Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 42 χρονών τώρα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ με καθόρισε εν πολλοίς σεξουαλικά και έγινε όταν ήμουν 18 χρονών...

Είμαι 42 χρονών τώρα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ με καθόρισε εν πολλοίς σεξουαλικά και έγινε όταν ήμουν 18 χρονών.
 
Τότε, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, ψάχναμε τον έρωτα στα γνωστά μαγαζιά της Φυλής. Έτσι κι εγώ, είχα πάει μερικές φορές σε αυτά τα μαγαζιά αναζητώντας τον ανδρισμό μου.
 
Σε μία από αυτές τις φορές μπήκα σε ένα ημιυπόγειο, σε αναζήτηση κοπελιάς να με ικανοποιήσει. Το μαγαζί ήταν άδειο και βγήκε ένας μεσόκοπος εξηντάρης να μου πει ότι η κοπέλα θα επιστρέψει σε λίγο. Ήταν σχετικά κοντός, γύρω στο 1.65 και μέτριος στα κιλά. Με κάτασπρο μαλλί και εμφανώς ταλαιπωρημένος από τα χρόνια.
 
Τον ευχαρίστησα και τον ρώτησα αν μπορώ να περιμένω για να την δω. «Πέρασε, κάθισε», μου είπε και έτσι έκανα φτάνοντας στο «σαλόνι» του μαγαζιού. Κάθισε κι αυτός μαζί μου και με ρώτησε:
 
- Τι ηλικία έχεις;
 
- 18, του απάντησα.
 
- Που είναι κι αυτή η αχαΐρευτη, είπε τέτοιος παίδαρος την περιμένει!
 
Εγώ χαμογέλασα αμήχανα εμπρός σε αυτό το απροκάλυπτο πέσιμο και δεν είπα τίποτα, εμφανώς αναψοκοκκινισμένος. Αυτός το πήρε ως σήμα για να συνεχίσει και ήρθε δίπλα μου.
 
- Τι στενά τζιν φοράτε εσείς οι νεολαίοι σήμερα, μου είχε ενώ μου χάιδευε τον κώλο.
 
- Ναι, είδατε, ψέλλισα εγώ, φανερά ανίκανος να αντιδράσω.
 
- Φαίνονται όλα και τον κολάζεις τον άλλο, είπε, ενώ εμείς οι μεγαλύτεροι δε φαίνεται κάτι... είπε δείχνοντας το υφασμάτινο, φαρδύ παντελόνι του.
 
Εγώ απλά έγνεψα, χωρίς να μπορώ να πω κάτι.
 
- Είδες; Δεν φαίνεται κάτι είπε, ενώ από κάτω... συνέχισε με νόημα και ξεκούμπωσε το παντελόνι του βγάζοντας έξω ένα καυλί μεσαίου μεγέθους, γύρω στους 16 πόντους, αλλά χοντρό.
 
Εγώ είχα μείνει άναυδος και κοίταγα τον πούτσο του, τον οποίο μαλάκιζε σιγά σιγά και δε μπορούσα πραγματικά να αρθρώσω λέξη.
 
- Σου αρέσει; Θες να την πιάσεις;... είπε.
 
Εγώ μαγεμένος εντελώς δεν είπα τίποτα, απλώς έγνεψα, έβαλα δειλά δειλά το χέρι μου στην πούτσα του και την χάιδευα απαλά. Σε λίγο άρχισε να σκληραίνει στο χέρι μου, γεγονός που μου άρεσε, αλλά δεν μπορούσα να το δείξω γιατί έτρεμα σαν το ψάρι.
 
- Κάτσε να πάω να κλειδώσω, να μη μας ενοχλήσουν, μου είπε και σηκώθηκε.
 
Πράγματι μετά από ένα λεπτό ήρθε και στάθηκε μπροστά μου, βγάζοντας το καυλί του έξω και πάλι. Εγώ το ξανάπιασα και το έπαιζα σιγά σιγά. Αυτό είχε αρχίσει να θεριεύει στο χέρι μου και τότε μου λέει να του δώσω ένα φιλάκι.
 
Όπως πλησίασα στο κατακόκκινο πουτσοκέφαλο που είχε πεταχτεί έξω, το πρώτο που μου ήρθε ήταν η μυρωδιά της πουτσίλας, μαζί με λίγο κάτουρα, αφού μάλλον λίγο πριν είχε πάει στην τουαλέτα. Η μυρωδιά με ξετρέλανε και σιγά σιγά ξεκίνησα να φιλάω και να πιπιλάω το πουτσοκέφαλο του, το πρώτο πουτσοκέφαλο της μετέπειτα... λαμπρής μου καριέρας.
 
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, γονάτισα μπροστά του για να έχω καλύτερη πρόσβαση και άρχισα να του παίρνω κανονικά τσιμπούκι, προσπαθώντας να μιμηθώ τα όσα μου είχαν κάνει οι κοπέλες που είχα πάει, επί πληρωμή και τα όσα είχα δει στις τσόντες. Η γεύση ήταν καλύτερη ακόμα και από τη μυρωδιά κι εγώ απολάμβανα το χοντρό καυλί που γέμιζε το στόμα μου.
 
Είχα κλείσει τα μάτια και ένιωθα τις φλέβες του καυλιού του στα χείλη μου, στην γλώσσα μου. Όπως φαίνεται τα πήγαινα καλά, αφού κι αυτός μούγκριζε, είχε πιάσει το κεφάλι μου και το έσπρωχνε για να πάρω το παλούκι του ακόμα πιο βαθιά. Με έπνιγε λιγάκι, αλλά δεν παραπονιόμουν.
 
Λίγη ώρα μετά, ένιωσα την ανάσα του να γίνεται ολοένα και πιο γρήγορη και το καυλί του μου γαμούσε κανονικά το στόμα. Δεν πρόλαβα καν να προετοιμαστώ όταν τον άκουσα να φωνάζει "παρ' τα πούστη" και το σπέρμα του άρχισε να κατακλύζει το στόμα μου.
 
Αφότου τα ήπια όλα και του, του τον πιπίλισα μέχρι να βγάλει και την τελευταία σταγόνα και τέλος τον καθάρισα με τη γλώσσα μου. Τον έτριψε πάνω στη μούρη μου και με έβαλε να του υποσχεθώ πως θα ξαναπάω σύντομα.


Copyright Ref Number: 16151040522S021Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.