Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κατά καιρούς με έχουν κατηγορήσει ότι πλέκω σχέδια πολύπλοκα για να εκμεταλλευτώ καταστάσεις. Δεν είμαι το μόνο άτομο στον κόσμο που το κάνει αυτό! Ζηλοφθονία! Κάποιοι λιγουρεύονται αυτό που δε μπορούν να έχουν. Αυτό που θα αναφέρω είναι ότι τα δικά μου σχέδια είναι πιο περίπλοκα απ' ότι οι άλλοι αντιλαμβάνονται μετά το πέρας.

Πριν αρκετά χρόνια είχε τύχει να βρίσκομαι στο Σικάγο. Η πόλη των ανέμων που κέρδισε τον τίτλο επάξια όχι μόνο εξ αιτίας των σφοδρών χειμωνιάτικων ανέμων, αλλά κυρίως επειδή οι πολιτικοί που προέρχονταν από την πόλη είχαν την τάση να αλλάζουν τις θέσεις τους ανάλογα με την κατεύθυνση των πολιτικών ανέμων. Νοίκιαζα ένα μικρό διαμέρισμα στην περιοχή "Μικρή Ιταλία", κοντά στον πυροσβεστικό σταθμό. Από το διαμέρισμα μου έως το UIC πανεπιστήμιο, η διαδρομή ήταν είκοσι λεπτά με τα πόδια. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είναι ίσως το πιο μοναδικό σε διαφοροποίηση φυλών των φοιτητών σε ολόκληρη την Αμερική.

Σπούδαζα φιλοσοφία (πάντα όταν το αναφέρω προφορικά ή γραπτά μου έρχεται να απαγγείλω Γκαίτε) και γλωσσολογία. Είχα εγγραφεί στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις για να πάρω όχι μόνο το masters αλλά και το διδακτορικό phd. Φυσικά οι σπουδές μου κόστιζαν κάμποσα χιλιάδες δολάρια, αλλά τι αξία έχουν τα λεφτά σε σχέση με τις γνώσεις. Δεν επέλεξα να μείνω μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου. Οι γυναικείες αδελφότητες (παρόλο που φέρουν ελληνικά γράμματα) δε με τραβούσαν. Επίσης απέφευγα κάθε είδους αθλητική εκδήλωση. Βλέπεις το UIC ανήκει στην division 1 (πρώτη κατηγορία) των δημοφιλών αμερικανικών αθλημάτων και οι υποτροφίες είναι αρκετές. Τέλος δεν πήγαινα ούτε στα πάρτι, μιας και δεν ανήκα πουθενά.

Ήμουν μεγαλύτερη από τον ηλικιακό μέσο όρο. Ντυνόμουν αποκλειστικά με φαρδιές μπλούζες και παντελόνια, που κάλυπταν τις καμπύλες μου. Φορούσα πάντοτε μεγάλα γυαλιά ηλίου μιας και έπασχα από "οφθαλμολογική πάθηση" και σκούφους ή μπερέ. Η βιβλιοθήκη ήταν ένα από τα αγαπημένα μου στέκια. Εκεί κανείς δε μου κολλούσε κι εγώ μελετούσα με τις ώρες όχι μόνο τα μαθήματά μου, αλλά και τα πάμπολα βιβλία που υπήρχαν διαθέσιμα. Όμως είναι λογικό πως η φυσική ομορφιά δεν κρύβεται και ενίοτε δεχόμουν τα σαχλά έως και αισχρά κομπλιμέντα των ξαναμμένων φοιτητών. Αδιαφορούσα όμως ολοκληρωτικά. Είχα αποφασίσει πως μόνο η αυτοϊκανοποίηση θα με χαλάρωνε και αν με έπιαναν οι μεγάλες καύλες, όλο και κάποιος πυροσβέστης θα βρισκόταν για να μου τις σβήσει.

Τη δεύτερη μέρα έδωσα εξετάσεις για να βεβαιώσουν πως τα αγγλικά μου συμβάδιζαν με τους κανονισμούς που όριζε η σχολή. Φυσικά είχα εκατό στα εκατό βαθμολογία. Το αμφιθέατρο στο μάθημα φιλοσοφίας είχε χωρητικότητα πενήντα ατόμων, αλλά όσοι παρευρισκόμασταν για τα ανώτερα και ανώτατα πτυχία, ήμασταν σύνολο έντεκα. Αν ήμασταν δύο λιγότεροι ο καθηγητής δε θα μπορούσε να διδάξει εκείνο το ακαδημαϊκό έτος. Εκείνος ήταν στα πενήντα του, με γκρίζα μαλλιά και περιποιημένα κοντά γένια. Φορούσε γυαλιά μυωπίας και τα μάτια του ήταν ανοιχτά καστανά. Ήταν πραγματικά σοφός, τουλάχιστον για τα μέτρα τα δικά μου και οι γνώσεις του πάνω στη φιλοσοφία δεν ήταν σφαιρικές, αλλά είχε ειδικεύσει σε αρχαία προ Χριστού, μεσαιωνική και αναγεννησιακή.

Ήταν το πρώτο μάθημα που θα μας παρέδιδε και αφού συστηθήκαμε μας ρώτησε τι γνωρίζουμε. Φυσικά όλοι οι φοιτητές έδωσαν την απάντηση του Σωκράτη. "Ιpse se nihil scire id unum sciat" ή "ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα" αν προτιμάς τα ελληνικά. Και έφτασε η σειρά μου μιας και ήμουν η τελευταία στον κατάλογο ονομάτων.

- Εσύ τι γνωρίζεις δεσποινίς;

- Κατ' αρχήν γνωρίζω πως η φράση που ανέφεραν οι συμφοιτητές μου είναι άτοπη! Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει ένα πράγμα και πως αυτό είναι ότι δε γνωρίζει τίποτα. Κατά δεύτερον στην Απολογία του Σωκράτη που συνέγραψε ο Πλάτωνας, δεν υπάρχει πουθενά αυτολεξεί η φράση, αλλά παράφραση αυτής. Μιλώντας για τον εαυτό μου μπορώ να πω ότι γνωρίζω όσα έχω διδαχθεί, τίποτα λιγότερο. Όμως ελπίζω να μάθω περισσότερα.

- Έχεις διαβάσει Πλάτωνα;

- Ναι! Το πρωτότυπο κείμενο. Εγὼ δε, ώσπερ ουν ουκ οίδα, ουδέ οίομαι. Έοικα γουν τούτου γε σμικρώ τινί αυτώ τούτω σοφώτερος είναι, ότι α μη οίδα ουδέ οίομαι ειδέναι (απήγγειλα στα αρχαία Ελληνικά). Που σημαίνει ενώ εγώ, καθώς δεν ξέρω, έτσι ούτε νομίζω πως ξέρω. Μου φαίνεται λοιπόν πως απ' αυτόν είμαι λιγάκι σοφότερος δηλαδή τούτο μόνο, πως τουλάχιστο δε νομίζω πως ξέρω εκείνα που δεν ξέρω!

- Μπράβο… είπε με χαμόγελο στα χείλη και χειροκρότησε. Γνωρίζεις τη γλώσσα! Ακόμα κι εγώ δυσκολεύομαι να προφέρω τα λόγια σωστά! Ακόμα κι αν τα αναγιγνώσκω.

- Έχω έφεση στις γλώσσες, απάντησα σκύβοντας το κεφάλι.

Ένιωσα τη χαρούμενη έκπληξη στη φωνή του καθηγητή μου και τη ζήλια στα μάτια των συμφοιτητών μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεχόμουν επαίνους και φυσικά αρίστευσα στις προφορικές και στις γραπτές εξετάσεις. Όσο για τη γλωσσολογία, μου ήταν πολύ εύκολο να περάσω τα μαθήματα. Οι γλώσσες που "διδασκόμουν" έχουν λατινικούς χαρακτήρες και ένα μεγάλο ποσοστό αυτών διαθέτουν ελληνικές ρίζες. Κάπως έτσι κύλησε η χρονιά στην ακαδημαϊκή της μορφή. Επίσης το να μη δίνω σημασία στην εμφάνιση μου ή στο τι εξελισσόταν γύρω μου, δε μου ανέβαζε τη σεξουαλική πείνα και τα δάχτυλα μου ήταν υπέρ αρκετά για την προσωπική μου ικανοποίηση.

Είχαν περάσει οι πρώτοι μήνες και κόντευαν οι διακοπές των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Στα μέσα Δεκεμβρίου το μισό πανεπιστήμιο είχε σχεδόν αναχωρήσει εκτός από τους αθλητές, μιας και υπάρχουν αγώνες (και στοιχήματα-τζόγος). Βάδιζα προς τη βιβλιοθήκη. Είχα βρει ένα σχετικά παλιό βιβλίο που δε μπορούσα να το δανειστώ. Οι "900 θέσεις" του Τζιοβάννι Πίκο Ντέλλα Μιράντολα ήταν το πρώτο βιβλίο που απαγορεύθηκε παγκοσμίως από τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Φυσικά δεν ήταν ένα από τα πρωτότυπα, αλλά μια μετάφραση στα Ισπανικά του 17ου αιώνα. Και πάλι όμως ήταν αρκετά παλιό και κοντά στο πρώτο κείμενο.

Μια μπάλα ράγκμπι (ή τέλος πάντων αμερικάνικου ποδοσφαίρου) ριγμένη με αρκετή δύναμη και δεξιοτεχνία κατευθυνόταν προς ένα παλικαράκι κοντό, λεπτεπίλεπτο, ξανθό, με κατσαρά κοντά μαλλιά και γυαλιά. Το θέμα ήταν ότι βρισκόμουν κοντά στη διαδρομή και με μια μεγάλη δρασκελιά κατάφερα να αρπάξω τη μπάλα μόνο με το δεξί μου χέρι. Γύρισα προς το μέρος των τεσσάρων "τυπάδων" που αναφωνούσαν. Ο ξανθός καθόταν σαστισμένος σαν άγαλμα. Σίγουρα θα τον πετύχαινε στο δεξί αυτί! Ο θυμός με συνεπήρε.

- Ε εσύ! Γιατί ανακατεύεσαι;… σχολίασε ρωτώντας με ο επιθετικός που την πέταξε.

Ακούμπησα τη μπάλα κάτω στο έδαφος και την πάτησα γερά με το τακούνι της μπότας που φορούσα. Ένα "παφ" ακούστηκε και η μπάλα έσκασε κάτω από την ισχυρή πίεση που άσκησα. Τους είδα να χλομιάζουν και χαμογέλασα ειρωνικά. Οι μπάλες είναι επαγγελματικές και κοστίζουν 100 με 120 δολάρια.

- Μωρή σκύλα…

είπε ξανά αυτός που την πέταξε και κατευθύνθηκε προς το μέρος μου, σκουντώντας τους τρεις συντρόφους του και παρακινώντας τους με νοήματα να τον ακολουθήσουν.

- Σκύλα; Με αποκάλεσες σκύλα; Ποιος νομίζεις ότι είσαι κωλοτρυπίδι;

- Σε παρακαλώ, μου είπε ο ξανθός πίσω μου. Τρέχα να γλιτώσουμε.

Γύρισα και του χαμογέλασα, ενώ του έκλεινα πονηρά το μάτι. Ήξερα πως ήταν έτοιμος να το βάλει στα πόδια, αλλά κάτι μέσα του, τον κράτησε στη θέση του για να με "βοηθήσει". Ο τύπος πλησίασε και άνοιξε λίγο τα χέρια του για να φανεί πιο ογκώδης μπροστά μου. Χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν τα άτομα με μύες στο σώμα (και στο μυαλό).

- Τι είπες;… με ρώτησε ενώ οι φίλοι του βρέθηκαν μερικά βήματα πίσω του και χαζογελούσαν.

- Εκτός από κουτός είσαι και κουφός;… ρώτησα με αυξημένο τον τόνο στη φωνή μου. Σε ρώτησα ποιος νομίζεις ότι είσαι κωλοτρυπίδι!

Εκείνος γύρισε προς τους άλλους και βρέθηκε μισό βήμα μακριά μου. Έδειξε με τους δύο αντίχειρες τον εαυτό του (κίνηση πιθήκου).

- I am THE quarterbark! (το έγραψα στα αγγλικά για να το τονίσω καλύτερα) είπε προφέροντας τις λέξεις αργά και δυνατά.

- Βλέπω πως είσαι ΚΑΙ βραδύγλωσσος! Ή έχεις δεχθεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, του απάντησα.

- Σε παρακαλώ μην την πειράξεις… ψέλλισε ο ξανθός και ηρωικά μπήκε μπροστά μου.

- Αν απλώσεις χέρι, το έχασες καριόλη, είπα με επιτακτική φωνή. Θα στο σπάσω και θα στο φυτέψω στον κώλο.

Ο επικείμενος καυγάς ξεκινούσε να αποσπά την προσοχή και άλλων φοιτητών/τριών. Το δεξί χέρι του σηκώθηκε και κινήθηκε με ταχύτητα, αλλά πριν προλάβει να κάνει την κίνηση, είχα ήδη αντιληφθεί τις προθέσεις του. Τράβηξα τον λεπτό προς τα πίσω και σηκώνοντας το αριστερό μου πόδι ψηλά και περιστροφικά όχι μόνο μπλόκαρα τη γροθιά του, αλλά έπληξα την κλείδωση στο εσωτερικό του αγκώνα. Με μια γρήγορη κίνηση, έπιασα το χέρι του, πέρασα κάτω από αυτό στρίβοντας το και τον κλώτσησα πίσω από το γόνατο, κάνοντας τον να γονατίσει. Χρησιμοποιώντας πλέον τα δύο χέρια, του κλείδωσα την παλάμη και τον ώμο σε μια πανίσχυρη λαβή πίεσης. Ούρλιαξε σαν μικρό κοριτσάκι και οι φίλοι του έκαναν να τρέξουν προς το μέρος μου, αλλά τους κοίταξα και είπα:

- ΣΤΟΠ! Αν πλησιάσετε θα του σπάσω το χέρι! Θα μείνει εκτός αγώνων για δύο μήνες ίσως και παραπάνω!

Σταμάτησαν σαστισμένοι.

- Για αρχή θα ζητήσεις συγγνώμη από εμένα και μετά από τον φίλο μου… του είπα κοντά στο αυτί ενισχύοντας την πίεση. Και αν προσπαθήσεις να στριφογυρίσεις θα βρεθείς με αυτό το χέρι στον κώλο!

- Συγγνώμη, ούρλιαξε!

- Να το εννοείς!

- Συγγνώμη που σε έβρισα, είπε όσο πιο απολογητικά μπορούσε.

- Και τώρα στο φίλο μου!

- Συγγνώμη που σου πέταξα επίτηδες την μπάλα.

Τον κλώτσησα δυνατά στον κώλο και του απελευθέρωσα το χέρι. Εκείνος παραπάτησε και έπεσε κάτω.

- Να σου γίνει μάθημα! Μην κάνεις νταηλίκια και το παίζεις μάγκας (bullying) γιατί μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος που να σου κάνει τα ίδια. Και τώρα να μου ζητήσεις συγγνώμη γιατί με ανάγκασες να κάνω εγώ bullying σε εσένα. Και δεν είναι η φύση μου τέτοια!

Τον είδα να το σκέφτεται. Οι φίλοι του δεν είχαν πλέον μεγάλη όρεξη να τον βοηθήσουν. Τελικά το ξεστόμισε άλλη μια φορά. Κάποιοι φοιτητές παραδίπλα χειροκρότησαν, αλλά δυστυχώς πολλοί και πολλές που είναι σε αδελφότητες ανέφεραν ότι ο επιθετικός ήταν σημαντικός για την ομάδα (η μαλακία που τους δέρνει είναι απίστευτη! Η πιο δημοφιλής γνώμη ήταν υπέρ του νταή!)

- Σε ευχαριστώ για ότι έκανες! Ήσουν καταπληκτική. Εγώ… εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι ο Τζεμπεντάια! Τζεμπ!

Κοίταξα καλύτερα το ξανθό παλικαράκι και έτεινα το χέρι μου προς το μέρος του.

- Χάρηκα Τζεμπ. Είμαι η Φατιμά! Αυτό που έκανες, να μπεις μπροστά μου δηλαδή ήταν πολύ ηρωικό. Αν και δεν έχεις ιδέα από πολεμικές τέχνες και σίγουρα έχεις περάσει τη μισή ζωή σου να σε κοροϊδεύουν και να σε πειράζουν. Μην ανησυχείς. Εγώ δεν είμαι τέτοια.

Ανταλλάξαμε χειραψία καθώς το πρόσωπό του είχε φωτιστεί με ένα χαμόγελο χαράς και περπατήσαμε ως τη βιβλιοθήκη. Το περιστατικό διαδόθηκε σαν αστραπή. Η αραβικής καταγωγής ξένη είχε "δείρει" τον επιθετικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό τασσόταν υπέρ του. Με κάλεσαν στο γραφείο επιτηρητών. Μετά την αναφορά μου για bullying και μερικές ακόμα πολύ έξυπνες τοποθετημένες σκέψεις, ο φάκελος μου δεν αμαυρώθηκε καθόλου. Ο καθηγητής μου με επαίνεσε άλλη μια φορά. Με τον Τζεμπ είχαμε γίνει φίλοι και πλέον συνομιλούσαμε κάθε μέρα στο εστιατόριο της σχολής. Μαζί με αυτόν ήταν ακόμα δύο νεαροί που η ελληνική μετάφραση τους αποδίδει ως "φυτά" ή σπασίκλες! Ο Τζόναθαν και ο Κερκ. Ήξερα όμως πως υπήρχαν βλέμματα πάνω μου και σκέψεις εκδίκησης. Τέτοιοι είναι οι αμόρφωτοι που δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχουν το πάνω χέρι.

Λίγο πριν κλείσει το πανεπιστήμιο, κατάφερα να αναλάβω χρέη σερβιτόρας σε ένα μεγάλο κλαμπ στο κέντρο του Σικάγο. Φυσικά οι βάρδιες των γιορτών έδιναν έξτρα, αλλά δεν με ένοιαζε ο βιοπορισμός. Απλά ήθελα να ξεφύγω λίγο από τη ρουτίνα και μια ευκαιρία να φορώ τα ρούχα που γούσταρα να φορέσω (slutty ήτοι πιο πρόστυχα).

Ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκα με μαύρη εφαρμοστή δερμάτινη μίνι φούστα, καλτσόν, μαύρες μπότες με δωδεκάποντο τακούνι, γαλάζιο τοπ και ίδιου χρώματος στηθόδεσμο χωρίς τιράντες. Τα μαλλιά μου τα είχα φτιάξει σε αλογοουρά με ψηλό πιάσιμο. Επίσης είχα βάλει σκιά στα μάτια και ρουζ. Στον τομέα ευθύνης μου σέρβιρα τα άτομα που είχαν βγει για να διασκεδάσουν με ταχύτητα, επιδεξιότητα και λίγο "εορταστικό" νάζι. Μέχρι τα μεσάνυχτα είχα εισπράξει πολλά φιλοδωρήματα και χαρτάκια με τηλέφωνα. Ένα συγκεκριμένο πριβέ τραπέζι επιτέλους γέμισε. Πλησίασα να πάρω παραγγελία και είδα τον Τζεμπ με τη θετή μητέρα του, την κόρη της και τον πατέρα του. Φυσικά δε με αναγνώρισε. Ήξερα πως ο πατέρας του ήταν γιατρός και είχε παντρευτεί αφού είχε χάσει τη γυναίκα του. Ιατρική σπούδαζε και ο Τζεμπ. Τους σέρβιρα με χαμόγελο και διαπίστωσα εύκολα πως η μητριά του είχε κι αυτή ατυχήσει με τον πρώτο σύζυγο, αλλά του έδειχνε πραγματική μητρική αγάπη. Εξίσου και η αδερφή του που ήταν στην ίδια ηλικία με τον ίδιο, δηλαδή στα 22.

Αντιλήφθηκα επίσης μια απειροελάχιστη μελαγχολία στα μάτια του πατέρα του. Ο Τζεμπ δεν είχε κοπέλα και νόμιζε πως μπορεί να ήταν γκέι. Συγκεντρώθηκα καλύτερα στις κινήσεις τους, χωρίς όμως να περισπαστώ από τη δουλειά μου. "Είδα" πως το είχαν συζητήσει με τη γυναίκα του. Γνώριζα πως ο Τζεμπ δεν ήταν παρθένος και πως είχε συνευρεθεί με ιερόδουλες υψηλής κλάσης γιατί το καταπίστευμα που του είχε αφήσει η μητέρα του ήταν μεγάλο, αν και ο ίδιος δεν το σπαταλούσε παρά για τη σχολή του και ενίοτε για κάποια "κοπέλα". Μέσα από τις συζητήσεις και τις κουβέντες μας είχα μάθει πως ο Τζεμπ θα μπορούσε να πάει στο Χάρβαρντ και να σπουδάσει. Όμως επέλεξε να μείνει στην πόλη του και τους φίλους του που αν και δεν ήταν από ζάπλουτες οικογένειες, του είχαν σταθεί.

Αν και πέρασα από μπροστά του αρκετές φορές δεν ένοιωσε ποια είμαι. Από τη φύση του δεν ήταν διαχυτικός. Η ώρα πέρασε και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να φύγουν. Ο πατέρας του πλήρωσε το λογαριασμό και μου άφησε κοντά στο ένα τρίτο φιλοδώρημα. Του είπα πως ήταν πάρα πολλά, αλλά η γυναίκα του με βεβαίωσε πως η δουλειά μου και ο τρόπος που τους πρόσεχα ήταν άψογος, κόσμιος και ευγενέστατος. Καθώς σηκώθηκαν γύρισα προς το μέρος του Τζεμπ.

- Καληνύχτα Τζεμπ, του είπα δυνατά πάνω από τη μουσική. Καλά Χριστούγεννα!

Εκείνος με κοίταξε με απορία και μετά τα μάτια του γούρλωσαν.

- Φατιμά; Δουλεύεις εδώ;

Ένευσα χαμογελώντας.

- Ναι. Εκτός Κυριακής και Δευτέρας. Συγγνώμη αλλά πρέπει να πάω να πάρω παραγγελία… του είπα και έφυγα με γρήγορο βήμα. Το βλέμμα του με ακολούθησε.

Την επόμενη νύχτα τον βρήκα να με περιμένει έξω από το κέντρο διασκέδασης. Αυτός ήταν στο 1.70 ενώ εγώ με τα τακούνια έφτανα το 1,90.

- Συγγνώμη! Έχεις λίγο χρόνο;… με ρώτησε με δισταγμό.

- Ναι βεβαίως! Θέλεις κάτι;

- Δεν ήξερα πως εργάζεσαι, είπε προσπαθώντας να συγκεντρώσει το βλέμμα του στο πρόσωπο μου και όχι στα πόδια ή στο στήθος μου.

- Τώρα το ξέρεις, του απάντησα χαμογελώντας.

- Και είσαι... εννοώ δείχνεις... ε...

- Πολλή όμορφη;

- Ναι!

- Σ' ευχαριστώ! Λαλίστατος όπως πάντα και με ευφράδεια λόγου… είπα κοροϊδευτικά, χωρίς όμως σαρκασμό.

- Συγγνώμη. Σάστισα! Στη σχολή είσαι τόσο διαφορετική.

- Σουτ! Αυτό θα είναι το μυστικό μας, του ψιθύρισα γελώντας. Κάτι ήθελες να μου πεις;

- Βασικά...

- Ναι;…

- Δεν ξέρω τι σχέδια έχεις για παραμονή πρωτοχρονιάς. Αν δουλεύεις εννοώ!

- Θες να με καλέσεις στο σπίτι σου; Ρώτησες και τον πατέρα σου; Σκέφτηκες πως θα είμαι μόνη στο Σικάγο μακριά από τους δικούς μου;

- Ναι!

- Δε δουλεύουμε την παραμονή. Δέχομαι να έρθω. Και δε θα φορώ τακούνια… είπα γελώντας. Διεύθυνση;

Μου είπε και λίγο αργότερα μπήκα στο κατάστημα. Στο γυρισμό μου από τη δουλειά βρέθηκα να φτάνω ταυτόχρονα στο σπίτι μου με την κινητοποίηση σχεδόν όλης της πυροσβεστικής δύναμης. Στο σταθμό είχε μείνει μόνο ένα άτομο για να σηκώνει τα τηλέφωνα. Ήταν ο πιο νέος στη δουλειά. Τα μάτια μου έπιασαν τα απελπισμένα δικά του. Είδα μέσα τους ότι επιθυμούσε να δράσει, αλλά η φανερή απειρία του τον κρατούσε πίσω. Μπήκα μέσα στο οίκημα χωρίς να με αντιληφθεί. Ανεξήγητα μου ήρθε η ιδέα να τσουλήσω κάθετα από την κολόνα που ένωνε τον πρώτο όροφο με το ισόγειο και αποφάσισα να την κάνω πράξη. Καθώς κατέβηκα κάνοντας περιστροφική κίνηση με είδε επιτέλους.

- Δεσποινίς; Τι κάνεις εκεί;

- Συγγνώμη αγαπητέ μου, του είπα λάγνα και μελιστάλαχτα καθώς προσγειωνόμουν στο πάτωμα. Αλλά πάντοτε ήθελα να το κάνω αυτό. Εσύ! Εσύ ξέρεις να το "κάνεις";

Με κοίταζε αποσβολωμένος, καθώς κατέβαζα πρόστυχα το καλτσόν και το δαντελένιο τάνγκα κιλοτάκι μου. Έβγαλα τις μπότες μου και επιτέλους απελευθερώθηκα από αυτά.

- Σαν πυροσβέστης που είσαι οφείλεις να σβήνεις πυρκαγιές, συνέχισα να του λέω με γλυκιά και καυλωμένη φωνή. Το μουνάκι μου έχει πάρει φωτιά και χρειάζεται τη βοήθεια σου!

Μάλλον είχα καιρό να κάνω σεξ και το σώμα μου είχε αποφασίσει για μένα! Σε δευτερόλεπτα βρεθήκαμε στο μικρό δωμάτιο με τους φοριαμούς! Είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και μια τεράστια στητή πούτσα παλλόταν μπροστά μου. Με σήκωσε με τα μυώδη μπράτσα του κι εγώ τον αγκάλιασα με χέρια και με πόδια. Τα στόματά μας κόλλησαν και το μουνάκι μου βρέθηκε να γεμίζει με το καυλί του. Αναστέναξα δυνατά καθώς με ακούμπησε αργά πάνω σε ένα πάγκο και ξεκίνησε να με γαμάει. Υγρά έτρεχαν από μέσα μου. Το τηλέφωνο χτύπησε, όμως εκείνος είχε παρασυρθεί από την καύλα του.

- Γάμα με γρήγορα και δυνατά… του είπα δαγκώνοντας το αυτί του.

Όντως ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει με ταχύτητα μέσα μου. Ο κόλπος μου συσπάστηκε ηδονικά. Άρχισα να τελειώνω και σχεδόν αμέσως το σπέρμα του έσβησε την κάψα που είχα. Καθώς τραβούσε το εργαλείο του από μέσα μου, τα υγρά μου πετάχτηκαν μαζί με τα δικά του χύσια. Έβαλα το χέρι μου στην κλειτορίδα μου έτριψα με γρήγορες κυκλικές κινήσεις. Τρία λεπτά αργότερα ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και μαλακιζόμουν ξέφρενα με τρία δάχτυλα χωμένα στο μουνάκι μου και δύο στον κώλο μου. Αφού κορύφωσα ακόμα τέσσερις φορές, επιτέλους τα μάτια μου πήραν το φυσικό τους χρώμα και τα βλέφαρα μου σφάλισαν.

Την άλλη μέρα είχα ακόμα καύλες. Ήξερα το γιατί! Είχα προαισθανθεί πως ο επιθετικός και η παρέα του προετοίμαζαν κάτι. Ένα σχέδιο για να με ταπεινώσουν και να με ξεφτιλίσουν. Φυσικά δε θα επέτρεπα να συμβεί κάτι τέτοιο και το μυαλό μου είχε ξεκινήσει να πλέκει την απάντηση. Από το παράθυρο του διαμερίσματος κοίταξα προς τον πυροσβεστικό σταθμό, αλλά δεν τον επέλεξα. Αντίθετα ανέβηκα στον έκτο όροφο της πολυκατοικίας μου και χτύπησα το κουδούνι του ιδιοκτήτη. Ήταν ένας άντρας στα πενηνταπέντε, ξερακιανός και με χλωμή επιδερμίδα. Η μισή πολυκατοικία του ανήκε. Ο ίδιος χωρισμένος και με γκόμενα μια ζωντοχήρα στα σαρανταέξι, που μου άνοιξε την πόρτα. Φορούσε ένα μαύρο νεγκλιζέ και τα μεγάλα βυζιά της από σιλικόνη ξεχείλιζαν!

- Ήρθα να πληρώσω το νοίκι για τον επόμενο μήνα, της είπα και αμέσως πρόσθεσα. Ουάου! Έχεις απίστευτο σώμα και φανταστικά βυζιά.

Η γυναίκα δεν ξαφνιάστηκε καθόλου. Με πέρασε μέσα στο σπίτι και αμέσως κατέβαζε το νεγκλιζέ παρουσιάζοντας τα βυζιά της. Τα έπιασα και τα χάιδεψα με μεγάλη χαρά. Από την πρώτη φορά που την είχα δει, είχα καταλάβει πως είχε αμφισεξουαλικά γούστα. Έσκυψα και ξεκίνησα να βυζαίνω τη δεξιά θηλή. Μέσα στο στόμα μου πρήστηκε και καύλωσε ενώ η ξανθιά αναστέναζε. Ο συμβίος μπήκε στο σαλόνι και μας είδε. Εκείνη του έκανε νόημα να κρυφτεί, νομίζοντας πως δεν τον είχα καταλάβει μιας και ήμουν με πλάτη προς αυτόν. Εγώ συνέχιζα να πιπιλάω πότε τη μία και πότε την άλλη ρώγα της.

Το χέρι μου κατέβηκε και ο μέσος με τον δείκτη εισχώρησαν στο μουσκεμένο μουνάκι της, παραμερίζοντας το κιλοτάκι που φορούσε. Η ίδια είχε αφήσει μια μικρή περιποιημένη τουφίτσα πάνω από την κλειτορίδα της. Καθώς άρχισα να την ψαλιδίζω, τα χείλη μου ανέβηκαν στο λαιμό της, πίσω από το λοβό του αυτιού της και τελικά αντάμωσαν τα δικά της χείλη. Η γλώσσα μου εισχώρησε στο στόμα της και έπαιξε με τη δική της παθιασμένα. Το μουνάκι της άρχισε να πάλλεται. Την έσπρωξα στον καναπέ του σαλονιού. Καθώς εκείνη στηρίχθηκε στη γωνία, εγώ την έβαλα να ξαπλώσει. Τα πόδια της ήταν ψηλά στο παραπέτο και το στόμα μου αντικατέστησε τα δάχτυλα μου. Με ένα βαθύ φιλί της άνοιξα τα παχιά μουνόχειλα και η γλώσσα μου βρήκε τη δίοδο για τον κόλπο της.

- Χύνω… ούρλιαξε ξαφνικά με κομμένη ανάσα.

Η στάση που ήταν ξαπλωμένη σε συνδυασμό με το μικρό βάθος κόλπου, έφεραν τη γλώσσα μου να γαργαλάει τη μήτρα της. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Το σώμα της τραντάχτηκε! Το μουνάκι της πλημμύρισε με απίστευτη ταχύτητα και τα γυναικεία χύσια της εκτοξεύθηκαν στο πρόσωπό μου, ψεκάζοντας με τρομερή πίεση και τινάχθηκαν αρκετά μέτρα μακριά γύρω μου. Μέσα σε ένα λεπτό ο οργασμός της ήταν τόσο δυνατός που όλο το σώμα της έτρεμε. Όταν σταμάτησα να τη γλείφω, τα μάτια της έκλεισαν και λιποθύμησε από την καύλα. Ο ιδιοκτήτης βγήκε με φόβο και το καυλί του πεταγμένο έξω από την πλαϊνή πόρτα.

- Μην ανησυχείς, του είπα στρεφόμενη προς το μέρος του. Θα συνέρθει σε λιγάκι.

Τον πλησίασα και έπιασα την πούτσα του στην παλάμη μου. Τη μαλάκισα για λίγο και τον τράβηξα προς το μέρος του καναπέ. Εκεί ανέβασα τη δική μου φούστα και κατέβασα το λεπτό στρινγκάκι μου. Πέρασα το ένα πόδι πάνω στην "πλάτη" του καναπέ και κούνησα προκλητικά το κωλαράκι μου. Αυτός με πλησίασε και εγώ πιάνοντας εκ νέου το πρησμένο εργαλείο του, το οδήγησα μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Βόγκηξα σιγανά και το ελεύθερο χέρι μου βρέθηκε να τρίβει την κλειτορίδα μου. Εκείνος μου έπιασε τη μέση και ξεκίνησε να με γαμάει στα γρήγορα. Είχε καυλώσει με το θέαμα νωρίτερα και επιζητούσε και ο ίδιος να τελειώσει. Πραγματικά μέσα σε δύο λεπτά το κανάλι του κώλου μου πλημμύρισε με τα χύσια του.

Αυτός μόλις είχε βγάλει ένα οξύ ρόγχο από το στόμα του, ενώ εγώ πίεσα με τον αντίχειρα μου κάτω από τη γλώσσα της γυναίκας στο σαγόνι. Τα μάτια της άνοιξαν!

- Δεν έχω ξαναχύσει έτσι ποτέ στη ζωή μου, είπε.

Με το καυλί του άλλου να χάνει την πυγμή του και να γλιστράει από τον κώλο μου, σκαρφάλωσα στον καναπέ με επιδεξιότητα, πέρασα το άλλο πόδι μου στο πάτωμα και το μουνάκι μου βρέθηκε ακριβώς πάνω στο στόμα της. Η γλώσσα της πετάχτηκε και μπήκε μέσα μου. Εγώ γυρνώντας προς το μέρος του άντρα, έβαλα δύο δάχτυλα πίσω μου και άρχισα να χύνω δυνατά. Επιτέλους τα μάτια μου είχαν σκουρύνει. Ο οργασμός μου δεν ήταν από τους καλούς, αλλά ήταν αρκετός για να με συντηρήσει. Τράβηξα τα δάχτυλα μου από τον κώλο μου και τα έβαλα στο στόμα της γυναίκας, καθώς σηκώθηκα. Εκείνη γεύτηκε τα χύσια του με τις οσμές μου.

Καθώς ήταν και οι δύο εξαντλημένοι, ντύθηκα και του πλήρωσα το ενοίκιο του Ιανουαρίου. Μου ανέφερε ότι δεν ήταν ανάγκη να πληρώσω τόσο νωρίς, αλλά επέμενα. Μου έδωσε την απόδειξη και με ρώτησε αν ήθελα να ξανακάνουμε κάτι όλοι μαζί! Η φίλη του με παρακάλεσε με το βλέμμα της. Τους είπα ότι δεν ήξερα τι θα προέκυπτε στο μέλλον, αλλά είχα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο.

Λίγο αργότερα βρισκόμουν στη ντουζιέρα στο σπίτι μου και μαλακίστηκα δυνατά για να κορυφώσω όπως μόνο εγώ ξέρω. Οι καύλες μου λιγόστεψαν και πέρασα την υπόλοιπη μέρα διαβάζοντας. Το ίδιο βράδυ στο κλαμπ αποφάσισα να ενδώσω στο έξυπνο και καλόγουστο φλερτ που δέχθηκα από έναν τριαντάρη και αφού του ζήτησα να με περιμένει να σχολάσω πήγαμε στο σπίτι του. Εκεί γαμηθήκαμε μέχρι το μεσημέρι και επιτέλους η δίψα μου έσβησε για την ώρα.

Η παραμονή πρωτοχρονιάς έφτασε. Νωρίς το απόγευμα έκανα πλήρες μπάνιο για πάνω από μία ώρα. Στη συνέχεια φόρεσα ένα γαλάζιο ολόσωμο φόρεμα που το μήκος του έφτανε δέκα περίπου εκατοστά πιο πάνω από τα γόνατά μου έως και το στήθος. Από εσώρουχα επέλεξα επίσης γαλάζια, δαντελένιο τάνγκα και στηθόδεσμο χωρίς τιράντες. Στο λαιμό μου πέρασα ένα χρυσό περιδέραιο με ένα οκταγωνικό σμαράγδι. Έπλεξα τα μαλλιά μου με δύο περίπλοκες κοτσίδες. Πήρα την μαύρη "Τότ(ε)" δερμάτινη τσάντα μου και σε μια χάρτινη λευκή σακούλα έβαλα ένα μπουκάλι ουίσκι πενηντάρι που δεν είχα ανοίξει. Οι μπότες που φορούσα ήταν γκρενά μέχρι το πάνω μέρος της γάμπας, χωρίς τακούνι. Μαύρο ημίπαλτο και δρόμο!

Ένα ταξί με έφερε στην περιοχή "Χρυσή Ακτή" με τα υπερπολυτελή σπίτια. Ήταν ακριβώς εννέα το βράδυ όταν ο Τζεμπ με υποδέχτηκε στην είσοδο του σπιτιού του. Φορούσε μαύρο κοστούμι και παπιγιόν πάνω από το λευκό πουκάμισο. Τα κατσαρά μαλλιά του ήταν στρωμένα και ισιωμένα. Επίσης για πρώτη φορά τον είδα να έχει αλλάξει τα γυαλιά του με φακούς επαφής. Ο πατέρας του στεκόταν λίγο παραδίπλα με ανάλογη ενδυμασία κι εγώ τον φίλησα στα μάγουλα. Με καλωσορίσανε και τους έδωσα το μπουκάλι ουίσκι.

- Ο Τζεμπεντάια μου μίλησε για σένα, είπε ο πατέρας του. Δεν ήξερα πως διαθέτεις τόσο εξαιρετικό γούστο στο ουίσκι.

- Ευχαριστώ, απάντησα με χαμόγελο.

Κατόπιν έγιναν οι συστάσεις με όλη την οικογένεια και η ανταλλαγή φιλοφρονημάτων. Ο γιατρός κάθε χρόνο δεξιωνόταν συναδέλφους του από το νοσοκομείο. Εγώ δήθεν παρακάλεσα τον Τζεμπ να με συνοδεύει, γιατί ήταν ο μόνος που γνώριζα. Φυσικά δεν παρέλειψα να δοκιμάσω από το ουίσκι που είχα φέρει. Δέχθηκα βέβαια μια "εξέταση" για το ποια είμαι, αλλά δεν ήταν τόσο πολύ επεμβατικές οι ερωτήσεις τους και δε με έφεραν σε δύσκολη θέση. Ούτε όμως και οι γονείς του επιθυμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή που όλοι οι καλεσμένοι είχαν έρθει και πλησίαζε η αλλαγή του χρόνου άκουσα την Κίμπερλι, την αδερφή του Τζεμπ, να του λέει πως αν δεν έκανε κάτι μαζί μου, θα μου την έπεφτε η ίδια. Αν και ετεροθαλή αδέρφια, χωρίς κοινό αίμα, είχαν αλληλοσεβασμό μεταξύ τους.

Ποτήρια με σαμπάνιες σερβιρίστηκαν με εμένα να βοηθάω. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Στο "καλή χρονιά" φίλησα τον Τζεμπ απαλά στο στόμα. Δεν το περίμενε και παραλίγο να τραβηχτεί.

- Ένα φιλί είναι, του ψιθύρισα. Μην κάνεις έτσι!

Κατόπιν τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας. Ήπια λίγη από τη σαμπάνια και στη συνέχεια αναζήτησα το ποτήρι μου με το ουίσκι. Από μόνη μου δεν είχα επιλέξει να τραβήξω την προσοχή πάνω μου. Με το ποτήρι στο ένα χέρι, τράβηξα τον Τζεμπ προς το μπαλκόνι. Από την τσάντα μου έβγαλα ένα σλιμ τσιγάρο και αναπτήρα ζίπο. Βγήκαμε έξω και άναψα το τσιγάρο,

- Καπνίζεις;… με ρώτησε.

- Αραιά και που κάνω ένα τσιγάρο Τζεμπ, του απάντησα. Λοιπόν;

- Τι λοιπόν;

- Θα μου ζητήσεις να κάνουμε σχέση ή ακόμα το σκέφτεσαι;… τον ρώτησα χαμογελώντας. Αν δεν το κάνεις μπορεί να πάω με την Κιμ!

Όλο το πρόσωπό του κοκκίνισε! Το κεφάλι του έσκυψε και κοίταξε τα καλογυαλισμένα παπούτσια του.

- Φατιμά... είπε δισταχτικά. Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου. Και είσαι ευγενική, καλόγνωμη, δεν κρίνεις, ανήκεις στα "φυτά" (σε αυτό το σχόλιο χαμογέλασα), μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου...

- Και;… του διέκοψα τον ειρμό.

- Και δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο γιατί να δεχθείς να κάνεις κάτι μαζί μου. Εγώ είμαι λεπτός, κοντός, φοβιτσιάρης, άσχημος...

- Τζεμπ… είσαι ηρωικός όταν πρέπει! Δε με νοιάζουν τα μπράτσα στο σώμα, αλλά οι μύες του νου. Και εσύ τους έχεις ασκήσει! Μεταξύ μας δεν είσαι άσχημος, αλλά νόστιμος. Απορώ γιατί δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτό που θέλει η καρδιά σου.

- Γιατί φοβάμαι την απόρριψη. Και δεν έχω εμπειρίες.

Ο δείκτης του αριστερού μου χεριού ακούμπησε το πιγούνι του και το ανασήκωσε για να ανταμώσουν τα βλέμματα μας. Φύσηξα τον καπνό προς τα δεξιά για να μην πάει επάνω του.

- Θέλω να ακούσω τα λόγια, του είπα αργά.

- Θα ήθελες να γίνεις η κοπέλα μου;… με ρώτησε σχεδόν ψελλίζοντας.

- Φυσικά…

του απάντησα και έκανα δύο βήματα προς το μεγάλο γρανιτένιο σταχτοδοχείο που ήταν στο τραπέζι του μπαλκονιού. Έσβησα το τσιγάρο και ήπια μια γερή γουλιά από το ποτό μου. Στη συνέχεια άφησα το ποτήρι, τον πλησίασα και πέρασα τα χέρια μου πίσω από το λαιμό του. Έγειρα το κεφάλι μου αριστερά και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του. Μία ανάσα αργότερα η γλώσσα μου πίεσε τα χείλη του, τα άνοιξε και εισχώρησε στο στόμα του βρίσκοντας τη δική του. Ένα λεπτό αργότερα έκανα ένα βήμα πίσω και τον άφηνα ξέπνοο και άκρως ερεθισμένο. Κινήθηκα προς το τραπέζι για να πάρω το ποτήρι μου και να του δώσω χρόνο να συνέλθει. Η πούτσα του είχε σκληρύνει απίστευτα και με είχε πιέσει στο μηρό. Με γυρισμένη ακόμα την πλάτη μου του είπα:

- Ξέρεις είναι φυσιολογικό να ερεθίζεσαι και δε θέλω να νιώθεις άβολα. Εξάλλου… τολμώ να πω πως φιλάω υπέροχα.

- Το "υπέροχα" είναι η ελάχιστη περιγραφή. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο ευτυχισμένος και τυχερός νοιώθω αυτή τη στιγμή.

- Ίσως όσο κι εγώ Τζεμπ, απάντησα με χαμόγελο. Όμως θαρρώ πως θα ήταν πρέπον να μην…

- Το παρακάνουμε μιας και έχουμε επισκέψεις;… ρώτησε

- Είδες; Ήδη ξεκινήσαμε να συμπληρώνουμε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είπα βάζοντας γοητεία στη φωνή μου. Επίσης ξέρω πως δεν επιθυμείς να είσαι διαχυτικός, αλλά αυτό δε με ενοχλεί καθόλου.

Η υπόλοιπη νύχτα πέρασε με διάλογο για το τι θέλαμε, τι μας άρεσε και τέλος πότε θα βρισκόμασταν ξανά. Λίγο πριν χαράξει ένα ταξί με γύρισε στο σπίτι μου. Εκεί αφού έβγαλα το φόρεμα μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και όταν έκλεισα τα μάτια συγκεντρώθηκα.

Με τον Τζεμπ βγήκαμε κάμποσα ραντεβού τις επόμενες μέρες. Πήγαμε στο σινεμά και δειπνήσαμε σε κυριλέ εστιατόριο. Ήξερα πως ποθούσε να ανακαλύψει το σώμα μου, αλλά έκανε κράτει. Το πανεπιστήμιο άνοιξε ξανά. Την πρώτη μέρα ανακοινώσαμε στους φίλους του τη σχέση μας. Εκείνοι πραγματικά χάρηκαν. Δεν έδειξαν κανένα σημάδι ζήλιας και του το ανέφερα. Οι επόμενοι δύο μήνες πέρασαν γρήγορα. Εγώ διάβαζα, εργαζόμουν, έτρεχα και έκανα απόχη από το σεξ. Μετά τις εξετάσεις είχαμε δύο εβδομάδες ελεύθερες. Ο Τζεμπ είχε αριστεύσει όπως κι εγώ. Επίσης είχα ξεκινήσει τη διδακτορική μου "θέση" και κόντευα να την τελειώσω.

Ένα βραδάκι Κυριακής είχαμε κανονίσει να πάμε σε θεατρική παράσταση όπου παρουσιαζόταν η κωμωδία "Πολύ κακό για το τίποτα" του Σαίξπηρ. Στο πρώτο διάλειμμα της παράστασης του ζήτησα να φύγουμε γιατί η ηθοποιός που έπαιζε τη Βεατρίκη με είχε απογοητεύσει. Βγήκαμε από το θέατρο ενώ έξω άρχισε να βρέχει. Μπήκαμε σε ταξί μιας και ο Τζεμπ δεν είχε πάρει το αυτοκίνητο του με την προϋπόθεση ότι θα βγαίναμε για ποτό αργότερα. Έδωσα στον ταξιτζή τη διεύθυνση του Τζεμπ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα φτάσαμε στο σπίτι του. Υπό δυνατή βροχή μπήκαμε μέσα και το σπίτι ήταν ευχάριστα ζεστό. Οι γονείς του μας είδαν που ήμασταν μούσκεμα και η μητριά του πρότεινε να μου δώσει ρούχα για να αλλάξω και να κάνω ένα ζεστό μπάνιο.

Είκοσι λεπτά αργότερα φορούσα ένα παχύ άσπρο μπουρνούζι με μια εξίσου λευκή πετσέτα στα μαλλιά και βρισκόμουν στο δωμάτιο του Τζεμπ. Φορούσα μόνο ένα λευκό κιλοτάκι από κάτω. Ζήτησα από τον Τζεμπ να κλειδώσει την πόρτα και καθώς το έκανε, αφαίρεσα την πετσέτα από τα μαλλιά μου. Καθώς στράφηκε προς το μέρος μου, την έριξα στο πάτωμα και έλυσα τη ζώνη του μπουρνουζιού. Τον είδα να βαριανασαίνει καθώς το πέταξα κάτω. Κινήθηκα προς το ημίδιπλο κρεβάτι και μπήκα κάτω από το σεντόνι και το πάπλωμα.

- Θα έρθεις ή θα κοιμηθώ μόνη απόψε;… ρώτησα.

- Σου είχα ετοιμάσει τον ξενώνα, είπε ξεροκαταπίνοντας.

- Τζεμπ;

- Ναι;

- Δε νομίζεις πως είναι καιρός να πάψεις να βαράς μαλακία κάθε βράδυ και να κάνεις κάτι καλύτερο;

Μέσα σε ένα λεπτό είχε βγει από τα ρούχα του και ήταν μόνο με ένα μαύρο σλιπάκι. Η πούτσα του διαγραφόταν στητή και εκείνος χώθηκε κάτω από τα σκεπάσματα δίπλα μου.

- Προφυλακτικά;… τον ρώτησα.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι, πήγε στο κομοδίνο και έβγαλε ένα μεγάλο ανοιγμένο πακέτο.

- Πόσα είναι;… ρώτησα καυλιάρικα.

- Τρία.

- Χμ… είπα με ναζιάρικο τρόπο. Μπορεί να μη μας φτάσουν. Δε βαριέσαι! Το πολύ-πολύ να τελειώσεις στο στόμα μου!

Ξεροκατάπιε κι εγώ χαμογέλασα. Με μια επιδέξια κίνηση έβγαλα το εσώρουχο μου με το δεξί χέρι και του το έδειξα. Στη συνέχεια το σφεντόνισα με τρόπο που βρέθηκε να χτυπά κατευθείαν στο πρόσωπό του. Εκείνος το έπιασε με το χέρι του και το μύρισε. Ανασήκωσα και τα δυο μου φρύδια με ευχαρίστηση και παραμέρισα τα σκεπάσματα για να με δει εντελώς γυμνή. Η πούτσα του τινάχτηκε καθώς με πλησίαζε. Σύρθηκα προς το μέρος του και τεντώνοντας τα χέρια μου, έπιασα το σλιπάκι και το κατέβασα κάτω με φόρα. Μισή στιγμή αργότερα το στόμα μου βρέθηκε να ρουφά το παλλόμενο κοντάρι και να φτάνει μέχρι τη ρίζα των αρχιδιών του.

- Ω θεέ μου… αναφώνησε μέσα από αναστεναγμούς.

Τραβώντας το στόμα μου πίσω και απελευθερώνοντας το καυλί του είπα:

- Θεά!

Κατόπιν μπούκωσα ξανά όλη την ψωλή. Βολεύτηκα καλύτερα στο κρεβάτι και άρχισα να κινώ με φόρα το στόμα μου από τη βάλανο ως τη ρίζα. Η γλώσσα μου δε, χόρευε πάνω στο στέλεχος. Εκείνος κοιτούσε προς τα κάτω. Βόγκηξε δυνατά και έκανε να τραβηχτεί δηλώνοντας ότι θα τελειώσει. Τα χέρια μου έπιασαν τους λεπτούς μηρούς και επιτάχυνα το τσιμπούκι μου. Μια ανάσα αργότερα εκτόξευσε αρκετούς πίδακες σπέρματος μέσα στο στόμα μου κι εγώ τα κατάπινα με ευχαρίστηση. Με τρεμάμενο σώμα και πόδια, έγειρε προς το κρεβάτι.

- Σειρά σου να με γλείψεις και γρήγορα γιατί είμαι κοντά στο να τελειώσω…

του είπα και του έδωσα συγκεκριμένη μέθοδο. Αμέσως χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και σαν υπάκουο σκυλάκι ξεκίνησε να μου γλείφει το μουνάκι, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες μου. Μέσα σε τρία λεπτά τα μάτια μου είχαν σκουρύνει και έχυνα απολαυστικά στη γλώσσα του και στο στόμα του. Έπνιξα κάποιες κραυγές καύλας κάτω από ένα μαξιλάρι. Εκείνος γευόταν τους χυμούς μου και διαπίστωσα πως έπαιζε το εργαλείο του. "Ουάου! Του αρέσει να γλείφει μουνάκια και να την παίζει" σκέφτηκα.

Τον έπιασα από το σβέρκο και τράβηξα το κεφάλι του προς το μέρος μου. Τον φίλησα με απόκοσμο πάθος και ένιωσα την πούτσα του να μου σκαμπιλίζει το στομάχι. Μέσα σε δύο λεπτά του είχα περάσει προφυλακτικό και τον είχα οδηγήσει μέσα μου. Τα πόδια μου κλείδωσαν πίσω του και του ζήτησα να μου κάνει γρήγορο σεξ. Τα στόματά μας εξακολουθούσαν να είναι ενωμένα και οι γλώσσες μας να ανταλλάζουν γεύσεις των υγρών μας. Τα χέρια του δισταχτικά χάιδεψαν τα στήθη μου και οι αντίχειρες του έτριψαν απαλά τις πρησμένες από καύλα ρώγες. Εγώ του επέβαλα πιο γρήγορο ρυθμό και έκλεισα τα μάτια για να βυθιστώ στην απόλαυση. Η αποχή μου από το σεξ με είχε συνεπάρει. Το μουνάκι μου συσπάστηκε δυνατά και κορύφωσα πολλαπλά στο επόμενο λεπτό. Ένιωσα το καυλί του να σκληραίνει και τα πόδια του να τρέμουν. Ένωσε τα αγκομαχητά του με τις κραυγές μου χύνοντας. Για μερικά λεπτά τον κράτησα στην αγκαλιά μου. Η πούτσα του είχε χάσει την πυγμή της και την έβγαλε από μέσα μου τυλίγοντας το προφυλακτικό.

Εγώ όμως ήθελα κι άλλο. Τον γύρισα ανάσκελα και βρέθηκα να του γλείφω τις ρώγες και να τον φιλάω σε διάφορα σημεία, κατεβαίνοντας προς το καυλί του. Το έπιασα με το χέρι μου και το φυλάκισα στο στόμα μου ακόμα μια φορά. Η γλώσσα μου ξεκίνησε να χορεύει στο μέρος πίσω από την βάλανο. Μέσα σε ένα λεπτό είχε γίνει τούρμπο. Του πέρασα νέο προφυλακτικό και τον καβαλίκευσα. Άρχισα να τον ιππεύω όπως εγώ ήξερα κινώντας τη λεκάνη, τη μέση και το σώμα μου. Πήρα τα χέρια του και τα έβαλα να χουφτώσουν τα στήθη μου. Νέος, πιο δυνατός οργασμός με παρέσυρε. Αυτή τη φορά ούρλιαξα εκστατικά και ήμουν σίγουρη ότι μας άκουσαν όλοι όσοι παρευρίσκονταν στο σπίτι. Μισή ώρα αργότερα έχυσε κι εκείνος.

Κατέβηκα από την πούτσα του και αφαίρεσα το προφυλακτικό. Τα μάτια του έκλεισαν και βυθίστηκε σε λήθαργο. Το είχα παρακάνει, αλλά τον άφησα να ξεκουραστεί για περίπου δύο ώρες. Τον ξύπνησα με ένα ακόμα τσιμπούκι και τον καβάλησα πάλι με πάθος. Αυτή τη φορά συγκράτησα τις κραυγές μου μιας και ήταν αργά τη νύχτα. Τα προφυλακτικά είχαν τελειώσει, όταν του ζήτησα να μου γαμήσει το κωλαράκι. Ο ίδιος δεν το πίστευε πόσο τυχερός ήταν. Τον κατάφερα να τελειώσει μέσα στον κώλο μου ενώ τρία δάχτυλα του ήταν μέσα στο μουνάκι μου. Αποκοιμηθήκαμε γυμνοί κι αγκαλιασμένοι.

Τα χαράματα βρεθήκαμε να δέχομαι φιλιά σε όλο μου το σώμα από τον Τζέμπ. Τον άφησα να με εξερευνήσει και έχυσα ξανά απολαυστικά καθώς με έγλειφε και με δαχτύλωνε. Η πούτσα του ήταν απίστευτα σκληρή και όταν μου την έδωσε στο στόμα, με δύο μόνο ρουφήγματα άρχισε να τελειώνει. Μου δήλωσε πως καύλωνε με το άρωμα μου, τη γεύση μου και τις αντιδράσεις μου. Του είπα ότι δε θα παραπονιόμουν αν με έγλειφε έτσι κάθε μέρα.

Αργότερα βρέθηκα να φοράω κάποια δικά του ρούχα και τις μπότες μου. Κατεβήκαμε στο ισόγειο για πρωινό. Ο καφές ήταν ήδη έτοιμος και ο πατέρας του μας καλημέρισε. Εγώ του απολογήθηκα με έξυπνο τρόπο για τη "φασαρία" που κάναμε την προηγούμενη νύχτα. Στη συνέχεια ανέλαβα να φτιάξω ομελέτα με τυρί, μπέικον και δυο κλωνάρια μαϊντανό. Καθώς παίρναμε το πρωινό μας είπα στον Τζεμπ πόσο ευχάριστη ήταν η βραδιά, αλλά όμως θα έπρεπε να αφοσιωθούμε στα μαθήματά μας. Ο τρόπος ομιλίας μου έγινε αποδεκτός από τους γονείς του που χαμογελούσαν.

Τους επόμενους μήνες βρισκόμουν μια φορά κάθε Σάββατο με τον Τζεμπ ζώντας ολόκληρη τη νύχτα παθιασμένα. Το τέλος του έτους πλησίαζε γοργά και έτσι τον Μάιο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το διάβασμα. Οι δικές μου εξετάσεις ήταν πιο λίγες και τρεις μέρες νωρίτερα από του Τζεμπ. Παρέδωσα την πτυχιακή μου εργασία έγκαιρα και αρίστευσα.

Στην τελευταία μέρα των εξετάσεων του Τζεμπ βρέθηκα στο πανεπιστήμιο ντυμένη με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνήθιζα. Φορούσα σούπερ μίνι μαύρη φούστα, μπότα με δεκάποντο τακούνι και γιλέκο ντένιμ τοπ με κουμπιά μπροστά. Είχα βάλει ελαφρύ μεηκάπ και είχα αφήσει τα μαλλιά μου ελεύθερα πίσω. Στον αφαλό μου είχα ένα σμαραγδένιο σκαραβαίο. Σχεδόν όλο μου το σώμα ήταν εκτεθειμένο. Είχα επίσης επιλέξει ένα μαύρο ανορθωτικό στηθόδεσμο που "φούσκωνε" τόνιζε τα βυζιά μου.

Σφυρίγματα, κολλητηλίκια και αρκετές χυλόπιτες αργότερα, η σχολή μιλούσε για εμένα. Ήξερα ότι τα "κουλ" κορίτσια έσκαγαν από τη ζήλια τους, όχι μόνο γιατί ήμουν πιο όμορφη από αυτές, αλλά επειδή τα δήθεν αγόρια τους μου την έπεφταν ξεδιάντροπα. Όταν ο Τζεμπ βγήκε στον προαύλιο χώρο τον εντόπισα και κινήθηκα με χάρη γαζέλας προς το μέρος του. Του έδωσα ένα καυτό φιλί στο στόμα ενώ το πόδι μου βρέθηκε να αγκαλιάζει την πλάτη του. Το σαγόνι του επιθετικού που μας κοιτούσε έπεσε στο πάτωμα.

- Δεν μπορεί το φυτό να έχει τέτοια γκόμενα, είπε δυνατά και αγανακτισμένα.

- Θες πάλι να σε δείρω όπως την προηγούμενη φορά που σε έβαλα να μου ζητήσεις συγγνώμη αλήτη;… ρώτησα. Εξάλλου ο Τζεμπ έχει καλύτερες αντοχές και μεγαλύτερο καυλί από το δικό σου μολυβάκι. Ξεκινάμε να γαμιόμαστε Σάββατο πρωί και τελειώνουμε Κυριακή βράδυ. Χώρια ότι είναι εξίσου καλός στο να γλείφει μια γυναίκα!

- Εγώ δεν, δεν... δεν… προσπάθησε να πει.

- Τρεις κοπέλες έχουν μαρτυρήσει την αλήθεια, του είπα γιατί πραγματικά αυτό είχε συμβεί. Άσε που τελειώνεις σε δευτερόλεπτα. Σιγά το μάγκα!

Έπιασα αγκαζέ τον Τζεμπ και βγήκαμε από τον πανεπιστημιακό χώρο με περηφάνια. Φυσικά την επόμενη έφυγα για Αίγυπτο. Όμως το καλοστημένο σχέδιο που είχα ξεκινήσει εδώ και μήνες μπήκε σε ισχύ. Πολλές κοπέλες και άντρες φοιτητές είχαν τελικά καταφέρει να αλλάξουν γνώμη για το bullying. Ειδικότερα οι "αγανακτισμένες" με τους αθλητές. Κι εκείνος δεν επιλέχθηκε στο νούμερο ένα του ντραφτ αλλά στο δεκατέσσερα.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151251121S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.