Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ξεκωλιάσματα με τον κολλητό μου φίλο Γιώργο που του γαμάω και τον πεθερό (1ο μέρος)

Στις 24 και 25 Ιουλίου ο Γιώργος έμεινε σπίτι μου. Η γυναίκα του και το παιδί έφυγαν αεροπορικώς μια εβδομάδα νωρίτερα. Εμείς θα ταξιδεύαμε με το καράβι και το αυτοκίνητο. Και τις δύο ημέρες κάναμε τρελά γαμήσια. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι στις διακοπές θα είμαστε σε απόσταση για ευνόητους λόγους.

Φτάνουμε στη Μυτιλήνη στις 26 το πρωί. Πάμε στο σπίτι το οποίο ήταν καταπληκτικό. Οροφοδιαμέρισμα 4άρι με τρεις κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα, 1wc, ένα μπάνιο και ωραία βεράντα στον 4ο όροφο με εσωτερική σκάλα για τον 5ο όροφο ένα τριάρι με δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και τεράστιο μπαλκόνι με απίστευτη θέα στη θάλασσα.

Εμείς θα μέναμε στο κάτω διαμέρισμα και τα πεθερικά στο πάνω.

Η πεθερά Δήμητρα κοντά στα 60 πολύ καλοδιατηρημένη και ωραίες αναλογίες για την ηλικία της. Ο πεθερός Ιάσονας κοντά στα 65 κοντός με μουστάκι και ένα ατσούμπαλο σώμα στο οποίο δεν ξεχώριζες τη μέση από τον κώλο, όχι χοντρός αλλά παχουλός. Ξεχώριζε μέσα από το μπλουζάκι το μεγάλο στήθος του που σου τράβαγε αμέσως το μάτι. Ήταν πάντα καθαρός και αρωματισμένος.

Γνωριστήκαμε και οι πρώτες ημέρες πέρασαν με τις τυπικούρες, αλλά διαπίστωσα ότι ο πεθερός ήταν ωραίος τύπος, ανοικτός και με χιούμορ. Αυτό μου άρεσε γιατί θα μέναμε μέχρι τις 20 Αυγούστου και σημασία είχε να περάσουμε καλά. Στο διάστημα αυτό επισκεφθήκαμε και τον αδελφό της γυναίκας του που έμενε έξω από τη Μυτιλήνη.

Οι μέρες περνούσαν όμορφα και με το Γιώργο δεν είχαμε βρεθεί σχεδόν καθόλου μόνοι μας. Κρατάγαμε αποστάσεις όπως είχαμε πει, εκτός από ένα βράδυ που βγήκαμε οι δυο μας και μου πήρε ένα φοβερό τσιμπούκι στο αμάξι με όλα του τα χύσια.

Δύο ημέρες μετά από αυτό, στις 8 Αυγούστου, θα πηγαίναν από το πρωί στον αδελφό της για μπάνιο, φαγητό κλπ και θα γυρνούσαν το βράδυ. Δεν ήθελα να πάω γιατί πραγματικά ήθελα να μείνω λίγο μόνος (θα ήθελα και το Γιώργο) και να απολαύσω τη θέα πίνοντας καφέ και μπύρα. Με πίεσαν πολύ αλλά τελικά έμεινα στο σπίτι. Έφυγαν κατά τις δέκα έφυγα και εγώ και πήγα για καφέ. Γυρίζω κατά τις δώδεκα, ενώ ο Γιώργος με έχει πάρει δύο φορές τηλέφωνο για δει που είμαι και να μου πει πόσο του λείπω και μπαίνω στο μπάνιο για ντους κλείνω την πόρτα αλλά δεν κλειδώνω καθότι είμαι μόνος στο σπίτι.

Γδύνομαι τραβάω τη μισή κουρτίνα και μπαίνω κάτω από το δροσερό νερό που τρέχει με δύναμη πάνω μου δροσίζοντας με.

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του μπάνιου με δύναμη. Ξαφνιάζομαι και βλέπω τον Ιάσονα να μπουκάρει μέσα με κατεβασμένο το σορτσάκι του μπροστά έχοντας έξω μια ημικαυλωμένη πούτσα, την υπολογίζω σηκωμένη 13-15 πόντους, από πάνω δε φοράει τίποτα, είναι πολύ τριχωτός και το στήθος του σε μέγεθος σχεδόν γυναικείο με μικρή ρώγα.

- Συγνώμη, μου λέει δεν ήξερα ότι γύρισες και ήθελα να κατουρήσω, δε προλάβαινα να πάω πάνω.

- Δεν ήξερα ότι είσαι εδώ και ξαφνιάστηκα, του απαντάω, ενώ νιώθω τον πούτσο μου να σηκώνεται.

- Δεν πήγα γιατί δε χωρούσαμε στο αμάξι, πήγε και η αδελφή της Δήμητρας και έπρεπε να πάρω το δικό μου. Δεν είχα όρεξη να οδηγήσω και έμεινα πάνω, λέει, ενώ κατουράει από τα πλάγια της λεκάνης για να με βλέπει και να τον βλέπω καλύτερα.

Δε μπορούσα να κρύψω το σήκωμα με τίποτα ενώ τα μάτια του καρφώνονται πάνω σε αυτόν. Γυρίζω διακριτικά και συνεχίζω το ντους και αυτός τραβάει το καζανάκι.

- Συγνώμη για την ενόχληση, μου λέει.

- Καμία ενόχληση, στο σπίτι σου είμαστε και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Ευχαρίστησή μου να σε εξυπηρετήσω… του λέω με νόημα.

Φεύγει κλείνοντας την πόρτα. Καλά γιατί ο Γιώργος δεν μου είπε ότι έμεινε εδώ; Τελειώνω, ντύνομαι και κάθομαι στο μπαλκόνι για να διαβάσω.

Τον ακούω να κατεβαίνει τη σκάλα. Έρχεται στο μπαλκόνι ημίγυμνος, για πρώτη φορά γιατί πάντα φοράει μπλουζάκι, φορώντας μόνο το σορτσάκι του. Δεν ξέρω αν φοράει σλιπ από μέσα γιατί διακρίνεται ένα καλό φούσκωμα στα γεννητικά του όργανα.

- Να παραγγείλουμε τίποτα να φάμε;… ρωτάει και κάθετε απέναντι.

- Νωρίς είναι ακόμα του απαντάω και αρχίζω να τον προσέχω περισσότερο.

Έχει μονοκόμματο σώμα, τρίχες πολλές και παντού, βυζιά για πιπίλισμα και φούσκωμα κάτω ικανοποιητικό. Παρόλο που φοράω και σλιπ η σηκωμένη πούτσα μου δεν κρύβεται. Τον βλέπω που κοιτάζει συνέχεια εκεί. Συζητάμε για διάφορα θέματα ευχάριστα ενώ εσκεμμένα μερικές φορές πάω το χέρι μου στον καυλωμένο πούτσο μου.

- Πάμε πάνω, μου λέει, έχει περισσότερη δροσιά.

Ανεβαίνουμε και αυτός πάει να φέρει κάτι παγωμένο να πιούμε. Βγαίνει και μάλλον εσκεμμένα ρίχνει την μία πορτοκαλάδα που κράταγε πάνω μου.

- Συγνώμη βγάλε τη μπλούζα σου για να στεγνώσει… μου λέει.

Τη βγάζω και καθώς την παίρνει, χαϊδεύει τη μικρή ρόγα μου με το δάκτυλο του χεριού του.

- Είσαι βρεγμένος και κάτω μου λέει βγάλε και αυτά να στεγνώσουν.

- Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα εκεί του λέω. Άσε καλύτερα.

- Στο σπίτι μου είσαι μου λέει και μπορώ να κάνω ότι θέλω. Μπορώ να σε ευχαριστήσω εάν θέλεις και εσύ.

- Δε ξέρω τι εννοείς, του απαντάω.

Σηκώνεται και πλησιάζει. Με σηκώνει από τη καρέκλα και με μια κίνηση κατεβάζει βερμούδα και σλιπ. Ο πούτσος μου πετάγεται σαν ελατήριο.

- Κάθισε να σε ευχαριστήσω…

μου λέει ενώ έχει πιάσει το πούτσο μου και τον παίζει με το χέρι του. Τραβάει την καρέκλα και κάθεται απέναντι. Συνεχίζει να μου τον παίζει ενώ τα μάτια του γυαλίζουν από καύλα. Σκύβει και αρχίζει να τον γλείφει. Δεν του το είχα αλλά δουλεύει εξαιρετικά τη γλώσσα του. Σε όλο το μήκος και πλάτος του πούτσου μου. Γλείφει τα πάντα, πούτσο, τρίχες, αρχίδια για ώρα. Θέλω τσιμπούκι όμως και τον ρωτάω:

- Μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις;

Με κοιτάζει, σηκώνεται και με πιάνει από το χέρι. Με πάει προς την κρεβατοκάμαρα.

- Πάμε κάτω του λέω, στο δωμάτιό μου καλύτερα, που δε μπαίνει κανείς. Βγαίνω στη βεράντα, μαζεύω τα βγαλμένα ρούχα μου και κατεβαίνουμε.

- Πάω για φρεσκάρισμα…

μου λέει και φεύγει για το μπάνιο. Τον ακούω που κάνει ντους και ξαπλώνω στο κρεβάτι γυμνός κρατώντας το πούτσο μου σε εγρήγορση ενώ βάζω και το κλιματιστικό. Δεν αργεί και μπαίνει στο δωμάτιο γυμνός. Τον παρατηρώ… από πάνω στρογγυλό πρόσωπο, κοντά μαλλιά μαυρόασπρα, μουστάκι μικρό μαύρο, τρίχες παντού από το λαιμό και κάτω πολλές τρίχες όλες μαύρες εκτός από μερικά σημεία πάνω από το πούτσο του που έχει λίγες άσπρες τρίχες, πούτσος όπως τον είχα υπολογίσει 14-15 πόντους, κανονικός σε διάμετρο, ενώ από κάτω κρέμονται κάτι τεράστια τριχωτά εννοείται αρχίδια. Τρίχες πολλές και στα πόδια ενώ γυρίζοντας για να κλείσει τη πόρτα ένας ολοστρόγγυλος κώλος με πολλές τρίχες επένδυση. Τον αδικούν τα ρούχα, γυμνός είναι πολύ καλύτερος. Είναι σαν αρκουδάκι κανονικό, τριχωτό.

Κάθεται χαμηλά στο κρεβάτι και σκύβει στον πούτσο.

- Βιάζεσαι;… τον ρωτάω, δε θέλεις να γνωριστούμε λίγο παραπάνω πριν ξεκινήσουμε. Τι θέλεις να κάνουμε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Να γνωρίσουμε ο ένας το σώμα του άλλου;

Μάλλον τον κόμπλαρα και ξαπλώνει δίπλα μου στο μαξιλάρι.

- Από το μεσημέρι που σε είδα στο μπάνιο και σου σηκώθηκε το μυαλό μου δε μπορεί να φύγει από κει. Ας πάμε μέχρι εκεί που θέλει ο καθένας.

Σκύβω και τον φιλάω στο μέτωπο και κατεβαίνω στα χείλια του. Φιλάει διστακτικά για λίγο αλλά επιμένω και σε λίγο αφήνεται. Βάζω τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα αλλά μάλλον δεν ξέρει τι να κάνει. Κάποια στιγμή βάζει για λίγο τη γλώσσα του μέσα μου και την ρουφάω όλη στο στόμα μου. Είναι καλός μαθητής και την επόμενη φορά κάνει το ίδιο. Τον χαϊδεύω και οι τρίχες του είναι πολύ απαλές σαν βαμβάκι.

Κατεβαίνω στο λαιμό με μικρές ρουφηξιές και καταλαβαίνω ότι δεν ξέρει από προκαταρκτικά. Χρησιμοποιώ τη γλώσσα μου και φτάνω στα μεγάλα βυζιά με τις μικρές ρώγες. Πιάνω τα στήθια του με τα χέρια από κάτω πιπιλάω και ρουφάω τις ρώγες του. Το απολαμβάνει και βγάζει μικρά επιφωνήματα απόλαυσης και καύλας. Είναι πρωτάρης σε αυτά και μου αρέσει. Κατεβαίνω στη στρογγυλή κοιλιά του φιλώντας τη. Φτάνω στον πούτσο του. Τον φιλάω και κατεβαίνω στα τεράστια αρχίδια του όπου τα δουλεύω με τη γλώσσα μου και ταυτόχρονα του παίζω απαλά μαλακία στο σκληρό μεν αλλά όχι όσο πρέπει πούτσο. Η ανάσα του βαραίνει ακόμα περισσότερο ενώ αρχίζουν και οι λέξεις να βγαίνουν από το στόμα του.

- Είσαι μεγάλος παίκτης, λέει θέλω να βάλουμε γκολ σήμερα.

Το μήνυμα ελήφθη. Κατεβαίνω. Βάζω τις πατούσες του στον ώμο ενώ όπως ακριβώς και ο γαμπρός του πατάει και σηκώνει τη κωλοτρυπίδα του για γλείψιμο. Δεν παίρνω τσιμπούκια αλλά έχω μάστερ όπως λέει και ο κολλητός μου στο γλείψιμο κωλοτρυπίδας και μουνιού. Βάζω τη γλώσσα μου μέσα στη στενή τρύπα, ενώ επιφωνήματα χαράς, ηδονής και καύλας ακούγονται από τον πεθερό.

Με τα δυο μου χέρια προσπαθώ να ανοίξω τα κωλομέρια για να τον γλείψω καλύτερα. Σαλιώνω ένα δάκτυλο και ξεκινάω το άνοιγμα. Μπαίνει με δυσκολία και πολύ σάλιο. Η τρύπα του είναι κλειστή. Δε μπορεί να είναι παρθένος και να μου την πέσει έτσι. Πρέπει να έχει να γαμηθεί πολύ καιρό. Είναι σχεδόν παρθένος. Ενώ συνεχίζω να βάζω το δάκτυλο μπαίνει λίγο.

- Δε θέλω άλλο…

μου λέει. Το βγάζω και συνεχίζω να γλείφω. Πάλι επιφωνήματα και κραυγές βγαίνουν από το στόμα του. Τον αφήνω και ξαπλώνω δίπλα του. Τον φιλάω και σε λίγο ξεκινάει εκείνος την περιοδεία στο σώμα μου. Γλείφει και πιπιλάει τις ρώγες μου άγαρμπα που μερικές φορές με πονάει. Κατεβαίνει στον πούτσο μου που είναι τέρμα καυλωμένος για να γαμήσει τη στενή κωλοτρυπίδα του.

Εκεί έχει άλλη συμπεριφορά. Τον γλείφει και τον τσιμπουκώνει με αγάπη. Γλείφει το πουτσοκέφαλο και το βάζει στο στόμα του με μαεστρία. Βάζει μόνο αυτό στο στόμα του και το ρουφάει. Βάζει κατά διαστήματα και τον υπόλοιπο βογκώντας από ευχαρίστηση. Γλείφει τα αρχίδια μου άγαρμπα, το έχει μόνο με το πούτσο. Προσπαθεί να φτάσει στην κωλοτρυπίδα μου.

- Δε γουστάρω παιχνίδια εκεί κάτω του λέω.

Σταματάει και γονατίζει ανάμεσα στα πόδια μου. Παίζει, γλείφει κοιτάει τον πούτσο μου. Το ευχαριστιέται και φαίνεται. Τον παίρνει στο στόμα του τσιμπούκι για μερικά λεπτά. Τον αφήνει και ξαπλώνει πάνω μου. Φιλιόμαστε και του χαϊδεύω τη πλάτη βάζοντας τα δάκτυλα ανάμεσα στις απαλές τρίχες του.

- Το έχεις ξανακάνει;… τον ρωτάω.

- Μόνο μέχρι εκεί που φτάσαμε τώρα, μου απαντάει. Με τους δύο κολλητούς μου φίλους το Βαγγέλη και τον Θανάση πριν τους χάσω σε δυστύχημα πριν 7 χρόνια.

- Δηλαδή τι κάνατε;… τον ξαναρωτάω μεταξύ των φιλιών που δίνουμε.

- Μαζευόμασταν στο σπίτι του Θανάση που δεν ήταν παντρεμένος και βλέπαμε τσόντες με γυναίκες. Στην αρχή δεν κάναμε τίποτα χαϊδεύαμε τους πούτσους μας πάνω από τα παντελόνια. Μετά ξεκίνησε ο Βαγγέλης να τον βγάζει έξω και να τον παίζει μόνος του. Αρχίσαμε να το κάνουμε και εμείς. Πολύ σπάνια χύναμε αλλά μας άρεσε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον να τον παίζει. Κάποια στιγμή ο Βαγγέλης δειλά-δειλά ζήτησε να χαϊδέψει τον πούτσο μου. Τον άφησα και μου άρεσε να μου τον παίζει μαλακία ενώ ο Θανάσης άπλωσε το χέρι του και του έπαιζε το δικό του. Όλα αυτά για να καταλάβεις χωρίς να κατεβάζουμε ούτε τα παντελόνια από το φερμουάρ τον βγάζαμε. Ντρεπόμασταν. Η καύλα όμως έρχεται και δε σε αφήνει να σταματήσεις ζητάς περισσότερα μέχρι να ξεκαυλώσεις τελείως.
Σιγά σιγά βγάλαμε τις μπλούζες και χαϊδεύαμε τα βυζιά μας και μόνοι μας και των άλλων ύστερα βγάλαμε τα παντελόνια και μείναμε τελείως γυμνοί. Για πολύ καιρό κάναμε μόνο αυτό. Χάδια και παίξιμο μαλακία είτε μόνοι μας είτε εναλλάξ.
Μια μέρα που πήγαμε σπίτι έπαιζε ήδη στην τηλεόραση μια τσόντα με τρεις άντρες. Ο Θανάσης ήταν ήδη καυλωμένος γιατί μόλις κλείνει τη πόρτα κατεβάζει το σορτσάκι και του ήταν ήδη σηκωμένος. Δείτε μέχρι να φτιάξω καφέ μας λέει, εμένα μου αρέσει πολύ. Καθόμαστε και βλέπουμε να φιλιούνται και να τσιμπουκώνονται, να γαμάνε ο ένας τον άλλον και άλλα τέτοια. Είμαι σίγουρος ότι και ο Βαγγέλης καύλωσε όπως εγώ αλλά μόλις έρχεται ο Θανάσης, τον ρωτάει: Δεν φαντάζομαι να θέλεις να φτάσουμε να γαμηθούμε; Όχι ρε, απαντάει ο Θανάσης αλλά μπορούμε να κάνουμε κάποια από αυτά.

Δε θέλω να συνεχίσει άλλο. Τον σταματάω φιλώντας τον ενώ τον παίρνω πάνω μου. Τρίβονται οι πούτσες μας και σε συνδυασμό με όσα λέει έχω καυλώσει πολύ. Με φιλάει με πάθος ενώ με το χέρι του μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

Σηκώνεται και κάθεται πάνω στον πούτσο μου ο οποίος μπαίνει μέσα στη σχισμή της κωλάρας του. Τρίβεται πάνω του ενώ η καύλα μου μεγαλώνει για να γαμήσω αυτό το υπέροχο στρουμπουλό τριχωτό κωλαράκι. Πιάνω και του παίζω το πούτσο σιγά.

- Σάλιωσε τα δάκτυλα και χάιδεψε τις ρώγες σου, του λέω.

Ξεκινάει. Δείχνει να του αρέσει πολύ να χαϊδεύει τις ρώγες του, να του τον παίζω μαλακία και να έχει ανάμεσα στον κώλο του ένα πετρωμένο από καύλα πούτσο.

- Τι μου θυμίζεις σήμερα ρε φίλε… μου λέει.
Copyright protected OW ref: 185562Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).