Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η καύλα της ηδονής περνάει μέσα από πολλά στάδια, περιέργεια, φόβος, πόνος, αλλά και στην αίσθηση της ελευθερίας χωρίς ταμπού, που μαζί με τα παραπάνω κάνει τη φαντασία να οργιάζει. Η παρακάτω ιστορία προσπαθεί να περιγράψει όλα αυτά μαζί. Είναι η πρώτη φορά που γράφω μια ιστορία και γι' αυτό κάθε γνώμη είναι καλοδεχούμενη...

Με τη Χριστίνα έχουμε πολλά χρόνια σχέση, δεν είμαστε ένα συνηθισμένο όπως θα έλεγε ο κόσμος ζευγάρι, αφού η Χριστίνα είναι bi και λεσβία και εγώ bi ενεργοπαθητικός. Έχει βρει όμως, όπως μου λέει συνέχεια, την ευτυχία στο πρόσωπο μου και εγώ νιώθω ακριβώς το ίδιο. Την αγαπώ απίστευτα, θα έδινα και την ζωή μου που λένε.

Έχουμε μια σχέση ελεύθερης συμβίωσης αλλά και στήριξης στα πάντα. Οι αποφάσεις όσον αφορά την κοινή πορεία της ζωής μας παίρνονται μαζί, ενώ συνήθως δεν έχουμε θέματα με τους ερωτικούς μας συντρόφους. Ο καθένας κάνει αυτό που του αρέσει, αν και συνήθως ψάχνουμε φάσεις που να συμμετέχουμε και οι 2 μαζί. Μια μέρα χτύπησε το κουδούνι και η Χριστίνα πήγε να ανοίξει ντυμένη ελαφρά, μιας και εκείνη την ώρα χαλαρώναμε στο κρεβάτι βλέποντας τσόντα.

- Παρακαλώ τι θέλετε;

- Συγνώμη μήπως έχετε κανένα φακελάκι τσάι;

- Πως αμέ... βεβαίως να σας δώσω.

- Σας ευχαριστώ γιατί με τα τρεξίματα δεν πρόλαβα να πάρω.

- Είστε καινούργιος στην πολυκατοικία;

- Ναι είμαι ο Θανάσης και μόλις χθες μετακομίσαμε εγώ και ο σύντροφος μου.

- Μα... συγνώμη είστε απίστευτη με αυτό το φόρεμα.

Εγώ αν και δε δείχνω συνήθως σημάδια ζήλιας, ακούγοντας την κουβέντα σηκώθηκα να δω ποιος φλερτάρει το Χριστινάκι.

- Ευχαριστώ...

είπε εκείνη, ενώ εγώ μπήκα μπροστά λέγοντας...

- Καλησπέρα είμαι ο Marvi. Έχετε σχέση είπατε;... ρώτησα.

- Ναι είμαι εδώ με το φίλο μου τον Πέτρο. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί.

- Α... οκ, εντάξει...

είπα και έκανα να πάω μέσα. Εκείνος τότε, που μάλλον κατάλαβε τα γούστα μας, είπε.

- Είστε ωραίοι άνθρωποι και γεμάτοι πάθος. Μου αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι. Σας ακούγαμε με τον Πέτρο χθες το βράδυ και ομολογουμένως μας φτιάξατε το κέφι...

ενώ εγώ σκεφτόμουν πως γαμιόμασταν με τη Χριστίνα χθες το βράδυ.

- Μα γιατί δεν έρχεστε δίπλα να τα πούμε, να γνωρίσετε και τον Πέτρο, να πιούμε και το τσάι μας;

Εγώ ήμουν κάπως διστακτικός λόγο του ότι δεν τους ξέραμε καθόλου και επειδή ήταν πάρα πολύ άμεσος, ενώ η Χριστίνα αυτό το βρήκε υπέροχο και είπε "ναι αμέ, εγώ θα πάω" και πήγε έτσι όπως ήταν, με τη διαφανή ρόμπα της. Δε μπορούσα να την αφήσω μόνη με δυο αγνώστους και αφού κλείδωσα την πόρτα πήγα κι εγώ. Είχαν ένα πολύ όμορφο σπίτι, που σίγουρα έλεγες ότι εδώ μέσα έχει βάλει γυναίκα το χέρι της. Μετά από λίγο βγήκε και ο Πέτρος που φόραγε ένα φανελάκι με μια φόρμα και είχε υπέροχο σώμα σαν άντρας, όπως και ο Θανάσης. Ήταν ευγενικοί και η γνωριμία μας μόλις είχε αρχίσει, Αφού ήπιαμε το τσάι μας μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα είχαμε περάσει στο ουίσκι και είχαμε σχεδόν μάθει τα πάντα για αυτούς. Η Χριστίνα δε χόρταινε να τους κάνει ερωτήσεις και εκείνοι απαντούσαν στα πάντα, από το πως γνωρίστηκαν μέχρι πως το κάνουν στο κρεβάτι τους. Από ότι κατάλαβα δεν είχαν κανένα θέμα και κανένα ταμπού. Μας έδειχναν τη διάθεση τους ανοιχτά και πως θέλανε να περάσουμε το βράδυ μαζί και ενώ τα γέλια η κουβέντα και η ζαλάδα από το ποτό έκαναν φανερή πια μια ερωτική διάθεση στην ατμόσφαιρα, άκουσα κάποιον από τους 2 να λέει ενώ έδειχναν μια βαλίτσα στη Χριστίνα πως θα ήθελαν να μας γαμήσουν όλο το βράδυ γιατί είμαστε γαμώ τα παιδιά και θέλανε λέει να μας κάνουν ένα δώρο καύλας και ηδονής, σαν αντάλλαγμα για το τσάι. Για πότε είχαμε όλοι απίστευτη καύλα για σεξ δεν περιγράφεται.

Πήγαμε στο δωμάτιο τους και αφού βγάλαμε όλα μας τα ρούχα ξαπλώσαμε επάνω στο μεγάλο κρεβάτι, ενώ ο Θανάσης έριξε επάνω του όλο το περιεχόμενό της τσάντας που ήταν γεμάτη με ερωτικά παιχνίδια. Η Χριστίνα άρχισε να τα κοιτάει και να τα περιεργάζεται. Ο Πέτρος με αγκάλιασε και άρχισε να με χαϊδεύει παντού σε όλο μου το σώμα. Έβαλε τα χέρια μου επάνω από το κεφάλι μου και άρχισε να μου γλείφει της ρώγες, ενώ μου έλεγε πόσο πολύ του άρεσε που ήμουν ξυρισμένος παντού. Ο Θανάσης είχε πιάσει τη Χριστίνα και την είχε βάλει να σκύψει δίνοντας της πίπα το χοντρό καυλί του, ενώ εκείνος άρχισε να κάνει πίπα σε εμένα και να μαλακίζει τον Πέτρο που μου έγλειφε τις ρώγες, ενώ εγώ έγλειφα το μουνί της Χριστίνας. Είχαμε γίνει ένα κουβάρι και ήταν απίστευτο σε τι σημεία είχε φτάσει η καύλα όλων.

Αφού παίξαμε έτσι για λίγη ώρα,αλλάζοντας στάσεις ο ένας με τον άλλον και δοκιμάζοντας όλοι τι γεύση είχε ο καθένας, ο Θανάσης με μια διάθεση ερωτικού οδηγού και σκηνοθέτη άρχισε να μας τοποθετεί σε θέσεις, κάνοντας το μυαλό να φαντάζεται το τι μπορεί να ακολουθήσει και αυτό από μόνο του ήταν μια τρελή ηδονή. Είπε στον Πέτρο να μου δέσει τα μάτια ενώ εκείνος μου φόρεσε ένα κολάρο με μια αλυσίδα μου ζήτησε να σκύψω και να αρχίσω να γλείφω το μουνί της Χριστίνας, Έδεσε την αλυσίδα από το κολάρο μου στο προσκέφαλο του κρεβατιού περνώντας το κάτω από το κορμί της και τοποθετώντας έτσι το κεφάλι μου ακριβώς μέσα στο μουνί της μην μπορώντας να ξεφύγω. Τον άκουσα να λέει στην Χριστίνα να κάνει πίσω το κεφάλι της και τότε άκουσα να τη μπουκώνει με την χοντρή του πούτσα λέγοντας της συνέχεια να έχει κάτω την γλώσσα για να μπορέσει να μπει όσο πιο βαθιά γίνεται στο λαρύγγι της.

- Σου αρέσει καύλα μου;...

τον άκουσα να της λέει, ενώ η ήχοι από το μπούκωμα που είχε υποστεί η Χριστίνα με έκαναν να καυλώνω και να φαντάζομαι την υπέροχη βραδιά που μόλις είχε αρχίσει. Ο Πέτρος ήρθε τότε από πίσω μου και έβαλε την γλώσσα του στον κώλο μου αρχίζοντας να γλείφει και να φτύνει σάλιο στην τρύπα μου. Αφού έπαιξε με το στόμα του αρκετά σηκώθηκε, στάθηκε πίσω μου και έβαλε τον χοντρό του αντίχειρα μέσα μου αρχίζοντας να τον κουνάει και να τον ανοιγοκλείνει όλο και με πιο πολύ ένταση σπρώχνοντας τον προς τα κάτω και κάνοντας τη μέση μου να χαμηλώνει αναγκαστικά. Είχε έρθει η στιγμή να βάλει περισσότερα δάχτυλα. Αφού πλέον ο κώλος μου άρχισε σιγά σιγά να χαλαρώνει, με 3 δάχτυλα πια, άρχισε να στριφογυρίζει στο χαλαρό το χέρι του δεξιά αριστερά ανοίγοντας σιγά σιγά την τρύπα μου, ενώ η Δέσποινα έβαλε τα πόδια της γύρω από το σβέρκο μου εγκλωβίζοντας το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της κρατώντας το πρόσωπο μου μέσα στο μουνί της, που καθώς έχυνε και τίναζε την λεκάνη της προς τα επάνω, με γέμιζε με τα υγρά της που έγλειφα ασταμάτητα.

Εκείνη τη στιγμή ο Πέτρος έπιασε τα χέρια μου και τα έδεσε με μια μονωτική ταινία πίσω στην πλάτη μου, κάνοντας με πια να μην εχω την ικανότητα και να μη μπορώ να ελέγξω την ένταση ούτε κατά διάνοια. Παραδομένος πλήρως πια, ένιωθα το κορμί μου πως δεν είχε άλλες αντοχές και απλά αφέθηκα χαλαρώνοντας εντελώς. Η τρύπα μου πια δεν είχε την δύναμη να κάνει τίποτα και ήταν όλη δικιά του, εντελώς ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχθεί κάθε γούστο. Τότε άκουσα το Θανάση να λέει:

- Να βάλε αυτό...

και αμέσως ένοιωσα κάτι μακρύ και χοντρό με εξογκώματα στον κώλο μου που ούτε καν ήξερα τι είναι, ενώ ο Θανάσης εκείνη τη στιγμή ακουγόταν να φωνάζει στη Χριστίνα πως ήρθε η ώρα να χύσει στο στόμα της.

- Χύσε με...

την άκουσα να λέει ενώ σπαρταρούσε και έχυνε πάλι μια απίστευτη ποσότητα στο πρόσωπο μου. Νόμιζα ότι θα ξεμείνω από αέρα και ενώ όλη η προσπάθεια που έκανα να πάρω μια ανάσα ήταν σχεδόν αδύνατη, εκείνη απλά καυλωνε περισσότερο και με γέμιζε όλο και πιο πολύ με τα χύσια της.

Το πως έχυνε έτσι το μουνί της ήταν απίστευτο και ενώ ο Πέτρος ρήμαζε την τρύπα μου, ο Θανάσης ήρθε, μου έπιασε τα μαλλιά, σήκωσε το κεφάλι μου κάνοντας την αλυσίδα να τεντωθεί τέρμα και έχωσε βίαια το καυλί του μέχρι το λάρυγγα. Μαλάκιζε την Χριστίνα που την έκανε να εκτοξεύει συνέχεια υγρά. Σάλια και χυσια με έπνιγαν. Το κεφάλι μου πήγαινε μια επάνω στο καυλί, μια μέσα στο μουνί. Προσπαθώντας να ανασάνω το στόμα μου γέμιζε με τα υγρά της Χριστίνας και στη συνέχεια η πούτσα του Θανάση τα έσπρωχνε βαθιά μέσα στο λαιμό μου. Ο Πέτρος πίσω στον κώλο μου εκείνη τη στιγμή με μια απότομη κίνηση προς τα πάνω έβγαλε το εργαλείο που για αρκετή ώρα άνοιγε την τρύπα μου, κάνοντας τη να κλείσει σφιχτά. Τότε με μια πιο απότομη κίνηση, έχωσε τη μεγάλη και μακριά ψωλή του μέσα μου κάνοντας με να φωνάξω από πόνο. Ένα απίστευτο τσούξιμο και ταυτόχρονα μια απέραντη ηδονή με έκαναν να χύσω, νιώθοντας απίστευτο πόνο στον προστάτη μου. Νόμιζα ότι καταστράφηκε όλο μου το σύστημα και το μόνο που ήθελα ξαφνικά εκείνη τη στιγμή ήταν να χαλαρώσουν όλοι τους, όμως όχι.

Η Χριστίνα άλλαξε θέση και στήθηκε κι εκείνη στα τεσσερα. Τώρα το κεφάλι μου ήταν στο κεφάλι της και εκείνη άρχισε να με φιλάει. Γευόμουν τα χύσια του Θανάση που ακόμα έτρεχαν από το στόμα στο πηγούνι της και εκείνη γευόταν τα υγρά της που ήταν γεμίσει το στόμα μου. Ο Θανάσης έβγαλε την αλυσίδα από το κολάρο μου και την την έδεσε γύρο από το λαιμό της, κλειδώνοντας την άκρη πάλι πίσω στο κολάρο μου Τώρα εγκλωβισμένοι στα 4 όπως ήμασταν είχε έρθει η ώρα να μας πάρουν και τους 2 άγρια. Για μια ακόμα φορά δε μπορούσα να ξεκολλήσω το κεφάλι μου και η τρύπα μου ήταν εντελώς ανοιχτή καθώς δεχόταν τα σφυροκοπήματα του Πέτρου. Η Χριστίνα και αυτή μάλλον ένιωθε πόνο και καύλα ταυτόχρονα και προσπαθούσε να πάρει ανάσα μέσα από το στόμα μου. Ήταν σα να παλεύαμε για λίγο αέρα και οι δύο ενώ μας γαμούσαν αλύπητα.

Τότε η Χριστίνα δεν άντεξε άλλο την πίεση από τα σφυροκοπήματα και των 2, αφού εγώ είχα τα χέρια δεμένα ακόμα πίσω και όλο το βάρος έπεφτε στο σβέρκο και στα χέρια της, με παρέσυρε λοιπόν και ξαπλώσαμε μπρούμυτα με τα δεμένα μας κεφάλια να μην σηκώνουν οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Ο Πέτρος άλλαξε με το Θανάση θέση και άρχισαν ξανά να μας γαμάνε αλύπητα. Μέσα έξω, πάνω κάτω η πούτσα του Θανάση έκανε κανονική γεώτρηση καθώς έπεφτε με όλο του το βάρος επάνω μου. Τον ένιωθα τόσο βαθιά που δεν άντεχα άλλο. Πονάω προσπαθούσα να φωνάξω αλλά δεν είχα ανάσα και σα να μην έφτανε αυτό, ένιωθα να προσπαθεί να βάλει κάτι ακόμα μαζί με την πούτσα του μέσα μου. Πονούσα απίστευτα και δε μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωθα την τρύπα μου να ξεσκίζεται και να με καίει απίστευτα, ενώ τώρα είχα και ένα δεύτερο εργαλείο εκτός από την ψωλή του Θανάση να μπαινοβγαίνει μέσα μου.

Μετά από λίγο είχα μουδιάσει, ενώ ένιωθα τα σωθικά μου να θέλουν να βγουν προς τα έξω. Η κωλοτρυπίδα μου ήταν σαν ξένο σώμα, δε μπορούσα να κάνω τίποτα, καμία αντίδραση, ένιωθα ένα πτώμα που απλά προσπαθούσε να πάρει λίγο ανάσα. Ο Πέτρος όμως ακόμα γαμούσε άγρια τη Χριστίνα, μια στο μουνί, μια στον κώλο και πάμε πάλι. Ξαφνικά άρχισε να φωνάζει πως θα χύσει και ήρθε πάνω από τα κεφάλια μας. Έχωσε την πούτσα του ανάμεσα στα ενωμένα στόματα μας και άδειασε το καυτό του σπέρμα στο στόμα μας ενώ γαμούσε τα χείλια μας. Αριστερά της Χριστίνας, δεξιά τα δικά μου αγκάλιαζαν και καθάριζαν την ψωλή του.

Ο Θανάσης σηκώθηκε, μας έλυσε τα κεφάλια και έδωσε στη Χριστίνα να φορέσει ένα strapon. Την έβαλε να ξαπλώσει και μου ζήτησε να κάτσω επάνω έχοντας ακόμα δεμένα τα χέρια. Αισθανόμουν περίεργα και δεν ξέρω αν είχα επαφή, απλά είχα παραδοθεί και ακολουθούσα. 2 χέρια με έπιασαν και με έβαλαν να καθίσω πάνω στο strapon. Ο Πέτρος ήρθε με την πεσμένη πούτσα του και με έβαλε να τον γλείφω, λέγοντας μου ότι η νύχτα δεν τελείωσε ακόμα και ότι έχει να μου δώσει κι άλλο σπέρμα.

Ο Θανάσης έπιασε την αλυσίδα και την έδεσε τεντώνοντας την πίσω στα δεμένα χέρια μου. Με κυρίευσε ένα άγχος και ταυτόχρονα μια καύλα για το τι μπορεί να συμβεί αφού πάλι ένιωθα την ανικανότητα να εχω τον παραμικρό έλεγχο. Ο Θανάσης πήγε από πίσω μου και μου το κάρφωσε την χοντρή του πούτσα για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά με γαμούσε αλύπητα μαζί με το strapon και με κρατούσε από τα δεμένα χέρια όσο με πηδούσε όλο και πιο γρήγορα.

- Παρ' τον όλο καύλα μου, θα σε πεθάνω απόψε...

μου έλεγε,ενώ τα πόδια μου έτρεμαν από την ένταση που με γαμούσε η ψωλή του. Ο Πέτρος άρχισε να καυλώνει πάλι σιγά σιγά μέσα στο στόμα μου καθώς πίεζε όλο και πιο πολύ το κεφάλι μου να πάρει τη χοντρή και ξανά πέτρα ψωλή του. Ο Θανάσης τότε μου είπε να μην τρομάξω και ότι αυτό που θα κάνει θα μου αρέσει. Περιττό να σας πω ότι φοβήθηκα για το τι είχε σκοπό να κάνει και με έλουσε κρύος ιδρώτας.

- Αυτές είναι δονούμενες ηλεκτρικές μπάλες είπε στην Χριστίνα, ενώ εγώ δε μπορούσα να της δω. Συνέχισε να τον γαμάς αλύπητα τώρα που θα του τις βάλω βαθιά στον πάτο.

Με ανασήκωσε και με έσπρωξε μπροστά βγάζοντας το strapon και βάζοντας 2 από αυτές της μπάλες μέσα μου. Με το χερι του έσπρωχνε όσο πιο βαθιά μπορούσε και με έβαλε να ξανακαθίσω πάνω στο strapon τοποθετώντας έτσι της μπάλες πολύ βαθιά,ο Πέτρος με είχε μπουκώσει και γαμούσε το στόμα μου αλύπητα ενώ τα σάλια μου έπεφταν πάνω στο σώμα και στο στόμα της Χριστίνας που είχε χουφτώσει και άνοιγε τα κωλομέρια μου ενώ τα γαμούσε. Ξαφνικά μια δεύτερη πούτσα,αυτή του Θανάση πιέζοντας ήρθε να μπουκώσει το ήδη μπουκωμένο στόμα μου.

- Έτοιμος...

είπε ο Θανάσης ενώ εγώ το μόνο που έκανα ήταν να περιμένω το τι θα μου κάνουν με τα πόδια μου να τρέμουν συνεχώς και τη Χριστίνα με δονούμενο στραπόν να με γαμάει χωρίς αύριο. Ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να ξεσκίζεται για ακόμα μια φορά πιο πολύ από πριν. Ο Πέτρος μου έκλεισε τη μύτη αναγκάζοντας με να προσπαθώ να ανοίξω ακόμα πιο πολύ το στόμα και να πάρω μια ανάσα μπουκωμένος καθώς ήμουν με 2 τεράστιες πούτσες. Ο Θανάσης με το ένα χέρι τραβούσε τα δεμένα μου χέρια από την ταινία και την αλυσίδα από το κολάρο μου προς τα επάνω, ενώ με το άλλο του χέρι με άρπαξε από το σβέρκο λέγοντας μου "σκύψε κι άλλο, θέλω να τα πιεις όλα, μέχρι την τελευταία σταγόνα". Τότε, εντελώς απότομα οι δονούμενες μπάλες που είχα μέσα μου βαθιά άρχισαν να προκαλούν ηλεκτρικές εκκενώσεις, κάνοντας ολοκληρωτικά το κωλάντερο μου να αρχίσει να κάνει συσπάσεις και να θέλει να ξεράσει ότι είχε μέσα του. Μάταια όμως, Θανάσης και Πέτρος μαζί με ακινητοποίησαν καθιστό επάνω στο πλαστικό καυλί της Χριστίνας, βουλώνοντας την τρύπα μου, ενώ μέσα μου γινόταν χαμός.

Το σώμα μου πλέον ήταν ολοκληρωτικά έρμαιο της καύλας. Δονητής και μπάλες να δουλεύουν και να έχουν μουδιάσει όλη την κωλοτρυπίδα μου, ενώ ηλεκτρικές μικρές τάσεις να περνάνε σε κάθε εσωτερικό νεύρο του κώλου μου χαρίζοντας μου πόνο και απίστευτη ηδονή. Τα πόδια μου όπως και ολόκληρο πλέον το σώμα μου έτρεμαν συνεχώς χωρίς να μπορώ να το ελέγξω. Ρίγη και ανατριχίλα με είχαν κυριεύσει λόγο της συνεχόμενης συστολής και διαστολής των μυών και ενώ τα 2 τεράστια καυλιά μπαινόβγαιναν μέσα στο στόμα μου τον άκουσα να φωνάζει "πάρ' τα μωρή άρρωστη..." και η ψωλή του Θανάση έχυνε καυτό υγρό σε όλο το στόμα πλημμυρίζοντας το λάρυγγα και πνίγοντας με ενώ είχα πεθάνει στο βήχα. Όσα σάλια έβγαζα ανακατεμένα με σπέρμα ξανά σπρώχνονταν μέσα από της 2 πούτσες. Ο Πέτρος με έπιασε από τα μαλλιά και με σήκωσε όρθιο ενώ οι μπάλες ακόμα έκαναν δουλειά μέσα μου. Ξάπλωσε και μου είπε:

- Τώρα θέλω να κάτσεις επάνω μου...

και με μια κίνηση κάθισα και η πούτσα του καρφώθηκε βαθιά μέσα μου. Η Χριστίνα κάθισε επάνω στο πρόσωπο του σκύβοντας και παίρνοντας το δικό μου καυλί στο στόμα της και άρχισε να τρομπάρει γρήγορα και βαθιά. Ο Θανάσης έβαζε μέσα στο στόμα μου τώρα τα αρχιδια του μπουκώνοντας το. Σκεφτόμουν ότι σήμερα θα πάω από γαμήσι. Ο Πέτρος άρχισε να πηγαίνει πάνω κάτω τη λεκάνη του γαμώντας άγρια την κατεστραμμένη πια κωλοτρυπίδα μου. Τα υγρά μου έβγαιναν από την τρύπα μου κάνοντας τη διείσδυση εύκολη υπόθεση, Ο Θανάσης πήγε πίσω από τη Χριστίνα και άρχισε να γαμάει άγρια ποτέ το μουνί και πότε τον κώλο της ενώ και οι τρεις λέγαμε γλείψε με.

Ο Πέτρος πότε έγλειφε τα αρχιδια του Θανάση καθώς γαμούσε το μουνί της Χριστίνας και πότε το μουνί της, όταν ο Θανάσης γαμούσε τον κώλο της. Εκείνη είχε πέσει επάνω στην πουτσα μου και την είχε μουδιάσει από το τρομπάρισμα, το πιπίλισμα και τα σάλια, ενώ ο ζεστός αέρας από την ανάσα της μου πρόσφερε μια ωραία αίσθηση ηδονής. Ο Θανάσης έτοιμος ξανά και πάλι σαν άγριος επιβήτορας, ήρθε από πίσω μου και έβαλε τη χοντρή και πάντα ετοιμοπόλεμη ψωλή του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου παρέα πια με τον Πέτρο. Τώρα άρχισαν να με γαμάνε και οι δύο άγρια, ενώ η μπάλες ακόμα δονούνταν μέσα μου χωρίς σταματημό. Είχα πεθάνει από την καύλα, δεν ήμουν εκεί, δεν ήμουν εγώ, δεν είχα πια καμία επαφή με το περιβάλλον. Είχα γίνει απλά ένα εργαλείο του σεξ στα χέρια τους για να ξεκαυλώσουν όλες της ορέξεις τους τα δύο τεράστια καυλιά τους.

Άρχισα να χύνω ασταμάτητα στο στόμα την Χριστίνας, που γεμάτη καύλα ρούφαγε και κατάπινε ξανά και ξανά το καυτό μου σπέρμα σαν πεινασμένη. Δεν άφησε τίποτα και στράγγιξε κάθε σταγόνα. Οι δύο πούτσες στην κωλοτρυπίδα μου συνέχισαν να μπαινοβγαίνουν δημιουργώντας ένα απίστευτο και συνεχές κάψιμο από την τριβή, εξουδετερώνοντας κάθε άμυνα του σφιγκτήρα μου. Μετά αλλάξαμε στάση και πάλι. Ο Πέτρος ξάπλωσε και έβαλε τη Χριστίνα να καθίσει επάνω στο καυλί του με την κωλάρα της, ενώ ο Θανάσης, αφού επιτέλους με έλυσε, με έπιασε πάλι από τα μαλλιά, με πέταξε επάνω στο σώμα της, μου είπε να βάλω το καυλί μου στη μουνάρα της και μετά ήρθε και στάθηκε πίσω μου καρφώνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια πουτσα του μέσα μου.

Νομίζω πως τώρα ήμασταν το απόλυτο σάντουιτς. Ο Πέτρος γαμούσε δυνατά τη Χριστίνα τραντάζοντας όλο το κρεβάτι με την κίνηση της μέσης του, ενώ εγώ μπαινόβγαινα στο μουνί της ακολουθώντας τους ρυθμούς από χτυπήματα της πούτσας του Θανάση καθώς γαμούσε χωρίς οίκτο την απίστευτα πια ανοιχτή τρύπα μου.

- Τι σουφρα είναι αυτή;... έλεγε και ξανά έλεγε. Τι πάτος ξέπατος απίστευτος είναι αυτός...

και άρχισε να χύνει το καυτό του σπέρμα μέσα μου. Απίστευτη αίσθηση,δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο ενώ τα χύσια του μου προκαλούσαν κάψιμο και τσούξιμο μαζί. Ο Πέτρος φώναξε πως θέλει να χύσει και έβαλε εμένα και τη Χριστίνα να γονατίσουμε μπροστά του εκσπερματώνοντας και τα δικά του καυτά χύσια στα πρόσωπα μας. Μετά με έβαλαν να ρουφήξω και τα χύσια της Χριστίνας ενώ ο Θανάσης έτριβε με σταθερή αλλά γρήγορη ταχύτητα την κλειτορίδα της.

Ξαπλώσαμε από εξάντληση όλοι και εγώ ακόμα είχα της πλαστικές μπάλες μέσα μου που σιγά σιγά πετάχτηκαν μόνες τους έξω. Το απίστευτο αυτό βράδυ είχε τελειώσει μετά από 4 ώρες απίστευτου και άγριου σεξ. Όλοι κοιτούσαν το ταβάνι με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο. Τότε ο Θανάσης είπε:

- Έχω μια ιδέα... τι λέτε να πιάσουμε ένα μεγάλο σπίτι όλοι μαζί; Την απάντηση την ξέρετε...


Copyright Ref Number: 16151110422S018Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).