Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία αυτή πάει χρόνια πίσω. Είχα έναν πρώτο ξάδερφο ο οποίος ήταν συχνός επισκέπτης στο σπίτι μας. Εγώ από μικρός είχα καταλάβει ότι γουστάρω και άντρες, αλλά δεν τόλμαγα ούτε να το πω, ούτε και να το εκφράσω πουθενά.

Η ιστορία αυτή πάει χρόνια πίσω. Είχα έναν πρώτο ξάδερφο ο οποίος ήταν συχνός επισκέπτης στο σπίτι μας. Εγώ από μικρός είχα καταλάβει ότι γουστάρω και άντρες, αλλά δεν τόλμαγα ούτε να το πω, ούτε και να το εκφράσω πουθενά. Ο ξάδερφος μου, θανάσης στο όνομα, συνονόματοι και οι δυο μας, 1 χρόνο μεγαλύτερος μου, ερχόταν σε μας συχνά τα σαββατοκύριακα. Μετά από παιχνίδια μπάσκετ και τα λοιπά, μια περίοδο πήγαινε την κουβέντα σε γκόμενες από το σχολείο και εάν εχω εγώ κάνει κάτι και τα λοιπά.

Ο ίδιος μου είπε πως μόνο έχει φιλήσει και έχει πιάσει και λίγο στήθος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τον άφησαν παρακάτω. Συνεχίστηκε αυτό κάνα μήνα, μέχρι που φτάνουμε καλοκαίρι. Κάποιες φορές οι γονείς μου έλειπαν από το σπίτι, πήγαιναν στο εξοχικό μας. Ο θανάσης ερχόταν ακόμα τα Σάββατα για παιχνίδι. Είχα αρχίσει και φτιαχνόμουν κρυφά και τον είχα παίξει και για πάρτη του, αλλά δε φανταζόμουν ότι μπορεί να γούσταρε άντρες. Γυρνώντας το μεσημέρι από το μπάσκετ και αφού πλυθήκαμε, άρχισε κάτι κουβέντες πάλι περί καύλας και τέτοια. "Δε βάζουμε ρε συ καμιά τσόντα να δούμε;" μου είπε.. Εγώ ήθελα πολύ να δω τον πούτσο του. Τον κρυφοκοιτούσα μέσα από το σορτσάκι καιρό τώρα. Βάλαμε μια στο βίντεο και αφού καυλώσαμε μου λέει:

- Ρε συ σε πειράζει να την παίξω; Έχω πεθάνει στη καύλα.

- Ναι ρε συ, του απαντάω. Μην κολλάς...

έχοντας τα μάτια μου καρφωμένα να δω το εργαλείο του. Είχε καταπληκτικό πούτσο ο άτιμος. Έχυσε γρήγορα οπότε δεν πρόλαβα να δω και πολλά. Μετά σα να μη συνέβαινε τίποτα.

Την επόμενη μέρα, επανέλαβε το σκηνικό ο Θανάσης και κάποια στιγμή μου προτείνει να παίξει ο ένας του άλλου, γιατί λέει ότι θα ναι πιο ερεθιστικό να νιώθεις ξένο χέρι πάνω στο πούτσο σου. Αν και κόλλησα λίγο όταν το πρότεινε, γιατί είχαμε φτάσει στο σημείο μηδέν πια, είπα οκ και πιάσαμε ο ένας του άλλου. Είχε ένα παλούκι 19αρι και χοντρό, με φλέβες. Εγώ 18αρι καυλί, χοντρό επίσης.

Αρχίσαμε να μαλακιζόμαστε μέχρι να χύσουμε ο ένας τον άλλο στα χέρια. Μετά κώλωσα λίγο είναι η αλήθεια. Αυτός όχι και τόσο, αλλά πήγα και τράβηξα ξανά σκεπτόμενος την πούτσα του. Τη δευτέρα θα έφευγε το βράδυ, οπότε μεσημέρι επαναλάβαμε το ίδιο, να βάλουμε τσόντα και να τις παίξουμε. Είχαμε ρίξει και ένα καβγά στο μπάσκετ και δεν είχα και πολύ όρεξη. Ξαφνικά αντί να μου πει πάλι να αλληλοπαίξουμε, μου λέει "ρε συ, θέλω να δω πως ειναι να έχω από κάτω μου μια γκόμενα". Σαστίζω, και προσπαθώ να καταλάβω τι μου είπε. Θα το κάνουμε λέει εναλλάξ. Να ας πούμε ανέβα πάνω μου. Σε λιγάκι αλλάζουμε θέση και είμαι εγώ από κάτω. Η καρδιά μου χτύπαγε πολύ δυνατά. Όταν ξάπλωσε πάνω μου και ένιωσα πίσω μου το ζεστό καυλί του τα έχασα. Αυθόρμητα έτριψα τον κώλο μου πάνω του. Τότε μου ψιθύρισε στο αυτί:

- Η θέση μου πλέον ειναι από πίσω σου!

Τα έχασα, τρόμαξα και τότε με φίλησε στο σβέρκο και κατέβηκε και μου έδωσε μια σφαλιάρα στον κώλο που πόνεσε. Αυτό ήταν, αφέθηκα, με γύρισε και με οδήγησε στον πούτσο του, που γυάλιζε ήδη. Τον πήρα στο στόμα λαίμαργα, πρώτη φορά πούτσα, αλλά είχα τόση λαχτάρα να πάρω τσιμπούκι που ξέχασα τα πάντα, και λειτουργούσα σαν γκόμενα. Κάποια στιγμή μου είπε πως το 'χε καταλάβει και ήθελε να με φέρει κοντά του, ενώ μου κανε και υποδείξεις, να προσέχω στην πίπα τα δόντια μου κλπ. Είχα πέσει με λύσσα και έγλειφα τις αρχιδάρες του και όλο τον πούτσο σαν την καλύτερη πουτανα. Τον άκουγα να βογκάει και καύλωνα.

Τότε ήταν που άρχισε να μου βάζει δάχτυλο και απογειώθηκα. Άρχισα να νιώθω παιχνίδι στα χέρια του. Ξαφνικά με γυρίζει και έρχεται από πίσω μου. Βάζει σάλιο στον πούτσο του και μου έδινε οδηγίες να μη σπρώχνω προς τα πίσω εγώ. Ακούμπησε το κεφαλάκι και ήδη σφάδαζα. Πως θα μπει, σκεφτόμουν, τέτοια πούτσα μέσα μου. Θα πεθάνω στον πόνο. Και έτσι έγινε. Πόντο πόντο τον έβαλε και αφού έκλαιγα στο μαξιλάρι, άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Είχα γίνει ήδη η πουτανα του. 'Ένιωθα τα αρχιδια του και τις πουτσότριχες του πάνω στον κώλο μου. Μου μίλαγε πρόστυχα στο αυτί. Καύλωνα που με έλεγε καργιόλα και ξεσκισμένη. Μου έλεγε ότι πλέον η τρύπα μου του ανήκει και θα έχει το σχήμα από τον πούτσο του.

- Θα σε γαμάω κάθε φορά που θα έρχομαι!

Με είχε φτιάξει τόσο που άρχισα κι εγώ και του έλεγα να με γαμάει σαν πουτανα και όπου με βρει να με καρφώνει. Ξαφνικά να μου λέει:

- Στα δίνω όλα στο κώλο σου γαμιόλα...

και ένιωσα ένα χείμαρρο από υγρά να γεμίζει τον παρθένο κώλο μου. Είχαμε μείνει και οι δυο μας από ανάσα. Αφού σκουπιστήκαμε και συζητήσαμε τι έγινε, ότι δε θα πούμε σε κανέναν τίποτα και τα λοιπά, πέρασα μια βδομάδα γεμάτη τύψεις, άγχος, φόβο και ντροπή. Όλα αυτά μέχρι το άλλο σαβ/κο που με ξαναγάμησε.

Από τότε και για μιά 5ετια ταϊζόμουν κανονικά. Με γάμαγε μέχρι που παντρεύτηκε. Μετά χαθήκαμε. Παντρεύτηκα και εγώ. Δεν ξαναβρεθήκαμε και κόψαμε και σχέσεις. Δεν έκανα τίποτα με κανέναν άλλον και ποτέ. Μια ιστορία που έμεινε στο παρελθόν.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.