Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την άλλη μέρα το πρωί πρώτος ξύπνησα εγώ. Στον καναπέ δίπλα στην Σούλα. Η Έλσα ήταν με τον Τάκη στην κρεβατοκάμαρα. Από ότι κατάλαβα μόλις μας πήρε ο ύπνος αυτοί οι δυο συνεχίσανε τα παιχνίδια.

Όσο λοιπόν οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν, έκανα ένα ντους, και πήγα να αγοράσω πρωινό για όλους. Όταν γύρισα, βρήκα τον Τάκη να βγαίνει από το μπάνιο ενώ τα κορίτσια ακόμα να κοιμούνται.

Ρώτησα τον Τάκη τι έκανε με την Έλσα το βράδυ και μου είπε πως όταν κοιμήθηκα εγώ και η Σούλα, η Έλσα τον πήρε από το χέρι και πήγανε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί του έκανε ένα θεϊκό στριπτίζ και μετά έπεσε στα γόνατα και άρχισε να του ρουφάει το καυλί. Λίγο πριν χύσει ο Τάκης, σηκώθηκε η Έλσα, έφερε το μουνάκι της πάνω από το καυλί του και με μία κίνηση καρφώθηκε σε αυτό. Ο Τάκης την έχυσε μέσα στο μουνάκι της για ακόμα μια φορά. Και κοιμήθηκαν έτσι. Με τα χύσια του Τάκη να στάζουν από το μουνάκι της. Όσο μου τα έλεγε αυτά ο Τάκης είχα καυλώσει αρκετά. Εν το μεταξύ είχε ξυπνήσει η Σούλα και άκουγε και αυτή το τι έγινε. Ήρθε δίπλα μας, μας κοίταξε και αφού έπιασε τους πούτσους μας πάνω από την φόρμα, πήγε προς την κρεβατοκάμαρα με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Την ακολουθήσαμε σαν υπνωτισμένοι. Εκεί είδε την Έλσα να κοιμάται ακόμα, σκύβει και αρχίζει ένα γλειφομούνι στην φίλη της. Η Έλσα άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Γρήγορα είχε ξυπνήσει, αλλά κρατούσε τα μάτια της κλειστά καθώς απολάμβανε τα περάσματα της γλώσσας της φίλης της από το καλοξυρισμένο και υγρό μουνάκι της. Σύντομα η Σούλα βρέθηκε κι αυτή γυμνή και γύρισε το κορμί της σε τέτοια θέση ώστε να αφήσει το μουνάκι της στο πρόσωπο της Έλσας. Τα κορίτσια μας πρόσφεραν ένα ωραίο λεσβιακό. Αφού έκαναν 69, έτριψαν τα μουνάκια τους μεταξύ τους, έπαιξαν η μία με τις ρώγες τις άλλης, στο τέλος μας πρόσφεραν από έναν εκπληκτικό πίδακα με τα χύσια τους.

Το καυλί μου και του Τάκη ήταν έτοιμα να βγουν από το ύφασμα. Τότε η Έλσα μας πρότεινε να κάνουμε κάτι κι εγώ με τον Τάκη. Παγώσαμε και οι δυο καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε κάνει κάτι μεταξύ μας. Αφού κοιταχτήκαμε για λίγα λεπτά, πήρα το θάρρος και του κατέβασα την φόρμα και άρχισα να του παίζω μαλακία. Ο Τάκης πήρε θάρρος και έκανε το ίδιο. Καθόμασταν ο ένας απέναντι από τον άλλον και μαλακιζόμασταν. Ξαφνικά ένιωσα τα χύσια του Τάκη στο χέρι μου. Τον κοίταξα και του λέω όλα ή τίποτα και σκύβω και παίρνω στο στόμα μου το καυλί του και το καθαρίζω από τα χύσια του. Σε λίγα λεπτά έχυσα και εγώ και απόλαυσα ένα τσιμπούκι από τον φίλο μου. Το παιχνίδι μας είχε πάει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Μπήκαμε όλοι μαζί στο μπάνιο να διώξουμε τα χύσια από πάνω μας. Ντυθήκαμε, φάγαμε το πρωινό και είπαμε να πάμε για καφέ. Στο δρόμο τα κορίτσια μας είπαν πως δε φόρεσαν από κάτω εσώρουχο γιατί ήθελαν να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Κάτσαμε σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της πόλης σε ένα απόμακρο τραπεζάκι και λέγαμε για όλα αυτά που έγιναν το πρωί. Η Έλσα μας είπε πως δεν πίστευε στα μάτια της όταν εγώ και ο Τάκης ρουφούσαμε ο ένας την πούτσα του άλλου. Και για εμάς ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Εκείνη την ώρα πρόσεξα πως η Σούλα είχε βάλει το χέρι της κάτω από την φούστα της. Κατάλαβα ότι είχε καυλώσει. Με μια ματιά όλοι μας συμφωνήσαμε πως πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα στο σπίτι. Πληρώσαμε και φύγαμε σαν τρελοί. Με το μπήκαμε στο αμάξι εγώ και η Έλσα κάτσαμε πίσω και η Σούλα μπροστά, ενώ ο Τάκης οδηγούσε. Εγώ άρχισα να βάζω δάχτυλο στην Έλσα και η Σούλα έτριβε το καυλί του Τάκη.

Με το που φτάσαμε στο σπίτι, πήγαμε όλοι στο κρεβάτι. Εγώ με τον Τάκη ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και τα κορίτσια φρόντισαν τις πούτσες μας. Ρουφούσαν εναλλάξ η μία την άλλη. Όταν χύσαμε στο στόμα τους, εγώ την Έλσα και ο Τάκης τη Σούλα. Τα κορίτσια δεν κατάπιαν τα χύσια μας, αλλά αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί. Και τα ένα μείγμα από τα χύσια μας έβγαινε από τις άκρες του στόματος της καθεμιάς. Όσα παρέμειναν μέσα σε αυτό τα κατάπιαν με χαρά. Όπως ήμασταν ακόμα καυλωμένοι η Σούλα ήρθε και έκατσε στον πούτσο μου, ενώ η Έλσα έφερε το μουνάκι της στο στόμα μου για να την γλείψω για ακόμα μια φορά. Ο Τάκης βλέποντας πως δεν υπάρχει ελεύθερο μουνί, ήρθε και έκανε κίνηση να μπει στο μουνάκι τις Σούλας. Σιγά σιγά κατάφερε και χώθηκε και αυτός. Η Σούλα για πρώτη φορά στην ζωή της είχε δύο πούτσες στο μουνί της. Η Έλσα ζήλεψε και με νάζι είπε ότι θέλει και αυτή να δοκιμάσει. Δεν της χαλάσαμε χατίρι.

Στο μουνάκι της Έλσας μπήκαμε πιο εύκολα, καθώς ήταν πιο ανοιχτό από της Σούλας. Δυο πούτσες τώρα έβρισκαν καταφύγιο στο ζεστό και υγρό μουνάκι της Έλσας. Χύσαμε και οι τρεις ταυτόχρονα. Ξέπνοοι πέσαμε στο κρεβάτι και περιμέναμε να βρούμε τις ανάσες μας. Σηκωθήκαμε μετά από καμιά ώρα, κάναμε μπάνιο, ετοιμάσαμε τα πράγματα μας και εγώ με τα κορίτσια πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

Στο δρόμο ρώτησα τα κορίτσια πως τους φάνηκε όλο που ζήσαμε. Για την Σούλα ήξερα πως της άρεσε γιατί μου το είχε πει από πριν. Η Έλσα μου είπε πως δεν ήταν αυτό που περίμενε. Αυτή είχε φανταστεί ότι απλά θα τη γαμήσω εγώ και ο φίλος μου. Δεν είχε φανταστεί ποτέ πως σε λιγότερες από 48 ώρες θα είχε κάνει τρίο, θα είχε δοκιμάσει λεσβιακό, και θα είχε δύο πούτσες στο μουνί της ταυτόχρονα. Μας είπε πως πλέον ήταν έτοιμη να δοκιμάσει πολλά στο σεξ, με μοναδική προϋπόθεση να είμαστε εκεί εγώ και η Σούλα. Αφού γελάσαμε με τον όρο που έβαζε η Έλσα, συνεχίσαμε το δρόμο της επιστροφής.

Από τότε η τριάδα μας βρίσκονταν αρκετά συχνά σε κάποιο σπίτι γνωστού. Εγώ με τη Σούλα σταματήσαμε να έχουμε σεξουαλική επαφή μετά από κάποιους μήνες καθώς η Σούλα είχε γνωρίσει ένα παιδί, αρκετά συντηρητικό και δεν ήθελε να τον τρομάξει καθώς της άρεσε αρκετά. Μέχρι σήμερα είναι μαζί και δεν έχει ιδέα για το παρελθόν της κοπέλας του. Με την Έλσα γαμιόμαστε μέχρι σήμερα όταν δεν έχει σχέση κανένας από τους δύο μας. Τέλος με τον Τάκη δεν έχουμε ξανακάνει κάτι μεταξύ μας. Ο Τάκης σήμερα είναι παντρεμένος με την Κέλλυ και έχει έναν υπέροχο γιο.
Copyright protected OW ref: 185057Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).