Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο 55χρονος γείτονας με εφτασε στην ηδονή

- Μπορείς να τα ζήσεις όλα στη ζωή σου εάν πραγματικά το θες, μου λέει, τη ζωή μας τη ρυθμίζουμε εμείς. Μπορείς να ζήσεις και αυτό, αρκεί να το θες.

Με πλησιάζει ακόμα περισσότερο, με χαϊδεύει στο μάγουλο και δε μπορώ να αντιδράσω, δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα. Κατεβάζει το χέρι του και χαϊδεύει τις ρώγες μου. Έχω αφεθεί στις ορέξεις του. Αλλά το θέλω και πάρα πολύ. Σκύβει να με φιλήσει. Δεν αντιδράω αλλά το πρώτο φιλί μου είναι διστακτικό. Έχω παραλύσει ξανά. Κατεβαίνει στις ρώγες μου και αρχίζει να τις γλείφει και να τις ρουφάει. Με παίρνει απαλά και με ξαπλώνει. Μου ανοίγει την πετσέτα. Βλέπει τον 24,5 πόντους (μετρημένο) πουλί μου. Τον πιάνει και είναι μαλακός, πλέον δεν μου σηκώνεται εδώ και δέκα χρόνια περίπου. Αρχίζει να τον γλείφει και να το βάζει στο στόμα του. Προσπαθεί να τον σκληρύνει αλλά δε γίνεται τίποτα. Ασχολείται αρκετή ώρα με αυτόν. Μου είναι σχεδόν αδιάφορο αφού δεν καυλώνω έτσι και αλλιώς. Ανεβαίνει ξανά προς τα πάνω γλείφοντας τις ρώγες μου για αρκετή ώρα. Μόλις με φιλάει στο στόμα του ρουφάω τη γλώσσα μέχρι τέρμα. Σηκώνομαι, του φιλάω τις μικρές ρώγες του και του κατεβάζω αυτά που φοράει. Πετάγεται ένα πουλί σαν πέτρα, όρθιος και σκληρός. Τον πιάνω και του τον παίζω. Τον ξαπλώνω.

Αρχίζω να τον φιλάω τρυφερά στο λαιμό κατεβαίνω στα βυζιά και με πολλή προσοχή τα γλείφω και πιπιλάω τη μικρή ρώγα του. Φιλώντας τον συνέχεια φτάνω στον καυλωμένο από ώρα 17 πόντους (μετρημένος) πούτσο του που είναι έτοιμος να εκραγεί. Τον δουλεύω πρώτα με τη γλώσσα μου, ανεβοκατεβαίνω πολλές φορές με αυτή και τον γλείφω παντού. Τον βάζω στο στόμα μου και τον ρουφάω. Τον ρουφάω και είναι υπέροχος. Του αρέσει και είναι έτοιμος να με γεμίσει με τα χύσια του, ενώ όλη την ώρα μου παίζει το πουλί μου. Με τραβάει να σηκωθώ και παίρνει το πουλί μου στο στόμα του. Παρατηρώ ότι βάζει μόνο το κεφάλι μέσα στο στόμα του. Σηκώνεται, με ξαπλώνει ανάσκελα και ξαπλώνει πάνω μου. Βάζει τα χέρια του κάτω από τους ώμους μου και με τραβάει πάνω του. Αρχίζει να με φιλάει. Η γλώσσα του μπαίνει στο στόμα μου όλη και εγώ την ρουφάω και το απολαμβάνω. Είμαστε σε αυτή τη στάση αρκετή ώρα με τα πουλιά μας να τρίβονται μεταξύ τους.

Νιώθω το καυλωμένο πουλί του πάνω στη κοιλιά μου. Τον καταλαβαίνω που κατεβαίνει λίγο πιο κάτω και νιώθω το πουλί του να ψάχνει τη κωλοτρυπίδα μου, σηκώνω τα πόδια μου του αγκαλιάζω τη μέση και απολαμβάνω τα χάδια του και τα φιλιά του. Μου ακουμπάει την τρύπα με το πουλί του και θέλω να του φωνάξω να μου τον βάλει μέσα. Δεν προχωράει ενώ εγώ καίγομαι. Η κωλοτρυπίδα μου έχει πάρει φωτιά και περιμένω τη μάνικα να με σβήσει. Με αφήνει και σηκώνεται όρθιος. Τι έγινε; Δε θέλει άλλο; Έκανα κάτι που δεν του άρεσε; Εκατοντάδες σκέψεις περνάν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Θέλει να με ξεφτιλίσει και με αφήνει έτσι; Αρχίζω να ντρέπομαι. Δεν έχει περάσει ούτε ένα λεπτό αλλά εμένα μου φαίνεται για ώρες. Είναι που δε μιλάει κιόλας και η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο. Με αφήνει και πάει προς τα άλλα δωμάτια. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Είμαι τόσο μπερδεμένος με τη στάση του. Γυρίζει σχεδόν αμέσως με ένα μπουκάλι. Δεν έχω κουνηθεί καθόλου μέχρι να γυρίσει.

Με πιάνει απαλά και με γυρίζει μπρούμυτα. Μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα με το δάκτυλο και σηκώνω το κωλαράκι μου για να το απολαύσω. Βάζει ένα μαξιλάρι κάτω από τον κώλο μου και μου τραβάει το πουλί μου ανάμεσα στα πόδια. Κάνω τα πάντα χωρίς να αντιδράσω σε τίποτα. Περιμένω με αγωνία. Σκύβει για να μου γλύψει την κωλοτρυπίδα ενώ ταυτόχρονα μου παίζει και το πουλί μου. Απολαμβάνω το γλείψιμο και προσπαθώ με τις κινήσεις μου να μπει η γλώσσα του όσο πιο μπορεί μέσα στη τρύπα μου. Το ότι μου τον παίζει δε με ενδιαφέρει καθόλου. Σταματάει το γλείψιμο και βάζει τζελ από το μπουκάλι στο χέρι του και μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου χωρίς να βάλει πολύ μέσα τα δάκτυλα. Βάζει μάλλον και στο πουλί του. Επιτέλους θα προχωρήσει. Πλησιάζει το κωλαράκι μου και ακουμπάει το πουλί του στη τρύπα μου. Νιώθω τη κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει και το κεφάλι να μπαίνει μέσα σε αυτή. Παίρνω θέση για να το απολαύσω. Με τη βοήθεια του τζελ, μπαίνει εύκολα και σχεδόν δεν πονάει. Τον βάζει αργά σχεδόν βασανιστικά και ανυπομονώ να τον απολαύσω ολόκληρο.

Σε λίγα λεπτά είναι όλος μέσα. Κάνω μόνος μου κουνήματα για να τον απολαύσω όσο μπορώ καλύτερα. Μου το χώνει όλον μέσα, τον βγάζει όλον και μου χαϊδεύει με το πουλί του τη τρύπα μου και του τον ξαναχώνει όλο. Μερικές φορές με πονάει αλλά δε θέλω να σταματήσει. Ότι και να μου κάνει δεν έχω καμία αντίδραση και με τις κινήσεις μου το απολαμβάνω. Δεν έχουμε πει τίποτα μέχρι τώρα. Ακούγονται μόνο οι βαριές ανάσες μας. Μετά από πολύ ώρα τον βγάζει, βάζει τα χέρια του και με τραβάει από τη μέση, βρίσκομαι καθισμένος στα τέσσερα. Μου γλείφει την κωλοτρυπίδα και τραβάει το πουλί μου, που δεν έχει σκληρύνει καθόλου, πίσω και παίρνει το κεφάλι στο στόμα του. Εμένα δε με τρελαίνει αυτό αλλά αυτός δείχνει να του αρέσει. Έρχεται πίσω μου και μου τον χώνει με τη μία μέσα. Μου φεύγει ένα μακρόσυρτο «αχ…». Δε με ρωτάει αν πονάω αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι μου αρέσει. Δείχνει να έχει μεγάλη εμπειρία στο να γαμάει κώλους.

Συνεχίζει να με γαμάει αρκετή ώρα πότε δυνατά και πότε πιο σιγά, Όλα μου αρέσουν. Δε μιλάω καθόλου ούτε διαμαρτύρομαι. Σκέφτομαι ότι επιτέλους κάνω αυτό που έβλεπα στις ταινίες. Κάποια στιγμή φωνάζω χωρίς να το καταλάβω:

- Αυτό ήθελα πάντα να κάνω, να έχω ένα πουλί στο κώλο μου και να το απολαμβάνω.

Άρχισε τότε να με γαμάει δυνατά. Φαίνεται ότι με αυτό που είπα τον καύλωσα πολύ. Μπαίνει πίσω μου με όλο το πουλί του μέσα , βγαίνει και ξαναμπαίνει και σε λίγο αρχίζει να χύνει τραβώντας με πάνω του χωρίς να μείνει χιλιοστό από το πουλί του αλλά και ούτε σταγόνα από τα χύσια του έξω.

Στέκεται λίγο ακούνητος για να πέσει η ένταση και βγαίνει. Κάθεται στον καναπέ λαχανιασμένος. Μένω λίγο στα τέσσερα και κάθομαι δίπλα του. Με παίρνει αγκαλιά και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο για αρκετή ώρα. Ξαπλώνει στον καναπέ στο πλάι και ξαπλώνω κι εγώ μπροστά του. Πιάνει το πουλί μου και το παίζει. Περνάει αρκετή ώρα χωρίς να πούμε τίποτα. Μετά από ώρα του λέω:

- Αυτό ήθελα να κάνω πάντα στο κρεβάτι μου.

- Στο κρεβάτι σου δύσκολα τώρα, αλλά στο δικό μου μπορείς να το έχεις όποτε θες, μου απαντάει με μία ανάσα.

- Πηγαίνεις μόνο με άντρες τον ρωτάω, γιατί έχω δει ότι έρχονται πολλές γυναίκες σπίτι σου.

- Θα τα πούμε μετά αυτά, μου λέει, θέλω να μου πεις πως ένοιωσες σήμερα.

- Ήταν πολύ τρυφερό δεν περίμενα κάτι να γίνει και άρχισα να το υποπτεύομαι όταν μου είπες να έρθουμε εδώ και να κάνουμε μπάνιο. Γι’ αυτό έβαλα μόνο τη πετσέτα και τίποτα άλλο. Όταν σε είδα να βγαίνεις από το μπάνιο σκέφτηκα ή τώρα ή ποτέ και για αυτό στα είπα όλα. Όταν σε είδα να με πλησιάζεις παρέλυσα. Αμέσως όμως σκέφτηκα να το απολαύσω και αυτό έκανα. Φοβήθηκα κάποια στιγμή ότι θα με παρατήσεις έτσι για να με ξεφτιλίσεις. Μόλις έβαλες το πουλί σου στο κώλο μου ένοιωσα υπέροχα και με το τζελ που έβαλες γλιστρούσε ωραία, δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου γιατί δεν έχω ξαναβάλει τόσο μεγάλο πουλί μέσα μου. Ο ξάδελφος έχει το μισό πουλί σχεδόν από το δικό σου. Δεν έχω πάει και με κανέναν άλλο για να ξέρω.

- Δεν συμπεριφέρομαι στον άλλον με τέτοιο τρόπο ώστε να τον ξεφτιλίσω. Αν δε γουστάρω του το λέω κατάμουτρα, μου λέει και πραγματικά ηρεμώ. Μιλάς σοβαρά τώρα εσύ για μεγάλο πούτσο;… με ρωτάει ενώ όλη την ώρα τον χαϊδεύει και τον παίζει. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πούτσο. Φαντάζομαι τι χύσια θα βγάζει αυτός.

- Είναι πλεονέκτημα αυτό μέχρι τα 35 έως 40 μετά δε σηκώνετε εύκολα και τώρα στην ηλικία μου καθόλου. Έχω να χύσω πάνω από 10 χρόνια και με την Αλεξάνδρα τα τελευταία χρόνια τον βάζω με δυσκολία και αυτή χύνει ενώ εγώ όχι.

- Πως να μη χύσει όταν μπαίνει όλο αυτό το καυλί μέσα της.

- Ποτέ δεν έμπαινε όλο, αλλά ξέρω μετά από τόσα χρόνια και της τον βάζω μέχρι εδώ του λέω και του δείχνω αρκετά πιο κάτω από το κεφάλι του πουλιού μου. Δεν ξέρει τουλάχιστον από εμένα πόσο ωραίο είναι αυτό που μου έκανες σήμερα την ώρα που έχυσες και ήταν όλο το πουλί σου μέσα μου.

- Χρησιμοποιείς άχρηστες λέξεις όπως το πουλί. Αυτό, μου λέει, είναι πούτσος ή καυλί, σφίγγοντας το δικό μου πουλί.

- Δηλαδή σήμερα ευχαριστήθηκα τον πούτσο σου μέσα στο κώλο μου;… του απαντάω και κατάλαβα ότι είναι καυλωτικό να το λέω αυτό.

Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου. Είναι η γυναίκα μου. Βάζω ανοικτή ακρόαση και με ρωτάει που είμαι. Στο δρόμο για το καφενείο της απαντάω. Καλά μου λέει θα τα πούμε το βράδυ, θα αργήσεις στο καφενείο; Όχι της λέω κατά τις 8 θα γυρίσω, δεν καταλαβαίνω τότε γιατί πας… με ρωτάει ενώ αυτός μου δείχνει το ρολόι. Κοιτάζω την ώρα που έχει πάει 7 και μισή. Πάω μήπως βρω κανέναν να παίξουμε κανένα τάβλι και τότε μπορεί να αργήσω της λέω για να τα μπαλώσω. Κλείνουμε, αυτός συνεχίζει να με έχει αγκαλιά και να παίζει με το πουλί μου.

- Με καυλώνει που λες ψέματα στη γυναίκα σου ενώ είμαστε μαζί ξαπλωμένοι αγκαλιά και γυμνοί, μου λέει ενώ σφίγγεται πάνω μου και νιώθω τη πούτσα του ανάμεσα στο κώλο μου.

- Τον θέλεις ακόμα μια φορά;… θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο μου λέει.

Δεν απαντάω αλλά πραγματικά το περιμένω πως και πως. Δυο φορές σε μια μέρα;… ούτε στα καλύτερα όνειρά μου.

Σηκώνεται και αρχίζει πάλι να γλείφει τις ρόγες μου. Κατεβαίνει αργά στον πούτσο μου (τι ωραία ακούγεται) αρχίζει να τον γλείφει και να τον παίρνει στο στόμα του. Δε με νοιάζει αυτό αλλά τον αφήνω γιατί του αρέσει. Προχωράει και θέλει να πάρει τα αρχίδια μου αλλά είναι μικρά και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα του. Φτάνει στη τρύπα μου τη γλείφει για λίγο. Βάζει ξανά από κάτω ένα μαξιλάρι. Παίρνει τα πόδια μου τα σηκώνει και τα ακουμπάει στους ώμους του. Πλησιάζει τον πούτσο του και αρχίζει να τον βάζει σιγά-σιγά μέσα. Νιώθω το πουτσοκέφαλο να ανοίγει τη τρύπα μου ξανά και να μπαίνει μέσα. Μπαίνει αργά. Δεν πονάω γιατί μάλλον έχει ακόμα τα χύσια του και το τζελ μέσα και γλιστράει. Τον νιώθω διαφορετικά από την προηγούμενη φορά. Τον νιώθω πιο γεμάτο. Συνεχίζει να τον σπρώχνει σιγά-σιγά ενώ ταυτόχρονα βάζει τζελ στο χέρι του και μου παίζει τον πούτσο. Το κάνει με μαεστρία και τον παίζει περίπου μέχρι εκεί που του έδειξα ότι γαμάω τη γυναίκα μου.

Με μαεστρία όμως μπαίνει και πίσω μου. Αργά, όμορφα, απαλά σα να προσέχει μη σπάσει κάτι γυάλινο. Σε λίγο νιώθω ότι έχει μπει όλος μέσα. Κινείται αργά με παλμό και επιβεβαιώνει ότι αυτό ήθελα πάντα. Ένα πούτσο στον κώλο μου. Σαν μαέστρος μπαίνει και βγαίνει η μπαγκέτα του και δίνει ρυθμό. Με κοιτάει στα μάτια και λιώνω. Αρχίζω να ακούω μουσική στα αυτιά μου και απολαμβάνω τόσο πολύ αυτή τη συναυλία. Αργά όμορφα απαλά συνεχίζει, χωρίς να με πονάει και χωρίς να με ζορίζει ενώ συνεχίζει να μου παίζει τον πούτσο ανανεώνοντας το τζελ. Το απολαμβάνω, μου αρέσει τόσο πολύ που δε θέλω να τελειώσει αυτό που συμβαίνει πίσω μου. Κάποια στιγμή νιώθω κάτι στον πούτσο μου. Νιώθω στο κεφάλι μια γλύκα σχεδόν πρωτόγνωρη, ξεχασμένη. Νιώθω τη κωλοτρυπίδα μου να του ρουφάει το πούτσο και σφίγγει να τον κλείνει μέσα όλον. Χωρίς να το περιμένω ο πούτσος μου αρχίζει να χύνει και η ηδονή μου είναι απίστευτη. Να χύνω μετά από τόσα χρόνια και ταυτόχρονα να έχω στον κώλο μου αυτό που ονειρευόμουν πάντα, ένα τέλειο πούτσο. Ακόμα και όταν χύνω αυτός συνεχίζει να μου τον παίζει. Χύνω λίγο αλλά η καύλα είναι απίστευτη.

Νομίζω ότι δε μπορεί να ξεκολλήσει από πίσω μου αλλά δευτερόλεπτα μετά αρχίζει να χύνει μου φαίνεται σχεδόν ασταμάτητα. Η καύλα μου χτυπάει κόκκινο. Δεν ξέρω εάν υπάρχει ομορφότερη αίσθηση από αυτή. Η απόλυτη ηδονή. Ένας τέλειος πούτσος στον κώλο μου να χύνει για μένα και ένα χύσιμο από εμένα μετά από τόσα χρόνια. Βγαίνει και κάθεται στον καναπέ. Μου κατεβάζει τα πόδια αργά και τα αφήνει πάνω στα δικά του. Δε θέλω να μιλήσω. Απλώνει το χέρι του και με χαϊδεύει στο μάγουλο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το κάνει αυτό παραλύω όπως και με τον άλλον. Κατεβάζει το χέρι του και αρχίζει να μου απλώνει τα χύσια μου πάνω στις ρώγες μου. Φέρνει το χέρι του στο στόμα του και γλείφει ένα δάχτυλο που έχει πάνω τα χύσια μου. Απλώνει και τα υπόλοιπα στις ρώγες μου και φέρνει το χέρι του στο στόμα μου. Δεν ξέρω αν το θέλω αλλά μόλις τον κοιτάω μου κάνει νεύμα να το γλείψω. Το κάνω μηχανικά αλλά δεν έχει άσχημη γεύση. Καθόμαστε χωρίς να μιλάμε και το μάτι μου πέφτει στο ρολόι. Η ώρα έχει πάει 21:30.

- Το απολαυστικότερο δίωρο της ζωής μου ήταν αυτό, του λέω.

- Θα έχεις και άλλα αν το θέλεις, μου απαντάει, ενώ αρχίζει πάλι να χαϊδεύει τον πούτσο μου.

- Δεν ήξερα τι σημαίνει ηδονή, του λέω. Νομίζω ότι το κατάλαβα σήμερα. Να χύνω εγώ και μαζί να χύνεις εσύ μέσα μου. Απλά δεν υπήρχε. Πόση καύλα είναι αυτή και μέχρι που μπορεί να φτάσει; Τώρα πες μου για σένα του λέω. Από ότι κατάλαβα δεν έχεις εμπειρίες μόνο από τις γυναίκες που έρχονται εδώ;

- Όχι, μου λέει, πηγαίνω κυρίως με γυναίκες και σε κάποιες εξαιρέσεις με άντρες. Τα τελευταία χρόνια έχω δύο ξαδέλφια μεγαλύτερους από σένα αλλά ξεκινήσαμε σχεδόν στην ηλικία σου και περνάμε, όταν βρισκόμαστε, πολύ καλά.

- Βρισκόσαστε και οι τρεις και πηδιόσαστε όλοι μαζί;… τον ρωτάω.

- Όχι πάντα και οι τρεις… εξαρτάται. Θα σου δώσω ένα σαιτ να μπεις. Μπες εκεί διάβασε λεπτομέρειες θα καταλάβεις πολλά. Κοιτάω το χαρτί και γράφει:

"www.xstream.gr / ερωτικές ιστορίες / ομοφυλοφιλικές / με τον 62αρη συνάδελφο Κώστα"
"www.xstream.gr / ερωτικές ιστορίες / ομοφυλοφιλικές / με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα"
"www.xstream.gr / ερωτικές ιστορίες / ομοφυλοφιλικές / με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα και τον ξάδελφο Κώστα"
"www.xstream.gr / ερωτικές ιστορίες / ομοφυλοφιλικές / με την Κική και την Κοκό"

Καθόμαστε λίγο ακόμα και του λέω ότι πρέπει να φύγω. Ντύνομαι και πάω να φύγω. Φτάνουμε στην πόρτα και πριν ανοίξει με αρπάζει και μου δίνει ακόμα ένα φιλί. Γλωσσόφιλο με ένταση και πάθος. Βάζει το χέρι του μέσα στο σορτσάκι μου και μέσα από το σλιπ μου και βάζει ένα δάκτυλο στη κωλοτρυπίδα μου. Πόσο μου άρεσε και αυτό! Είναι μάστορας και ξέρει να καυλώνει αυτόν που έχει δίπλα του. Μάλλον πέρασε καλά μαζί μου σήμερα.

- Θέλω να ξυρίσεις το μούσι, Άσε μουστάκι αν θες, δε με πειράζει…

μου λέει πριν κλείσει την πόρτα. Φεύγω με τρεμάμενα πόδια. Τι έχει αυτός ο άντρας και με κάνει έτσι δε μπορώ να καταλάβω.

Ανεβαίνω, κάνω μπάνιο και βάζω μόνο το σλιπ. Παίρνω το λάπτοπ και με μεγάλη αγωνία ανοίγω να διαβάσω αυτά πού μου έγραψε. Μπαίνω και οι τίτλοι στις ιστορίες που είναι γραμμένες στο site με τρελαίνουν. Αρχίζω να διαβάζω με τη σειρά που μου τα έγραψε ο γαμιάς μου (ακούγετε τρέλα). Στηn τέταρτη ιστορία νιώθω τη κωλοτρυπίδα μου να συσπάται ενώ δεν έχω καταλάβει πότε κατέβασα τι σλιπ, έμεινα γυμνός και τον παίζω μόνος μου. Θέλω κι εγώ αυτά που κάνει στους άλλους να τα κάνει και σε μένα. Συνεχίζω να τον παίζω και θέλω να τις διαβάσω όλες. Όσο προχωράω τόσο καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο τρυφερός, τόσο αγαπησιάρης, τόσο ωραίος γαμιάς. Στην πέμπτη ιστορία νιώθω παράξενα και θυμώνω που γαμάει κι άλλους. Μήπως ζηλεύω; Γιατί ζηλεύω; Ποιος είναι αυτός που με κάνει να νιώθω έτσι;

Αποφασίζω να τον διεκδικήσω μόνο για μένα. Πρέπει να κάνω πράγματα διαφορετικά από τους άλλους για να τον έχω μόνο για μένα. Διάβασα βέβαια ότι και ο κ. Κώστας του το ζήτησε αυτό και του είπε ότι δε γίνεται. Δεν θα τους τον χαρίσω κιόλας. Ελπίζω στην παροιμία “καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω”. Θα κατέβω αύριο και θα τον διεκδικήσω μόνο για μένα. Διαβάζοντας κι άλλες ιστορίες καυλιάρικες από το site, η ώρα πήγε τέσσερις. Δεν κοιμήθηκα καλά. Σκεφτόμουν πόσο ωραία πέρασα σήμερα πόσα θα ήθελα από αυτά που διάβασα να τα είχα κάνει και εγώ, αλλά στο μυαλό μου έχει κολλήσει πως θα τον έχω μόνο δικό μου.

Στις 7:00 έχω σηκωθεί. Ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Έχω αγωνία και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Αρχίζω και τρέμω όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να με χαϊδέψει και ίσως μου τον βάλει όπως ξέρει όμορφα στη κωλοτρυπίδα μου. Ξυρίζω το μούσι, δεν αφήνω ούτε μουστάκι γιατί έχει ο άλλος, τον θέλω τόσο πολύ και θα κάνω ότι μου ζητήσει για να είναι μόνο δικός μου. Κάνω μπάνιο, αρωματίζομαι και είμαι έτοιμος να του δοθώ αν μου το ζητήσει. Στις 7:45 ντύνομαι και κατεβαίνω. Χτυπάω το κουδούνι και μετά από λίγο ακούω:

- Ποιος είναι;

- Ο Αντώνης του απαντάω.

Ξεκλειδώνει ανοίγει και είναι μόνο με το σλιπάκι.

- Τι θες πρωί πρωί;… με ρωτάει.

Δε δείχνει να χάρηκε που με είδε.

- Νόμιζα ότι είχες ξυπνήσει, ξέρω ότι ξυπνάς νωρίς για αυτό κατέβηκα του λέω, λίγο χαμένα…
Copyright protected OW ref: 180710Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).