Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πως έχασα την παρθενιά μου

Βρισκόμασταν πολύ τακτικά και κάθε φορά ήταν και καλύτερα. Με είχαν πλέον κάνει να ζητάω να με γαμάνε συνέχεια, μέχρι με γυναικεία ρούχα με έντυσαν, αλλά όλα αυτά πάντα μέσα στο σπίτι και ότι κάναμε ήταν για πάρτη μας μόνο. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα ραντεβού που είχαμε κανονίσει για το Σάββατο, μου είπαν ότι θα έρθουν κάποιοι φίλοι εκείνο το βράδυ να παίξουν χαρτιά και ότι θα φύγουν κατά τις 12:00. Μετά θα μείνουμε για πάρτη μας.

Έφτασε λοιπόν εκείνο το βράδυ και κατά τις 11:00 πήγα σπίτι τους. Μου άνοιξε ο Παύλος, και είδα πέντε άτομα σύνολο, να παίζουν χαρτιά. Έκατσα μετά τις συστάσεις και έβαλα να πιω ένα ποτάκι. Η ώρα περνούσε, και κάποια στιγμή πήγα στην κουζίνα να βάλω ένα νερό. Μαζί μου ήρθε και ο Νίκος. Με χούφτωσε στον κώλο, και μου λέει:

- Πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα, φόρεσε ότι γουστάρεις, ξάπλωσε και μόλις φύγουν τα παιδιά θα έρθουμε να παίξουμε.

Πράγματι, πήγα μέσα, γδύθηκα, φόρεσα μόνο ένα κιλοτάκι και έβαλα μια τσόντα στο βίντεο να δω. Μετά από λίγο και αφού είχα καυλώσει πολύ, άρχισα να τον παίζω και να βάζω δάχτυλο μόνος μου. Άκουσα κάποια στιγμή καληνυχτίσματα από μέσα, και την εξώπορτα να κλείνει, οπότε λέω έφυγαν οι άλλοι. Βλέπω να ανοίγει η πόρτα και να μπαίνει μέσα ο Παύλος.

- Κωστάκη βλέπω ότι είσαι έτοιμος για πούτσα...

Λέει, βγάζει την πούτσα του έξω και μου τη φέρνει στο στόμα. Γυρνάω, στήνομαι στα τέσσερα και πριν την πάρω τσιμπούκι, τον ρωτάω.

- Έφυγαν οι άλλοι;

Με πιάνει από τα μαλλιά, μου καρφώνει την πούτσα του στο στόμα, και μου λέει:

- Μόνο ο ένας έφυγε γιατί είχε μια δουλειά, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό! Το θέμα είναι ότι ο Γιάννης θέλει να σε γαμήσει. Έχει καυλώσει πολύ με τον κώλο σου. Αν φυσικά θέλεις κι εσύ, αλλά σου λέω ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Θα σου μείνει αξέχαστο το γαμήσι του.

Εγώ είχα καυλώσει τόσο πολύ για πούτσα, που απάντησα «ας έρθει...» και συνέχισα το τσιμπούκι.

- Γιάννη για έλα από εδώ λίγο...

φώναξε ο Παύλος και βλέπω σε λίγο μια φιγούρα γυμνή να μπαίνει και να έρχεται προς εμάς.

- Εγώ πάω έξω τώρα, να σας αφήσω μόνους σας...

λέει ο Παύλος και φεύγει, ενώ εγώ γυρίζω, βλέπω την πούτσα του Γιάννη και παθαίνω ένα σοκ. Ήταν πολύ μεγάλη για τα δικά μου δεδομένα και το παπάρι του ήταν δυσανάλογο με την υπόλοιπη πούτσα του. Αρκετά χοντρό.

Ξαπλώνει με ανοιγμένα τα πόδια του, με τραβάει ανάμεσα τους και με οδηγεί να τον πάρω στο στόμα. Ίσα που χωρούσε το παπάρι του και λίγο ακόμα από την πούτσα του μέσα στο στόμα μου, αλλά άρχισα να τη γλείφω με τρέλα. Με είχε καυλώσει μόνο που σκεφτόμουν ότι θα γαμηθώ με τέτοια πούτσα.

- Φέρε το κωλαράκι σου πιο πάνω να το χαϊδεύω…

μου λέει και εγώ γυρνάω τον κώλο μου και τον πάω κοντά στο χέρι του. Μου ρίχνει μια σφαλιάρα και αρχίζει να μου βάζει δάκτυλο.

- Σε ποια στάση θέλεις να σε γαμήσω;…

μου λέει ενώ η πούτσα του είχε γίνει κάγκελο.

- Θέλω να κάτσω επάνω σου…

του λέω, γυρνάω, ανέβηκα πάνω του, πιάνω την πούτσα του και αρχίζω να κάθομαι πάνω της. Δυσκολεύομαι πολύ να τη βάλω, αλλά μετά από λίγο το παπάρι του ήταν μέσα μου.

- Γάμησε την πούτσα μου με την σούφρα σου…

μου λέει και ταυτόχρονα αρχίζει να σπρώχνει κι αυτός για να μπει πιο βαθιά μου. Άρχισα να γαμιέμαι πιο δυνατά και κάθε φορά που καθόμουν, έμπαινε και πιο πολύ μέσα μου η πούτσα του, μέχρι που πρέπει να έπιασε πάτο.

- Τώρα, μου λέει, είναι έτοιμος ο κώλος σου. Κάτσε στα τέσσερα, να δεις πως γαμώ τα πιτσιρίκια που γουστάρω, τα ξεσκίζω, και τα ξεφτιλίζω.

Με πιάνει, με στήνει στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού, σηκώνεται όρθιος, μου ακουμπάει πάνω μου την πούτσα του και αρχίζει να μου ρίχνει σφαλιάρες στα κωλομέρια μέχρι που άρχισε να τσούζει. Πρέπει να είχε κάνει κατακόκκινο τον κώλο μου όταν σταμάτησε και αμέσως έπιασε την πούτσα του και άρχισε να μου τη βάζει. Μόλις είχε μπει αρκετά μέσα μου, ανεβάζει το ένα του πόδι πάνω στο κρεβάτι, με πιάνει από τους ώμους και αρχίζει να σφυροκοπά την τρύπα μου, τόσο πολύ, που από τα βογκητά μου, πρέπει να με ακούσανε και τα διπλανά διαμέρισμα. Αφού με ξέσκισε για αρκετή ώρα σε αυτήν την στάση, μου λέει.

- Τώρα θέλω να σε γαμήσω γυναικεία…

και με σπρώχνει στο κρεβάτι, με γυρίζει, με τραβάει προς το μέρος του, μου σηκώνει τα πόδια, και μου βάζει την πούτσα του μέχρι τον πάτο. Περνά τα χέρια του πίσω στη μέση μου και με μια κίνηση, με σηκώνει στον αέρα. Αρχίζει να με γαμάει στον αέρα και σιγά σιγά περπατούσε προς το σαλόνι, μέχρι που φτάσαμε μέσα και είδα τους άλλους τρεις να παίζουν με τις πούτσες τους και να κοιτάνε το ξεκώλιασμα, που μου είχε κάνει.

Αφού με γάμησε κι άλλο, με ρίχνει σε μια πολυθρόνα και φωνάζοντας ότι χύνει, κατάλαβα τα καυτά του χύσια να τρέχουν μέσα στην τρύπα μου. Σπαρταρούσε πάνω μου, μέχρι που έβγαλε και την τελευταία σταγόνα. Τράβηξε έξω την πούτσα του και αμέσως άρχισαν να τρέχουν τα χύσια του από τον κώλο μου.

- Σας το είπα... λέει, ότι θα τον ξεσκίσω τον μικρό. Δείτε πως έχει ανοίξει η κωλοτρυπίδα του, έπιασε πάτο η πούτσα μου, λίγο ακόμα και θα έβαζα αν μπορούσα και τα αρχίδια μου μέσα. Τέτοια πουστάρα είναι ο μικρός, δε χορταίνει πούτσα. Έτσι δεν είναι Κωστάκη, σε γάμησα καλά;

- Ναι, του λέω, με ξέσκισες...

- Τώρα, μου λέει, θα αναλάβουν οι άλλοι, κι εγώ θα βλέπω.

Έρχεται ο άλλος, που δεν τον ήξερα κιόλας και μου τον καρφώνει με την μία. Άρχισε να με γαμάει, ενώ τα χύσια του Γιάννη έτρεχαν στα μπούτια μου. Δεν άργησε να χύσει μέσα μου κι αυτός, ενώ ο Παύλος μου γαμούσε το στόμα, και με έπνιγε με τα χύσια του.

- Εμείς, μου λέει, θα παίξουμε μόνοι μας, όταν φύγουν οι άλλοι.

Σηκώθηκα, πήγα στην τουαλέτα να ξεπλυθώ από τα χύσια τους και μαζί μου ήρθε και ο Γιάννης. Έκλεισε την πόρτα, με αγκάλιασε από πίσω και ενώ έτριβε την ψωλάρα του πίσω μου, μου λέει:

- Αν έρθεις ,οποία μέρα θέλεις, σπίτι μου θα φέρω και μια γκόμενα που έχω και της αρέσει, να τη γαμήσουμε παρέα και μετά να σας γαμήσω και τους δύο σας.

- Φυσικά και θέλω απάντησα, την τρίτη το απόγευμα θα είμαι εκεί...

και πιάνω την πούτσα του, την ακουμπάω στην τρύπα μου και του λέω:

- Γάμησε με κι άλλο, θέλω να με σκίσεις στα όρθια...

και σπρώχνω για να μπει μέσα μου. Μόλις μπήκε, άρχισε να με γαμάει με αργό ρυθμό και μου λέει:

- Όταν χύσω και μετά γαμάω για δεύτερη φορά, δε χύνω με τίποτα, μπορώ να γαμάω για μια ώρα ασταμάτητα, οπότε ασ’ το για την τρίτη που θα έρθεις, να σας ξεκωλιάσω.

Μου έριξε κάνα δυο καρφώματα δυνατά, με έβαλε να του τη γλείψω λίγο, που ήταν γεμάτη από τα χύσια τους και μόλις τη στράγγισα, έφυγε. Εγώ έμεινα όλο το βράδυ παρέα με τον Παύλο και το Νίκο, να με γαμάνε και την άλλη μέρα έφυγα.

Όλα όσα γράφω, είναι πέρα για πέρα αληθινά, και έγιναν μέσα σε δύο χρόνια. Έζησα τα πάντα τότε, και το εννοώ.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151060122S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.