Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους! Ήρθε η ώρα να συστηθώ και να σας πω μία ιστορία... μία μεγάλη ιστορία! Την ιστορία μου. Με λένε Ραφαήλ και είμαι 22 χρονών...

Γεια σε όλους! Ήρθε η ώρα να συστηθώ και να σας πω μία ιστορία... μία μεγάλη ιστορία! Την ιστορία μου.
 
Με λένε Ραφαήλ και είμαι 22 χρονών. Είμαι μιγάς - μισός Έλληνας, μισός Γάλλος. Έχω αυτά τα σπαστικά σγουρά μαλλιά που δεν τα αποχωρίζομαι με τίποτα, ενώ είμαι γύρω στο 1.82, 70kg. Δε θα έλεγα πως είμαι γυμνασμένος αλλά τουλάχιστον προσπαθώ. Αυτό βέβαια είναι μία άλλη ιστορία. Σχετικά με τα γούστα μου... έχουμε δρόμο ακόμα.

Ας τα πιάσουμε λοιπόν από την αρχή! Μέχρι μία ηλικία νόμιζα ότι το χρώμα μου ήταν πρόβλημα. Σύντομα έμαθα όμως, πως στα ερωτικά μου, θα μου φαινόταν χρήσιμο. Πολύ χρήσιμο. Έτσι τα πρώτα χρόνια τα πέρασα με πολύ γαμήσι με γυναίκες όλων των ηλικιών. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να αδειάζω τα αρχίδια μου όπου βρω. Οι γονείς μου έλειπαν λόγω δουλειάς αρκετές ώρες και περνούσα τον περισσότερο χρόνο μόνος στο σπίτι. Μεγάλο πλεονέκτημα και ιδιαίτερη ελευθερία. Ευτυχώς, οι φίλοι μου έμεναν πολύ κοντά. Μέναμε σε μία γειτονιά που το ένα σπίτι ήταν κολλητά στο άλλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουγα τον αδερφό του γείτονα να γαμάει ότι έβρισκε. Μεγάλη καύλα.

Έτσι, ένα βράδυ του Ιουλίου δεν την πάλευα στο σπίτι από τη ζέστη. Δεν είχα πολλές επιλογές και αποφάσισα να ανοίξω το παράθυρο αλλά δεν έκανε τίποτα. Γουστάρω να γυρνάω γυμνός όλο το σπίτι αλλά είχα ιδρώσει τόσο που δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Ένιωθα μέχρι και την τρύπα μου μούσκεμα. Μπορεί να είμαι άτριχος αλλά η μπούκλα είχε γίνει σχεδόν ίσια. Κάποια στιγμή το γύρισα στις μπύρες. Ο γείτονας μου έκανε το χατίρι και γυρνούσε την δική του ταινία. Πόσο μπορεί να αντέξει κανείς; Χωρίς πολλά πολλά μου σηκώθηκε. Θα έλεγα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά οι φίλοι στο γυμναστήριο την παινεύουν και ίσως την κρυφοκοιτάνε. Είναι γύρω στα 18cm αλλά είναι χοντρή. Τόσο που κάποτε δημιουργούσε θέματα.

Ξεκίνησα να τραβάω μαλακία και να γουστάρω. Είμαι από αυτούς που αν δεν χύσουν κάνα δύο φορές δε σταματάω. Κάποια στιγμή μέσα στην καύλα πρόσεξα ότι είχα ξεχάσει τα πάντα ανοιχτά. Με την πούτσα στα χέρια να είναι έτοιμη να σκάσει και τον ιδρώτα να στάζει παντού, πήγα να κλείσω το παράθυρο. Ωστόσο εκεί, είδα ένα τυπάκι από απέναντι να κρύβεται. Τον ήξερα από τη γειτονιά. Εγώ ήμουν 18 αυτός ήταν 17. Είχε ακουστεί ότι ήταν πουστράκι αλλά δεν το πίστευα... μέχρι που το κατάλαβα. Εκείνο το βράδυ όσο τον έπαιζα τόσο τον έβλεπα να κρυφοκοιτάζει και να χαϊδεύεται. Κάποια στιγμή αποφάσισα να παίξω μαζί του έστω και με αυτό τον τρόπο. Άνοιξα περισσότερο την κουρτίνα και έκατσα ακριβώς απέναντι του. Άνοιξα τα πόδια ώστε να μπορεί να βλέπει τα μαύρα γεμάτα αρχίδια μου και τον πούτσο μου να τρέμει από καύλα.

Δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι που τον είδα να βάζει όλα του τα δάχτυλα στο μικρό στενό, άτριχο κώλο του. Τότε ήταν που άρχισα να φτύνω τον πούτσο μου και να τον παίζω. Οι φλέβες είχαν πεταχτεί τόσο που θα έκανα τα πάντα πάνω στην καύλα μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που χάιδευα την τρύπα μου πάνω στην καύλα. Άρπαξα τη μπύρα κι άρχισα να τη γλείφω. Ο άλλος είχε σχεδόν τελειώσει.

Τότε ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου. Ήταν ο κολλητός μου ο Νίκος. Ο Νίκος είχε τρέλα με το γυμναστήριο και έμενε σχεδόν απέναντι.
 
"Μην παίζεις μόνο τα αρχίδια σου, παίξε και πιο κάτω. Θα σου αρέσει! Τι κάνεις ρε μαλάκα εκεί; Γαμιέται πάλι αυτός από δίπλα;"

Τα έχασα. Δεν ήξερα πως έπρεπε να αντιδράσω. Ήρθε κι άλλο μήνυμα...
 
"Το πουστράκι έχει λυσσάξει για πούτσα. Βογκάει σαν να τον γαμάνε!"
 
"Δεν ξέρω για το πουστράκι, η γαμιόλα από δίπλα με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις" απάντησα.
 
Το θέμα ήταν πως, αντί για την καριόλα, ο γείτονας είχε μπει για τα καλά στο μυαλό μου και δε θα το άφηνα έτσι.
 
Κάποιες ημέρες μετά από το περιστατικό ντρεπόμουν το Νίκο. Δεν ήξερα αν έχει καταλάβει κάτι ή απλά έριχνε άδεια για να πιάσει γεμάτα. Ωστόσο, σκεφτόμουν όλο και περισσότερο τον γείτονα. Τέτοια καύλα που είχα νιώσει ήταν το κάτι άλλο. Λίγα βράδια μετά, είπα να βγω έξω με την παρέα μου. Η ζέστη συνέχισε να είναι ανυπόφορη και οι μπύρες δε βοηθούσαν εκείνο το βράδυ.
 
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είδαν την πούτσα μας τουλάχιστον 10 άνθρωποι μιας και σταματήσαμε παντού να αδειάσουμε. Ήταν νωρίς για να πάμε σπίτι και καταλήξαμε στου Νίκου. Μερικές φορές το ένα ποτό φέρνει το άλλο. Άλλες φορές βέβαια μας πειράζει αλλά ποιος νοιάζεται;

Κάποια στιγμή, ο Νίκος πήγε στην τουαλέτα και είπα να κάνω ένα τσιγάρο έξω. Μία πόρτα τον χώριζε από το πουστράκι που έγινα το happy end του πριν μερικές νύχτες. Ήμουν πολύ περίεργος τι θα μπορούσε να κάνει. Όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές και άκουγα μουσική από μέσα. Βέβαια όταν είσαι καυλωμένος πολλά μπορείς να βάλεις με το μυαλό σου. Έτσι κι έγινε μέχρι που παρατήρησα ότι ήταν η πρώτη φορά που μία ιδέα ενός ανδρικού κώλου με έφτιαχνε. Είχα κολλήσει με τον κώλο του; Ήθελα απλά να γαμήσω; Εγώ πάντως ανέβηκα σε μια καρέκλα να δω τι γίνεται δίπλα. Το μόνο που άκουγα είναι αντρικές φωνές. Κάποιο πάρτι θα είχαν. Μην πολυλογώ... το βράδυ κύλισε κάπως έτσι. Εμείς συνεχίσαμε τα ποτά κι αυτοί τα τραγούδια και τις φωνές.

Κατά τις 4 αποφάσισα να φύγω. Δεν νομίζω πως άντεχα πολύ ακόμα. Φεύγοντας, πέρασα από την πόρτα του. Δεν έδωσα σημασία, αλλά ήταν η πρώτη φορά που ζήλεψα πάρτι. Γύρισα από περιέργεια να ακούσω τι γίνεται. Λίγο η σούρα, λίγο η καύλα. Πολύ θέλει;
 
Πήγα και κρυφάκουσα μέχρι που ήρθε μία ακόμα πιο ντροπιαστική στιγμή. Άνοιξε η πόρτα και βγήκε ένα παιδί από το σχολείο. Δεν έδωσε σημασία απλά χαμογέλασε και πριν προλάβει να κλείσει η πόρτα είχα ξεκινήσει να φεύγω. Κάπου εκεί το πουστράκι βγήκε στην είσοδο.
 
- Τι θα έλεγες να γνωριστούμε σωστά; Μάριος. Θέλεις να έρθεις; Κάνουμε ένα παρτάκι αν και θα το τελειώσουμε όπου να ναι. Έχω γενέθλια

Δε μπορούσα να αρνηθώ.
 
- Ραφαήλ χάρηκα
 
- Ωραίο όνομα!
 
- Αγάπη της μαμάς από τη Γαλλία.
 
- Είσαι Γάλλος ε;

Εκεί μου έκλεισε το μάτι και ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά το ποτό τα σβήνει όλα. Μπήκα μέσα και είδα ένα φίλο του. Κι αυτός μικρότερος ήταν. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για αυτόν αλλά ήταν από τα παιδιά που συμμετείχαν σε όλα τα αθλητικά του σχολείου. Πιάσαμε τη συζήτηση και το ένα έφερε το άλλο. Δεν κατάλαβα πως έγινε αλλά γίναμε τύφλα. Κάποια στιγμή, τους είδα να λένε κάτι μεταξύ τους και να δείχνουν το σπίτι μου. Τώρα ήμουν σίγουρος. Δεν ήταν η πρώτη φορά που με είδε έτσι αυτός. Άρχισαν να χασκογελάνε.

- Μ: Να σε ρωτήσω, τελικά τι ήταν αυτό που σε καύλωσε πιο πολύ εκείνη τη νύχτα; Εγώ ή ότι θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο;
 
- Ρ: Φίλε, είμαι straight οπότε μην πάμε την συζήτηση εκεί.
 
- Α: Κι εγώ έτσι λέω Είπε ο Ανδρέας (έτσι τον λένε) κι άρχισαν να γελάνε. Να σε ρωτήσω, μέσα στην καύλα έχεις δοκιμάσει ποτέ δάχτυλο να δεις τι παθαίνει το μυαλό σου;
 
- Ρ: Νομίζω ξεφεύγουμε λίγο μάγκες και είναι αργά.
 
- Μ: Άλλο έδειχνες εκείνη την νύχτα όταν έκανες κλαρίνο τη μπύρα αλλά, Οκ! Ας το πάμε αλλιώς. Αφού γουστάρεις να βλέπεις θα σε αφήσουμε να δεις. Κι αν θέλεις έρχεσαι. Τι λες; Εξάλλου το έχεις ξανά κάνει. Και με εμένα και με τον διπλανό σου. Λέω ψέματα;

Δεν έλεγε! Έβαλα ένα ποτό και μέχρι να γυρίσω είχαν μείνει με τα μποξεράκια. Ήμασταν όλοι ιδρωμένοι αλλά αυτοί έσταζαν κι από την καύλα. Γύρισαν και οι δύο τα κωλαράκια τους και κατέβασαν το μποξεράκι τους. Και οι δύο ήταν άτριχοι. Πιο πολύ από ότι είχα φανταστεί. Άρχισαν να κουνιούνται σαν να έχουν μία πούτσα εκεί κοντά και να θέλουν να την πάρουν. Βογκούσαν τόσο που νόμιζες ότι τους γαμάνε εδώ και ώρες. Κάποια στιγμή είχα την εντύπωση ότι θα μας άκουγε όλη η γειτονιά.

- Α: Κι εγώ straight λέω ότι είμαι αλλά σαν το δάχτυλο δεν έχει. Μάριε;

Τότε βλέπω το Μάριο να έχει βγάλει το λιπαντικό και να το ρίχνει παντού. Και οι δύο γυάλιζαν και είχα μπροστά μου κάτι που δεν ήξερα αν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποφύγω...
 
Ο Μάριος, άρχισε να πειράζει την τρύπα του Ανδρέα. Εκεί που πήγαινε να το βάλει εκεί το τραβούσε αλλά η κωλάρα του τον ακολουθούσε. Με κάθε χτύπημα της τρύπας του το ένιωθα και στην δική μου τόσο που άρχισε να κουνιέται... να το ζητάει!
 
Κάποια στιγμή είδα ότι το σορτσάκι μου κόντευε να σκάσει αλλά προσπάθησα να το κρύψω. Τελικά, δεν ήθελα να φύγω αλλά δεν ήξερα αν θέλω και να συμμετάσχω.

- Α: Σου είπα ότι δε γουστάρω να παίζεις με εμένα...

και τότε βγάζει από ένα συρτάρι κάτι που το είχα δει πρώτη φορά. Ήταν ένας τεράστιος λαστιχένιος πούτσος με δύο άκρες. Ήθελα πολύ να δω τι θα γίνει αλλά δεν ήθελα να το καταλάβουν. Βέβαια ήταν ήδη αργά. Είχαν ψιλιαστεί τη φάση και θα με έκαναν να χύσω χωρίς να την αγγίξω. Την έβαλαν στην μέση και έσκυψαν πολύ κοντά μου. Και οι δύο άρχισαν να την τσιμπουκώνουν. Τότε ο Ανδρέας, σηκώνεται και φτύνει την τρύπα του Μάριου. Άρχισε να βάζει σιγά σιγά τη μία άκρη. Κάθε τόσο ο Μάριος έδειχνε ότι πονάει. Σχεδόν έβγαζε κραυγές με κάθε πόντο που έπαιρνε μέσα.
Κάποια στιγμή έκανε σα λυσσασμένος και ξεκίνησε να γλείφει τα αρχίδια του Ανδρέα. Εγώ είχα πάρει ένα μαξιλάρι, έβγαλα την πούτσα μου και ήδη την έτριβα πάνω στο μαξιλάρι.
 
Την είχα γεμίσει με υγρά αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα εκτός από τη συνέχεια. Κάποια στιγμή, ο Ανδρέας με κοίταξε.

- Α: Θα έρθεις να μας βοηθήσεις;
 
Εκεί τα έχασα!
 
- Α: Αν ήταν να είχες φύγει θα το είχες κάνει. Ο άλλος δε μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Μεθυσμένος και καυλωμένος είναι. Θέλει απλά να δοκιμάσει πόσο μέσα πάει. Τι λες;

Σηκώθηκα και έβαλα την άλλη άκρη σιγά σιγά στον Ανδρέα. Άρχισε να ανασαίνει όλο και πιο δυνατά ενώ έσπρωχνε το πλαστικό όλο και πιο βαθιά. Ένιωθα τέτοια καύλα που τα κατέβασα όλα. Όλο το κορμί μου έσταζε ιδρώτα και η πούτσα μου έδειχνε πιο μεγάλη από ποτέ. Περίμενα σαν τον μαλάκα για ένα τσιμπούκι αλλά κανείς δεν ήρθε. Με ανάγκασαν να πάω κοντά τους. Τότε ο Μάριος με κοίταξε στα μάτια...

- Μ: Με το δάχτυλο θα τα δεις όλα. Κάντο και θα σε τσιμπουκώσουμε έτσι που θα χύσεις στο λεπτό.

Το μυαλό μου είχε θολώσει. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να χύσω.
 
Δεν το έκανα. τραβήχτηκα προς τα πίσω και περίμενα. Τότε ξεκίνησαν να παίζουν και οι δύο με τις πούτσες τους και να βογκάνε σαν πουτάνες. Προσπαθούσαν να βάλουν όσο πιο μέσα γίνεται την πλαστική πούτσα ενώ τσιμπούκωναν άγρια τα δάχτυλα τους. Κάπου εκεί έσπασα. Έκατσα απέναντι τους και άρχισα να παίζω με την τρύπα μου. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω.
 
Ξαφνικά ήρθε ο Ανδρέας και έπιασε το χέρι μου. Άρχισε να το γλείφει και έκανε κυκλικές κινήσεις κοντά στην τρύπα μου. Ο Μάριος πήρε τον πούτσο μου στο χέρι του και άρχισε να τον τρίβει.

Τότε ένιωσα ότι το δάχτυλο μου άρχισε να μπαίνει όλο και πιο μέσα στην τρύπα μου. Ήταν τόσο μαλακό που ήθελα να βάλω όλο το χέρι. Ο Μάριος δεν έχασε ευκαιρία. Ένιωσα το ζεστό στόμα του να κλείνει όλο το κεφαλάκι μου, ενω ο άλλος είχε αρχίσει να γλείφει τις μπάλες μου. Οι γλώσσες τους άρχισαν να κάνουν πάρτι και το δάχτυλο μου πήγαινε μόνο του όλο και πιο μέσα. Τότε είδα για πρώτη φορά δύο γλώσσες πάνω στο κεφαλάκι μου να μαλώνουν για το ποια θα με πρωτογλείψει.

Μπορεί να μην κράτησε πολύ γιατί με το που την ακουμπούσαν έχυνα λίγο λίγο αλλά τα είδα όλα.

Δεν ήταν το τέλος όμως. Μέσα στο μεθύσι μου σηκώθηκαν και οι δύο και άρχισαν να τις παίζουν πάνω από το αδύνατο κορμί μου. Τα έχασα και πριν προλάβω να κάνω κάτι είχα γεμίσει από το ζεστό σπέρμα τους. Στην αρχή δεν ήξερα πως έπρεπε να το πάρω.

Ήταν η πιο τρελή καυλιάρικη νύχτα που είχα περάσει αλλά θα γινόταν περίεργη σε λίγο. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι...


Copyright Ref Number: 16151030522S007Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.