Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως είδατε από το τίτλο αυτή η ιστορία είναι το πως με γάμησε ο κηπουρός του μπαμπά μου...

Αυτή η ιστορία έγινε όταν ήμουν 17 και ο κηπουρός που θα τον πούμε Κώστα, ήταν 30. Ο Κώστας βοηθούσε γενικά τον πατέρα μου στη δουλειά του αλλά ερχόταν συχνά σπίτι μας και καθάριζε τον κήπο, τσάπιζε και έκανε γενικά πολλά. Σαν άνθρωπος είχε πάει φυλακή για κάποιους λόγους και παρόλα αυτά σε εμένα ήταν πολύ ευγενικός. Ήταν ένας κοντός σχετικά άντρας που ήταν αρκετά γυμνασμένος αφού δούλευε όλη την ώρα. Όταν έγινε το ακατανόητο εγώ ήμουν ακόμα 1.80 και λίγο παχουλές έφηβος.
Τέλος πάντων, ο Κώστας ήταν πάντα ένας άνθρωπος που μου φαινόταν ελκυστικός και πάντα πρόσεχα πως με κοιτούσε λίγο πονηρά. Έτσι κι εγώ άρχισα να προσέχω τα "προσόντα" του. Φορούσε τζιν παντελόνια συνήθως και η πούτσα του φαινόταν πάντα φουσκωμένη και με εντυπωσίαζε. Όταν έσκυβε πρόσεχα πάντα και έβλεπα το παντελόνι του να είναι κολλημένο πάνω στα αρχίδια του και έλιωνα. Μια μέρα όπου ο μπαμπάς μου κούρευε το γκαζόν, εγώ και ο Κώστας ετοιμάζαμε κάτι εργαλεία και αφού ήμασταν μέσα στο στενό χώρο του λεβητοστασίου μας είπα να κάνω την κίνηση μου. Έτσι "κατά λάθος" έριξα κάτω ένα κατσαβίδι. Έσκυψα κάτω να το μαζέψω κολλώντας προσεκτικά τα οπίσθια μου στη πούτσα του. Ένιωσα πως προσπάθησε να πάει πίσω αλλά κάτι τον σταμάτησε. Έπειτα σηκώθηκα πάνω και απολογήθηκα
 
- Αχ... συγνώμη Κώστα, δεν ήθελα να σε σπρώξω.
 
- Μην ανησυχείς Γιωργάκη μου, δε με πειράζεις. Απάντησε χαμογελώντας.
 
- Ευχαριστώ ρε συ, τελευταία είμαι τόσο ατσούμπαλος. Είπα χαχανίζοντας.
 
Να σε ρωτήσω κάτι άντρας προς άντρας ρε Κώστα;... είπα για να το παίξω μπερδεμένος.
 
- Φυσικά ρε Γιώργο και το ρωτάς!
 
- Ένιωσα κάτι να με σπρώχνει όταν έσκυψα το πράμα σου είναι;
 
- Α το πρόσεξες;... είπε κοιτάζοντας κάτω. Συγνώμη δεν ήθελα να σε ακουμπήσει απλά ξέρεις τώρα τα μποξεράκια δεν κρατάνε τις πραμάτειες τελευταία.
 
- Σε μένα το λες;... δε χωράνε τίποτα μέσα...
 
είπα προσέχοντας πως η πούτσα του άρχισε να μεγαλώνει.
- Χάρηκες ρε φίλε που σε ακούμπησα; Ρώτησα γελώντας.
 
- Όχι ρε συ γιατί.
 
- Ο φίλος σου αλλά λέει Κώστα.
 
- Απλά τελευταία δν βρίσκω και τίποτα να χαρεί το παλικάρι και σηκώθηκε επειδή νόμιζε ότι βρήκε ψητό.
 
- Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό Κώστα μου.
 
- Γιώργο δε μπορώ, ο μπαμπάς σου είναι 5 μέτρα μακριά.
 
- Μην ανησυχείς Κώστα. Είπα πηγαίνοντας να κλειδώσω την πόρτα.
 
- Για να δούμε τώρα το φίλο μας, είπα και τράβηξα το παντελόνι του.
Τι να δω... ξαφνικά πετάγεται μια πούτσα 20 εκατοστά και ήταν όσο χοντρή όσο και το χέρι μου. Εντυπωσιάστηκα, δεν πέρασε ούτε δεύτερο και άρχισα να γλείφω σαν το μαλάκα. Τον έγλειφα, έπαιζα με τα αρχίδια του και έκανα ότι μπορούσα και ότι ήξερα. Μετά από λίγο άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι και να με πνίγει με τη γιγάντια πούτσα του, αλλά τραβήχτηκα πίσω και σταμάτησα για λίγο.
 
- Γιώργο μου είσαι τέλειος και καταλαβαίνω ότι κουράστηκες αλλά σε λίγο θα καυλώσω, άρα θα γίνεις η πουτάνα μου για λίγο ακόμα...
μου είπε, τράβηξε το παντελόνι μου και άρχισε να παίζει με την τρύπα μου. Δεν είχα ξανανιώσει τόση ηδονή ποτέ στη ζωή μου ήθελα να αρχίσω να τσιρίζω από την καύλα. Μετά με έριξε πάνω σε ένα τραπέζι, έφτυσε την πούτσα του και την κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να με γαμάει. Εγώ απλά τον άφησα να με χρησιμοποιήσει και βογκούσα από την τεράστια πούτσα του μέσα μου.
 
- Αχ ναι μωρή... παρ' τον πούτσο μου και ευχαριστήσου τον.
 
- Γάμα με Κώστα, γάμα με... είπα όσο έπαιζα με την πούτσα μου.
 
- Θες να χύσω στα μούτρα σου Γιωργάκη μου, ε, θες;
 
- Αχ ναι Κώστα. χύσε πάνω μου...
 
Μετά από λίγο ο Κώστας άρχισε να χύνει τόσο πολύ που γέμισε όλη μου την μούρη.
 
- Σε ευχαριστώ ρε Γιώργο, το χρειαζόμουν αυτό. Είπε ο Κώστας και μετά με φίλησε στο στόμα. Τώρα ας σε καθαρίσουμε.
 
Και αυτό κάναμε. Εγώ στο σπίτι και κουβέντα πουθενά αφού με καθάρισε από τα χύσια. Πλέον είμαι 20 και κάθε φορά που βλέπω τον Κώστα τον τσιμπουκώνω ή με γαμάει, δείχνοντας πάντα πόσο πολύ νοιάζεται για μένα.
 
Αυτό ήταν το story! Πείτε μου αν σας άρεσε και αν ναι κάντε και σχόλια.


Copyright Ref Number: 16151060322S017Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.