Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν δεν ήμουν 17 ετών τέλη ‘80 αρχές ‘90 καλό τσογλάνι, γύρναγα από' δω και από 'κει, γυριστρούλης ένα πράγμα και αυτό μέχρι που το συγκεκριμένο γεγονός με σημάδεψε για όλη μου την ζωή. Ναι ήμουν ατίθασο νιάτο, λεπτός, ύψος γύρω στο 1. 65 με 1.70 cm, με ωραίο κώλο και καυλί 17 στα 18, χοντρό για τα δεδομένα της ηλικίας. Όπως όλοι, έτσι και εγώ γνώρισα τη χήρα με τα 5 ορφανά που λένε. Τη λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και διάβαζα ερωτικές ιστορίες, αγοράζοντας περιοδικά με πορνό περιεχόμενο. Έβλεπα εικόνες με ξανθιές, μελαχρινές, με μαύρους, με παρτούζες και μετέπειτα όσο έβλεπα άλλο τόσο προχώραγα σε πιο κίνκυ φάσεις με υποταγή είτε με αφέντρα είτε με αφέντη, με τρανς που ήταν και ίσως ο λόγος που ξεκίνησα να κωλοδαχτυλιάζομαι.

Μαλακιζόμουν, έβαζα δάκτυλα στον κώλο συχνά, που όλο και περισσότερο άνοιγε. Σιγά σιγά έπαιρνε τη μορφή της η κωλοτρυπίδα μου. Μου άρεσε, έχυνα έντονα μία στο χέρι μου μία στο πάτωμα ή στο σώμα μου. Ξεκίνησα να πηγαίνω τσοντοσινεμά για την ακρίβεια στον Αγ. Παντελεήμονα, ήταν και κοντά στο σπίτι, ήταν και σχετικά φτηνό διότι ότι χαρτζιλίκι μάζευα πήγαινα εκεί, καθόμουν όσο μπροστά μπορούσα, έβλεπα τσόντες στην τεραστίων διαστάσεων οθόνη και καύλωνα άσχημα.

Υπήρχαν φορές που δεν είχα και ο ταμίας το καταλάβαινε και με άφηνε στη ζούλα.

Ένα απόγευμα αρχές του Σεπτέμβρη με την αφραγκία και με το οκ του ταμία με βρήκε στην αίθουσα να βλέπω τραβελότσοντα με κάτι καυλιά που ξέσκιζαν μια γυναίκα μελαχρινή χυμώδη. Καύλωνα πολύ ήθελα να είμαι εκεί μέσα και να γλείφω για αρχή. Με αυτή τη σκέψη πήγα στην τουαλέτα να την παίξω να εκτονωθώ.

Έκλεισα την πόρτα, κατέβασα τη φόρμα μου, χωρίς σώβρακο πάντα μου άρεσε η αίσθηση να μη φορώ κάτι ειδικά όταν πήγαινα στο σινεμά. Αυτό μου άρεσε και στις γυναίκες… όταν μπάνιζα μερικές φορές τα καλοκαίρια δε φορούσαν εσώρουχα. Έφερα στη θύμηση μου την τσόντα και ξεκίνησα να παίζω το καυλί μου. Σάλιωνα το χέρι και περιεργαζόμουν την κωλοτρυπίδα μου. Έχωσα ένα δάκτυλο, δάγκωνα τα χείλη φανταζόμουν τις πούτσες στα τραβέλια και πως μπαινόβγαιναν στο κώλο και στο μουνί της μελαχρινής. Έβαλα και 2ο δάχτυλο και στην συνεχεία και 3ο. Γάμαγα την κωλοτρυπίδα μου, έφτυνα το χέρι μου και τρομπάριζα σε αισχρό σημείο. Ήμουν και σε βαθύ κάθισμα και είχα γύρει προς τα πίσω ακουμπώντας την πλάτη στο τοίχο. Απόλαυση.

Ξαφνικά άνοιξε με δύναμη η πόρτα. Τρόμαξα από το γδούπο και το κοπάνημα της. Στα πόδια μου, με τα δάκτυλα στο κώλο και με το καυλί στο χέρι έμεινα άναυδος όταν αντίκρισα 3 άτομα συν τον ταμία. Ίσα που πρόλαβα να ακούσω…

- Και αυτό τι είναι ρε μαλάκα;… είπε ο καραφλός απευθυνόμενος στον ταμία.

Με πιάνει από τα μαλλιά και με σέρνει έξω, πόναγα και ρώταγα.

- Τι συμβαίνει; Γιατί με τραβάτε από τα μαλλιά; Πονάω.

Για απάντηση πήρα 3 σφαλιάρες συγυρισμένες.

- Ασφάλεια μαλακισμένο…

ουρλιάζει αυτός, ύψους 1.80, 100 κιλά περίπου, κουρεμένος, άγρια χαρακτηριστικά θα έλεγα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι άλλοι 2, με τη διαφορά ότι είχαν μαλλιά και ο ένας από τους δυο μουστάκι, 40άρηδες περίπου.

- Τι έκανα κύριε;… φώναζα, σας παρακαλώ.

- Σκάσε, μου έλεγε και ξανά σφαλιάρα.

- Δείξε μου την ταυτότητα μαλακισμένο.

- Μα... ψέλλισα εγώ με αναφιλητά, δεν έχω.

- Καλά το κατάλαβα είπε εμπρός στο τμήμα για εξακρίβωση.

- Μη, σας παρακαλώ, όχι στο τμήμα θα κάνω ότι μου πείτε, μη με πάτε στο τμήμα… και να μυξοκλαίω, με κοίταζε ο καραφλός.

- Δεν γίνεται πρέπει να σε πάμε στο τμήμα.

Γονυπετής τον θερμοπαρακάλεσα κλαίγοντας με αναφιλητά.

- Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει κάτι είμαι καλό παιδί θα κάνω ότι μου πείτε σας παρακαλώ.

Ο καραφλός κοίταζε μια έμενα μία τους συνεργάτες του και μία τον ταμία. Έκανε νόημα στον ταμία λέγοντας του να πάει να ελέγξει αν είναι κανείς στην αίθουσα και αν είναι να τον διώξει και να κλειδώσει το σινεμά.

Πάει την έκατσα τώρα άντε να δω πως θα ξεμπλέξω. Με έπιασαν με σήκωσαν και με κατεύθυναν στην αίθουσα. Μου έβγαλαν τη φόρμα και τη μπλούζα και με γονάτισαν στο διάδρομο. Ήμουν σοκαρισμένος. Ο καραφλός κατέβασε το φερμουάρ και έβγαλε το καυλί του και μου το έφερε μπροστά στην μούρη μου. Δίστασα λίγο, μύριζε. Εκεί έφαγα και πάλι σφαλιάρα και ξεκίνησα δειλά να γλείφω. Μου έπιασε το κεφάλι από πίσω και έσπρωχνε το καυλί του, ένα καυλί 18 cm και χοντρό, πιο χοντρό από το δικό μου. Οι άλλοι με μπαλαμούτιαζαν και σάλιωναν, χώνανε δάκτυλα, μυξόκλαιγα και ρουφούσα το καυλί του καραφλού. Θυμόμουν πως έπαιρναν πίπες στις ταινίες και προσπαθούσα να κάνω το ίδιο.

- Έτσι πούστρα, καλά το κανείς, γλείψε το καυλί που θα σε ξεσκίσει.

Έγλειφα… έγλειφα. Σειρά είχαν τα αρχίδια του, ξυρισμένα, μεγάλα και γεμάτα. Τα έπαιρνα ένα ένα στο στόμα μου. Είχα πιάσει την βάση του καυλιού με το χέρι μου με αποτέλεσμα να πιέζονται τα αρχίδια του και να τα γλείφω. Αποτραβιέται και στέκεται μπροστά μου ο μεσαίος με το μουστάκι. Είχε ένα καυλί 18-19 αλλά με πιο λεπτό κορμό και με χοντρό πουτσοκέφαλο. Τα αρχίδια του ήταν μικρά και ξυρισμένα και μύριζε ωραία. Τον τρόμπαρα σιγά και τον κοίταζα στα μάτια σα να ήθελα να με λυπηθεί. Μου έβαλε δάκτυλα στο στόμα μου, το άνοιξε και μετά έχωσε την πούτσα του τέρμα. Κόντεψα να πνίγω. Την κράτησε εκεί, βαθιά και εγώ με τεράστια προσπάθεια να αναπνεύσω από την μύτη. Τη βγάζει έξω.

- Γαμημένη καργιόλα…

με σφαλιαρίζει και το ξαναχώνει στο στόμα μου τέρμα. Από πίσω κωλοδακτύλιασμα αλοιφή και κωλοσκάμπιλα και. Έκπληξη! Ήταν ο ταμίας. Μαζί με τον άλλο προετοίμαζαν την κωλότρυπα μου για τον καραφλό που είχε γδυθεί. Ο μουστακαλής είχε βγάλει το καυλί του και σηκώνοντας με το χέρι του το πηγούνι μου μου είπε.

- Άνοιξε το στόμα!

Υπάκουσα, άνοιξα και έφτυσε στο στόμα μου.

- Κατάπιε τα πούστρα.

Πλέον έκλαιγα από μέσα μου, έλεγα να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Εκεί ένοιωσα το σκίσιμο, τη σκοτοδίνη και με ένα «α...» έπεσα ξερός. Ξύπνησα από τα χαστούκια του μουστακαλή. Ο καραφλός με γάμαγε ακόμα κι εκείνη τη στιγμή έφτανε σε οργασμό. Έχυνε μέσα στον κώλο μου, ναι! Με γαμούσε ακάποτα και με έχυνε. Ένοιωσα τα καυτά χύσια του να με γεμίζουν. Ακόμα ένα σοκ.

Ο μουστακαλής είχε πάρει θέση να μου χώσει το καυλί του. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει πριν, είχε ήδη μπει ακάποτα κι αυτός και με σφυροκοπούσε ανελέητα. Ευτυχώς τα χύσια του καραφλού έκαναν καλή δουλεία σε συνδυασμό με την κρέμα γιατί έτσι όπως με είχε στα 4 τερμάτιζε. Μετά, χαμηλώνοντας το ρυθμό, έκανε αργές και βαθιές διεισδύσεις.

- Κοίτα την βρωμοπουστάρα πως τον τρώει…

να φωνάζει ο μουστακαλής ο καραφλός είχε έρθει μπροστά μου και με έβαλε να του καθαρίσω και να γυαλίσω το καυλί του. ,Μου κρατούσε με τα δυο χέρια το κεφάλι και πότε πότε μου έδινε μπάτσες στο πρόσωπο και με έφτυνε. Ευτυχώς διήρκεσε λίγο. Με άφησε και πήγε και έκατσε σε μια από τις θέσεις του σινεμά. Εγώ ταυτόχτονα τρομπάριζα τους άλλους.

Ο τρίτος της παρέας είχε ένα καυλί 16 cm, χοντρό και τριχωτά αρχίδια. Τον πίπωνα, τον ρούφαγα και τον έβαζα μέχρι τέρμα ώσπου δεν άντεξε, άρχισε να χύνει πάνω στη γλώσσα μου.

- Καργιόλα, φώναζε, τι ψωλοαρπάχτρα είσαι εσύ;...

και ήρθε η σειρά του ταμία.

- Έλα… είπε κοιτώντας με στα μάτια. Ξεκίνα να τσιμπουκώνεις βρωμιάρα.

Ένοιωσα θυμό, ήθελα να τον δαγκώσω τόσο ώστε να του την κόψω. Κοντοστάθηκα. 19 cm και χοντρή, μου την έχωσε με τη βία και σα να μην έφτανε αυτό, σηκώθηκε και ο καραφλός και με σφαλιάρισε.

- Γαμημένη ξεκωλιάρα όταν σου λένε να ανοίγεις το στόμα σου να το κάνεις, σύμφωνοι πουστάρα;

Με ξαναπήραν τα κλάματα, πως κατάντησα να με ξεφτιλίζουν μέσα στο σινεμά; Ο μουστακαλής ετοιμαζόταν να έρθει στην κορύφωση, το ένοιωθα που φούσκωνε από τις βαριές ανάσες.

- Χύνω πουστράκι γαμημένο…

Αναφωνούσε και έχυνε, έχυνε, έχυνε… μέχρι που βγήκε από τον κώλο μου. Ο ταμίας παραμέρισε το μουστακαλή και με μια κίνηση με γύρισε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια μου, έπιασε την πούτσα του, κεντράρισε και ακάποτα μονομιάς εισχώρησε βίαια. Με γαμούσε, με ξεκώλιαζε.

- Σε γαμάω καργιόλη θα σε ξεσκίσω, σε είχα άχτι παλιογαμιόλη.

Πόναγα. Ο μουστακαλής στάθηκε μπροστά μου, έφερε την πούτσα του στο στόμα μου και μου έπιασε το κεφάλι.

- Καθάρισε καλά γαμιόλικο να γυαλίσει.

Πίπωνα και καθάριζα και ο ταμίας συνέχιζε να με εμβολίζει. Τα τοιχώματα του κώλου είχαν συνηθίσει το βίαιο ξεκώλιασμα αλλά ένιωθα πως αν δεν τέλειωνε δε θα άντεχα άλλο, θα έχυνα, ναι, θα έχυνα όντως. Τελικά δεν άντεξε ο ταμίας.

- Χύνω βρωμότσουλο στον πάτο σου.

Ήμουν σε μια χαοτική φάση. Μου έπιασε το χέρι, το έχωσε ανάμεσα στα καπούλια μου, με έβαλε να μαζέψω όσο περισσότερο σπέρμα μπορούσα και μου το έχωσε κατευθείαν στο στόμα.

- Έφαγες πουστρόνι και γκάστρωμα.

Με πέρασαν ένα ακόμα χέρι, χέρι πιο αργό, πιο βασανιστικό. Όταν πια είχαν φύγει οι τρεις ασφαλίτες, ένας γεράκος που τον έπιασα με την άκρη του ματιού μου προφανώς ξεχασμένος σε μια γωνιά χωρίς να τον έχουν πάρει χαμπάρι, έχοντας δει όλη την σκηνή, ήρθε κοντά μου να δει αν είμαι ξύπνιος. Έβγαλε το καυλάκι του, την έπαιξε και με έχυσε κι αυτός στο στόμα απ’ έξω. Κουμπώθηκε και έφυγε. Ανάσκελα προσπαθούσα να βρω την ανάσα μου. Τα χύσια των βίαιων γαμιάδων μου έτρεχαν από την κωλότρυπα μου. Άπλωσα το χέρι μου να σκουπιστώ, άγγιξα την τρύπα μου και έχασκε. Είχε ανοίξει. Σηκώθηκα μετά βίας, ντύθηκα και περπάτησα μέχρι την είσοδο. Μου άνοιξε ο ταμίας. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ξαφνικά με ρώτησε.

- Να σε πετάξω κάπου;

- Άσε με πέταξες πριν… του είπα και έφυγα.

Ο δρόμος ατελείωτος μέχρι να φτάσω σπίτι. Σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να μάθει κανείς. Κουτσά στραβά πήγα στη θεία μου. Ήξερα ότι ήταν και κάπως απελευθερωμένη θα με βοηθούσε. Χτύπησα κουδούνι.

- Εμπρός; Ποιος είναι παρακαλώ;… από το θυροτηλέφωνο.

- Εγώ είμαι θεία ο ανιψιός σου.

Ανοίγει η πόρτα και αργά αργά έφτασα στο διαμέρισμα της. Με περίμενε με ένα νυχτικό κάπως διάφανο και από κάτω δε φορούσε τίποτα. Μόλις με είδε τρόμαξε. Τρόμαξα κι εγώ για να τη συνεφέρω. Της τα είπα όλα με το νι και με το σίγμα. Με πήγε στη μπανιέρα και μου είπε να περιμένω. Πρόλαβα να δω να ξεπροβοδίζει κάποιον, φαίνεται είχα κάνει χαλάστρα στην θεία. Γδύθηκα, μπήκα στην μπανιέρα, άνοιξα το ζεστό νερό. Μπήκε η θεία, με είδε γυμνό, υπό άλλες συνθήκες θα ντρεπόταν κι εγώ μαζί, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια λένε και άρχισε να με σαπουνίζει και να προσπαθεί να με πείσει να πάμε στην αστυνομία. Δεν ήθελα με τίποτα, πες από ντροπή, πες από φόβο δεν ήθελα και την παρακάλεσα να με πάει το πρωί στο λοιμωδών να κάνω εξετάσεις. Με κοίταξε παρηγορητικά, στοργικά. Την κοίταξα και εγώ και κουρνιάσα στην αγκαλιά της. Η θεία μου είναι η κλασσική νταρντάνα ετών 41, με μεγάλα στήθη, σκουλαρίκι στη μύτη και στη ρώγα, επιβλητική παρουσία και σώμα σφριγηλό. Όπως ανακάλυψα βλέποντας τη με νυχτικό, είχε ξυρισμένο μουνί με πεταχτά μουνόχειλα και διακοσμητική μικρή τουφίτσα από πάνω. Είχε αφιερώσει τη ζωή της στη δουλεία και στην σεξουαλική της ικανοποίηση, γαρ αμφισεξουαλική η πανσέξουαλ ήταν δύσκολο να την κατατάξω κάπου. Μου ετοίμασε κάτι να φάω. Μπουκιά δεν κατέβαινε. Επικοινώνησε με τη μητέρα μου και την ενημέρωσε πως θα με κρατήσει για παρέα το βράδυ. Το βασικό στοιχείο με τη θεία και με την αίσθηση ασφάλειας μου, έχει να κάνει με την σύγκρουση που είχε με τον πατέρα μου. Ναι μεν είναι αδερφή της μητέρας μου αλλά ο πατέρας μου δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της θείας μου με συνέπεια να έχουν συγκρουστεί να έχει απομακρυνθεί από τις οικογενειακές/κοινωνικές συναντήσεις.

Κάθισε, μου μίλησε μου εξήγησε για τις εξετάσεις, μου μίλησε για παλιές ιστορίες δικές της, είτε σεξουαλικές, είτε κοινωνικές, μου ανέλυσε κάποια μελλοντικά δεδομένα, γενικά ήταν εκεί να με στηρίζει να με ηρεμεί. Ήθελα να πέσω στο κρεβάτι να κουρνιάσω. Την ευχαρίστησα, τη φίλησα και κατευθύνθηκα προς στο κρεβάτι που μου ετοίμασε. Μου ερχόντουσαν οι σκηνές στο μυαλό μου, μήπως έφταιγα εγώ, μήπως το επεδίωκα, μήπως… μήπως…

Προσπαθούσα να διώξω τις σκέψεις. Με πήρε ο ύπνος μέχρι που με ξύπνησε η θεία μου με ένα φιλί στο μάγουλο. Σηκώθηκα, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο λοιμωδών για τις εξετάσεις. Γυρίσαμε. Ήταν οι 2 από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου. Ψυχολογικά δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση. Η θεία μου εκεί να με στηρίζει. Μετά από αναμονή 2 εβδομάδων πήρα τις εξετάσεις. Είχα άγχος. Πήγα στη θεία μου. Είχε πάρει ειδικά εκείνη την ημέρα ρεπό για μένα.

- Έλα… μου λέει, πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τον φάκελο.

Άνοιξα, ο χρόνος έμοιαζε να είχε σταματήσει, ανάσα δεν έβγαινε, κοίταξα, καθαρές οι εξετάσεις μου. Ανακουφίστηκα μονομιάς έφυγε ένα βάρος από την πλάτη μου, αλάφρωσα.

- Λοιπόν τώρα ηρέμησες; Με ρώτησε η θεία μου.

- Ναι, απάντησα, πέρα από αυτό που μου συνέβη αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα να αντιμετωπίσω.

- Τι τράβηξες και εσύ αγόρι μου;… μου είπε.

- Τώρα θέλεις να μου πεις τι έκανες εκεί στο σινεμά;

- Μια άλλη φορά θεία μου, πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως χαίρομαι που σε έχω δίπλα μου, της είπα, και...

Με κοίταγε στα μάτια.

- Συγγνώμη για τη χαλάστρα.

- Ποια χαλάστρα;… αναρωτήθηκε. Α! Ναι… χα, χα δεν πειράζει, προέχεις εσύ.

- Και μαυρούκος ε; Της είπα.

- Ε ναι θα στα πω άλλη φορά…

μου είπε και γελάσαμε και οι δυο ταυτόχρονα. Καληνύχτισα, με ξεπροβόδισε και πήρα το δρόμο για το σπίτι. Δεν είχα καμιά διάθεση να εμπλακώ σε καυγάδες με τον πατέρα μου και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο μου. Κάθισα στο κρεβάτι, άνοιξα τηλεόραση, δε με χωρούσε το δωμάτιο. Να φύγω δε μπορούσα οπότε αποφάσισα να κοιμηθώ νωρίς. Ξάπλωσα, γυρνοβολούσα στο κρεβάτι, μου ερχόντουσαν οι σκηνές στο μυαλό μου, ερεθίστηκα, τριβόμουνα, έβαλα το δάκτυλο πίσω να δω πως είναι η κωλοτρυπίδα μου. Παραδόξως την είδα οκ. Ξανά σκηνές να μπαινοβγαίνουν τα καυλιά. Σκλήρυνε το καυλί μου. Έχωσα δάκτυλο από πίσω. Ηδονή… τρομπάριζα άγρια. Έχωσα και 2ο και 3ο δάκτυλο. Δεν άντεξα και έχυσα πάνω στο στήθος μου και στο πρόσωπο μου. Ξερογλειφόμουν, μάζευα τα χύσια απ’ το στήθος και την κοιλιά με τα δάκτυλα μου και τα έγλειφα. Αποκοιμήθηκα.

Την επόμενη μέρα έπρεπε να πάω σε μια δουλειά. Άργησα να τελειώσω και πέρασα από το σινεμά. Με είδε ο ταμίας. Χλόμιασε, κατάπιε την γλώσσα του

- Θέλω να μιλήσουμε… του είπα. Έβαλε έναν παππού στο πόστο του και με πήγε στο γραφείο του.

- Ορίστε λοιπόν, σε ακούω, μου είπε.

- Γιατί μου το έκανες αυτό;… και με κοίταγε στα μάτια.

- Μάλλον θέλεις να σου εξηγήσω! ωραία λοιπόν, κάτσε να σου πω. Έκατσα στο καναπέ του.

- Λοιπόν είμαστε μια παρέα που καυλώνει να γαμάει πουστράκια παρθένα και φυσικά ακάποτα. Είμαστε κάποιοι παντρεμένοι και δε θέλουμε περιπέτειες με λοιμώξεις γι’ αύτο βρίσκουμε παρθένα κωλαράκια και υγιή.

- Ήταν κανονικοί μπάτσοι;

- Ναι… πάντως εσύ μου τράβηξες το ενδιαφέρον, για αυτό σε άφηνα να μπαίνεις μέσα, σου έβαζα ταινίες συγκεκριμένες, να κόψω αντιδράσεις στην τουαλέτα. Όταν πήγαινες σε είχα πάρει μάτι πως μαλακιζόσουν, πως γάμαγες τον κώλο σου με τα δάκτυλα όπως και άλλα πουστράκια. Έτσι καταστρώσαμε σχέδιο, δηλαδή πάντα αυτό κάνουμε. Επειδή κατάλαβα ότι σου άρεσε να είσαι υποτακτικός…

και εκείνη την στιγμή ξεκούμπωνε το παντελόνι του. Με μια κίνηση έβγαλε την πούτσα του έξω.

- Έλα εδώ στα 4 πούστρα και ξεκίνα να γλείφεις.

Υπάκουσα σύρθηκα στα 4 και ξεκίνησα να πιπώνω.

ΥΓ:
Ακολουθήσανε κι άλλα σκηνικά…
Copyright protected OW ref: 185774Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy