Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, μετά από πολύ καιρό διαβάζοντας τις ιστορίες σας αποφάσισα να σας διηγηθώ και τη δική μου εμπειρία όταν ήμουν μικρός, η οποία είναι 100% αληθινή.

Γεια σας, μετά από πολύ καιρό διαβάζοντας τις ιστορίες σας αποφάσισα να σας διηγηθώ και τη δική μου εμπειρία όταν ήμουν μικρός, η οποία είναι 100% αληθινή.
 
Μεγάλωσα και έζησα σε επαρχία οπότε καταλαβαίνετε ότι ευκαιρίες για κάποια σχέση ήταν ελάχιστες οπότε προσπαθούσα να σβήσω τις ορέξεις μόνος μου. Έβαζα με τη φαντασία μου διάφορα και πολλές φορές έβαζα εμένα σε γυναικείο σώμα, σκεφτόμουν διάφορα και ή καύλα μου ήταν περισσότερη. Έτσι άρχισα σιγά σιγά να παίζω και με την τρυπούλα μου και άρχισα να βάζω μέσα της διάφορα. Κατάφερα να βάλω μέχρι μελιτζάνα και ήταν η πρώτη φορά που τελείωσα μόνος μου. Όλα αυτά όμως τα έκανα εννοείται κρυφά και δε μπορούσα να τα μοιραστώ με κάποιον. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι άρχισα να φοράω και κάποια ρούχα της αδερφής μου όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι. Η καλύτερη μου βέβαια ήταν όταν έφυγε να σπουδάσει και πολλά από τα ρούχα δεν τα πήρε μαζί της ευτυχώς.
 
Εκείνο το διάστημα άρχισα να κάνω παρέα με ένα παιδί δύο χρόνια μεγαλύτερο μου. Άρχισαν οι βόλτες, λέγαμε για κορίτσια ποια άρεσε στον καθένα (που να ήξερε ότι μου αρέσουν και αγόρια), αρχίσαμε να παίρνουμε τσοντοπεριοδικά (το DVD ήταν πολυτέλεια), πηγαίναμε έξω από το χωριό να το ξεφυλλίσουμε μη μας δει κάποιος. Εκεί κοντά, υπήρχε ένα σπίτι, δεν έμενε κάποιος τον περισσότερο καιρό του χρόνου. Για καλή μας τύχη, τα κλειδιά τα είχαν αφήσει στην αποθήκη κρυμμένα και είχαν πει σε άτομο της οικογένειας του φίλου μου να ρίχνουν καμία ματιά. Έτσι λοιπόν για καλύτερη ασφάλεια μου πρότεινε να πηγαίνουμε εκεί. Παίρναμε το κλειδί, μπαίναμε μέσα και δεν είχαμε το φόβο να μας δει κάποιος.
 
Αρχίσαμε να βλέπουμε τα περιοδικά και από κάποια στιγμή αρχίσαμε να μαλακιζόμαστε. Δεν το κρύβω, όταν είδα το δικό του έμεινα, δεν ξέρω αν το κατάλαβε βέβαια και ούτε τον ρώτησα ποτέ φυσικά, όμως όλα κατέληξαν σαν να κατάλαβε πολλά. Αφού συνεχίστηκε αυτό για καιρό, μια μέρα μου πρότεινε να παίξει ο ένας τον πούτσο του άλλου. Κόλλησα στην αρχή αλλά το δέχτηκα. Αφού έφυγε η ντροπή, ζήτησε να με γλείψει και να τον γλείψω. φοβήθηκα και ντράπηκα αλλά τελικά ενέδωσα στον πειρασμό μέχρι που φτάσαμε να τον γλείφω μόνο εγώ.
 
Έχει περάσει αρκετός καιρός και έτσι έσβηνε η καύλα μας, ώσπου μια μέρα είχαμε ξαπλώσει στο κρεβάτι, αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και χωρίς να καταλάβω το πως, βρέθηκε πίσω μου και πήγε να μπει μέσα μου χωρίς να του δώσω το οκ. Πόνεσα, τραβήχτηκα, θύμωσα κι έφυγα. Μου ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε ότι δε θα ξαναγίνει αλλά δυστυχώς το έκανε και δεύτερη φορά μόνο που ήταν πιο προσεκτικός και πιο τρυφερός. Μπήκε ο μισός, πόνεσα γιατί δεν το έλεγχα και είχε περάσει και αρκετός καιρός από τη μελιτζάνα. Δεν τον άφησα να συνεχίσει οπότε τον σταμάτησα ξανά. Αυτός βέβαια πήρε θάρρος και το ζήταγε συνέχεια.
 
Στο μυαλό μου οι σκέψεις κάνανε όργια αλλά δεν έκανα τίποτα γιατί φοβόμουν το μετά. Είχε περάσει κανένας μήνας από την τελευταία φορά, οι καύλες χτύπαγαν κόκκινο και είπα πως θα το ρισκάρω, ούτως ή άλλως είχε μπει μέσα μου, τι θα άλλαζε; Πήρα λοιπόν από την αδερφή μου ένα σουτιέν, καλσόν, ένα ζευγάρι γόβες ευτυχώς μου κάνανε, λίγο στενές ήταν, ένα στρινγκ, ένα σατέν νυχτικό, μια φούστα στενή μέχρι το γόνατο και από πάνω ένα πουκάμισο, πήγα σπίτι του και του είπα να πάμε την κλασική βόλτα. Εννοείται ήρθε με χαρά. Αφού φτάσαμε μπήκαμε μέσα και άρχισαν τα παιχνίδια. Κλασικά ήθελε πάλι να με γαμήσει αλλά δεν ήξερε τι τον περίμενε. Τον σταματάω του λέω αν μπορεί να περιμένει λίγο και αν μπορεί όταν του πω να δέσει τα ματιά του και ευτυχώς δέχθηκε.
 
Πήγα στο δίπλα δωμάτιο φόρεσα το στρινγκ, το σουτιέν, έβαλα από μέσα δύο μπλούζες να φαίνεται σα να έχω στήθος, φόρεσα το καλσόν, το σατέν το νυχτικό (ήταν μπορντό) και τα εσώρουχα μαύρα, από πάνω τη φούστα και το πουκάμισο (έτσι κάνανε οι γυναίκες τότε, από μέσα βάζανε κομπινεζόν), έβαλα και τις γόβες και του είπα τα δέσει τα μάτια του. Το έκανε και μέσα στην απόλυτη ησυχία ακουγόταν ο ήχος από τα τακούνια. Φάνηκε περίεργος να δει τι γίνεται αλλά δεν έκανε τίποτα για να δει απλώς περίμενε. Τον πλησίασα άρχισα να τον χαϊδεύω. Άρχισα να παίζω τον πούτσο του, έσκυψα και του έδωσα φιλί στο στόμα. Δεν τραβήχτηκε, ίσα ίσα που το συνέχισε με γλώσσα,.
 
Αφού φιλιόμασταν για αρκετή ώρα, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να του παίρνω πίπα. Σηκώθηκα, έβγαλα τη φούστα, τον έβαλα να ξαπλώσει, ανέβηκα πάνω του και έκατσα στον πούτσο του. Τον ένιωθα να με σκίζει αλλά η καύλα ήταν τέτοια που τον ήθελα μέσα μου. Τον έβαλα όλο, ο πούτσος του ήταν 20 πόντους αλλά και αρκετά χοντρός. Αφού το συνήθισα, άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα. Ο πόνος είχε φύγει και υπήρχε μόνο καύλα. Είχα κλείσει τα μάτια μου και άρχισα να βγάζω κραυγές καύλας. Εκείνος ξάπλα έλεγε πόσο καλό πουστράκι είμαι και πόσο καλά γαμιέμαι. Σηκώθηκα από πάνω του, ξάπλωσα, άνοιξα τα πόδια και του είπα να βγάλει την κορδέλα και να έρθει.
 
Όταν το έκανε και με είδε έμεινε και είπε «εσύ δεν είσαι πουστράκι, μια πουτανα είσαι και τώρα η δική μου πουτανα». Με καύλωσαν τα λόγια του και το μόνο που του είπα ήταν «γάμησε με, σκίσε με…». Είχα μπει στο γυναικείο ρόλο, ήθελα να με γαμήσει και να χύσει, να τελειώσει μέσα μου. Μου σήκωσε τα πόδια και μπήκε κατευθείαν μέσα μου. Άρχισε να μου γαμάει το κωλαράκι δυνατά και συνεχώς γινόταν πιο βίαιος και με έβριζε μου έλεγε ότι θα με κάνει γκόμενά του να με γαμάει συνέχεια, θα μου σκίζει το μουνί, «μουνάκι έχεις πλέον καριόλα» μου έλεγε και διαφορά τέτοια. Είχα καυλώσει τόσο που βογκούσα από ηδονή και καύλα. Άκουγα τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω στον κώλο μου κάθε φορά που έμπαινε όλος μέσα μου. Πέφτει πάνω μου και μου λέει στο αυτί «από σήμερα θα είσαι η Μάρω». Μου δίνει ένα φιλί, μπαίνει με δύναμη μέσα μου και νιώθω τις συσπάσεις από τον πούτσο του μέσα μου και το καυτό του σπέρμα τα με γεμίζει.
 
Από το στόμα μου βγήκε ένα «αχ μωρό μου, με τρέλανες, αχ…» και άρχισα να χύνω και εγώ χωρίς να τον ακουμπήσω καθόλου. Από τότε με το που έβρισκε ευκαιρία με έσκιζε. Είχα γίνει όντως η γκόμενά του.
 
Συγνώμη αν σας κούρασα, ελπίζω να σας άρεσε. Αν ναι… περιμένω σχόλια και να σας πω και τη συνέχεια. Ελπίζω να το διαβάσει και να έρθει να θυμηθούμε τα παλιά ξανά. Φιλάκια!


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.