Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Όνειρο ήταν αγαπημένε μου. Πάει πέρασε ο εφιάλτης. Εγώ είμαι εδώ κοντά σου. Ηρέμησε!

Ο Ιανός βρέθηκε στην αγκαλιά μου να κλαίει, ενώ από το σώμα του έσταζε ο ιδρώτας που του είχε προκαλέσει ο "τρόμος". Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο να ζει τόσο έντονα τα όνειρά του. Να πονάει η ψυχή του όταν βλέπει αυτά που ο κόσμος αγνοεί. Πείνα! Πόλεμοι! Αρρώστιες! Θάνατος! Γι' αυτό είναι τόσο ξεχωριστός...

Απόκοσμες ομίχλες που μόνο εγώ μπορούσα να δω απλώνονταν στην Πάτρα. Περπατούσα ανάμεσα τους με αργό βήμα, ακολουθώντας τη ροή τους. Ξαφνικά σε μια στάση λεωφορείου είδα ένα νεαρό παλικαράκι να τις διώχνει με μόνο σύμμαχο τη σκέψη του!

- Focus!

Έχουμε επιλέξει από κοινού να μην εμπλακούμε σε ερωτικά παιχνίδια με τον αγαπημένο Ιανό. Πώς να μην του κρατήσω συντροφιά και να μην τον παρηγορήσω όταν το έχει ανάγκη; Πρέπει να βρίσκομαι κοντά του αρκετές φορές για να παίρνω το ασήκωτο βάρος που έχει πάνω του. Με άλλο άτομο δε μπορεί να το μοιραστεί. Θα τρόμαζαν! Ο πόνος και η θλίψη τον έχουν χτυπήσει-στιγματίσει αλύπητα.

- Ankth enktongm thera payka en urigis!

Όταν διαβάσεις αυτή την ιστορία, γνώριζε πως πάντα θα είμαι εκεί.

Ήταν μεσάνυχτα και ξημέρωνε Σάββατο. Ο ουρανός φωτογράφιζε με κεραυνούς και αστραπές το τοπίο. Είχα την προνοητικότητα να γευματίσω από νωρίς. Περίμενα από καιρό να έρθει η συμφωνημένη ώρα. Κοίταξα γύρω μου. Λευκά κεριά σε κύκλο έκαιγαν την τελευταία ώρα και φώτιζαν το υπόγειο στο οποίο βρισκόμουν. Πίσω από τον κύκλο άκουγα τα ρυθμικά μουρμουρητά.

Σήκωσα τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και χτύπησα τις παλάμες μου δυνατά. Δύο γυναίκες εισήλθαν στον κύκλο και άρχισαν να μου αφαιρούν τα μεταξένια πέπλα, τα χρυσά περιβραχιόνια, σκουλαρίκια, στέμμα και περικνημίδες. Δεν πρόλαβαν να βγουν. Με τα χέρια μου τις τράβηξα και τις δύο κοντά μου κολλώντας τα σώματά τους πάνω στο δικό μου. Ο λαιμός μου έγειρε προς τα δεξιά και βρέθηκα να φιλάω με τον πιο αμαρτωλό τρόπο που ήξερα τη γυναίκα. Το σώμα της άρχισε να τρέμει. Έστρεψα την προσοχή μου στην άλλη. Το χέρι μου πέρασε πάνω από το σατινένιο ρούχο και το έσκισα. Το αριστερό στήθος της βρέθηκε στην παλάμη μου.

Της έβαλα να γονατίσουν και στη συνέχεια να ξαπλώσουν. Με κάθε μου χέρι παραμέρισα τα εσώρουχα και τα δάχτυλα μου βρέθηκαν να τους γαμάνε τα μουνάκια. Τα σώματά τους τραντάζονταν εκστατικά και εκείνες έχυναν πάνω στα δάχτυλα μου. Τα υπόλοιπα άτομα στο δωμάτιο έπεσαν σε φρενίτιδα.

Μέσα σε μισό λεπτό είχα βρεθεί στα τέσσερα να εξακολουθώ να δαχτυλώνω τις γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα ένας άντρας να μου σκίζει το κωλαράκι. Ούρλιαζε από έκσταση και κινούνταν με όση ταχύτητα μπορούσε το κορμί του να αντέξει. Τα χέρια του τεντώθηκαν πιάνοντας με από τους δύο ώμους και αμέσως μετά εκσπερμάτωσε με ορμή μέσα στο κανάλι του κώλου μου. Σχεδόν αμέσως πήρε τη σειρά του ένας άλλος πίσω μου. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά. Οι γυναίκες ένωναν τις κραυγές τους με αυτές των ανδρών και οι οργασμοί τους ήταν ασταμάτητοι.

Έσκυψα σε αυτή δεξιά μου και έχωσα όλο το μήκος της γλώσσας μου μέσα της. Εκείνη αναστέναξε και λιποθύμησε. Το ίδιο συνέβη και στην άλλη μερικές στιγμές μετά.

Τα μάτια μου ήταν ακόμα πράσινα!

Οι άντρες με πλησίασαν. Γονάτισαν! Υπάκουσαν! Δύο πούτσες στον κώλο μου! Τρεις στο μουνί μου! Δύο στο στόμα μου. Μία σε κάθε χέρι! Με γαμούσαν ρυθμικά. Έχυσαν όλοι μαζί ταυτόχρονα, ξανά και ξανά και ξανά...

Τα μάτια μου ήταν ακόμα πράσινα!

Τους έβαλα να κάνουν τρενάκι, καρφώνοντας ο καθένας την ψωλή του στον κώλο του μπροστινού. Δεν ένοιωσα τίποτα! Οι γυναίκες ξύπνησαν και ξεκίνησαν να μου γλείφουν μουνί και κώλο. Δεν ένοιωσα τίποτα!

Τα μάτια μου ήταν ακόμα πράσινα!

Τους παράτησα εξαντλημένους. Περπάτησα ανάμεσα τους και επανέφερα ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν που με συγκινούσαν και μου ανέβαζαν πάντοτε τη διάθεση. Τρία δάχτυλα πίσω και τέσσερα μπροστά. Είχα οργασμούς, αλλά δεν κορύφωνα όπως εγώ ήθελα και ήξερα να κάνω!

Τα μάτια μου ήταν ακόμα πράσινα!

Κάτι με κρατούσε πίσω! Άπλωσα όλες μου τις αισθήσεις! Έγινα ένα με τη φύση και το θείο! Το σώμα μου επιζητούσε να κορέσει και να εκτονώσει όλη την ενέργεια που είχα συγκεντρώσει. Και τότε τον είδα. Ένας μικρός θεός να γεννιέται. Τα μάτια μου σκούρυναν!

Στεκόμουν όρθια! Χωρίς κανείς να με αγγίζει ή να κάνω κάτι εγώ στον εαυτό μου. Μια ας πούμε ηλεκτρική γεννήτρια ξέσπασε από τα σπλάχνα μου. Το ρεύμα διαπέρασε όλο μου το σώμα ακαριαία. Τα μαλλιά μου κινήθηκαν χωρίς να φυσάει. Σήκωσα τα χέρια μου ψηλά και η μέση μου λύγισε προς τα πίσω.

- Τελειώνω…

Ούρλιαξα καθώς πίδακες από τα υγρά μου εκλύονταν με πίεση από το μουνάκι μου. Τα άτομα πίσω μου είχαν χάσει από ώρα τις αισθήσεις τους. Δεν είδαν το σώμα μου να σηκώνεται και να αιωρείται.

- Ω Μητέρα σε ευχαριστώ για την ηδονή που με αφήνεις να νοιώθω!

.Ο Ιανός είχε συνέρθει.

- Είμαι καλύτερα τώρα, μου είπε. Σ' ευχαριστώ!

- Το χρειαζόσουν αγαπημένε μου.

- Εκάτη;

- Ναι!

- Είδα!

- Το ξέρω. Μόνο εσύ μπορείς να δεις! Ακόμα κι αν τους το περιγράψω...

- Δε θα το πιστέψουν!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151091221S007
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.