Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θέρμες, σάουνα, χαμάμ… ίδια περίπου λέξη για να περιγράψει τον τρόπο που πλένονταν αρκετοί αρχαίοι πολιτισμοί. Η υδροθεραπεία είχε αναπτυχθεί πολύ πριν την "ανακαλύψουν" οι επιστήμονες. Ιαματικές πηγές με σουλφουρικό νιτρώδες αέριο που βοηθούσαν στη θεραπεία των ρευματισμών κυρίως, αλλά και κάποιων άλλων παθήσεων. Πόσες γνώσεις έχουν ξεχαστεί με την πρόοδο του πολιτισμού και της επιστήμης;

Ήμουν στην πόλη Σπα του Βελγίου. Ναι! Από εκεί προήλθε η λέξη σπα που έχεις ακούσει αρκετές φορές. Όμως η ονομασία της πόλης δόθηκε από τους Ρωμαίους. Υπάρχουν ακόμα θερμές ιαματικές πηγές σε εκείνα τα μέρη. Salus Per Aquam! Υγεία μέσω του ύδατος. Είχα κλείσει ένα διήμερο χαλάρωσης με ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Απολέπιση, μασάζ, σάουνα, τζακούζι, λασποθεραπεία, τύλιγμα σώματος με φύκια, τα πάντα.

Αυτές οι περιποιήσεις που δεχόταν το κορμί μου είναι από τις λίγες φορές που δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αυξήσει την ερωτική διάθεση. Είτε με αγγίζει άντρας ή γυναίκα, παραμένω εντελώς χαλαρή και ουδέτερη. Όμως φυσικά μια φορά έτυχε να αλλάξουν κάπως οι συνθήκες.

Ήταν αργά τη νύχτα και κόντευαν μεσάνυχτα όταν βρέθηκα τυλιγμένη με μια τεράστια λευκή πετσέτα, να μπαίνω σε μια κλίνη-σάουνα. Τα ιδρωτήρια όπως είναι γνωστά στα ελληνικά ήταν ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα. Άπλωσα την πετσέτα μου στην ξύλινη επιφάνεια του πάγκου και ξάπλωσα εντελώς γυμνή, κλείνοντας τα μάτια και απολαμβάνοντας τη ζέστη. Δεν έδωσα την παραμικρή σημασία στο ζευγάρι που καθόταν απέναντι μου τυλιγμένο με τις πετσέτες.

Άρχισαν να ψιθυρίζουν στα Ολλανδικά, ενώ εγώ τους άκουγα χωρίς να δείχνω την παραμικρή υπόνοια ότι καταλάβαινα τι έλεγαν. Η γυναίκα ανέφερε ότι ήμουν πολλή όμορφη και ο φίλος της συμφωνούσε. Τρία λεπτά αργότερα μαλάκιζαν η μία τον άλλο κοιτώντας με. Εκείνη έπαιζε το καυλί του άντρα με το χέρι της κι εκείνος της έτριβε το μουνάκι. Επίτηδες άνοιξα τα πόδια μου περισσότερο.

- Μας άκουσε και της αρέσει, είπε η γυναίκα ψιθυριστά.

- Ίσως, απάντησε ο άντρας.

- Σίγουρα, συμπλήρωσα εγώ ανοίγοντας με τα δάχτυλα και των δύο χεριών τα μουνόχειλα μου.

Η γυναίκα σηκώθηκε και βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Αμέσως τα χείλη της κόλλησαν στην κλειτορίδα μου και η γλώσσα της τινάχτηκε και άρχισε να γλείφει το εσωτερικό μου. Ο άντρας την ακολούθησε. Τα μάτια μου ήταν ακόμα κλειστά. Η πούτσα του ακούμπησε στο στόμα μου κι εγώ με μια πλάγια κίνηση του κεφαλιού, την κατάπια όλη μέχρι τα αρχίδια. Βόγκηξε από καύλα. Ξεκίνησε να μου γαμάει το στόμα, όσο η φίλη του μου έγλειφε με μαεστρία το μουνάκι. Σύντομα έχυσε μέσα στο λαιμό μου και άλλαξε θέση με εκείνη. Ένα δάχτυλο του μπήκε στον κώλο μου και δύο στο μουνάκι μου. Η γυναίκα σκαρφάλωσε από πάνω μου και το μουνάκι της κόλλησε στο στόμα μου. Η γλώσσα μου πετάχτηκε έξω και με ευκολία γλίστρησε σα φίδι και εισήλθε στον κόλπο της. Δεν άργησε να τελειώσει και αυτή πάνω μου και μέσα στο λαιμό μου.

Ο άντρας με ανανεωμένο το ηθικό πήγε να καρφώσει το καυλί του στο μουνάκι μου, αλλά με το χέρι μου και ένα ελαφρό σπάσιμο της μέσης, τον οδήγησα στο κωλαράκι μου. Στη συνέχεια γύρισα τη γυναίκα με τρόπο ώστε το στόμα της να βρεθεί στην κλειτορίδα μου. Καθώς εκείνος ξεκίνησε να μου σκίζει τον κώλο, εκείνη μου γαργαλούσε το κουμπάκι μου και έβαλε τρία δάχτυλα μέσα μου γαμώντας το μουνί μου ρυθμικά. Επιτέλους άρχισα να αναστενάζω. Η γλώσσα μου τινάχτηκε εκ νέου μέσα στη γυναίκα και τα μάτια μου σκούρυναν. Άρχισα να τελειώνω από μουνί και κώλο, ενώ ο άντρας με γέμιζε με σπέρμα και εκείνη αντάμειβε το στόμα μου με μια νέα ποσότητα μουνοχύματος.

Δέκα λεπτά αργότερα βρισκόμουν πλέον μόνη μέσα στη σάουνα. Ήταν φυσικό μια φορά τουλάχιστον να συμβεί κάτι αναπάντεχο από αυτό που είχα ορίσει, όμως εφόσον το απόλαυσα πέραν του δέοντος, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).