Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν εκεί για άλλο ένα ΣΚ. Ξαπλωμένος μπρούμυτα γυμνός με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στα χείλια μου ενώ από την κωλοτρυπίδα μου έβγαιναν τα ψωλοχύματα που λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει μέσα της ο Γιώργος. Αυτός ήταν δίπλα μου ιδρωμένος, αφού με είχε γαμήσει άλλη μία φορά από όταν ήρθα και απλά με χάιδευε σε όλη την πλάτη και τα κωλομάγουλα.

Δεν είχαμε κάποιου είδους σχέση με το Γιώργο. Απλά ήταν αυτός που με έκανε να νιώσω γυναίκα και ενώ στην αρχή ήμουν φοβισμένος με την όλη φάση με έκανε να απελευθερωθώ, να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Η όλη ιστορία ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου που έγινε το ξεπαρθένεμα του κώλου μου. Τους πρώτους μήνες ερχόμουν μία με δύο φορές στην πόλη του, όποτε ένιωθα την ανάγκη και βγάζαμε τα μάτια μας... ή μάλλον μου έβγαζε τα μάτια και πάντα με προφύλαξη. Οι επισκέψεις σιγά σιγά όμως γίνονταν συχνότερες και στο σπίτι του, Κατόπιν επιθυμίας του (η οποία και μου άρεσε) ντυνόμουν και συμπεριφερόμουν σα να ήμουν πραγματικά γυναίκα. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα με πηδούσε χωρίς προφύλαξη αφού ήθελα να αισθάνομαι τη σάρκα του μέσα μου όπως και να αισθάνομαι τα υγρά του να μου γεμίζουν το κωλαράκι. Σχέση δεν είχαμε απλά είχα εμπιστοσύνη στον Γιώργο. Τρεις τέσσερις φίλοι του ήξεραν τι γίνεται με εμάς αλλά από τη στιγμή που τους εμπιστευόταν ο Γιώργος το ίδιο έκανα και εγώ αφού ήξερα ότι κι αυτός δεν ήθελε να μάθουν οι υπόλοιποι στην πόλη του για τις κρυφές του επιθυμίες.

Βρισκόμασταν για ποτό ή φαγητό συνήθως την πρώτη μέρα της διαμονής μου εκεί ενώ δεν έλειπαν τα καλοπροαίρετα πειράγματα. Στο μεταξύ, με το Γιώργο, είχαμε συζητήσει έτσι στο χαλαρό κάποιες από τις φαντασιώσεις μας και μία από αυτές ήταν ότι φανταζόταν να με παίρνει μαζί με τους φίλους του. Αυτή η συζήτηση είχε γίνει λίγους μήνες νωρίτερα και του είπα ότι δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Φυσικά από τότε η ιδέα αυτή στριφογυρνούσε στο μυαλό μου όλο και πιο συχνά αφού η δίψα του κώλου μου για πούτσα με τον καιρό μεγάλωνε. Βέβαια ο Γιώργος δεν το ανέφερε ξανά γιατί σεβάστηκε τις επιθυμίες μου.

Αφού κάναμε μπάνιο και ετοιμαστήκαμε πήγαμε στο συγκεκριμένο μπαράκι που το είχε ένας από τους φίλους του, ο Νίκος. Ο Κώστας ήταν ήδη στο μπαρ ενώ ο τέταρτος της παρέας έλειπε. Αργότερα μάθαμε ότι δούλευε και δε μπορούσε να έρθει. Παραγγείλαμε τα ποτάκια μας και πιάσαμε την κουβεντούλα και τα πειράγματα. Φυσικά δεν έλειπαν οι κρυφές ματιές με το Γιώργο ή τα λόγια στο αυτί του στιλ θέλω να σε γαμήσω τώρα, ή τι ωραίο κωλαράκι που έχεις και τέτοια. Η ώρα περνούσε ευχάριστα αλλά το ποτό πλέον άρχισε να επιδρά πάνω μου. Έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάει τον Κώστα στον καβάλο ενώ μιλούσε με το Γιώργο ενώ σκεφτόμουν πως θα ήταν να με γαμούσε. Και τότε ακριβώς μου ήρθε η φαντασίωση του Γιώργου. “Δε γαμιέται…” ψιθύρισα στον εαυτό μου και έκανα νόημα στον Γιώργο ο οποίος και ήρθε δίπλα μου.

- Είμαι έτοιμη… του ψιθύρισα στο αυτί.

- Μην αγχώνεσαι μωρό μου, θα σε ξεκωλιάσω όλο το βράδυ.

- Δεν κατάλαβες… του είπα.

- Τι εννοείς;… με κοίταξε παραξενεμένος.

- Να κάνω τη φαντασίωση σου πράξη και του χαμογέλασα.

- Δηλαδή;...

- Ναι… θέλω να με πάρεις με τα φιλαράκια σου.

- Είσαι σίγ...

- Με μια συμφωνία. Θα έχουμε προφύλαξη, τουλάχιστον οι άλλοι.

- Εννοείται…


μου απάντησε και πήγε στον Κώστα να του το πει. Δεν ξέρω πως μου ήρθε εκείνη την ώρα. Σίγουρα βοήθησε το ποτό να πετάξω τις οποιεσδήποτε αναστολές μου αλλά και η ιδέα που “έσπειρε” ο Γιώργος περί παρτούζας πλέον μάλλον είχε ωριμάσει και η επιθυμία μου να δοκιμάσω κι άλλη πούτσα χωρίς να το κρύψω από αυτόν αφού θα ήταν παρών. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε δίπλα μου.

- Ο Κώστας θα έρθει μαζί μας αλλά ο Νίκος θα έρθει αργότερα μόλις κλείσει το μαγαζί σε κάνα δίωρο.

- Αν θέλεις τον περιμένουμε, του είπα.

- Όχι βρε… μου λέει. Εξάλλου με το που το είπα στον Κώστα τρελάθηκε. Δε μπορεί να περιμένει.

- Γιατί;… του είπα με απορία.

- Ε δε καταλαβαίνεις; Ξέρεις πως κοιτάει το κωλαράκι σου όταν γυρνάς;

- Κάτι ψυλλιάστηκα αλλά δε το περίμενα τόσο.

- Μη δει κωλαράκι. Έχει γαμήσει κάτι πατσαβούρες μόνο και μόνο γιατί έδιναν κώλο.

- Θα περάσει καλά τότε πες του. Με εκπαίδευσες εσύ... και του χαμογέλασα.

- Θα περάσουμε καλά… μου γύρισε.

Σηκωθήκαμε και αφού χαιρετήσαμε το Νίκο κάνοντας νόημα ότι τα λέμε, πήγαμε στο αυτοκίνητο. Στο δρόμο λέγαμε πειράγματα, αν και ένιωθα μια μικρή αμηχανία κάποιες στιγμές αλλά με την ιδέα του τι θα ακολουθήσει μου χάνονταν. Όταν μπήκαμε στο σπίτι ο Γιώργος με πήρε αγκαλιά και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο λέγοντάς μου πόση ώρα ήθελε να το κάνει αυτό.

- Πιτσουνάκια μου επιτρέπετε να κάνω ένα ντουζάκι ε;… είπε και αφού πήρε τη συγκατάθεση πήγε στο μπάνιο.

- Πήγαινε μέσα και φόρα κάτι ανάλαφρο όπως εσύ ξέρεις. Θέλω να τον κάνεις τούρμπο.

Πήγα στο δωμάτιο και αφού γδύθηκα φόρεσα τις μαύρες ζαρτιέρες, ένα δαντελένιο εσώρουχο τύπου μπραζίλ με χώρο μπροστά για τα αρχίδια μου (παραγγελία από το ίντερνετ ειδικό για άντρες) και ένα ημιδιάφανο μπέιμπι ντολ. Βγήκα και βρήκα το Γιώργο να κάθεται στον καναπέ έχοντας βάλει ήδη τρία ποτά. Πήγα, κάθισα δίπλα του και πήρα το ποτό μου. Από το μπάνιο ακουγόταν το νερό να τρέχει στη ντουζιέρα. Δεν άργησα να καταλάβω ότι τον είχα καυλώσει με αυτά που φορούσα και ας μην ήταν η πρώτη φορά που με είδε έτσι. Άφησα το ποτό μου και άρχισα να τον χαϊδεύω στον καβάλο πάνω από το παντελόνι. Αμέσως σηκώθηκε και έβγαλε τα ρούχα του εκτός από το μποξεράκι του και ξαναέκατσε στον καναπέ. Έκατσα πάνω στα πόδια του και αφού τον φίλησα ελαφρά στο στόμα άρχισα να τον φιλάω στο λαιμό και κατέβηκα στο στήθος του. Εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και μπήκε στο σαλόνι ο Κώστας φορώντας το μπουρνούζι του Γιώργου.

- Δε σε πειράζει που πήρα το μπουρνούζι σου, έλεγε καθώς ερχόταν από το διάδρομο. Α τι έχουμε εδώ, ξεκινήσατε κιόλας;

- Αφού είναι λυσσάρα, με πείραξε.

Είχα ήδη κατέβει στα γόνατα και τραβώντας το μποξεράκι απελευθέρωσα τη πούτσα που μου είχε κλέψει την παρθενιά. 17 εκατοστά σάρκας με κανονικό πάχος και καλοσχηματισμένη, με το κεφαλάκι να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο κορμό σα να είναι ξένο σώμα ενώ δύο μεγάλα αλλά σφιχτά αρχίδια βρισκόταν από κάτω. Δεν ήταν τελείως καυλωμένη. Αμέσως άρχισα να τη γλείφω περιμετρικά ενώ ο Γιώργος μου χάιδευε τα μαλλιά. Ο Κώστας όρθιος ήρθε δίπλα μου και απλά κοιτούσε που έγλειφα την ψωλή του φιλαράκου του ενώ έπινε λίγο από το ποτό του. Δεν άργησα να βάλω την πούτσα του στο στόμα μου και να την εξαφανίσω μέσα μου. Ο Γιώργος με το ελεύθερο χέρι του έσκυψε και μου χάιδεψε τα κωλομάγουλα πάνω από το εσώρουχο. Στη συνέχεια πίεσε το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο που είχα στο στόμα μου για λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις με άφησε τον έβγαλα να πάρω ανάσα και σκύβοντας μου έδωσε ένα φιλί.

- Για να δούμε τι κρύβεται εδώ…

και απλώνοντας τα χέρια έλυσα το μπουρνούζι του. Ξεπρόβαλε από μέσα ένα παλούκι 18 εκατοστά, αλλά όχι τόσο χοντρή όπως του δικού μου και δύο μεγάλα αρχίδια να κρέμονται από κάτω σα δύο μεγάλα αχλάδια. Πάλι καλά σκέφτηκα που δεν ήταν και χοντρή.

- Όχι και άσχημα…

του είπα πειράζοντας και αφού έδωσα ένα φιλί στην κορυφή του και χαϊδεύοντας με το ένα χέρι τα αρχίδια του γύρισα και ξεκίνησα πάλι το τσιμπούκι στο Γιώργο. Οι πρώτοι αναστεναγμοί άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα του ενώ ο Κώστας έβγαλε το μπουρνούζι και έφερε τον πούτσο του ακριβώς δίπλα στο κεφάλι μου. Έβγαλα την πούτσα του Γιώργου και πιάνοντας αυτή του Κώστα άρχισα να τη γλείφω και σιγά να πιπιλάω το κεφαλάκι. Την ένιωθα να ζωντανεύει μέσα στο στόμα μου.

- Το πουτανάκι ξέρει τι κάνει, γύρισε στον Γιώργο.

Τον κοιτούσα καθώς άρχισα να τη βυθίζω μέσα στο στόμα μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα το Γιώργο να σηκώνεται έτσι έπιασα με τα δυο μου χέρια τα σφιχτά κωλομάγουλα του Κώστα και τα τράβηξα προς εμένα. Έτσι ένιωσα να τερματίζει η πούτσα του στο στόμα μου. Με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Κάθε φορά που χωνόταν μέσα μου ένιωθα τα αρχίδια του να μου χτυπάνε στο πηγούνι. Ο Γιώργος έφερε τον πούτσο του ακριβώς δίπλα μου. Έβγαλα αυτή του Κώστα και γέμισα το στόμα μου με του Γιώργου και τον τσιμπούκωσα για λίγο. Την έβγαλα και πιάνοντας τες με τα χέρια μου άρχισα να τις παίζω ελαφρά ενώ τους κοιτούσα όλο καύλα. Το εσώρουχό μου είχε γίνει μούσκεμα. Έφερα και τις δύο μπροστά στο στόμα μου και ανοίγοντάς το όσο μπορούσα προσπάθησα να τις βάλω μέσα αλλά ίσα ίσα που χώρεσαν οι άκρες. Έγλειψα για λίγο τις άκρες των βαλάνων τους μέχρι που ένιωσα δύο χέρια να με σηκώνουν.

Ήταν ο Γιώργος ο οποίος αμέσως τράβηξε το μπίμπι ντολ από πάνω μου και με φίλησε στο στόμα ενώ έπαιζε με τις ρώγες μου. Ο Κώστας έσκυψε και φιλώντας με στο στομάχι κατέβασε το εσώρουχο μέχρι τους αστραγάλους μου. Άρχισε να γλείφει τα τριμαρισμένα αρχίδια μου ενώ δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να με τσιμπουκώνει. Αναστεναγμοί καύλας βγήκαν από τα χείλη μου. Ο Γιώργος πήγε από πίσω μου και αφού με φίλησε στους ώμους βάζοντας το χέρι του στην κωλοχαραμάδα μου μου ψιθύρισε στο αυτί “το μουνάκι σου μωρό μου θα χορτάσει γαμήσι”. Γύρισα και του ψιθύρισα κι εγώ χαϊδεύοντας το κεφάλι του Κώστα που με πίπωνε “Για αυτό δε φέραμε και τον Κωστάκη; Για να με σκίσετε στον πούτσο;”. Γονάτισε και ανοίγοντας με τα χέρια του τα κωλομάγουλα άρχισε να παίζει με την τρύπα μου που ήταν ήδη ανοιγμένη. Τα βογκητά καύλας άρχισαν να γίνονται πιο έντονα αφού για πρώτη φορά με έγλειφαν και από μπροστά και από πίσω. Ένιωσα ένα δάχτυλο να παίζει με τη σούφρα μου όσο με έγλειφε ο Γιώργος, ήταν του Κώστα. Δεν άργησε να ασκήσει λίγη πίεση και αμέσως να χαθεί μέσα της και να μείνει για λίγο εκεί.

- Μ... αγόρια μου με έχετε ανάψει, μ... αχ…

και ένιωσα και δεύτερο δάχτυλο να μπαίνει στο κωλαράκι μου. Ο Γιώργος αφού σταμάτησε να με γλείφει σάλιωσε το μεσαίο του δάχτυλο και με λίγη δύναμη το πίεσε πάνω στον σφιγκτήρα μου από την άλλη πλευρά που τα είχε ο Κώστας. Δεν άργησε να μπει. Ακολούθησε και δεύτερο του Γιώργου το οποίο με λίγο ζόρι μπήκε μέσα μου. Η πούτσα μου είχε καυλώσει τόσο που δε θα αργούσα να χύσω αν συνέχιζαν έτσι. Λες και ήταν συνεννοημένοι τράβηξαν ελαφρά προς την αντίθετη κατεύθυνση ο καθένας κάνοντάς μου έτσι το σφιγκτήρα να τεντωθεί και να φανεί ελαφρώς το κενό στο κέντρο.

Η καύλα μου είχε βαρέσει κόκκινο. Ήθελα πούτσα και την ήθελα τώρα. Με μια κίνηση έφυγα από κοντά τους βγάζοντας έτσι τα δάχτυλά τους από τον κώλο μου και πήγα στον καναπέ. Έκατσα στα τέσσερα κατά μήκος του με τον κώλο μου τουρλωμένο προς τα πάνω. Βάζοντας το μεσαίο μου δάχτυλο μέσα του άρχισα να με δαχτυλώνω.

- Θα με γαμήσετε ή απλά θα κοιτάτε μανάρια μου;

Τα ποτά με είχαν φτιάξει ρίχνοντας τις όποιες αναστολές είχα. Ο Γιώργος πήγε στο δωμάτιο να φέρει το λιπαντικό ενώ ο Κώστας έντυνε το παλούκι του με το “κουστούμι”. Μέχρι να γυρίσει ο Γιώργος, ο Κώστας είχε χώσει τη μούρη του στη χαραμάδα μου και μου έγλειφε τη σούφρα ενώ τραβούσε την πούτσα μου σα να με άρμεγε. Μόλις έφτασε ο Γιώργος, ο Κώστας αφού με δάγκωσε ελαφρά στα κωλομάγουλα σηκώθηκε και πήρε θέση πίσω μου παίρνοντας το λιπαντικό από τα χέρια του. Έβαλε λίγο στον πούτσο του και με το χέρι του άπλωσε στη σούφρα μου βάζοντας μου και κωλοδάχτυλο για να βάλει και στο εσωτερικό.

- Δε χρειάζεται και πολύ, μην αγχώνεσαι. Είναι ήδη ανοιχτός αλλά δεν του αρέσει και το πολύ… του είπε ο Γιώργος τσιμπώντας μου το μάγουλο.

- Θέλω να τον αισθάνομαι καλύτερα στον πάτο μου και γυρνώντας πήρα το δάχτυλό του στο στόμα μου γλείφοντας του.

Ο Γιώργος μου χαμογέλασε και μου έδωσε ένα φιλί. Γύρισε προς τον Κώστα και με τα χέρια του έπιασε τα κωλομάγουλα μου και τα τράβηξε αφήνοντας την κωλοτρυπίδα μου τελείως εκτεθειμένη. Ο Κώστας έπιασε το παλούκι του και άρχισε να “σπατουλάρει” τη χαράδρα μου. Κάθε φορά που περνούσε από τη σουφρίτσα μου ανατρίχιαζα. Περίμενα πως και πως να τη νιώσω μέσα μου.

Κεντράρισε και πιέζοντας ελαφρά το κεφαλάκι με το δάχτυλό του πέρασε τον σφιγκτήρα μου. Ένα μικρό αχ βγήκε από τα χείλη μου ενώ μέσα μου έλεγα επιτέλους. Ένιωθα σιγά σιγά να γεμίζει ο κώλος μου καθώς ο Κώστας άρχισε να τον βυθίζει μέσα μου με αργές κινήσεις ενώ με έπιανε από τη μέση για να κρατάει κόντρα.

- Μ... υπέροχη αίσθηση, συνέχισε… είπα.

- Μαλάκα υπέροχη τρύπα έχει… είπε ο Κώστας ενώ συνέχιζε να σπρώχνει αργά αλλά σταθερά.

- Γιατί λες να μου έχει πάρει το μυαλό το πουτανάκι;…

είπε ο Γιώργος, ήρθε μπροστά μου και πιάνοντας μου το κεφάλι έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου. Αμέσως άρχισα να τον τσιμπουκώνω ενώ ο Κώστας πλέον είχε βυθίζει όλο το κοντάρι του μέσα μου και έμεινε για λίγο ακίνητος για να τον συνηθίσω μέσα μου. Η πούτσα μου ήταν καυλωμένη όσο δε πάει ενώ τα πρώτα υγρά άρχισαν να στάζουν πάνω στο κάλυμμα του καναπέ. Ο Κώστας άρχισε να τον βγάζει σιγά σιγά και τον ξανάβαζε μέχρι που ένιωθα τα αρχίδια του να ακουμπάνε στη σάρκα μου. Και ξανά το ίδιο για λίγη ώρα.

- Σε παρακαλώ γάμησε με, μη με λυπάσαι…

είπα βγάζοντας για λίγο την πούτσα από το στόμα μου και συνέχισα το τσιμπούκι στο Γιώργο. Πρώτη φορά είχα και τις δύο τρύπες μου γεμάτες. Ο Κώστας άρχισε σιγά σιγά να επιταχύνει. Ένιωθα τον πούτσο του να βγαίνει προς στιγμή έξω από τη σούφρα μου και πριν βγει το κεφαλάκι έξω να ξαναγλιστράει μέσα στη φωλιά του γεμίζοντάς με καύλα. Άρχισα κι εγώ να κουνιέμαι ελαφρώς μπρος πίσω για να το κάνω πιο γρήγορο. Αυτό τρέλανε τον Κώστα. Αμέσως ένιωσα δύο χαστούκια στα κωλομάγουλα τα οποία με έκαναν να τιναχτώ ελαφρά.

- Κοίτα η πουτανίτσα πως κουνιέται! Θέλει πούτσα απεγνωσμένα…

είπε ο Κώστας και χώνοντας με τη μία τον πούτσο του στον πάτο μου έσκυψε και μου ψιθύρισε στο αυτί “θα σε ξεσκίσουμε σήμερα καργιολάκο”.

Ξανασηκώθηκε και πλέον άρχισε να με σφυροκοπάει με πολύ γρήγορο ρυθμό. Όπως με γαμούσε δε μπορούσα να έχω την πούτσα του Γιώργου στο στόμα μου αφού βογκητά καύλας βγαίνανε από αυτό αλλά και ο ρυθμός του δε βοηθούσε. Ένιωθα το παλούκι του να βγαίνει τελείως έξω από το κωλαράκι του και με τη μία πριν προλάβει να κλείσει ο σφιγκτήρας μου να καρφώνεται μέσα μέχρι εκεί που τερμάτιζε ενώ τα κρεμαστά του αρχίδια σε κάθε σφυροκόπημα χτυπούσαν το σώμα μου μεγαλώνοντας έτσι την καύλα μου. Καταλάβαινα ότι πλησιάζει η ώρα της κορύφωσης μου γιατί άρχισαν τα πόδια μου να τρέμουν από την ηδονή που μου χάριζε ο Κώστας.

- Ναι, αχ... γάμησε με, χύνω η πουτάνα, χύνω...

Το σώμα μου έτρεμε τελείως, το κεφάλι μου έπεσε στον καναπέ από την εκτόνωση, ο Κώστας κρατώντας με από τη μέση με τον πούτσο καρφωμένο μέσα μου έμεινε ακίνητος για να βρω την ηρεμία μου ενώ η πούτσα μου έβγαζε τα παχύρρευστα υγρά της στο κάλυμμα του καναπέ. Ο Κώστας έβγαλε την πούτσα του σιγά σιγά και πηγαίνοντας ο Γιώργος δίπλα του τράβηξε τα κωλομάγουλα φανερώνοντας την τρύπα που δευτερόλεπτα πριν ήταν γεμάτη.

- Τι μουνάκι γαμάς τόσο καιρό φιλαράκι;… σε ζηλεύω!

- Τι λες μωρέ;… του απαντά, τώρα δεν το γαμάς και εσύ;…


και τον είδα που έντυνε και αυτός το καυλί του.

- Μην κάνετε έτσι αγόρια μου, τώρα θα το γαμάτε και οι δύο. Νομίζω δε θα πει όχι στο να ικανοποιήσει δύο παραπονιάρικα αγοράκια…

και βάζοντας το χέρι μου πίσω μου έβαλα κωλοδάχτυλο καταλαβαίνοντας ότι η τρύπα μου ήταν ανοιχτή. Την ίδια στιγμή πριν προλάβω να τραβήξω το δάχτυλό μου έξω, ο Κώστας πίεσε τον πούτσο του στην τρύπα μου. Ένιωσα το σφιγκτήρα μου να ανοίγει κι άλλο και δευτερόλεπτα αργότερα μαζί με το δάχτυλο να βρίσκεται και ο πούτσος του μέσα μου. Το άφησα για λίγο καθώς ένιωσα σαν να χόντρυνε η πούτσα που με γαμούσε και μου έδινε άλλη καύλα, αλλά το έβγαλα για να στηριχτώ.

Ο Γιώργος ήρθε και κάθισε μπροστά μου χαϊδεύοντας τον πούτσο του. Αφού έμεινα για λίγο να με γαμάει χαλαρά ο Κώστας του έγλειφα τα αρχίδια. Ο Κώστας βγήκε τελείως από μέσα μου οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία να σηκωθώ. Ένιωθα ένα κενό από πίσω μου αλλά θα το κάλυπτα γρήγορα. Πήγα πάνω από τον Γιώργο και αφού πέρασα τον “γρασαρισμένο” του πούτσο από τη χαραμάδα τον κεντράρισα με την ανοιγμένη μου σούφρα. Πήρα μια ανάσα και έκατσα πάνω βυθίζοντας τον μέσα μου. Ένιωθα τον κώλο μου να τον ρουφάει όλο και πιο μέσα, μέχρι που έκατσα τελείως ακουμπώντας τα κωλομέρια μου στα μπούτια του. Ένα αχ δυνατό, γεμάτο καύλα, βγήκε από τα χείλη μου καθώς με αυτή τη στάση πάντα ένιωθα ότι ο πούτσος του μπαίνει βαθύτερα μέσα μου. Έμεινα για λίγο ακίνητος και άρχισα σιγά σιγά να κάνω κυκλικές κινήσεις σα να ήθελα να ανοίξω μέχρι να ξεχειλώσω τη σούφρα μου. Τον φίλησα στο στόμα ελαφρά και πλησίασα στο αυτί και του ψιθύρισα ενώ ο Κώστας έπινε λίγο από το ποτό του χαϊδεύοντας τον πούτσο του ο οποίος είχε χαλαρώσει ελαφρώς.

- Με γνώρισες αγοράκι και με έκανες να νιώσω γυναίκα. Τώρα με έκανες πουτάνα…

- Μωρό μου αν θες το σταματάμε εδώ, εγώ δε σε πίεσα ποτέ.

- Τώρα αγόρι μου το κωλαράκι μου γεύτηκε κι άλλη πούτσα και ήταν ωραία. Με έκανες πουτανάκι και μου αρέσει. Θέλω να γαμιέμαι και δε με νοιάζει ποιος θα είναι αυτός. Πλέον δε μου φτάνει ο έρωτας, θέλω γαμήσι.

Τις τελευταίες κουβέντες τις άκουσε και ο Κώστας που είχε φέρει τα ποτά μας να ρουφήξουμε λίγο.

- Θα το έχεις μωρό μου… και μου χάιδεψε το κωλομάγουλο ενώ ρουφούσα λίγο από το ποτό. Όλο το βράδυ είναι δικό μας. Εξάλλου πρέπει να σε προετοιμάσουμε για το Νίκο.

Αυτόν τον είχα ξεχάσει και κοίταξα γεμάτος απορία και τους δύο.

- Θα σου πούμε στην πορεία, μου είπε ο Κώστας και πήρε τα ποτήρια.

Πιάστηκα από τους ώμους του Γιώργου και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω σιγά σιγά. Ένιωσα τη σούφρα μου να ανοίγει αγκαλιάζοντας την πούτσα που μπαινόβγαινε μέσα μου. Ο Γιώργος έβαλε τα χέρια του στα κωλομάγουλα μου και με βοήθησε στο ανεβοκατέβασμα έτσι έγινε πιο γρήγορο. Χοροπηδούσα πάνω στον πούτσο του όπως χοροπηδάει ένας αναβάτης σε ένα άλογο που καλπάζει. Το δωμάτιο γέμισε με τους ήχους από τα βογκητά μου και από τους ήχους που χτυπούσαν οι σάρκες μας όταν ο πούτσος του βυθιζόταν μέσα μου αλλά και τον ελαφρύ ήχο που έκανε το λιπαντικό. Ο Κώστας μου χάιδευε στο στήθος ενώ μου φίλαγε την πλάτη. Χοροπήδαγα σα να είχα χρόνια να γαμηθώ ενώ και η πούτσα μου ακολουθούσε τον ρυθμό μου αφού ήταν χαλαρή. Ο Γιώργος με σταμάτησε κάνοντάς με να κάτσω τελείως πάνω του και αγκαλιάζοντάς με μου λέει:

- Μου έχεις εμπιστοσύνη;

- Ναι, του είπα, αλλά γιατί ρωτάς;

- Πρέπει να σε προετοιμάσουμε για το Νίκο.

- Τι εννοείς να με προετοιμάσετε… και τι έχει ο Νίκος;

- Ε, να… η πούτσα του δεν είναι σαν αυτές.

- Πιο μεγάλη;

- Ε ναι... αλλά…

- Ε και λες να με χαλάσει αυτό;

Είδα τον Κώστα να γελάει ελαφρά ενώ με χάιδευε στην πλάτη.

- Πιο μεγάλη σε πάχος… είπε διστακτικά.

- Πόσο πιο μεγάλη δηλαδή;

- Θα καταλάβεις, δε μπορώ να σου εξηγήσω. Μου έχεις εμπιστοσύνη;

Άρχισε να με τρώει η αγωνία αλλά και η καύλα μου άρχισε πάλι να μεγαλώνει καθώς είχα μια πούτσα στον κώλο μου και μία που περίμενε και δεν τις εκμεταλλευόμουν.

- Ναι σου έχω. Θα με γαμήσετε τώρα;…

και άρχισα να κουνιέμαι πάλι κυκλικά. Ο Γιώργος με σταμάτησε αγκαλιάζοντας με και έπεσε στην πλάτη του καναπέ κάνοντας το κωλαράκι μου να τουρλώσει προς τον Κώστα που ήταν πίσω μου. Αμέσως ένιωσα τα δύο του δάχτυλα με λιπαντικό να γυροφέρνουν το σημείο όπου ο σφιγκτήρας μου αγκάλιαζε τον πούτσο του Γιώργου και να βάζουν εκεί την κρύα ουσία και πριν προλάβω να πω κάτι ένιωσα μια πίεση και τον σφιγκτήρα μου να υποχωρεί και να μπαίνει μέσα το δάχτυλό του. Ένα μ… ακούστηκε και άρχισε να με γαμάει για λίγο με αυτό. Μόλις κατάλαβε ότι το συνήθισα, ένιωσα και άλλη πίεση και δευτερόλεπτα αργότερα, η ήδη τσιτωμένη μου σούφρα δεχόταν και το δεύτερό του δάχτυλο και πλέον τα ένιωθα σα να προσπαθεί να τα ανοίξει μέσα μου κάνοντάς μου τη σούφρα να τεντώνεται κι άλλο. Αν και μου πήρε λίγα λεπτά να τα συνηθίσω άρχισα να καυλώνω πάλι και η πούτσα μου να σκιρτάει ελαφρά πάνω στο στομάχι του Γιώργου. Ο Κώστας τράβηξε ελαφρά τα δάχτυλά του έξω και ένιωσα το σφιγκτήρα μου να χαλαρώνει. Ο Γιώργος με έπιασε από τα κωλομάγουλα και τα τράβηξε έτσι ώστε να ανοίξει κι άλλο ο κώλος μου ενώ άρχισε να με φιλάει. Δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα την πούτσα του Κώστα να ακουμπάει στη σούφρα μου ακριβώς δίπλα στον πούτσο που βρισκόταν ήδη μέσα μου.

- Τι κάνετε ρε μαλάκες; Πάτε καλά;

- Μωρό αν δε σου αρέσει το σταματάμε. Αλλά ας δούμε πως θα πάει. Μη φοβάσαι…

και μου έδωσε ένα φιλί. Ξάπλωσα πάνω του τουρλώνοντας όσο μπορούσα τον κώλο μου. Ο Κώστας άρχισε να πιέζει με το δάχτυλό του το πουτσοκέφαλο του στη σούφρα μου. Ένιωθα την πίεση που δεχόταν ο σφιγκτήρας μου και δευτερόλεπτα μετά τον ένιωσα σα να σχίζεται καθώς πλέον υποχωρούσε και το κεφαλάκι βρισκόταν στην άκρη μέσα μου. Ένα αχ δυνατό βγήκε από τα χείλη μου που σίγουρα αν περνούσε κανένας από έξω θα με άκουσε ενώ τα μάτια μου δάκρυσαν.

- Καργιόληδες με ξεσκίσατε, αχ...

Ο πόνος δυνάμωνε καθώς ένιωθα το νέο μέλος που έμπαινε μέσα μου να σπρώχνει τα τοιχώματα για να χωρέσει κι αυτός. Κατά ένα παράξενο τρόπο όμως η πούτσα μου αντί να πέσει μου σηκώθηκε τελείως. Ο Κώστας με έπιασε από τα καπούλια και άρχισε να σπρώχνει πιο πολύ. Με κάθε εκατοστό που έμπαινε μέσα μου ένιωθα το κωλάντερο μου να ανοίγει περισσότερο, ο πόνος πιο έντονος, το ίδιο όμως και η καύλα μου. Μάλλον γούσταρα σκέφτηκα για μια στιγμή όταν ένας οξύς πόνος διαπέρασε το κορμί μου καθώς ο Κώστας με ένα δυνατό σπρώξιμο ακούμπησε τα μπούτια του στα κωλομέρια μου που σήμαινε όλη πλέον βρισκόταν μέσα μου. Πλέον η κωλάρα μου, γιατί έτσι είχε γίνει, ήταν γεμάτη με δύο ψωλές.

Ο Γιώργος σκούπισε τα μάτια μου και με φίλησε ενώ ο Κώστας αφού έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα ακίνητος για να συνηθίσω το νέο μέγεθος άρχισε να βγαίνει και πάλι σιγά σιγά. Πλέον ο πόνος άρχισε να υποχωρεί αφήνοντας ένα ελαφρύ τσούξιμο πίσω του ενώ η καύλα μου άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα. Πλέον όταν άρχισα να συνηθίζω το μέγεθος άρχισα σιγά σιγά να κουνιέμαι κυκλικά.

- Κοίτα την… έκανε νόημα ο Κώστας στο Γιώργο.

- Εγώ το ήξερα…

είπε και μου τσίμπησε της ρώγες ενώ κουνιόταν κυκλικά μέσα μου όσο ο Κώστας άρχισε να μπαινοβγαίνει.

- Αχ... τι πούτσα τρώω η πουτάνα, γαμήστε την κωλάρα μου αγόρια μου τώρα που την ανοίξατε, αχ… μην τη λυπάστε.

Πλέον ο Κώστας με σφυροκοπούσε άγρια και ένιωθα κάθε φορά που έβγαινε ότι θα μου δώσει το κωλάντερο στο χέρι. Αλλά ήταν απίστευτη η ηδονή που μου χάριζαν. Άρχισα να σπαρταράω σαν το ψάρι έξω από το νερό και φωνάζοντας ότι χύνω τα υγρά μου απλώθηκαν πάνω στην κοιλιά του Γιώργου ενώ ο Κώστας δε σταμάτησε να μπαινοβγαίνει στο μουνάκι μου (πλέον) κάνοντάς με να ουρλιάξω από την καύλα εκείνης της στιγμής. Μόλις βγήκαν και οι τελευταίες σταγόνες από μέσα μου ο Κώστας έχοντας πάντα τον πούτσο του μέσα μου, αγκαλιάζοντάς με, με σήκωσε με αποτέλεσμα να βγει η πούτσα του Γιώργου και έπεσε στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο. Ένιωσα αμέσως τη διαφορά. Ο Γιώργος σηκώθηκε, ήρθε από μπροστά μου και πιάνοντας τα πόδια μου τα έβαλε στους ώμους του, ενώ στην κοιλιά του τρέχανε τα χύσια μου.

Ακούμπησε το παλούκι του στη σούφρα μου και πιέζοντας ελαφρώς μπήκε πάλι μέσα μου σχεδόν άνετα αφού η αντίσταση που βρήκε ήταν πολύ μικρή. Χωρίς χρονοτριβή το βύθισε μέσα και άρχισε να με γαμάει. Στην αρχή αργά αλλά απότομα άρχισε να επιταχύνει νιώθοντας το κεφάλι της πούτσας του να χτυπάει στο τέλος του κώλου μου. Αυτό το σφυροκόπημα κράτησε για κανένα λεπτό μέχρι που τον είδα να τρέμει και κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να χύσει. Αν ήμασταν μόνοι μας φυσικά και θα τελείωνε μέσα μου αλλά όχι τώρα. Με κάρφωσε πολύ δυνατά και βγήκε από μέσα μου και βγάζοντας το προφυλακτικό ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου. Άρχισε να τον παίζει και δευτερόλεπτα αργότερα το καυτό του σπέρμα εκσφενδονίστηκε στα μάγουλα, στα χείλια και το σαγόνι μου. Άρχισαν να τρέχουν πάνω στο στήθος μου ενώ με τη γλώσσα μου έπαιρνα τη γνώριμη γεύση από τα χείλη μου. Μου έβαλε την πούτσα στο στόμα και την καθάρισα από ότι υγρά είχαν περισσέψει ενώ ο Κώστας ήδη είχε αρχίσει να με ανεβοκατεβάζει πάνω στο παλούκι του. Ο Γιώργος έκατσε στην πολυθρόνα απέναντι με το χαμόγελο της ευτυχίας στο πρόσωπό του ενώ σκούπιζε με το χαρτί ότι υγρά είχε στην κοιλιά του. Ο Κώστας με σήκωσε και με πέταξε στα τέσσερα στο πάτωμα.

- Α είσαι και εσύ ε;…

τον πείραξα ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι. Ο Γιώργος πήγε να ανοίξει ενώ εγώ ακούμπησα με τους αγκώνες στο πάτωμα σηκώνοντας τη λεκάνη μου ψηλά. Ο Κώστας αμέσως ήρθε από πάνω και χώθηκε μέσα μου χωρίς να βρει καμία αντίσταση. Άρχισε να με γαμάει σαν έμβολο αλλά η σούφρα μου είχε ανοίξει τόσο που δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα. Ο Νίκος στο μεταξύ είχε μπει μέσα και βλέποντάς μας έτσι άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι.

- Ακόμα το γαμάτε το πουτανάκι;

- Το κωλαράκι του έχει ανοίξει μια χαρά, σωστό μουνάκι το κάναμε είπε ο Κώστας χωρίς να σταματήσει. Ότι πρέπει για σένα.

Εκείνη την ώρα βγάζει το μποξεράκι του και συνειδητοποίησα αυτά που λέγανε οι άλλοι για προετοιμασία και τι εννοούσαν. Ένα μαραφέτι όχι πολύ μακρύ αλλά χοντρό εμφανίστηκε μπροστά μου. Το έφερε μπροστά στο πρόσωπό μου και φαινόταν ακόμα πιο τεράστιο. Άνοιξα το στόμα μου και έβαλα μέσα το κεφαλάκι και το ένιωθα να γεμίζει η στοματική κοιλότητα. Μύριζε ιδρωτίλα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

- Έλα μωρό, μπορείς και πιο βαθιά είπε ο Νίκος και πίεσε το κεφάλι μου πάνω στο πέος του.

Ένιωθα να πνίγομαι ενώ ο Κώστας ήδη πίσω με σφυροκοπούσε χωρίς σταματημό. Τον έβγαλα γιατί ένιωθα ότι πνιγόμουν και άρχισα να τον γλείφω περιμετρικά. Πότε το παλούκι πότε τα αρχίδια, ενώ προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν πιο χοντρός από τις δύο πούτσες που με έσκισαν προηγουμένως.

- Πουτάνα άνοιξε το στοματάκι σου, έρχομαι…

είπε ο Κώστας και βγαίνοντας από μέσα μου έβγαλε την καπότα και ήρθε μπροστά μου χώνοντας τον πούτσο του στο στόμα μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα το Νίκο να βάζει προφυλακτικό στο καυλί του και παίρνοντας το λιπαντικό να έρχεται πίσω μου. Ο Κώστας με βογκητά άρχισε να αδειάζει μέσα στο στόμα κι εγώ να καταπίνω για να μην πνιγώ. Τον βύζαινα σα να βύζαινα γάλα από τη μάνα μου φροντίζοντας να μην αφήσω ούτε σταγόνα. Ένιωσα το Νίκο πίσω μου να βάζει λιπαντικό στην ξεχειλωμένη μου σούφρα.

- Νικόλα κάναμε καλή δουλειά ε; Δε μπορείς να πεις… την ανοίξαμε μια χαρά. Αλλά ήταν υπάκουο κοριτσάκι.

- Ναι εδώ και πόση ώρα με ξεσκίσανε στον πούτσο για να με προετοιμάσουν για σένα. Βέβαια είχαν δίκιο αλλά δε με άφησαν να πάρω ανάσα τα αρχίδια.

- Η δουλειά σου είναι να ευχαριστείς τους άντρες σου και μου έχωσε με τη μία δύο δάχτυλα μέσα τα οποία και δεν τα αισθάνθηκα και πολύ.

- Ναι πες μας ότι δε σου άρεσε κιόλας, είπε ο Κώστας.

- Κάθε άλλο, απλά δεν ήμουν προετοιμασμένος για δύο πούτσες μαζί. Τώρα με πήγατε σε άλλο επίπεδο και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.

Μ... έκανα καθώς ο Νίκος ένωσε τέσσερα δάχτυλα και τα έβαλε στο μουνάκι μου. Έπαιζε με αυτό ενώ ο αντίχειρας ακουμπούσε στην ουρίτσα μου. Με το άλλο του χέρι με χάιδευε στο μπούτι και στο κωλομέρι.

- Έλα, πολύ το καθυστερείς Νίκο μου, σκίσε με να τελειώνουμε!

- Να τελειώνουμε; Μωρό μου όλο το βράδυ τι νομίζεις ότι θα κάνουμε; Πλέον κάθε φορά που έρχεσαι να ξέρεις έχεις τρία αγοράκια που πρέπει να ικανοποιήσεις.

Λέγοντας αυτά σηκώθηκε και μου έκανε νόημα να ξαπλώσω στον καναπέ όπως και έκανα. Με τράβηξε κοντά του ενώ ο κώλος μου ήταν στην άκρη του καναπέ.

- Αφού ο Γιωργάκης θέλει να με μοιράζεται κανένα πρόβλημα. Πούτσες να μου φέρνετε να με γαμάνε…

και τον τράβηξα από το λαιμό και του έσκασα ένα φιλί.

- Στην αρχή θα πονέσεις, μου ψιθύρισε.

Άνοιξα τα πόδια μου κι αυτός έφερε το πουτσοκέφαλο στη σούφρα μου. Αφού με αυτόν χάιδεψε την χαραμάδα άρχισε να πιέζει τον ήδη χαλαρό σφιγκτήρα μου. Αυτός υποχώρησε προς στιγμή αλλά μόλις άρχισε να μπαίνει το κύριο σώμα στο οποίο πάχαινε ο πούτσος άρχισε να κρατάει αντίσταση.

- Χαλάρωσε μωράκι μου…

έκανε και μου έπιασε τα ανοιχτά πόδια από τους αστραγάλους. Προσπάθησα να χαλαρώσω όσο μπορούσα, πράγμα λίγο δύσκολο γιατί πονούσα καθώς άρχισε να βάζει δύναμη για να περάσει μέσα. Τον νιώθω να βάζει περισσότερη δύναμη στο πουτσοκέφαλο.

- Πονάω καργιόλη, δε μπορώ, αχ...

Εκείνη τη στιγμή νιώθω σα να σπάει οποιαδήποτε αντίσταση και να καρφώνεται με τη δύναμη που είχε με την μία μέχρι που τα αρχίδια του ακούμπησαν στο σώμα μου. Ευτυχώς που δεν ήταν τόσο μεγάλη σε μήκος αλλιώς...

Βόγκηξα από τον πόνο και έσφιξα τις γροθιές μου ενώ προσπάθησα να τον βγάλω από μέσα μου, πράγμα αδύνατο. Ένιωσα σαν να σκίστηκα στη μέση, σα να πήρες ένα μαχαίρι και έκοψες την κωλάρα μου στη μέση σαν καρπούζι. Ο Νίκος έμεινε ακίνητος με το παλούκι του καρφωμένο μέσα μου, ενώ οι άλλοι δύο ήρθαν από πάνω μου να με ηρεμήσουν. Ο Κώστας με χάιδευε απαλά, πότε στο στήθος πότε στην πεσμένη πούτσα, ενώ ο Γιώργος με φιλούσε και μου ψιθύριζε στο αυτί ενώ μου σκούπιζε τα δάκρυα που κυλούσαν από τα μάτια μου αν θέλω να σταματήσουμε. “Τι να σταματήσω; Τώρα; Τώρα είναι αργά. Εξάλλου επιλογή μου ήταν να πάρω και τους τρεις, δε με πίεσε κανένας. Ήθελα να νιώσω πουτάνα και σαν καλή πουτάνα έπρεπε να τελειώσω τη δουλειά” σκεφτόμουν. Εξάλλου ο κώλος μου άρχισε να συνηθίζει το μέγεθος και ο πόνος σιγά σιγά δεν ήταν τόσο έντονος. Βέβαια μόλις ο Νίκος άρχισε να κινείται και να βγαίνει προς τα έξω ο πόνος και το τσούξιμο επανήλθε, αλλά ήταν πιο υποφερτός.

Χωρίς να βγει έξω άρχισε να ξαναβυθίζεται μέσα μου. Πλέον είχα τα πόδια μου ανοιχτά και λυγισμένα ενώ ο Νίκος ήταν ανάμεσα τους στηριζόμενος στα χέρια του. Τα βογκητά πόνου σιγά σιγά μετατράπηκαν σε βογκητά ηδονής. Σε ένα βύθισμα του μου ψιθύρισε ότι θέλει να με πάρει στα τέσσερα και συμφώνησα. Βγήκε από μέσα μου και βοηθώντας με να σηκωθώ παρατήρησα ότι το προφυλακτικό στη χοντρή πούτσα του ήταν κόκκινο. Έπεσα στα τέσσερα και έβαλα το χέρι μου πίσω στην τρυπούλα μου. Δεν υπήρχε τρυπούλα αλλά μια τρύπα η οποία ούτε καν έκλεινε αγκαλιάζοντας το δάχτυλο όπως γινόταν πριν λίγες ώρες ενώ τα δάχτυλά μου είχαν αίμα. Τότε κατάλαβα γιατί έτσουζε ακόμα και συνειδητοποίησα ότι ο Νίκος ξέσκισε κυριολεκτικά την σούφρα μου.

Τούρλωσα την κωλάρα μου και ο Νίκος τραβώντας τα κωλομάγουλα μπήκε μέσα μου χωρίς να βρει καμιά αντίσταση. Με έπιασε από τη μέση και άρχισε να με πηδάει με δύναμη και γρήγορα. Κάθε φορά που τα αρχίδια του ακουμπούσαν πάνω στο σώμα μου και ο πούτσος του καρφωνόταν στον πάτο μου ένιωθα να τραντάζεται όλο το είναι μου. Πλέον άρχισε να βογκάει σημάδι ότι πλησίαζε στο τέλος. Πράγματι σε λιγότερο από λεπτό βγήκε από μέσα μου και βγάζοντας το προφυλακτικό έχυνε στην πλάτη μου ενώ ο Κώστας πήγε από πίσω μου και χάζευε πόσο με είχε ανοίξει. Τράβηξε μάλιστα φωτογραφία και μου την έδειξε. Πραγματικά έβλεπα μια τρύπα ξεχειλωμένη και φαινόταν ή αρχή του πάτου μου ενώ ήταν γεμάτη με το διάφανο λιπαντικό ανακατεμένο με αίμα. Ένιωσα μια αηδία με το πως κατάντησε το κωλαράκι μου και η μικρή καφέ τρυπούλα μου και για το πόσο χαμηλά έπεσα, αλλά από την άλλη έβλεπα πλέον είχα αποκτήσει ένα μουνάκι που τόσο λαχταρούσα.

Τελικά το υπόλοιπο βράδυ το πέρασα υπό την περιποίηση του Γιώργου αφού ο κώλος μου δεν άντεχε κι άλλο γαμήσι αν και το ήθελε.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151270122S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).