Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κάρμα! Πεπρωμένο! Τύχη! Μοίρα! Ειμαρμένη! Προαποφασίσμενο! Κισμέτ! Ελληνικές και ξένες λέξεις που αποδίδουν την ίδια πάνω-κάτω σημασία. Πολλοί πιστεύουν ή δεν πιστεύουν. Δεν έχει σημασία.

- Κι άλλο!

Ο ήχος που ακούγεται στον αέρα από την αναδίπλωση του μαστιγίου και η επικείμενη επαφή στην ανυπεράσπιστη σάρκα με είχε συνεπάρει. Μια φλόγα ξεκινούσε από μέσα μου και έκανε τις ερωτικές μου απολήξεις να δονούνται όλες μαζί, με τον ίδιο παλμό και την άκρατη λαχτάρα για ολοκλήρωση. Οι κραυγές του γυμνού και δεμένου άντρα στο μπουντρούμι που δεχόταν τα χτυπήματα, γαργαλούσαν την ακοή μου και μου ανέβαζαν τη διάθεση. Έκανα νόημα στη γυναίκα με την ολόσωμη δερμάτινη στολή και τον μεγάλο φαλλό προσαρμοσμένο στο στόμα να με πλησιάσει. Άνοιξα τα πόδια μου και τα σήκωσα πάνω από τα μπράτσα της πολυθρόνας που καθόμουν. Καθώς περπατούσε γονατιστή κοντά μου της έκανα νόημα με το δάχτυλο μου. Το πλαστικό καυλί τρίφτηκε ευχάριστα στα μουνοπέταλα μου και στην κλειτορίδα μου και κατόπιν μπήκε μέσα μου. Η γυναίκα κουνούσε το κεφάλι της ρυθμικά γαμώντας με, ενώ εγώ διέταζα την Ντόμινα να συνεχίσει το έργο της.

Με κάθε καμτσικιά και κραυγή που επακολουθούσε, ο οργασμός μου πλησίαζε ολοένα και πιο κοντά στην εκτόνωση.

- Πιο γρήγορα… διέταξα.

Δυο βουρδουλιές αντήχησαν με μικρή διαφορά, μια δυνατή κραυγή και η γυναίκα κουνούσε το κεφάλι της με τη μέγιστη ταχύτητα που μπορούσε, σπρώχνοντας το πλαστικό εργαλείο μέσα μου. Τα μάτια μου σκούρυναν από την καύλα. Το σώμα μου δονήθηκε και ο οργασμός ήρθε σαν παλιός γνώριμος να με αγκαλιάσει, να με ανεβάσει σε μοναδικά επίπεδα και να με κρατήσει εκεί μέχρι η έξαψη της ηδονής να ολοκληρωθεί. Αφού τελείωσα δυναμικά, έσπρωξα με το πόδι μου τη γυναίκα στο πάτωμα και τη διέταξα να γυρίσει. Πήγα στη γωνία και φόρεσα στη μέση μου ένα πολύ χοντρό και μακρύ στράπον. Στη συνέχεια βάδισα προς το μέρος της, έσκυψα, τράβηξα το φερμουάρ και το μουνί της ελευθερώθηκε. Όπως ήταν γονατισμένη στα τέσσερα, έσπρωξα μέσα της το τεράστιο όργανο και άρχισα να της σκίζω το μουνί. Εκείνη ούρλιαξε, βόγκηξε, αλλά μετά από σχεδόν δύο λεπτά αχαλίνωτων διεισδύσεων άρχισε να αναστενάζει από καύλα.

Στράφηκα προς τον μαστιγωμένο άντρα και είδα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του. Δάκρυα χαράς! Η Αφέντρα βρισκόταν πίσω του και του γαμούσε τον κώλο, ενώ με το γαντοφορεμένο χέρι του έπαιζε την πούτσα που έχυνε για πέμπτη φορά σήμερα. Τα μουγκρητά της γυναίκας αυξήθηκαν κι εγώ αύξησα τον ρυθμό που της γαμούσα το μουνί. Σε λίγο τελείωνε κι αυτή.

Μια ώρα αργότερα έκανα ντους μπροστά στα μάτια της Ντόμινας που με κοιτούσαν με σκοτεινή λαγνεία. Καθώς βγήκα από το μπάνιο, με πλησίασε και άρχισε να με σκουπίζει με μια πετσέτα προσεκτικά και αργά, προσπαθώντας να θωπεύσει κάθε εκατοστό της σάρκας μου. Της είχα απαγορέψει να με αγγίξει με το δέρμα της και αυτός ο τρόπος ήταν ο μόνος που είχε καταφέρει να βρει για να με αγγίξει. Αφού φόρεσα εσώρουχα και ντύθηκα, την έβαλα να μου χτενίσει τα μαλλιά.

Μέσα από τον καθρέφτη ματαιοδοξίας του προσωπικού μπουντουάρ της στο ιδιωτικό κλαμπ, έβλεπα τον πόθο της για το σώμα μου. Πήγε να εκφράσει κάτι, αλλά σταμάτησε. Σήκωσα το δεξί μου φρύδι, κάνοντας της νόημα να μιλήσει.

- Δε μπορώ να καταλάβω, ομολόγησε. Πώς σε αφήνω να μου συμπεριφέρεσαι έτσι! Αν είχα αρχίδια θα είχαν γίνει μπλε.

- Αυτό είναι που σου αξίζει, της απάντησα. Δε θες να αντικρίσεις τη σκοτεινή μου πλευρά! Γιατί εσύ θα βρισκόσουν δεμένη και ο πόθος σου θα ήταν ακόμα πιο ανικανοποίητος απ' ότι είναι τώρα. Γι' αυτό μη με εκνευρίζεις!

- Μάλιστα. Με συγχωρείς…

- Στον πληθυντικό, είπα απότομα. Δε σου επέτρεψα να μου μιλάς στον ενικό.

- Με συγχωρείτε κυρία, είπε χλομιάζοντας και κάνοντας υπόκλιση.

- Αν είσαι καλό κορίτσι μπορεί να σε αφήσω να αυνανιστείς απόψε, της είπα όταν έπαψε να χτενίζει τα μαλλιά μου και αφού τα είχε φτιάξει με τις πλεξούδες που προτιμούσα.

Δυο εβδομάδες νωρίτερα

Μια πελάτισσα μου επιθυμούσε να διαβάσω τη μοίρα του παιδιού της. Μου ανέφερε πως ο εικοσάχρονος γιος της, είχε αλλάξει συμπεριφορά προς το καλύτερο. Οι βαθμοί του στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ είχαν ανέβει στο άριστα από μέτρια. Είχε κόψει τις εξόδους και είχε χωρίσει με την επί πέντε χρόνια κοπέλα του. Και σα να μην έφτανε αυτό είχε ξεκινήσει να αθλείται περισσότερο και συμμετείχε πιο ενεργά στην ομάδα κολύμβησης. Ξέρω τι σκέφτεσαι! Άκου πράγματα που απασχολούν τις "έχουσες". Αντί να χαρεί για το γιο της, νόμιζε ότι κάτι έπαθε.

Κανονίστηκε μια τυχαία επίσκεψη μου στο σπίτι τους την Κυριακή που θα ερχόταν και ο ίδιος από το πανεπιστήμιο. Λίγο μετά το γεύμα κατέφθασα και ακολούθησαν οι συστάσεις. Ο νεαρός δεν πίστευε στα μέντιουμ φυσικά και ήταν ολοφάνερο πως η παρουσία μου όχι μόνο τον δυσαρεστούσε, αλλά τον έκανε να νοιώθει άβολα. Τελικά με λίγη ενθάρρυνση από μέρους της μητέρας του βρεθήκαμε να καθόμαστε σε ένα μαρμάρινο παγκάκι του μεγάλου κήπου.

- Δεν πιστεύω στα μέντιουμ, μου δήλωσε χωρίς όμως να αυξήσει τον τόνο της φωνής του.

- Αλήθεια;… του απάντησα ερωτηματικά. Για να δούμε λοιπόν! Εδώ και περίπου έξι μήνες διαπίστωσες πως σου αρέσει να ντύνεσαι με γυναικεία ρούχα. Να είσαι cross. Μάλιστα έτυχε να γνωρίσεις και ένα αγόρι από την ομάδα κολύμβησης που είναι γκέι και σε μύησε στις χαρές του έρωτα. Επιτέλους η ψυχή σου απελευθερώθηκε και αποδέχθηκες τον εαυτό σου. Αλλά δεν επιθυμείς να γίνει γνωστό κάτι τέτοιο. Όχι μόνο για εσένα και την οικογένεια σου, αλλά και για εκείνον. Ο οποίος σε βοηθάει και στα μαθήματα!

Τα μάτια του είχαν γουρλώσει από έκπληξη και το στόμα του ανοιγόκλεινε χωρίς να μπορεί να εκφραστεί.

- Να συνεχίσω με περιγραφές και ονόματα ή έχεις κάτι να μου πεις;… τον ρώτησα.

Είδα τα χέρια του να τρέμουν.

- Αν το μάθουν οι γονείς μου… είπε ψιθυριστά.

- Δε θα το μάθουν!

- Μα σε πληρώνουν, διαμαρτυρήθηκε αυθόρμητα και ο τόνος έκφρασής του με συγκίνησε περισσότερο.

- Όταν είσαι έτοιμος θα τους το πεις εσύ. Εγώ θα τους πλανέψω.

Συζητήσαμε λίγο ακόμα και κανονίσαμε την ερχόμενη Τρίτη να βρεθούμε στο σπίτι μου στο κέντρο. Δε μου ήταν δύσκολο να πείσω τη μητέρα του πως όλα έγιναν για καλό κι εκείνη μου έδωσε παραπάνω χρήματα από αυτά που ζητούσα.

Την επόμενη Τρίτη το απόγευμα και τη συμφωνημένη ώρα δεχόμουν τον νεαρό άντρα στο σπίτι μου. Λόγω της κολύμβησης είχε κάνει αποτρίχωση σε όλο του το σώμα σε ειδικό κέντρο. Για περίπου μια ώρα τον δίδαξα πως να χρησιμοποιεί μεηκάπ και να βαδίζει σα γυναίκα. Στη συνέχεια τον στόλισα με περούκα και μαγνητικά σκουλαρίκια. Του έδωσα να φορέσει μπότες με πεντάποντο τακούνι και ένα ολόσωμο κολλητό φορεματάκι. Η αμφίεση του συμπληρώθηκε με καλσόν, ζαρτιέρες, τάγκα κιλοτάκι και στηθόδεσμο με ενισχυμένο εσωτερικό φούσκωμα από καουτσούκ. Τέλος του πέρασα ένα τόνο πιο ανοιχτό μεηκάπ σε όλο του το σώμα και του έδωσα να φορέσει γαλάζιους φακούς επαφής. Αφού ντύθηκε εγώ του παρέδιδα κάποια μαθήματα στο πως να κάνει τη φωνή του να ακούγεται απαλότερη αν και ο ίδιος δεν είχε βαθιά φωνή. Ήταν σωστή κούκλα!

Είχε βραδιάσει όταν βγήκαμε έξω πιασμένες αγκαζέ. Με το σώμα μου τη συγκρατούσα ώσπου να συνηθίσει το περπάτημα. Περπατήσαμε ανάμεσα σε κόσμο για μισή ώρα, μέχρι που φτάσαμε στο συμφωνημένο μπαράκι. Εκεί ο καλός του τον περίμενε απ' έξω και προς έκπληξη του δεν τον αναγνώρισε. Αφού φιληθήκανε είδα τον καβάλο του άλλου παλικαριού να πρήζεται αφύσικα. Ευτυχώς η δικιά μου είχε δασκαλευτεί να κρατάει το καυλάκι της κρυφό. Μπήκαμε στο γκέι μπαρ και πιάσαμε ένα από τα στρογγυλά τραπέζια με τους καναπέδες. Οι δύο τους κάθισαν σχεδόν κολλητά κι εγώ απέναντι τους. Με τα έξτρα χρήματα που είχα λάβει, παρήγγειλα παλιό ουίσκι. Οι νόμοι στην Αμερική απαγορεύουν το σερβίρισμα αλκοόλ σε άτομα κάτω του εικοσιενός.

Καθώς έπινα το ποτό μου, ένοιωσα ένα βλέμμα να έχει καρφωθεί πάνω μου. Στράφηκα στην απέναντι πλευρά του μπαρ και είδα μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα δερμάτινα να με κοιτάζει και ταυτόχρονα να με γδύνει, να με γαμάει και φυσικά να με χτυπάει αλύπητα. Εξ αιτίας αυτής της τελευταίας αντίληψης, αποφάσισα να την αποπλανήσω. Δε μου άρεσε ιδιαίτερα που μέσα στο ερωτικό κομμάτι συνδύαζε και το σαδιστικό. Και ήδη γνώριζα πως το βλέμμα της εξέφραζε παραπάνω από απλό πόθο. Καθώς την πλησίασα προσπάθησε να ενεργήσει, αλλά δεν την άφησα. Αντιλήφθηκα πως στο παρελθόν είχε κάνει ακριβώς τα ίδια σε άλλες κοπέλες που την είχαν αγαπήσει κι εκείνη τις είχε παρατήσει.

Μέσα σε μια ώρα είχα μάθει τα πάντα γι' αυτήν και μάλιστα την είχα αφήσει να μου βάλει δάχτυλο μέσα στο μπαρ. Φυσικά έφτασα σε ένα πρωτόγνωρο οργασμό γιατί αρκετοί πρόσεξαν το θέαμα.

Αργότερα όλοι μαζί βρεθήκαμε στην ευρύχωρη μονοκατοικία της με τον υπόγειο χώρο τροποποιημένο σε μπουντρούμι. Είχα πείσει το αγόρι και την τραβεστί πως θα ήταν για καλό τους να έρθουν σε ερωτική επαφή μπροστά σε άτομα που τους κατανοούν.

Εγώ είχα καθίσει σε ένα καναπέ και η Ντόμινα είχε ξαπλώσει ακουμπώντας το κεφάλι της στα πόδια μου. Το ζευγάρι απέναντι μας φιλιόταν με πάθος. Το τζιν παντελόνι βρέθηκε στα γόνατα και η τραβεστί ξεκίνησε να ρουφάει με πάθος την πρησμένη ψωλή. Σίγουρα το είχε κάνει πολλές φορές και είχε μάθει τα γούστα του άλλου που ήταν ο ενεργητικός. Όμως το ντύσιμο της τον είχε κάνει τούμπανο και έχυσε πολύ γρήγορα πάνω στα κόκκινα βαμμένα χείλη και μέσα στο στόμα της. Παρόλα αυτά δε σταμάτησε να πασπατεύει, να χουφτώνει και να εκθειάζει τις χάρες της. Είχαν ξεχάσει πως ήμασταν εκεί.

Με μια γρήγορη κίνηση έστριψε την ντυμένη κοπελίτσα με πλάτη και ανασήκωσε το φόρεμα. Χάιδεψε τις ζαρτιέρες και φίλησε τα μπουτάκια καθώς τις ξέδενε. Κατόπιν κατέβασε το τάνγκα κιλοτάκι και έχωσε τη γλώσσα του στον κώλο της. Η πούτσα της κοπελίτσας απελευθερωμένη πλέον τινάχτηκε ψηλά και προσπερματικά υγρά έτρεχαν. Με το γλειφοκώλι που δεχόταν, φάνηκε εκστασιασμένη και έπιασε το παλλόμενο εργαλείο.

- Όχι ακόμα, είπα απαλά.

Με άκουσε και συγκράτησε τη λαχτάρα να βαρέσει μια γρήγορη μαλακία. Αντίθετα πήρε το λιπαντικό από τον κοντινό πάγκο του σιντριβανιού εσωτερικού χώρου και το έδωσε στον άλλον. Εκείνος συνέχιζε μεν να γλείφει τον κώλο της, αλλά με τα χέρια του πέρασε λιπαντικό στο καυλί του που είχε ξαναγίνει σκληρό. Ένα λεπτό αργότερα άπλωσε μια καλή δόση στο μεσαίο του δάχτυλο και το έχωσε μέσα στον κώλο της. Αφού το έτριψε λίγη ώρα, το αντικατέστησε με το κοντάρι του. Η διείσδυση ήταν αργή και τρυφερή. Το στόμα του φιλούσε το πίσω μέρος του λαιμού της. Τα χείλη του εκθείαζαν την ομορφιά της καθώς και το πόσο καυλωμένος ήταν ο ίδιος.

- Γάμα με άντρα μου, του είπε.

Την υπάκουσε και ξεκίνησε με αργό ρυθμό. Στην πέμπτη διείσδυση το καυλί της κοπέλας άρχισε να πετάει χύσια παντού και να ταλαντώνεται από μόνο του. Εκείνη αναστέναζε και παρακαλούσε για πιο γρήγορο γαμήσι. Ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν περάσει όταν χύνανε ξανά κι οι δύο. Ο ένας βαθιά μέσα στον κώλο της και η άλλη παίζοντας ξέφρενα το παλαμάρι της!

- Πήγαινε να καθαρίσεις τους λεκέδες, είπα στη Ντόμινα και εκείνη υπάκουσε χωρίς αναστολές.

Την είχα πλέον υποχείριο μου και θα τη χρησιμοποιούσα για μερικές βδομάδες μέχρι να την παρατήσω και χωρίς να δεχθεί το απίστευτο γλειφομούνι που μόνο εγώ ξέρω να κάνω χάρη στη μακριά γλώσσα μου...
Copyright protected OW ref: 185743Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).