Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Υπάλληλος και Αφέντρα

Ή Άννα ψαχνόταν για να γνωρίσουμε άλλα ζευγάρια με ιδιαίτερα γούστα ώστε να διευρύνουμε τις σεξουαλικές μας γνώσεις και εμπειρίες. Είχε αναλάβει προσωπικά ή ίδια όλες τις επαφές και μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξε σε ένα ζευγάρι με παρόμοια γούστα. Ή 37χρονη Μάρτα καταγόταν από την Αργεντινή και ό 39χρονος Πάολο από την Ισπανία. Ήταν και οι δύο αμφί. Η Μάρτα ήταν το αντράκι στη σχέση τους και ο Πάολο ή γυναίκα ό οποίος παρόλο που ήταν αρκετά θηλυπρεπής διέθετε ένα 20ποντο και χοντρό πούτσο έτοιμο για χρήση. Ήταν και οι δυο φαν του φίστινγκ και ενεργητικά και παθητικά. Τα παιδιά ήταν πιο παλιοί και πιο έμπειροι από εμάς στα κόλπα και ήταν μέλη ενός κλαμπ ανταλλαγής ζευγαριών με περίεργα γούστα και ιδιαίτερα βίτσια. Εκεί οργανώνονταν οι συναντήσεις με τα άλλα ζευγάρια που κατέληγαν σε όργια στα διάφορα δωμάτια.

Με τη Μάρτα και τον Πάολο ήλθαμε γρήγορα πολύ κοντά και στη δεύτερη μας συνάντηση στο σπίτι τους γαμηθήκαμε μαζί τους.

Ό Πάολο εμφανίστηκε μεταμορφωμένος σε μια όμορφη και σέξι γκόμενα ενώ ή Μάρτα εμφανίστηκε σαν αντράκι με στρατιωτική στολή και τζόκεϋ φορώντας το στραπόν της. Τα κορίτσια πρέπει να είχαν συνεννοηθεί γιατί και ή Άννα εμφανίστηκε με στρατιωτικά ρούχα φορώντας το στραπόν της. Εγώ μιμήθηκα τον Πάολο και εμφανίστηκα μεταμορφωμένος επίσης σαν γκόμενα με πολύ κοντή φούστα και στρινγκ.

Μετά τα ποτά και τα προκαταρκτικά ή Άννα κάθισε με τον Πάολο και εγώ με τη Μάρτα. Πολύ γρήγορα βρέθηκα στα τέσσερα να γλείφω το 24ποντο στραπόν της Μάρτας και ό Πάολο το 25ποντο στραπόν της Άννας. Γρήγορα ή πούτσα της Μάρτας μπήκε με δύναμη στο καυλωμένο μου κωλαράκι και ξεκίνησε να με γαμάει. Ήταν πολύ έμπειρη και γαμούσε σαν πραγματικός επιβήτορας, Δίπλα μας στην ίδια θέση ή Άννα γαμούσε το κώλο του Πάολο. Μετά ή Μάρτα με γάμησε με 30ποντο στραπόν και ή Άννα ξεκώλιασε τον Πάολο με 40ποντο.

Στη συνέχεια με τη βοήθεια των Poppers και του Crisco ή Μάρτα πρώτα με φίσταρε με το ένα χέρι μετά με τα δύο ξεκωλιάζοντας με. Αφού με άνοιξε αρκετά μου έχωσε τη πατούσα της στη ξεσκισμένη κωλότρυπα μου ξεπατώνοντας με τελείως. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κατάφερε να μου χώσει και τις δυο της πατούσες στο ξεχειλωμένο κωλαράκι μου. Πονούσα πολύ αλλά άντεξα για να βιώσω τη καινούργια ηδονή που μου χάριζαν τα πόδια της Μάρτας. Ή Άννα με τη σειρά της ανταπόδωσε το φιστάρισμα στη κωλότρυπα του Πάολο πρώτα με τα χέρια και ύστερα με τις πατούσες της.

Πράγματι ήταν φοβερό ξεκώλιασμα για μένα που για πρώτη φορά με φίσταρε γυναίκα ταυτόχρονα και με τις δυο πατούσες της. Ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να έχει ξεχειλώσει πολύ και προτού το συνειδητοποιήσω ή γροθιά του Πάολο χώθηκε πανεύκολα μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Διαπίστωσα ότι όταν σε φιστάρει άντρας ή αίσθηση είναι τελείως διαφορετική από το χέρι μιας γυναίκας. Ή Μάρτα κάρφωσε τη γροθιά της στην κωλότρυπα του Πάολο που ήταν εξίσου ξεχειλωμένη με τη δική μου ενώ σχεδόν αμέσως του έχωσε και το δεύτερο της χέρι. Ταυτόχρονα ζήτησε από την Άννα που έβλεπε τη φάση να της φιστάρει το μουνί. Ή Άννα παρόλο που ήταν ή πρώτη της φορά που θα φίσταρε γυναίκα χωρίς να κωλώσει πήγε πίσω της και της έχωσε το χέρι στη μούνα της Μάρτας διαπιστώνοντας ότι και αυτής ήταν αρκετά ξεχειλωμένο. Τη γαμούσε με δύναμη χώνοντας όλο και περισσότερο το χέρι της μέσα στο καυλωμένο μουνί της Μάρτας που της ζητούσε συνέχεια να την ξεμουνιάσει.

Ό Πάολο μόλις κατάλαβε ότι ήμουν αρκετά ανοικτός έβαλε μπόλικο Crisco στα χέρια του και στη κωλοτρυπίδα μου και προσπάθησε να με αποτελειώσει χώνοντας μου και τα δυο του χέρια στην ορθάνοικτη κωλότρυπα μου. Ό πόνος ήταν πολύ έντονος, ένιωθα τη τρύπα μου να ζορίζεται πολύ αλλά με τη βοήθεια των Poppers κατάφερε σιγά σιγά να περάσουν τα χέρια του από το σφιγκτήρα μου και να καρφωθούν βαθιά μέσα στη κωλάρα μου. Ούρλιαζα από το πόνο και άρχισα να φοβάμαι ότι θα μπορούσε και να με σακατέψει. Μέσα μου γινόταν μάχη αλλά μόλις άρχισε να υποχωρεί ό πόνος ξεκίνησε ή απόλαυση του απόλυτου ξεκωλιάσματος της κωλότρυπας μου.

Έκανα ένα απίστευτο χύσιμο ενώ μου έφυγαν και πολλά κάτουρα τα οποία ή Μάρτα με τον Πάολο τα ήπιαν με ευχαρίστηση ενώ ζήτησαν και από την Άννα να τους κατουρήσει στο στόμα. Παρόλο το κομπλάρισμα της τους γέμισε το στόμα και τα ήπιαν με ευχαρίστηση. Μετά το ζευγάρι ήπιε ό ένας τα κάτουρα του άλλου. Γαμιόμασταν όλο το βράδυ ενώ φίσταρα με τα δύο χέρια και τα δύο πόδια τη κωλάρα του Πάολο. Ή Άννα μετά το φιστάρισμα του μουνιού της Μάρτας φίσταρε και το κωλαράκι της. Στο τέλος της φίσταρε ταυτόχρονα και το μουνί και τον κώλο ξεσκίζοντας την. Ή Μάρτα προσπάθησε να φιστάρει το μουνί της Άννας αλλά αυτή αρνήθηκε λέγοντας της ότι δεν έτοιμη ακόμη. Ή συνέχεια δόθηκε στη μπανιέρα όπου τα παιδιά ήπιαν ξανά τα κάτουρα μας με ευχαρίστηση. Αφού πλυθήκαμε κοιμηθήκαμε στο μεγάλο διπλό κρεβάτι τους.

Ή επόμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των κολλητών των παιδιών, της Κάρλας και του Ρομπέρτο και ενός ακόμα ζευγαριού της Ντόνας και του Χοσέ, αμφότεροι από την Ισπανία. Τα δύο αυτά ζευγάρια μαζί με τη Μάρτα και τον Πάολο είχαν παρόμοια γούστα και γνωρίστηκαν στο Κλαμπ ανταλλαγής ζευγαριών. Όμορφα και σεξουαλικά άτομα με πολλές εμπειρίες και αναζητήσεις.

Αφού δειπνήσαμε, η Ντόνα μας πρότεινε να γδυθούμε και να κατέβουμε κάτω στο playroom για να συνεχίσουμε τη βραδιά μας. Ό χώρος ήταν ωραία διαμορφωμένος με δερμάτινους καναπέδες και μεγάλες μαξιλάρες, ντιβάνια και αιώρες για το φίστινγκ. Σε μια γωνία υπήρχε στο τοίχο ένα ξύλινος σταυρός σε σχήμα Τ μαζί με κάποια εργαλεία προφανώς για τα μαζοχιστικά κόλπα. Στην άλλη γωνιά υπήρχαν οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες. Κατεβήκαμε κάτω γυμνοί και πήραμε τις θέσεις μας. Ή Άννα και εγώ κάτσαμε μαζί με την Μάρτα και το Πάολο και τα άλλα δυο ζευγάρια κάθισαν μαζί απέναντι μας. Έτσι μας δόθηκε ή ευκαιρία να τους παρατηρήσουμε καλύτερα. Ή 34χρονη Κάρλα ήταν όμορφη με ωραίο σώμα, πεταχτό κωλαράκι και μικρά καυλιάρικα βυζιά. Ο 41χρονος Ρομπέρτο με ξυρισμένο σώμα και ωραίο κωλαράκι. Ή 36χρονη Ντόνα ήταν ή κούκλα της παρέας, πανέμορφη με γυμνασμένο και χυτό σώμα, ωραίο πεταχτό κωλαράκι και στητά βυζιά μεσαίου μεγέθους. Μόλις την έβλεπες ήθελες να της ορμίσεις και να την ξεσκίσεις. Ό 38χρονος Χοσέ ήταν ωραίος, με ξυρισμένο σώμα, καυλιάρικο κωλαράκι και πούτσο παρότι ήταν πεσμένος έδειχνε ότι καυλωμένος ξεπερνούσε τους 20 πόντους.

Μας είπαν ότι τα ποτά μας ήταν φτιαγμένα με διάφορα αφροδισιακά ώστε να φτιαχτούμε γρήγορα και να αντέξουμε την ολονύχτια παρτούζα. Πράγματι τα ποτά ήταν δυναμίτες και σε λίγο αρχίσαμε να νιώθουμε το κεφάλι μας να βουίζει και ό πούτσος μου σηκώθηκε κάγκελο όπως και των υπολοίπων. Το ίδιο συνέβαινε και στα κορίτσια που χάιδευαν το μουνί και τα βυζιά τους. Όπως ήμουν καθισμένος στο καναπέ με την Άννα ένιωσα ξαφνικά μια φαγούρα στη κωλοτρυπίδα που όσο περνούσε ή ώρα μεγάλωνε και όταν πήγα να ξυστώ ένιωσα ότι ή τρύπα μου άνοιξε από τα διεγερτικά και την καύλα και το δάκτυλο μου χώθηκε μέσα πανεύκολα. Δοκιμάζοντας χωρίς να το συνειδητοποιήσω μπήκαν εύκολα μέσα στο κωλαράκι τέσσερα δάκτυλα.

Με την Άννα καθίσαμε στον καναπέ και μας πλησίασαν ή Κάρλα με τον Ρομπέρτο. Μας έγλειψαν τις πατούσες και πιπίλισαν για αρκετή ώρα τα δάκτυλα. Ό Ρομπέρτο μου πήρε ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι καταπίνοντας όλο το πούτσο μου. Μου έκανε ένα φοβερό ρούφηγμα ενώ παράλληλα μου χάιδευε τη κωλοτρυπίδα. Μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα μου χώνοντας τη γλώσσα του μέσα μου. Ήταν μαέστρος στο γλείψιμο. Δίπλα ή Κάρλα έγλειψε και αυτή τις πατούσες και τα δάκτυλα της Άννας ενώ συνέχισε με το γλείψιμο του μουνιού της και της κωλοτρυπίδας της. Όσο της έγλειφε τη κωλοτρυπίδα της έχωσε τρία δάκτυλα στο μουνί της και τη γαμούσε με αυτά. Σε κάποια φάση προσπάθησε να της χώσει τέσσερα δάκτυλα αλλά ή Άννα πόνεσε και τη σταμάτησε. Η Κάρλα όμως επέμενε και κατάφερε να της χώσει τελικά τα τέσσερα δάκτυλα στο μουνί της που άνοιξε αρκετά για να τα δεχτεί μέσα της ενώ ταυτόχρονα της γαμούσε τη κωλοτρυπίδα με δύο δάκτυλα. Ή Άννα γαμιόταν και από τις δυο τρύπες της ταυτόχρονα και το απολάμβανε.

Όσο προχωρούσε ή ώρα τόσο ανέβαινε ή καύλα και εξαφανίστηκαν τα όποια ταμπού και αναστολές υπήρχαν από την Άννα και εμένα.

Ό Ρομπέρτο γαμούσε το μουνί και το κώλο της Άννας και ή Κάρλα με ξεκώλιαζε με 30ποντο στραπόν ετοιμάζοντας το κωλαράκι μου για τη συνέχεια. Πρώτη φορά ένιωθα τη κωλοτρυπίδα μου να είναι τόσο καυλωμένη και το κυριότερο ορθάνοικτη. Ή Κάρλα έχωσε εύκολα το χέρι της στη κωλάρα μου και με γάμησε για λίγο και πολύ γρήγορα ακολούθησε και το δεύτερο της χέρι το οποίο μπήκε και αυτό σχετικά εύκολα. Ή Κάρλα ήταν εξπέρ όπως και ή Μάρτα και από την πολλή μου κάβλα και το άνοιγμα της κωλοτρυπίδας μου κατάφερε να μου χώσει τα δύο της χέρια μέχρι τη μέση μεταξύ καρπού και αγκώνα. Τρομερή αίσθηση και φοβερό ξεκώλιασμα. Το ζευγάρι άλλαξε παρτενέρ και ό Ρομπέρτο ανάλαβε εμένα και ή Κάρλα την Άννα. Σύντομα ό Ρομπέρτο με φίσταρε με τα δύο χέρια ξεχειλώνοντας και άλλο τη τρύπα μου χαρίζοντας μου απίστευτες αλλά και μοναδικές στιγμές με αποκορύφωμα να κάνω ένα απίθανο χύσιμο.

Όταν συνήλθα παρατήρησα ότι ή Άννα ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα δίπλα μου στον καναπέ και ή Κάρλα της φίσταρε το μουνί. Το πρόσωπο της Άννας είχε πάρει μια περίεργη έκφραση, καύλας και πόνου και χωρίς να αντιστέκεται πια απολάμβανε για πρώτη φορά στη ζωής της το φιστάρισμα του μουνιού της από γυναίκα. Τη πλησίασα για να της μιλήσω αλλά αυτή ήταν στον κόσμο της, με κοίταξε με ένα απλανές βλέμμα και αφέθηκε στα χέρια της Κάρλας και στη μαγεία του φισταρίσματος. Διαπίστωσα ότι τα μουνόχειλα της είχαν ανοίξει αρκετά, το χέρι της Κάρλας να μπαίνει με δύναμη στη μουνότρυπα της και να την ξεσκίζει. Μου έκανε εντύπωση ή παθητικότητα της Άννας και πόσο απολάμβανε αυτή τη νέα και διαφορετική ηδονή που της ξεχείλωνε το μουνί.

Το όργιο συνεχίστηκε μέχρι αργά το πρωί. Γάμησα και γαμήθηκα με όλους, με φίσταραν και τους φίσταρα με χέρια και πόδια. Ή έκπληξη ήταν ή Άννα ή οποία εκτός που γαμήθηκε με όλους αφέθηκε, μετά την Κάρλα, να της φιστάρει το μουνί η Μάρτα και ή Ντόνα. Επίσης για πρώτη φορά σε στιγμές μεγάλου παροξυσμού αφεθήκαμε με την Άννα να μας κατουρήσουν στο κορμί και στο στόμα. Ήπιαμε πολλά και το παράξενο ήταν ότι όχι μόνο δεν μας χάλασε αλλά αντιθέτως μας άρεσε.

Επιστρέψαμε σπίτι μας εξαντλημένοι αλλά και χορτασμένοι από τα πολλά και διαφορετικά γαμήσια. Φυσικά το νέο ήταν οι δυο πρωτιές… ότι ή Άννα δέχτηκε να της φιστάρουν το μουνί και οι τρεις κοπέλες και βέβαια ότι και οι δυο μας ήπιαμε τα κάτουρα της παρέας. Εννοείται ότι πριν φύγουμε ανανεώσαμε το ραντεβού μας για της επόμενη φορά.
Copyright protected OW ref: 185321Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.