Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ξεκωλιάσματα με τον κολλητό μου φίλο Γιώργο που του γαμάω και τον πεθερό (2ο μέρος)

- Αυτή τη στάση είχαμε αρχίσει να κάνουμε συνέχεια λίγο πριν χαθούν, λέει ενώ μια θλίψη έρχεται στα μάτια του.

Του πιάνω το χέρι και τον τραβάω στην αγκαλιά μου.

- Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι αλλά από αυτούς που αγαπάμε πραγματικά, όπως εσύ τους κολλητούς σου, τους θυμόμαστε πάντα και κρατάμε τις καλές στιγμές.

- Με τα παιδιά ήμασταν κολλητοί από το Δημοτικό, αλλά αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε όταν είμαστε στα 37ή 38. Περάσαμε όμορφα. Βρισκόμασταν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές το μήνα και σίγουρα μια ή δύο φορές τον παίζαμε. Όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη ήταν όταν ξεκινήσαμε να φιλάμε και να γλείφουμε ο ένας την πούτσα του άλλου. Ο Βαγγέλης είχε μεγαλύτερη από τη δικιά σου αλλά πιο λεπτή και ο Θανάσης είχε σαν τη δικιά μου αλλά πιο χοντρή. Μια μέρα όπως ήμασταν γυμνοί και τον παίζαμε, ο Θανάσης έσκυψε και ξεκίνησε να φιλάει τους πούτσους μας μια τον έναν μια τον άλλον. Έβγαλε τη γλώσσα και έγλειφε τα πουτσοκέφαλα και πραγματικά καυλώσαμε τόσο πολύ που χύσαμε αμέσως. Η καύλα χτύπησε κόκκινο. Σκουπιστήκαμε και ο Βαγγέλης λέει. «Κρίμα να μη το νιώσει και αυτός». Σκύβει και γλείφει το πουτσοκέφαλο του Θανάση που σε λίγα λεπτά έχυσε βογκώντας από απόλαυση. Σκουπίστηκε και καθίσαμε γυμνοί με πεσμένους τους πούτσος χαϊδεύοντας τους όπως κάναμε σχεδόν πάντα. Ποτέ δε ντυνόμασταν αμέσως αλλά αράξαμε έτσι γυμνοί κουβεντιάζοντας διάφορα.

- Κρίμα που δε δοκίμασες, λέει ο Βαγγέλης, είναι πολύ ωραίο.

- Συμφωνώ, απαντάει αμέσως ο Θανάσης και σας πληροφορώ ότι εγώ που δοκίμασα και τους δυο αν μου λέγατε να διαλέξω δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Καθένας είχε τη δικιά του γεύση και γλύκα.

- Την άλλη φορά θα ξεκινήσεις πρώτος να προλάβεις, μου λέει ο Βαγγέλης, ο οποίος πάντα δείχνει ο πιο συντηρητικός αλλά σχεδόν πάντα παίρνει τη πρωτοβουλία.

Εγώ γενικώς δοκίμαζα τελευταίος. Τελευταίος ήμουν αυτός έβγαλε τη μπλούζα μου, τελευταίος έβγαλα και το παντελόνι μου για την ακρίβεια δεν το έβγαλα αλλά ο Βαγγέλης ήρθε και μου το τράβηξε. Πάντα ντρεπόμουν στην αρχή αλλά στη συνέχεια συμμετέχω σε όλα, αρκεί κάποιος να το ξεκινήσει.

Χτυπάει το κινητό μου είναι ο Γιώργος και για να τον προλάβω του λέω ότι είμαστε στο πάνω μπαλκόνι με τον πεθερό του και τα λέμε. Κλείνουμε σχεδόν αμέσως.

- Σήμερα όμως δεν έγινε αυτό, του λέω.

- Μόλις σε είδα τη μέρα που ήρθες, μου θύμησες τον κολλητό μου φίλο Βαγγέλη. Το είπα και στη Δήμητρα η οποία συμφώνησε. Όλα τα χαρακτηριστικά σου μου τον θυμίζουν. Ακόμα και ο πούτσος σου που δεν το ήξερα στην αρχή. Όταν τον είδα σηκωμένο στο μπάνιο τρελάθηκα, επιβεβαιώθηκα και είπα θα το ρισκάρω, αλλά για να του σηκωθεί μάλλον το θέλει και αυτός. Για αυτό πήρα πρωτοβουλία.

- Συνέχισε, τι έγινε με τους κολλητούς σου και θα πούμε για αυτό αργότερα, γιατί έχω απορίες, του απατάω.

- Όντως την επόμενη φορά τους τον έγλειψα και τους τον φίλησα πρώτος. Στην αρχή δε μου άρεσε αλλά μετά τη δεύτερη φορά ήταν πράγματι ωραία. Το κάναμε έτσι καμιά δεκαριά φορές και αυτό που σχολιάσαμε είναι ότι πάντα χύναμε και οι τρεις. Μετά από καιρό πάμε σπίτι και μια νέα τσόντα με άντρες έπαιζε στην τηλεόραση. Βλέπαμε και συζητούσαμε μέχρι που βρεθήκαμε σύντομα χωρίς ρούχα να τον παίζουμε πάλι. Όπως καθόμασταν ο Βαγγέλης πιάνει το Θανάση από το χέρι και τον σηκώνει. Έρχονται μπροστά μου και στέκονται με τις όρθιες πούτσες τους στο ύψος του στόματος. Τις πιάνω και τις δύο και τις παίζω με το χέρι μου. Δίνω μικρά φιλάκια πάνω στα πουτσοκέφαλα ενώ τους τις γλείφω με τη γλώσσα όπως κάναμε τελευταία. Ήμουν στον πούτσο του Βαγγέλη και έγλειφα. Αυτός μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει προς τον πούτσο του. Νιώθω το στόμα μου να ανοίγει και το πουτσοκέφαλο να μπαίνει μέσα σε αυτό. Ήταν χοντρό και σκληρό.
Το βγάζει και το ξαναβάζει νιώθω το πουτσοκέφαλο να περνάει τα χείλια μου και στα δόντια μου έχω τον πούτσο του. Ρουφάω και νιώθω ότι είναι ο μισός μέσα στο στόμα μου. Νιώθω ντροπή που είμαι ο πρώτος που πήρε τσιμπούκι, μάλλον για την ακρίβεια είμαι ο πρώτος που του έδωσαν τσιμπούκι, αλλά συγχρόνως μου αρέσει τόσο που θέλω να πάρω μέσα και τον υπόλοιπο. Αρχίζω και κουνάω το κεφάλι μου μέσα έξω. Τον νιώθω να σκληραίνει περισσότερο και να μπαίνει περισσότερο. Σε λίγο είναι όλος μέσα στο στόμα μου. Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά ντρέπομαι να το πω, ενώ αυτός βάζει τα δάκτυλά του και μου χαϊδεύει τα μαλλιά και με κάνει περισσότερο να τον θέλω στο στόμα μου. Είχα την αίσθηση ότι αυτό γινόταν πολύ ώρα αλλά δεν πρέπει να κράτησε την πρώτη φορά πάνω από δύο με τρία λεπτά. Τον βγάζει γρήγορα και πριν προλάβει να τον πιάσει αρχίζει και χύνει πάνω στο στήθος μου ενώ έβγαζε ήχους απόλαυσης. Ίσως μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην είχε ξαναχύσει τόσο πολύ. Κάθεται δίπλα μου αποκαμωμένος.
«Δεν υπάρχει αυτό», λέει. «Είναι ότι πιο ωραίο μου έχουν κάνει για να χύσω. Άλλη αίσθηση».

Εγώ νιώθω ντροπή αλλά και είμαι περήφανος που άνοιξα νέο δρόμο στην παρέα.
«Θα στο ανταποδώσω» μου λέει και σκύβει πάνω στο πούτσο μου. Ανοίγει το στόμα του και τον βάζει μέσα. Στην αρχή λίγο και στη συνέχεια όλον. Αρχίζει το τσιμπούκι με ερμητικά κλειστό το στόμα και είναι πράγματι τρέλα. Απίστευτη καύλα. Εγώ πιάνω τον πούτσο του Θανάση και τον μαλακίζω. Βλέπει το Βαγγέλη να παίρνει τσιμπούκι και είναι πολύ καυλωμένος. Ο Βαγγέλης τον βγάζει από το στόμα του και με την πρώτη φορά που ανεβοκατεβάζει το χέρι του χωρίς να το καταλάβω αρχίζω και χύνω πάνω μου ενώ καυτό σπέρμα νιώθω και στο χέρι μου από τον πούτσο του Θανάση που όλη αυτή την ώρα του την έπαιζα.

- Δεν φιλιόσασταν ποτέ; ούτε γλωσσόφιλα ούτε τίποτε; Πως καυλώνατε;… τον ρωτάω

- Όχι δεν είχαμε τέτοια, κανένα φιλί πεταχτό στο στόμα αλλά όχι με γλώσσα. Δεν ξέρω πως καυλώναμε έτσι, τώρα που το σκέφτομαι καυλώναμε και χωρίς να βλέπαμε τσόντες.

- Μάλλον γουστάρατε ο ένας τον άλλο πολύ, για αυτό...

- Δε ξέρω… Μετά αρχίσαμε τα τσιμπουκώματα ο ένας στον άλλο. Τη πρώτη φορά θυμάμαι που τσιμπουκωθήκαμε και οι τρεις ταυτόχρονα εγώ τσιμπούκωνα το Θανάση, αυτός τον Βαγγέλη και αυτός εμένα. Δεν υπήρχαν πλέον ντροπές. Τσιμπουκώναμε ο ένας τον άλλον χωρίς αναστολές. Το καλύτερο τσιμπούκι το έκανε ο Βαγγέλης. Τον ρούφαγε μέσα στο στόμα. Μόλις τον έβαζες εκεί σε δευτερόλεπτα στον ρούφαγε όλο μέσα. Ταυτόχρονα δούλευε και τη γλώσσα του. Δεν ξέρω πως το έκανε αυτό. Εμένα μου άρεσε περισσότερο η πούτσα του Θανάση που ήταν πιο χοντρή. Στο Θανάση και στο Βαγγέλη μάλλον τους άρεσε η δικιά μου. Νομίζω συνειδητά δεν το συζητήσαμε ποτέ αυτό.

Δε χάνω την ευκαιρία.

- Εσύ του έκανες καλό τσιμπούκι;… ρωτάω αμέσως.

- Δεν ξέρω, απαντάει, ούτε αυτό το συζητήσαμε ποτέ.

- Μπορώ όμως να σου πω εγώ, του λέω και του δίνω ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος. Δε λέει τίποτε και κατεβαίνει.

Τον σηκώνει με το χέρι του και βάζει το κεφάλι μέσα. Τον ρουφάει ενώ τον δουλεύει με τη γλώσσα του. Του τον δίνω λίγο ακόμα και πνίγεται. Τον βγάζει παίρνει ανάσα και τον χώνει σχεδόν όλον μέσα του. Ανεβοκατεβαίνει με όρεξη. Τον έχει βεντουζάρει και τον παίρνει μέχρι τέλους. Κοιτάω το πούτσο του είναι πεσμένος. Του τραβάω το πόδι και ξαπλώνει. Τον παίζω με το χέρι μου και αρχίζει να σηκώνεται. Παίρνει καλύτερη θέση ώστε να με τσιμπουκώνει αλλά και να του τον παίζω. Του παίζω το κεφαλάκι και δείχνει να καυλώνει, ασχολούμαι και με τα αρχίδια του, τα μαλάζω τα τραβάω και μερικές φορές όταν πονάει μουγκρίζει έχοντας πάντα μέσα στο στόμα του το πούτσο μου. Τον παίρνει όλον και τον δουλεύει με τη γλώσσα του. Η καύλα μου χτυπάει κόκκινο, θα κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ορισμένες στιγμές τον παίρνει με τόσο λύσσα που θέλω να του δώσω όλα τα χύσια μέσα στο στόμα του. Δεν ξέρω εάν τα έπαιρναν και μεταξύ τους. Βάζω σάλιο στο δάκτυλο και αρχίζω να χαϊδεύω τη κωλοτρυπίδα του. Μου δίνει χώρο δείγμα ότι του αρέσει. Δεν το βάζω μέσα. Δεν είπε ακόμα εάν έχουν γαμηθεί μεταξύ τους. Όσο τη δουλεύω τόσο πιο καυλωτικό τσιμπούκι κάνει.

- Έλα πάνω μου, του λέω και συνέχισε το τσιμπούκι.

Ανεβαίνει και με καβαλάει. Λόγο ύψους έχω τον τριχωτό κώλο του μπροστά μου. Του ανοίγω τα κωλομάγουλα και βάζω τη γλώσσα μου στην τρύπα του. Βογκάει από ηδονή και ρουφάει το καυλί μου μέχρι τέρμα. Συνεχίζουμε έτσι για ώρα. Ξαφνικά νιώθω τα ζεστά του χύσια πάνω στο στήθος μου. Έχυσε από τη καύλα γιατί δεν τον πείραξε κανένας. Δε μπορώ να κρατηθώ. Τον έχει όλον στο στόμα του όταν αρχίζω να χύνω. Με το που νιώθει τα χύσια μου στο στόμα του τραβιέται και μου τον παίζει με το χέρι. Χύνω ακατάπαυστα καυτά χύσια που πέφτουν πάνω στον πούτσο μου και στο χέρι του. Με κοιτάει και χαμογελάει. Ξαπλώνει δίπλα μου την ώρα που εγώ σηκώνομαι και παίρνω μια πετσέτα να σκουπιστώ.

- Πείνασα, λέει, να παραγγείλω για φαγητό;

Σηκωνόμαστε. Πάω για μπάνιο και βγαίνοντας τον ακούω να μιλάει ακόμα στο τηλέφωνο. Είναι ντυμένος, βάζω και εγώ το σορτσάκι χωρίς εσώρουχο και μπλουζάκι. Ο Γιώργος με ξαναπαίρνει τηλέφωνο βαριέται όπως μου λέει και θα ήθελε να είναι κοντά μου. Με ρωτάει που είναι ο πεθερός του και του λέω «πάνω ετοιμάζει κάτι να φάμε». Έρχονται τα φαγητά, ανεβαίνουμε βγαίνουμε στο μπαλκόνι του και τρώμε.

- Πολύ ανησυχεί ο γαμπρός μου για σένα, σε έχει πάρει τόσα τηλέφωνα μου λέει.

- Ανησυχεί μήπως δεν περνάω καλά, διακοπές είμαστε και όταν πηγαίναμε μαζί δε χωρίζαμε ποτέ.

- Σου είπε ότι θα αργήσουν πολύ;… μου λέει ανάμεσα στα άλλα, θα πάνε στο πανηγύρι του διπλανού χωριού.

- Όχι… του λέω χαμογελώντας, δηλαδή έχουμε χρόνο.

- Έχουμε και ελπίζω να περάσεις καλά μαζί μου απαντάει αμέσως.

Καθόμαστε και πίνουμε καφέ αλλά το μυαλό μου είναι καρφωμένο να απολαύσω την τρύπα του. Πρέπει να ξαναπέσουμε στο κρεβάτι. Απλώνω το πόδι μου και του χαϊδεύω το πούτσο πάνω από το σορτσάκι, δε φοράει σλιπ. Δεν περιμένω να του σηκωθεί αλλά παρόλα αυτά αρχίζει να καυλώνει.

- Κατέβα, μου λέει, κάνω ντους και έρχομαι.

Κατεβαίνω και στέλνω μήνυμα στο Γιώργο να μην ξαναπάρει γιατί ο πεθερός του ρωτάει διάφορα και ότι θα του τα πω από κοντά. Κατεβαίνει ο αρκούδος και μυρίζει υπέροχα χωρίς να είναι καυλωμένος. Πλακωνόμαστε στα φιλιά και στα χάδια. Καυλώνουμε και οι δυο. Επικεντρώνομαι στο στόχο. Τον γυρίζω μπρούμυτα και έχω μπροστά μου την πλάτη και τον κώλο του όλα καλυμμένα από τρίχες. Βάζω το μαξιλάρι από κάτω στο ύψος του κώλου. Μπαίνω με τη γλώσσα μου μέσα του. Του αρέσει πολύ και κουνιέται για να το απολαύσει.

Ξαπλώνω πάνω του και βάζω τον καυλωμένο πούτσο μου ανάμεσα στα κωλομέρια του. Κουνιέμαι πάνω κάτω χαϊδεύοντας με αυτόν την τρύπα του.

- Θέλω να μπω πάνω σου… μου λέει.

Ξαπλώνω, κάθεται πάνω στο πούτσο μου και αρχίζει να κουνιέται.

- Θες να δοκιμάσουμε κάτι παραπάνω;… τον ρωτάω.

- Μου αρέσει πολύ αυτό. Το κάναμε συνέχεια τελευταία. Η τριβή της κωλοτρυπίδας με το σηκωμένο πούτσο είναι τρέλα.

- Θα ολοκληρώσει την τρέλα αυτό που θα κάνουμε, του απαντάω και τον σπρώχνω να κατέβει.

Σηκώνομαι και παίρνω από το τσαντάκι μου τη λιπαντική. Την πετάω το κρεβάτι.

- Τι είναι αυτό;… ρωτάει.

- Λιπαντική κρέμα θα βοηθήσει πολύ, θα τρελαθείς με τη χρήση της, του απαντάω και τον σπρώχνω στο πλάι.

Ανοίγω και βάζω στο χέρι μου. Αρχίζω να χαϊδεύω τη κωλοτρυπίδα του για να γλιστράει. Δεν έχω σκοπό να βάλω δάκτυλο γιατί μπορεί να καταλάβει που το πάω και να μην καταφέρω να φτάσω στον τελικό στόχο μου. Βάζω και στον πούτσο μου και ξαπλώνω.

- Τώρα κάτσε πάνω, του λέω.

Ανεβαίνει και αρχίζει να κουνιέται.

- Γλιστράει και είναι ωραία, λέει.

Τον αφήνω να το ευχαριστηθεί. Ενώ αρχίζω να του τρίβω με τα δάκτυλα τις ρώγες του. Κλείνει τα μάτια και το ευχαριστιέται.

Σκύβει να με φιλήσει. Χώνει όλη τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Την κρατάω και βρίσκω την ευκαιρία που έψαχνα. Με το χέρι μου πιάνω το πούτσο μου και τον σηκώνω. Τον περιμένω να καθίσει για να καρφωθεί πάνω του.

Σηκώνετε και η τρύπα του είναι έτοιμη να δεχθεί το πούτσο μου. Του σπατουλάρω την κωλοτρυπίδα και του αρέσει γιατί στέκεται να το απολαύσει. Σηκώνομαι λίγο και ακουμπάω την τρύπα ακριβώς στη μέση. Σπρώχνω και νιώθω το άνοιγμα της τρύπας του και ένας αναστεναγμός βγαίνει από το στόμα του. Μόνος του κατεβαίνει προς τα κάτω. Μπαίνει όλο τα κεφάλι ανοίγοντας τη στενή τρύπα του με σχετική ευκολία. Η λιπαντική βοηθάει σε αυτό. Σπρώχνει ο ίδιος το κορμί του προς το πούτσο μου που πλέον δεν τον κρατάω γιατί έχει μπει όσο πρέπει. Είμαστε σχεδόν στη μέση όταν πιάνω τις βυζάρες του και τις τσιμπάω. Αναστενάζει… από πόνο ή από ηδονή; Κάθε χιλιοστό που μπαίνει μέσα του τον κάνει να αναστενάζει περισσότερο ενώ δεν κάνει καμία κίνηση να σταματήσει να τον παίρνει. Συνεχίζει μόνος του αργά ενώ κι αυτός αρχίζει και χαϊδεύει τις ρώγες μου. Συμμετέχει ολόκληρος στο ξεπαρθένεμα του κώλου του και με φωνές και με κινήσεις. Δε βιάζομαι να τον χώσω όλο. Περιμένω να τον βάλει ο ίδιος για να το ευχαριστηθεί. Παίρνει παραπάνω χρόνο μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του. Επιτέλους είναι όλος μέσα. Τον έβαλε μόνος του και το απολαμβάνει. Σηκώνεται λίγο και ξανακάθεται πάνω του.

- Α ρε Βαγγέλη, δίκιο που είχες…

λέει και αρχίζει να χύνει πάνω μου ζωντανό σπέρμα. Πιάνω το πούτσο του και τον παίζω ενώ συνεχίζει να χύνει. Οι αναστεναγμοί γίνονται βογγητά καθαρής ηδονής. Δε μπορώ να κρατηθώ άλλο. Θα χύσω και εάν θέλει ας τραβηχθεί. Το σπέρμα μου σαν ηφαίστειο βγαίνει από τα αρχίδια μου και με δύναμη σαν λάβα πέφτει μέσα στη τρύπα του. Δεν κάνει καμία κίνηση για να τα αποφύγει. Πιάνει τα χέρια μου τα σφίγγει με δύναμη και με τραβάει πάνω του. Με πιάνει δυνατά από το λαιμό και με φιλάει με δύναμη. Βάζω τη γλώσσα μου μέσα του και τη ρουφάει μέχρι τέρμα. Έχει κοκκινίσει και φοβάμαι κανένα εγκεφαλικό.

Όπως και με το γαμπρό του και κολλητό μου το Γιώργο, την πρώτη φορά έτσι και τώρα πρέπει να γέμισε όλο το κωλάντερο του γιατί τα νιώθω να βγαίνουν πάνω στον ακόμα καυλωμένο πούτσο μου πριν αυτός βγει από την κωλάρα του.

Στέκεται για λίγο. Ηρεμεί και του κάνω νόημα να πέσει στην αγκαλιά μου. Πέφτει πάνω μου και ο καυλωμένος ακόμα πούτσος μου βγαίνει από την υπέροχη κωλοτρυπίδα. Ανασαίνει γρήγορα και βαριά. Καθόμαστε έτσι χωρίς να μιλάμε για αρκετά λεπτά.

- Σε τι είχε δίκιο ο Βαγγέλης;… τον ρωτάω.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151161221S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.