Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Περνάω έξω από το μικρό καφέ, κοντοστέκομαι λίγο, παίρνω μια ανάσα και μπαίνω μέσα, κοιτώντας να τον βρω. Ήταν εκεί


Προηγούμενο μέρος: Δίψασα

Περνάω έξω από το μικρό καφέ, κοντοστέκομαι λίγο, παίρνω μια ανάσα και μπαίνω μέσα, κοιτώντας να τον βρω. Ήταν εκεί και σέρβιρε ένα ζευγάρι. Βρήκα ένα τραπέζι στη γωνία και περίμενα να έρθει να μου πάρει παραγγελία. Έρχεται, με αναγνωρίζει μου λέει καλημέρα πως είστε; Του απαντώ μια χαρά σε ευχαριστώ, θα ήθελα έναν ελληνικό διπλό σκέτο. Φεύγει και μετά από λίγο έρχεται, αφήνει τον καφέ και ένα ποτήρι νερό παγωμένο. Τον ευχαρίστησα και άναψα τσιγάρο. Αναπτήρα είχα αγοράσει λίγο πριν. Πολύ κόσμο δεν είχε και σκέφτηκα να ρωτήσω για τις παραλίες της περιοχής. Με ενδιέφερε εάν υπήρχε παραλία γυμνιστών κάπου κοντά ή έστω μια απόμερη παραλία που δεν έχει κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην περιοχή, την Κρήτη την είχα επισκεφτεί πολλάκις, αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είχα πάει. Φέτος λοιπόν θα γνώριζα και αυτό το σημείο του νησιού.
 
Κοίταξα εάν έχει δουλειά ο γοητευτικός σερβιτόρος και όταν είδα ότι απλά στέκεται και καπνίζει του έκανα νόημα να πλησιάσει. Έρχεται και με ρωτάει τι θα ήθελα, του λέω εάν μπορεί να μου πει για τις παραλίες της περιοχής και χωρίς ντροπή τον ρώτησα εάν υπάρχει παραλία που είναι για γυμνιστές. Με κοίταξε σχεδόν με γουρλωμενα μάτια και με απορία στο βλέμμα μου είπε ότι υπάρχουν πάρα πολλές απομακρυσμένες παραλίες για αυτό το σκοπό καθώς και πολλές που είναι για οικογένειες. Τον ρώτησα πως μπορώ να πάω να εξερευνήσω αυτές τις απόμερες παραλίες και με κοίταξε μέσα στα μάτια λέγοντας μου ότι εάν θέλω μπορεί να με πάει αυτός το μεσημέρι μετά τις 3. Του είπα ότι δεν είναι ανάγκη και επέμενε. Μου είπε ότι θα ήταν καλό να μην πάω μόνος εκεί γιατί κυκλοφορούν διάφοροι περίεργοι τύποι. Εκεί γέλασα μειλίχια και είπα από μέσα μου κι εγώ ένας περίεργος τύπος είμαι που θέλει να γαμηθεί.
 
Χαμογέλασα και του είπα ότι θα ήταν υπέροχο αυτό και ότι τον ευχαριστώ πολύ. Κλείσαμε ραντεβού στις 3 ακριβώς έξω από το καφέ και αφού ήπια τον καφέ μου, πλήρωσα, του άφησα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για φιλοδώρημα, πήγα στο δωμάτιο μου και έκανα μια καλή πλύση εσωτερικά για παν ενδεχόμενο. Φόρεσα ένα μπλουζάκι και μια φαρδιά βερμούδα χωρίς εσώρουχο, πήρα την τσάντα θαλάσσης μου με μια πετσέτα, αντηλιακή κρέμα, ένα μαγιό κολλητό σορτσάκι, ένα μπουκάλι νερό παγωμένο και μια κρέμα σώματος. Φόρεσα σαγιονάρες δίχαλο και βγήκα από το σπίτι. Στις 3 παρά δέκα ήμουν απ’ έξω και κάπνιζα, περιμένοντας να βγει. Πράγματι στις 3 και κάτι βγαίνει από το μαγαζί και μου λέει έλα πάμε. Τον ακολούθησα σαν το σκυλί που του τάζουν κόκκαλο. Περπατήσαμε για λίγο μέχρι που φτάνουμε μπροστά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο αγροτικό. Μου λέει μπες να φύγουμε.
 
Πιάσαμε την κουβέντα και γνωριστήκαμε. Τον έλεγαν Σήφη. Μου είπε ότι το καφέ είναι δικό του, το δουλεύει με τον αδερφό του και διάφορα άλλα. Μετά από λίγη ώρα σταμάτησε μπροστά σε ένα παραδοσιακό σπίτι πέτρινο, με ξύλινη σκεπή, με μια μεγάλη αυλή και πάρα πολλά ζώα να αλωνίζουν γύρω γύρω. Μου λέει πάω να πάρω το μαγιό μου και μια πετσέτα και φύγαμε. Τον παρατηρούσα όπως κατέβηκε από το αμάξι και θαύμασα την υπέροχη κορμοστασιά του. Πανύψηλος, γεροδεμένος, με πιασμένο μαύρο μαλλί σε κότσο, πλάτες σαν παλαιστή και δύο χέρια που κρέμονταν σαν κουπιά. Είχε κάτι παλάμες σα φτυάρια. Καύλωσα και σκέφτηκα ότι θα είναι ένας πολύ άγριος γαμιάς. Αναστέναξα και άναψα ένα τσιγάρο. Μετά από πέντε λεπτά τον είδα να έρχεται φορώντας ένα άσπρο φανελάκι που τόνιζε τους μύες του και ένα κοντό τζιν σορτσάκι που έκανε τα πάντα να ασφυκτιούν μέσα του. Εντύπωση μου έκανε το υπερμέγεθες φούσκωμα του. Σάλια άρχισαν να τρέχουν στο λαρύγγι μου. Με καύλωσε απίστευτα αυτό το θέαμα.
 
Με κοίταξε, μου χαμογελάει, μπαίνει στη θέση του οδηγού και μου λέει πάμε τώρα για μπάνιο. Άπλωσε το χέρι του στον ώμο μου και μου είπε γιατί τον κοιτάω έτσι. Χωρίς να κολλήσω Του είπα ότι έχει πολύ ωραίο κορμί και ότι μοιάζει σαν αρχαίος θεός. Γέλασε τρανταχτά και λέει σ’ αρέσω μωρή πούστρα; Τον κοίταξα σχεδόν λιγωμένος και του λέω ότι από την ώρα που τον είδα έχω τρελαθεί στην καύλα για αυτόν. Μου είπε ότι δε μου φαίνεται ότι θέλω την πούτσα και ότι θα γούσταρε να μου γαμήσει τα χείλια μου που ήταν σαρκώδη. Χαμογέλασα και του λέω και που να δεις τι πίπες κάνω και πόσο γουστάρω να γαμιέμαι. Με κοίταξε με ένα έντονο βλέμμα και μου λέει ότι δε θα αντέξω να τον πάρω. Τον ρώτησα γιατί το λες αυτό και παίρνει το χέρι μου και το ακουμπά πάνω στο σορτσάκι του.
 
Το καυλί που έπιανα ήταν τέρας. Ένα τεράστιο κουλουριασμένο φίδι που το έπνιγε η πίεση στο σορτσάκι του. Τον χάιδεψα απαλά και ξερόγλειψα τα χείλη μου. Αυτός βόγκηξε δυνατά και του έφυγε ένα αχ ρε πούστη θα σου κάνω τον κώλο χωνί. Σαν καλή πουτανα που είμαι του ξεκούμπωσα με δυσκολία το κουμπί και το φερμουάρ στο τζιν σορτσάκι και αυτός ανασηκώθηκε λίγο από την θέση του ώστε να κατέβει λίγο το σορτς. Εσώρουχο δε φορούσε. Ένα αρκετά τριχωτό καυλί έκανε την εμφάνιση του. Δε χώραγε στην παλάμη μου και άρχισα να του τρίβω με την άκρη των δαχτύλων μου το πουτσοκέφαλο του. Έβγαζε λίγες σταγόνες υγρά, τις πήρα με το δάχτυλο μου και τις έγλειψα κοιτώντας τον στα μάτια. Αυτός μου είπε κάτσε καλά μωρή καργιόλα, θα σε ταΐσω σε λίγο.
 
Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε σε μια απόμερη παραλία που είχε ολόγυρα της βράχια. Ήταν σχεδόν απίθανο να τη δεις από τον δρόμο. Φτάσαμε εκεί με δυσκολία καθώς η πρόσβαση ήταν δύσκολη. Όταν βρήκαμε ένα σημείο σκιερό, άπλωσα την πετσέτα μου κάτω και έβγαλα τη βερμούδα μου. Το ίδιο έκανε κι αυτός και μου αποκάλυψε σε πλήρη εικόνα το απίστευτο κορμί του με το τέρας του, το φίδι που κρεμόταν αρκετά κάτω από τα αρχίδια του που ήταν σα μπάλες του τένις. Στρογγυλά αρχίδια, σφιχτά σα βραστά αυγά, γεμάτα με χύσια που θα με έπνιγαν σε λίγη ώρα κι εγώ θα έτρωγα αχόρταγα. Του είπα ότι είναι απίστευτος καύλας και ότι θέλω να γίνω το τσουλάκι του για όσες μέρες μείνω εκεί. Χαμογέλασε σαρδόνια και με πλησίασε δείχνοντας μου με το βλέμμα τον πούτσο του. Γονάτισα στην πετσέτα και σαν προσκυνητής προσευχόμουν να με ξεσκίσει στα πόδια του. Στεκόταν όρθιος μπροστά μου, σαν αρχαίος θεός, σαν άγαλμα, έστεκε αγέρωχος σε πλήρη στύση και να με κοιτάει με καύλα. Ξεκίνησα από τα πόδια του να γλείφω τις γάμπες του, τα μπούτια του, τα αρχίδια του τους κοιλιακούς του, μέχρι που έφτασα στο τεράστιο καυλί του. Εκεί όταν του έριξα το πρώτο γλείψιμο αυτός βόγκηξε δυνατά και μου έπιασε το κεφάλι πιέζοντας με να τον πάρω στο στόμα μου. Άνοιξα διάπλατα τα χείλη μου για να μπορέσουν να χωρέσουν αυτή την πούτσα τέρας και μετά από αρκετή πίεση στη γνάθο μου κατάφερα και πήρα το κεφαλάκι μέσα το οποίο ήταν απίστευτα παχύ και μεγάλο σα μανιτάρι.
Χωρίς υπερβολές ήταν η μεγαλύτερη πούτσα που έχω γλείψει ποτέ. Μετά από εκείνο το τσιμπούκι με αυτόν τον απίστευτο Κρητικό το στόμα μου πόναγε και ο λαιμός μου με έγδερνε για μέρες. Ξεκίνησα να χτυπάω τη γλώσσα μου στο κεφαλάκι του και να δαγκώνω παράλληλα τον κορμό της πούτσας του. Έχω μια τεχνική με ανάσες που με βοηθάει να χαλαρώσω τους μύες στον λαιμό μου και να κάνω τα λεγόμενα deep throat να μοιάζουν παιχνίδι. Υπολόγιζα όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτός ο πούτσος ήταν υπερφυσικός σε μέγεθος, πλάτος, μήκος και ποσότητα σπέρματος. Ήταν ένα απίστευτο τσιμπούκι που μου έδωσε και το σπέρμα του ήταν δροσιστικό και γευστικότατο. Τον ρούφαγα για ώρα, τον έγλειφα όλο και πιο βαθιά, τον έπαιρνα στο λαρύγγι μου και ούτε το μισό δεν είχα πάρει μέσα. Με πιάνει από τα αυτιά και βρίζοντας μου λέει φάε τον πούτσο μου μωρή πουστάρα, προσπαθώντας να τον χώσει όλο μέσα... πράγμα αδύνατο.
 
Έβηξα δυνατά και τον έσπρωξα ελαφρά να βγει λίγο. Βγήκε και έφτυσα στην άμμο, πήρα το νερό μου, ήπια μια γερή γουλιά και μετά έπεσα με τα μούτρα στον πούτσο του. Μετά από αρκετή ώρα κατόρθωσα να πάρω πολύ μεγάλο μέρος του πούτσου του μέσα στο λαρύγγι μου και είχαν μείνει σχεδόν 8 εκ έξω. Ήταν τεράστιο, παλαμάρι του βαρκάρη κανονικότατο. Τον έγλειφα, τον ρούφηξα δυνατά και τον αισθάνομαι ότι θέλει να χύσει. Με ρωτάει που θέλω και δεν απαντώ. Συνεχίζω να τον ρουφάω δυνατά και καταπίνω με λαιμαργία το σπέρμα του. Ωραία γεύση… σαν να έπινα χυμό ανανά ήταν. Αφού έχυσε, έπιασε τον πούτσο του και μάζευε ότι χύσια είχα πάνω μου και με τάιζε. Μετά τίναξε το καυλί του στα χείλη μου και ξάπλωσε δίπλα στην άμμο γυμνός, με την πούτσα όρθια ακόμα. Εγώ στην άλλη μεριά να γλείφω τα χείλη μου σα γάτα και να τον κοιτάω με ευγνωμοσύνη για την πίπα που μου έδωσε. Μετά από λίγη ώρα μπήκαμε στη θάλασσα και κάναμε βουτιές σαν δυο φίλοι.
 
Συνεχίζεται…


Copyright Ref Number: 16151230222S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.