Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στη ζωή σημασία έχουν τα αναπάντεχα. Αυτά που δεν περιμένεις. Έτσι και εγώ με έντονη σεξουαλική διάθεση πάντα αναζητούσα μια εμπειρία με το ίδιο φύλο.

Στη ζωή σημασία έχουν τα αναπάντεχα. Αυτά που δεν περιμένεις. Έτσι και εγώ με έντονη σεξουαλική διάθεση πάντα αναζητούσα μια εμπειρία με το ίδιο φύλο. 18 χρόνων και στρατευμένος βρέθηκα στο σταθμό λεωφορείων περιμένοντας να έρθει το δρομολόγιο για να παρουσιαστώ στη μονάδα μου.
 
Τότε ίντερνετ δεν υπήρχε ούτε κινητά με βίντεο κτλ. Η μόνη διέξοδος ήταν τα πορνοπεριοδικά που ειδικά στο στρατό, διακινούνται συνεχώς και τις περισσότερες φορές οι σελίδες κολλάνε μεταξύ τους. Έτσι και εκείνη την ημέρα αποφάσισα να πάρω ένα πορνοπεριοδικό και να κλειστώ σε μια τουαλέτα να βαρέσω μια μαλακία όσο περίμενα το λεωφορείο.
 
Μπαίνω στην τουαλέτα και βλέπω 3 άτομα μέσα. Έναν ηλικιωμένο και δύο νεαρούς ο ένας μάλλον φαντάρος και αυτός. Κλείνομαι στην τουαλέτα και αρχίζω να ξεφυλλίζω το περιοδικό. Έπεσα πάνω σε μια ιστορία με τρίο μια γυναίκα με 2 άντρες ψωλαράδες. Έγλειφε τις ψωλές τους και τις έτριβε μέσα στο στόμα της. Εμένα κατευθείαν ο πούτσος μου έγινε κάγκελο και άρχισα σιγά σιγά να τον παίζω. Η καύλα ήταν μεγάλη και δε θα κρατιόμουν πολύ ακόμα όταν ξαφνικά κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθεί πάνω από την τουαλέτα. Γυρίζω το βλέμμα και βλέπω έναν από τους νεαρούς που είδα πριν να με κοιτάει όσο τραβούσα μαλακία και να έχει ένα βλέμμα όλο καύλα. Μου κλείνει το μάτι και φεύγει ενώ εγώ μετά το πρώτο σοκ καύλωσα ακόμα πιο πολύ στην σκέψη ότι με παρακολουθούσε.
 
Μετά από 2 λεπτά ακούω ελαφριά χτυπήματα στην πόρτα μου και μαζεύομαι στα γρήγορα. Ανοίγω δειλά την πόρτα και τότε με σπρώχνει κάποιος μέσα και κλειδώνει την πόρτα. Σάστισα αλλά βλέποντας τον νεαρό που με έπαιρνε μάτι να μου χαμογελάει και να μου κάνει νόημα να σπάσω άφησα την υπόθεση να εξελιχθεί.
 
Χωρίς χρονοτριβή αρχίζει να μου χαϊδεύει την ψωλή πάνω από το παντελόνι και να μου χουφτώνει τον κώλο. Θέλω να σε πάρω στο στόμα μου μου ψιθύρισε και γονάτισε κατεβάζοντας μου το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο. Ο πούτσος μου πετάχτηκε σαν κατάρτι και φάνηκε στο πρόσωπο του ένα γελάκι ευχαρίστησης. Τον πήρε στο στόμα του και άρχισε ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Σάλιωσε καλά το κεφαλάκι και μετά λίγο λίγο πήρε όλο το μήκος στο στόμα του ενώ παράλληλα μου χάιδευε τα πρησμένα αρχίδια μου. Τον έπαιρνε μέχρι το λαρύγγι και πνιγόταν αλλά έδειχνε να του αρέσει.
 
Του είπα ότι δε θα άντεχα πολύ και τότε άρχισε να γλείφει πιο γρήγορα και ξαφνικά γλίστρησε το δάχτυλο του και μου του έχωσε στην κωλοτρυπίδα. Απευθείας ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και άρχισα να χύνω ριπές μέσα στο στόμα του. Τα κατάπιε όλα και έχυσε και εκείνος. Μου καθάρισε καλά τον πούτσο και απλά άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε. Μέχρι να βρω την ανάσα μου και να καταλάβω τι έγινε ντύθηκα και βγήκα στον προθάλαμο όπου είδα τον ηλικιωμένο κύριο να με κοιτάει και να χαμογελάει πονηρά.
 
Φαίνεται ότι το απόλαυσε και αυτός όσο εγώ.
 
 
Copyright Ref Number: 16151120222S006
 
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.