Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξέρεις τι σιχαίνομαι πιο πολύ; Όχι! Συνήθως δε με μέλει όταν οι άντρες μου την πέφτουν χυδαία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν χαμηλή νοημοσύνη και το λεξιλόγιο τους είναι περιορισμένο...

Ξέρεις τι σιχαίνομαι πιο πολύ; Όχι! Συνήθως δε με μέλει όταν οι άντρες μου την πέφτουν χυδαία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν χαμηλή νοημοσύνη και το λεξιλόγιο τους είναι περιορισμένο. Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο όμορφη. Είναι κρίμα που δε μπορώ να την χρησιμοποιήσω με την ιδανική της πληρότητα. Οι αρχαίοι σου πρόγονοι εκφράζονταν μελωδικά. Γι' αυτό υπήρχαν δασείες, οξείες, περισπωμένες, μακρά φωνήεντα και λοιπά. Αν και δεύτερη μου γλώσσα, δυσκολεύομαι ακόμα να εκφραστώ, να συντάξω, να πω αυτό που θέλω. Βλέπεις όταν σκέφτομαι, το κάνω στη μητρική μου και πρέπει να βρίσκω την κατάλληλη αντιστοιχία. Όμως σου έλεγα τι σιχαίνομαι. Τα άτομα που χρησιμοποιούν αντίστροφη ψυχολογία και νευρογλωσσολογικό προγραμματισμό. Τη μέθοδο της αποπλάνησης. Αυτό που λέτε εσείς εδώ "καμάκια" στην αργκό και στην Αμερική αναφέρεται ως pick-up artist.

Γνωρίζω τι θες να πεις. Ένα κομμάτι της δουλειάς μου είναι το παιχνίδι αυτοπεποίθησης. Έχω αποπλανήσει και συνευρεθεί με άτομα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν κράτησα ποτέ σημειώσεις, φωτογραφίες, σχόλια και όποιος ή όποια ζούσε κάτι μαζί μου, έμενε πάντοτε ικανοποιημένη/ος. Επίσης ποτέ με τις πράξεις μου δεν έσπειρα διχόνοια. Μπορεί να πήγα με παντρεμένους και παντρεμένες, αλλά οι σχέσεις τους ουσιαστικά ήταν τελειωμένες. Βεβαιωνόμουν διακόσια τις εκατό πριν πράξω. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι χειρότερο. Μισώ ειδικότερα αυτά τα άτομα που χρησιμοποιούν χημικά. Θετικές ορμόνες στην κολόνια τους και κακόβουλες ουσίες στα ποτά των γυναικών.

Ήμουν λοιπόν στο κέντρο του Λος Άντζελες. Είχα νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στον ημιώροφο μιας πολυκατοικίας, στη γωνία της τέταρτης οδού με την Αλαμίντα. Εκείνο τον καιρό ασκούσα το επάγγελμα του μέντιουμ. Μη νομίζεις ότι το έκανα για τα χρήματα. Απλά είχε τύχει να βοηθήσω μια οικογένεια με κάποιες έξυπνες και επιτυχημένες παρατηρήσεις μου, πάνω σε δικά τους θέματα και απόκτησα μια μικρή φήμη. Έτσι, οι ας πούμε πελάτες μου, με γνώρισαν με τη μέθοδο από στόμα σε στόμα.

Μια Τρίτη απόγευμα προς βραδάκι χτύπησε το κουδούνι. Δεν περίμενα κανένα, αλλά ούτως ή άλλως διέθετα αρκετό ελεύθερο χρόνο. Άνοιξα την πανάρχαια ξύλινη πόρτα από βελανιδιά και είδα μπροστά μου μια γυναίκα στα σαράντα, με γυαλιά ηλίου που είχαν τεράστιος φακούς και κάλυπταν μεγάλο μέρος του προσώπου της και ένα σάλι στα μαλλιά. Φορούσε ένα κομψό μαύρο ταγέρ, μαύρες γόβες και κρατούσε μια μεγάλη τσάντα στον ώμο της. Με κοίταξε λίγο και έκανε κίνηση για να φύγει.

- Τόσο κόπο έκανες για να έρθεις εδώ, της είπα. Είναι κρίμα τουλάχιστον να μην περάσεις και να μου πεις μια καλησπέρα.

Έκανα στην άκρη και τελικά αφού πήρε μια βαθιά εισπνοή μπήκε στο διαμέρισμα με ολοφάνερο δισταγμό. Εγώ τράβηξα μια καρέκλα μπροστά από το στρογγυλό μικρό τραπέζι που χρησιμοποιούσα για να κάνω τα "διαβάσματα της μοίρας" και της ζήτησα να καθίσει. Κατόπιν έκλεισα την πόρτα και πήγα στην καρέκλα απέναντι της.

- Σου μίλησε η κυρία Γουάλας για μένα… της είπα κοιτάζοντας ίσια στα μάτια της και πίσω από τα γυαλιά. Είστε πολύ καλές φίλες, της είπες το πρόβλημα σου και με πρότεινε.

Το στόμα της άνοιξε με έκπληξη ενώ εγώ συνέχισα απτόητη.

- Απάτησες το σύζυγο σου πριν δύο ή τρία βράδια. Κι όμως δεν ήθελες κατά βάθος να κάνεις κάτι τέτοιο. Ίσως ένιωθες μοναξιά ή ακόμα και την ανάγκη για στοργή και συντροφιά. Επίσης ξέρεις ότι δουλεύει και δε σε απατά.

Το παράκανα! Είχε τρομάξει λίγο.

- Πώς; Πώς το ξέρεις; Είσαι πραγματικό μέντιουμ; Τα πνεύματα σου τα είπαν όλα αυτά;

- Ηρέμησε και ξεκίνα να μου τα πεις από την αρχή. Επίσης σε παρακαλώ βγάλε το κεφαλομάντιλο και τα γυαλιά σου. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα εδώ.

Καθώς μου διηγήθηκε τι συνέβη, ξεκίνησα να καταστρώνω ένα σχέδιο. Όχι μόνο την είχε φλερτάρει ένας τριαντάρης, αλλά της έριξε κάτι στο ποτό της και βρέθηκε να μη θυμάται πως πέρασε τη νύχτα, ενώ ξύπνησε γυμνή ανάμεσα σε δύο άντρες. Φοβόταν να πάει στην αστυνομία για να τους καταγγείλει, αλλά τη συμβούλεψα να πάει στο γυναικολόγο της και να κοιταχτεί. Τη βεβαίωσα πως δεν θα έχει κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά καλό θα ήταν να έκανε ένα γενικό τσεκάπ. Στη συνέχεια έμαθα που συνέβησαν τα γεγονότα και της ζήτησα να έρθει να με επισκεφθεί σε πέντε μέρες. Πήγε να ανοίξει την τσάντα της και της είπα ότι όλα θα τακτοποιηθούν σε πέντε μέρες.

Το ίδιο βράδυ πέρασα από ένα "κλειστό" κλαμπ γνωριμιών και συνομίλησα με μία Αφέντρα, η οποία είχε μόνιμο πελάτη ένα γνωστό μου. Στη συνέχεια μετέβηκα στο μπαρ που μου είχε αναφέρει η νέα μου πελάτισσα. Ήμουν στο πρώτο ουίσκι όταν με πλησίασε ο τριαντάρης.

- Έχεις απίστευτα πράσινα μάτια, μου είπε με θαυμασμό. Πολύ πράσινα!

Αμέσως μπήκα στο παιχνίδι, κάνοντας το δικό μου κόλπο. Πόσο ηλίθιοι είναι οι άντρες; Λίγο χαμόγελο, λίγο ενδιαφέρον, λίγο ακούμπημα στο χέρι, λίγο ανάλαφρο χαχανητό. Ακόμα και όταν του είπα πως δε θα έπρεπε να φοράει αυτά τα παπούτσια, δεν κατάλαβε πως έπαιζα το δικό του παιχνίδι καλύτερα από αυτόν. Ειδικότερα όταν μου είπε πως έπρεπε να φύγει για να βοηθήσει ένα φίλο του που τον πήρε "ξαφνικά" τηλέφωνο και είχε πιει λίγο παραπάνω. Δεν περίμενε να του πω να φέρει και το φίλο του στο σπίτι μου και κάπου θα έβρισκα να τον κοιμίσω.

Μισή ώρα αργότερα κατεβαίναμε από το ταξί και αυτός με άφηνε δήθεν να πληρώσω για να αποδείξει ότι είμαι δυναμική γυναίκα. Μπήκαμε στο σπίτι και τους έβαλα ένα τελευταίο ποτήρι.

Πέντε μέρες αργότερα ήρθε η πελάτισσα μου. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά από γυναικολογικής σκοπιάς και με ρώτησε αν έχω νέα.

Της έδωσα ένα τετράδιο με σημειώσεις. Της ανέφερα πως οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό υπήρχε, είχε μόνιμα διαγραφθεί και πως τέλος δε θα ξανάκαναν κάτι τέτοιο γιατί τους πούστεψα. Φυσικά το τετράδιο το πήρα πίσω, γιατί υπήρχαν πολλά ονόματα, αλλά η ίδια μου πρότεινε πως έχει τα μέσα να βρει τις παθούσες. Συμφωνήσαμε να τις βρούμε και να τις προσεγγίσουμε προσεκτικά. Κατόπιν της έδωσα μια βιντεοκάμερα και είδε με τα μάτια της τι ακριβώς συνέβη.

Ήμασταν στο σπίτι της αφέντρας και αφού οι τύποι ήπιαν στα γρήγορα το ποτό τους, άρχισα να τους κάνω στριπτίζ. Χόρευα αργά και αφαιρούσα τα ρούχα μου με ηδονικό τρόπο, για να βεβαιωθώ. Τους έκανα ναζιάρικα κόλπα με το σώμα μου και τους διέταξα να γδυθούν. Στη στιγμή πουκάμισα, παπούτσια, παντελόνια και εσώρουχα πετάχτηκαν μακριά. Οι πούτσες τους είχαν γίνει κάγκελο. Χρησιμοποίησα τη φωνή μου με πιο βραχνό τόνο, καθώς επίσης και τη δύναμη της υποβολής. Βρεθήκαμε στο μπουντρούμι της αφέντρας και σύντομα τους έδεσα. Τον πρώτο σε ένα ειδικό χιαστί πάγκο με κυλιόμενες ρόδες (και φρένα) και τον άλλο σε ένα χαμηλό κύφωνα για ανθρώπους (αυτό που λέγεται pillory στα αγγλικά).

Κατόπιν ενεργοποίησα τη βιντεοκάμερα και πίσω από αυτή φόρεσα τη δερμάτινη στολή της αφέντρας και τη μάσκα. Ομολόγησα στη γυναίκα ότι καύλωσα καθώς το δέρμα αγκάλιαζε το σώμα μου, αλλά και επειδή ακριβώς πάνω στην κλειτορίδα μου το παντελόνι έσφιγγε και τριβόταν με ευχάριστο τρόπο καθώς περπατούσα! Στη συνέχεια τους πέρασα κολάρα στο λαιμό και στο στόμα μαζί με φίμωτρα. Πήρα ένα μαντεμένιο βίντσι και άρχισα να χτυπάω αλύπητα πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Σειρά είχε το μαστίγιο! Η γυναίκα δίπλα μου παρατήρησε πως τα καυλιά τους δεν έπεφταν. Της εξήγησα γιατί. Μπλε χάπι και βασιλικός πολτός μαζί με κόννη επιμήδιου που είναι πιο γνωστό ως φτερά νεράιδας.

Στη συνέχεια μετακίνησα τις θέσεις τους. Ο άντρας που ήταν δεμένος στο χιαστί πάγκο βρέθηκε πίσω από τον άλλο. Εγώ έπιασα το στητό καυλί και βοήθησα να καρφωθεί ασάλιωτο στον κώλο του. Ούρλιαξε από τον πόνο μέσα από το φίμωτρο και δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του. Στα γρήγορα άνοιξα το ειδικό πορτάκι του πάγκου στην πίσω πλευρά του και έχωσα ένα πλαστικό καυλί στον κώλο του άλλου. Τα ουρλιαχτά τους ενώθηκαν. Πλατάγισα το μαστίγιο και διέταξα να τον γαμήσει. Η γυναίκα δίπλα μου έπαψε να κοιτάει την οθόνη της κάμερας, αλλά της είπα ότι ήταν για το καλό της.

Μετά από δύο γερές καμτσικιές, ξεκίνησε ο ένας να γαμάει τον κώλο του άλλου. Κάθε φορά που μειωνόταν ο ρυθμός του, του άστραφτα μια σφαλιάρα. Σε λίγο κατάλαβα ότι θα έχυνε και τον σταμάτησα. Μετέφερα τον πάγκο μπροστά από τον δεύτερο και τον γύρισα στο πλάι. Τράβηξα το φίμωτρο του και διέταξα να τον τσιμπουκώσει. Μια καμτσικιά αργότερα βρέθηκε μπουκωμένος με το παπάρι του φίλου και ένα λεπτό μετά αναγκάστηκε να καταπιεί το σπέρμα του. Για να μην αφήσω τον άλλο παραπονεμένο, γύρισα τον πάγκο ανάποδα και τον χαμήλωσα. Στη συνέχεια έφερα το στόμα του μπροστά από την πούτσα του δεμένου στον κύφωνα και τον διέταξα να κάνει το ίδιο. Αφού έχυσε κι εκείνος πήρα το πιο μεγάλο στράπον και τους γάμησα τον κώλο αλύπητα.

Οι πούτσες τους συνέχιζαν να είναι αφύσικα πρησμένες! Καθώς τους γαμούσα, με το γαντοφορεμένο χέρι τους την έπαιζα. Τη στιγμή του οργασμού απελευθερώνεται μια ορμόνη που σε κάνει να ξεχάσεις τον πόνο. Έχυσαν με τη βοήθεια μου δύο φορές ακόμα και πλέον άρχισαν να αναζητούν το τελείωμα για να μην τσούζει ο κώλος τους. Μέχρι το πρωί τους έβαλα να γαμήσουν ο ένας τον άλλο και να τσιμπουκωθούν. Τα κωλαράκια τους πλέον είχαν ανοίξει, αλλά οι ψωλές τους δεν έπεφταν με τίποτα. Επιτέλους άνοιξα την πόρτα του μπουντρουμιού και έκλεισα την κάμερα.

Ξεκίνησα να διηγούμαι πώς διάφοροι άντρες κάθε ηλικίας έκαναν παρέλαση και γάμησαν τον κώλο τους και το στόμα τους. Για κάθε τρία χυσίματα αυτών, επέτρεπα ένα δικό τους. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το μεσημέρι. Κόντευαν να λιποθυμήσουν από την κούραση και ευτυχώς οι πούτσες τους είχαν πάρει την κατιούσα. Έβαλα στον καθένα ειδικό ορό. Αφού κοιμήθηκαν για τρεις ώρες, τους ξύπνησαν νέες πούτσες. Πλέον έμπαζα δύο-δύο κάθε φορά. Ένας γαμούσε τον κώλο τους και ένα το στόμα τους. Το βραδάκι και μετά από τόσα γαμήσια που είχαν φάει, διαπίστωσα ότι τα καυλιά τους σκληραίνανε κάθε φορά που κάποιος τους γαμούσε. Με την προτροπή μου, τους έφερα ανάποδα και πλαγιαστά. Αυτή τη φορά είχαν έρθει δύο νέγροι στο μπουντρούμι και τους ξέσκιζαν τον κώλο, ενώ εκείνοι ρουφούσαν τα καυλιά ο ένας του άλλου. Οι μαύροι τους γάμησαν δυο φόρες αλλάζοντας κώλο και οι πούστηδες έχυσαν εξίσου δύο φορές.

Αφού ένοιωσα ευχαριστημένη τους έδωσα να φορέσουν στολές καμαριέρας και τους έβαλα να καθαρίσουν το πάτωμα με τη γλώσσα τους. Πότε-πότε τους έριχνα και μια βουρδουλιά. Η Αφέντρα μου δήλωσε χαριτωμένα ότι ποτέ δεν είχε ξαναδεί το πάτωμα τόσο καθαρό. Τους άφησα στα χέρια της, όντας σίγουρη ότι θα ικανοποιούσαν κάθε όρεξη και επιθυμία της σαν καλά σκλαβάκια και πουστάκια που είχαν γίνει.

Επίλογος της Εκάτης

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γκέι. Είτε άντρες ή γυναίκες. Αρκεί να συμπεριφέρονται ανθρώπινα. Αλλιώτικα μου τη βιδώνει! Οργίζομαι! Και εκτονώνω τα πάθη μου...
Copyright protected OW ref: 185663Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy