Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βλέπω εδώ και καιρό τις ιστορίες που ανεβαίνουν ανά καιρούς και είπα να γράψω και εγώ τη δική μου εμπειρία για το πώς με βίασε, κατά κάποιο τρόπο μια παρέα παιδιών που δεν τη συμπαθούσα και πολύ.

Ονομάζομαι Κώστας, είμαι 21, αδύνατος, περίπου 1.75 στο ύψος και θα σας εξιστορήσω τι έγινε πριν από 5 χρόνια όταν ήμουν 17.

Μένω σε ένα επαρχιακό χωριό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν βγαίνουμε κιόλας και κάπως έτσι ένα απόγευμα Σαββάτου αποφάσισα να βγω μια βόλτα. Με τα πολλά και με τα λίγα, συναντώ την παρέα, τα λέμε, κάνουμε τις μαλακίες μας και έρχεται η νύχτα. Έφτασε 12 το βράδυ και αποφασίσαμε να το διαλύσουμε γιατί την επόμενη είχαμε όλοι κάποιες δουλειές. Έλα όμως που η βραδιά για μένα δεν τελείωνε εκεί.

Γυρνώντας σπίτι με τα πόδια, συναντώ τούς κάγκουρες τού χωριού να κάθονται σε ένα παγκάκι δίπλα στο δρόμο. Τούς χαιρετάω και κάνω πως φεύγω. Έλα μου όμως που αυτός ο χαιρετισμός δε θα μου βγει σε καλό! Μόλις πήγα να φύγω μου λένε "κάτσε ρε μαλακά πού πας έλα εδώ για καμιά μπύρα", όμως εγώ τούς προσπέρασα και συνέχισα τον δρόμο για το σπίτι. Όταν όμως τούς προσπέρασα δεν το πήραν και πολύ καλά και άρχισαν να με βρίζουν και να με παίρνουν από πίσω. Ήταν κάπου στα 7 άτομα. Φοβήθηκα και άρχισα να τρέχω. Με κυνηγούσαν ώσπου κάποια στιγμή με έπιασαν και άρχισαν να με βρίζουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια τού αρχηγού τούς πού ήταν "τώρα θα μάθεις να ακούς τα αφεντικά". Με πήραν στους ώμους και με πήγαν σε κάτι χωράφια. Εκεί με πέταξαν κάτω και άρχισαν να με βαράνε παντού όμως τα πιο επίπονα σημεία ήταν τα μπαλάκια και όπως καταλαβαίνετε επικεντρώθηκαν όλοι εκεί με αποτέλεσμα να μου τα κάνουν κιμά.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν, ήρθε ο αρχηγός μπροστά μου, με σηκώνει απ' το χώμα, με βάζει στα γόνατα, μου πατάει ένα φτύσιμο και μου είπε… "τώρα θα ξεφτιλιστείς απ' όλους με τη σειρά, για να μάθεις τι παθαίνει κάνεις όταν μας αγνοεί". Μου ρίχνει ξανά ένα γερό φτύσιμο στο πρόσωπο και μετά ακολούθησαν και όλοι οι υπόλοιποι. Με είχαν κάνει μπάνιο με τις χλέπες τους κι εγώ ένιωθα πιο ξεφτιλισμένος από ποτέ. Αλλά τα παλικάρια δεν σταμάτησαν εκεί.

Τελειώνοντας όλοι, ήρθε πάλι ο αρχηγός, μου έβγαλε τα ρούχα και έμεινα γυμνός με 7 μαντράχαλους να είναι έτοιμοι να μου κάνουν τα πάντα. Τότε ο αρχηγός μου πάτησε μια γερή σφαλιάρα, με έπιασε απ' τα μαλλιά και άρχισε να τρίβει το πρόσωπο μου πάνω από τη φόρμα στην πούτσα του. Ένιωθα ένα τεράστιο καυλί να τρίβεται πάνω στην μούρη μου και τελικά δεν είχα άδικο. Με το που κατέβασε το παντελόνι του ξεπρόβαλε ένας πούτσος 19 εκατοστά. Σάστισα!

Μου ξαναπιάνει το κεφάλι και ήθελε να τού πάρω πίπα. Βέβαια εγώ δεν ήθελα να ανοίξω το στόμα μου, έτσι αυτός τα πήρε και άρχισε να μου πατάει σφαλιάρες να με βάζει να τους φιλάω τα παπούτσια, να με κλωτσάει στα επίμαχα σημεία και άλλα τέτοια. Κάποια στιγμή μη μπορώντας να αντέξω τον πόνο, άνοιξα το στόμα μου. Με το που την έβαλε μέσα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Άρχισε να μου γαμάει το λαρύγγι λες και δεν υπάρχει αύριο. Τα σάλια μου τα έπαιρνε και τα έτριβε στο πρόσωπο μου και τέλος έχυσε μέσα στο λαρύγγι μου. Πνίγηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Το καυτό του σπέρμα είχε γεμίσει όλο μου το στόμα αλλά τι να κάνω, αναγκαστικά να τα καταπιώ.

Μόλις τελείωσε ήρθαν και οι υπόλοιποι όπου την έπαιζαν τριγύρω και άρχισαν να με χύνουν όλοι στο πρόσωπο. Σε λίγο ήμουν καλυμμένος με ζεστό σπέρμα παντού στο πρόσωπο και για να με ξεπλύνουν ο αρχηγός έδωσε μια άλλη ιδέα. Όλοι κατούρησαν πάνω στο πρόσωπο. Τέλος ο αρχηγός πήρε ξανά το κεφάλι μου, έβαλε την πούτσα του στο στόμα μου και άρχισε να κατουράει. Πνίγομαι και καταπίνω αναγκαστικά τα ζεστά τού κατουρά μιας και δε μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν επιτέλους ο αρχηγός τους τελείωσε μου πάτησε την πιο γερή σφαλιάρα που είχα φάει ως τότε, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω.

"Τελειώσαμε για σήμερα πουστράκι μου, την επόμενη φορά που θα με αγνοήσεις η τιμωρία δε θα είναι τόσο χαλαρή όπως τώρα" και έφυγε. Έμεινα μόνος στη μέση ενός χωραφιού, κατουρημένος, με ξεραμένα χύσια πάνω μου, χτυπημένος και πιο ταπεινωμένος από ποτέ.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151021221S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).