Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι περίεργο το πόσο εύκολα μπορεί μια γυναίκα να βγάλει χρήματα στις μέρες μας. Πρόσφατα διάβασα για έναν Σαουδάραβα να προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια σε μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον εαυτό της. Του είπε όχι σύμφωνα με τα νέα, αλλά αν της προσέφερε δέκα; Τώρα κάποιος θα μπορούσε να υπαινιχθεί πολλά με αυτή την τολμηρή μου πρόταση. Θα σου διηγηθώ κάτι για να καταλάβεις τη διαφορά.

Ήμουν στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στον ουρανοξύστη Μπουρτζ Καλίφα. Το υψηλότερο κτίριο του κόσμου. Έπρεπε να το δω. Βρέθηκα στο εβδομηκοστό όγδοο όροφο που γινόταν ένα πάρτι. Τι πάρτι αναρωτιέσαι; Ένα πριγκιπικό πάρτι. Εφτά άτομα της βασιλικής οικογένειας, όλοι πρίγκιπες. Γύρω στις τριάντα κοπέλες, όλες καλλίγραμμες. Και περί τα δώδεκα άτομα ιδιωτικής ασφάλειας μαζί με τέσσερα άτομα προσωπικό σερβιρίσματος που ήξεραν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Γαλλικές σαμπάνιες άνοιγαν και γέμιζαν τα κρυστάλλινα ποτήρια. Κοκαΐνη σε αρκετές δόσεις. Τα κορίτσια να κυκλοφορούν μόνο με τα στρινγκάκια τους ή και εντελώς γυμνές. Να κολυμπάνε στην πισίνα ή να βρίσκονται στο τζακούζι. Και να γαμιούνται με τους μοσχαναθρεμμένους.

Ένας από αυτούς με πλησίασε και μου έπιασε τον κώλο. Με ρώτησε στα αγγλικά με σπασμένη προφορά της Οξφόρδης γιατί δεν είμαι γυμνή. Του απάντησα στα αραβικά πως δεν ανήκω σε κανέναν και κάνω ότι θέλω. Τον εξίταρε το γεγονός ότι μιλούσα τη γλώσσα του και μάλιστα με ντόπια λαλιά. Αλλά έκανε και νόημα στον επικεφαλής της ασφάλειας. Προσπάθησαν να μου πιάσουν κουβέντα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το μόνο που τους είπα είναι ότι ΔΕΝ είμαι μουσουλμάνα, αλλά μπορούσα να απαγγείλω δεκαεφτά παραβάσεις βάσει του Κορανιού.

Το μάτι μου είχε πέσει σε μια τριαντάρα Αμερικανίδα που φορούσε μπικίνι, αλλά δεν διασκέδαζε με τις άλλες κοπέλες. Ήταν ξανθιά, πανέμορφη, με γαλανά μάτια, ψηλή στο 1.70, με στητό μεγάλο στήθος που ξεχείλιζε από το στηθόδεσμο. Χωρίς καν να με αντιληφθούν, την πλησίασα και την παρέσυρα από το χέρι σε μια από τις εννέα τουαλέτες, που ευτυχώς ήταν άδεια. Γρήγορα πιάσαμε κουβέντα. Ήξερα τι θα μου έλεγε πριν μου το πει, αλλά την άφησα να τα βγάλει από μέσα της. Με δυο λόγια ήταν οκτώ χρόνια στην ακολουθία και δεν ανήκε καν στο επίσημο χαρέμι. Είχε γεράσει. Πλέον ζήτημα ήταν αν την πηδούσαν μια φορά το μήνα.

Δε χρειάστηκε πάρα πολύ να αντιληφθώ τι συνέβαινε. Τουλάχιστον αυτή είχε κρατηθεί μακριά από ουσίες, περιόριζε τη χρήση αλκοόλ και περνούσε τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Το μόνο που είχε να δείξει στον εαυτό της ήταν κάμποσα χρήματα σε έναν λογαριασμό. Ίσως αυτή με είχε τραβήξει στον ουρανοξύστη και όχι το πάρτι.

- Πιστεύω πως είναι καιρός να αλλάξεις επάγγελμα, της είπα. Δε θα είσαι σκλάβα, αλλά αφεντικό.

- Μα πώς; Φοβάμαι.

- Άστο πάνω μου. Ετοίμασε τα πράγματά σου και περίμενε με στο τάδε ξενοδοχείο. Δωμάτιο 1240. Θα ειδοποιήσω να σε περιμένουν και να σε συνοδέψουν.

Λίγη ώρα αργότερα έφυγε, ενώ εγώ άρχισα να αποπλανώ έναν-έναν τους πρίγκιπες. Δε χρειάστηκε πολύ να τους καυλώσω και να τους σπρώξω στον παροξυσμό. Ούτε που κατάλαβαν ότι έβαλα λίγη από τη δική μου σκόνη στις δόσεις των μυτιών κοκαΐνης που ρούφηξαν.

Ναι μεν είχα γδυθεί μπροστά και από τους εφτά, αλλά αυτό που έζησαν ήταν παραίσθηση των ναρκωτικών. Ο καθένας νόμιζε ότι με γαμούσε ενώ στην ουσία πηδούσαν ο ένας τον άλλο κι εγώ στεκόμουν στο κέντρο γελώντας ειρωνικά. Στη συνέχεια φώναξα τον επικεφαλής της ασφάλειας και του ζήτησα το διαβατήριο της Αμερικανίδας. Επίσης του ανέλυσα διεξοδικά πως δεν πρέπει να πάθουν τίποτα οι άλλες κοπέλες γιατί ήδη έχω βίντεο το οποίο έστειλα με μέηλ σε ένα φίλο μου χάκερ. Τόσο εύκολο να τον πείσω μπροστά στο θέαμα που αντίκριζε. Όλα τα αδελφάκια μαζί να γαμιούνται σαν τις πιο ξεσκισμένες πούστρες. Τρία λεπτά αργότερα κατέβαινα με τον ανελκυστήρα έχοντας στο χέρι μου το διαβατήριο της και μία επιταγή με αρκετά μηδενικά.

Όταν πήγα στο ξενοδοχείο και μπήκα στο δωμάτιο μου, την είδα να περιμένει με αγωνία, ενώ κάπνιζε ένα σλιμ τσιγάρο με γεύση μέντα. Της έδωσα το διαβατήριο και την επιταγή. Επίσης τη συμβούλεψα τι ακριβώς να κάνει όταν θα γυρνούσε στη χώρα της. Όλος αυτός ο διάλογος συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της πτήσης μας στη Νέα Υόρκη. Φυσικά ήμασταν στην πρώτη θέση. Από το αεροπλάνο ξεκίνησε η επιχείρηση της με μια μικρή βοήθεια. Οι συνεπιβάτες μας ήταν επιχειρηματίες άντρες και ένας άλλος πρίγκιπας.

Καθώς δύο τουλάχιστον ξερογλείφονταν κοιτώντας μας, έβαλα "και καλά" την επιταγή στα χέρια της. Εκείνη είχε μπει από νωρίς στο κόλπο. Με αγκάλιασε και με φίλησε. Καθώς μας έφεραν κουβέρτες για να σκεπαστούμε, έκλεισα το μάτι πονηρά σε έναν επιχειρηματία. Αυτός στράφηκε καλύτερα προς το μέρος μας και είδε το χέρι της να μπαίνει κάτω από τη δική μου κουβέρτα. Σε λίγο τα δάχτυλα της μου γαμούσαν το μουνάκι με πάθος και καυλωτικό τρόπο. Κράτησα τις κραυγές μου, αλλά έχυσα εκστατικά. Ο τύπος είχε κοκκινίσει και παρήγγειλε ποτό. Του σήκωσα τον αντίχειρα και έδειξα δήθεν τη φίλη μου. Σχημάτισα κύκλο με το δείκτη και τον αντίχειρα για να του αναφέρω πόσο καλή ήταν. Η γραβάτα του λύθηκε.

Παίξαμε το παιχνιδάκι αυτό δύο φορές ακόμα στις θέσεις μας και μια στην τουαλέτα. Εκεί όμως της έβαλα εγώ δάχτυλα παντού και την έγλειψα μέχρι που έλιωσε στη γλώσσα μου.

Δύο χρόνια αργότερα έτυχε να συναντηθούμε σε μια δεξίωση στη Νέα Υόρκη. Αφού την παρακολούθησα για λίγο, δε χάλασα το προσωπείο της. Συναντηθήκαμε στις γυναικείες τουαλέτες και με ευχαρίστησε. Ήταν αρραβωνιασμένη με έναν πολύ καλό χαρακτήρα, ο οποίος δεν ήξερε πως έβγαζε τα προς τα ζειν. Παρόλα αυτά η ίδια ξέροντας τις ορέξεις μου, μου κανόνισε μια νυχτερινή βραδιά με πέντε από τις πιο ακριβοπληρωμένες κοπέλες της, οι οποίες με ικανοποίησαν άψογα, αλλά όχι από επαγγελματισμό. Το έκαναν με ευχαρίστηση και για να δείξουν πόσο πολύ συμπαθούσαν την Αμερικανίδα φίλη μου που τις οργάνωσε.

Φυσικά όσο κι αν σκούρυναν τα μάτια μου από την έκσταση που ζούσα, τις αντάμειψα όλες με ένα δυνατό οργασμό, μιας και η γλώσσα μου έχει αυτή τη μαγευτική ικανότητα. Να κάνει οποιαδήποτε και οποιονδήποτε να χύνει δυνατά.

Αν δεν κατάλαβες τη διαφορά ακόμα, τότε δεν ξέρω τι άλλο να πω…
Copyright protected OW ref: 185628Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).