Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από φοιτητής φορούσα γυναικεία εσώρουχα, στρινγκάκια, ζαρτιέρες κλπ όταν ήμουν στο σπίτι και καύλωνα πολύ. Κάποια στιγμή γνώρισα μια Κυρία 40 ετών με την οποία είχα καθαρά σεξουαλική σχέση.

Από φοιτητής φορούσα γυναικεία εσώρουχα, στρινγκάκια, ζαρτιέρες κλπ όταν ήμουν στο σπίτι και καύλωνα πολύ. Κάποια στιγμή γνώρισα μια Κυρία 40 ετών με την οποία είχα καθαρά σεξουαλική σχέση. Με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα σπίτι της, γαμιόμασταν και έφευγα. Με τον καιρό την εμπιστεύτηκα και της έδειξα και τον άλλο μου εαυτό στο κρεβάτι. Όλα ξεκίνησαν με ένα δάχτυλο της όταν το γλίστρησε μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Αναστέναξα βαριά αλλά μου άρεσε και το κατάλαβε αμέσως. Έτσι συνέχισε με δεύτερο και τρίτο λέγοντας μου:
 
- Γουστάρεις αγόρι μου;
 
Της απάντησαν θετικά και αυτή συνέχισε:
 
- Είσαι και πουστράκι ε; Καργιόλη! Ξεσκισμένε!
 
Τα λόγια της με καύλωσαν ακόμη περισσότερο. Βογκούσα κι αυτή δε σταματούσε να με ανοίγει. Σε κάποια στιγμή βγάζει τα δάχτυλα της από μέσα μου και μου λέει:
 
- Περίμενε εδώ!
 
Επιστρέφει κρατώντας στα χέρια της εσώρουχα της χρώματος μαύρου και μου λέει επιτακτικά:
 
- Φόρα τα αμέσως! Ξέρω ότι γουστάρεις πολύ.
 
- Φυσικά και γουστάρω…
 
της είπα και τα φόρεσα. Στρινγκάκι ζαρτιέρες κάλτσες.
 
- Θα σε κάνω πουτανάκι μου και θα περνάς τέλεια με την παρέα μου… μου είπε.
 
- Θα γίνω και θα κάνω ότι μου πεις…
 
Μόλις τα φόρεσα η καύλα που ένιωσα ήταν πολύ δυνατή και φάνηκε αμέσως.
 
- Μωρό μου βλέπω σου πάνε τα εσώρουχα! Είσαι γεννημένος ή μάλλον γεννημένη πουτάνα. Στήσου στα τέσσερα αμέσως…
 
μου φωνάζει και την ακούω χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάνει στην άκρη το στρινγκάκι μου, χάιδεψε την κωλοτρυπίδα μου και έβαλε σιγά σιγά τα δάχτυλα της μέσα. Ύστερα τα έβγαλε και εκεί που δεν το περίμενα κάρφωσε απότομα ένα δονητή που κρατούσε στα χέρια της, στον κώλο μου. Ξεφώνισα από καύλα. Γούσταρα τρελά και άρχισα και κουνιόμουν σαν πουτανάκι για να τον δεχτώ καλύτερα.
 
- Ψώλα. Σ' αρέσει ε;
 
Τη συνέχεια ούτε που τη φανταζόμουν. Με πήρε στην τουαλέτα και μου ξύρισε όλο μου το κορμί. Μου είπε να ντυθώ και πήγε μέσα στο σαλόνι Την άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο και όταν πήγα μέσα μου είπε:
 
- Σου έχω μια έκπληξη καύλα μου!
 
Μετά από κανένα μισάωρο αφού με έχει βάλει να τη γλείφω όλη αυτή την ώρα, άκουσα το κουδούνι της πόρτας. Σηκώνεται, κοιτάει από το ματάκι, την ανοίγει και μπαίνει μέσα ένας κύριος γύρω στα 45.
 
- Από εδώ ο Γιώργος, μου λέει.
 
Πριν προλάβω να απαντήσω συνέχισε:
 
- Ξέρεις. ο Γιώργος κάλυπτε τις σεξουαλικές μου ανάγκες μαζί με εσένα εδώ και καιρό και τώρα θα τον ικανοποιήσουμε και οι δύο μαζί, με αυτόν να συμπληρώνει:
 
- Έλα κοντά μου, μη φοβάσαι. Θα περάσουμε πολύ καλά οι τρεις μας…
 
μου λέει ενώ με πιάνει απ' τη μέση και με φιλάει στο λαιμό. Έχω τρελαθεί από καύλα όσο αυτός με φιλούσε.
 
- Μυρίζεις τέλεια! Τώρα νομίζω ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τσούλα. Γονάτισε…
 
μου λέει και με πιάνει από τους ώμους σπρώχνοντας με κάτω. Γονατισμένος όπως είμαι, ακούω να μου λένε:
 
- Ρούφα το καυλί μωρό μου.
 
Έχω παγώσει μπροστά του, ενώ αυτός με μια κίνηση κατεβάζει το παντελόνι του και πετάει έξω την ψωλάρα του.
 
- Έλα ψωλίτσα, ρούφα την.
 
Με το χέρι του κρατούσε το κεφάλι μου κι εγώ ακούμπησα τα χείλη μου στο χοντροκέφαλο του και αρχίζω να το γλείφω με κυκλικές κινήσεις της γλώσσα μου. Στην συνέχεια άρχισα να το παίρνω βαθιά στο στόμα μου.
 
- Αχ... καλό τσιμπούκι κάνεις πουτανάκι...
 
μου λέει αναστενάζοντας. Μετά από λίγο μου λέει:
 
- Αρκετά με εμένα! Ήρθε η ώρα της καύλας μας τώρα.
 
Την αρπάζει και τη ρίχνει πάνω στον καναπέ ανάσκελα. Της ανεβάζει τη φουστίτσα της στη μέση και της σκίζει με μανία το στρινγκάκι, βάζοντας τα πόδια της στους ώμους του.
 
- Τώρα που μου τον ετοίμασες κοίτα πως θα ξεσκίσω την καριόλα…
 
μου λέει φωναχτά. Εκείνη άρχισε βογκάει καθώς την πηδούσε. Στη συνέχεια ο Γιώργος την κατεβάζει, τη στήνει στα τέσσερα στο έδαφος και χωρίς προειδοποίηση την καρφώνει στον κώλο στεγνά.
 
- Α... τι πούτσα τρώω Θεέ μου, με έχεις ξεκάνει Γιώργο μου… αναφωνεί αυτή.
 
- Σκάσε μωρή ! Ότι θέλω θα κάνω…
 
της φωνάζει ρίχνοντας φάπες στα κωλομέρια άγρια και χαστουκίζοντας τη στο πρόσωπο. Εγώ έχω καυλώσει περιμένοντας τη σειρά μου. Βγαίνει από μέσα της απότομα και μου λέει να στηθώ στα τέσσερα. Κοντεύω να τρελαθώ από καύλα. Τον είδα να έρχεται από πίσω μου, έκανε στην άκρη το στρινγκάκι και αρχίζει να τρίβει το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα μου. Μου τον έσπρωξε όλο μέσα ξεκωλιάζοντας με. Σε κάθε σπρώξιμο του νιώθω σα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Δε θέλω να τελειώσει ποτέ.
 
- Σκίσε με! Είμαι η πουτάνα σου γαμιά μου, γάμα με δυνατά, έτσι, έτσι, θα κάνω ότι μου ζητήσεις…
 
του φωνάζω. Η κυρία ήρθε κοντά μου και με πιάνει απ' το πρόσωπο λέγοντας μου:
 
- Σ' άρεσε να σε γαμάει πουτανάκι;
 
- Με τρελαίνει… της απαντώ.
 
Το γαμήσι μου κράτησε κανένα πεντάλεπτο ξεσκίζοντας την κωλάρα μου όταν ο Γιώργος σηκώνεται και την παίζει μπροστά στο πρόσωπο μου ώσπου το σπέρμα του λούζει τη φάτσα μου.
 
- Πάρ' τα καργιολάκι… όλα στη μάπα…
 
ενώ η κυρία άρχισε να με γλείφει στο πρόσωπο απολαμβάνοντας το. Ακόμα τα σκέφτομαι και χύνω.
 
 
Copyright Ref Number: 16151120222S006
 
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.