε χείλη. Κι εκείνη έχυνε, έχυνε, έχυνε μέχρι που με παρακάλεσε δυο ώρες αργότερα να σταματήσω. Με το στραπόν ακόμα περασμένο στη μέση μου, πήγα και της έφερα ένα μεγάλο μπουκάλι νερό από το ψυγείο. Ήπιε σχεδόν το μισό με βουλιμία και μετά έκλεισε τα μάτια. Μισή ανάσα αργότερα κοιμόταν.

Έλυσα το πλαστικό καυλί και γεύτηκα τα υγρά της. Μου θύμισε ώριμο σύκο. Ξανάφερα στο μυαλό μου όλο το σκηνικό. Με το που μπήκαμε σπίτι της, άρχισα να της βγάζω τα ρούχα και να τα πετάω όπου έβρισκα. Με οδήγησε στο μοναδικό δωμάτιο με κρεβάτι, αλλά με μια τεράστια εντοιχισμένη ντουλάπα. Άνοιξε τη μια θύρα και έβγαλε από το πιο χαμηλό συρτάρι το στράπον. Εγώ ήδη είχα πετάξει τα ρούχα μου και το πήρα με βιάση από τα χέρια της. Τέσσερις ανάσες αργότερα το είχα ζώσει καλά και την έσπρωξα στο κρεβάτι. Τα χείλη μου βρήκαν τα δικά της, η γλώσσα μου χώθηκε στο στόμα της και πάλεψε με τη δική της. Το δεξί χέρι τσίμπησε την αριστερή θηλή, ενώ το αριστερό οδηγούσε μέσα της το πλαστικό καυλί. Αναστέναξε με χαρά και ανακούφιση.

Στην ανάμνηση αυτή, έβαλα βαθιά μέσα στο μουνί μου το δονητή, ενώ έτριψα με μανία την κλειτορίδα μου. Έστρεψα το βλέμμα μου προς το κορμί της που ανέπνεε αργά και βυθίστηκα στη φαντασίωση, μέχρι που έχυσα εκστατικά. Στη συνέχεια ξάπλωσα δίπλα της, την πήρα αγκαλιά και χούφτωσα το δεξί ελεύθερο στήθος. Έκλεισα τα μάτια και αποκοιμήθηκα, ξέροντας τι θα επακολουθούσε.

Πραγματικά λίγο πριν ξημερώσει, η γλώσσα της βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Έκανε μικρές αργές κινήσεις φοβούμενη μη με ξυπνήσει, αλλά οι αισθήσεις μου ήταν ήδη υπεροξυμένες. Όταν βρήκε την κλειτορίδα μου, την έπιασα από τα μαλλιά και πίεσα το κεφάλι της προς τη λεκάνη μου. Δεν αντιστάθηκε κι εγώ αφέθηκα ξανά στη χαρά του οργασμού. Ειδικότερα όταν μετά από λίγο μια μικρή τάπα χώθηκε στο κωλαράκι μου και το στράπον διαπέρασε το μουνί μου. Το στόμα της βρέθηκε να βυζαίνει το στήθος μου και τότε επιτέλους τα μάτια μου σκούρυναν και άρχισα να χύνω δυνατά.
Copyright protected OW ref: 185616Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.