Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον τσιμπούκωνα και γαμιόμουνα με τον δονητή ταυτόχρονα...

Η ιστορία μου δε θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι πλήρως μα πλήρως αληθινή. Είμαι αμφί και εκείνη την περίοδο είχα σχέση με τον Θ (4 χρόνια... άρα με λες και gay). Έμενα σε κάποιο νησί τότε (δεν έχει σημασία σε ποιο).
 
Το ΣΚ θα ερχόταν ο Θ. να το περάσουμε μαζί. Γενικά στη σχέση μας τον ξέσκιζα εγώ και όντας τότε κάτω των 30 είχα πολλές αντοχές, πολλές καύλες και ακόμα πιο πολλές ανωμαλίες στο μυαλό μου. (Καλά όχι ότι τώρα οι ανωμαλίες σταμάτησαν στον μυαλό μου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
 
Εκείνο όμως το ΣΚ ήθελα πολύ να με γαμήσει. Δεν είχα γαμηθεί και ακόμα δεν έχω γαμηθεί από άλλον άντρα. Ο Θ δεν είχε κανένα τρομερό πούτσο σαν αυτούς τους τεράστιους που βλέπουμε στο ίντερνετ και μας τρέχουν τα σάλια. Είχε ένα 14άρη πούτσο και όχι ιδιαίτερα χοντρό.
 
Πριν το Θ είχα δοκιμάσει να γαμήσω την τρύπα μου με δονητές σε διάφορα μεγέθη, αλλά τίποτα δεν με "έφτιαχνε". Ως λάτρης του dp φυσικά και είχα δοκιμάσει να βάλω 2 μαζί μες τον κώλο μου, αλλά και ήθελα στον κώλο του άλλου. Ο Θ δεν πολυψηνόταν.
 
Εκείνο το ΣΚ όμως, ήμουν καιρό αγάμητος και άχυστος, οπότε η καύλα μου ήταν μεγάλη. Τα ήθελα όλα και τα βρώμικα και τα κίνκυ και τα πρόστυχα. Επειδή ήξερα όμως ότι δεν το είχε με το επιβλητικό ύφος και το στυλ ήξερα ότι θα αναγκαζόμουν να ήμουν εγώ ο επιβήτορας... σε μένα!
 
Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω:
 
- Μη τυχόν και κατουρήσεις στο πλοίο, τα θέλω όλα για μένα, έχω ετοιμάσει τρομερή κατάσταση.
 
Γέλασε και δεν είπε τίποτα. Με τα λίγα με τα πολλά φτάνει στο λιμάνι και πάω να τον παραλάβω με το αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα και του χουφτώνω πούτσο.
 
- Κάτσε παιδάκι μου, μου λέει, να πάρω μια ανάσα.
 
- Τι ανάσα του λέω, πάμε τώρα, δεν κρατιέμαι!
 
Φτάνουμε σπίτι και πετάμε τα πράγματα κάτω, του ορμάω και τον πλακώνω στα γλωσσόφιλα.
 
- Κάτσε να κάνω ένα μπάνιο πρώτα… μου λέει.
 
- Θα ‘σαι τρελός του λέω, σε θέλω έτσι, μες τη βρώμα.
 
- Μα μου λέει έχω να κάνω μπάνιο από εχθές, μυρίζω!
 
- Εκεί είναι η καύλα του λέω… και στο κάτω κάτω εγώ θα σε γλείψω εσύ τι θέμα έχεις;
 
Τον παίρνω από το χέρι και τον πηγαίνω στην τουαλέτα, τον γδύνω γρήγορα και γδύνομαι και εγώ σκύβω και παίρνω την (ακόμα πεσμένη) πούτσα του στο στόμα μου. Γλείφω, ρουφάω καταπίνω, ένα μιξ από ούρα παλιά, προσπερματικά και διάφορα άλλα. Δεν τον σιχαινόμουν, ήμασταν 4 χρόνια μαζί. Ήταν γενικά απίστευτα καθαρός και μοσχοβολιστός, οπότε και αυτό το ζωώδες το ήθελα λιγάκι. Μου λέει:
 
- Κατουριέμαι, δε θα μου σηκωθεί
 
- Και τι είμαι εγώ εδώ; Ρίχ' τα μου όλα στο στόμα μου.
 
Κοντοστάθηκε, δεν ήθελε, αλλά είχα πάρει ήδη θέση με το στόμα ανοιχτό. Άρχισε κάποια στιγμή να τρέχει το χρυσό ζουμάκι πάνω στο σώμα μου (απέφευγε το πρόσωπο μου). Παίρνω κι εγώ το θάρρος και βάζω γλώσσα από κάτω, ζεστά έμπαιναν μέσα στον ουρανίσκο μου και τα άφηνα να κυλούν μέχρι τον καυλωμένο μου πούτσο. Δεν τα ήπια, αλλά τις τελευταίες σταγόνες της ρούφηξα μέσα από το πετσάκι του στο τσιμπούκι που ξεκίνησα. Όλα έτρεχαν στο πάτωμα του μπάνιου. Τον τσιμπούκωνα τρελά. Κάποια στιγμή σηκώνομαι και του λέω:
 
- Θέλω να με γαμήσεις παρέα με το δονητή.
 
- Ποιο δονητή, μου λέει, εκείνο το θηρίο;
 
- Ναι του λέω και βγάζω μέσα από το ντους ένα σκαμπό που είχα ήδη βεντουζάρει την 20αρα πούτσα. Του λέω:
 
- Όσο σε τσιμπουκώνω, βάλε με να κάθομαι πάνω σε αυτό, μη σε νοιάζει αν πονάω. Εσύ να με σπρώχνεις (έπρεπε και πάλι να αναλάβω δράση dominant προς εμένα και να κάνω και τον sub, αλλά τι να κάνω… ήθελα να ζήσω λίγο πιο άγρια).
 
Όντως όσο τον τσιμπούκωνα, με πίεσε πάνω στον δονητή (βέβαια πιο πολύ καθόμουν εγώ αλλά οκ… σκεφτόμουν ότι το έκανε αυτός). Κάποια στιγμή είχε ανοίξει για τα καλά η τρύπα μου, σηκωνόμουν, έβγαινε ο δονητής και καθόμουν με δύναμη και άνεση. Του λέω "σκίσε με ψωλαρά μου" και γυρίζω και στήνομαι στα όρθια με τουρλωμένο κώλο. Ο ιδρώτας, τα ούρα να τρέχουν πάνω μου και να γλείφουν την τρύπα μου που έτσουζε λιγάκι. Άρχισε να με γαμάει με άνεση. Αφού είχα πάρει την 20άρα τη χοντρή τι να μου έκανε το δικό του. Ωστόσο, άλλη αίσθηση, άλλη καύλα. Ο πούτσος μου είχε πέσει και κουνιόταν πάνω κάτω, έσταζε ούρα, υγρά, καύλα και λίγο σπέρμα. Του φώναζα "πιο δυνατά", "πιο άγρια", δεν το ‘χε όμως ο κακομοίρης με το άγριο. Του λέω τώρα θα δεις. Τον γυρνάω μπροστά και συνεχίζω να καβαλάω το δονητή και να τον τσιμπουκώνω. Μέχρι που έχυσε μέσα το στόμα μου. Φυσικά και τα ήπια όλα, αλλά δε μου είχε φύγει.
 
Ξεκαβαλώ και μετά έγινα μανιακός. Τον έπιασα από τα μάγουλα και του είπα:
 
- Με ξέσκισες ρε μαλάκα;
 
- Μα ρε μωρό μ...
 
του ρίχνω ένα φτύσιμο στο στόμα και μία μπάτσα να πιει τα σάλια και το σπέρμα του (που ήξερα ότι δεν του άρεσε). Τον γυρνάω, τον στήνω στο τοίχο πριν προλάβει να πει τίποτα.
 
- Θα σε σκίσω ρε πούστη του λέω, θα σου κάνω τα ίδια.
 
- Μου λέει δεν είμαι έτοιμος, θα πονέσω, μόλις έχυσα.
 
- Στα αρχίδια μου, του λέω, να τα πεις αυτά.
 
Στο μεταξύ με την κουβέντα μου είχε σηκωθεί, ένιωθα και τα χύσια του τριγύρω στο μούσι μου και μέσα στο στόμα μου, δεν ήθελα και πολύ. Ίσα που σαλιώνω την τρύπα του και μπαίνω μέσα του. Πόνεσε το κατάλαβα, είχε σφίξει τα μάτια του και με ψιλοέσπρωχνε να βγω. Αλλά ήμουν τόσο τρελαμένος που δεν έδινα σημασία. Θα τον γαμούσα έτσι. Ήξερα ότι κατά βάθος του άρεσε κι ας πονούσε. Επίσης ήξερα ότι μετά από λίγο θα άνοιγε η σούφρα του από την καύλα.
 
Μπαινόβγαινα με δύναμη, τον πονούσα, μου βόγκαγε, μου αντιστεκόταν και τρελαινόμουν ακόμα πιο πολύ, του τραβούσα τα μαλλιά, τον έφτυνα στο πρόσωπο και στο στόμα. Όταν ένιωσα ότι γεμίζω με σπέρμα έτοιμο να εκτοξευθεί, βγήκα και του λέω:
 
- Γύρνα ρε μαλάκα… και τον αρπάζω από το λαιμό. Κάτσε πάνω του του λέω, πάνω στον πλαστικό τον πούτσο.
 
- Δεν παίζει, μου λέει, θα πονέσω πολύ!
 
- Κάτσε… του είπα και τον σφαλιάρισα.
 
Είδα στα μάτια του την καύλα. Το ήθελε πολύ σαν καλός πούστης που ήταν. Το ήθελε γιατί όση ώρα τον γαμούσα είχε σκύψει και είχε τον πλαστικό πούτσο δίπλα στο μάγουλο του. Τον κοιτούσε και τον θαύμαζε. Ήξερα ότι μπορούσε να το πάρει. Μόλις το χα πάρει εγώ με την παρθένα κωλάρα. Αυτός είχε πάρει πολύ πιο μεγάλες με τον πρώην του.
 
Τον κάθισα επάνω και τον πίεσα με δύναμη. Μπήκε όλο μέσα του με τη μία. Του κόπηκε η ανάσα αλλά είδα τη φρεσκοχυμένη του ψωλή να τινάζεται.
 
Του έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα και του το γάμησα με δύναμη όσο τον σήκωνα και τον κάθιζα στην πλαστική πούτσα. Πρέπει η τρύπα του να είχε διάμετρο μανταρινιού μετά από αυτό. Την ώρα που ένιωθα πάλι τα χύσια να πλησιάζουν, δεν κρατήθηκα, του πίεσα το κεφάλι μέχρι την πουτσόριζα μου, σκύβω πάνω την πλάτη του και χώνω ένα δάχτυλο ακόμα δίπλα από τον δονητή στο κώλο του. Ούρλιαζε, κατάπινε, τιναζόταν. Τη βγάζω έξω και έβηχε με πνιγμούς και με μάτια κόκκινα και χύσια.
 
Αφού άδειασα καλά, έπεσα κάτω, πάνω στα ούρα και στα χύσια μας και αυτός ξεκαβάλησε με πολύ δυσκολία πλέον. Μου λέει μωρό μου ήταν πολύ δυνατό αλλά πόνεσα. Μου δείχνει την τρύπα του. Είχε ξεχειλώσει απίστευτα. Έτρεχαν από μέσα ζουμάκια. Αλλά ήταν πολύ καύλα.
 
Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να σου κόψω την καύλα! Ήσουν απίστευτος, έχω καυλώσει πάλι…
 
μου λέει και βλέπω μισοσηκωμένη την πούτσα του.
 
- Έλα εδώ μωρό μου… του λέω.
 
Του δίνω ένα απίστευτο φιλί και γεύομαι ξανά όλες τις γεύσεις μας. Τον βάζω στο ντους και αρχίζω να τον πλένω τρυφερά. Με ιδιαίτερη προσοχή στην τρυπούλα την ξεσκισμένη. Εκεί του έκανα έρωτα. Αφού τον φιλούσα με πάθος μπήκα πολύ τρυφερά μέσα του και του άπλωσα λιπαντική κρεμούλα. Ήταν τόσο χαλαρός που έσφιγγε την τρύπα του για να με νιώθει.
 
Τελείωσα πρώτα εγώ, και μετά αυτός. Πλυθήκαμε και πήγαμε στο σαλόνι. Δεν το κάναμε ξανά μες το ΣΚ. Δε μπορούσαμε… τους παίξαμε όμως.
 
Ελπίζω να σας άρεσε.
 
Με τον Θ δεν είμαστε πια μαζί. Χωρίσαμε ένα 6μηνό μετά από αυτό. Γενικά τα περισσότερα μας γαμήσια ήταν πολύ vanilla. Αυτό όμως ήταν καλό. Ένα ακόμη καλό έχουμε... αλλά σε άλλη ιστορία.


Copyright Ref Number: 16151010322S040Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.