Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η πενταήμερη εκδρομή είναι πάντα ο εφιάλτης των καθηγητών και ο παράδεισος των μαθητών του Λυκείου. Ξαναμμένοι έφηβοι έτοιμοι να δώσουν και να κάνουν τα πάντα λόγω των ορμονών που τους κυριεύουν και λόγω των σωμάτων τους που...

Η πενταήμερη εκδρομή είναι πάντα ο εφιάλτης των καθηγητών και ο παράδεισος των μαθητών του Λυκείου. Ξαναμμένοι έφηβοι έτοιμοι να δώσουν και να κάνουν τα πάντα λόγω των ορμονών που τους κυριεύουν και λόγω των σωμάτων τους που αλλάζουν, στρογγυλεύουν και μεγαλώνουν.

Τη χρονιά εκείνη πήγα στην εκδρομή με μεγάλο «τυράκι» τους άντρες συνοδούς που θα ακολουθούσαν. Ο Βαγγέλης, 32 ετών και μεγάλο αλάνι, αναπληρωτής, μακριά από το σπίτι του και τη σχέση του, με έκανε συχνά να φουντώνω με τα κολλητά τζινάκια του που διέγραφαν ένα άψογο κωλαράκι κι ένα πλούσιο πακέτο μπροστά, ενώ τα στενά μπλουζάκια του σηκώνονταν όταν έσκυβε, φανερώνοντας ένα εσώρουχο που πολύ θα ήθελα να του αφαιρέσω αργά, αισθησιακά, γεμίζοντας φιλάκια κάθε σπιθαμή που θα αποκάλυπτε. Ο δεύτερος καθηγητής ήταν ο Χρήστος, χημικός και στα 40, ψηλός και γυμνασμένος, παντρεμένος με δικηγόρο, με αθλητικό παράστημα και δυνατά μπράτσα που ασφυκτιούσαν κάτω από τα άχαρα πουκαμισάκια που φορούσε. Παροιμιώδης για την ευγένειά του, έδειχνε συντηρητικός αλλά πάντα ήλπιζα στο αναπάντεχο χωρίς να διακινδυνεύσω ποτέ να καρφωθώ.
 
Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι στο καράβι θα μέναμε κι οι τρεις στην ίδια καμπίνα αλλά στο ξενοδοχείο δυστυχώς θα ήμουν μόνος στο δωμάτιο. Αφού τακτοποιηθήκαμε και κάναμε την καθιερωμένη βόλτα στην ντίσκο του πλοίου, πήγαμε στην καμπίνα για να κοιμηθούμε. Ο Βαγγέλης ζήτησε να κάνει ένα γρήγορο ντουζάκι κι εγώ με το Χρήστο μείναμε να κουβεντιάζουμε. Ο Χρήστος με μεγάλη άνεση λόγω γυμναστηρίου άρχισε να γδύνεται ενώ μου μιλούσε, κι αποκάλυπτε ένα ωραίο, αρμονικό σώμα με αραιή τριχοφυΐα στο στήθος και στα πόδια. Το άσπρο κλασικό σλιπάκι έδειχνε ανήμπορο να κρατήσει τα βαριά του αρχίδια και όταν ξάπλωσε κι αφηρημένος άρχισε να τα πιάνει, κρατήθηκα με κόπο να τον κοιτάζω στα μάτια και να μην ακολουθήσω με το βλέμμα το χέρι του.

Πριν χοντρύνει η κατάσταση, βγήκε ο Βαγγέλης από το ντους με μια πετσέτα κι ένα ενδιαφέρον φούσκωμα μπροστά κι ο Χρήστος μπήκε αμέσως μέσα. Ο μικρός, αμέριμνος, γύρισε την πλάτη του κι έλυσε την πετσέτα για να βάλει καθαρό μποξεράκι κι εγώ έπαθα σοκ από το κωλαράκι του. Στητό, όρθιο, με ένα απαλό σκούρο χνούδι να το σκεπάζει, σε καλούσε να το προσκυνήσεις και να γεμίσεις με φιλιά τα λακκάκια που έκανε το κάθε κωλομάγουλο. Πριν βγει ο Χρήστος από το μπάνιο και χοντρύνει η κατάσταση, προσποιήθηκα τον κουρασμένο και έκλεισα το φως να κοιμηθώ. Αργά έπιασα τον πούτσο μου που ήταν φουλ στα υγρά, και τον χάιδευα χωρίς να τελειώσω από φόβο μήπως και με καταλάβουν οι συνάδελφοι.
 
Το μεγάλο σοκ, όμως, ήταν το πρωί. Τα κορίτσια του σχολείου και οι δύο γυναίκες συνάδελφοι λύσσαξαν στα σχόλια και στα νοήματα όταν έσκασε μύτη το λεωφορείο που θα μας μετέφερε σε όλη την εκδρομή με τον οδηγό του. Ο Δημήτρης, ο οδηγός, ήταν γύρω στα 30, με κοντό μούσι και κοντοκουρεμένο μαλλί, γλυκό χαμόγελο και χιούμορ που αφόπλιζε τα πειράγματα των κοριτσιών. Το παντελόνι του ήταν κολλητό κι αποκάλυπτε δυο δυνατά πόδια και μέσα από το πουκάμισο ξεκινούσε μια σειρά από σγουρές τρίχες που πολύ θα ήθελα να μάθω που κατέληγαν. Όπως καθόμουν μπροστά, τον έβλεπα πίσω από τα γυαλιά ηλίου χωρίς να με βλέπει και τον σκεφτόμουν υγρό από το ντους να ξαπλώνει και να του κάνω μασάζ με λάδι για να τον χαλαρώσω, πριν πάρω με το στόμα μου την καύλα της ημέρας από πάνω του. Τον σκεφτόμουν να με καθοδηγεί με απόλυτη ψυχραιμία και σταθερή φωνή πώς να στήσω τον κώλο μου, πόσο να ανοίξω τα πόδια, πόσο να λυγίσω τη λεκάνη για να καρφωθεί με τη μία μέσα μου. Τον ήθελα αραχτό σε μια πολυθρόνα με ένα ποτό στο χέρι να χαλαρώνει όσο εγώ θα του έγλειφα αχόρταγα τα αρχίδια και τον πούτσο πάνω από το σλιπάκι του.

Τον έβλεπα να έρχεται από πίσω μου και να με καρφώνει γρήγορα, τελείως απορροφημένος από την επιθυμία του να ξεκαυλώσει και χωρίς να τον νοιάζει αν πονάω. Τον έβλεπα να με σηκώνει στα χέρια του και να κεντράρει τον κώλο μου στον σκληρό πούτσο του αφήνοντάς με σιγά σιγά να καρφώνομαι μόνο με το βάρος μου και χωρίς να πάρει τα μάτια του από τα δικά μου. Τον ήθελα να με έχει γυμνό στην αγκαλιά του, πάνω του, να μου λέει πώς θέλει να πηδηχτούμε και τα νύχια του να γρατζουνάν απαλά το καυλί μου χωρίς να με αφήσει να τελειώσω. Ο Δημήτρης ήταν ιδανικός στις φαντασιώσεις μου αλλά τον ήξερα μόνο λίγες ώρες και σε μια εκδρομή οι ευθύνες δε σε αφήνουν να χαρείς πραγματικά παρά μόνο στη φαντασία. Από τις καυλιάρικες σκέψεις με έβγαλε η φωνή του και κατάλαβα ότι πρέπει να μου είχε ξαναμιλήσει κοιτώντας με από τον καθρέπτη: «Όλα καλά; Σε λίγο φτάνουμε». «Ναι, όλα καλά. Απλώς αφαιρέθηκα με κάτι που σκεφτόμουν». Μου χαμογέλασε και σε λίγο φτάσαμε στο ξενοδοχείο όπου διαπίστωσα ότι θα έμενε δίπλα μου. Μέσα μου το θεώρησα ότι ήταν σημάδι για να ξεκολλήσω και να κάνω κίνηση.
 
Στο καθιερωμένο ρεμπετάδικο που πήγαμε το ίδιο βράδυ, φρόντισα να κάτσω δίπλα του. Πειράγματα, αγγίγματα, τυχαίες επαφές και βλέμματα έπεφταν στο κενό αλλά ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει πόντο από την καύλα. Αποφάσισα να κατέβω στις τουαλέτες και εκεί να ανακουφίσω τον πούτσο μου που πια πονούσε. Ευτυχώς, ήταν ήσυχα και καθαρά οπότε πήγα σε μια από τις τελευταίες και αμέσως ξεκίνησα να χαϊδεύομαι πριν βάλω κωλοδάχτυλο και τα δώσω όλα. Ο Δημήτρης ήταν σταθερά στο μυαλό μου και τον φανταζόμουν σκυμμένο από πάνω μου να δίνει δυνατές γαμιές και ο ιδρώτας να τρέχει στους ώμους του ενώ εγώ άνοιγα για να τον πάρω πιο μέσα μου. «Έτσι, Δημήτρη μου, πιο μέσα, αγόρι μου, χύσε, πουτσαρά μου, δείξε μου πώς πηδάς, κάνε με να χύσω, κάνε με να χύσω» μουρμούριζα την ώρα που άφηνα το σπέρμα μου να εκτοξευτεί μέσα στην τουαλέτα. Ντύθηκα βιαστικά όταν βγαίνοντας βρήκα το Δημήτρη στην πόρτα της τουαλέτας μου με ένα μυστήριο χαμόγελο και το χέρι του να πηγαινοέρχεται πάνω στο καυλί του. «Πού πας, Γιάννη; Εσύ έχυσες, ο Δημήτρης σου να μην τελειώσει;».
 
Με έσπρωξε μέσα ξανά και πριν προλάβω να μιλήσω μικρά φιλιά στο στόμα λύγισαν τις ανύπαρκτες αντιστάσεις μου. Τσιγάρο, αλκοόλ, η μυρωδιά της κολόνιας του και ο ιδρώτας του με έκαναν τούρμπο σαν να μην είχα χύσει πριν ένα λεπτό. Η γλώσσα του έπαιζε με τη δική μου όσο με τα χέρια του έλυνε ζώνες και κουμπιά και με έσπρωχνε για να του πάρω τσιμπούκι. «Γρήγορα, δεν έχουμε χρόνο, φαντάζεσαι να μας πιάσουν; Σε έκοψα μέσα στο λεωφορείο πως ήσουν καυλωμένος όταν με βλεφάριαζες, και με φούντωσες, γι' αυτό σε ακολούθησα και σε άκουσα. Σε όλη τη διαδρομή ήμουν αναμμένος και κρατήθηκα να μην τον παίξω σε καμιά στάση, το σλιπάκι μου μπροστά έχει ακόμα λεκέ από το ξερόχυμα. Φίλα το πουτσοκέφαλο και άπλωσε με τη γλώσσα σου το σάλιο πάνω του, βάλε τη γλώσσα σου στο κεφαλάκι και πάρε τα πρώτα, έτσι, κοίτα με στα μάτια όσο τον γλείφεις, γουστάρεις που τον έχω τριμάρει; Είναι για να μπαίνει μέχρι τη ρίζα μέσα και να μη ζορίζονται. Είσαι καλή ψωλορουφήχτρα, τον παίρνεις άνετα, σε έχουν δασκαλέψει καλά, ναι, έτσι, μωρό μου, σφίξε με τα χείλη σου τον πούτσο μου και χάιδευε τα αρχίδια με το χέρι σου. Ω φίλε, τι καύλα είναι αυτή, κοντεύω, έρχονται τα πρώτα, σε λίγο τελειώνω» μουρμούριζε όλη την ώρα όταν του έκανα το αλάθητο κόλπο για να τον τελειώσω.

Με τις άκρες των δαχτύλων έκανα μασάζ στο πουτσοκέφαλο και ταυτόχρονα έγλειφα τα αρχίδια χαμηλά λίγο πριν την κωλοτρυπίδα του παίδαρου. Το γνώριμο σφίξιμο στα αρχίδια ήρθε σε μισό λεπτό και απόλαυσα πέντε ριπές σπέρματος να εκτοξεύονται από τον περήφανο πούτσο του Δημήτρη. Ο οργασμός ήταν δυνατός και πιάστηκε από την πόρτα καθώς τα γόνατά του έτρεμαν και είχε κλείσει τα μάτια από την καύλα.

«Ήσουν τέλειος...» του είπα «πάω επάνω για να μη μας καταλάβουν. Απόψε στο δωμάτιο μου, μια ώρα αφού επιστρέψουμε, σε περιμένω».
 
«Θα έρθω, μωρό...» μου είπε με χαμόγελο προσπαθώντας να ξαναβρεί την αναπνοή του.


Copyright Ref Number: 16151040522S021Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.